بستنی یخی توت فرنگی🍦🍓
3/4 پیمانه شکر
2 شاخه آویشن
توت فرنگی یخ زده ۱۶عدد
نصف پیمانه آب به شکر و آویشن اضافه کنید و مواد هم میزنیم و میجوشونیم تا غلظت بگیره سپس از صافی رد میکنیم و میریزیم توو مخلوط کن و 16 عدد توت فرنگی یخ زده بهش اضافه میکنیم , با هم میکس میکنیم مواد که آماده شد میریزیم توو قالب و 6 ساعت داخل فریزر قرار میدیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک فنجونی
لیوان هارو با روغن مایع کامل چرب کنید
یه دیگ انتخاب کنید و قالب هارو توش بچینید و بزارید روی شعله سرش هم بزارید تا موقعی که مواد آماده میشه توش گرم بشه از هر دستور کیکی میتونید استفاده کنید من دو عدد تخم مرغ رو با دو سومپیمانه شکر و یک چهارم ق چ وانیل با همزن زدمتا خوب کشدار شد بعد نصف پیمانه شیر (یا اب ) + یک سوم پیمانه روغن مایع اضافه کردم مخلوط که شد یک پیمانه ارد + یک ق م بکینگ پودر + دو ق غ پر پودر کاکائو رو الک کردم باهم و بهش اضافه کردم و ریختم توی لیوان ها بعد هر لیوان روی یه قالب سرش رو گذاشتم و بعد نیم ساعت با خلال چک کردم که آماده بود بعد خیلی راحت دورش رو بت چاقو آزاد کردم و دراومد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_بدون_گوشت
#خوراك_لوبيا_با_قارچ ٤ الي ٥ نفر
لوبيا چيتي ٢ ليوان، آب ٦ ليوان، پياز ١ عدد، قارچ ٣عدد، رب ١ ق غ سر پر، نمك ٢ ق چ، فلفل سياه ١ ق چ، زرد چوبه ١ ق چ، دارچين نصف ق چ، آويشن ١ ق چ
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پودینگ_هندوانه_و_گلاب
🔷مواد لازم برای۵ نفر
🔹آب هندوانه ۵ پیمانه
🔹آرد ذرت ۱/۲ پیمانه
🔹شکر (دانه ریز) ۱ پیمانه
🔹گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
🔹آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپ خوری
🔹شکلات تخته ای تیره (درشت رنده شده) ۱۰۰ گرم
🔹پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
🔹خامه (فرم گرفته) 1.5 پیمانه
🔹خلال پسته ۱/۲ پیمانه
🔆طرز تهیه
🔅۱- آب هندوانه را به تدریج به آرد ذرت اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس شکر را افزوده و داخل قابلمه مناسبی بزیزید.
۲- روی حرارت ملایم قرار داده، هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
۳- گلاب و آب لیموترش را نیز اضافه کرده، از روی حرارت بردارید و در ظرف های تک نفره مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
۴- 2/3 از شکلات را روی پودینگها ریخته، دارچین را روی آن بپاشید و خامه را روی آن بریزید.
۵- باقیمانده شکلات را روی خامه پاشیده و با خلال پسته تزئین و سرو کنید.
#یلدا ❤️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل آبادانی😍😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
༺༻༺༻༺༻༺༻
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سیب زمینی آکاردئونی🍟•
سس بازا میتونن غرق در سُس بخورنش 😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
༺༻༺༻༺༻༺༻
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش رشته رو اینطوری تزیین کن🧅🌱
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نارگیلی🤩
مواد لازم :
شکر ۱ پیمانه
پودر نارگیل ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ⅔ پیمانه
آبلیمو ۱ ق چ
کمی وانیل
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شیرینی_کشمشی
آرد سفید قنادی ۲۹۰ گرم( ۲ و ۱/۳ پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی).
. پودر قند ۲۵۰ گرم ( ۲ پیمانه) .
. کره ۱۵۰ گرم
. تخم مرغ ۲ عدد
کشمش پلویی ۱۰۰ گرم (سه چهارم پیمانه).
. وانیل نوک قاشق چایخوری
.
طرز تهیه:
اول از همه کره رو در محیط گذاشتم تا نرم بشه
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کردم تا گرم بشه
کره نرم شده را داخل کاسه ای ریختم و پودر قند را بهش اضافه کردم و با همزن برقی هم زدم تا رنگش روشن و پوک بشه سپس تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه کرده و هر کدوم رو سی ثانیه هم زدم وانیل رو اضافه کردم در آخر آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم کشمش را هم به مایه شیرینی اضافه کردم و خوب مخلوط کردم داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کردم و مواد رو داخل قیف ساده بدون ماسوره با فاصله مناسب داخل سینی ریختم و برای اینکه ترکدار بشه قبل از اینکه بزارم داخل فر روی هر کدوم کمی پودر قند الک کردم. ( شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک میشوند ). سینی را داخل فری که از قبل روشن کردم و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دادم
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3 فنجان شکر
1.5 فنجان آب
3/4 نشاسته ذرت
گلاب
جوهر لیمو
آب پرتقال
پسته و گردو
یک قاشق کره
دو فنجان شکر را با یک و نیم فنجان روی حرارت می گذاریم. روی شعله تا جوش بیاید نشاسته را با کمی آب اضافه کنید ، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود ، سپس فنجان شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شبیه خمیر شود ، سپس کره ، جوهر لیمو ، آب پرتقال را اضافه کنید. آگ و گلاب ، سپس خوب مخلوط کرده و در آخر ، بنا به میل خود ، گردو یا پسته را اضافه کنید
مخلوط کردن را برای 20-25 دقیقه ادامه دهید
شما باید زمان و صبر را تحمل کنید
نوش جونتون
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
فوریتر راحتتر و خووووشمزه تر ازین دسر هم مگه هست 👌🏻😎
🍮 مواد لازم :
بیسکوئیت پتیبور شکلاتی ۱بسته
بیسکوئیت پتیبور ساده ۱بسته
کرم شکلات ۱بسته
کرم کاراکل ۱بسته
شیر
👩🏻🍳طرز تهیه:
بیسکوئیت هارا جداگانه پوره کنید یا با میکسر و یا به روش کوبیدن.
و کرم کارامل و کرم شکلات رو طبق دستور روی جعبه درست کن و در آخرم طبق فیلم بروووو جلو زیادم وقتتو نمیگیره چون خیلیییی زودتر از ژله میبنده و کارت راحته قشنگم در انتهام به سلیقه خودت تزئین کن
نوش جونت😋
🔆نکته طلایی۱ :کرم ها همزمان باهم درست نکنین چون زود میبنده و شما باید صبر کنی تا لایه ها بگیره و بعد لایه بعدیا بریزی
🔆نکته طلایی۲ : اگه میخوای مثل اول فیلم بیسکوئیتت روی مایعت نیاد با قاشق یا هرچی دیگهای حسابی فشردش کن
_________________________
#شکلات #کارامل #دسر_خانگی #دسر_لیوانی
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات پخت برنج
❁✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁
برای اینکه طعم اصلی برنج آزاد بشه به ازای هر پیمانه برنج یه حبه قند بندازید
برای سفید شدن برنج مقداری آبلیمو اضافه کنید
برای قد کشیدن برنج چند تیکه یخ بندازید
برای از بین رفتن بوی سوختگی برنج چند حلقه پیاز اضافه کنید
برای عطری شدن برنج چند قاشق گلاب اضافه کنید
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