فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقول زنده یاد قاسم آقای اهل قلمِ مطبوعات
بدون اینکه دست و بالتان را بسوزانید، بلد هستید یک فنجان چای دیشلمه گوارا بار بگذارید؟
آداب چای در یزد
#هویت_ایرانی
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمت گرم داداش😂صفا دادی…
#طنز
😍😂🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طفلی اصلا فکر نمیکرد
اینطوری شه 😂 شوکه شد!
#طنز
😂😍💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهداشتی ترین آب میوه دنیا🥴🫠
🤭😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی یعنی....
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر یلدایی جذاب 😍
برای پاناکوتا لبو اینا👇🏻رو لازم داریم
شیر ۳/۵پیمانه
آب لبو غلیظ ۱/۲ پیمانه
شکر۱/۳ پیمانه ( بسته به ذائقه خودتون تنظیم کنید)
خامه صبحانه ۱ بسته معادل ۲۰۰ میلی لیتر
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری سرخالی
آب سرد برای ژلاتین ۲/۳ پیمانه
وانیل ۲ قاشق چایخوری
اول از همه ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید و ۵ دقیقه بعد داخل ماکرو یا روی بخار کتری تا جایی قرار بدین که ذرات ژلاتین حل بشه
شیر و شکر رو روی حرارت هم بزنید تا شکر حل بشه
دسر رو طبق کلیپ حاضر کنید فقط موقع اضافه کردن خامه به این نکته توجه کنید.
برای اینکه خامه نبره ابتدا چند قاشق از مخلوط شیر داغ به خامه اضافه کنید و هم بزنید و دمای خامه رو بالا ببرید و بعد خامه رو به کل شیر اضافه کنید
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
الهی به امید تو....♥️🌱
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
🍂💫ســـــلام
⚪️💫امـروزتـون مـمـلـو از
🍂💫شادی و آرامش و سلامتی
🍂ساز زندگی تون کوک
⚪️💫الهی برقصاند خدا
🍂💫به ساز تو جهان را
⚪️💫چهاشنبه تــون بــاصــفا
❤️🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاچی_عسلی
یه کاچی شیشه ای، بقدری این کاچی خوشمزه و مقویه که بهت قول میدم عاشقش میشی😋👌🏻 الان که پاییز و زمستونه و هوا سرده بهترین فرصته برای درست کردن این خوشمزه🥰
#کاچی😋😍
مواد لازم:
آرد گندم ۱ لیوان
نبات نرم ( نباتی که شکسته و خورد یا آسیاب شده) نصف لیوان الی ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
روغن حیوانی یا جامد نصف لیوان
گلاب نصف لیوان
آب ۵ لیوان
دارچین نصف قاشق چایخوری
هل ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
زیره نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده
عسل ۳ قاشق غذاخوری در صورت دلخواه
🔺نکات مهم:
✅ میتونین ابتدا ارد رو حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین و بعد از تفت خوردن الک کنین، بعد با روغن ترکیب کنین.
✅ اگه بجای روغن جامد از روغن حیوانی استفاده کنین عالی میشه.
✅ اگه میخواین کاچیتون عسلی بشه وقتی شربت از حرارت افتاد عسل رو بهش اضافه کنین و هم بزنین تا عسل داخل شربت حل بشه، بعد شربت و به ارد و روغن اضافه کنین و بقیه ی مراحل☺️
✅ ارد و روغن و انقدر هم بزنین تا بوی خامی ارد گرفته بشه
✅ بعد از اضافه کردن ادویه ها ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنین تا عطر خوبشون ازاد بشه🥰
✅ اگه کاچی رو شیرین دوست دارین نبات رو تا یک لیوان یا ۲/۳ لیوان هم میتونین اضافه کنین😉👌🏻
━••♥️⃟🍃••━
#مانی_پلو
مواد لازم برای مانی پلو:👇
برنج: ۵پیمونه
لپه: یک ونیم پیمونه
رشته پلویی: ۲۰۰گرم
گوشت گوسفندی: یک کیلو
پیاز: ۲تا
نمک.زردچوبه و فلفل سیاه
زعفرون هرچی بیشتر بهتر
پودر زیره برای لا به لای برنج
روغن حیوانی برای روی برنج
برای مانی غذامون:👇
پیاز داغ
کشمش پلویی نصف لیوان
زرشک نصف لیوان
خلال بادوم و پسته که با دو قاشق گلاب خیس خورده(به دلخواه)
میتونیم بگیم این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصیل ایرانیه🤤توضیحات کامل داخل ویدیو هست پس حتما تا انتها با ما همراه باشید😊
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سیب_و_دارچین😋😍
این راحتترین کیکیه که میتونین بدون فر و همزن درست کنین و از عطر سیب و دارچینش نهایت لذت رو ببرین🤌🏼
مواد لازم :
آرد قنادی: یک پیمانه
شکر: نصف پیمانه
شیر: ۱/۴پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین
سیب: دوعدد
تخم مرغ: دو عدد
دو قاشق شکر برای کاراملی شدن
کره: یک قاشق غذا خوری
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آدم_برفی_یلدایی☃️🍚
مواد لازم:
پودر نارگیل 🥥۲۵۰ گرم
شیرعسلی 🍯۲۵۰ گرم
پاستیل نواری 🍭 به میزان لازم (حدود ۱۰ عدد)
