eitaa logo
کانال سیاست دشمنان مهدویت
900 دنبال‌کننده
89.1هزار عکس
114.3هزار ویدیو
563 فایل
پیشنهادات و انتقادات ⤵️ @seyedalii1401 سلام علیکم گرد هم جمع شده ایم تا در فتنه اکبر از یکدیگر چیزهایی یاد بگیریم و به مردم بصیرت دهیم وظیفه ما تولید محتوا ، و هوشیاری مردم در برابر فتنه های سیاسی دشمنان اسلام ومهدویت میباشد
مشاهده در ایتا
دانلود
••✾❀🍃♥️🍃❀✾•• •••❀♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ 🍂صبحتون معطر بہ 🌼بوے مهربانی 🍂دلتون غرق عشق و محبت 🌼لبتـون خنـدون 🍂زندگیتون مملو از آرامش 🌼دقیقہ هاتون بے نظیر 🍂صبح زیباتـون دلنشین🍂 ‌‎‌‌࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر خرما یه صبحانه مقوی برای روزای سرد زمستونی❄️ 7 عدد خرما ، کره 25 گرم نصف استکان شیر هل نوک قاشق چ دارچین نوک قاشق چ پودر گل محمدی نوک قاشق چ ‎‏ ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه داریم دمنوش به این خوش عطر و طعمی😍🤌 و این دمنوش برای سرفه و درمان سرماخوردگی و بیماریهای ویروسی محشره 👌 📌یک عدد 📌 هل 📌 عناب 📌 دارچین 📌 گل محمدی ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 که خودش خیلی خوشمزشت، فکر کن این حلوا عطر و طعم سوهانم داشته باشه🤗 مواد لازم شربت: شکر یک لیوان( اگر شیرینی بیشتر دوست دارید یک سوم لیوان بیشتر بریزید) شیر یک لیوان گلاب نصف لیوان پودر هل نصف قاشق چایخوری زعفران دو قاشق غلیظ ✅مواد لازم حلوا: آرد گندم یک لیوان پودر جوانه گندم نصف لیوان روغن مایع دو سوم لیوان کره ۵۰ گرم شیر نصف لیوان 🔺نکته: حرارت ملایم باشه( نه خیلی کم نه خیلی زیاد) آرد بعد از اینکه سرخ شده بزارید رنگش مثل سوهان بشه بعد شربت را اضافه کنید اینجوری خوشرنگ تر میشه شربت داغ نباشه موقع ریختن میتونید کره را حذف کنید ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮 📌مواد لازم: لبوی پخته شده: ۳عدد متوسط(۴۰۰ گرم) آب لبو: ۱/۲ لیوان خامه: ۱۰۰ گرم شکر: ۳قاشق غذاخوری ژلاتین: ۲قاشق غذاخوری فقط کافیه لبوی پخته شده رو که کاملا سرد شده با خامه و شکر و ژلاتین( حل شده با آب لبو) بریزید داخل میکسر و وقتی کاملا باهم مخلوط شد بریزید داخل لیوانای یبار مصرف که از قبل با روغن مایع چرب کردین. دو سه ساعت بذارید داخل یخچال تا کامل خودشو بگیره و بعد از لیوان خارج کنید و برش بزنید و داخل پودر نارگیل بغلطونید و روشو با گل محمدی و پودر پسته تزیین کنید 📌نکته: ➖️پودر ژلاتین رو با اب لبوی سرد شده ترکیب کنید و بعد بذارید روی بخار کتری تا ذرات ژلاتین کاملا حل شه، وقتی خنک شد به ترکیب لبو و خامه اضافه کنید. ➖️میتونید به جای لیوان یبار مصرف از هر قالب دیگه ای که دوس دارین استفاده کنید. ➖️مقدار شکرشو خودتون تست کنید با توجه به شیرینی لبو ➖️میتونید از هل و گلاب واسه عطر و طعمش استفاده کنید. ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چلو گوشت زعفرانی بدون یک قطره آب😁 به ازای هر یک کیلو گوشت ۵۰۰ گرم پیاز و سیر ۲ بوته کره ۱۰۰ گرم و زعفران دم کرده نمک و فلفل سیاه ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏ ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰🍡 مواد لازم: اسفناج ۵۰۰ گرم ( ۴ پیمانه ) روغن ۳۰۰ گرم ( یک و نیم پیمانه ) آب لیمو ۵ ق.غ تخم مرغ ۵ عدد وانیل ۱ ق.چ شکر ۴۰۰ گرم ( ۲ پیمانه ) آرد ۶۰۰ گرم ( ۴ پیمانه ) بیکینگ پودر ۲ ق.غ خامه ۵۰۰ گرم ( ۲ بسته ) پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم ( ۲ بسته ) ژله آلوئه ورا ۱ بسته پودر ژلاتین ۲ ق.غ آب ۱ و نیم لیوان ژله انار ۲ بسته آب ۴ لیوان برای انسجام بهتر ۱ ق.غ میتونید پودر ژلاتین هم بزنید ‌ 🔥دمای فر ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه 🔥دمای تستر ۱۶۰ به مدت ۴۵ دقیقه ━••♥️⃟🍃••━
