هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨بورس چگونه مردم را ذینفع بدبختی خود میکند؟
متیو دسموند (Matthew Desmond) جامعهشناس سرشناس آمریکایی در فصلی از کتاب «فقر محصول آمریکا» -که ان شاءالله به زودی ترجمه آن منتشر خواهد شد- نشان داده که چگونه سازوکارها و نهادهای سرمایهداری، لشکری از فقرا را برای تامین منافع سرمایهداران ایجاد میکند.
او مینویسد:
«سود شرکتها هنگامی افزایش مییابد که هزینههای کار کاهش یابد. به همین دلیل است که هنگامی که شرکتها دستمزدها را افزایش میدهند، بورس اوراق بهادار نیویورک (مشهور به وال استریت) به سرعت آنها را مجازات میکند. وقتی در سال 2015 شرکت والمارت (بزرگترین فروشگاه زنجیرهای مواد غذایی در جهان) در واکنش به فشارهای مردمی اعلام کرد که قصد دارد حداقل دستمزد کارگران خود را به 9 دلار در ساعت برساند، سرمایهگذاران بورسی از سهام آن روی گرداندند. سهام این شرکت تا 10 درصد سقوط کرد و 20 میلیارد دلار از ارزش بازار آن از بین رفت. این رخداد، رکورد بزرگترین ضرر و زیان را در یک روز شکست.
همین اتفاق در سال 2021 نیز افتاد. بعد از اینکه والمارت قول داد میانگین دستمزد ساعتی خود را به 15 دلار برساند، سهامداران سرمایه خود را بیرون کشیدند و ارزش سهام در یک صبح پنجشنبه 6 درصد سقوط کرد. سهامداران با این کار خود داشتند به والمارت و هر شرکت دیگری هشدار میدادند: اگر دستمزدهایتان را افزایش دهید، باید منتظر عواقبش باشید.
چه کسی از این وضعیت نفع میبرد؟ خب معلوم است، سهامداران. اما آنها چه کسانی هستند؟ آدم وسوسه میشود که آنها را مردانی با کتوشلوارهای مشکی راهراه و کراوات تصور کند که در اتاقهای هیئت رئیسه در آسمانخراشهای نیویورک دور هم جمع میشوند. اما واقعیت این است که بیش از نیمی از خانوارها در ایالات متحده در بازار سهام سرمایه دارند. خود ما سهامدار هستیم!».
اما آنچه دسموند گفته، فقط یک روی سکه است. اینکه نیمی از مردم آمریکا سهامدار بازار سرمایه هستند و از سود شرکتهای بورسی نفع میبرند، کمی گمراهکننده است. چون انسان تصور میکند اگر شرکت بزرگی مانند والمارت دستمزدها را افزایش ندهد، سود آن افزایش مییابد و نفع این افزایش سود را بیش از نیمی از خانوارهای آمریکایی که در بورس سهام دارند، میبرند. یا اگر دستمزدها افزایش یابد، درست است که حقوق کارگران این شرکت افزایش مییابد، اما سهامداران این شرکت که خود «مردم» هستند، زیان میکنند. اما واقعیت این است که در آمریکا 10 درصد از ثروتمندترین خانوادهها بیش از 80 درصد ارزش کل سهامها را در اختیار دارند. به عبارت دیگر، یک سیاه لشکری از سهامداران در آمریکا ایجاد شده که در مقایسه با سرمایهداران آمریکایی، ارزش سهامشان «تقریبا هیچ» است، اما نامشان «سهامدار» است و بدون اینکه سرمایهداران زحمتی بکشند، سر بزنگاههایی مثل افزایش حقوق کارگران، سر و کلهشان پیدا میشود و دستهجمعی برای حفاظت از سودهای نجومی سرمایهداران آمریکایی تلاش میکنند، چون خودشان نیز از این دریای پول، قطرهای کاسب میشوند!
