فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلوگوشت
چلو گوشت زعفرانی بدون یک قطره آب😁
به ازای هر یک کیلو گوشت
۵۰۰ گرم پیاز و سیر ۲ بوته
کره ۱۰۰ گرم و زعفران دم کرده
نمک و فلفل سیاه
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_تر_برشی_یلدایی 🍰🍡
مواد لازم:
اسفناج ۵۰۰ گرم ( ۴ پیمانه )
روغن ۳۰۰ گرم ( یک و نیم پیمانه )
آب لیمو ۵ ق.غ
تخم مرغ ۵ عدد
وانیل ۱ ق.چ
شکر ۴۰۰ گرم ( ۲ پیمانه )
آرد ۶۰۰ گرم ( ۴ پیمانه )
بیکینگ پودر ۲ ق.غ
خامه ۵۰۰ گرم ( ۲ بسته )
پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم ( ۲ بسته )
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
پودر ژلاتین ۲ ق.غ
آب ۱ و نیم لیوان
ژله انار ۲ بسته
آب ۴ لیوان
برای انسجام بهتر ۱ ق.غ میتونید پودر ژلاتین هم بزنید
🔥دمای فر ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه
🔥دمای تستر ۱۶۰ به مدت ۴۵ دقیقه
━••♥️⃟🍃••━
#چاشنی_قرمه_سبزی😍😍
✅ مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری گشنیز خشک
یک قاشق غذاخوری جعفری خشک
یک قاشق غذاخوری شوید خشک
یک قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق غذاخوری رب انار
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
سه قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
✅طرز تهیه:
اول سبزی خشک ها بعد بقیه مواد رو تو روغن داغ تفت بدید ؛ بعد نیم ساعت آخر پخت قرمه سبزی، به قابلمه اضافه کنید 😍
با این چاشنی عطر قرمه سبزیتون کل محل رو میگیره😍
✅ مواد لازم :
ریحان خشک آسیاب شده،
شنبلیله
مرزه- ترخون
گشنیز
جعفری
و در آخر تره
📌حالا بریم سراغ ادویه جات :
زیره سبز آسیاب شده
دارچین
فلفل سیاه
🔺نکتهی مهم :
اول از سبزی های خشک شروع میکنیم
وزن همه مواد 20 گرمه.
زردچوبه (وزن زردچوبه باید دو برابر باشه یعنی باید ۴۰ گرم باشه)
این راز هرکسی نمیدونه 😎
✅ طرز تهیه :
داخل یه ظرف به اندازه یک بند انگشت زنجبیل تازه
یک تکه دارچین
۴ عدد هل
۴ قاشق غذا خوری آب جوش
بریزین و روی حرارت کتری بذارین تا دم بکشه
بعد، یک قاشق غذاخوری عصاره زعفران
و یک قاشق غذا خوری گلاب
بریزین و یکم تکون بدین تا هم بخوره
با کمک صافی به خورشت آماده شده، اضافه کنین ؛ کنار برنج و با سیب زمینی سرخ شده سرو کنین
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پای_کیک_کرمدار
پای کیک کرمدار ساده با موندگاری بالا
برای تغذیه بچه مدرسهای عالیه😍🧁
✅مواد لازم برای ۶ تا پای کیک:
تخم مرغ: ۲ عدد متوسط
شکر: نصف پیمانه ( ۱۰۰ گرم)
وانیل: نصف ق چ
روغن مایع: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
شیر: یک سوم پیمانه ( ۷۰ گرم)
بیکینگ پودر: ۱ ق چ (۵ گرم)
آرد قنادی : یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
✅ دما و زمان پخت:
حتما فر از ۲۰ دقیقه قبل با دمای گفته شده روشن شه.
فربرقی: ۱۶۵ درجه المنت پایین و کانوکشن
فر گازی: ۱۸۰ درجه، چند دقیقه اخر گریل
توستر و سولار و ماکرو: ۱۵۵ درجه المنت بالا و پایین یا کانوکشن.
