1_91135752.mp3
8.99M
🔉 پادکست صوتی
🔶 موضوع | مهترين كاري كه در روز #عرفه و دعاي عرفه بايد انجام بدهيم چيست؟
🎙 استاد هادیزاده
🔹واقعیت #وقوف را هر کسی در هر گوشهای از دنیا که باشد میتواند تجربه کند. کسی که از حرم بیرون رفته برای برگشت اولین کاری که باید انجام بدهد وقوف است!
مایی که به معرف میرسیم و بر اساس معرفت حرکت خود را شروع میکنیم، در ضمن بندگی هم دلمشغول میشویم و از خود غافل میشویم. در ضمن بندگی هم یادمان میرود کجا هستیم و کجا میرویم! گاه غافل میشویم که چه بتکدهای در وجود ما پابرجاست! در این وقوف چه چیز را باید مورد توجه قرار بدهم؟ در سلوک و راه و قصدی که شروع شده، در این وقوف باید در چه چیز درنگ کرد!؟ چه چیزی ممکن است گمشده من باشد و من را بیدار کند؟!
⚜️ @Taammolat74
ما در زیر بار سختی ها و مشکلات و دشواری ها قد خم نمی کنیم.
ما راست قامتان جاودانه تاریخ خواهیم ماند.
تنها موقعی سرپا نیستیم که یا کشته شویم، و یا زخم بخوریم و به خاک بیفتیم
و الا هیچ قدرتی پشت ما را نمی تواند خم کند.
شهید بهشتی
⚜ @Taammolat74
🔉 سخنرانی علمی
🔶 موضوع |شهید بهشتی و خرد دنیای جدید
🎙 گفتگوی محمود فروزبخش با استاد طاهرزاده
برنامه ملت عشق
⏰ 10 تیر 1400
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
ملت عشق- نشست ششم (mp3cut.net).mp3
32.66M
🔉 سخنرانی علمی
🔶 موضوع |شهید #بهشتی و خرد دنیای جدید
🎙 گفتگوی محمود فروزبخش با استاد #طاهرزاده
🔹 چهار محور اصلی گفتگو:
۱- چه میشود که دو روحانی به هامبورگ میروند و یکی #شهید_بهشتی میشود که در عین حضور در جهان، سختْ متعهد به آموزههای دینی است و دیگری آقای محمد #شبستری میشود و تقریباً جایگاه وَحی را منکر میشود.
۲- پیشنهاد شهید بهشتی مبنی بر ورود به آموزش و پرورش که استاد طاهرزاده نیز وارد آموزش و پرورش شدند.
۳- جریان ملاقات استاد طاهرزاده با کاظم بجنوردی و صحبت درباره شهید بهشتی و معنویت ایشان در حزب جمهوری.
۴- شخصیت دکتر بهشتی در فهم دیگری، ماورای نگاه کلامی.
⚜️ @Taammolat74
📮 راز ماندگاری و جهانی شدن بهشتی نوع مواجه شدنش با غرب در عین مؤمن بودنش است؛ او در نگاه با غرب افقهای فهم را در هم ادغام کرد تا به درک بیشتر خرد امروز برسد... او شخصیت آینده تاریخ است نه گذشته؛ شهید بهشتی متوجه شد که جهان بشری آماده نگاه به حقیقت است، با نظر به خرد مدرن او به این واقعیت رسید که جهان در حال کسب آمادگی برای آن افق بزرگ است
بهشتی بشر جدید را دید و متوجه شد میتوان جهانی به واسطه انسان ایرانی شیعه به جهان معرفی کنیم که همه بتوانند در آن افقی که دارد در تاریخ ظاهر میشود خود را حاضر ببینند. این به این معنا نیست که آنها شیعه بشوند بلکه در تقابل با غرب، هویت توحیدی خود را آگاه باشند!
⚜️ @Taammolat74
40.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 کلیپ تصویری | بررسی اصول مرتبط با بحث آموزش در قانون اساسی
ارائه #حبیب_رحیم_پور ازغدی
برشی از سلسله جلسات قانون اساسی؛ «بازگشت»
🔹به نظر من امروزه این مفهوم #همبستگی_ملی باید بتواند مقوله آموزش رسمی را برای من تبیین بکند. مشخصا مراد از همبستگی ملی در دو بعد است؛ مناسبات #دولت_ملت و مناسبات بین ملت و ملت. ما به دلیل روندهایی که در حکمرانی جمهوری اسلامی طی شدهاست، در نقطه حساسی ایستادهایم که مقوله همبستگی ملی در یک وضعیت شکنندهای قرار گرفتهاست.
🔹 #مسئله_فرم بشدت مسئله مهم و سرنوشتسازی است. سه فرم رابطه بین دولت و ملت را میتوانیم شناسایی کنیم: فرم حقوقی، فرم اقتصادی، فرم سیاسی. امروزه فرم #رابطه_اقتصادی بر فرم حقوقی و اقتصادی چربیده است. و این نظام ارتباطی است که دارد آن اهداف غایی را شکننده میکند. وقتی اقتصاد بیش از حقوق و سیاست در حال چینش مناسبات است، نتیجه بدیهی و لازمه منطقی این فرم ارتباطی است که موج خصوصیسازی از آن سردرمیآورد!
🔹 اهدافی که برای تربیت رسمی در قوانین و اسناد جمهوری اسلامی ذکر شده است ناظر به فرد نوشتهشدهاست؛ در حالی که اساسا هدف از تربیت رسمی فردپروری نیست. کاربرد تربیت رسمی #جامعه_پردازی است. #مدرسه از اینکه بتواند مناسبات بین دولت-ملت و همبستگی ملی را تامین کند اساسا ناتوان است.
⚜️ @Taammolat74
🔉 پادکست صوتی
🔶 موضوع | شریعتی، شریعتی است!
قسمت چهارم
🎙رادیو مضمون
دو فرشته در بند
اسلام منهای خلافت
جستجوگری در مسیرِ شدن
راوی اسلام التقاطی
انقلابی، همکار ساواک یا سمپات مجاهدین؟
بازگشت به خویشتن
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
شریعتی، شریعتی است _ ۴.mp3
41.33M
🔉 پادکست صوتی
🔶 موضوع | #شریعتی، شریعتی است!
قسمت چهارم
🎙#رادیو_مضمون
🔹من شعارِ شیعه یعنی اسلامِ منهای خلافت، یعنی اسلامِ ناب را انتخاب میکنم و میگویم شیعه همان اسلام است، تلقی مترقی ضدِّ طبقاتی، ضدِّ نژادی، ضدِّ خلافتی از اسلام است، تکیهی شیعه به قرآن و سنت است و دیگر هیچ، عترت اصل اضافی نیست،ملاک فهم درست قرآن سنت است و حسینوار عمل کردن و فاطمهوار زن بودن و زینبوار مسئول بودن و اماموار مسلمان بودن است و شیعه،اسلام امامت و رهبری و عدل و برابری است....
⚜️ @Taammolat74
📮 «ﺣﺪود سیوسه ﺳﺎل اﺳﺖ ﺗﻼﺷﮕﺮى دارم و در اﻳﻦ سیوسه ﺳـﺎل، ﺣﺪود سیویک ﺳﺎﻟﺶ ﻛﺎر دستهجمعی داﺷﺘﻪام. میدانید بزرگترین ﻓﻘـﺮ ﻛﺎرﻫﺎى ﻣﺎ ﭼﻪ ﺑﻮده؟ آﻳﺎ ﻓﻘﺮ ﭘﻮﻟﻰ ﺑﻮده؟ آﻳﺎ ﻓﻘﺮ اﻣﻜﺎﻧﺎت اﺟﺘﻤﺎﻋﻰ ﺑﻮده؟ ﺑﻠﻪ اﻳﻦ ﻓﻘﺮﻫﺎ ﺑﻮده، اذﻳﺘﻤﺎن ﻫﻢ ﻛﺮده و ﻣﻰﻛﻨﺪ؛ اﻣـﺎ اینها بزرگترین ﻓﻘـﺮ ﻧﺒـﻮده اﺳﺖ. بزرگترین ﻓﻘﺮ ﻣﺎ، #ﻓﻘﺮ_اﻧﺴﺎﻧﻰ ﺑﻮده اﺳﺖ؛ ﻳﻌﻨـﻰ ﻫﻤﻴﺸـﻪ ﻫـﺮ ﻛـﺎرى را ﺧﻮاﺳﺘﻴﻢ اﻧﺠﺎم ﺑـﺪﻫﻴﻢ، آدم آن ﻛـﺎر را ﻛـﻢ داﺷـتیم.»