این قصه، شباهت زیادی به سهامداری بخشی از مردم ایران در بورس دارد. چندین میلیون ایرانی، سهامدار شرکتهای فولادی، پتروشیمی، پالایشی، معدنی و... هستند. اما واقعیت این است که 99 درصد سهامداران، سهامدار خرد محسوب میشوند. 41 میلیون ایرانی در بازار بورس سهامدار هستند، اما طبق آماری که چندی پیش از یک مسئول دولتی گرفتم، فقط حدود 350 هزار نفر ارزش سهامشان بالای 200 میلیون تومان است! اینجاست که وقتی میگوئیم نباید فولاد و پتروشیمی ایرانی به دلار به داخل فروحته شود، یا اینکه باید نرخ ارز تثبیت شود، لشکری میلیونی از سهامداران خُرد بورس در مقابل ما صف میکشند!
این بندگان خدا، که قاعدتا از قشر حقوق بگیر جامعه نیز هستند، فریب سود کاذب و ناچیزی را می خورند که در بورس به دست می آورند. چرا؟ اولا نمیدانند که بیشترین زیان را خود اینها از دلاری فروشی مواد اولیه ایرانی میبینند(چون با افزایش نرخ ارز، یا افزایش قیمتهای جهانی، هزینههای زندگیشان از مسکن تا مرکب گران میشود). ثانیا متوجه نیستند که اگر جلوی دلاریفروشی گرفته شود و نرخ ارز تثبیت شود، بیشترین نفع را خود اینها میبرند(چون ارزش پول ملی افزایش مییابد. در نتیجه هم قدرت خرید حقوقی که سر ماه میگیرند بیشتر می شود، هم اینکه ارزش پولی که در سهام دارند، افزایش مییابد).
بله عزیزان! بورس، همانگونه که در آمریکا لشکری از فقرا را برای حفاظت از منافع سرمایهداران بسیج کرده، در ایران نیز همین اتفاق را رقم زده است. رهایی از این وضع، فقط و فقط با بیداری ملت ممکن است. کمک کنید مردم را آگاه کنیم...
@syjebraily
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
ما حتماً باید قلّههای علم و تکنولوژی غربی را فتح کنیم، و الّا نمیتوانیم آن را کنترل کنیم.
رویکرد ما فتح قلّههای علم مدرن و عبور از آن مرزهاست. شما تا به علوم روز مسلط نشوید، اصلاً نمیتوانید کاری با آن انجام دهید.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 #پیام استاد شجاعی در واکنش به معیارهای حکیمانه ظریف برای انتخاب وزرای دولت پزشکیان!
انالله و انا الیه راجعون!
در ایام شهادت سالار شهیدان بدست منافقان مدعی دینداری، بازگشت نفاق و فتنه تسلیت باد.
امت اسلامی منتظر آثار شوم اقدامات آقای ظریف و سران فتنه باشند. سابقه کینه این حزب به تشیع دیرینه است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔹️رهبر انقلاب: غزه همچنان مسئله اول دنیای اسلام است، آرام نگیرید، ساکت نمانید! / قدرت مقاومت روزبهروز بیشتر دارد خودش را نشان میدهد / نهایت جنایت و سبعیت جلوی چشم مردم دنیا دارد انجام میگیرد
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس:
مسئلهی غزه، همچنان مسئلهی اول دنیای اسلام است. آنچه که من دربارهی مسائل خارجی و فعالیت حوزهی دیپلماسی و مانند اینها برای مجلس عرض کردم، یکی مصادیقش همین مسئلهی غزه است. آرام نگیرید، ساکت نمانید. کار مهم است.
✏️ الان درست است که با گذشت ماهها آن شور اولیه در خیلی از افراد نیست، اما حقیقت امر این است که همان اهمیت روزهای اول امروز وجود دارد بلکه بیشتر. قدرت مقاومت روز به روز بیشتر خودش را دارد نشان میدهد.
