#انتخابات #شبهه
یکی از مسائلی که در آستانه انتخابات، دستاویز اختلاف و تفرقهافکنی در جامعه شده، تاکید بر دوگانه حجاب_بیحجابی است.
❗️کسانی که زمانی خود مسئولیتی داشته و با سیاست تساهل و تسامح، عامل نفوذ فرهنگ دشمن به ایران بودند، امروز در جایگاه اپوزيسيون قرار گرفته و در قالب نقد سیاستهای کشور، بازهم خط #دشمن را در ایران پی میگیرند!
❗️شبههای که به تازگی مطرح شده، بدین صورت است که"برای مکشفهها برخی محرومیتها در فضای اجتماعی لحاظ میشود اما بر حق رأی آنها تاکید میشود، آیا آنها فقط حق رأی دارند؟!"
📝مشروح پاسخ
🔺@tabeen113
بسم الله الرحمن الرحیم
🔰در پاسخ باید به این نکات دقت کرد
🌿نخست
اینکه باید بین کشف حجاب که گناه شرعی و سیاسی است و کم حجابی که گناه شرعی است، تفاوت قائل شد. کشف حجاب، مخل نظم و امنیت عمومی و مستوجب برخوردی متناسب با این جرم است، حال آنکه کم حجابی صرفا کار تبیینی میطلبد، نه حقوقی.
🌿دوم
اینکه وضع هر قانونی، برای حفظ جامعه از آسیب های احتمالی و یا قطعی است؛ درست مثل وضع قانون ماسک زدن در زمان کرونا که جهت جلوگیری از انتشار بیماری بین سایر افراد بود و از ورود افراد بدون ماسک به مراکز عمومی جلوگیری می شد
و همانطور که هیچ فرد عاقلی در آن زمان اعتراض نمی کرد، حتی بسیاری از افراد خود مشوق این قانون بودند و دیگران را هم تشویق به زدن ماسک می کردند؛ الآن هم در مسئله حجاب، چنین است.
🌿سوم
اینکه داشتن حق رأی مساله ای مجزا از قانون گریزی افراد بی حجاب بوده و مقابله با بی حجابی را نفی نمیکند.
اینکه برخی از عزیزان ما دچار اشتباه و گناه شده اند و بی حجابی یا بدحجابی را انتخاب کردند، نباید باعث شود که کل شخصیت آنها، زیر سوال رفته و آنها را در تصمیم گیری درباره آینده کشور دخالت ندهیم؛ بلکه فقط از جهت گناه بی حجابی با آنها برخورد صورت می گیرد، و در هر مکانی عمومی که کشف حجاب کنند محرومیت اجتماعی در همان مکان خواهند داشت؛ نه اینکه کلا آنها را از تمامی حقوقشان منع کنیم.
🌿چهارم
اینکه ما در کشورمان نه حجاب اجباری داریم و نه اختیاری، بلکه ما «حجاب قانونی» داریم؛ یعنی زمانی که مسئله بی حجابی در انظار عمومی و جامعه صورت گیرد، دارای جریمه می شود و عنوان قانون گریز به آن فرد تعلق می گیرد، و اگر در داخل منزل خود، بی حجاب باشد، فقط مسئله حرمت شرعی پیش می آید، نه مسئله حاکمیتی.
🌿پنجم
اینکه دادن حق رأی به تمامی افراد، نشان از آزادی بیان و انتخاب در جامعه اسلامی است؛ وگرنه اگر جبر در انتخابات وجود داشت، باید گفته می شد که تنها افراد محجبه حق رأی دارند!
🌿ششم
اینکه هرچند #دشمن سعی دارد که بگوید بسیاری از مردم ایران، از حکومت اسلامی ناراضی می باشند؛ اما هرساله در ایام انتخابات و مسائل مهم کشور، حضور مردم با هر سلیقه و ظاهر و عقیده متفاوتی، خلاف این مطلب را ثابت کرده و می کند ان شاء الله.
