هدایت شده از کتاب معیشت پرهیزکارانه
#معیشت_پرهیزکارانه
تقوا یعنی مراقبت از رفتار و گفتارتان، با همان روحیهی نوآوری و ابتکار و فعال بودن و نشاط جوانی. وقتی تقوا با روحیّهی جوانی و به کار بردن استعدادهایی که در شما وجود دارد، همراه شود، معجزهها خواهد آفرید.
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@maishat_parhizkarane
#استاد_سید_علی_خامنهای:
در باب صلح امام حسن(علیهالسّلام)، این مسأله را بارها گفتهایم و در کتابها نوشتهاند که هر کس _حتّی خود امیرالمؤمنین(علیهالسلام)_ هم اگر به جای امام حسن مجتبی(علیهالسلام) بود و در آن شرایط قرار میگرفت، ممکن نبود کاری بکند، غیر از آن کاری که امام حسن کرد. هیچکس نمیتواند بگوید که امام حسن، فلان گوشهی کارش سؤالبرانگیز است. نه، کار آن بزرگوار، صددرصد بر استدلال منطقىِ غیر قابل تخلف منطبق بود.
۶۹/۱/۲۲
#امام_حسن_مجتبی
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
#مهم
صوتهای استاد #سید_علی_خامنه_ای در موضوع #پیامبر_اعظم و #امام_حسن_مجتبی در کانال
@khamenei_voice
بارگذاری شد.
#برشی از کتاب #معیشت_پرهیزکارانه
#هفتمین_کتاب_سیر_تمدن_ساز
#تقوا
انسان #غافل هرگز به فکر استغفار نمیافتد. اصلا به یادش نمیآید که گناه میکند. غرق در گناه است؛ مست و خواب است و واقعا مثل آدمی است که در خواب حرکتی انجام میدهد.
در اصطلاحات قرآنی آن چیزی که نقطه مقابل این غفلت است، تقوا است. #تقوا، یعنی بهوش بودن و دائم مراقب خود بودن. اگر از آدم غافل دهها گناه سرمیزند و اصلاً حس نمیکند که گناه کرده است، آدم متقی، درست نقطه مقابل اوست. اندک گناهی هم که میکند، فوراً متذکر میشود که گناه کردهاست و به فکر جبران میافتد. إِنَّ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَوْا۟ إِذَا مَسَّهُمْ طَائِفٌ مِّنَ ٱلشَّيْطَٰنِ تَذَكَّرُوا۟ فَإِذَا هُم مُّبْصِرُونَ. اعراف/۲۰۱ به مجرد اینکه شیطان از کنار او عبور میکند و باد شیطان به او میخورد فورا حس میکندکه دچار اشتباه و غفلت گردیدهاست، به یاد میافتد چنین آدمی، چشمش باز است.
#معیشت_پرهیزکارانه
#هفتمین_کتاب_سیر_تمدن_ساز
#سید_علی_خامنه_ای
@t_manzome_f_r
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به سخره گرفتن شعار اصلی و اصولی انقلاب اسلامی، توسط #اسنپ_فود
@t_manzome_f_r
تبیین منظومۀ فکری رهبری
به سخره گرفتن شعار اصلی و اصولی انقلاب اسلامی، توسط #اسنپ_فود @t_manzome_f_r
#ارزانی به چه قیمت؟
از قدیما میگن هیچ ارزانی بی حکمت نیست، راست میگفتن.
چند وقت پیشها که آژانسهای اینترنتی شروع به کار کردن، اصلا به ذهن خیلیها
خطور نمیکرد که این تاکسیهای به ظاهر ارزان، بخواهند روزی ذهنیت سازی #سیاسی و #ضد_فرهنگی کنند.
مجوزِ بی چون و چرای چنین آژانسهایی که منجرّ به کمکار شدن خیلی از تاکسیهای سازمان تاکسیرانی _که هم ماشینشان را گرانتر میخرند، هم هزینهی بیشتری بابت بیمه و عوارض و... میپردازند_ شد، برای خیلی از ماها جای سوال و تعجب بود.
#اسنپ به سرعت برق و باد فراگیر شد، وفقط چون ارزانتر از سایر آژانسها بود، خیلیها به سراغش رفتند و از خودشان نپرسیدند چرا کرایهی این ماشینها اینقدر ارزان است؟! با این ارزانی به دنبال #خدمت است یا #خیانت؟
اما چند روز پیش دُم خروس بیرون زد.
#شعار اصولی و اصلی انقلاب اسلامی توسط #اسنپ_فود به سخره گرفته شد!
#شعاری که در ۱۳آبان۵۸ تبلور یافت و امام از آن تعبیر به #انقلابی بزرگتر از انقلاب قبل کرد.
