کیک شیرین🍰
کیک سفیده تخم مرغ ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
#کیک_سفیده_تخم_مرغ
#کیک_مواج
این کیک با سفیده های باقی مانده از اموزش شیرینی های این چند وقت اخیر تهیه شده
برای تهیه این مدل کیک (کیک مواج) الزامی به استفاده از سفیده تنها نیست با تخم مرغ کامل هم میشه،امیدوارم تهیه کنید ولذت ببرید،
فقط هم زدن موادتون بخصوص سفیده وارد با احتیاط انجام بشه زیاد هم بزنید پف سفیده گرفته میشه بافت کیک سفت
سفیده تخم مرغ 6_5 عدد (من حدود 160 گرم سفیده داشتم)
اگر تخم مرغ کامل استفاده کردین 4 عدد باشه
شکر 1 لیوان
آرد سفید 2 لیوان
بیکینگ پودر 2 ق چ اندازه گیری
شیر گرم 2/3 لیوان
روغن مایع 2/3 لیوان
وانیل 1/4 ق چ
پودر کاکائو 2 ق غ
آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید،
سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید به محض کف کردن نصف میزان از شکر دستور را کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا جایی که سفیده ها فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد
مابقی شکر ،روغن مایع ووانیل را دو دقیقه هم بزنید سپس شیر ولرم را اضافه کنید با دور کند همزن بزنید تا شکر حل شود
سپس نصف میزان از ارد را اضافه کنید وبا همزن یکدست کنید،
درنهایت سفیده فرم گرفته و مابقی آرد،
به تناوب اضافه کنید وبا لیسک فولد کنید ،زیاد از حد هم نزنید چون بافت کیک سفت میشه،
تا مایه کیک یکدست شود
مایه را دوقسمت کنید وبه یک قسمت کمی زعفران دم کرده غلیظ افزوده وهم بزنید،
قالب سایز 22 را با کره سرد چرب واردپاشی کنید
نصف مایه سفید را بریزید روی ان یک لایه پودر کاکائو الک کنید سپس نصف مایه زعفرانی ودوباره پودر کاکائو،
مایه سفید پودر کاکائو
ودرنهایت مابقی مایه زرد
در فر ازقبل گرم 180درجه حدود سی تا چهل دقیقه پخت دهید،
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
#براونی_چیزکیک
از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
مواد لازم برای#چیزکیک
300 گرم پنیر لبنه
نصف لیوان شکر
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد
مواد لازم برای#براونی :
125 گرم کره نرم شده
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 استکان شیر(نصف لیوان یا 100گرم)
1 بسته شکلات تلخ یا شیری(80تا100گرم)
2 قاشق سوپ خوری پودرکاکائو
2 لیوان آرد
1 بسته وانیل5گرمی ترک یا کمی وانیل ایرانی
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
1 بسته بکینگ پودر 10گرمی ترک (یا 1قاشق مرباخوری پر)
.
طرز تهیه:
.
برای تهیه براونی :
تخم مرغ ، شکر ، کره را را در یک ظرف ریخته وبا همزن هم بزنید. شیر را اضافه کنید و هم بزنید. شکلات بن ماری و ذوب شده را به ظرف اضافه کرده و مخلوط کنید. تمام مواد خشک را الک کرده و اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه براونی صاف و یکدست شود.
برای مواد پنیری ، همه مواد را در یک کاسه بریزید و با لیسک ویا همزن دستی هم بزنید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
قالب میلفوی (قالب نان بلند) را با کره چرب وآرد پاشی کنید و آرد اضافی آن را با تکان دادن بگیرید. نیمی از مخلوط کیک را بریزید ، با قاشق در وسط آن کمی گود کنید و کل مخلوط پنیری را بریزید و بقیه مخلوط مواد کیک را با قاشق روی آن بریزید و صاف کنید.
قالب را به مدت 50-60 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای پایین با حرارت 170 درجه بزارید تا کیک پخته شود..
با خلال دندان تست کنید.
در صورت تمایل با شکلات سفید ذوب شده با روش بن ماری (روی کتری بخار آب) تزئین کنید. نوش جان
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
مینی پیتزا ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#مینی_پیتزا
👈🏻مواد لازم:
🌸خمیر
تخم مرغ: 1 عدد
مخمر: 12 گرم
ماست طبیعی غلیظ: 1 قاشق غذاخوری
آب: 100 میلی لیتر
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
شکر: 1 قاشق چایخوری
روغن نباتی: 40 میلیلیتر
آرد : 280-270 گرم
🌸آب عسل: (قابل حذف)
عسل: 1 قاشق غذاخوری+ 50 میلیلیتر آب (عسل را در آب حل کنید)
🌸مواد داخل پیتزا:
ژامبون یا سوسیس، پنیر، گوجه فرنگی، فلفل قرمز (مطابق با سلیقه خودتون قابل تغییره)
👈🏻طرز تهیه:
ماست را به آب گرم اضافه کنید، هم بزنید، سپس مخمر، شکر، نمک، تخم مرغ، روغن نباتی و آرد الک شده را اضافه کنید. خمیر نرم و کمی چسبناک را ورز دهید. کاسه را با روغن نباتی چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید و با سلفون بپوشانید. اجازه دهید تا 2-3 برابر حجم افزایش یابد.