🌿هفتم
اینکه باید به این نکته توجه داشت که همه مردم حق رأی دارند؛ اما این مسئله باعث نمی شود که به افراد بی حجاب تذکر داده نشود، حتی در پای صندوق های رأی.
🔺@tabeen113
•برای انتخاب اصلح باید نظرات اهل خبرهای را پذیرفت كه تقوا و بصیرت بیشتری دارند
زمان تقریبی مطالعه ۲ دقیقه ⏱
در محضر علامه مصباح یزدی💌
💢در انتخابات همواره دو تكلیف و وظیفه بر دوش ماست، اول شركت در انتخابات و دوم انتخاب اصلح.
🔻انتخاب اصلح نیز بسیار واجب و حتی مهمتر از اولی است، چرا كه مجلس آینده با تصویب و نظارت بر حسن اجرای قوانین، سرنوشت كشور را به دست میگیرد؛ لذا انتخاب افرادی ناصالح خیانت به مصالح نظام و ملت و حتی خیانت به اسلام در صورت تلاقی با ارزشهای اسلامی محسوب میشود.
همانگونه كه مقام معظم رهبری به طور اجمال ویژگیهای كاندیدای اصلح را بیان كردند، باید توجه داشته باشیم كه تنها عبادت و سروقت نمازخواندن دلیل اصلح بودن افراد نمیشود، بلكه آنچه مهم است بصیرت دینی و سیاسی كاندیداهاست.✨🌿
🔰از روشهای تشخیص اصلح، شناختن فرد است.
لذا اگر كسی با فردی همراه و همسنگر بوده و كاملاً به صلاحیت وی اطمینان دارد و وی را اصلح میبیند، باید او را انتخاب كند، اما چنین شناختی برای اكثر قریب به اتفاق مردم میسر نیست.
✅ عملاً همه ما در زندگی روزمره برای انجام بهتر فعالیتهایمان دانسته یا نادانسته با دیگران مشورت میكنیم. اگر در مشورت با افراد، همه یك نفر را مدنظر قرار دادند، تكلیف روشن است؛
اما اگر در مشورتها نظرات مختلفی را یافتیم، باید نظر كسی را كه خبره است بپذیریم و اگر مشورتدهندگان نیز خبرگان هستند، باید به نظر خبرگانی كه دارای سوابق، تقوا و بصیرت بیشتری هستند، توجه كنیم.
🔍همین لزوم مشورت دادن سبب شده كه برخی از افراد خبره با هدف معرفی اصلح، اقدام به اعلام افراد اصلح كردهاند و وجود لیستهای مختلف و گروهها از همین روست.
🔅اگر به اصلح بودن كسی یقین داشتیم، باید به یقین خود عمل كنیم، هرچند خبرگان، افراد دیگری را معرفی كنند و نباید در انتخاب اصلح، انگیزههای حزبی، قومی و منافع شخصی را در نظر گرفت.
.
.
#علامه_مصباح_ره
#انتخاب_اصلح
#انتخابات
🔺@tabeen113
|لشـکر صـد نفـره +∞|🇵🇸
"آرمان و روح الله رفتند که آرمان روح الله بماند"🕊️🇮🇷 ___________ یک سال گذشت... همین حوالی بود که ج
|صاحبان انقلاب
۶ سال میگذرد؛
از هشتم بهمن سال ۹۶ که احمد در نقطه صفر مرزی و در نبردی با گروهک تروریستی داعش به شهادت رسید.
خدا احمد را انتخاب کرده بود تا هم مدافع حرم باشد و هم مدافع امنیت کشور! مجاهد بی مرزی که خوب میدانست:
بی شهادت مرگ با خسران چه فرقی میکند💔🌱
او پدری کردنش هم متفاوت بود، مثل خودش!
باید امیر علی را برای شهادتش آماده میکرد؛ به امیرعلی میگفت که دوستانش شهید شدند و رفتند پیش خدا...
انگار که امیرعلی هم باید میدانست که پدرش رفیقنیمه راه نیست؛باید برود!🕊
بله، صاحبان اصلی این انقلاب همین احمدها هستند...✨☝️
این روزها که به بهانه انتخابات ما را هم بازی دادند حیف است غافل باشیم.
|برای حفظ اسلام #خون دادید🩸|
|برای حفظ اسلام #رای میدهم☝️|
#آرمان_ما
#سالروز_شهادت
#شهید_احمد_شوهانی
🔺@tabeen113
در خانه ما از صبح تا شب باز بود اگر کسی در را می بست مادرجان ناراحت می شد.
یک کرکره چوبی بزرگ جلوی در قرار داشت که وقتی در باز بود دیگر توی حیاط دیده نمیشد.
سفره صبحانه مان تا ظهر وسط خانه پهن بود ناراحت می شد اگر جمعش می کردیم میگفت: شاید یکی از راه برسه و گرسنه باشه.
خیلی ها با گریه و زاری می آمدند در خانه ما کمک می خواستند پول بدين غذا بدين و ... .
مادرجان دلش نمی آمد هیچ کس از در خانه اش ناامید برود؛ ولی عقیده اش این بود که به همه نباید همین طوری پول داد هر کس می آمد اول ازش میپرسید «مادر، بگو چه کار بلدی؟»
به زنها بیشتر کارهای خانه را می سپرد کارهایی که سبک و راحت بود.🌿
می گفت: بیا مادر بشین این کشکها رو بساب یه جارو به این حیاط بزن. این دستمال رو بگیر طاقچه های پشت پنجره ها رو تمیز کن.
به مردها و پسربچه ها هم کارهای مردانه را می سپرد، آب حوض را خالی کن ،باغچه را بیل بزن، خاکش هوا بخورد، بعضی هایشان بهانه می آوردند که نمیتوانم، دستم درد میکند کمرم درد می کند مادرجان می گفت صلوات که میتونی بفرستی مادر، صد تا صلوات بفرست تا بهت پول بدم بعد هم ردشان می کرد.
کسانی که قبول میکردند کار کنند بهشان می گفت: مادر بیا اول یه چیزی بخور بعد مشغول شو ماشین هم بدون بنزین کار نمیکنه...🍃
برشی از زندگی مرحومه منصوره مقدسیان🌱
#بانوی_تراز
#حامی_فقرا
🔺@tabeen113
°• بررسی تحلیلی-آماری میزان مشارکت مردم طی سالهای انقلاب اسلامی🌿
🔻مشارکت مردم در انتخابات،
متاثر از چه عاملی بوده است؟
عملکرد شورای نگهبان یا عاملی دیگر؟
💢متغیر اصلی؛ عملکرد دولتها؛
1⃣. در انتخابات سوم ریاست جمهوری پس از رای مجلس به عدم کفایت سیاسی بنی صدر و بعد از حوادث هفتم تیر و هشت شهریور، مردم با اعتمادی که به حل مشکلاتشان پیدا کردند، با مشارکت ۷۴ درصدی در انتخابات شرکت کردند ولی پس از آنکه مجلس بخصوص مجلس دوم موسوی را به عنوان نخستوزیر و مسئول اجرائی کشور انتخاب کرد، عملکرد اقتصادی او و همفکرانش باعث شد مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری چهارم و پنجم کاهش معناداری پیدا کند و به ۵۴ درصد برسد. 📊
2⃣. عملکرد خسارت بار دولت سازندگی با تورم ۵۰ درصدی نیز باعث تنزل بیشتر مشارکت مردم شد و در انتخابات ششم ریاست جمهوری به ۵۰ درصد رسید.📈
3⃣. در انتخابات ریاست جمهوری هفتم که اصلاحطلبان ابتدا از یک طرف مخالفت با سیاستهای اقتصادی هاشمی را از سوی خود و از طرف دیگر همگرایی نامزد رقیب با سیاستهای هاشمی را القا و فضاسازی کردند، مردم با اعتماد به چنین فضاسازیها و به امید تغییر ریل اقتصادی کشور مشارکت خود را بالا بردند، ولی وقتی عملکرد دولت اصلاحات نشان داد که ادامه دهنده همان سیاستهای غلط دولت سازندگی است، موجب شد در انتخابات سال ۸۴ که در پایان دولت اصلاحات برگزار شد، مشارکت مردم به ۵۹ درصد کاهش یابد. 📉
4⃣. مردم وقتی خدمات دولت نهم در حل مشکلات خود را دیدند، دوباره مشارکت را در انتخابات دهم ریاست جمهوری به بالاترین سطح در طول ۴۰ و اندی سال گذشته یعنی84/83 درصد رساندند.
5⃣. حواشی دو سال پایانی دولت دهم نیز باعث کاهش مشارکت در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری شد اما چون هنوز طعم خدمت رسانی در ذائقهشان وجود داشت، با مشارکت ۷۳درصدی در انتخابات شرکت کردند.
6⃣. رکورد کاهش میزان مشارکت مردم در پایان هشت سال دولت حسن روحانی با تورم حدود ۶۰ درصدی رقم خورد. ♨️
عملکرد فاجعه بار دولت تدبیر و امید و انباشته شدن مشکلات اقتصادی فراوان در سایه برجام میزان مشارکت مردم در انتخابات سیزدهم را به ۴۸ درصد یعنی پایینترین میزان در انتخابات ریاست جمهوری در ۴۰ و اندی سال گذشته رساند.
💢متغیر فرعی؛ میزان همسویی مجلس با دولت وقت؛
در انتخابات مجلس یازدهم که از یکسو در دولت حسن روحانی برگزار شد، عملکرد فاجعه بار اقتصادی دولت حسن روحانی بر مشارکت مردم تاثیر به شدت منفی گذاشت
🔁 و از سوی دیگر به دلیل همسویی مجلس دهم با دولت روحانی و شراکت نمایندگان آن دوره در انباشت مشکلات اقتصادی نیز موجب کاهش بیشتر مشارکت مردم در انتخابات یازدهم شد و در مجموع میزان مشارکت به حدود ۴۲ درصد کاهش یافت، همانگونه که عملکرد دولت روحانی موجب کاهش بیسابقه مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم شد.
💢متغیر بیارتباط؛ عملکرد شورای نگهبان؛
با همین روند بررسی صلاحیتها میزان مشارکت به بیش از ۸۴ درصد رسیده و با همین روند به ۴۲ درصد نیز رسیده و همچنین با همین روند، نمایندگان جریانهای مدعی و مطرح از گرایشهای بعضا متضاد توانستند به مجلس و به مقام ریاست جمهوری راه یابند و مرکز قانونگذاری و اجرائی کشور را به دست بگیرند.
⏪ نتیجه :
مهمترین پارامتری که بر میزان مشارکت تاثیر میگذارد عملکرد دولتها و مجالس در حل مشکلات مردم است. ✅
#تحلیل
#انتخابات
#عملکرد_دولت_ها
🔺@tabeen113
.
|ازنظر دشمن♨️
همه جا دموکراسی خوبه جز اینجا...
#انتخابات
#ادله_مثبته_شرکت_در_انتخابات
🔺@tabeen113
|سهم من در انتخابات|
مردم باید همه توجه کنند،
بدانند که حضور پرشور و پر رونق در انتخابات
موجب میشود کشور مصونیت پیدا کند؛ 🛡
موجب میشود که طمع دشمن برای دستاندازی
و تعرض و دشمنی و خباثت نسبت به این کشور کم شود؛✊
🔻حضور مردم این تأثیرات را دارد.
۱۳۹۲/۰۲/۲۵
#بیانات_رهبر_انقلاب
#تقویت_حضور
#انتخابات
🔺@tabeen113