چوب شور 🥨به میزان لازم (حدود ۱۰ عدد)
شکلات تلخ 🍫 ۲۰ گرم
شکلات سفید🍫 ۲۰ گرم
شکلات پرتقالی یا پوست پرتقال 🍊به میزان لازم
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_تزیین_پفیلا_شب_یلدا
یه ایده بامزه برای پفیلای شب یلدا🍿😍 هم برای یلدا با نمکه هم برای بچه ها و تولدهاشون🎂
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان
فطیر استان آذربایجان
🥯🥯🥯
🔸مواد لازم:
آرد بربری: سه و نیم پیمانه
تخم مرغ درشت: ۱ عدد
آب ولرم: نصف پیمانه
مخمر: نصف ق چ
شکر: نصف ق چ
شیرولرم: نصف پیمانه
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
نمک: یک چهارم ق چ
🔸مواد درونی
روغن مایع: نصف پیمانه سرخالی
زعفرون: نصف ق چ
آرد: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه سرخالی
🔸مواد رومال
زرده تخم مرغ: یک عدد
شیر: ۱ ق غ
زعفرون دمکرده : یک ق چ
دمای فر برقی 👈🏻 ۱۸۰ درجه
دمای فر گازی 👈🏻 ۲۰۰ درجه
مدت زمان پخت 👈🏻 ۲۵ دقیقه
📌بعد از خارج کردن از فر ۱۵ دقیقه روشو بپوشونین
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_یلدایی مدل شیرینی تر🍝🍉🍉
خسته نشدید که از دیدن ژله و دسرهای یلدایی؟🫠🫣
📌مواد لازم:
۲ بسته ژله قرمز
۲ بسته ژله سبز
۲/۵ لیوان پاناکوتا
📌طرز تهیه:
۲ بسته ژله قرمز رو با ۲/۵ لیوان آب جوش حل و بنماری کنید بذارید خنک بشه،
۲ بسته ژله سبز رو با ۲/۵ لیوان آب جوش حل و بنماری کنید و بذارید خنک بشه …
۲/۵ لیوان پاناکوتا آماده کنید …
✅آموزش پاناکوتا تو پست های قبلی هست
داخل یه ظرف مستطیلی پلاستیکی رو چرب کنید،یک ربع داخل فریزر بذارید …
به ترتیب یک لایه ژله سبز ، یک لایه پاناکوتا،یک لایه ژله قرمز و دوباره یک لایه پاناکوتا بریزید ،،،
لایه ها رو پشت سر هم تکرار کنید …
✅هر لایه رو که ریختید بذارید نیم بند بشه و بعد لایه جدید رو بریزید…
بعد از تمام شدن لایه ها ، ژله رو ۶ ساعت داخل یخچال بذارید
و بعد مطابق ویدئو برگردونید👌
برای تزیین میتونید از خامه فرم گرفته و دونه های انار استفاده کنید😍
نوش جان❤️
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_گوشت 😍😋
بدون نیاز به فر یه لقمه ی پروتئینی خوشمزه درست کن 👌
📌 مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱ پیمانه
آرد یک پیمانه
روغن ۳ ق غ
نمک ، فلفل، پودر پاپریکا ،پودر سیر
📌مواد میانی:
پیاز
گوشت چرخکرده
قارچ
فلفل دلمه ای
پوره ی گوجه
سیر رنده شده
پنیر پیتزا
نمک، فلفل، آویشن، پودر پاپریکا
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پسته🍮
دیگه بسه هر چی دسر تکراری درست کردی، این #دسر پسته رو درست کن همه عاشقش میشن😋😍
📌مواد لازم کراست بیسکوییت:
۸۰ گرم پودر بیسکوییت
۴۰ گرم کره ذوب شده
۱ ق سوپخوری پودر پسته
۱ ق سوپخوری پودر بادام
همه رو با هم مخلوط کنید و داخل قالب ۲۰ سانت پهن و فشرده کنید و بزارید داخل یخچال
📌مواد لازم کرم پسته:
۲۰۰ گرم خامه قنادی یا خامه صبحانه(اگر از خامه صبحانه استفاده میکنید ۲ ق س پودر قند هم اضافه کنید)
۲ ق سوپخوری کرم پسته
۱/۲ ق چ زعفران دم کرده
همه رو با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
📌مواد لازم کاستارد:
۸۰۰ گرم شیر
۵۰ گرم نشاسته ذرت
۲ ق سوپخوری آرد
۹۰ گرم شکر
۵۰ گرم کره
➖️همه مواد به جز کره رو با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت متوسط تا کرم غلیظ بشه و در آخر کره را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
➖️۲ ق سوپخوری گلاب، یک پینچ نمک
۱/۴ ق چایخوری پودر هل و ۲ ق سوپخوری از کرم پسته ای که درست کردیم به کاستارد اضافه و مخلوط میکنیم و از صافی رد میکنیم و میریزیم روی کراست و نیمساعت میزاریم داخل یخچال.
➖️سپس کرم پسته رو میریزیم روی کاستارد و یکدست پخش و صاف میکنیم و ۶ ساعت میزازیم داخل یخچال تا ببنده و سپس تزیین و سرو میکنیم .
━••♥️⃟🍃••━
#شکلات_دبی🍫🍫
📌مواد لازم :
کره ۲۰۰ گرم
رشته کادایف یک بسته بزرگ
کره پسته ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
شکلات تلخ یا شیری ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
اگر میخوایین اسلایسی بشه بهتره توی یک ظرف مستطیل درست کنید و حتما یک روز توی یخچال استراحت بدین بعد برش بزنید ، برای برش های تمیز بهتره چاقو رو توی آب داغ بزنید.
اگر هممیخوایین با قاشق بخورید هنوز شکلات شل هست میتونید نوش جان کنید.
توی مواد رشتهای میتونید مقداری شیرعسلی هم بریزید برای اینکه شیرینتر بشه یا از کره پسته شیرین استفاده کنید ، من کره پسته بدون شکر استفاده کردم.
━••♥️⃟🍃••━