بعد، خمیر را به 7 قسمت مساوی تقسیم کنید (هر کدام 71 گرم)، دور آن را جمع کرده و گلوله کنید، با سلفون بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه دیگر بماند.
سپس در صورت دلخواه هر قطعه را در آب عسل فرو ببرید (در اصل از شربت انگور استفاده شده است) و سپس در دانه های کنجد بغلتانید.
روی سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و گلولههای خمیری را روی آن با فاصله بچینید، با فویل بپوشانید و بگذارید 20 دقیقه بماند. بعد با یک لیوان فرورفتگی ایجاد کنید و مواد داخل پیتزا را وسط آن بچینید.
در حرارت 180 گرم به مدت 20 دقیقه بپزید تا طلایی شود. نانهای پیتزای سرسبز، خوش طعم و مطبوع شما آمادهاس. نوش جونتون🥰😋
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
💖پنجشنبه تون عالی
🌸امروز برایتان
🌷اینگونه آرزو میکنم
💖ان شاءالله
🌸خدا در خونه تک تک تون بزنه
🌷بگه امروز نوبت خواسته ها و
💖آرزوهای شماست و
🌸توشه ای پرازخیر و برکت
🌷شوق زندگی
💖حس خوشبختی
🌸روزگار آرام و
🌷عاقبت بخیری براتون هدیه بیاره
💖روزتون زیبا و آخر هفته تون بشادی
╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗
@chatre_love
╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه ماهیتابه ای
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
لقمه ماهیتابه ای ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
لقمه ماهیتابهای
مقادیری که من استفاده کردم، 3 تا از این لقمه داد:
روغن: 3 قاشق غذاخوری
پیاز: 2 عدد
فلفل دلمه: 1 عدد
فیله مرغ: 6 تکه
رب گوجه: 1 قاشق غذا خوری
نمک: 1 قاشق جایخوری
تخمگشنیز: 1 قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
قارچ: 10 عدد (400 گرم)
پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
.
تفت پیاز: 3 دقیقه
تفت پیاز و فلفل دلمه: 4 دقیق
تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: 5 دقیقه
رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید.
در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره.
قارچ و اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه، خوراک آمادس.
این خوراک با نون باگت هم عالیه.
امیدوارم که لذت ببرید.
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی کشمشی
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
شیرینی کشمشی ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
شیرینی کشمشی
قبل از دست به کار شدن کشمش رو حدود یکساعتی تو آب ولرم خیس کنید سپس رو پارچه تمیز پهن کنید تا آبش کاملا جمع بشه
اگه شیرینی نرم دوست دارید روغن رو همین جوری بصورت جامد بریزید واگر شیرینی ترد رو دوست دارید روغن رو گرم کنید.
عزیزان توجه کنید از روغن مایع به هیچ وجه استفاده نکنید .با روغن صاف قنادی عالی میشه وموندگاری طولانی داره اگه به روغن صاف دسترسی ندارید روغن جامد پخت وپز استفاده کنید نیمه مایع ونیمه جامد نمیشه بسیاری از عزیزان از کره استفاده میکنن من شخصا بوی کره تو شیرینی ندوست.
مواد لازم
آرد سفید شیرینی پزی 300 گرم
روغن صاف قنادی 180 گرم من روغن رو گرم کردم فقط گرم نه داغ
پودر قند 250 گرم حتما پودر قند باشه
تخم مرغ سه عدد کوچک
ماست 50 گرم ترجیحا شیرین
کشمش پلویی100 گرم من پلویی قرمز رنگ نداشتم
پودر قند وروغن رو حدود 7 الی 8 دقیقه بزنید تا پوک بشه سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو بریزید هر تخم مرغ یک دقیقه زده بشه
سپس ماست رو اضافه کنید.یک دقیقه بزنید
سپس آرد رو در سه مرحله اضافه کنید مرحله آخر چند ثانیه با همزن بزنید موقع ریختن آرد بهتره پره مخصوص خمیر رو بزارید نداشتید مشکلی نیست خمیر که آماده شد کشمش بریزید ومخلوط کنید
فر دارید از فر استفاده کنید ندارید بدون فر درست کنید
فر رو از قبل با دمای 180 درجه گرم کنید
رو سینی کاغذ روغنی بندازید با قیف ساده ویا قاشق خمیر رو بچینید رو سینی وبزارید تو فر حدود 20 الی 25 دقیقه زود زود چک کنید زیر شیرینی طلای بشه کافیه روی شیرینی لازم نیست طلای بشه. فر رو خاموش کنید سینی رو خارج کرده شیرینی ها که سرد شدن از کاغذ روغنی جدا کرده در ظرف دربسته به مدت دو هفته داخل یخچال وبه مدت دو ماه داخل فریزیر ماندگاری داره
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