کیک شیرین🍰
#رولت_خامه_ای 😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#رولت_خامه_ای
آرد ۱۰۰ گرم حدود ۳/۴ پیمانه
شکر یا پودر قند نصف پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بکینگ پودر 1 ق چ
وانیل کمی
آب جوش 2 ق غ
نمک یک پنس
سفیده و زرده تخم مرغ هارو جدا میکنیم، سفیده رو با نصف شکر میزنیم تا کاملاً پف کنه و از ظرف نریزه، زرده هارو با وانیل و بقیه ی شکر میزنیم تا رنگش روشن بشه، آب جوش رو اضافه میکنیم تا شکر کاملاً حل بشه، آرد و بکینگ پودر رو چند بار الک میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم نمک رو هم همینطور ، سفیده هارو هم اضافه میکنیم و با همزن مواد رو خوب مخلوط میکنیم، کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و موادمون رو کاملاً یکنواخت پخش میکنیم،
فر رو از قبل گرم میکنیم و حدوداً 15 دقیقه با دمای 150 درجه میزاریم تا بپزه، دمای فرها باهم متفاوته من این درجه و زمان برام کافی بود،به هرحال بیشتر از این زمان نشه معمولا ده دقیقه کافیه جوری باشه که روی مواد میزنید خیلی فرو نره، از فر خارج میکنیم و با حوله ی نمدار روی قالب رو میپوشونیم تا کم کم از حرارت بیفته وخنک بشه،حتما باید خنک بشه اگه گرم باشه و رول کنید خردمیشه رو یه پارچه تمیز که پرزدار نباشه یا کاغذ روغنی که روش پودر قند پاشیدید برش گردونید و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید و با پارچه رول کنید و اجازه بدید یه مدت اینجوری بمونه تا شکل بگیره، اگه کناره هاش خشک شده بود با چاقو برش بدید، اگه احیانا خیلی تو فر موند و خشک شد اشکال نداره بزارید کامل که سرد شد داخل سفره معمولی یا پارچه ای بزارید بعد از چند ساعت نرم میشه ، خامه ی فرم گرفته و اگه تمایل داشتید موز و شکلات خرد شده رو آماده کنید، وقتی رول رو باز کردید خامه کشی کنید و دوباره رول کنید و۱ ساعت بزارید تو یخچال بعد برش بدین.
قالب ۳۰×۴۰ و کوچک تر مناسبه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان ساندویچی😍❤️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
نان ساندویچی😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#نان_ساندویچی :
مواد لازم :👇
آرد نان فانتزی۵۰۰ گرم.
آب ۲۰۰ گرم.
شیر ۱۰۰ گرم.
نمک ۱۰گرم.
مخمر فوری ۱۰ گرم.
روغن مایع ۵۰ گرم.
شکر ۲۰ گرم.
دستور تهیه :👇
مواد خشک را با هم ترکیب کنید سپس شیر و آب اضافه و مخلوط کنید. روغن را نیز اضافه و ورز دهید تا خمیری صاف و یکدست درست بشه. خمیر رو چونه بگیرین و روی سطح صاف که کمی چرب شده بذارین و با درپوش اجازه بدین تا کمی حجم بگیره (تقریبا نیم ساعت) سپس به قسمتهای کوچکتر تقسیم کنید چونه بگیرین و شکل بدین (بصورت گرد یا کشیده) در سینی که چرب شده یا کاغذ هست قرار بدین روی اونو با پلاستیکی که چرب شده بپوشونید و اجازه بدین تا حجم چونه ها تقریبا دوبرابر بشه (حدود ۴۵ دقیقه) سپس در فری که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه قرار بدین (تا زمانی که روی نونا رنگ بگیره) بیرون بیارین و روی توری فلزی اجازه بدین تا خنک بشه.
-دقت بفرمایید که اندازه آب ثابت نیست چون آردهای مختلف جذب متفاوتی دارند پس لطفا مقدار آب رو با احتیاط مصرف کنید.
-من با این دستور چهارتا نون ساندویچی درست کردم که وزن هر چونه ۱۲۰ گرمه.