♦️۳۵ الی ۴۰ دقیقه طبقه وسط روی توری فر نه داخل سینی❌
━••♥️⃟🍃••━
42.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیز_کیک_یلدایی😋😍
📌مواد لازم:
برگ اسفناج: ۱۵۰گرم
روغن مایع: نصف لیوان
آب ولرم: یک سوم لیوان
آب لیموترش: نصف ق.چ
تخم مرغ: ۴عدد
شکر: ۱لیوان
وانیل شکری: یک بسته
آرد یکو نیم لیوان
بیکینگ پودر ۲ق.چ استاندارد قنادی
.
اسفناجو با آب ولرمو روغنو آب لیمو تو مخلوط کن میریزیم و پورش میکنیم.تخم مرغو وانیلو شکرم با دور تند همزن میزنیم تا سفیدو کشدار بشه بعد پوره اسفناجو اضافه و مخلوط میکنیم در آخرم آرد الک شده و بیکینگ پودرو اضافه میکنیم.دورانی هم میزنیمو تو قالب میریزیم.میذاریم تو فر(برقی)با دمای ۱۵۰درجه و حرارت از پایین به مدت ۵۰تا۶۰دقیقه.
مواد لازم برای لایه سفید:
پنیرخامه ای ۲۰۰گرم
خامه صبحانه ۲۵۰گرم
کمی وانیل
پودر قند ۴یا۵ ق.غ
پودر ژلاتین ۲ق.غ
آب سرد نصف لیوان یکم کمتر
اول پودر ژلاتینو با آب سرد مخلوط میکنیم وقتی حالت اسفنجی گرفت روی بخار آب بن ماری میکنیمو میذاریم کنار تا از داغی بیفته.بقیه مواد کرم رو هم باهم مخلوط میکنیم(حتما همدمای محیط باشن) وقتی کاملا روون و یکدست شد ژلاتینو اضافه میکنیم.
بعداز اینکه کیکمون خنک شد یه لایه از روش برمیداریم و داخل رینگ قرار میدیم یا دورش طلق میذاریم بعد مایه پنیریو روش میریزیمو دو ساعت تو یخچال میذاریم.وقتی کامل بست برای لایه سوم از
انار
خلال پسته
ژله آلوئه ورا ۱بسته
آب داغ یکو یک سوم لیوان استفاده میکنیم.
اول پودر ژله رو با آب داغ خوب مخلوط میکنیم میذاریم به دمای محیط برسه بعد دونه های انارو با خلال پسته روی لایه پنیری میریزیم و ژله رو به آرومی روش میریزیم دوساعت دیگه تو یخچال میذاریم.
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
ژله #یلدایی دلبرانه❤️
خیلی خوشگله😍😍
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارزونترین و راحتترین ایده #شب_یلدا😍
مواد لازم :
کره ۵۰ گرم
شکلات تختهای
بیسکوئیت پتی بور ½ بسته
انار واسه تزیین
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_انار_و_گردو🥰🥰
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
گردو آسیاب شده ۵ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
سبزی های معطر خشک ( نعنا و مرزه و جعفری ) ۲ ق غ
آرد نخودچی ۱ ق غ
رب انار ۳ تا ۴ ق غ
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
آب انار ۱تا ۲ لیوان
نکته:👇
رب انار و آب انار ترش یا شیرین باشه بستگی به ذایقه تون داره و می تونید تنظیم کنید
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_سوخاری_با_مغز_پنیر
📌موادلازم:
سیب زمینی :۳ عدد
نشاسته ذرت:۳ ق غ
ادویهها: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر
پنیر ورقه ای
تخممرغ
پودرسوخاری
✅طرزتهیه:
سیب زمینی آبپز شده و نشاسته ذرت و ادویه هارو مخلوط کنید
گرد کنید و وسطش رو پنیرورقه ای بزارید
اول توی تخم مرغ و بعد پودرسوخاری بغلتونید و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا طلایی بشه.
