eitaa logo
کانال سیاست دشمنان مهدویت
981 دنبال‌کننده
92.8هزار عکس
120هزار ویدیو
572 فایل
پیشنهادات و انتقادات ⤵️ @seyedalii1401 سلام علیکم گرد هم جمع شده ایم تا در فتنه اکبر از یکدیگر چیزهایی یاد بگیریم و به مردم بصیرت دهیم وظیفه ما تولید محتوا ، و هوشیاری مردم در برابر فتنه های سیاسی دشمنان اسلام ومهدویت میباشد
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 رنگ🍮🍊 حجم لیوانی که من استفاده می کنم 200 میلی لیتر است ✅برای پودینگ پرتقال:🥰 500 میلی لیتر آب پرتقال (2.5 فنجان) 2 قاشق غذاخوری پر نشاسته شکر دانه ریز 3 قاشق غذاخوری ✅برای پودینگ سفید:🙃 شیر 1 لیتر 1 فنجان آرد سمولینا 1 فنجان شکر دانه ریز 1 قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری کاکائو (در پایان لازم است) 🔺طرز تهیه:👇👇👇 ابتدا آب پرتقال را با نشاسته و شکر خوب مخلوط کرده و بجوشانید. پس از جوش آمدن آن را از روی اجاق گاز بردارید. کاسه ای را که استفاده می کنید خیس کنید. از قالب بزرگ یا کاسه های کوچک مثل من استفاده کنید. پودینگ پرتقال را در کاسه ها تقسیم کنید و بگذارید خنک شود. برای پودینگ سفید، شیر، آرد سمولینا و شکر را در قابلمه ای با همزن بزنید و بگذارید بجوشد. بعد از 2 الی 3 دقیقه که جوشید، آن را از روی اجاق بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود. کمی بیشتر از نصف آن را در فنجان های پودینگ نارنجی تقسیم کنید. کاکائو را به پودینگ که کنار گذاشتین اضافه کنید، هم بزنید و این مخلوط کاکائویی را روی پودینگ سفید بریزید (غلیظ می شود، با قاشق خوب پخش کنید)، روی آن را با لایه کشی بپوشانید و حداقل 4 تا 5ساعت در یخچال قرار دهید. قبل از سرو لبه ها را با چاقو باز کنید و در بشقاب سرو کنید و به دلخواه تزئین کنید. یک دسر بسیار سبک و مجلسی که می توانید در تابستان و زمستان برای مهمونیاتون درست کنید ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌موادلازم: آرد: ۱ لیوان سرپر نمک: ۱ ق چ فلفل قرمز: ۱ ق چ فلفل سیاه: نصف ق چ تخم‌مرغ: ۲ عدد آب: ۱ لیوان سینه مرغ: ۴ عدد روغن سرخ کردنی آرد 📌ادویه‌ها: فلفل قرمز، نمک ━••♥️⃟🍃••━
🥥😋 مناسب برای ❤️😍 انقدر این کیک خوشمزس😋محاله درست کنی و عاشقش نشی😍😉 مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد🥚 شکر نصف لیوان🍯 روغن یک چهارم لیوان🧈 شیر نصف لیوان 🥛 پودر نارگیل یک چهارم لیوان🥥 وانیل کمی🧂 بیکینگ پودر یک ق غ خ🧂 آرد یک لیوان🍚 مواد روی کیک: خامه ۲ق غ🥛 پودر قند یا شکر ۱ ق چ🍯 وانیل کمی🧂 پودر نارگیل ۳ ق غ🥥 🔺نکات مهم : در قابلمه دم کنی بذارید. شعله کم باشه. شعله پخش کن از قبل گرم کنید. برای پخت در فر با دمای ۱۸۰ مدت ۳۵ دقیقه. کیک کاملا سرد شد خامه بزنید. میتونید از خامه قنادی یا شیر عسلی یا گاناش به جای خامه صبحانه استفاده کنید. ━••♥️⃟🍃••━
