#سالاد_رشته_فرنگی_و_مرغ
مواد لازم:🥗🥘
▫️رشته فرنگی 3 پیمانه
▫️سینه مرغ پخته، نگینی خرد شده 1 پیمانه
▫️کره1 قاشق غذاخوری
▫️جعفری ½ پیمانه
▫️شوید ½ پیمانه
▫️پیازچه ½ پیمانه
▫️پیاز قرمز خرد شده 1پیمانه
▫️کنسرو ذرت1 پیمانه
▫️نخود فرنگی پخته شده ½ پیمانه
▫️خیارشور ریز خرد شده 1 پیمانه
▫️فلفل دلمه ای 1 پیمانه
▫️گردو ریز خرد شده 1 پیمانه
▫️آب نصف یک لیمو
▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
▫️سس مایونز اختیاری.
🍴طرز تهیه:🧆
رشته هارو تو روغن تفت بدین،بعد کره رو اضافه و مخلوط کنین.
بعد روش اونقدر آب بریزین تا یک انگشت بیاد روی رشته ها
حالا نمک اضافه کنین و بزارین خوب نرم شه.بعد تو آبکش بریزین، بعد که آبشو کشید مقداری روغن زیتون یا مایع روش بریزین
حالا تو یه ظرف همه مواد رو باهم ترکیب کنین و مقداری سس مایونز یا هر سسی که میخواین اضافه کنین و بعد تو یه کاسه رشته ها و مواد رو باهم ترکیب کنین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍗🥪#مرغ_تنوری_سیر_و_لیمو_و_زیتون_کبابی
موادلازم :🫕🍴
مرغ کوچیک :۱عدد
پیاز :۱عدد
سیر :۲بوته
ادویه شامل:نمک،فلفل سیاه،قرمز،پاپریکا،زرچوبه
فلفل دلمه ایی:۱عدد
روغن زیتون بکر نصف لیوان
زیتون سیز بدونهسته کبابی یا ساده ۱لیوان تا ۱و نبم لیوان
خمیر سیر :۱ق غ
لبمو ترش :۲عدد
رزماری کف ساب :۱ق چ
🥟🥮طرز تهیه :🥮🍴
مرغ رو کاملا پاک کنیبن و بشورین و با نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون حسابی ماساژ بدین و داخل بخچال یک ساعت استراحت بدین.
پیاز رو حلقه کرده کف ظرف پیرکس قرار بدین .
مرغ رو از بخچال خارج کنیبن .
ادویه ها رودتخل ماهیتابه با حرارتکم تفت بدین خمیر سیر ، روغن زیتون و زیتون های سبز روهماصافهکنیبن تا بوی روغن زیتون و ادویه ها دربیاد و مستتون کنه.
این مخلوط رو روی مرغ بمالین تا کاملا مرغ به این ادویه ها آغشته بشه
مرغ رو روی پیازها بزارین و سبزیجات رو هم کنارش یریزین .
اون دوتا بوته سیر رو برش عرضی بدین و کنار مرغ و سبزبجات بزارین .
لبموها رو حلقه کنیبن و روی مرغ قرار بدین.
روی مرغ سلفون مخصوص فر یا فویل بکشین و بزاریدش توی فر .
۱ساعت شعله ی پایبن .
نیم ساعت شعله ی بالا
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سالاد_رشته_فرنگی_و_مرغ
مواد لازم:🥗🥘
▫️رشته فرنگی 3 پیمانه
▫️سینه مرغ پخته، نگینی خرد شده 1 پیمانه
▫️کره1 قاشق غذاخوری
▫️جعفری ½ پیمانه
▫️شوید ½ پیمانه
▫️پیازچه ½ پیمانه
▫️پیاز قرمز خرد شده 1پیمانه
▫️کنسرو ذرت1 پیمانه
▫️نخود فرنگی پخته شده ½ پیمانه
▫️خیارشور ریز خرد شده 1 پیمانه
▫️فلفل دلمه ای 1 پیمانه
▫️گردو ریز خرد شده 1 پیمانه
▫️آب نصف یک لیمو
▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
▫️سس مایونز اختیاری.
🍴طرز تهیه:🧆
رشته هارو تو روغن تفت بدین،بعد کره رو اضافه و مخلوط کنین.
بعد روش اونقدر آب بریزین تا یک انگشت بیاد روی رشته ها
حالا نمک اضافه کنین و بزارین خوب نرم شه.بعد تو آبکش بریزین، بعد که آبشو کشید مقداری روغن زیتون یا مایع روش بریزین
حالا تو یه ظرف همه مواد رو باهم ترکیب کنین و مقداری سس مایونز یا هر سسی که میخواین اضافه کنین و بعد تو یه کاسه رشته ها و مواد رو باهم ترکیب کنین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍗🥪#مرغ_تنوری_سیر_و_لیمو_و_زیتون_کبابی
موادلازم :🫕🍴
مرغ کوچیک :۱عدد
پیاز :۱عدد
سیر :۲بوته
ادویه شامل:نمک،فلفل سیاه،قرمز،پاپریکا،زرچوبه
فلفل دلمه ایی:۱عدد
روغن زیتون بکر نصف لیوان
زیتون سیز بدونهسته کبابی یا ساده ۱لیوان تا ۱و نبم لیوان
خمیر سیر :۱ق غ
لبمو ترش :۲عدد
رزماری کف ساب :۱ق چ
🥟🥮طرز تهیه :🥮🍴
مرغ رو کاملا پاک کنیبن و بشورین و با نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون حسابی ماساژ بدین و داخل بخچال یک ساعت استراحت بدین.
پیاز رو حلقه کرده کف ظرف پیرکس قرار بدین .
مرغ رو از بخچال خارج کنیبن .
ادویه ها رودتخل ماهیتابه با حرارتکم تفت بدین خمیر سیر ، روغن زیتون و زیتون های سبز روهماصافهکنیبن تا بوی روغن زیتون و ادویه ها دربیاد و مستتون کنه.
این مخلوط رو روی مرغ بمالین تا کاملا مرغ به این ادویه ها آغشته بشه
مرغ رو روی پیازها بزارین و سبزیجات رو هم کنارش یریزین .
اون دوتا بوته سیر رو برش عرضی بدین و کنار مرغ و سبزبجات بزارین .
لبموها رو حلقه کنیبن و روی مرغ قرار بدین.
روی مرغ سلفون مخصوص فر یا فویل بکشین و بزاریدش توی فر .
۱ساعت شعله ی پایبن .
نیم ساعت شعله ی بالا
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥮#اسپرینگ_رول
مواد لازم:🍴
▪️گوشت چرخکرده ۴۰۰گرم
▪️قارچ خرد شدن نیم کیلو
▪️فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه
▪️جعفری خرد شده نصف پیمانه
▪️ذرت نصف پیمانه
▪️پیاز خرد شده یک پیمانه
▪️سیر رنده شده ۳_۴ حبه
▪️نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن مقدار لازم
▪️خمیر یوفکا مستطیلی یک بسته
🫔🫔طرز تهیه: 🫔🫔
ابتدا پیاز رو کمی سرخ میکنیم،سپس گوشت رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم سیر رنده شده رو همراه با ادویه ها اضافه میکنیم٬ بعد بهش ذرت و فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه میکنیم و در ماهیتابه رومیزاریم تا کاملا بپزه،کم مواد آب میندازه که بعد از اینکه کاملا پخت در ظرف رو برمیداریم و اجازه میدیم تا کاملا آبش تبخیر بشه و هیچ آبی نداشته باشه،و در آخر جعفری رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
اجازه میدیم مواد کمی خنک بشه و از داغی بیافتد ،بعد خمیر یوفکا رو لایه لایه جدا میکنیم و از مواد داخلش قرار میدیم و به صورت رولی آن را میپیچیم و در روغن داغ سرخ میکنیم
نکته:میتونین در صورت تمایل یه زرده تخم مرغ و کمی زعفرون هم برای رومال استفاده کنین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#رنگینک_مجلسی
مواد لازم:🥣
▪️كره ١٢٠گرم
▪️روغن جامد نصف ليوان
▪️ارد٢پيمانه
▪️پودرقند٤ق غ
▪️خرما
▪️گردو
🍴طرز تهيه:🥨
ابتدا اردروالك ميكنيم و توي تأبه ريخته روي گازتفت ميديم تا زماني كه رنگ أرد نسكافه اي شود بايد مدام هم بزنيم تا أرد نسوزه
شعلروخاموش ميكنيم اردروالك ميكنيم تا گلوله هاي اردازاردمون جدابشه اردمون يكدست بشه وروغن وكره أب شدرواضافه ميكنيم خوب هم ميزنيم تا روغن حسابي به خورد اردبره
تو أين مرحله پودرقند رواضافه ميكنيم و حسابي هم ميزنيم
مقداري إز خميروتوي قالبمون ميريزيم قالب هم حتما بايد سيليكوني باشه تا راحت ازقالب جدا بشه
حالا خرما رو كه هستشوجداكرديم و مغزگردوگذاشتيم روميذاريم و دوباره مواد مون رو ميريزيم روش مواد رو
با قاشق صاف ميكنيم بعد ميذاريم توي فريزربه مدت ١ساعت وبعد ازيك ساعت به راحتي إز قالب جداميكنيم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🧈#پودینگ_نان_و_کره🫔
#عصرانه
#میان_وعده🥪
🍴مواد لازم برای چهار نفر :
نان تست هشت عدد
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شیر یک لیوان
شکر ۶۰ گرم
خامه صبحانه یک پاکت معادل ۲۰۰ گرم
رنده پوست پرتقال یک ق چ ( یا وانیل ۱/۴ ق چ )
کشمش ، آناناس حبه آجیلی ، توت فرنگی خشک و ...
🥞طرز تهیه :🧇
ابتدا کره را بیرون از یخچال میگذاریم تا به دمای محیط برسد تو این فاصله نانهای تست را دورش و به وسیله چاقو یا قیچی نان کات میکنیم و از قطر به دونیمه تقسیم میکنیم تا هر نان به دو مثلث تبدیل شود سپس کره را با کمک برس به کف قالب مناسب فر و پشت و روی نانها میمالیم و یک لایه نان را داخل ظرف میچینیم و روشون و از هر میوه خشک و پوست مرکبات شکری دلخواه میریزیم و لایه بعد را میچینیم مجدد خشکبار میریزیم سپس در ظرف دیگه ای تخم مرغ ، شیر ، شکر ، خامه ، رنده پوست پرتقال یا وانیل را خوب هم میزنیم و روی نانها میریزیم و میگذاریم یک ربع استراحت کند تواین فاصله فر را روی ۱۸۰ درجه روشن و گرم میکنیم و بعد از یک ربع استراحت ظرف پودینگ را داخل فر گذاشته تا زمانی که روی نانها طلایی شود برای من تقریبا نیم ساعت زمان برد .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍮 قرابیه شکلاتی خیس 🍮
تخم مرغ یک عدد
آرد دو لیوان
شکر نصف لیوان
کره یا روغن جامد ۶۰گرم
روغن مایع ۶۰ گرم
پودر کاکائو دو قاشق غ
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل یک ق م
🍪مواد لازم برای شربت
یک لیوان آب
یک لیوان شکر
با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم گاز میزاریم تا به جوش بیاید و کنار میزاریم تا خنک بشه
🥮همه مواد رو با هم مخلوط کرده و با نوک انگشت ورز میدیم تا خمیر نرمی به دست بیاد بعد اندازه گردو برداشته ودر سینی فر با فاصله می چینیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم حدودا ۲۰دقیقه طول می کشه تابپزه
وقتی که قرابیه ها پخته شد داخل شربت ۵ ثانیه قرار میدیم و برمیداریم و با شکلات تخته ای رو که به روش بن ماری ذوب کردیم تزیین میکنیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍎#مربا_سیب_قرمز_یا_زرد_مجلسی_زعفرانی
🥮مواد لازم 🥮
سیب زرد یا قرمز: ۱ کیلوگرم پوست گرفته (معادل ۱ و نیم کیلوگرم سیب با پوست و سالم)
شکر: ۸۰۰ تا ۱ کیلوگرم
آب: ۳ لیوان
گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: ½ قاشق چایخوری
هل: ۳ عدد خرد شده
آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
🍮طرز تهیه
برای درست کردن مربای سیب مجلسی و خرد شده ابتدا سیبها را بشورید و پوست بگیرید هسته سیب را جدا کنید و به قطعات دلخواه تقسیم کنید سیبها را در یک قابلمه بریزید و به آنها ۲ قاشق مرباخوری ابلیمو و ۲ الی ۳ لیوان آب اضافه کنید این کار مانع از سیاه شدن و له شدن سیبها حین پخت میشود آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز بگذارید تا جوش بیاید شکر را در آب هم بزنید تا زودتر حل شود سیبها را آبکش کنید ولی نشورید وقتی ترکیب آب و شکر جوش آمد سیبها را اضافه کنید اجازه دهید سیبها روی شعله ملایم گاز بپزند و شهد مربا هم غلیظ شود و قوام پیدا کند در ۳۰ دقیقه پایانی پخت ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو، گلاب، زعفران، هل و وانیل را اضافه کنید حین پخت مربا درب قابلمه را نگذارید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