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ۳ رنگ یلدایی😋😍
مواد لازم:
تحم مرغ 🥚۳عدد
شکر🍚۱پیمانه
وانیل🌸 ۱ق چ
گلاب 🌹نصف پیمانه
روغن🫗 نصف پیمانه
پودرهل🌺 ۱ق چ
آرد 🥡۲پیمانه
بکینگ پودر🥄 ۲ق چ
رنگ خوراکی قرمز و سبز 💚❤️
پیمانه من لیوان فرانسوی بود
داخل قابلمه اب بریزین و شعله گاز رو داخل قابلمه بزارین و قالب رو روی اون بزارین و درب قابلمه رو ببندین هر ۱۰دقیقه برای هر لایه زمان بدین رویه کیک بست بعد لایه بعدی رو بریزین …کل تایم پخت این کیک ۳۰دقیقه است ولی بازم با چاقو یا خلال تست بکنین اگه مواد به چاقو نچسبید کیک شما آمادست
#کیک_یلدایی
━••♥️⃟🍃••━
26.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشک_مرغ_درباری🍗🍗
ترشک مرغ درباری شمالیترین غذای یزدیهاست 😍
📌مواد لازم:👇
مرغ برای هر نفر یک تکه
پیاز بزرگ ریز خرد شده یک عدد
آلو خورشتی برای هر نفر ۴ عدد
مغز گردوی پودر شده برای هر نفر ۴ عدد
زعفران دم کرده دو ق غذاخوری
ادویه ها ( نمک و زردچوبه فلفل سیاه و پودر سیر)
رب انار ملس برای هر نفر دو ق غذاخوری پر
🔺نکات مهم:
➖️من مقدار مورد نیاز مواد را پرسی ( برای یک نفر) نوشتم تا اگر خواستید برای مجلس یا مهمانی درست کنید، میزان دقیقش دستتون باشه.
➖️طعم این غذا ملس هست، اگه احیانا رب انار شما ترش بود میتونید از یکی دو ق شکر استفاده کنید.
➖️رب آلوچه هم خوشمزه ترش میکنه اگه داشتید بریزید.
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_شب_یلدا 🍮
📌مواد لازم:
ژله انار ۱ بسته
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
شیر ۳ لیوان
پودر ژلاتین ۳ ق غ
خامه صبحانه ۱ بسته
شکر ۸۰ گرم یا نصف پیمانه
وانیل ۱ ق غ
انار دون شده
برگ ترخون
✅طرز تهیه:
اول یک بسته ژله انار را حل میکنیم و داخل یخچال میره تا خودشو بگیره تو این فاصله شیر و شکر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم روی حرارت که شکر حل بشه( حتما بعدش بزارید که خنک بشه و هم دما محیط بشه ) بعد از اینکه خنک شد بهش ژلاتین حل شده و خامه رقیق شده با شیر را اضافه میکنیم و نصف مواد را داخل قالب چرب شده میریزیم و وقتی داخل یخچال خودشو گرفت ژله انار را اضافه میکنیم و باقی مواد شیری را میریزیم و میره داخل یخچال
تو این فاصله هم ژله آلوئه ورا را حل میکنیم و داخل قالب ریخته و بعد از خنک شدن با انار و برگ ترخون تزیین و مجدد ژله آلوئه ورا میره داخل یخچال و در اخر مواد شیری را روی ژله آلوئه ورا میزاریم و اطرافش را با باقی ژله آلوئه ورا ،انار و برگ ترخون پر میکنیم و میزاریم داخل یخچال
نکته مهم اینه که: ژله آلوئه ورا را به ۳ قسمت تقسیم میکنیم و مرحله به مرحله به مواد اضافه میکنیم و اینکه قالب ها در ۳ سایز متفاوت باشند یا خودتون به ترتیب برش بزنید
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_گوشت😋😍
موادلازم:👇
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
قارچ: ۵۰ گرم
نصف فلفل دلمه ای متوسط
پودر سوخاری: ۲ ق غ
تخممرغ: ۱ عدد
ادویهها : نمک، زردچوبه، پودر تخمگشنیز، فلفل، پاپریکا
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
یه #ترفند عالی برای جلوگیری از کثیف کاری و ریخت و پاش موقع استفاده از چرخ گوشت 💯👌🏻
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خرما😋😍
مواد لازم:
خرما بدونِ هسته(بهتره خرمایِ مجول استفاده کنید) ۲ پیمانه
اگر خرماتون خشکه و رطوبتش کمه برای خمیر شدن، ۱۰ دقیقه داخلِ آب گرم یا جوش قرار بدین و بعد آبکش کنید و داخل خرد کن بریزید
تخم مرغ🥚 ۳ عدد
ببکینگ پودر 🥄 ۲ ق چ
اسانسِ وانیل ۱ ق چ
پودرِ کاکائو ۶ ق س
در فر گازی با دمایِ ۱۷۰ درجه به مدتِ تقریبی ۴۰ دقیقه، تا زمانی که سیخ سیخ چوبی خشک از داخلِ کیک در بیاد
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی
بدون فر👌با یه طعم بی نظیر و بافتی پودری و عالی😍
.