-مدت زمان استراحت خمیر تقریبیه هیچوقت زمان استراحت نونای فانتزی ثابت نیست با دمای محیط و مواد اولیه تغییر میکنه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
باقلوا رز نارگیلی😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#باقلوا_رز_نارگیلی
پودر نارگیل 250 گرم ( دو لیوان + دو سوم لیوان )
شکر 125 گرم ( یک لیوان )
خمیر مارسپیان 30 گرم ( من بجاش دو قاشق غذاخوری سر پر آرد برنج ریختم )
روغن صاف قنادی 37 گرم ( دو قاشق غذاخوری سرپر
آرد برنج 16 گرم ( یک و نیم قاشق غذا خوری سر خالی )
آرد گندم 16 گرم ( یک و نیم قاشق غذاخوری سر خالی )
وانیل کمی
زعفران دم کرده به میزان لازم
تخم مرغ 4 عدد
طرز تهیه :
پودر نارگیل و شکر و خمیر مارسپیان رو با دور کند همزن میزنیم بعد دو تا از تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد روغن جامد نرم شده رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و دو تا دیگه تخم مرغ رو اضافه میکنیم میزنیم تا یکدست بشه بعد آرد برنج و آرد گندم رو اضافه میکنیم و در آخر وانیل و زعفران رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . کف سینی فر رو کاغذ روغنی میزاریم بعد خمیر و میریزیم تو قیف ماسوره دار و شکوفه میزنیم حتما ماسوره سایز بزرگ باشه . بعد سینی شیرینی رو میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه تا زمانی که زیر شیرینی ها طلایی بشه . وقتی کامل خنک شدن شربت بار ولرم روی شیرینی ها میریزیم و سه دقیقه صبر میکنیم تا شربت جذب شیرینی بشه و بعد شربت اضافه رو میگیریم.
شربت بار: یک پیمانه شکر با نصف پیمانه آب و و دو قاشق گلاب و کمی زعفرون میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه و شربت قوام بیاد و کمی هم آبلیمو اضافه میکنیم تا شکرک نزنه.
از روغن جامد معمولی یا مخلوط هردو روغن هم میشه استفاده کرد ولی روغن جامد قنادی بهتره
خمیر مارسپیان یا خمیر بادام از مقدار مساوی پودر قند و پودر بادام سفید و چند قطره گلسرین خوراکی درست میشه.
❌ دوستان دقت کنید حتما شیرینی خنک بشه بعد شربت ولرم بریزید . غلظت شربتم مثل عسلِ روون بشه .
.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_کباب😍❤️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#جوجه_کباب😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#جوجه_کباب
😋🍗🍢🍅🍋❤️
مواد لازم:
فیله مرغ: ۱.۵ کیلوگرم
سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
ماست: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۳ عدد
روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
فیله ها را از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای چند ساعت (حداقل ۵-۴ ساعت) داخل یخچال میزاریم.
بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید.
نوش جان 😄😍
نکات:
زعفران دمکرده را همان ابتدا به فیله ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران بخاطر پیاز و بقیه مواد از بین نره.
روغن مایع را بعد زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کنه و چرا که آبلیمو و نمک موقعه استراحت در یخچال، بافت فیله ها رو سفت می کنه.
با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید.
برای انواع جوجه کباب؛ مثل بال کباب، جوجه با استخوان و یا قسمت های دیگه مرغ می توانید از این مواد استفاده کنید.
بهتره فیله ها را از شب قبل با مواد مزه دار کنید و داخل یخچال قرار دهید.
در صورت استفاده از آب لیموترش تازه، طعم جوجه رو بهتر می کنه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لواشک آلبالو 😍❤️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
شربت گل پنیرک 😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
یه شربت خوشمزه و طبیعی میتونه توی اینهوای گررررم عطش و خستگیمونو در ببره
#شربت_گل_پنیرک
طرز تهیه:
ابتدا گل پنیرک را در آب سرد خیس می کنیم و حدودا ۳۰دقیقه صبر کرده تا رنگ پس بدهد. سپس آن را از صافی رد می کنیم. سپس عصاره گل پنیرک را داخل لیوان دلخواه ریخته و به آن شربت بیدمشک اضافه می کنیم. برای این که حالت چند رنگ بگیرد می توانیم ابتدا در لیوان مقداری عصاره گل پنیرک و شربت بیدمشک را اضافه کنیم. برای رنگی شدن شربت، اگه مقدار عصاره گل پنیرک نسبت به شربت بیشتر باشد رنگ بنفش پر رنگ به دست می اید و اگر از عصاره کم تر استفاده شود آبی کم رنگ حاصل می شود. برای تغییر رنگ شربت اگر به محلول بنفش مقداری ابلیمو اضافه کنیم(چند قطره)شربت صورتی رنگ خواهد شد. مخلوط حاصل از عصاره گل پنیرک و شربت زعفران هم شربتی سبز رنگ به ما می دهد. برای تزیین این شربت می توانید از مقداری لیمو برش زده شده استفاده کنید و یا در آن از تخمه شربتی خیس خورده استفاده کنید. همچنین می توانید مقداری از مخلوط عصاره و شربت را در قالب های یخ ریخته و در لیوان شربت بیاندازید.(برای درست کردن شربت بیدمشک به مقدار مورد نیاز شکر را در اب جوش حل کنید و بعد عرق بیدمشک اضافه کنید و در اخر به شربتتون اضافه کنید طبق توضیحات)نوش جان🌸🍃
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