فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
🌸یک صبح قشنگ
💗یک دل آرام
🌸یک شادی بی پایان
💗یک نور از جنس امید
🌸میهمان خانه هایتان
💗صـبح جمعتـون زیبـا🌸
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
نفس های پاییـز به شماره افتاده
و یلدای سپید پوش در راه است
از ته قلب دعا میکنم که شادیها
و خنده هاتون به بلندی شب یلدا باشه...
یلداتون مبارک...♥️
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه
#میان_وعده
واقعا نميدونستم چيا انقدر خواص داره 🤭
بريم يه صبحانه سالم يا ميان وعده خوشمزه درست كنيم❤️❤️
🔸مواد لازم:
انبه یک عدد
دانه چیا یک ق غ
شیر نصف پیمانه
عسل به مقدار لازم
ماست یونانی یا هر ماستی یا خامه صبحانه
جو دو سر پرک یا گرانولا
اول چیا بریز تو شیر تا قوام بیاد یک ربع بزار کنار
جو من تسن کردم میشه تست هم نکرد
از هر میوه میشه استفاده کرد👍
━••♥️⃟🍃••━
#پلو_مرغ_یلدایی
عجیب ترین و خوش رنگ ترین #مرغ_یلدایی رو درست کن که رنگش و طعمش دل همه رو ببره😍
من برای رنگ دهی به این مرغ خوشمزه از پودر لبو استفاده کردم
مواد لازم برای پلو مرغ دو نفر :
دو عدد ران مرغ
پیاز یک عدد متوسط
نمک یک قاشق مربا خوری
و فلفل سیاه و پودر هل و پودر جوزه هندی هر کدام نصف قاشق چایخوری
ساقه و برگ کرفس چند عدد
برگ گل محمدی یک قاشق مربا خوری
چوب دارچین چند تکه
زعفرون دم کرده دو قاشق غذا خوری
پودر لبو دو قاشق غذا خوری (برای مزه دار کردن و سس مرغ و لحظه سرو )
سس مایونیز یک قاشق و نیم
آب جوش یک لیوان پر
کدو مکعبی شده برای تهدیگ و زعفرون و روغن
اگر دوست داشتید که مرغ شما سس داشته باشه مقدار آب دستور رو زیاد کنید و در آخر در روغن کمی سرخ کنید و لحظه سرو پودر لبو بزنید
#مرغ_مجلسی #ایده_یلدایی
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پرتقالی🍝🍊🍊
مواد لازم:👇
نصف پوست پرتقال
آب پرتقال: ۵۰ گرم
شیر: ۳۶۰ گرم
خامه به دمای محیط رسیده: ۱۶۰ گرم
عصارهٔ وانیل یا وانیل شکری: ۱ ق چ
زردهٔ تخممرغ: ۴ عدد
شکر: ۶۰ گرم
پودر ژلاتین: ۶۰ گرم
📌طرز آماده سازی پودر ژلاتین:
۲۰ گرم پودر ژلاتین رو داخل ۶۰ میلیلیتر آب سرد بریزید و هم بزنید و چند دقیقه بهش زمان بدید تا کاملا اسفنجی بشه.
بعد در جایی که داخل ویدئو گفتم به مواد دسر اضافش کنید.
اگه از ورق ژلاتین استفاده می کنید که ان را داخل 100 گرم اب بگذارید و چند دقیقه بهش استراحت بدید بعد اب اضافه اش رو بگیرید و سپس در زمانی که داخل ویدئو گفتم به دسر اضافش کنید.
قالبش هم که دلخواه خودتونه اگه
خواستید دور دسر حالت چین چینی پیدا کنه توی قالب ورق نسوز یا کاغذ روغنی رو به صورت چروک و چین دار بزارید.
حتما هم دسر رو از صافی رد کنید.
حداقل 6 ساعت و بهتره که یک شب داخل یخچال استراحت کنه.
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉#کیک_یلدایی تابه ای 🍉
این کیک یلدایی خیلی راحت و بی دردسر😍👌
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شیر یک چهارم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
کیک رو روی شعله پخش کن یکساعت بپزید بعد خنک شدن خامه بزنید
داخل فر هم با ۱۷۰ درجه بپزین
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_هندوانه_یلدایی🍉🍉
مواد لازم:
ژله قرمز ۲بسته
ژله سبز ۳بسته
پاناکوتا ۲لیوان
شیر ۲/۵ لیوان
برای این مدل ژله هندوانه به سه تا ظرف با سه سایز کوچیک، متوسط٫ بزرگ
نیاز داریم…
برای مغز هندوانه:❤️
۲ بسته ژله قرمز رو با ۲لیوان آب جوش حل و بنماری میکنیم…
بعد از خنک شدن ۱ لیوان شیر هم دمای محیط رو بهش اضافه میکنیم
و از صافی رد میکنیم…
ظرف کوچیک رو چرب میکنیم و ژله قرمز رو میریزیم
میذاریم یخچال تا کامل ببنده،
میریزیم ،
برای قسمت سفید پوست هندوانه:🤍
بعد از اینکه بست توی ظرف متوسط یکم پاناکوتا میریزیم و میذاریم یخچال نیم بند بشه،
بعد از نیم بند شدن پاناکوتا ژله قرمز(مغز هندوانه) رو وسط ظرف متوسط میذاریم و اطرافشو با پاناکوتا پر میکنیم ، میذاریم یخچال تا ببنده…
برای قسمت پوست هندوانه :💚
۳بسته ژله سبز رو با ۳لیوان آب جوش حل و بنماری میکنیم…
بعد از خنک شدن ۱/۵ لیوان شیر هم دمای محیط رو بهش اضافه و بعد از صافی رد میکنیم…
داخل ظرف بزرگ چرب شده یکم از ژله سبز که آماده کردیم میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند بشه…
بعد ژله و پاناکوتای ظرف متوسط رو برمیگردونیم و وسط ظرف بزرگ میذاریم ،
اطرافشو با ژله سبز پر میکنیم …
