#خوراک_لوبیا
لوبیای از قبل خیس خورده رو با آب و یه سیب زمینی نگینی و یدونه قلم گوسفندی و چندتا قارچ خرد شده و یکم زرچوبه گذاشتم حسابی پخت بعد یه پیاز رو سرخ کردم بهش دو حبه سیر رنده شده اضافه کردم بعد که تفت خورد حدود دو ق رب گوجه ریختم بعد به لوبیا اضافه کردم به همراه نمک و فلفل و یکم آب نارنج.حسابی که جا افتاد این شد نتیجه☺
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کاپ_کیک_انجیر
3 عدد تخم مرغ،½ فنجان شکر
1 ق چ خ وانیل یا رنده پوست لیمو
½ پیمانه روغن یا ۶۰ گرم کره،1 لیوان آب
شیر ½ فنجان،نارگیل 4 ق غ خ
بیکینگ پودر یک دوم ق چ خ،4-5 عدد انجیر تازه/2-2.5 فنجان آرد،ماست: نصف پیمانه
تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را به خوبی با همزن بزنید. شیر ، روغن را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. ماست و نارگیل را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه دیگر مخلوط کرده الک کنید و به مواد اضاف کنید هم بزنید تا یک مواد یکدست حاصل شود.خمیر را درون قالبهای کاپ کیک بریزید دو سوم قالب را پر کنید و انجیرهایی که برش زده اید را روی مواد بگذارید و در فر از قبل گرم شده 180 درجه ای برای حدود 25 دقیقه پخت کنید. اگر وقتی با خلال دندان تست کردید ، نمی چسبید ، کیک را از فر خارج کرده.میتونید روی کیک رو با پودر قند یا پودر پسته تزیین کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پنینی_مرغ_کاری
مرغ ،که من از سینه استفاده کردم رو بذارین بپزه و بعد از پختن با کمی پودر پیاز و ادویه کاری و نمک و فلفل تفت بدید تا مزه ادویه کاری بیداد کنه
هویج و سیب زمینی رو خلالی سرخ کنید و با قارچ خرد شده تفت بدید تا آب قارچ حسابی کشیده بشه و با سیب زمینا و اینا یکم بپزه و نون همبرگر یا نون باگت یا نون تست رو بردارید و یکم سس روش بزنید و یه لایه پنیر گودا یا چدار به سلیقه خودتون بذارید و خیلی کم موزارلا و بعد از تکه های مرغتون و سبزیجاتتون بچینید روش و اگر دوست داشتید شوید تازه یا جعفری تازه بذارید و دوباره پنیر و بعد لایه اخر نون رو بذارید و بفرستیدش تو دستگاه ساندویچ ساز (باید از صفحه گریلش استفاده کنید) و وقتی حسابی گرم شد و پنیراش حال اومد در بیارید و برش بزنید و وقتی خواستید گاز بزنید و بخورید جای منو خالی کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سالاد_الویه_روسی
نخود فرنگی ۱ لیوان،سیب زمینی ۳ عدد متوسط،هویج ۴ عدد متوسط،تخم مرغ 4 عدد،پیازچه 10 عدد
ژامبون یا کالباس(از مرغ هم میشه استفاده کرد)ذرت نصف لیوان،خیار شور ۵ عدد متوسط،سس مایونز به مقدار لازم،نمک و فلفل و به مقدار لازم
ابتدا سیب زمینی٬ هویج و تخم مرغ ها و نخود سبز رو میپزیم. دقت داشته باشین که هر کدوم از این ها باید جدا گانه پخته بشن. معمولا من سیب زمینی ها رو پوست میکنم و بدون پوست با مقداری نمک میپزم که طعم بهتری میگیره.همه مواد رو خرد میکنیم. بهتره که اندازه ها یکی باشه تا ظاهر بهتری داشته باشه. سیب زمینی و هویج پخته شده… تخم مرغ٬ خیار شور٬ ژامبون رو نگینی خرد کنید و پیازچه رو حلقه حلقه کنید همه مواد رو با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل به مایونزتون اضافه کنید تا. بعد هم همه مواد رو با سس مخلوط کنید و برای یکی دو ساعت در یخچال بذارید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی
🎬 #شکلات_آلمانی 🍫😋👆
بیسکویت پتی بور ۱۳۰ گرم (حدودا یک و یک و نیم بسته)،تخم مرغ ۱ عدد
پودرشکر یا پودر قند ۷۰ گرم (نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم،وانیل ۱/۴ ق چ
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#چیکن_استرگانف
یه دونه پیاز بزرگ رو خلالی نازک برش بزنید و توی دو قاشق روغن زیتون تفت بدید بعد سه تا چهار تا مغز ران مرغ(یا هر بخش دیگه ای از مرغ) رو که نگینی برش زدید به همراه یه دونه فلفل دلمه نواری به مواد اضافه کنید و تفت بدید تاآبش کشیده بشه .حالا ایننجا من به جای بادنجون کدو نواری ریختم میتونید هر دوتاش رو حذف کنید ولی خوشمزه ش میکنه .
