eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک شیرین🍰
#پیاز_داغ طلایی ، مجلسی و ترد😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
پیاز داغ طلایی ، مجلسی 😍❤️ روش تهیه پیاز داغ طلایی ، مجلسی و ترد روش کار خیلی ساده اس. به این صورت که ابتدا پیاز ها رو با حوصله خلالی کنید تا شکل زیبایی داشته باشه.هر چه باریکتر و ظریفتر بهتر👌، میتونید با دست خلال و خرد کنید یا از دستگاه خرد کن استفاده کنید (رنده یا دستگاه غذا ساز) حالا در ماهیتابه ای که گنجایش پیاز ها رو داشته باشه روغن فراوان بریزید و منتظر بمونید تا روغن کاملا داغ بشه. پیاز ها رو در روغن داغ بریزید و با حرارت متوسط سرخ کنید. نکته مهم 👈دوستان پیازها را تدریجا در روغن داغ سرخ کنید.( هیچگاه همه پیازها را به یکباره در روغن نریزید چون پیازها نرم میشه بلکه آنها را به قسمت های مساوی تقسیم کرده و هر بار یک قسمت را سرخ کنید.) نکته مهم دیگر این که👈👈 در هنگام سرخ کردن پیاز داغ مجلسی و در کل برای سرخ کردن کلیه مواد سرخ کردنی بهتر است بدانید این است که بهترین روش برای سرخ کردن، سرخ کردن به وسیله روغن داغ که با حرارت ملایم داغ شده باشد است و همچنین بهتر است فرآیند سرخ کردن نیز با حرارت ملایم صورت بگیرد تا پیاز و یا هر ماده دیگری که درون تابه است مغز پخت شود و به طور کامل و به مرور زمان سرخ شود. نکته بعدی 👈در حین سرخ شدن پیازها را مدام هم بزنید تا پیازها یکنواخت سرخ شوند به محض اینکه پیازها رنگشون طلایی شد گاز رو خاموش کنید. چون پیاز با روغن داغ هم کمی سرخ میشه و رنگش تیره تر میشه. بعد هم در آبکش بریزید تا روغنش رو پس بده. البته وقتی در آبکش ریختید هم کمی هم بزنید تا پیاز های زیری نرم نشن. روغن رو مجددا در تابه بریزید و بقیه پیازها رو سرخ کنید به همین آسونی میتونید پیازداغ بسیار شکیلی داشته باشید که برای تزئین انواع آش و غذاهایی از این دست میتونید ازش استفاده کنید نکته برای تهیه پیاز داغ زعفرانی، پیاز ها را در ظرفی ریخته و مقداری زعفران دم کشیده را روی پیازها بریزید و سپس با کمک دست خوب زعفران و پیازها را مخلوط کنید. و در روغن سرخ کنید بعضی از دوستان زردچوبه میزنن من اصلا از زردچوبه استفاده نمیکنم برای پیاز داغ مخصوصا اگر بخوام فریز کنم دوستان سیرها روهم من به همین شکل سرخ میکنم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#رولت 😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
با دستور استاد طورسیان مواد لازم رولت برای قالب 60 در 40 سانتیمتر: تخم مرغ خنک 5 عدد آرد گندم 100 گرم نشاسته ذرت 25 گرم( منظور همون پودر سفید رنگ ) بیکینگ پودر یک چهارم ق.چ پودر قند 125 گرم نمک و وانیل یک پنسه طرز تهیه : * فر روی حرارت 200 درجه داغ شود. * کف قالب کاغذ انداخته شود. کاغذ از دو طرف قالب به عنوان دستگیره برای خارج کردن نان رولت بالا بیاید و با روغن مایع یا اسپری کمی چرب شود. * آرد گندم + نشاسته ذرت + بیکینگ پودر + نمک ---- اینها سه بار با هم الک شوند. * زرده و سفیده ی 5 عدد تخم مرغ کاملاً خنک از هم جدا شود. * سفیده ها به همراه 75 گرم پودر قند کاملاً پفکی شوند و در یخچال گذاشته شوند. * خیلی سریع زرده ها + 50 گرم پودرقند + وانیل کاملاً هم زده شوند. * سفیده داخل زرده --- با لیسک هم زده شود + مخلوط آرد--- درون قالب کاملاً صاف پهن شود. * ماکزیمم 12 دقیقه پخته شود. * از فر خارج شود. * روی سطح کار گذاشته شود. * با قالب هم اندازه پوشانده شود تا خشک نشود. * بعد از 5 دقیقه با دقت قالب رویی برداشته شود تا عرق آن روی نان نچکد. * روی سطح کار حوله ی کاملاً خشک + رویش کاغذ روغنی + رویش پودر قند -- نان روی آن برگردانده شود --- کاغذ از پشت آن جدا شود---- کاغذ روغنی دیگری روی آن انداخته شود و وقتی داغی آن گرفته شد --- یعنی بعد از سه چهار دقیقه همراه با حوله ی زیرین رول شود و در محیط آشپزخانه یا یخچال خنک شود .