اینها هم مثل روشنفکرنمایانی که فکر میکنند خداوند فقط چند آدم فهمیده آفریده و آن چند نفر هم خودشان هستند، میخواهند القا کنند که شعار #مرگ_بر_آمریکا موجب #بدبختی ایران شده!
این، شروع کار است، طبعا باید منتظر #جنگ_نرم و به ظاهر شیک و مجلسی جناب #اسنپ_فود باشیم.
خدا میداند این نامِ ارزانی کرایه، به کام چه کسی میرود.
#راست میگفتن که هیچ #ارزانی بیحکمت نیست!
اسماعیل فخریان
۹۷/۸/۱۶
#اسنپ_فود
#رادیو_قرمز
@t_manzome_f_r
نظامی که پیغمبر ساخت، شاخصهای گوناگونی دارد که در بین آنها #شش_شاخص از همه مهمتر و برجستهتر است:
#شاخص_اوّل، ایمان و معنویّت است. انگیزه و موتور پیشبرنده حقیقی در نظام نبوی، ایمانی است که از سرچشمه دل و فکر مردم میجوشد و دست و بازو و پا و وجود آنها را در جهت صحیح به حرکت در میآورد. شاخص اوّل، دمیدن و تقویت روح ایمان و معنویت و دادن اعتقاد و اندیشه درست به افراد است، که پیغمبر این را از مکه شروع کرد و در مدینه پرچمش را با قدرت بالا برد.
#شاخص_دوم، قسط و عدل است. اساس کار بر عدالت و قسط و رساندن هر حقّی به حقدار -بدون هیچ ملاحظه- است.
#شاخص_سوم، علم و معرفت است. در نظام نبوی، پایه همه چیز، دانستن و شناختن و آگاهی و بیداری است. کسی را کورکورانه به سمتی حرکت نمیدهند؛ مردم را با آگاهی و معرفت و قدرتِ تشخیص، به نیروی فعّال - نه نیروی منفعل - بدل میکنند.
#شاخص_چهارم، صفا و اخوّت است. در نظام نبوی، درگیریهای برخاسته از انگیزههای خرافی، شخصی، سودطلبی و منفعتطلبی مبغوض است و با آن مبارزه میشود. فضا، فضای صمیمیّت و اخوّت و برادری و همدلی است.
#شاخص_پنجم، صلاح اخلاقی و رفتاری است. انسانها را تزکیه و از مفاسد و رذائل اخلاقی، پیراسته و پاک میکند؛ انسانِ با اخلاق و مزکّی میسازد؛ «و یزکّیهم و یعلّمهم الکتاب و الحکمة». تزکیه، یکی از آن پایههای اصلی است؛ یعنی پیغمبر روی یکایک افراد، کار تربیتی و انسانسازی میکرد.
#شاخص_ششم، اقتدار و عزّت است. جامعه و نظام نبوی، توسریخور، وابسته، دنبالهرو و دست حاجت به سوی این و آن درازکن نیست...
۹۰/۱۱/۹
#سید_علی_خامنه_ای
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب۶
من خودم شخصا جوانیِ بسیار پُر هیجانی داشتم. هم قبل از انقلاب، به خاطر فعالیتهای ادبی و هنری و امثال اینها، هیجانی در زندگی من بود و هم بعد که مبارزات در سال ۱۳۴۱ شروع شد که من در آن سال، بیست و سه سالم بود.
طبعا دیگر ما در قلب هیجانهای اساسی کشور قرار گرفتیم و من در سال چهل و دو، دو مرتبه به زندان افتادم.
بازداشت، زندان، بازجویی. میدانید که اینها به انسان هیجان میدهد. بعد که انسان بیرون میآمد و خیل عظیم مردمی را که به این ارزشها علاقهمند بودند و رهبری مثل امام "رضواناللهعلیه" را که به هدایت مردم میپرداخت و کارها و فکرها و راهها را تصحیح میکرد، مشاهده مینمود، هیجانش بیشتر میشد.
این بود که زندگی برای امثال من که در این مقولهها، زندگی و فکر میکردند، خیلی پرهیجان بود، اما همه اینطور نبودند. آنوقت گاهی بزرگترهای ما _یعنی که در سنین حالایی من بودند_ چیزهایی میگفتند که ما تعجّب میکردیم چطور اینها اینطور فکر میکنند؟ حالا میبینیم نخیر، آن بیچارهها خیلی هم بیراه نمیگفتند.
البته من خودم را بهکلی از جوانی منقطع نکردهام. هنوز هم در خودم چیزی از جوانی احساس میکنم و نمیگذارم که به آن حالت بیفتم. الحمدلله تا به حال نگذاشتهام و بعد از این هم نمیگذارم...
#خاطرات
#سید_علی_خامنه_ای
@t_manzome_f_r