بعلاوه یه بسته بزرگ قارچ اسلایس شده و نمک و ادویه و زعفران و درب تابه رو میزارم تا با آب خودش بپزه و نرم بشه و جا بیوفته و آبش کشیده بشه.زیر شعله رو خاموش کردم و نصف یه پاکت خامه صورتی بهش اضافه کردم و گذاشتم تا کمی خنک بشه و تو همین فاصله طعم ها به خورد هم بره.بعد هم با هر چی که دوست دارید ساندویچ کنید و نوش جان کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پنکیک_شکلاتی
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱۲ ق غ
بیکینگ پودر ۲ ق چ سر صاف
شیر ۸ ق غ،شکر ۶ ق غ
عسل ۲ ق غ،وانیل کمی
تخم مرغ و وانیل و شکر با همزن زده بشه بعد شیر و عسل رو اضافه کرده در حد مخلوط،شدن همزده بشه .آرد و بیکینگ پودر رو اضافه کنید همزده .اگه گلوله ای داشت از صافی رد کرده،ماهیتابه بدون خش و سالم رو فقط همون بار اول خیلی خیلی کم چرب کرده .از مواد اندازه نصف ملاقه یا دو ق ریخته صبر کنید کاملا ک حباب زد برش گردونید اون سمت هم بپزه .همیشه یک سمت پنکیک خوشرنگ تر،و سمت دیگش ی کم دو رنگ میشه طبیعی هست .بعدم شکلات اب کرده وسط دو پنکیک بزارید کمی شکلات سفت شد کاملا میچسبن،نکته:اگه ماهی تابه کوچیک دارید مواد بیشتر بریزید پنکیک تپلی و پفکی خواهید داشت پس نازکی پنکیک ب شما و انداره ای ک تو تابه میریزید بستگی داره .هر دوشم عالی و خوشمزه ميشه. این مواد حدودا ۱۲ تا پنکیک داد ک روی هم گذاشتم ۶ تا شد .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شیر_بادام
40عدد بادام
دو لیوان آب
برای هر لیوان شیر بادام 20عدد بادام
عسل یا شیره یا شکر برای شیرین کردن
✔️طرز تهیه:
بادام ها رو به مدت ده دقیقه تا یک ربع داخل آب جوش خیس کنید
بعد از این مدت پوست قهوه ای رنگ به راحتی جدا میشه
داخل مخلوط کن میریزیم و با آب میکس میکنیم،شیر بادام امادست اونو صاف میکنیم و با عسل شیرین میکنیم شیرین کردن هم اختیاریه میتونید اصلا شیرینش نکنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #مرغ_بریون 🍗😋👆
یک عدد عصاره مرغ
یک قاشق چایخوری پر آویشن
یک قاشق چایخوری پر فلفل قرمز تند
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک کم بزنید چون عصاره مرغ نمک داره
پودر تخم گشنیز یک قاشق چای خوری پر )
نصف یک فلفل دلمه و یک عدد گوجه( برای داخل شکمش)
سیر دو حبه خلال شده( داخل پوست فرو میکنیم) و
دو حبه تا سه حبه رو نصف کنید ( برای داخل شکمش )
زعفران ساییده شده برای مزه دار مرغ
آبلیمو چهار تا پنج قاشق غذاخوری
کیسه تنورک یک عدد ( کیسه تنورک مخصوص پخت و پز داخل فره )