😍😍 ✅ مواد لازم: یک قاشق غذاخوری گشنیز خشک یک قاشق غذاخوری جعفری خشک یک قاشق غذاخوری شوید خشک یک قاشق غذاخوری شنبلیله خشک یک قاشق چایخوری زردچوبه یک قاشق غذاخوری رب انار یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری آب لیمو ترش ✅طرز تهیه: اول سبزی خشک ها بعد بقیه مواد رو تو روغن داغ تفت بدید ؛ بعد نیم ساعت آخر پخت قرمه سبزی، به قابلمه اضافه کنید 😍 با این چاشنی عطر قرمه سبزیتون کل محل رو میگیره😍 ✅ مواد لازم : ریحان خشک آسیاب شده، شنبلیله مرزه- ترخون گشنیز جعفری و در آخر تره 📌حالا بریم سراغ ادویه جات : زیره سبز آسیاب شده دارچین فلفل سیاه 🔺نکته‌ی مهم : اول از سبزی های خشک شروع میکنیم وزن همه مواد 20 گرمه. زردچوبه (وزن زردچوبه باید دو برابر باشه یعنی باید ۴۰ گرم باشه) این راز هرکسی نمیدونه 😎 ✅ طرز تهیه : داخل یه ظرف به اندازه یک بند انگشت زنجبیل تازه یک تکه دارچین ۴ عدد هل ۴ قاشق غذا خوری آب جوش بریزین و روی حرارت کتری بذارین تا دم بکشه بعد، یک قاشق غذاخوری عصاره زعفران و یک قاشق غذا خوری گلاب بریزین و یکم تکون بدین تا هم بخوره با کمک صافی به خورشت آماده شده، اضافه کنین ؛ کنار برنج و با سیب زمینی سرخ شده سرو کنین ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای کیک کرمدار ساده با موندگاری بالا برای تغذیه بچه مدرسه‌ای عالیه😍🧁 مواد لازم برای ۶ تا پای کیک: تخم مرغ: ۲ عدد متوسط شکر: نصف پیمانه ( ۱۰۰ گرم) وانیل: نصف ق چ روغن مایع: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) شیر: یک سوم پیمانه ( ۷۰ گرم) بیکینگ پودر: ۱ ق چ (۵ گرم) آرد قنادی : یک پیمانه (۱۵۰ گرم) ✅ دما و زمان پخت: حتما فر از ۲۰ دقیقه قبل با دمای گفته شده روشن شه. فربرقی: ۱۶۵ درجه المنت پایین و کانوکشن فر گازی: ۱۸۰ درجه، چند دقیقه اخر گریل توستر و سولار و ماکرو: ۱۵۵ درجه المنت بالا و پایین یا کانوکشن. ♦️۳۵ الی ۴۰ دقیقه طبقه وسط روی توری فر نه داخل سینی❌ ━••♥️⃟🍃••━
42.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 📌مواد لازم: برگ اسفناج: ۱۵۰گرم روغن مایع: نصف لیوان آب ولرم: یک سوم لیوان آب لیموترش: نصف ق.چ تخم مرغ: ۴عدد شکر: ۱لیوان وانیل شکری: یک بسته آرد یکو نیم لیوان بیکینگ پودر ۲ق.چ استاندارد قنادی . اسفناجو با آب ولرمو روغنو آب لیمو تو مخلوط کن میریزیم و پورش میکنیم.تخم مرغو وانیلو شکرم با دور تند همزن میزنیم تا سفیدو کشدار بشه بعد پوره اسفناجو اضافه و مخلوط میکنیم در آخرم آرد الک شده و بیکینگ پودرو اضافه میکنیم.دورانی هم میزنیمو تو قالب میریزیم.میذاریم تو فر(برقی)با دمای ۱۵۰درجه و حرارت از پایین به مدت ۵۰تا۶۰دقیقه. مواد لازم برای لایه سفید: پنیرخامه ای ۲۰۰گرم خامه صبحانه ۲۵۰گرم کمی وانیل پودر قند ۴یا۵ ق.غ پودر ژلاتین ۲ق.غ آب سرد نصف لیوان یکم کمتر اول پودر ژلاتینو با آب سرد مخلوط میکنیم وقتی حالت اسفنجی گرفت روی بخار آب بن ماری میکنیمو میذاریم کنار تا از داغی بیفته.بقیه مواد کرم رو هم باهم مخلوط میکنیم(حتما همدمای محیط باشن) وقتی کاملا روون و یکدست شد ژلاتینو اضافه میکنیم. بعداز اینکه کیکمون خنک شد یه لایه از روش برمیداریم و داخل رینگ قرار میدیم یا دورش طلق میذاریم بعد مایه پنیریو روش میریزیمو دو ساعت تو یخچال میذاریم.وقتی کامل بست برای لایه سوم از انار خلال پسته ژله آلوئه ورا ۱بسته آب داغ یکو یک سوم لیوان استفاده میکنیم. اول پودر ژله رو با آب داغ خوب مخلوط میکنیم میذاریم به دمای محیط برسه بعد دونه های انارو با خلال پسته روی لایه پنیری میریزیم و ژله رو به آرومی روش میریزیم دوساعت دیگه تو یخچال میذاریم. ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارزون‌ترین و راحت‌ترین ایده 😍 مواد لازم : کره ۵۰ گرم شکلات تخته‌ای بیسکوئیت پتی بور ½ بسته انار واسه تزیین ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥰🥰 مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم گردو آسیاب شده ۵ ق غ تخم مرغ ۱ عدد سبزی های معطر خشک ( نعنا و مرزه و جعفری ) ۲ ق غ آرد نخودچی ۱ ق غ رب انار ۳ تا ۴ ق غ پیاز ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ آب انار ۱تا ۲ لیوان نکته:👇 رب انار و آب انار ترش یا شیرین باشه بستگی به ذایقه تون داره و می تونید تنظیم کنید ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌موادلازم: سیب زمینی :۳ عدد نشاسته ذرت:۳ ق غ ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر پنیر ورقه ای تخم‌مرغ پودرسوخاری ✅طرزتهیه: سیب زمینی آبپز شده و نشاسته ذرت و ادویه هارو مخلوط کنید گرد کنید و وسطش رو پنیرورقه ای بزارید اول توی تخم مرغ و بعد پودرسوخاری بغلتونید و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا طلایی بشه. ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ۳ رنگ یلدایی😋😍 مواد لازم: تحم مرغ 🥚۳عدد شکر🍚۱پیمانه وانیل🌸 ۱ق چ گلاب 🌹نصف پیمانه روغن🫗 نصف پیمانه پودرهل🌺 ۱ق چ آرد 🥡۲پیمانه بکینگ پودر🥄 ۲ق چ رنگ خوراکی قرمز و سبز 💚❤️ پیمانه من لیوان فرانسوی بود داخل قابلمه اب بریزین و شعله گاز رو داخل قابلمه بزارین و قالب رو روی اون بزارین و درب قابلمه رو ببندین هر ۱۰دقیقه برای هر لایه زمان بدین رویه کیک بست بعد لایه بعدی رو بریزین …کل تایم پخت این کیک ۳۰دقیقه است ولی بازم با چاقو یا خلال تست بکنین اگه مواد به چاقو نچسبید کیک شما آمادست ━••♥️⃟🍃••━
26.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗🍗‌ ترشک مرغ درباری شمالی‌ترین غذای یزدیهاست 😍 📌مواد لازم:👇 مرغ برای هر نفر یک تکه پیاز بزرگ ریز خرد شده یک عدد آلو خورشتی برای هر نفر ۴ عدد مغز گردوی پودر شده برای هر نفر ۴ عدد زعفران دم کرده دو ق غذاخوری ادویه ها ( نمک و زردچوبه فلفل سیاه و پودر سیر) رب انار ملس برای هر نفر دو ق غذاخوری پر 🔺نکات مهم: ➖️من مقدار مورد نیاز مواد را پرسی ( برای یک نفر) نوشتم تا اگر خواستید برای مجلس یا مهمانی درست کنید، میزان دقیقش دستتون باشه. ➖️طعم این غذا ملس هست، اگه احیانا رب انار شما ترش بود میتونید از یکی دو ق شکر استفاده کنید. ➖️رب آلوچه هم خوشمزه ترش میکنه اگه داشتید بریزید. ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮 📌مواد لازم: ژله انار ۱ بسته ژله آلوئه ورا ۱ بسته شیر ۳ لیوان پودر ژلاتین ۳ ق غ خامه صبحانه ۱ بسته شکر ۸۰ گرم یا نصف پیمانه وانیل ۱ ق غ انار دون شده برگ ترخون ✅طرز تهیه: اول یک بسته ژله انار را حل میکنیم و داخل یخچال میره تا خودشو بگیره تو این فاصله شیر و شکر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم روی حرارت که شکر حل بشه( حتما بعدش بزارید که خنک بشه و هم دما محیط بشه ) بعد از اینکه خنک شد بهش ژلاتین حل شده و خامه رقیق شده با شیر را اضافه میکنیم و نصف مواد را داخل قالب چرب شده میریزیم و وقتی داخل یخچال خودشو گرفت ژله انار را اضافه میکنیم و باقی مواد شیری را میریزیم و میره داخل یخچال تو این فاصله هم ژله آلوئه ورا را حل میکنیم و داخل قالب ریخته و بعد از خنک شدن با انار ‌و برگ ترخون تزیین و مجدد ژله آلوئه ورا میره داخل یخچال و در اخر مواد شیری را روی ژله آلوئه ورا میزاریم و اطرافش را با باقی ژله آلوئه ورا ،انار و برگ ترخون پر میکنیم و میزاریم داخل یخچال نکته مهم اینه که: ژله آلوئه ورا را به ۳ قسمت تقسیم میکنیم و مرحله به مرحله به مواد اضافه میکنیم و اینکه قالب ها در ۳ سایز متفاوت باشند یا خودتون به ترتیب برش بزنید ━••♥️⃟🍃••━