فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_زبرا_ترکیه_ای
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_زبرا_ترکیه_ای
مواد لازم:
تخم مرغ 3عدد
شکر 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آب گرم یک لیوان (ازحرارت افتاده باشه )
وانیل 1 پاکت(پنج گرم) یک قاشق چای خوری حدودا
بکینگ پودر 1 پاکت (ده گرم) یک قاشق غذاخوری حدودا
آرد 2 الی 5/2 لیوان
مواد را بعد از اینکه به دو قسمت تقسیم کردیم 2 قاشق غذاخوری هم کاکائو
طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و در ظرف های جداگانه بگذارید. نصف شکر را به زرده و نصف شکر را به سفیده تخم مرغ علاوه کنید. ابتدا سفیده را هم بزنید. اندازه نک انگشت هم می توانید نمک بیافزایید. تا زمانی که کاملا پف کند و زمانیکه برش میگردانید چیزی از ظرف نریزد، سفیده را هم بزنید. بعد زرده را تا زمانی که رنگش روشن تر شود و حالت کرمی به خودش بگیرد، هم بزنید. در ادامه اش آب گرم را هم افزوده و چند دقیقه ی دیگر هم مخلوطش کنید. روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید. سپس با الک کردن ِ مواد ِ خشک و اضافه کردنشان به مواد، آنها را باز هم به مقدار کم هم بزنید. مقدار آرد به نسبت ِ خمیر ِ مورد قبول میتواند تغییر کند. سفیده ی پف کرده را در سه مرحله به این مواد اضافه کنید و آرام آرام بدون ِ اینکه هوای داخلش خارج شود، مخلوطش کنید. این مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و کاکائوی الک شده را تا زمانی که رنگ ِ دلخواهتان به دست بیاید میتوانید بیافزایید. کاکائو را آرام آرام به خورد مواد بدهید. من قالب 21 سانتی استفاده کردم. فقط کاغذ روغنی در کف قالب فراموش نشود. هر دو مواد را آرام آرام به طوری که خیلی با هم مخلوط نشوند، داخل قالب ریخته و مثل ِ ویدئو با یک چوب بلند از کناره ها به سمت ِ وسط ِ قالب خط میکشیم. در دمای 180 درجه بدون ِ اینکه درب فر را باز کنید، 30 دقیقه بپزید.بعد از 30 دقیقه از فر در آورده و خیلی آرام قالب را تکان دهید.اگر حرکت کرد، دست نزنید. الکی چنگال نزنید. اجازه دهید به اندازه ای بپزد که نه خیلی خشک و نه خیلی نرم باشد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#كيك_كنجدى
اين دنياى كيك هم عجب دنياييه
هر كدوم عطر و رنگ و بافت مخصوص به خودش رو داره ،
كيك كنجدى محصول امروز آشپزخونه ام بود ، از اون دسته كيكهاست كه يكبار درستش كنيد عاشقش ميشيد
حتما درست كنيد ، كيك هيجان انگيزيه و اصلا قبل از اينكه ازش بخواهيد ، مى بينيد كه خودش مثل بچه آدم از قالب جدا شده و دست به سينه منتظره تا برگردونيد تو بشقاب و نوش جان كنيد
كيك كنجدى
تخم مرغ درشت ٣ عدد اگر تخم مرغها ريز بود ٤ عدد
شكر يك ليوان
وانيل يك ق چ
روغن مايع يك ليوان
ماست و يا شير پرچرب دو سوم ليوان
آرد سفيد قنادى دو ليوان
بكينگ پودر دو ق چ
كنجد خام بمقدار كافى
كره و يا روغن جامد براى چرب كردن قالب
اول از همه قالبتون رو با كره و يا روغن جامد حسابى چرب كنيد و همه جاشو كنجد بپاشيد بعد قالب رو در جاى خنك بگذاريد
آرد رو با بكينگ پودر مخلوط و سه بار الك كنيد اونم كنار بگذاريد
تخم مرغها و شكر و وانيل رو توى ظرف مخلوط ريخته و با همزن بزنيد تا سفيد بشه و پف كنه