بعد از خنک شدن رول رو باز کنید و روی سطح نان رو خامه بمالید و مجددا رول کنید و در یخچال بمدت سه تا چهار ساعت قرار داده و بعد برش بزنید نکته: آرد ذرت فقط برای مصرف غذایی کاربرد داره اما نشاسته ذرت هم برای مصرف غذایی هم امر قنادی استفاده میشه. معمولا نقش لطیف کننده، غلیط کننده رو داره.  پس، اگر در مواد اولیه یک دستور قنادی گفته شد "آرد ذرت" و یا " نشاسته ذرت" منظور دقیقا آرد سفید رنگی است که از ذرت سفید به دست میاد و در عین لطافت زیاد، با لمس اون خش خش کوچیکی احساس می کنید. خیلی وقت ها مربی ها ، در مواد اولیه دستورهای قنادی به جای نشاسته ذرت میگن آرد ذرت! در واقع منظورشون همون پودر سفید رنگه که از گرفتن نشاسته ذرت سفید رنگ و خشک کردن اون به دست میاد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍❤️ موادلازم گردن گوسفندی پیاز گوجه فرنگی نمک،فلفل سیاه، زردچوبه کمی روغن زیتون طرزتهیه پیازها و‌گوجه هارو چهار قاچ کنید روی گوشت رو نمک، فلفل، زردچوبه و‌روغن زیتون بریزین و با دست کمی ماساژ بدین تا به خورد گوشت بره داخل فویل قرار بدین و پیاز و‌گوجه ها رو‌بریزین روی گوشت و فویل رو بپیچید داخل ظرف مناسب فر بزارین و‌حدودا یکی دو‌لیوان آب بریزین و بفرستین داخل فر از قبل گرم شده با درجه ی 200 به مدت حدودا سه ساعت بعد از سه ساعت چک کنید اگر پخت کامل شده بود سرو‌کنید میتونین برای طعم دادن بیشتر زعفرون، چند برگ‌ رزماری یا برگ بو بریزین 👌 . . اگه فر نداشتین میتونین از فر دست ساز که برای کیک درست کردن داخل قابلمه درست میکنین رو‌انجام بدین ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
ترش و ملس😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#دلمه ترش و ملس😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
ترش و ملس😍❤️ برنج ٢پيمانه پياز ١عدد لپه ١٠٠گرم برگ مو به مقدار لازم گوجه سبز ٣٠٠گرم سبزي دلمه ٢٠٠گرم ترخون مرزه ريحون پيازچه و نعنا و شويد گوشت چرخ كرده ٢٠٠گرم روغن به مقدار كافي نمك فلفل سياه و زردچوبه لپه را بعد از خيساندن با كمي آب و نمك درون قابلمه و مي زاريم بپزد برنج را به صورت جداگانه با مقداري آب و نمك در قابلمه اي ريخته و مي زاريم بپزه برنج را بايد زماني آبكشي كنيد كه دانه هاي برنج كمي نرم شده باشند ولي مغز برنج هنوز سفت باشد پس از آبكشي برنج را كنار بگذاريد پياز را به صورت نگيني خرد كنيد و تابه را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن درون آن بريزيد و اجازه دهيد تا داغ بشه و سپس پيازهارا داخل تابه ريخته و اجازه دهيد كني نرم بشه و سپس زردچوبه و فلفل سياه بريزيد تفت دادن پياز هارا ادامه دهيد تا با ادويه ها به خوبي مخلوط شود و سپس گوشت چرخ كرده را به پيازها اضافه كنيد و به خوبي تفت بديد تا رنگ گوشت عوض بشه و سرخ شود بعد از اينكه گوشت سرخ شد سبزي دلمه و لپه را هم پس از اينكه به همراه برنج به بقيه مواد اضافه كنيد و مخلوط كنيد تا يكدست شود