توی یخچال میذاریم تا کامل ببنده…
بعد از ۶ساعت توی ظرف سرو برگردونید و برش بزنید😉
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بهپلو
به با پلو😳
کی فکرشو میکرد انقدر خوشمزه باشه😍😍🤌
برای درست کردنش احتیاج داریم به:
به یک عدد
برنج یک و نیم پیمانه
مرغ به مقدار دلخواه
اب لیمو سه قاشق غذاخوری
زعفرون سه قاشق غذاخوری
ادویه شامل نمک،فلفل،زردچوبه و
دارچین
پیاز یک عدد
✅طرز تهیه:
به رو به هر شکلی که دوست دارین خرد کنید و کمی تو روغن تفت بدین
پیازهارو نگینی خرد کنید و تفت بدین کمی که سبک سدن مرغ رو همراه ادویه ها اضافه کنید و تفت بدین
زعفرون ابلیمو و به های پخته شده رو اصافه کنید و کمی تفت بدین
برنج رو ابکش کنید و لایه به لایه از برنج و مواد بریزید و بزارید که دم بکشه
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قلم_گاو
✅ مواد لازم :
قلم گاو : ۲ عدد
سیر : ۳ حبه
برگ بو : ۳ عدد
پیاز : ۲ عدد
هویج بزرگ : یک عدد
نمک : یک قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه : یک قاشق غذاخوری
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_یلدایی😋
فقط با ۲ قلم مواد👌😍
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_باقلوا یا #کیک_شربتی
📌مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲/۳ پیمانه
هل ۱/۲ ق.چ
ماست شیرین ۱ پیمانه
روغن ۲/۳ پیمانه
زعفران ۱ ق.غ
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق.چ
📌شربت:
شکر ۱ پیمانه
آب ۲/۳ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
هل و زعفران به میزان لازم
تخم مرغ شکر پودرهل رو با همزن حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه
بعد زعفران و ماست و روغن رو اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه با دور کند همزن هم بزنید که فقط با هم مخلوط بشه(زیاد هم نزنید)
بعد هم آرد و بیکینگ پودر رو طی ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایع کیکمون یکدست بشه و بریزید در قالب ۲۵در ۳۵ و بذارید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه که بپزه
📌برای شربت هم :
ابتدا شکر ، آب ،هل و زعفران رو با هممخلوطکنید و بذارید روی حرارت تا وقتی که شکر حل بشه ( نجوشه ) وقتی که شکر حل شد گلاب رو اضافه کنید وقتی که یکی دو قل زد از روی حرارت بردارید وبذارید کنار تا کاملا خنک بشه
بعد وقتی که کیک کاملا خنک شد برش بزنید و شربت خنک شده رو روش بریزید و بذارید ۱ ساعت بمونه بعد با پودر پسته تزیین کنید
🔺نکته مهم:
کیک و شربت هر دو باید کاملاخنک باشن
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_تر_یلدایی
🍉🍉🍉
شيريني تر كيلويي ٣٠٠ خودت تو خونه با نصف قيمت درست كن ❤️
كيك خوش بافت خوشمزه پنبه ايي عالي❤️
مواد لازم:
تخم مرغ ٦ عدد
شكر یک لیوان
ارد یک نیم لیوان
شير نصف لیوان
روغن مايع نصف لیوان
بكنيگ پودر ١/٥ ق چ
وانيل ١/٥ ق چ
سايز قالب ٣٠ در٢٠
خامه قنادي يك شصت گرم
بريلو قرمز و بي رنگ به مقدار لازم
من بريلو بي رنگ خريدم رنگ سبز بهش زدم واسه سبز استفاده كردم
قاطي بريلو اب نزنيد
شكلات چيپسي مقداري
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #پفیلا_توپی 😋😍
تاحالا پفیلا شیرین شده خوردید؟ نمکیشو بیشتر دوست دارید یا شیرنیشو؟!😍
من که تو بچگیم عاشق این توپکا بودم، دیشب یهو به فکرم رسید درست کنم و آموزشش رو براتون بذارم🤗 باشد که دوست داشته باشید و ازش استقبال کنید🙃🤍🌹
مواد لازم:
ذرت دو سوم پیمانه
زرد چوبه مقداری
روغن مقداری
برای شهد:
شکر ١ پیمانه
آب ۴ قاشق غذاخوری
آب نارنج ٢ قاشق غذاخوری
━••♥️⃟🍃••━
#خورشت گردو وبادمجان 🥘
موادی لازم برای ۵نفر :👇
۴۰۰ گرم مغز گردو
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
رب انار محلی ۲ قاشق غذاخوری غلیظ
بادمجان به دلخواه
گوجه فرنگی به دلخواه
ادویه ها:
نمک
زردچوبه
فلفل سیاه
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_یلدایی
بستنی یلدایی فقط با ۴ قلم مواد😍🍨
امسال یلدا متفاوت باش و اینو درست کن😁
برای کاورش که از ترکیب شکلات سفید آب شده و رنگ های خوراکی سبز و قرمز استفاده کردم
برای داخلش هم نسبت مساوی از شکلات تلخ و خامه(اگه شیرین دوست دارین شکلات شیرین استفاده کنین یا به این ترکیب پودر قند اضافه کنین)
فقط حواستون باشه شما وقتی قالبو با شکلات کاور کردین قبل از اینکه بزارین تو یخچال چوب بستنی رو توش قرار بدین من یادم رفت و یه کم سخت شد کار😅
━••♥️⃟🍃••━