بعد روغن مايع رو هم اضافه و مخلوط كنيد
حالا ماست رو به دستور بيفزاييد و در آخر به كمك ليسك و يا يك قاشق بزرگ آرد رو كم كم بصورت دورانى به خورد بقيه مواد بدين ،
مايع كيك رو به آرومى داخل قالب بريزيد و داخل فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه بمدت ٤٥ دقيقه بگذاريد
بعد از اينكه از فر خارج كرديد بعد از پنج دقيقه كيك رو داخل بشقاب برگردونيد اين كيك اصلا به قالب نمى چسبه
من داخل مايع كيك يك ق غ هم رنده پوست پرتقال ريختم چون طعم كيك رو بسيار مطبوع ميكنه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شیرینی_رویال_شکلاتی
مواد لازم:
ترکیب کره نرم ۱۳۰ گرم و ۷۰ گرم روغن جامد
پودر قند ۱۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد سفید۳۵۰ گرم ( در اخر دارید خمیر رو جمع میکنید اگر خیلی شل بود یکم دیگه اضافه کنید در حدی که خمیر جمع بشه نه بیشتر)
پودر کاکائو ۳۰ گرم
بکینگ پودر یک چهارم ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
کرمفیل شیری و شکلاتی
شکلات و پرک بادام و پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه:
کره و پودر قند را با همزن برقی حدود ده دقیقه میزنیم تادکاملا حجم گرفته و کرمی بشه تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و دوباره سه دقیقه میزنیم
ارد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک میکنیم
و چند مرحله به مواد اضافه کرده و با همزن میزنیم در مرحله اخر همزن رو خاموش کرده و با دست خمیر را کمی ورز میدهیم
اصلا به ورز زیاد احتیاج نداره خمیر را داخل نایلون گذاشته و داخل یخچال دو ساعت استراحت میدیم
بعد استراحت مابین دو تا پلاستیک با وردنه خمیر را سه میل باز کرده و کاتر میزنیم
من چندین مدل زدم
اگر بدون کرمفیل خواستین با قطر بیشتر کاتر بزنین
خمیر شیرینی را داخل سینی فر با فاصله کنار هم میچینیم داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه در فر رو باز کنین روی شیرینی خیلی کم نرم باشه یه تکون کوچیک بدید چسبنده نبود شیرینی اماده است
حواستون باشه زیاد موندن شیرینی خشک تو فر باعث خشکی بافتش میشه!
بعد پخت اجازه میدیم کاملا خنک بشه سپس ب مابین شیرینیها کرمفیل ریخته و تزیین میکنیم
از مارمالاد البالو هم میتونین استفاده کنین هم خونی خوبی با شکلات داره همینطور کارامل
قطر خمیر بیشتر از سه میل نشه قطر خمیرتون زیاد میشه و شیرینیتون بد شکل میشه و خوردنشم سخت
بسیار شیرینی خوشمزه و خوش عطر و با بافت عالی هست حتما تست کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#دسر بیسکوییت و پودینگ
این مقدار خیلی زیاده میتونین نصف کنین
600 گرم بیسکوییت پتی بور
600 گرم شیرعسل یا سس دولسه دو لچ
برای پودینگ:
3 پیمانه شیر
وانیل
3/4 پیمانه شکر
125 گرم کره
4 زرده تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری صاف آرد
5 قاشق غذاخوری صاف نشاسته
600 گرم خامه قنادی
100 گرم شکلات تلخ
داخل قالب 30 در 40 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین و یک لایه بیسکوییت روش بچینین.بعد شیرعسل یا سس دولسه دو لچ رو داخل قابلمه کوچک گرم کنین تا روان شه و مدام هم بزنین، بعد روی بیسکوییت ها بریزین و پخش کنین، بعد یک لایه دیگه بیسکوییت هم روی اون بچینین.