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#كرم_كارامل🍮
٣پاكت پودر كارامل
٣ليوان شير
٢ تخم مرغ
٣قاشق غ خ شير خشك(نيدو)
١قشطه(خامه١٧٠ گرم)
١قاشق چ خ وانيل مايع
همه مواد رو خوب با همزن مخلوط ميكنيم و ميزاريم روي حرارت تا زماني كه كمي غليظ بشه
كف قالب رو ميتونيم از موادي كه توي كارامل هست بريزيم يا شكر رو روي حرارت بزاريم تا زماني كه قهوه اي رنگ بشه🙃
ميزاريم توي يخچال تا ببنده
پ.ن:بوي تخم مرغ نميده ،مثل كارامل نرم نيست سفت تر ميشه و دسر ماننده
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ترشی_سیر
من سیر ها رو حبه حبه کردم تا موقع خوردن راحت باشه.سیرها رو میشویم،بعد داخل شیشه ای که میخوایم ترشی بندازیم و از سیر پر میکنیم، بعد روش سرکه میریزیم تا پر بشه، اینکار برای این هست که ببینیم هر شیشه ای که میخوایم بندازیم چقدر سرکه میبره، حالا سرکه هایی که داخل شیشه ریختن و خالی کنید داخل قابلمه، برای هر شیشه ی متوسط که میخواین ترشی بندازید، یه قاشق رب انار و 3قاشق شیره ی انگور یا خرما لازم داریم. سرکه رو روی حرارت میذاریم تا بجوش بیاد، بعد مخلوط رب انار و شیره رو داخلش میریزیم. (این مخلوط باید طعمش رو به شیرینی باشه) اگه شیرینی اش کم بود میتونید یه قاشق شکر هم اضافه کنید. بعد سیرها رو داخل شون میریزیم و میذاریم 10دقیقه بجوشه، بعد از روی حرارت برمیداریم و همینطور داغ داخل شیشه ها میریزیم و در شو محکم میبندیم. این سیر ترشی حدود بعد از 6 ماه آماده است.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ناگت
اول دوتا سيب زمينى نسبتا درشت رو آب پز كنيد تا گرمه رنده كنيد ، يك قاشق غذا خورى پنير پارمزان، سه قاشق غذاخورى پنير پيتزا، يك قاشق مربا خورى پاپريكا، نصف قاشق مربا خورى آويشن و كمى نمك رو تو سيب زمينى بريزيد و مخلوط كنيد، چون سيب زمينى گرمه باعث ميشه پنير يه كم شل بشه و استحكام مواد بيشتر بشه، توى سينى كاغذ روغنى بندازين از مواد اندازه يه گردو برداريد و گلوله يا لوله اى فرم بدين، روى كاغذ روغنى بچينين و حدود ١تا ٢ ساعت بذارين تو فريزر كه يخ بزنن، توى تابه گود به مقدار لازم روغن بريزيد، كراكت ها رو اول تو تخم مرغ بعد آرد گندم، دوباره تو تخم مرغ و بعد آرد سوخارى بغلطونين و تو روغن داغ غوطه ور براى ٣ دقيقه سرخ كنيد و با سس دلخواه، ترجيحا بذارين سرد بشه و ميل كنيد. سردش خوشمزه تره پس گزينه مناسبى براى فينگر فود محسوب ميشه. .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