✏️ یک دستگاه با عظمت نظامی و سیاسی و اقتصادی مثل آمریکا پشت سر رژیم غاصب صهیونیست دارند با یک گروه مقاومت میجنگند، نتوانستند اینها را به زانو دربیاورند. چون حماس را نمیتوانند به زانو دربیاورند، چون مقاومت را نمیتوانند به زانو در بیاورند دقّ دلیشان را روی مردم خالی میکنند بمبها را روی سر مردم میریزند.
✏️ مردم دنیا هم در واقع دیگر حالا دارند قضاوت میکنند علیه رژیم غاصب خبیث. مسئله تمام نشده مسئله همچنان ادامه دارد. ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از حسین زمانی میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ آن #آیتالله_میرباقری که عباس عبدی میگفت بویی از گرسنگی نچشیده و روزنامههای زنجیرهای اصلاحطلب او را نماد تحجر و نشناختن جهان مدرن معرفی میکردند و در توییتر لیبرالها او را مارکسیست مسلمان معرفی میکردند را در این 90 ثانیه بشناسید.
🔹کسی که میداند نظام سرمایهداری را چطور توضیح دهد که مردم بفهمند و اهل علم هم به وجود مطالعه پشت سر تکتک جملاتش اعتراف کنند و کسی هم نتواند بگوید چپ ضد توسعه و پیشرفت است!
ثروتمندان مذهبی و خیرّ سالهاست که امثال او او را در حوزه، حامی و نظریهپرداز موافق خود قلمداد میکنند و سالهاست به ایشان احترام میگذارند.
🔹بیبیسیها و اینترنشنال ها درست فهمیدهاند که ذهن مردم را نسبت به کدام بخش از حوزه علمیه و علماء آن دور کنند تا روحانینماهای ضد مردم و خاکسار در مقابل سرمایه سالارها، آزادانه دین ضد انسانی خود را تبلیغ کنند تا مردم از دین ناامید شوند...
@hzamanim
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
بماند به یادگار...
خزانه داریم تا خزانه
#اسب_زین_شده
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
⛔️ درباره انتخاب وزاری دولت چهاردهم در اتاق بازرگانی،
«آدام اسمیت» پدر اقتصاد «لیبرال» در کتاب ثروت ملل میگوید:
📖 منافع بازرگانان و صنعتگران، همیشه از برخی جهات با منافع عموم متفاوت و حتی متضاد است، بازرگانان مایل هستند با لابی و فشار بر دولت، مقرراتی تعیین کنند که به نفع خودشان و به ضرر مصرفکنندگان باشد.
📖 بازرگانان ممکن است تلاش کنند تا با تبانی و توافقهای پنهانی و تشکیل کارتلها، رقابت را محدود کرده و «قیمتها» را به نفع خود بالا ببرند.
📖 آنها همواره تمایل دارند که برای کاهش رقابت و افزایش سود خود، به توافق برسند. این توافقها معمولاً به ضرر مصرفکنندهها و برخلاف منافع عمومی است.
📖 دولتها باید در مقابل نفوذ لابیهای اقتصادی مقاومت کنند و سیاستهای خود را بر اساس منافع عمومی و نه منافع گروههای خاص تعیین کنند.
📖 پیشنهاد هر قانون یا مقررات جدیدی که از سوی این دسته از افراد مطرح میشود، باید با احتیاط فراوان شنیده شود و تا زمانی که بهطور کامل و با دقت فراوان مورد بررسی قرار نگیرد، نباید تصویب شود.
📖 چون این پیشنهادها از جانب گروهی از افراد است که منافعشان هرگز دقیقاً با منافع عمومی یکسان نیست و عموماً منافعی در فریب و حتی ظلم به عموم دارند.
📖 افراد یک حرفه تجاری به ندرت برای خوشی و تفریح گرد هم میآیند، اما گفتگوی آنها معمولاً به «توطئهای علیه مردم» و یا نقشهای برای «افزایش قیمتها» منتهی میشود.
📍حتی پدر لیبرالیسم هم این سبک انتخاب وزرا را خسارت بار و مبتذل میداند.
@Economics_Finance
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نقد آیتالله میرباقری بر «سرمایهداری جهانی» و هشدار نسبت به «شکلگیری سرمایهداری حزبی و رفاقتی» در داخل کشور
💥 به سرمایهدار غربی میگویند چقدر ثروت داری؟ میگوید: «الآن» یا «الآن»؟!
و این در حالی است که دهها میلیون فقیر در جهان هستند که یک وعده غذای سیر در روز ندارند که بخورند!
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️لحظاتی از آخرین دیدار روز گذشته (سهشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳) شهید اسماعیل هنیه با رهبر انقلاب اسلامی
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
📝 خواهش میکنم «چند ثانیه» وقت بگذارید و این پویش خونخواهی شهید اسماعیل هنیه از رژیم منحوس صهیونیستی را امضا کنید.
🔗https://farsnews.ir/user1709100457839420230/1722508536566646026
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
این اختلاط دم که در ماجراهای پس از طوفان الاقصی مشاهده میشود، در تاریخ اسلام بیسابقه است. خونهای شیعه اثنیعشری، سنی، زیدی و ... در مسیر یک آرمان واحد در هم آمیخته است...
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
تخریب یک پلتفرم ایرانی توسط یک عده غرب پرستِ افساد طلبِ افراطی در بستر پلتفرم های جاسوس پرور، آنهم در روزهای نخستین دولتِ پزشکیان جای بسی تأمل دارد.
چه کسی متصدی رسیدگی به این ولنگاریِ مجازیست؟ خدامیداند.
#ایتا
#دولت مفسدان
✅ تبری 👇
https://eitaa.com/joinchat/2705850386C97f9029dd1
هدایت شده از بیداری ملت
غصهی گلوگیر
تلخترین مطلبی که امامخامنهای(حفظهالله) در دیدار بانوان فرمودند، این جملات است:
«دیروز یک کتابی برای من آوردند که صحبتهایی بود که خود بنده کرده بودم، چاپ شده بود، ندیده بودم؛ نگاه کردم دیدم خیلی از حرفهایی که آماده کرده بودم و میخواستم امروز اینجا بگویم، در آن کتاب هست و قبلاً بارها گفته شده؛ در این زمینهها زیاد صحبت کردهایم.»
تلخی این جملات در مواجهه با سوالات زیر آزاردهندهتر میشود:
-چرا خطر جمعیت ما را تهدید میکند؟
-چرا تحول در آموزش و پرورش اتفاق نمی افتد؟
-چرا تبلیغ اولویت اول حوزه نیست؟
-چرا تحول لازم در حوزه محقق نشده است؟
-چرا کماکان بعضی از نسخههای شکستخوردهی اقتصادلیبرال در حال اجراست؟
-چرا بیحجابی بهعنوان حرام شرعی و سیاسی موردتوجه عدهای از متولیان نیست؟
-چرا بیاخلاقی سیاسی در ایام انتخابات آزاردهنده میشود؟
-چرا مشارکت بالای مردم در انتخابات، اولویت اول عدهای از مدیران نیست؟
-جرا جایگاه قویم مردم در حاکمیت اسلامی کمتر دیده میشود؟
- چرا...
-و چرا عدهی زیادی از ما بعد از شنیدن سخنان متعدد حضرت ایشان از جمله همین سخنرانی، اینقدر ذوقزده شدیم و برایمان تازگی داشت؟!
پاسخ تمام این سوالات تلخ در همان جملهی نخست آقاست؛ متأسفانه از یکطرف کلام ایشان به تمام مخاطبان واقعی نرسیده است و از طرف دیگر عدهای از مخاطبان واقعی که کلام را دریافتهاند، حقش را ادا نکردهاند!
مقصر کیست؟
-دفتر حفظ و نشر آقا؟
-حوزههای علمیه؟
-قوای سهگانه؟
-دستگاههای عریض و طویل فرهنگی؟
-فرهیختگان حوزه و دانشگاه؟
-طلاب و دانشجویان؟
-رسانههای ملی و غیرملی؟
-مردم؟
-یا هرکدام از ایشان به میزانی؟
چاره چیست؟
فقط یک کلام: «رساندن کلام امام جامعه به جامعهی امام و مطالبهی میدانی جهت تحقق آن.» و این مهم محقق نخواهدشد، جز با اقدام جهادی «حلقههای میانی».
امامخامنهای در یکی از مهمترین سخنرانیهای دوران زعامتشان فرمودند:
«این تمرکز، این ایجاد برنامهی کار، پیدا کردن راهکار، ارائهی راهکار، برنامهریزی، به عهدهی چه کسی است؟ این به عهدهی جریانهای حلقههای میانی است. این، نه به عهدهی رهبری است، نه به عهدهی دولت است، نه به عهدهی دستگاههای دیگر است؛ [بلکه] به عهدهی مجموعههایی از خود ملّت است که خوشبختانه امروز ما این را کم هم نداریم. ما نخبههای فکری در زمینههای گوناگونِ مورد نیاز در میان جوانان، در میان مسئولین خودمان داریم. اینها میتوانند بنشینند برنامهریزی کنند و هدایت کنند. تشکّلهای دانشجویی از این قبیلند، مجموعههای باتجربه و فعّال در زمینههای فرهنگی و فکری و مانند اینها از این قبیلند و هر که هم در این زمینهها فعّالتر باشد، مؤثّرتر است؛ یعنی زمام کار دست کسانی است که فعّالیّت کنند؛ تنبلی و بیحالی و کسالت و مانند اینها به درد نمیخورد.»
به این فهرست بیافزایید: اساتید حوزه و دانشگاه، فعالان رسانهای، محافل قرآنی و مذهبی، هنرمندان متعهد، نویسندگان، هیئات، پایگاههای بسیج، گروههای جهادی و....
هشدار!
کلامِمعجزگون امیرالمؤمنین(علیهالسلام) فقط مربوط به صدر اسلام نیست و امروز نیز خدای نکرده میتواند مصداق بیابد:
«مَنْ نَامَ عَنْ نُصْرَةِ وَلِیِّهِ انْتَبَهَ بِوَطْأَةِ عَدُوِّهِ.»
کسی که به هنگام یاری ولیّ (رهبر) خود بخوابد، با لگد دشمن از خواب بیدار خواهد شد!
✍عباس بابائی ۸ دیماه ۱۴۰۲
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴«انتصاب همکار آکادمی اقتصاد نیروی دریایی ارتش آمریکا در سازمان برنامه و بودجه»
اولین انتصاب پورمحمدی در سازمان برنامه و بودجه، یک انتصاب عجیب از جریان لیبرال اقتصادی بود.
«محمدحسین رحمتی»، با مدرک دکتری اقتصاد از دانشگاه تگزاس، به سمت معاون هماهنگی، برنامه، بودجه و نظارت سازمان برنامه و بودجه منصوب شد.
این انتصاب درحالیست که رحمتی، سابقه همکاری با آکادمی اقتصاد نیروی دریایی ارتش آمریکا را دارد که همانطور که در عکسها پیداست، فضایی برای آموزش اقتصاد به افسران ارتش کشور آمریکا است!
رحمتی همچنین از اعضای اصلی کنفرانس سالانه شیکاگو است که توسط بنیاد ضدانقلاب HAND با مدیریت «نوشین هاشمی»، یکی از چهرههای ضدایرانی و نزدیک به خاندان راکفلر و سیاستمدارانی مثل کلینتون و نانسی پلوسی برگزار میشود.
سکوت دستگاه امنیتی نسبت به نفوذ جریان فکری لیبرال اقتصادی و دارای سوسابقه همکاری با نهادهای امنیتی و دارای عملکرد علیه منافع ملی، در انتصابات اقتصادی دولت چهاردهم عجیب است و این مطالبه از دستگاه امنیتی به عنوان مرجع تایید استعلام امنیتی مسئولین نظام هست که از ورود این افراد جلوگیری نماید.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آقای پزشکیان! خیلی زود بود
آقای پزشکیان خیلی زود برگ اول رو؛ رو کرد. حالا دولت شکل نگرفته میگه نمی ذارن کار کنیم. دولتهای قبلی اصلاحات معمولا یکسال بعد از شروع می رفتن سراغ این بهانه
البته پیشاپیش به شما بگم
بهانه هائی که به مرور در این دولت رو خواهد شد عبارتند از:
۱- نمی گذارند؛ کار کنیم.
۲- اختیار نداریم.
۳- خزانه خالی تحویل گرفتیم.
۴- داریم خرابیهای دولت قبل رو آوار برداری میکنیم.
۵- وعده صادق ۲ برنامه ما رو به هم زد.
۶- مصوبه راهبردی مجلس کار رو خراب کرده.
۷- و احتمالا ورژن های جدید و بروز از بهانه های تازه تولید شده در اتاق فکر فتنه گران حرفه ای امثال حجاریان؛ خاتمی؛ و سایر نوکران کدخدا.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴سرمایهداری نئولیبرال و استثمار از طریق آزادی!
✍ حسین زمانی میقان
▪️فردی تا مرداد 1402 معاون شهرسازی وزارت بی سر و ته «مسکن و شهرسازی و راه و ریل و هوا و زمین» بود و با رفتنش در همین چند ماه، 8 برابر #احتکار_زمین برای ساخت مسکن حمایتی کاهش یافت.
▪️این زن کسی است که برای اولین بار در طول تاریخ بشر در 1401/11/18 بانی تصویب بخشنامهای شد که در میبد یزد که میانگین تراکم جمعیت آن 30 نفر در هکتار است، فقط به نحوه ای از مسکن اجازه ساخت داده شود که حداقل 165 نفر در هکتار تراکم داشته باشد! ما در بخشنامهها #حداکثر_تراکم داشتهایم و نه حداقل آن!
▪️جایی که زمین هست و در آن کاری غیر از شهر و سکونتگاه نمی توان داشت، یک زن تصمیم گرفته بقیه زنان از این به بعد در سلولهایی کوچکتر زندانی کند در حالی که میداند هنوز بیش از 60% زنان ایرانی خانهدار هستند و این چهاردیواری محل فعالیت اجتماعی آنهاست و آنها مدیر تاریخی نهاد اجتماعی ساکن در این کالبد -یعنی #نهاد_خانواده - هستند.
▪️حالا به اسم اینکه او یک زن است و داشتن #وزیر_زن یک افتخار است -چنانچه واقعا میتواند افتخار باشد- میخواهند یکی از سمجترین مدیران طرفدار #احتکار_زمین و #مسکن_حداقلی را به قدرت برگردانند تا این کمربند آنقدر دور زندگی خانوادگی تنگ بپیچد که «خانواده» ایرانی در یک #گور_30_متری به خاک سپرده شود!!
▪️اگر #خانم_دکتر_صادق رای آورد تاریخ خواهد نوشت که زنی آمد و به اسم افتخارآفرینی برای زنان، بنیان #فضای_زنانه_ایرانی را برکند و همه زنان کف و سوت زدند چون او یک زن بود!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«ایران اینترنشنال داخلی»
اشتباه نکنید، این گزارش که اینطور ترس از جنگ را القا میکند، توسط ایران اینترنشنال تهیه نشده
این گزارش #اکوایران است، یکی از زیر مجموعههای رسانهی منحطّ #دنیایاقتصاد که نسخههای اقتصادیاش توسط دولتهای مختلف اجرا میشود و متاسفانه بسیاری از دوستان انقلابی هم وقتی به اقتصاد میرسند، دنبالهرو این رسانهها میشوند.
متاسفانه قوهی قضائیهی ما انقلابی عمل نمیکند، اگر انقلابی بود باید قلم این مطبوعات را میشکست و این رسانههای فاسد را تعطیل میکرد و روسای آنها را به محاکمه میکشید.
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374