eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ_دورنگ شیر ۴لیوان آرد قنادی ۳ق غ نشاسته ذرت ۲ق غ زرده ی تخم مرغ ۱عدد شکر ۱لیوان کره ۲۰گرم خامه صبحانه ۱۰۰گرم وانیل کمی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋 . ، موادلازم: 1 عدد کلم بنفش متوسط 1 فنجان ماست صاف شده 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 فنجان ذرت 5 عدد خیار شور نصف دسته شوید 3 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 حبه سیر طرز تهیه: 1. کلم بنفش را نازک خرد کنید. روغن را به ماهیتابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کلم نرم شود. بعد از نرم شدن داخل یک سینی بزرگ می گذاریم و صبر می کنیم تا خنک شود. 2. برای سس، ماست، نمک، مایونز، فلفل و سیر را بردارید و با همزن بزنید تا یکدست شود. 3. بعد از خنک شدن کلم، ذرت، خیار شور، شوید و سس ماست را ریخته و مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. 4. وقتی آماده شد با کمال میل سرو می کنیم. نوش جان ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷اول هفته تون شاد و بینظیر 💗امروز از خدا 🌷برای تک تک تون 💗اینگونه دعا کردم 🌷الهی امروز 💗پنجره آرزوهاتون 🌷باز بشه به سمت باغ اِجابت 💗و دلتون غرق در شادی بشه 🌷حالتون خوب خوب 💗دلتون شاد شاد 🌷کسب و کارتون پر رونق پر رونق و در 💗زندگی خوشبخت خوشبخت باشید ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
🌸الهی که 🌸امروزتون 🌸 پر از شادی 🌸و آرامش باشه 🌸اول هفته تون زیبـا و قشنگـــــ🌸 ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
دسر توت فرنگى و تخم شربتى . لايه صورتى👇🏻 ژله توت فرنگى يك بسته تخم شربتى سه قاشق دنت توت فرنگى دو عدد توت فرنگى چند عدد . لايه سفيد👇🏻 ژله آلوورا يك بسته بستنى وانيلى يك بسته خامه دو قاشق . . ابتدا تخم شربتى را در آب جوش حل ميكنيم. ژله توت فرنگى رو در يك ليوان آبجوش حل كرده و خوب مخلوط ميكنيم تا ذرات ژله حل شود و كمى خنك شودو دنت ها و توت فرنگى پوره شده رو اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم.بعد مواد رو نصف ميكنيم ،بع نصف آن تخم شربتى كه از قبل خيس كرديم اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و داخل ظرف ميريزيم تا يك لايه ببندد و بعد لايه بعدى رو اضافه ميكنيم. براى لايه سفيد هم يك بسته ژله آلوورا را با يك ليوان آب جوش حل ميكنيم تا ذرات ژله خوب حل شود. وقتى كمى خنك شد يك ليوان بستنى وانيلى و دو قاشق خامه اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و روى لايه بعدى بريزيد و در يخچال بگذاريد تا ببنند. براى تزيين هم ميتونيد از توت فرنگى استفاده كنيد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥔 😋 🔸اول سیب زمینی هارو پوست گرفته بشورید بعد با پوست کن یا رنده نازک برش بزنید، هر چی نازک تر باشه چیپسهاتون باکیفتره،تو ی کاسه ی مقدار آب،سرکه،یخ ، ب.پ و سرکه و نمک رو ریخته هم بزنید ی کم بعد برشهای سیب زمینی رو تو کاسه بندازید،بزارید نیم ساعت بمونه، بعد سیب زمینی هارو بیرون بیارید(دیگه نشورید، بدون شستن) تو صافی ریخته بعد رو ی پارچه تمیز بزارید تا خشک شن حدودا ۲ ساعت، روغن رو گرم کنید، تا جای روغن بریزید ک سیب زمینی ها شناور باشن،ی قابلمه کوچیک و کمی گود باشه بهتره، سیب زمینی خودش ب تنهای مزه خاصی نداره میتونید قبل سرخ شدن یا موقع سرخ شدن کمی نمک روش بپاشید ک نمکی شه، یا میتونید اول خیلی کم توی سس کچاب زده فلفل هم بزنید ک فلفلی شه، تو روغن تا حدی ک ترد شه سرخ کنید، نباید زیاد تغییر رنگ بده ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم : پودر كرم كارامل يك بسته شير ٢/٥ پيمانه شكر ٤،٥ ق غ پودر كاكائو ١/٥ ق غ نسكافه ١/٢ ق چ خامه صبحانه ( ساده يا شكلاتي) ٢ ق غ بيسكوييت اورئو يك بسته طرز تهیه: شير رو به همراه پودر كاكائو، نسكافه و شكر بزارين كه بجوشه كرم كارامل رو بهش اضافه كنين و بزارين ٢،٣ دقيقه ديگه روي حرارت بمونه تا يكم غليظ بشه كمي كه از حرارت افتاد خامه رو بهش اضافه كنين حالا يه ظرف مناسب انتخاب كنين ته ظرف بيسكويت رو قرار بدين بعد لايه لايه مواد و بيسكويت تا ظرفتون پر شه ميتونين بيسكويت رو سالم بزارين يا خرد كنين هر طور خودتون دوست دارين روش رو با خامه فرم گرفته و بيسكويت اوريو و برگ نعنا تزيين کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه فینگر فود ساده و خوشمزه آوردم واسه تون😉 نکته خاصی نداره فقط برش پنیر و ژامبونتون رو کمی کوچکتر از نون برش بزنید که حین سرخ شدن پنیر از نون تست نزنه بیرون😊 نان تست ژامبون مرغ یا گوشت پنیر ورقه ای تخم مرغ پودر سوخاری قسمتهای قهوه ای دور نان تست رو جدا میکنیم با وردنه سنگین روی نان تست فشار آورده تا به لایه نازکی از نان تبدیل شود. یک برش ژامبون و پنیر روی آن قرار داده و رول میکنیم. در صورت تمایل با خلال دندان فیکس میکنیم که من خلال نزدم😉 رولهارا ابتدا درتخم مرغ و سپس در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ میکنیم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
تخم مرغ ۳ عدد شکر ۳۲۰ گرم روغن مایع ۱۱۵ گرم شیر ۱۱۵ گرم آرد ۳۷۰ گرم بکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری ارده ۱۱۰ گرم کنجد ۵۰ گرم طرز تهیه : فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده قالب را چرب کرده و کنار بگزارید . تخم مرغ ها را با همزن زده تا کمی حجم بگیرد سپس شکر را اضافه کرده بزنید تا کرمی رنگ شود روغن مایع و شیر را اضافه کرده با کمترین درجه فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید ارد و بکینگ پودر را مخلوط کرده روی مواد الک کنید و در انتها ارده و نیمی لز کنجد را بریزید و خیلی اروم هم بزنید . مابقی کنجد را به دیواره های قالب بپاشید و خیلی ارام خمیر کیک را داخل قالب بریزید مایع سفت هست نگران نباشید و داخل فر به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه تا بپزد بعد از پخت از فر خارج کرده در قالب خنک کنید و سپس از قالب خارج کنید و روی تور سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود این دستور ۴۸۵ گرم کربوهیدرات ۸۰ گرم پروتئین ۲۰۰ گرم چربی و ۴۰۶۰ کیلوکالری انرژی دارد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