فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ترکیه ای
مواد لازم برای پودینگ شکلاتی:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری آرد
5 قاشق غذاخوری کاکائو
۴۰ گرم شکلات تخته ای
یک قاشق چای خوری وانیل
یک ذره نمک( برای همه دسرهایی که کاکائو دارند ، بزنید)
1 قاشق سوپ خوری کره
طرز تهیه
همه ی مواد بجز وانیل، کره و شکلات را با هم مخلوط کرده و در دمای متوسط گاز بپزید( مدام هم بزنید). وقتی شروع به جوش آمدن کردن، کاکائو را اضافه کنید.
بعد از دو سه دقیقه، زیر اجاق را خاموش کنید. کره و وانیل را هم اضافه کنید و هر از گاهی( هر 5- 10 دقیقه) کمی هم بزنید تا سرد شود.
( اگر قبل از خنک شدن ظرفش را عوض کنید ، سرشیر میبندد) قبل از اینکه داخل ظرف بریزید اگر خیلی غلیظ شد، ارام ارام شیر سرد اضافه کنید ولی اگر در وقت مناسب اجاق را خاموش کنید ، نیازی به اضافه کردن شیر سرد نیست.
اگر بخواهید میتوانید مواد را نصف کرده و برای یکی از آنها شکلات بیشتری اضافه کنید تا دو رنگ شود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه گوجه فرنگی با سبزیجات
مواد لازم:
4 عدد گوجه فرنگی (میتوانید به تعداد نفرات اضافه کنید)
1 عدد پیاز
1 عدد بادمجان
1 عدد کدو (به دلخواه)
1 عدد هویج
فلفل سبز و یا فلفل قرمز
جعفری
سیر
نمک
روغن زیتون
طرز تهیه:
سبزیجات مکعبی خرد شده و روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. گوجه فرنگی ها را از قسمت بالا ببرید و با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید. مغز گوجه فرنگی های را پوره کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و 10_5 دقیقه به این شکل بپزید. وقتی سبزیجات خوب نرم شدند داخل گوجه فرنگی ها را با سبزیجات پر کنید. ظرف پیرکس را کمی چرب کنید کف ظرف جعفری خرد شده بپاشید و گوجه فرنگی ها را روی جعفری بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که گوجه فرنگی کاملا نرم شود حدود 30_25 دقیقه بپزید. بعد از پخت میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. میتوانید روی دلمه ها ماست سیر دار بریزید. نوش جان .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ژله_بستنی 😋
🔸 برای این ژله و بسته ب اندازه ظرف به شکل زیر عمل کنید.یک و نیم بسته( معادل ۱۵۰ گرم) ژله آلوورا رو با ۲ لیوان آب جوش حل کرده رو بخار کتری تا خوب حل شه،خنک ک شد بهش ۱۰۰ گرم یا دوتا بستنی وانیل ساده ک تو دمای محیط آب شده بهش اضافه و خوی مخلوط کنید تا ژله و بستنی حل شن(میتونید بجای بستنی از شیر یا خامه قنادی یا خامه صبحانه) هم استفاده کنید.
قالب رو کج بذارید این کار رو با استفاده از یک حوله یا پارچه در زیر قالب انجام بدید. و مقداری از ژله آلوورا و بستنی رو توی قالب کج شده ریخته و اجازه بدید نیم بند بشه.. فقط ژله ی لایه قبلی باید بسته شده باشد اما تا حدی که وقتی انگشت رویش بزنیم کمی حالت چسبندگی داشته باشه ک لایه بعدی بهش بچسبه( نیم بند بشه) این نکته خیلی مهمه، در غیر اینصورت در موقع سرو و پس از برش لایه ها از هم جدا میشن یا از قالب خوب در نمیاد..حالا رنگ بنفش رو با یک لیوان آب جوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد درست کنید. و وقتی ژله سفید نیم بند شد قالب رو به همون حالت کج بچرخانید و ژله بنفش رو بریزید. و بذارید یخچال تا نیم بند بشه تا پر شدن قالب این دو مرحله رو تکرار کن
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ترایفل_کرامفیل_نوتلا 🍸 😋
🔸توی یک قابلمه ۱لیتر شیر ،۱۰۰ گرم خامه، ۶ ق غ خ آرد، ۶ق غ خ شکر و ۱ عدد تخم مرغ رو ریخته و به خوبی هم میزنیم و روی شعله میذاریم تا زمانی که به غلظت فرنی رسید هم میزنیم. سپس از روی شعله برداشته و بهش ۱ ق چ خ وانیل اضافه کرده و توی کاسه بزدگی ریخته روشو با سلفون پوشونده تا رویه نبنده و میذاریم چند ساعتی بمونه تا از حرارت بیفته. تقریبا ۲ بسته پتی بور رو توی چرخ گوشت ریخته و خوب خوردش میکنیم.
حالا توی ظرف مد نظرمون اول مقداری از کرمفیل سپس بیسکویت پودر شده و روی اونم موز حلقه شده و نوتلا ریخته و به این ترتیب دوباره ادامه میدیم و در آخر کرمفیل ریخته و روشو با هر میوه ای که دوست دارین تزیین کنید که من با گٌلدن برری و انگور فرنگی تزیین کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
خب ابتدا کف قابلمه نچسب روغن ریختم. فویل رو چندلایه کردم که محکم ایستاده قراربگیره بشکلی که میبینید. تا این دیواره ها مانع مخلوط شدن برنج ها بشه.
فویل هارو طوری بهم وصل کنید که نیفتند.
من شیش تا خونه درست کردم شما میتونید دو.سه. چهار. یا پنج خونه درست کنید. و رنگهای مختلف داخل هر کدوم از خونه ها بریزید.(هویج پلو. زعفرانی. ساده. سبزی پلو. باقالی پلو. برنج ربی و غیره..)
داخل دوتا قابلمه جداگانه برنج ساده و زعفرانی رو بصورت کته گذاشتم تا آبشون تبخیر بشه و موقع دم گذاشتن برسه.
بعد داخل هر کدوم از خونه های خالی یک قاشق از برنج ها ریختم تا فویل محکم بایسته و نیفته . منظورم اینه خونه هارو یهو تا اخر پر نکنید. ابتدا تمام شون رو فقط یک یا دوقاشق بریزید بعد کم کم و همشون رو در سطح هم پر کنید.
قاشق قاشق پر کنید و فشاربدید و جاهای خالی و گوشه ها رو کامل و منظم پر کنید تا پلوی نهایی صاف و یکدست بشه.
حتما با قاشق فشردش کنید بعد که تمام برنج رو ریختید اروم فویل هارو یکی یکی بیرون بکشید.(دوستان فویل اصلاحرارت نمیبینه بهیچ وجه پس نگران نباشید )بعد باقاشق تمام سطح برنج رو صاف و یکدست و فشرده کنید ودم بذارید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_مواج 🥮 😋
▫️تخم مرغ ۴عدد
▫️شکر یک لیوان ویک قاشق غذاخوری پر
▫️ماست خامه ای یکلیوان
▫️روغن مایع یک لیوان سر خالی
▫️وانیل یک قاشق مربا خوری
▫️بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
▫️آرد ۲لیوان ویک قاشق غذاخوری پر
▫️پودر کاکائو برای لایه های کیک
🔸 ابتدا فر رو رشن کرده، با دمای ۱۸۰ درجه
حالا میریم سراغ کیک تخم مرغ و شکر وانیلرو با همزن زده تا سفید کشدار بشه بعد ماست وروغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد رو الک کرده همرا بکینگ پودر وبه کیک اضافه کرده در سه مرحله بعد صورت دورانی مخلوط میکنیم قالب مورد نظر رو با روغن جدا کننده چرب کرده یا چرب کنید درآرد پاشیده ومواد کیک رو در سه مرحله به قالب اضافه کرده یک سوم مواد کیک رو ریخته ردش پودر کاکائو الک کرده بعد به این ترتیب ادامه میدیم ودر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه میپزیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#فلافل_مرغ
#فست_فود
نخود دولیوان
نصف سینه مرغ
تخم مرغ یکعدد
پیاز یکعدد درشت
عصاره مرغ یکعدد
نمک نوک ق.چ
فلفل به میزان دلخواه
کنجد یک ق.غ
نخود و بذارید چند ساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن ،بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد ،ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید.
سوالهای احتمالی اینکه به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست و ازین قبیل سوالها، در جواب بگم این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه😁
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان_شکم_پر (گارنی یاریخ)
بادمجان ۱کیلو
گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم
پیاز ۲عدد
رب ۲ق غ
جعفری خرد شده ۲تا۳ س
نمک زردچوبه فلفل. اویشن به میزان لازم
بادمجان ها را شسته ووپوستش گرفتم (یک در میان تاراه راه بشه. سلیقه ایی هست. میتونید پوستش هر جوری دوست دارید بگیرید). شکمش چاک دادم. نمک زدم گداشتم نیم ساعت موند تا تلخیش گرفته بشه.بعد شسته و خشکش کرده و سرخش کردم. یک عدد پیاز نگینی خرد کرده و تفت دادم وقتی بلوری شد گوشت چرخ کرده را افزوده و سرخش میکنیم نمک زردچوبه فلفل و اویشن و ۱ ق رب نعناخشک ریختم و تفت میدیم که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده. بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکردم. توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده وسرخش کردم رب و ادویه ها را زدم ۱لیوان ابجوش ریختم. در واقع سس غداست وقتی جوشید و بادمجان شکم پرها را توی سس گذاشتم و اجازه دادم که بجوشه و بادمجانها و مواد با سس کمی پخته تر بشن. این غدا هم با برنج وهم با با نون میشه سروش کرد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مزه_دار_و_برشته_کردن_ماهی
یکی از آسون ترین روش های مزه دار کردن ماهی رو ببینید، دقت داشته باشید که میزان فلفل استفاده شده اختیاری هست و حتی می تونید حذفش کنید.
بعد از پخت هم میشه با لیموترش🍋
سرو کنید.
برای دور چین ماهی هویج و سیب زمینی عالیه👌
یه نکته خیلی مهم هم که باید بدونید،اینه که هیچوقت به همراه ماهی ماست مصرف نکنید.
چون باعث بیماری میشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_مرغ🥪🍰
خیار شور ریز شده : ۱/۲ لیوان ، پیازچه خورد شده : ۲ ق غ ، جعفری خورد شده : ۲ ق غ ، مرغ پخته : ۲۰۰ گرم ، سس مایونز به اندازه کافی ، نان تست یه بسته
مرغو پخته خورد کرده . اگه دوست داشتین میتونین همه مواد رو باهم مخلوط کنین . ولی من قاطی نکردم لایه لایه ریختم . توی عکس مراحلشو نشون دادم. از هر غالبی که دوست دارین میتونین استفاده کنین . توی غالب پلاستیک فریزر بذارین که در آوردن کیکتون راحت باشه. حالا کف غالب رو از نون تست پر میکنین جوری که هیچ جای خالی نباشه. روشو یه لایه سس زده حالا یه لایه از موادمونو که شامل مرغ ریز شده ، خیار شور ، جعفری ، پیازچه هست روش میریزیم کمی نمک و فلفل زده کمی سس زده دوباره یه لایه نون تست میذاریم . و همینطور تا وقتی غالب پر بشه ادامه میدیم . پلاستیک فریزر رو روی کیک کشیده میذاریم دو سه ساعت تو یخچال بمونه تا خودشو بگیره . بعد از این مدت از یخچال در آورده تمام سطح کیکو سس مالیده و تزیین میکنیم .
درست کردن این شام خوشمزه خییلی راحته . حتما امتحان کنین واقعا خوشمزه ست. 👌😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