#اطلاعیه
#مهم
امروز فهم درست از حقیقت انقلاب و حرکت جهادی در مسیر اهداف میانی و نهایی انقلاب، مهم ترین #دغدغه مقام معظم رهبری است.
طرح مردمی و سراسری "تبیین منظومه فکری رهبری" در همین راستا یعنی فهم درست از انقلاب و جریان سازی جهت حرکت در این مسیر، شکل گرفته است.
برای رسیدن به هدف نهایی انقلاب، یعنی ایجاد تمدن اسلامی، قطعا نیاز به نقشه راه درست و دقیق داریم.
امروز اندیشه های مقام معظم رهبری همان نقشه راه است.
در تاریخ ۹۶/۷/۲۵ سیر مطالعاتیِ این طرح با اولین کتاب، یعنی
"طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن" فعالیت خود را آغاز کرد و مطالعه دومین کتابِ سیر مطالعاتی یعنی کتاب "ولایت و حکومت" در تاریخ ۹۶/۱۱/۱ شروع و در تاریخ ۹۶/۱۲/۲۰ به پایان رسید.
هم اکنون نمایندگان ما در تمامی استان ها و بعضی از شهر ها، آمادگی خود را جهت شروع کتاب سوم سیر مطالعاتی یعنی
"انسان ۲۵۰ ساله" اعلام نموده اند و
بنا بر تصمیم هیئت اندیشه ورز، تاریخ شروع کتاب سوم (با سه روز تاخیر نسبت به تاریخ اعلام شده ی قبلی) شنبه ۹۷/۱/۱۸ اعلام می شود.
با توجه به اینکه کتاب انسان ۲۵۰ ساله به صورت رقعی موجود است، زمان تقریبی جهت #مطالعه این کتاب چهل روز ( روزانه ۹ صفحه ) تعیین شده، بنابراین مطالعه این کتاب، در سوم خرداد سال جاری به اتمام خواهد رسید.
@t_manzome_f_r
به نام خدا
با توجه به #فرمانی که رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۲۶ دی ماه۹۶ مبنی بر "پر کردن جای شهداء" صادر فرمودند و مواردی را نیز ذکر کردند، در راستای #لبیک گفتن به فرمان حضرت آقا، قرارِ روزانه #اهل_ولایت( اعضای طرح تبیین اندیشه های رهبری) از تاریخ یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶ شروع خواهد شد.
۱. #تهذیب
الف: قرائت روزانه حداقل یک صفحه قرآن.
ب: بیداری حداقل ۱۰ دقیقه قبل از اذان صبح
ج: ایجاد یک رابطه ی شخصی میان خود و میان ولی الله الاعظم "ارواحنافداه" باتوجه، توسل، سخن گفتن، اظهار ارادت کردن، روزانه حداقل ۱۰ دقیقه.
۲. #کسب_علم
همراهی دقیق و پرتلاش با سیر مطالعاتی طرح تبیین اندیشه های مقام معظم رهبری
۳. #ورزش
روزانه حداقل ۱۵ دقیقه
@t_manzome_f_r
با سلام و تشکر از همراهی شما خوبان
امروز(۱۸ فروردین ۱۳۹۷) اولین روز از شروعِ مطالعه کتاب انسان ۲۵۰ ساله، سومین کتاب سیر مطالعاتی طرح سراسری تبیین منظومه فکری رهبری، بود.
طبق برنامه ی از قبل تعیین شده، با توجه به قطع رقعی این کتاب، روزانه ۹ صفحه از این کتاب خوانده می شود.
ان شاءالله هر روز مهم ترین نکات از ۹صفحه مطالعه شده، در کانال گذاشته می شود.
@t_manzome_f_r
#انسان_۲۵۰_ساله
این فکر(موضوع انسان ۲۵۰ ساله) برای بنده در سال ۱۳۵۰ و در دوران محنت بار یک امتحان و ابتلای دشوار پیدا شد .
اگر چه قبل از آن به #ائمه "علیهم السلام" به صورت #مبارزان_بزرگی که در راه اعتلای کلمه #توحید و استقرار #حکومت_الهی فداکاری میکردند؛ توجه داشتم اما نکته ای که در آن برهه، ناگهان برای من روشن شد، این بود که زندگی این بزرگواران، علیرغم تفاوت ظاهری، در مجموع یک حرکت مستمر و طولانی است که از سال دهم_یازدهم هجرت شروع می شود و دویست و پنجاه سال ادامه پیدا میکند و به سال دویست و شصت _که سال شروع غیبت صغری است_ در زندگی ائمه "علیهم السلام" خاتمه پیدا میکند.
۶۵/۴/۲۸
@t_manzome_f_r
#غربت ائمه #تمام نشده....
#انسان_۲۵۰_ساله
غربت ائمه "علیهم السلام" به دوران زندگی این بزرگواران منتهی نشد، بلکه در طول قرن ها، عدم توجه به ابعاد مهم و شاید اصلی از زندگی این بزرگواران، غربت تاریخی آنها را استمرار بخشید.
یقیناً کتاب ها و نوشته ها در طول این قرون، از ارزش بی نظیری برخوردارند، زیرا توانسته اند مجموعه ای از روایاتی را که در باب زندگی این بزرگواران هست، برای آیندگان به یادگار بگذارند.
لکن عنصرِ " مبارزه ی سیاسیِ حادّ" که خطِ ممتد زندگی ائمه هدی "علیهم السلام" را در طول ۲۵۰ سال تشکیل می دهد، در لابه لای روایات و احادیث و شرح حال های ناظر به جنبه های علمی و معنوی گم شده.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۱۵
#جلسه_اول
#مقدمه
@t_manzome_f_r
#توجه به روش و منش #سیاسی ائمه...
#انسان_۲۵۰_ساله
زندگی ائمه "علیهم السلام" را ما باید به عنوانِ درس و اسوه فرا بگیریم، نه فقط به عنوانِ خاطره های شکوهمند و ارزنده؛ و این بدون توجه به #روش و #منش_سیاسی این بزرگواران، ممکن نیست.
کتاب انسان ۲۵۰ساله، ص۱۵
#جلسه_اول
#مقدمه
@t_manzome_f_r
ائمه دارای یک شخصیتند و #جدا نیستند...
#انسان_۲۵۰_ساله
این بزرگواران(ائمه) یک واحدند، یک شخصیتند. شک نمی شود کرد که هدف و جهت آنها یکی است.
پس ما به جای اینکه بیاییم زندگی امام حسن مجتبی"علیه السلام" را جدا و زندگی امام حسین "علیه السلام" را جدا و زندگی امام سجاد "علیه السلام" را جدا تحلیل کنیم_ تا احیاناً در دام این اشتباه خطرناک بیفتیم که سیره ی این سه امام به خاطر اختلاف ظاهری با هم متعارض و مخالفند_ باید یک انسانی را فرض کنیم که ۲۵۰ سال عمر کرده و در سال یازدهم هجرت قدم در یک راهی گذاشته و تا سال دویست و شصت هجری این راه را طی کرده.
کتاب انسان ۲۵۰ساله، ص۱۶
#جلسه_اول
#مقدمه
@t_manzome_f_r