💖پنجشنبه تون عالی
🌸امروز برایتان
🌷اینگونه آرزو میکنم
💖ان شاءالله
🌸خدا در خونه تک تک تون بزنه
🌷بگه امروز نوبت خواسته ها و
💖آرزوهای شماست و
🌸توشه ای پرازخیر و برکت
🌷شوق زندگی
💖حس خوشبختی
🌸روزگار آرام و
🌷عاقبت بخیری براتون هدیه بیاره
💖روزتون زیبا و آخر هفته تون بشادی
╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗
@chatre_love
╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه ماهیتابه ای
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
لقمه ماهیتابه ای ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
لقمه ماهیتابهای
مقادیری که من استفاده کردم، 3 تا از این لقمه داد:
روغن: 3 قاشق غذاخوری
پیاز: 2 عدد
فلفل دلمه: 1 عدد
فیله مرغ: 6 تکه
رب گوجه: 1 قاشق غذا خوری
نمک: 1 قاشق جایخوری
تخمگشنیز: 1 قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
قارچ: 10 عدد (400 گرم)
پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
.
تفت پیاز: 3 دقیقه
تفت پیاز و فلفل دلمه: 4 دقیق
تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: 5 دقیقه
رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید.
در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره.
قارچ و اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه، خوراک آمادس.
این خوراک با نون باگت هم عالیه.
امیدوارم که لذت ببرید.
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی کشمشی
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
شیرینی کشمشی ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
شیرینی کشمشی
قبل از دست به کار شدن کشمش رو حدود یکساعتی تو آب ولرم خیس کنید سپس رو پارچه تمیز پهن کنید تا آبش کاملا جمع بشه
اگه شیرینی نرم دوست دارید روغن رو همین جوری بصورت جامد بریزید واگر شیرینی ترد رو دوست دارید روغن رو گرم کنید.
عزیزان توجه کنید از روغن مایع به هیچ وجه استفاده نکنید .با روغن صاف قنادی عالی میشه وموندگاری طولانی داره اگه به روغن صاف دسترسی ندارید روغن جامد پخت وپز استفاده کنید نیمه مایع ونیمه جامد نمیشه بسیاری از عزیزان از کره استفاده میکنن من شخصا بوی کره تو شیرینی ندوست.
مواد لازم
آرد سفید شیرینی پزی 300 گرم
روغن صاف قنادی 180 گرم من روغن رو گرم کردم فقط گرم نه داغ
پودر قند 250 گرم حتما پودر قند باشه
تخم مرغ سه عدد کوچک
ماست 50 گرم ترجیحا شیرین
کشمش پلویی100 گرم من پلویی قرمز رنگ نداشتم
پودر قند وروغن رو حدود 7 الی 8 دقیقه بزنید تا پوک بشه سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو بریزید هر تخم مرغ یک دقیقه زده بشه
سپس ماست رو اضافه کنید.یک دقیقه بزنید
سپس آرد رو در سه مرحله اضافه کنید مرحله آخر چند ثانیه با همزن بزنید موقع ریختن آرد بهتره پره مخصوص خمیر رو بزارید نداشتید مشکلی نیست خمیر که آماده شد کشمش بریزید ومخلوط کنید
فر دارید از فر استفاده کنید ندارید بدون فر درست کنید
فر رو از قبل با دمای 180 درجه گرم کنید
رو سینی کاغذ روغنی بندازید با قیف ساده ویا قاشق خمیر رو بچینید رو سینی وبزارید تو فر حدود 20 الی 25 دقیقه زود زود چک کنید زیر شیرینی طلای بشه کافیه روی شیرینی لازم نیست طلای بشه. فر رو خاموش کنید سینی رو خارج کرده شیرینی ها که سرد شدن از کاغذ روغنی جدا کرده در ظرف دربسته به مدت دو هفته داخل یخچال وبه مدت دو ماه داخل فریزیر ماندگاری داره
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#برنج_مخلوط 🍛 😋
🔸یه پیاز متوسط رو در تابه تفت دادم کمی که سبک شد هویج رو رشته ای نازک خرد کردم و بهش اضافه کردم و گذاشتم با شعله ی کم بپزه و به روغن بشینه،بعد مرغهایی که از قبل همراه با پودر برگ شنبلیله و کمی پودر دارچین پختم و ریش ریش کردم رو بهش اضافه کردم تا کمی باهم سرخ شدن بعد زرشک رو اضافه کردم و با شعله ی کم گذاشتم کمی تفت بخوره و نباید شعله زیاد باشه که زرشک بسوزه،کمی دم کرده ی رعفرون و در نهایت موقع سرو برنج مواد رو روی پلو ریختم
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#سمبوسه_پیتزایی 🌮 😋
▫️خمیر یوفکا......به مقدار لازم
▫️قارچ......150 گرم
▫️ژامبون یا سوسیس......150 گرم
▫️فلفل دلمه ای.....1عدد
▫️سیب زمینی پخته.....1عدد
▫️جعفری.....نصفه پیمانه
▫️نمک و فلفل و آویشن
🔸ابتدا سیب زمینی رو بپزید.سپس نگینی خرد کنید.در یک تابه قارچ رو خرد کرده.در کمی کره تفت بدید تا آبش جمع بشه.قارچ با حرارت بالا و کمی آبلیمو تفت بدید.که سیاه نشه.سپس بهش سوسیس خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.در آخر سیب زمینی خرد شده.نمک و فلفل و آویشن و جعفری خرد شده هم بریزد.بزارید مواد کامل خنک بشه.بعد از خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه بگیرید.مواد رو یه طرف مواد به صورت سه گوش بریزد و بپیچید.لایه آخر کمی آب بزنید که کامل به هم بچسبه.بعد در روغن داغ سرخ کنید
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#قیمه_نثار 🍛 😋
🔸دوتا پیاز متوسط رو تفت میدیم تا سبک بشه و تقریبا طلایی بشه،گوشت قیمه ای خرد شده رو اضافه میکنیم در حد تغییر رنگ تفتش میدیم خیلی لازم نیست سرخ بشه،چون آبش کشیده بشه سفت میشه بعد زردچوبه،پودر هل،پودر دارچین،نوک ق چ پودر گل سرخ اگه دوست داشتین و یکم فلفل قرمز اضافه کنید وتفت بدید ،بعد دو ق غ رب رو هم اضافه کنید ویک لیوان آب بریزید تا گوشت بپزه نمکش رو اندازه کنید
(خیلی نباید خورش آبکی باشه)
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#بال_توفر 🍗 😋
🔸از یک روز قبل بال ها رو تو مواد بخوابونید. مواد من تشکیل شده از ابلیمو، سویا سس، سس خردل، سس فلفل، زعفران، پیاز و روغن زیتون. بال ها رو با مواد خوب مخلوط کنید و بذارید تو یخچال بمونه. بعد توی سینی فر طوری بچینید که روی هم نباشند تا همه جاش برشته بشه. تو طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰-۲۲۰ درجه حرارت از بالا و پایین بذارید حدوداً ۱ ساعت بمونه. بعد از نیم ساعت بچرخونید تا هر دو طرف برشته بشه. در نهایت میتونید روی ۵-۱۰ دقیقه رو حالت گریل بذارید
#سیب_زمینی_تنوری 🥔
🔸سیب زمینی رو با پوست خوب میشوریم، درشت خرد کرده و با روغن زیتون (بدون روغن هم عالی میشه) نمک، فلفل، پاپریکا، سیر و رزماری خوب مزه دار میکنیم. به طوری که سیب زمینی ها کاملاً به مواد آغشته بشه. تو سینی فر، یککاغذ روغنی میذاریم و سیب زمینی هارو با فاصله میچینیم تو سینی. تو فر با دمای ۲۰۰-۲۲٠ درجه به مدت نیم ساعت میذاریم تا مغزپخت بشه. در آخر، فر رو روی حالت گریل میذاریم تا سیب زمینی ها برشته بشوند. حدود یک ربع کافیه برای گریل شدن.
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#تارت_نارگیلی 🥯 😋
▫️پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
▫️آرد ۸ گرم
▫️بکینگ پودر ۱/۲قاشق چایخوری
▫️شکر ۱۰۰ گرم
▫️شیر ۶۰ گرم
▫️کره ذوب شده ۶۰ گرم
▫️تخم مرغ ۱ عدد
🔸شیر و تخم مرغ هم زده شده و کره ذوب شده را در کاسه ای خوب مخلوط کنید .
مواد خشک شامل آرد و شکر و پودر نارگیل و بکینگ پودر را به ان بیفزایید و خوب مخلوط کنید .
مواد فیلینگ را در قیف یکبار مصرف بریزید و برای پر کردن خمیر تارت استفاده کنید .
♦️من پودر نارگیل و شکر را باهم در غذاساز چند پالس زدم تا خوب ریز شود
♦️هنگام پر کردن خمیر تارت ،تا یکی دو میلی متر مانده به لبه خمیر از مواد فیلینگ بریزید .خیلی پر نکنید چون در فر مواد پف میکند و بیرون زده شکل تارت کثیف و بد میشود
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#کیک_دورنگ 🥮 😋
🔸طبق معمول همه کیکها سه تا تخم مرغ را با یک لیوان شکر بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/8 ق چ وانیل نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر هم اضافه دو لیوان آرد به همراه دو ق چ بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه و فولد کنید مایه کیک را دو قسمت کنید به یکی کشمش هل و دو ق غ گلاب به یکی یک ق غ کاکائو که با دو ق غ آب جوش مخلوط کرده اید بیفزایید و داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده بریزید فقط باید سرعت العمل داشته باشید و مایه کیک ی دفعه و با هم بریزید داخل قالب دمای فر 180 پنجاه دقیقه اینطوری با ی دستور توی ی قالب دو مدل کیک دارین
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