هدایت شده از یا صاحب الزمان ادرکنی💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘💚
💛اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ . اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَ الْجانِّ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَ أَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ.
💛سلام بر تو اى صاحب عصر و زمان ؛ سلام بر تو اى جانشین خداى رحمان؛ سلام بر تو اى شریک و همسنگ قرآن؛ سلام بر تو اى داراى دلیل و برهان قاطع؛
سلام بر تو اى امام آدمیان و جنّیان؛ سلام بر تو و بر اجداد پاک و پدران پاکیزه ات که معصوم بودند ؛ و رحمت و برکت هاى الهى نثارتان باد.
#صبحانتظار
#صبـح_مهدوی
#جمعههای_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
☘☘☘💚💚💚
🍵آش گشنیز🍵
مواد لازم✅
🥛دوغ : ۳ لیوان
🧅پیاز متوسط : ۲ عدد
🥔سیبزمینی متوسط : ۲ عدد
☘️گشنیز : ۵۰۰ گرم
🌾برنج : ⅕ پیمانه
🍈شلغم : ۲۰۰ گرم
🔸کدو حلوایی خرد شده : ۲۵۰ گرم
🧄سیر : ۶ حبه
🌿نعناع خشک : ۲ قاشق مربا خوری
🍾روغن : به مقدار لازم
🧂نمک : به مقدار لازم
🥄فلفل : به مقدار لازم
🥄زردچوبه : به مقدار لازم
☘️☘️☘️
در ابتدا پیاز را ریز ریز خرد کنید و بعد آن را تفت دهید نگذارید خیلی سرخ شود.
شلغم را پاک کنید و سیبزمینی و کدو حلوایی را به صورت مربعی (در صورت تمایل می توانید شلغم و کدو حلوایی را رنده کنید تا دیده نشود در این صورت لعاب بیشتری هم به آش شما می دهد) خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
در این مرحله مقدار کافی آب و برنج از قبل شسته شده را به مخلوط بالا اضافه می کنیم تا بپزد.
پس از آنکه مواد کامل پخت ، دوغ و گشنیز خرد شده را به آن افزوده روی شعله می گذاریم تا آش جا بیفتد.
در آخر پخت هم ادویه های لازم را به آن اضافه می کنیم.
برای طعم بهتر آش میتوان یک عدد پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت داده پس از طلایی شدن پیاز ، سیر رنده شده و نعناع خشک را هم به آن اضافه کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
مرغ با سس زرشک
🍗🥘🍗🥘🍗
مواد لازم
دونفر
نصفمرغ🍗
5 حبه سیر
🧄
نصف لیوان آب جوش
1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش🍋
نمک وفلفل قرمز وپودرسیروزردچوبه و دوقاشق غذاخوری روغن
3 قاشق زعفرون دم کرده
برای سس زرشک(1پیمانه زرشک رو با نصف لیوان آب جوش و 1قاشق چای خوری شکر در مخلوط کن ریخته)
❄️مراحل
مرغمون رو با ادویه های گفته شده مزه دار کردیم میزاریم درون فر با دمای ۱۸۰درجه بعد از اینکه مرغمون خوبپخته شد سس زرشکی ک آماده کردیمرا روی مرغ میریزیم ودوباره درون فر قرار میدیم به مدت ۲۰دقیقه
حتما مرغ با پوست باشه چون روغن میندازه و خیلی خوشمزه میشه بدون پوست مرغمون خشک میشه نوش جان♥️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍵سوپ پیاز چه🍵
🎈پیازچه : ۲۰۰ گرم
🎈آبمرغ : ۱ لیوان
🎈قارچ : ۱۵۰ گرم
🎈جو(پرک) : ۱.۵ پیمانه
🎈هویج : ۲ عدد
🎈شیر : ۱ لیوان
🎈خامه : ۳ قاشق سوپ خوری
🎈نمک : به مقدار لازم
🎈فلفل : به مقدار لازم
🎈آبلیمو : دلخواه
🍲جو را به همراه آبمرغ روی حرارات مناسب بگذارید و چند لیوان آب داخل آن بریزید و صبر کنید تا بجوشد.
هویجها را خرد کرده یا با درشت ترین قسمت رنده آن را رنده کنید و به سوپ اضافه کنید.
تقریبا یک ساعت نیاز است که زمان بگذارید تا هویج خوب بپزد.
سپس پیازچه و قارچ را خرد کنید و به همراه فلفل و نمک به سوپ اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
وقتی سوپ به زعم خودتان جا افتاد میتوانید شیر را اضافه کنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید
بعد از ۵ دقیقه زیر سوپ را خاموش کنید.
