eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.5هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آخر هفته تون پر از بهترینها💐 🌸امیدوارم خداوند 💫 به زندگیتوڹ برکت 💓به رابطه هاتون محبت 🌸به قلبتون مهربانی 💫و به روحتون آرامش بده 💓و از نعمتهای بیکرانش 🌸بی نیاز تون کنه... 💫پنجشنبه تون عالی و بینظیر 💓 نگـاه خـدا بدرقـه راهتون ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗🍃 🌸🍃جهت شادی روح تمام مسافران آسمانی فاتحه ای قرائت کنیم🍃🌸 روحشان قرین رحمت الهی باد 🌸 ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥥🥯 😋 ▫️پودرنارگیل چرب 100 گرم ▫️شکر دانه ریز 180 گرم ▫️سفیده تخم مرغ 100 گرم ▫️روغن مایع 80 گرم ▫️آبلیمو 1 ق چ 🔸پودر نارگیل و شکر و سفیده تخم مرغ را باهم مخلوط کرده با دستگاه مخلوط کن خوب هم میزنیم تا مواد خوب فیکس بشه مواد رو داخل تابه روی حرارت متوسط میزاریم و مرتب هم میزنیم که به این عمل داغ زدن میگن و بسیار مهمه نیمی از روغن مایع رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم مواد باید به دمای 70 تا 80 درجه برسه اگر دماسنج ندارین وقتی مواد داغ شد جوری که دست نتونه گرماشو تحمل کنه داغ زدن کافیه مواد رو از روی حرارت برمیداریم و مابقی روغن و آبلیمو رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده و اجازه میدیم مواد در دمای محیط کاملا خنک بشه تو این مرحله اگر مواد خیلی سفت بود باید با کمی سفیده مجاز کنین و اگر شل بود با پودر نارگیل! مواد را با ماسوره ساده با فاصله پایپ میکنیم و تو فر از قبل گرم شده 160 درجه به مدت 20 دقیقه میزاریم تا بپزه ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
🥙 😋 ▫️3 تا سيب زميني متوسط ▫️2 تا پياز متوسط ▫️1 و نيم پيمانه سوياي از قبل شسته شده (آبشم قشنگ ميگيريم) ▫️1/2 پ گوشت چرخ كرده( گوشت رو ميتونين اضافه نكنيد كاملاً اختياريه) ▫️1/2 پ جعفري خورد شده ▫️1 پيمانه قارچ ▫️2 ق.غ آرد گندم ▫️نمك،فلفل،زرچوبه به ميزان لازم 🔸اول پياز و سيب زميني رو باهم ميكس ميكنيم، بعد سويا،گوشت،قارچ و جعفري رو اضافه و يه كوچولو ميكس ميكنيم آرد و ادويه رو اضافه كرده و با دست ورز ميديم ربع ساعت به خمير كباب استراحت ميديم و بعد با حرارت ملايم سرخ ميكنيم ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
🍲 😋 نخود فرنگی پخته1/2 پیمانه هویج آبپز3عدد سیب زمینی 3عدد خیارشور10 عدد سیر (درصورت تمایل) ماست1/2 پیمانه سس مایونز1/2 پیمانه نمک و فلفل ذرت1/2 پیمانه 🔸هویج و سیب زمینی را نگینی خورد کرده و جداگانه بگذارید با مقداری آب و نمک بپزد، بعد از پختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شود. خیارشور را مربع مربع خرد کرده نخود فرنگی و سیب زمینی و هویج و ذرت را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم، 2 حبه سیر را له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم، بمدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم شود ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