در مرحله بعدي داخل يك قابلمه آب ريخته و سپس روي حرارت قرار دهيد پس از اين كه به جوش آمد برگ هاي دلمه را داخل آن ريخته و اجازه بديد ٢تا٣دقيقه بچوشد تا نرم شه و سپس برگ هارا خارج كنيد و با آب ولرم آبكشي كنيد براي پيچاندن دلمه ابتدا از مواد دلمه وسط برگ مو ها ريخته و سپس از كنار به صورت بقچه اي دلمه هارا ببنديد و آن را برگردونيد و سپس يك قابلمه انتخاب كنيد و كف آن روغن ريخته و دلمه هاي پيچيده شده را كف قابلمه بچينيد تمام دلمه هار در قابلمه چيده و مقداري روغن وگوجه سبزهارو چيده و دو ليوان آب ريخته و روي شعله كم قرار بديد تا بپزه 🌷 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
ماست با عطر و طعم لیمو 🍋🍋 💕💕 کیکی متفاوت با بافتی کااااملا سبک و اسفنجی.💕💕 مواد لازم: ارد 180 گرم ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم شکر 140گرم تخم مرغ 3عدد روغن مایع 100گرم بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر طرز تهیه ابتدا روغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید دمای فر 160درجه تا 170 درجه من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
◾️▪️💛▪️◾ 💛الســــــــــلام علیــــکِ💛 ◾️یا امیرالمؤمنین (ع)◾️ 💛بر روح تمــــام شیعیان تیـــغ زدند 💛بر مردترین مرد جهــان تیـــغ زدند 💛خورشید به سینه، ماه برسر می‌زد 💛انگار به فرق آسمــــــان تیـــغ زدند 🏴شهادت امیرمؤمنان‌حضرت علی 🏴 🏴علیه السلام بر شما تسلیت باد🏴 🏴آجرک الله یاصاحب الزمان(عج) 🙏🙏💚💚 ◾️▪️💛▪️◾️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☘💚 💚✨دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان✨💚 💟🍃بارخدایا؛ در این روز، درهایی از بهشت هایت به رویم بگشا و درهای آتش را به رویم بربند؛ و مرا توفیق ده که قرآن را نیک بخوانم؛ ای فرود آورنده ی آرامش در قلب های مومنان!🍃💟 💚💚💚☘☘☘
😍❤️ مواد لازم: از پیمانه قنادی ویا لیوان فرانسوی دسته دار میشه استفاده کرد. 1/2و2 لیوان آرد 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شیر 1 قاشق چایخوری وانیل 2 لیوان شکر(میتونید کمتر بریزید) 2/3 لیوان روغن مایع 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1/2 استکان شیراضافی طرز تهیه: 1. روغن و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا مثل خامه سبک شود. 2. تخم مرغ و وانیل را در حالی که هم میزنید اضافه کنید تا تخم مرغ ها هم خوب پفکی شوند 3. بیکینگ پودر و نصف مقدار آرد را که از قبل الک کرده اید و نصف شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مایه صاف شود سپس بقیه آرد و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه صاف ویکدست شود. 4- قالب کیک را با کره چرب وآرد پاشی کنید (اگه قالبتون نچسب هست فقط کره بزنید)بزارید کنار. 5- مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید و برای قسمت کاکائویی، پودر کاکائو ونصف استکان شیر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید ، 6. مایه کیک را به صورت متناوب آماده شده در قالب بریزید.(طبق عکس). 7. مایه کیک را در قالب بریزید بزارید در طبقه وسط فر را با دمای 180 درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی 45 تا50 دقیقه تا کیک پخته شود(با خلال چک کنید) 8- قالب را بیرون آورده و بزارید تا کیک خنک شود، سپس برش داده و سرو کنید. . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