برای پودینگ، 2 پیمانه از شیر، شکر، وانیل و کره رو داخل قابلمه بریزین و مدام هم بزنین و بجوشونین، تا کره و شکر حل شن، بعد در یک قابلمه دیگه، 1 پیمانه شیر باقیمانده، زرده های تخم مرغ، آرد و نشاسته رو هم بزنین و با سرعت هم بزنین و به آرامی مخلوط گرم رو اضافه کنید، بعد روی حرارت ملایم بزارین و بپزین تا حباب حباب شه و غلیظ شه.بعد که از داغی افتاد ولی هنوز گرمه، روی بیسکوییت ها که هنوز گرمه بریزین و یک لایه دیگه بیسکوییت روش بچینین و روش سلفون بکشید و یک شب بزارین یخچال
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#چيز_كيك_خرما
اول يه كيك سه تخم مرغي درست مي كنيم:يك و نيم ليوان آرد رو با يك ق غ پكينگ پودر و يك ق غ پودر كاكائوو يك ق م خوري دارچين الك كرده در ظرف مورد نظر قرار داده و وسطشو گود مي كنيم سه عدد تخم و يك فنجان شير و يك فنجان سر خالي كره آب شده،نبود همون روغن و يك ق چ وانيل اضافه كرده با هم زن مي زنيم ،خمير رو در قالب كمر بندي كه دور و كف قالب رو با كاغذ روغني پوشونده ايد بريزيد و بزاريد فر با دماي ١٧٠ به مدت ٣٥ دقيقه...
وقتي كيك آماده شد،بايك سوم ليوان شير سرد كيك را نم دار كنيد...
💐💐💐
🌸مواد رويه كيك:اول دو ق غ پودر ژلاتين رو با دو سه ق آب سرد مخلوط كنيد تا اسفنجي بشه،سپس روي بخار كتري گذاشته نصف استكان شير اضافه كرده تا كاملا باز شود و مخلوط شير شود بزاريد كنار تا سرد شود...
🌸يك بسته خامه صبحانه و يك بسته پنير ماسكارپونه همراه.٦ق غ شكر يا پودر قند،ونصف ليوان شير داخل مخلوط كن ريختم تا كاملا مخلوط شود.بعد يك عدد خرمالو را پوست كرده و داخل مواد اضافه كنيد..من چند ق غ خامه قنادي داشتم اونم اضافه كردم..وقتي كاملا مخلوط شد..دو ق غ پودر ژلاتين رو بن ماري كرده بوديم به مواد اضافه كرده وروي كيك پهن مي كنيم بزاريد يخچال تا ببنده..حالا ميريم سراغ لايه بعدي:
🌸يك عدد خرمالو كاملا رسيده رو رنده كردم،بعد ٥الي ٦ ق شكر اضافه كردم و روي اجاق گذاشتم تا بجوشه،كمي كه جوش زد يك ق مربا خوري ژلاتين بن ماري شده با كمي آب را اضافه كرده هم بزنيد و بزاريدكنار تا كاملا سرد بشه،بعد روي لايه بعد ي پهن كنيد..چيز كيك حدود يك شب داخل يخچال بزاريد تا كاملا سفت بشه،بعد از يخچال خارج كرده.قالب كمربندي رو باز كرده و كاغذ روغني رو جدا كرده و داخل ظرف مورد نظر قرار دهيد...
✅نكته:حتما كيك رو با شير سرد مرطوب كنيد.چرا؟چون چيز بايد كيكش حالت رطوبت بايد داشته باشه..وهمچنين لايه چيز كيك با اين كار به كيك مي چسبه و هنگام برش از هم جدا نميشه..اصلا هم كيك با اين كار خمير نميشه..مي تونيد در فيلم بافت كيك رو ببينيد☺️.
✅نكته:من جون به مواد چيز كيك خامه قنادي زدم پودر قند كم زدم ،مواد را بچشيد اگر كم بود پودر قند اضافه بزنيد
خيلي خوشمزه ست امتحان بفرماييد☺️ .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🔷#دسر_موز_و_بیسکویت
مواد لازم:
▪️شیر:1لیوان
▪️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر
▪️شکر:2قاشق غذاخوری
▪️گلاب :1قاشق غذاخوری
▪️بیسکوییت پتی بور:1بسته
▪️گردو:3تا4عدد
▪️موز:1عدد بزرگ
▪️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری(میتونید نریزید)
▪️خامه صبحانه:1قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید)و بعد از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم,گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم ،بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.
این مقدار اندازه این سه تا لیوان کوچیک شد،البته مقداری بیسکوییت اضافه موند.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