شهید بهشتی (ره)
⚜️ @Taammolat74
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 کلیپ تصویری | برنامه #توسعه_هفتم در حد یک شوخی است!!
فرایند تدوین برنامه هفتم و چشم انداز آن
ارائه #فرشاد_مومنی
استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی
🔹 این لایحه و سندی است که در آن هیچ حرفی درباره صنعت ساخت و محیط زیست و بحرانها و نگرانیهای مردم، خام فروشی و آشفتگیها وجود ندارد؛ در حالی است که در همان سند اولیه میگوید سه برنامه قبلی شکست خوردهاند، اکنون هیچ عبرتی از شکست آن سه سند وجود ندارد و اتفاقا بدتر از آن هم سه سند عمل شده!
🔹 مرکز پژوهشهای مجلس میگوید بخش قابل توجهی از اهداف کمی این سند، واقع بینانه نیست! و ارتباطی میان برخی اهداف و احکام مطالبه شده در بخشها وجود ندارد و معلوم نیست هر سال باید چه بکنیم
🔹در ماجرای #حذف_ارز_ترجیحی، هشدار داده شد که اگر این کار را بکنید کشور را در سال 1401 به آشوب می کشید. لاف زنانه گفتند این کلید نجات است و محیط زیست را بهتر می کند و وضعیت فقرا را بهبود می دهد؛ در حالی که دیدیم در اثر آن خطا، این همه فاجعه های بزرگ انسانی و اجتماعی و محیط زیستی به کشور تحمیل شد.
🔹 خیلی صریح می گویم که این سند، قطعا با هیچ یک از استانداردهای موجود از فهم علمی توسعه و #برنامه_توسعه؛ سند برنامه توسعه نیست. این سند نه پیوندی با مطالعات پشتیبان ادعایی در همین دولت دارد و نه پیوندی با واقعیت های موجود و نه پیوندی با مسائل کشور!
🔹 هشدار میدهم و ابراز نگرانی شدید میکنم که این سند واقعا بیکیفیت است و قادر به حل هیچ یک از مشکلات حاد کنونی نیست!
⚜️ @Taammolat74
📍 عسرت انسان انقلابی
✍️ مجتبی نامخواه
🔹بخت بد ارمیاهای پس از جنگ، این است که چارچوبهای کلان فکری و فرهنگی به ظاهر متنازع در دو سوی سنت و تجدد، هیچگاه نهضت جنگ فقر و غنا را به عنوان نهضتی مقدس از امام خمینی(ره) نمیپذیرد؛ گویی سراسر مجلات روشنفکری تا خطابهها و خطبههای مذهبی، دست اندرکار تقدسزدایی از جنگ فقر و غنا و از رسمیت انداختن کنشگری عدالتخواهانه انسان انقلاب است.
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
📍 عسرت انسان انقلابی ✍️ مجتبی نامخواه 🔹بخت بد ارمیاهای پس از جنگ، این است که چارچوبهای کلان فکری
🔹 مسئله از آنجا شروع شد که در دهه پس از #جنگ، #محافظهکاران تفسیری از جنگ، رزمندگی و شهادت ارائه دادند که در آن #شهادت به مثابه «سکوت نکردن در برابر ظلم به معنای نابرابری» امری غریب مینمود. زمانه پس از جنگ، تفسیری از دفاع مقدس را میطلبیدکه سیاست و عدالت از آن زدوده و در عوض به میزان قابل توجهی معنویتاندود شده باشد. این طلب و تقاضا منشا پیدایش چنین تفسیری از هویت بسیجی شد.
🔹 نیاز کشور به #توسعه سبب شد چشمها بر برآمدن طبقهای از سوداگران توسعه بسته شود و نوعی از سرمایهداری لجام گسیخته، دیگر بار و اینبار پس از انقلاب اسلامی به متن مناسبات اجتماعی بازگردد. انسان انقلاب اسلامی، به مثابه کنشگری عدالتخواه، دیگری این بازگشت ارتجاعی بود؛ بنابراین مهمتر از تقابلهای اجتماعی دچار یک تقلیل یا دست کم #تحیر_هویتی شد.
🔹 رمان #ارمیا بازنمای مناسبی از این تحیر است. بسیجی که در بازگشت تاب شهر ندارد و به جنگل میرود؛ او نمیتواند وارد شهر شود چون هویتی #عدالتخواهانه ندارد. بخث بد ارمیاهای پس از جنگ، این است که چارچوبهای کلان فکری و فرهنگی به ظاهر متنازع در دو سوی سنت و تجدد، هیچگاه نهضت جنگ فقر و غنا را به عنوان نهضتی مقدس از امام خمینی(ره) نمیپذیرد؛ گویی سراسر مجلات روشنفکری تا خطابهها و خطبههای مذهبی، دست اندرکار #تقدسزدایی از #جنگ_فقر_و_غنا و از رسمیت انداختن کنشگری عدالتخواهانه انسان انقلاب است.
🔹دوران عسرت سوژه انقلابی آغاز شده است. گسست میان امر انقلابی و امر عدالتخواهانه. زمانه انسانی را طلب میکند که همچنان انقلابی است، اما عدالتخواه نیست. آنها در تلاش هستند به او بفهمانند که انسان انقلابی در گذشته هم عدالتخواه نبوده است؛ بسیجی تنهاست. او در میان شهری پرهیاهو و غریب، چراغ قرمز نقد و امکان و امید و سرزدن نو در افق را در یکسو میبیند اما دیگران با او همراه نیستند. بسیجی روشن است اما مردمان شهر این روشنی را نمیبینند...
همچون روایت کاظم چلیپا در تابلوی بسیجی
📚 نوعدالتخواهی در مصاف با ناعدالتخواهی / نشریه نامه جمهور
⚜️ @Taammolat74
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 کلیپ تصویری |ایده جنگ فقر و غنای امام(ره)
حجتالاسلام مجتبی نامخواه (مدیر گروه مطالعات اجتماعی پژوهشکده باقرالعلوم)
🔹برخی ایده جنگ فقر و غنا را به معنای نبرد میان فقیر و غنی قلمداد میکردند ولی آنها درک درستی نداشت اما در این سالها قدرتمند شدند و این ایده را شکستخورده و کمونیستی معرفی میکنند.
🔹ایده جنگ فقر و غنای امام خمینی(ره)، میگوید وجود فقر در جامعه، محصول صرف تنبلی فقرا نیست و اینطور نبوده که همه مشکلات بر عهده شخص باشد. این ایده میگوید وجود فقیر در جامعه، به خاطر استضعفاف است، افراد اقشار ضعیف نیستند بلکه به بردگی کشیده شدهاند و اینجا، استکبار معنا مییابد.
🔹تفکر سنتی ما هم با این ایده همراه نشد زیرا در دورهای با پدیدهای به نام مارکسیسم اسلامی روبرو شدیم که حتی از مارکسیسم اروپایی هم ضد دینتر بود! و اقتصاد را در هیچ کجای جامعه در نظر نگرفت اما امام در مقابل این اندیشه ایستاد.
🔱 @Taammolat74
🔉 پادکست صوتی
🔶 موضوع | شریعتی، شریعتی است!
قسمت پنجم
🎙رادیو مضمون
بازگشت به خویشتن
پوستین وارونه
مصاف سنت و مذهب
زبانِ مطالبهگر
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
شریعتی، شریعتی است ـــ ۵.mp3
38.69M
🔉 پادکست صوتی
🔶 موضوع | #شریعتی، شریعتی است!
قسمت پنجم
🎙#رادیو_مضمون
🔹 در اسلام به جاى قبا و ردا، پوستين به كار رفته، به خاطر اينكه پوستين تنها جامهای است که میان رویه و آسترش، اختلاف میان نهایت زیبایی و نهایت زشتی است، رویهاش چشمها را به زیبایی به خود میگیرد و آسترش از زشتی وحشتآمیز است.و در اسلام از میان مذاهب مختلف در تشیع بیش از همه میان «آنچه که بوده» و «آنچه که هست» فاصله است.فاصلهای در حد دو طرف متضاد…
⚜️ @Taammolat74
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 کلیپ تصویری |احساس نیاز نکردید؛ چون نمیخواهید کار کنید.
به مناسبت روز قلم
استاد مرحوم محمدحسین فرجنژاد
🔱 @Taammolat74
🔱 @lightmedia
👆👆👆
دیروز مقالهای برای جشنواره دشمنشناسی به مناسبت سالگرد استاد فرجنژاد نوشتم که شاید روزهای آینده درباره ایده آن در کانال توضیح دادم
این دوره قطعا و حتما به برکت شخص استاد میتواند آوردههای مهمی در حوزه رسانه به ارمغان بیاورد و گامی برای بسط ایده دشمن شناسی شخص خود استاد باشد 🌹
🔱 @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |ویژگیهای شخصیتی و منظومه فکری استاد فرجنژاد
🎙 رسول لطفی
به مناسبت سالگرد رحلت استاد
⏰ تابستان 1401
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
صوت رسول لطفی در مورد استاد فرج نژاد.mp3
8.44M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |ویژگیهای شخصیتی و منظومه فکری #استاد_فرجنژاد
🎙 رسول لطفی
🔹 استاد فرجنژاد به معنای واقعی کلمه یک "معلم فکر" بود. او معلمی بود که اصول اندیشیدن را به شاگردان میآموخت:
1- با اساتید و چهرههای مختلف گستردهای تعامل داشت
2- نظاممند جامع و شبکهای به هر موضوعی میاندیشید
3- فهم عمیق نسبت به مسائل داشت و روشمند به آن مسئله میپرداخت
4- تفکر نقادانه درست و ضابطهمند را به شاگردان میآموخت
5- ایشان زیست علمی و جهادی را به شاگردان میآموخت
6- به دنبال رفع دغدغهها و نیازهای انقلاب اسلامی بود که در سیره تربیتی ایشان ظاهر است
7- انگیزهبخش و پویا
8- حریت علمی در عین تواضع
🔹 مختصری پیرامون اندیشه استاد:
1- حلقه مرکزی و دال محوری اندیشه ایشان، "دشمنشناسی عالمانه و بدیع" بود.
2- آشنایی با مسائل جدید حوزههای متفاوت جنگهای مدرن مثل عملیات روانی، جنگهای هیبریدی و شناختی
3- نگاه راهبردی و استراتژیک در حوزه رسانه
4- ظرفیتشناسی و استعدادشناسی تیزبین افراد و جریانات و بهرهوری از آن
5- مطالعات جدی در حوزه "تاریخ اندیشه" به صورت بین رشتهای
6- آشنایی دقیق با نظامهای اقتصادی و جریانات اقتصادی و مسائل روز اقتصاد
7- مطالعات بدیع و ذوقمندانه در حوزه فلسفه هنر
8- مطالعات جدی در حوزه هویتهای ملی و منطقهای و تبارشناسی فرهنگی
⚜️ @Taammolat74