مقداری از آب سوپ را جدا کنید و با خامه مخلوط کنید و دوباره به داخل قابلمه بریزید.
هنگام سرو این سوپ می توانید از آبلیمو برای خوش طعمتر شدن استفاده کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍲آش چغندر🍀🍀🍀🍀
🥣مواد لازم
🧊لبو: ۱ کیلو
🧊رشته آش: ۲۵۰ گرم
🧊قره قروت: ۲۰۰ گرم
🧊نعناع داغ: به مقدار لازم
🧊نخود: نصف پیمانه
🧊لوبیا: نصف پیمانه
🧊عدس: نصف پیمانه
🧊نمک: به مقدار لازم
🧊فلفل: به مقدار لازم
📝ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل در آب بگذارید تا خیس شوند.
لبوها را به خوبی شسته، پوست آنها را بگیرید و در قابلمهای بگذارید تا کاملا پخته شوند.
نخود و لوبیایی را که از قبل در آب گذاشته و خیس کردهاید به همراه عدس نیز در قابلمهای دیگر با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند.
لبوهایی را که پخته شدهاند را به قطعات کوچک خرد کرده و یا رنده کنید.
لبو و رشته آش را به حبوبات در حال پخت اضافه کنید تا رشته نیز بپزد.
در آخرین مرحله ادویهها و قرهقروت را به آش اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از پخت کامل آش نعناداغ را به عنوان تزئین آش آماده کرده، آش چغندر را در ظرف مناسب با نعناع تزئین کرده و سپس نوشجان کنید.
🍲
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کوزالاک_مانتی🍲🍲🍲
🍭مواد لازم:
🥣گوشت چرخ کرده 200 گرم
ماست چکیده 4 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک 3 عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل سیاه و قرمز
بادمجان کبابی شده و ساطوری 1 عدد بزرگ
خمیر یوفکا مثلثی
فلفل دلمه ای نصف یک عدد ،نگینی
رب یا پوره گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه به مقدار لازم
نی و قیچی
😋طرز تهیه:🧅
1- ابتدا پیازهارو نگینی و بهش زردچوبه و نمک زده و دو حبه سیرداخلش رنده میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم تا یکم سبک بشه.
2- بعد گوشت و رب رو اضافه و تفت میدیم تا گوشت رنگ عوض کنه،خوب تفت که خورد دلمه های نگینی شده رو بهش اضافه و کمی دوباره تفت میدیم میذاریم کنار.
3- حالا ماست و بادمجان رو مخلوط و دو تا حبه سیر باقی مونده رو داخلش رنده و یه بورانی خوشمزه درست میکنیم و میذاریم کنار.
4- خمیر یوفکا مثلثی رو از وسط قیچی میکنیم تا دو تا مثلث متساوی الساقین ازش دربیاد بعد کمی به خمیر آب میزنیم بعد از قاعده مثلث دور نی حلقه میزنیم. (آب باعث میشه که رول خوب فرم بگیره و بچسبه)همه رو که درست کردیم و آماده شد،داخل روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی بشه.
حالا داخل بشقاب سرو،خمیرهای سرخ شده رو دورتا دور میچینیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥙سالاد اسفناج و لبو 😍
۱۰۰ گرم برگ اسفناج کوچک
۷گرم یا یک و یک سوم پیمانه جوانه
ماش یا گندم
۲عدد ساقه کرفس نازک (خرد شود
۴عدد لبوی پخته
🥙مواد لازم برای سس سالاد اسفناج و لبو :
۴ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۵/۴ قاشق چایخوری سرکه
یک حبه سیر (رنده شود)
۲ قاشق چایخوری عسل
یک قاشق سوپخوری پیازچه (خرد شود
نمک و فلفل به میزان لازم
🥗🥗🥗
ابتدا هر کدام از لبوهای پخته شده را پوست گرفته و سپس به ۴ قسمت ببرید.
ساقه کرفس را نیز در قطعات ۲ تا ۳ سانتیمتری خرد کنید. اگر اسفناج خریداری شده دارای برگهای کوچک است، آنها را پس از شستوشو به صورت درسته در سالاد بریزید؛ در غیر این صورت، برگهای اسفناج را به اندازههای درشت خرد کنید.
کاسه بلوری بزرگی آماده کنید و برگ اسفناج و جوانه را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید؛ سپس کرفس و لبوی خرد شده را اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
درست کردن سس سالاد نیز کار سختی نیست؛ کافی است همه مواد آن را شامل روغن زیتون، سرکه، سیر، عسل و پیازچه خردشده، در کاسه بلوری دیگری با هم مخلوط کرده و سپس روی سالاد بریزید و نوش جان کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کوزالاک_مانتی🍲🍲🍲
🍭مواد لازم:
🥣گوشت چرخ کرده 200 گرم
ماست چکیده 4 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک 3 عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل سیاه و قرمز
بادمجان کبابی شده و ساطوری 1 عدد بزرگ
خمیر یوفکا مثلثی
فلفل دلمه ای نصف یک عدد ،نگینی
رب یا پوره گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه به مقدار لازم
نی و قیچی
😋طرز تهیه:🧅
1- ابتدا پیازهارو نگینی و بهش زردچوبه و نمک زده و دو حبه سیرداخلش رنده میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم تا یکم سبک بشه.
2- بعد گوشت و رب رو اضافه و تفت میدیم تا گوشت رنگ عوض کنه،خوب تفت که خورد دلمه های نگینی شده رو بهش اضافه و کمی دوباره تفت میدیم میذاریم کنار.
3- حالا ماست و بادمجان رو مخلوط و دو تا حبه سیر باقی مونده رو داخلش رنده و یه بورانی خوشمزه درست میکنیم و میذاریم کنار.
4- خمیر یوفکا مثلثی رو از وسط قیچی میکنیم تا دو تا مثلث متساوی الساقین ازش دربیاد بعد کمی به خمیر آب میزنیم بعد از قاعده مثلث دور نی حلقه میزنیم. (آب باعث میشه که رول خوب فرم بگیره و بچسبه)همه رو که درست کردیم و آماده شد،داخل روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی بشه.
حالا داخل بشقاب سرو،خمیرهای سرخ شده رو دورتا دور میچینیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥙سالاد اسفناج و لبو 😍
۱۰۰ گرم برگ اسفناج کوچک
۷گرم یا یک و یک سوم پیمانه جوانه
ماش یا گندم
۲عدد ساقه کرفس نازک (خرد شود
۴عدد لبوی پخته
🥙مواد لازم برای سس سالاد اسفناج و لبو :
۴ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۵/۴ قاشق چایخوری سرکه
یک حبه سیر (رنده شود)
۲ قاشق چایخوری عسل
یک قاشق سوپخوری پیازچه (خرد شود
نمک و فلفل به میزان لازم
🥗🥗🥗
ابتدا هر کدام از لبوهای پخته شده را پوست گرفته و سپس به ۴ قسمت ببرید.
ساقه کرفس را نیز در قطعات ۲ تا ۳ سانتیمتری خرد کنید. اگر اسفناج خریداری شده دارای برگهای کوچک است، آنها را پس از شستوشو به صورت درسته در سالاد بریزید؛ در غیر این صورت، برگهای اسفناج را به اندازههای درشت خرد کنید.
کاسه بلوری بزرگی آماده کنید و برگ اسفناج و جوانه را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید؛ سپس کرفس و لبوی خرد شده را اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
درست کردن سس سالاد نیز کار سختی نیست؛ کافی است همه مواد آن را شامل روغن زیتون، سرکه، سیر، عسل و پیازچه خردشده، در کاسه بلوری دیگری با هم مخلوط کرده و سپس روی سالاد بریزید و نوش جان کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍲#کله_گنجشکی_مجلسی
✅مواد لازم:📝
🥩گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
🧅پیاز ۲ عدد
🧂نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه به مقدار کافی
🥄آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
🥔سیب زمینی ۲ عدد
🥣برای سس:
پیاز کوچک ۱ عدد
گوجه ۳ عدد
رب ۱ قاشق
هویج ۱ عدد🥕🍅
فلفل دلمه ۱ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر کاری، پودر سیر، آویشن
🧆طرز تهیه:🧆
۱- گوشت چرخ کرده را به همراه دو پیاز رنده شده ورز بدهید (آب پیاز حتما گرفته شود). بعد از ورز نمک و پاپریکا و زردچوبه به آن بزنید و خوب ورز بدهید تا مواد به خورد گوشت برود. کمی آرد سوخاری اضافه کنید.
۲-بعد قلقلی های کوچک به اندازه ی گردو درست کنید. سلفون بکشید و نیم ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت در تابه روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
۳- حالا سیب زمینی ها را بشویید پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. بعد دوباره بشویید و نمک بزنید. وقتی خشک شدند در روغن سرخ کنید.
۴-برای سس در تابه ی گود یک عدد پیاز کوچک را نگینی خرد کنید با کمی روغن تفت بدهید. رویش زردچوبه بزنید.
۵- دو سه عدد گوجه پوره شده اضافه کنید. نمک و ادویه کاری و فلفل و پودر سیر و اویشن بزنید. درب تابه را ببندید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