بستنی زغالی مواد لازم کربن بلک یا زغال فعال خوراکی 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد شکر 140 گرم عصاره وانیل 1 قاشق چای‌خوری خامه زده شده 7-8 لیوان دستور تهیه تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و با همزن برقی هم بزنید. سپس شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و به هم زدن مواد ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار شوند. خامه را در ظرف دیگری ریخته و با همزن هم بزنید، سپس خامه زده شده را به مخلوط فوق افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد یکدست شوند. کربن بلک یا زغال فعال را در چند مرحله به مخلوط فوق اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. مواد را در ظرف درداری ریخته و تقریبا 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا بستنی جذاب زغالی شما آماده سرو شود. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲ 🍟🥗🍟🥗🍟🥗🍟🥗🍟🥗
🍲 😋 ▫️4-6 عدد سیب زمینی، آب پز شده ▫️اسفناج ▫️چند قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده ▫️1 پیاز 2 حبه سیر ▫️نمک، فلفل سیاه و قرمز ▫️روغن مایع ▫️پنیرپیتزا یا موزارلا 🔸برای سس نیم پیمانه الی 1 پیمانه شیر 1 تخم مرغ جوز هندی رنده شده خیلی کم نمک نزدیک 1 پیمانه پنیرپیتزا رنده شده پیاز و حبه های سیر رو در روغن تفت بدین، گوشت رو اضافه کنید و تفت بدین، اسفناج هارم اضافه کنین و کمی دیگه تفت بدین، در آخر ادویه جات دلخواه رو اضافه کنید. برای سس، همه موادو مخلوط کنین.لایه ها به این صورت خواهد بود، سیب زمینی، مخلوط اسفناج، پنیر پیتزا، سیب زمینی، مخلوط اسفناج، پنیر پیتزا. در آخر هم روش سس بریزین و کلی پنیر بریزین روش و در فر گرم شده 190-200 درجه بپزین تا پنیرهاش سرخ بشه ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
هدایت شده از پست گیزمیز
#پیراشکی_لقمه_ای این نون خیلی پوک و عالی میشه وسطشو میتونید با انواع شکلات صبحانه و گاناش و حلوا و ... پر کنید جذب روغنشم پایینه . خب بریم سراغ دستور این نون خوشمزه و آسون ؛ نیازی به ورز خاصی یا استراحت نداره و همون لحظه آماده میشه #نان_لقمه_ای یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه ) با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و..‌ بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید. ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
گوجه فرنگی 1کیلو 60گرم آرد 50گرم مارگارین 400 میلی لیتر شیر 100 گرم خامه 100 گرم پارمزان 350 گرم موزارلا 1 دسته ریحان جوز هندی ، نمک ، فلفل حدود 300 گرم لازانیا روغن زیتون. گوجه فرنگی را پوست کنده و برش دهید. کره را ذوب کنید ، آرد را در آن کمی تفت دهید ، شیر و خامه را به هم بزنید و به آرد اضافه کنید. حدود 3 دقیقه بپزید ، با پارمزان ، نمک ، جوز هندی و فلفل مزه دار کنید. موزارلا را تکه تکه کنید ، ریحان را به صورت نواری برش دهید. یک ظرف پخت را با روغن زیتون چرب کنید. مواد را لایه لایه داخل آن بگذارید: سس ،لازانیا ،برش های گوجه فرنگی موزارلا و ریحان و ورق های لازانیا .به همین صورت همه چیز را لایه لایه بگذارید تا مواد تمام شود. کار را با گوجه فرنگی ، موزارلا تمام کنید.حدود 40 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. . ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
خوشمزه و شیک با پرتقال و پوست لیمو😋😍 موادلازم : آب پرتقال=نصف لیوان آبلیموی تازه=2 قاشق سوپخوری شکر=2/1 قاشق سوپخوری پوست لیموترش=کمی خامه=25 گرم طرز تهیه: تمام مواد را با هم در میکسر ریخته و با هم مخلوط می کنیم تا مایه پف کند؛آنرا در لیوان مناسبی می ریزیم و یک نیمه حلقه لیموترش یا پرتقال را با کارد چاک کوچکی می دهیم و به لبه لیوان می گذاریم. ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