خوشمزه ترین شیرینی کره ای سه سوته بدون فر👌
طعمش قابل مقایسه با بازاریش نیست پس حتما ذخیرش کن👌
۱۸۰ گرم آرد نول (1 پیمانه سرپر +1سوم پیمانه)
۴۰ گرمپودر قند (۱چهارم پیمانه)
۱۰۰ گرم کره (یک قالب)
۱ عدد زرده تخم مرغ
پودر هل ۱ق مرباخوری
کره به دمای محیط برسه ن خیلی گرم ن خیلی سرد ب همراه
پودر قند الک شده ۴ دقیقه بزنید تا پوک و کرم رنگ بشه
بعد زرده تخم مرغ و پودر هل رو اضافه کنید و سه چهار دقیقه بزنید تا پوک و روشن بشه
در آخر ارد رو تو چند مرحله الککنید و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید
با نوک انگشت خمیر و جمع کنید
خمیر رو بین دو کاغذ روغنی یا کیسه فریزر ب ضخامت نیم سانت باز کنید
و با قالب دلخواه کاتر بزنید
کف تابه یا سینی فر بچینید
و روی شعله پخش کن از پیش گرم شده
ب مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه زمان بدید تا زیر شیرینی ها کمی رنگ بگیره
➖️دمای فر گازی ۱۷۰
➖️ فر برقی ۱۶۰ درجه
➖️به مدت ۱۵ دقیقه
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_کرم_کارامل_و_نوتلا🍮🍧
اگه یه بار ترکیب کرم کارامل ونوتلا رو امتحان کنی مطئنم عاشقش میشی🤌🤤
آماده کردنش خیلی سریع و راحته
مواد لازم :کرم کارامل :
یک بسته،نشاسته ذرت : ۲ ق غ صاف،شیر : دو لیوان،شکر : ۳ ق غ،خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم،وانیل : مقداری؛نوتلا : ۲ ق غ،خامه صبحانه : ۱ ق غ
طرز تهیه :پودر کرم کارامل و سس داخل بسته،شکر،نشاسته ذرت و شیر رو داخل قابلمه ریخته بزارید روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشه وقتی قل زد خامه و وانیل و اضافه کنید مخلوط و یکدست کنید حرارت و خاموش کنید و داخل ظرف مورد نظر بریزید بزارید داخل یخچال در این باصله یک ق غ خامه رو بزارید روی کتری با بخار آب کمی روان بشه سپس دو ق غ نوتلا بهش اضافه کنید و روی دسر بریزید و به دلخواه تزیین کنید من با پودر پسته و نارنگی تزیین کردم.
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_فوری
📌موادلازم:
سیب زمینی چهارعدد
پیاز یک عدد
سینه مرغ یک عدد
نصف یک عدد فلفل دلمه ای
فلفل زردچوبه نمک و آویشن به مقدارلازم
زعفرون دوقاشق غ خ
پنیرپیتزا به مقدارلازم
شوید تازه یا خشک دوقاشق غ خ
✅طرز تهیه:
اول سینه مرغ و تفت بدین تا بپزه بعد پیازو فلفل دلمه و ادویه ها و سینه مرغ پخته شده اضافه تا پخته بشه بعد سیب زنی هایی که پختین و بکوبین و شوید به دلخواه اضافه و با دست فرم بدین اول پنیرپیتزا بعد موادگوشتی بعد پنیرپیتزا داخل فر با دمای ۱۸۰ ده دقیقه بعد گریل بالا روشن بشه که روش طلایی بشه ده دقیقه
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_یلدایی🍉🍉
بدون قالب و خیلی راحت این ژله هندونه ای رو برای شب یلدا درست کن🥰
این ژله هندونه ای اینقدر راحته که با ۳ بسته ژله و ۲ تا کاسه میتونید درستش کنیدو سفره یلداتون رو باهاش قشنگتر کنید😍
━••♥️⃟🍃••━