17.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت دنده رو به این روش درست کن عالی میشه 👌😍😋 مواد لازم: گوشت دنده گوسفندی درسته ۲ یا ۳ عدد پیاز بزرگ خلالی ادویه های درسته( ۳ عدد برگ بو، ۳ حبه هل ، ۴ عددمیخک ، ۴ عدد دونه فلفل سیاه ، ۱ عدد چوب دارچین، ۲ عدد بادیان ستاره ای) ۱ بوته سیر نمک و فلفل سیاه ۱- پیاز ها رو خلالی میکنیم و داخل ظرف میریزیم ، گوشت رو کامل خشک میکنیم و روی پیاز قرار میدیم ۲- ادویه ها و نمک و فلفل سیاه میزنیم ، سیر رو داخل ظرف قرار میدیم ، روش رو با کاغذ روغنی و فویل کاور میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده قرار میدیم ۳- فر ابتدا روی حرارت ۲۲۰ بزارید که کاملا گرم بشه ، ده دقیقه با این حرارت میزاریم و بعد حرارت رو۱٧٠ میزاریم حرارت بالا و پايين همراه با فن و میزاریم گوشت حدود۲ الی ۳ ساعت بپزه ،مدت زمان پخت بستگی به وزن گوشت داره اگر فرتون فن نداره ميتونيد در اخر فويل رو برداريد كه روش كاملا برشته بشه 🔺نکته مهم : با این روش گوشت با اب پیاز میپزه ، اگر در زمان پخت احساس کردین که گوشت نیاز به اب داره میتونید کمی اب جوش اضافه کنید ، از یک طرف اضافه کنید که روی گوشت نریزه ━••♥️⃟🍃••━
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 مواد لازم : شیر ۱ لیتر کره ۵۰ گرم پودر کاکائو ۳ ق غ خامه قنادی ۳۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور ۱ عدد پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم شکلات چیپسی شکر ۲۰۰ گرم آرد ۱۳۰ گرم ‌ ━••♥️⃟🍃••━
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهبود سرفه و آبریزش بینی🍵 گل بابونه آویشن گل پنیرک گل ختمی عناب ━••♥️⃟🍃••━
یکی از سنتی ترین آش ها ،آش اوماج هست که برای فصل سرددد و سرماخوردگی فوق العادست🍵🍵 🛒مواد لازم: ✅پیاز درشت:۳-۴عدد ✅عدس:۱پیمانه ✅سبزی(تره،ریحان بنفش،‌مرزه):۳۰۰گرم ✅زردچوبه:۱ق چ ✅آب قلم یا گوشت:۳-۴پیمانه ✅آرد:۱پیمانه ✅زردچوبه:۱/۲ق چ ✅نمک:به مقدار لازم ❌برای این آش پیاز هارو یکم درشت خرد میکننن … ❌عدس رو مثل من میتونید نیم پز کنید و آبش رو دور بریزد تا نفخ عدس گرفته بشه … ❌برای درست کردن اوماج آب زیادی به آرد اضافه نکنید که حالت خمیری پیدامیکنه و اشتون خوب نمیشه ❌بعد درست کردن اوماج اجازه بدین داخل سینی یه ربع بیست دقیقه هوا بخوره تا رطوبتش گرفته بشه… ❌در آخر میتونید الک کنید و به آش اضافه کنید.. ❌موقع اضافه کردن به اش حتما مدام. هم بزنید تا داخل آش به هم نچسبن و خمیر نشن… ❌ودر اخر۳۰دقیقه زمان بدین آش بجوشه و جا افتاده تر بشه… ❌بعضیا آخر سر یدونه تخم مرغ رو همزده ‌اضافه میکنن که من نزدم…. ━••♥️⃟🍃••━
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند پخت گوشت تو شیشه 🥩 شگرد گوشت شیشه ای کاری میکنه که گوشت زیر دندونت آب بشه ،از طعمش ک دیگه نگم براتون👌😍 ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا