⭕️ #امام_رضا علیه السلام:
🔸«إِنَّ مِمَّنْ يَنْتَحِلُ مَوَدَّتَنَا أَهْلَ الْبَيْتِ - مَنْ هُوَ أَشَدُّ فِتْنَةً عَلَى شِيعَتِنَا مِنَ الدَّجَّالِ - فَقُلْتُ بِمَا ذَا قَالَ بِمُوَالاةِ أَعْدَائِنَا وَ مُعَادَاةِ أَوْلِيَائِنَا إِنَّهُ إِذَا كَانَ كَذَلِكَ اخْتَلَطَ الْحَقُّ بِالْبَاطِلِ وَ اشْتَبَهَ الْأَمْرُ فَلَمْ يُعْرَفْ مُؤْمِنٌ مِنْ مُنَافِقٍ».
🔹بعضی از کسانی که ادعای مودّتِ ما اهل بیت را دارند، در فتنهگری برای شیعیان ما از دجال شدیدترند! راوی میگوید پرسیدم: از چه جهت؟! حضرت فرمودند: به خاطر دوستی با دشمنانِ ما، و دشمنی با دوستانِ ما، و هرگاه چنین شد، حق با باطل آمیخته میشود و مؤمن از منافق بازشناخته نمیشود.
📕وسائل الشيعة، ج ۱۶، ص ۱۷۹
#امام_رضا
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️روش های شیطانی در جنگ نرم (بخش پنجم)
🔸براساس گزارشهای قرآنی، جنگ نخست میان #ابلیس و #آدم (ع) #جنگ_نرم بود. بنابراین باید #ابلیس را به عنوان مبتکر و #مبدع_جنگ_نرم دانست. از آن جایی که براساس آموزههای قرآنی، اولیای جنی و انسی ابلیس، به عنوان شیاطین در جنگ میان حق و باطل و ایمان و کفر شراکت مستقیم و جدی دارند، بازخوانی روشها و #شیوههای_شیطانی در #جنگ_نرم میتواند مومنان را ضمن آگاهی بخشی از وضعیت و روشهای دشمن، مهیای شناسایی راههای مقابله نماید.
💠آراستن، ابزار قوی شیطان
🔹خداوند در آیه ۱۴ سوره آل عمران میفرماید: «زُيِّنَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَوَاتِ مِنَ النِّسَاءِ وَالْبَنِينَ وَالْقَنَاطِيرِ الْمُقَنْطَرَةِ مِنَ الذَّهَبِ وَالْفِضَّةِ وَالْخَيْلِ الْمُسَوَّمَةِ وَالْأَنْعَامِ وَالْحَرْثِ ۗ ذَٰلِكَ مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا واللهُ عِنْدَهُ حُسْنُ الْمَآبِ؛ محبّت امور مادی، از زنان و فرزندان و اموال هنگفت از طلا و نقره و اسبهای ممتاز و چهارپایان و زراعت، در نظر مردم جلوه داده شده است؛ (تا در پرتو آن، آزمایش و تربیت شوند؛ ولی) اینها (در صورتی که هدف نهایی آدمی را تشکیل دهند،) سرمایه زندگی پست (مادی) است؛ و سرانجام نیک (و زندگیِ والا و جاویدان)، نزد خداست».
🔹بنابراین در #جنگ_نرم، #شیاطین میکوشند از زن دوستی، مال دوستی، فرزند دوستی و مانند آن بهره برند و به اهداف و مقاصد خود دست یابند. #شیطان در این میان میکوشد تا هر آنچه زشت است زیبا جلوه دهد و حتی زیباییهای طبیعی را چنان در دل مردم میافزاید تا راه اسراف در پیش گیرند و از هدف اصلی باز مانند و غافل شوند. در #جنگ_نرم، کاربرد آراستن و زینت کردن، بسیار مهم و اساسی است. به این معنا که حق و باطلی را درهم آمیزند و باطل را چنان زیبا جلوه دهند که دلها را بفریبد و به سوی خود جلب و جذب کند. روشی که سامری در فریب امت موسی (ع) به کار برد، روشی است که اکنون در جنگ نرم بسیار کارآمد نشان داده میشود. از این رو شیطان پرستی، کفرگویی، خداستیزی، زن بارگی، بی حیایی، لامبالاتی جنسی و مانند آن در فیلمهای هالیوودی زیبا جلوه داده میشود، چنان که سامری با گوسالهاش کرد.
🔹خداوند درباره تسویل (فریبکاری) سامری، در آیه ۹۶ سوره مبارکه طه قرآن میفرماید: «قَالَ بَصُرْتُ بِمَا لَمْ يَبْصُرُوا بِهِ فَقَبَضْتُ قَبْضَةً مِنْ أَثَرِ الرَّسُولِ فَنَبَذْتُهَا وَ كَذَٰلِكَ سَوَّلَتْ لِی نَفْسِی؛ [سامری] گفت به چيزى كه [ديگران] به آن پى نبردند، پى بردم، و به قدر مشتى از رد پاى فرستاده [خدا، جبرئيل] برداشتم و آن را در پيكر [گوساله] انداختم، و #نفس من برايم چنين #فريبكارى كرد». در #جنگ_نرم تلاش بر آن است تا چیزها در چشم، چنان #آراسته شود که دلها و جانها مجذوب گردد و همدلی و همراهی مخاطب با پیام و دشمن به دست آید. این همان تغییر بینشها و نگرشها و تحریک و تهییج عواطف و احساسات از طریق #آراستن_باطل است که در آیات بسیاری بیان شده است. #ادامه_دارد...
نویسنده: خلیل منصوری
منبع؛ وبسایت پژوهشکده باقرالعلوم (ع)
#جنگ_نرم #شیطان #باطل
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
⭕️اهمیت و حساسیت جایگاه روحانیت
🔹من اکثر موفقیتهای #روحانیت و نفوذ آنان را در جوامع اسلامی در ارزش عملی و زهد آنان میدانم. و امروز هم این ارزش نه تنها نباید به فراموشی سپرده شود، که باید بیشتر از گذشته به آن پرداخت. هیچ چیزی به زشتی دنیاگرایی روحانیت نیست، و هیچ وسیلهای هم نمیتواند بدتر از دنیاگرایی، روحانیت را آلوده کند. چه بسا دوستان نادان یا دشمنان دانا بخواهند با دلسوزیهای بیمورد مسیر زهدگرایی آنان را منحرف سازند؛
🔹و گروهی نیز مغرضانه یا ناآگاهانه روحانیت را به طرفداری از سرمایه داری و سرمایه داران متهم نمایند. در این شرایط حساس و سرنوشت سازی که روحانیت در مصدر امور کشور است و خطر سوء استفاده دیگران از منزلت روحانیون متصور است، باید بشدت مواظب حرکات خود بود. چه بسا افرادی از سازمانها و انجمن ها و تشکیلات سیاسی و غیر آنها با ظاهری صددرصد اسلامی بخواهند به حیثیت و اعتبار آنان لطمه وارد سازند؛
🔹و حتی علاوه بر تأمین منافع خود، روحانیت را رو در روی یکدیگر قرار دهند. البته آن چیزی که روحانیون هرگز نباید از آن عدول کنند و نباید با تبلیغات دیگران از میدان به در روند حمایت از محرومین و پا برهنههاست؛ چرا که هر کسی از آن عدول کند از عدالت اجتماعی اسلام عدول کرده است. ما باید تحت هر شرایطی خود را عهدهدار این مسئولیت بزرگ بدانیم. و در تحقق آن اگر کوتاهی بنماییم، خیانت به اسلام و مسلمین کردهایم
📕صحیفه امام، ج ۲۱، ص ۹۹
منبع: وبسایت روح الله (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) - (بخش دوازدهم)
🔸اندیشه پیروزی حق بر باطل که برگرفته از متن قرآن کریم است، بارقه ای از نور امید در دل ها تابانده است و همگان منتظر کسی هستند که منادی حق و سفیر نور و کشتی بان هدایت است. قافله سالار رهایی، این شخصیت بزرگ را در روایات اسلامی #مهدی (عج) می نامد. چنین انتظاری، افضل عبادات شمرده شده است. منتظران واقعی، در حال مهیای جامعه مطلوب هستند. از این رو، برای حضور حضرت شرایطی لازم است که زمینه ساز قدومش باشد و پذیرای حکومت عدل او. در ادامه این مقاله به نقش رسانه در دولت مهدوی پرداخته و به صورت کوتاه به آنها اشاره شده است.
💠رسانه مهدوی (۲)
🔹 #رسانه، ابزار اطلاع رسانی و دارای کارکردهای دوگانه و متقابلی است و همان اندازه که می تواند موجب بصیرت، روشنگری و رشد فردی و اجتماعی باشد، می تواند عامل جهالت، تفرقه و نابودی اندیشه و فرهنگ جامعه شود. بنابراین، داوری درباره رسانه، بستگی به آن دارد که در اختیار چه کسی و با چه اهدافی از آن استفاده شود. به این معنا که نمی توان در مقام ارزش گذاری، رسانه را خوب یا بد دانست؛ زیرا خوبی یا بدی رسانه به اموری بستگی دارد که داوری درباره آن می باید در چارچوب ملاک های مشخصی انجام گیرد. از این رو، برای شناخت بیشتر رسانه در #نظام_ارزشی_مهدوی، با بهره گیری از آیات و روایات به چند مورد اشاره می شود.
3⃣الگوسازی
🔹چهره سازی و #الگودهی، یکی از #اصول_تربیتی_قرآن است. همواره اولیای دین در زندگی خویش به پیروی از الگوی شخصیتی و رفتاری و اعتبار آن توجه داشته و بر این اساس، مردم را به پیروی از الگوی مناسب دعوت کرده اند. خداوند در قرآن اعلام می کند که #پیامبر_اکرم (ص) الگویی نیکو برای پیروی است. امام علی (ع) که از نزدیک شاهد همه رفتارها و شیوه های زندگی #پیامبر (ص) بود، ایشان را #بهترین_الگو و اسوه می داند. #الگوسازی در نظام ارزشی مهدوی، به عنوان راهبرد انسان ساز و ارزش آفرین، پیگیری می شود و در راستای مبارزه با انحراف، چهره های منفی با طرد رسانه ای روبه رو خواهد شد. از این رو، #رسانه_مهدوی خصلت هایی است که خداوند و شریعت می پسندد، برجسته سازی می کند و فردی که این خصوصیت را دارد، به عنوان اسوه و الگو به وسیله رسانه مهدوی در جامعه مهدوی، مطرح و به همگان معرفی می شود.
4⃣دفاع از مظلوم
🔹عدالتخواهی و حرکت بر مدار عدالت، به معنای گریز از ستم است. انسان مؤمن و مسلمان، انسانی ستم ستیز است و می کوشد دیگران را به سوی عدالت فرا بخواند و از هرگونه ستم باز دارد. از این رو، همواره در کنار عدالت خواهان و علیه ظالمان است و در دفاع از مظلوم و رهایی او، از جهاد مالی، جانی و علمی کم نمی گذارد. #رسانه_مهدوی، رسانه ای است که همواره در چارچوب ستم ستیزی و دفاع از مظلوم گام برمی دارد و می کوشد مردم را نسبت به مصادیق و مفاهیم ظلم آگاه سازد و آنان را در مسیر عدالت کلان هستی قرار دهد و دستگیر مظلومان و دشمنان ظالمان باشد. از نظر وحی، بیان مصادیق عدالت و ظلم می تواند موجبات روشنگری بشر را فراهم آورد و او را در مسیر درست قرار دهد. بسیاری از مصادیق ظلم، برای توده های مردم ناشناخته است، توده های مردم با بهره گیری از رسانه مهدوی می توانند با برخی مصادیق ظلم آشنا شوند. #ادامه_دارد...
نویسنده: سید علی محمدی متکازینی
منبع؛ حوزه نت به نقل از مجله اشارات ایام (اشارات) شماره۱۴۹
#امام_زمان #امام_مهدی #رسانه #رسانه_مهدوی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
⭕️وجود مقدّس حضرت حجّت ارواحنا فداه، منبع همه خیرات
🔹جوانان عزیز؛ یکی از آن خورشیدهای فروزان، به فضل و کمک پروردگار و به اراده الهی، امروز در زمان ما به عنوان #بقیة_الله فی ارضه، به عنوان حجة الله علی عباده، به عنوان «صاحب زمان» و «ولیّ مطلق الهی» در روی زمین وجود دارد. برکات وجود او و انوار ساطعه از وجود او، امروز هم به بشر میرسد. امروز هم انسانیت با همه ضعف ها، گمراهی ها و گرفتاری هایش از انوار تابناک این خورشید معنوی و الهی که بازمانده اهل بیت است، استفاده میکند.
🔹امروز وجود مقدّس «حضرت حجّت ارواحنا فداه» در میان انسان های روی زمین، منبع برکت، منبع علم، منبع درخشندگی، زیبایی و همه خیرات است. چشم های ناقابل و تیره ما آن چهرهی ملکوتی را از نزدیک نمیبیند؛ اما او مثل خورشیدی درخشان است، با دلها مرتبط و با روح ها و باطن ها متّصل است و برای انسانی که دارای معرفت باشد، موهبتی از این برتر نیست که احساس کند ولیّ خدا، امام برحق، عبد صالح، بنده برگزیده در میان همه بندگان عالم و مخاطب به خطاب خلافت الهی در زمین، با او و در کنار اوست؛ او را میبیند و با او مرتبط است. آرزوی همه بشر، وجود چنین عنصر والایی است.
بیانات مقام معظم رهبری ۷۸/۰۹/۰۳
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️عقل و شرع و محکومیت ترور بیگناهان (بخش اول)
🔹مراجعه به منابع فقه اسلامی خواه شیعه و خواه اهل تسنن، نشانگر محکومیت و بطلان رفتارهای خشونت بار همانند #ترور و #کشتار_غافلگیرانه مردم بیگناه است. همچنین این رفتار یکی از مصادیق روشن نقض حقوق بشر به شمار میآید. در تحولات سالهای اخیر، جهان اسلام شاهد ظهور #گروههای_افراطی و رادیکالی بوده که رفتارهای خشونتآمیز مانند ترور افراد بیگناه در کشورهای اسلامی را در دستور کار خود قرار داده و وضعیتی خشونتبار را در زندگی سیاسی اجتماعی این کشورها به وجود آوردهاند. مطالعه این رفتارهای خشونت آمیز و ترورها، گواه بر ناگواری وضعیت و #انحراف_شدید در عرصه افکار و رفتارهای مذهبی میباشد. مهمترین توجیه و دلیل عاملان این جنایتها، استناد به مبانی و تعالیم کلامی و فقهی در دین مبین اسلام است، حال آنکه #اسلام_عزیز، #دین_صلح و دوستی بوده و هیچگاه چنین رفتارهای خشونت باری را تجویز نمیکند.
💠خشونت چیست؟
🔹شاخصه اصلی رفتار خشونت آمیز، برخورداری از #دشمنی است. اینگونه رفتار خواه در قالب گفتار باشد و یا کردار، با تجاوز به حقوق خود یا دیگران همراه است. از این رو، #خشونت در عرصه اجتماع نیز به زیر پا گذاشتن و مورد حمله قراردادن قواعـد و مقررات مورد قبول جامعه گفته میشود. بیتردید چنین رفتاری آسیبهای متعدد جسمی و روانی بر دیگران وارد ساخته و در بسیاری موارد، نوعی وضعیت و حالت وحشت انگیز و ترس آوری را نیز بر جامعه حاکم میگرداند.
💠ترور نمونه بارز خشونت
🔹 #ترور به رفتاری خشونتبار گفته میشود که از سوی فرد یا گروهی به هدف قتل و خونریزی صورت میپذیرد و غالبا برای رسیدن به اهداف سیاسی مذهبی میباشد؛ اگر هدف افراد از بکارگیری خشونت در جامعه به دست آوردن یک وضعیت جدید سیاسی در جامعه باشد، رادیکالترین آن در قالب مفهوم انقلاب صورت بندی و پیگیری میشود. همچنین وجود باورهای مذهبی در افراد، گروهها و دولتها نیز میتواند به ایجاد رفتار خشونت آمیز منجر شود، چنانکه در پیام #گروهک_تروریستی_داعش که پس از انجام عملیات ناجوانمردانه در #حرم_شاهچراغ صادر شد، میتوان شاخصههای مذهبی را به خوبی برداشت کرد. [۱]
💠نکوهش ترور از منظر عقل
🔹 #ترور از منظر عقل و دیدگاه صاحبان خرد و منطق، یک رفتار ناپسند به شما میآید؛ زیرا ترور که در بیشتر موارد به کشته شدن افراد بیگناه منجر میشود، یکی از نمونههای واضح و روشن قتل و کشتار است. قبیح بودن چنین رفتاری کاملا روشن و واضح میباشد؛ زیرا این عمل، ناقض حق حیات انسانها بوده و هر آنچه که حق اساسی انسانی را پایمال کند، از نظـر عـقـلاء مذموم و ناپسند دانسته میشود. همچنین ویژگی های ترور مانند خشونت، غافلگیری، ناگهانی بودن، وحشت آفرینی و هراس افکنی سبب میشود که این رفتار به یک عمل ناجوانمردانه، ناعادلانه و ناروا تبدیل شود. بیتردید خردمندان، این رفتار همراه با ناجوانمردی علیه دیگران و ناعادلانه را قبیح دانسته و به همنوعان خود توصيه میکنند همواره در رفتار خود از معیارهای عدالت انصاف خارج نگردند. #ادامه_دارد...
پی نوشت؛
[۱] جایگاه ترور و خشونت در فقه، نشریه فقه و سیاست، شماره ۱
نویسنده؛ عبد آبق
منبع؛ وبسایت اندیشه برتر
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
⭕️ #امام_مهدى عج الله تعالی فرجه:
🔸ما اُرغِمَ أنفُ الشَّيطانِ بِشَى ءٍ مِثلِ الصَّلاةِ.
🔹هيچ چيز مانند #نماز، بينى شيطان را به خاك نمى مالد.
📕بحارالانوار، ج ۵۳، ص ۱۸۲
#امام_زمان #نماز
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد