تبیین
دوست پسر #رومینا با حدود بیست سال اختلاف سنی جعبه سیاه ماجرا است. رومینا و رومیناها را تسامح وتساهل کشت دقیقا همان لحظه که پدر را به عنوان ستون از خانواده حذف کردند که مبادا سالار باشد و ذهن مادر را از تربیت باز ستاندند تا به مارک ها و برندها و مانکن ها برسد
و البته این چهره چه قدر شبیه اقای #خاتمی است وقتی بنیان #خانواده را سست کرد و زنان را ابزاری درخدمت به توسعه ی تک بعدی غربی پسندید...
چه قدر شبیه #نجفی است وقتی گلوله ها را در حمام خانه به یک زن شلیک کرد...
چه قدر شبیه سروش است درتکثر گرایی،
چه قدر شبیه #ابتکار و #ظریف است در غرب گرایی...
چه قدر شبیه #زیبا_کلام است در اسرائیل دوستی
چه قدر شبیه #مولاوردی است وقتی ازدواج دینی را نمیپسندد اما سند ۲۰۳۰ و رابطه ی ازاد دختر و پسر را مطلوب میداند.
چه قدر شبیه #تتلو و #ساسی است چه قدر شبیه #ساشا است
چه قدر شبیه سوپر استارها و سلبریدیهای سیما و سینمای ماست
چه قدر شبیه عابران خیابان های لوکس بالاشهر ماست، چه قدر شبیه ....
متاسفانه داستان #رومینا و دوست پسرش داستان هر روز جامعه ی ماست
خون میتراها و رومیناها و... گناه زندگی هایی که از هم پاشید، اول از همه بر گردن آنهایی است که ارزشها و اعتقادات را سست کردند و دوم برگردن انهای است که در این سستی سکوت کردند و موضع نگرفتند انهایی که دعوت به خوبی ها را فراموش و نفی از بدی ها را ترک کردند...
همانها که مساجد و بقاع متبرکه را بستند اما پاساژها و کرونا پارتی ها را بسط دادند، همانها که قبلا قبض و بسط شریعت را وارونه کردند،
تا بشویم مصداق آیه ای از سوره ی رم که: ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ...
سالها و شاید ده های بعد دختران این مرز و بوم به وضوح بدانند که چه کسانی #خیانت_بزرگ را در حقشان روا داشتند انها که گفتند خانه داری برده داری است و کار کردند که زن بیگاری در حضیض هر بیغوله ای را پیشرفت بداند...
اری دست خیلی ها به خون و عمر هدر رفته دختران ایران زمین آلوده است که باید پاسخگو باشند چه امروز چه فردا چه در دنیایی دیگر....
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
تبیین
⛔️ روزگار چندی است که حضور مستمر و پیگیر افرادی موسوم به #سلبریتی در نازلترین نوع آن، در رسانههای ملی، شائبه رویکرد شومی جهت مرجعیت این قشر نه چندان فرهیخته را به یقین تبدیل کرده است.
تغییر سلیقه عموم جامعه در پی این تدبیر جاهلانه! و عدم توجه به فردای فاجعهانگیز آن، مسئلهای نیست تا بتوان چشم بر عظمت این غفلت نامیمون بست.
الگو سازی از آنانی که اساسا هیچ شانیتی در الگوشدن برایشان متصور نیست و عرضه عمومی این قهرمانان کاغذی که هیچ بهرهای از تخصص و سابقه علمی و فرهنگی در پشت سر نداشته و تنها با اتکا بر سلبریتی بودن خود سخنوری میکنند، حرکت در بیراههای است که انتهایش هرچه باشد، تعالی و رشد جامعه در مسیر عدالت و آرمانهای انقلاب نیست...
و در این میان افسوس از اندک رفیقان طلبه تازه کار، که چه ناشیانه، عوض مقابله با این سیاستهای غلط عموم و سوءتدبیرهای خواص، خود نیز به سیاهی لشکری برای پیشبرد این غرض، تبدیل گشتهاند!
رفیقانی که یک روز سرخوش از حجاب یک سلبریتی، متعدد در ستایش او میگویند و روزی دیگر نگران از بی حجابی دیگری، تمامی این بندگان خدا را به سیلی فحش و ناسزا میرانند...
رفیقانی که روزی از نظر سیاسی و فرهنگی یکی از ایشان، به وجد میآیند و به پاس یکرنگیشان با جریان منظور نظر، مدام تکثیرش میکنند و روزی دیگر از آن سلبریتی اپوزسیون با جریان حاکم، تبری میجوید و سطح سواد این قشر را یکسره تحقیر میکند...
بیشک تغییر گروههای مرجع در یک جامعه، از علما، متخصصان و روشنفکران، به گروههایی که تنها تخصصشان خوب بازی کردن و یا خوب ورزش کردن است، و الگوسازی از این قشر در سیاست، فرهنگ و سبک زندگی، در بلندمدت به معنای سقوط تمامی ارزشها و آرمانهای مطلوبی است که درپیاش دویدهایم!
ای کاش کمی، فقط کمی، تدبیری باشد در این بیتدبیری عمومی مبتلابه!
ای کاش به جای همراهی، حداقل سکوت و بیتوجهی باشد در جایی که توان مقابله سیاستگونه با ناهنجاریها در ما نیست!
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#پارسائیان
#همسرانه
یکی از اشتباهاتی که بسیاری از همسران مرتکب آن میشوند، استفاده از طعنه و کنایه در صحبت کردن با همدیگر است. این طعنهها به مرور باعث ایجاد مشکلات عاطفی برای طرفین میشود.
💞عشق مثل یک مثلث است،
که سه ضلع دارد:
💕جذابیت
💕صمیمیت
💕تعهد
اگر هر یک از این اضلاع از بین برود، رابطه شما با مشکل روبروست.
#دنیای_متفاوت_یکدیگر_را_درک_کنید
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️ فارغ از همه دعواها و حرفها دوست دارم تا داس پدر #رومینا_اشرفی را بردارم و بروم ...
بروم به دفتر تبلیغات اسلامی با بودجه سنگینش و بپرسم که دانشکده جامعهشناسی دانشگاه باقرالعلوم برای مسئله شکاف بین نسلی چه کرده است؟
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه چند مصوبه اجتماعی برای خانواده صورت داده است و نوجوان برایش چقدر اهمیت دارد؟
بروم به وزارت ارشاد و با بودجه های چند هزار میلیاردی و بپرسم که برای نسل نوجوان چند رمان عاشقانه سالم تولید کردند، چند فیلم خوب ساختند، چقدر موسیقی مناسب نواختند و چند برنامه غنی برای خانوادهها و نسل نوجوان برگزار کردند.
بروم به معاونت زنان ریاست جمهوری و بپرسم که چرا بودجههایتان را به جای ایجاد گردان سایبری در راستای سیاستهای وزارت ارتباطات و تشکیل مثلث ارتش سایبری #جهرمی ، #مولاوردی - #ابتکار و #اشنا چرا برای دختران سرزمینم هزینه نکردید؟ چرا به جای اینکه به دختران خیابان انقلاب پول بدهید، بودجههایتان را برای دختران این سرزمین هزینه نکردید.
بروم به معاونت اجتماعی و معاونت زنان سپاه پاسداران و بپرسم که آیا حاضرید تا در یک گفتگوی چالشی از عملکردتان دفاع کنید، بودجههایتان تا فعالیتهایی که در حوزه اجتماعی داشتید، چه چیزهایی بود.
بروم به صداوسیما و لبخندی بزنم ...
بروم به نهاد ریاست جمهوری، آنجا حرفی نمیتوان زد، آنجا حوالهمان به جهنم است، آنجا داس را در سینهام فرو خواهم کرد.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
تبیین
📸امام خمینی قدس سره الشریف: آقای منتظری فاسد است و شاگردی که تربیت کند فاسد تربیت میکند ◀️خاطرهای
🔴 نماد انقلابیون پشیمان / فقیه عالیقدر اما سادهلوح
🔻منتظری، نماد تجدیدنظرطلبی بعد از انقلاب است.
✍️ «تجدیدنظرطلبی» امری رایج در انقلابهاست و انقلاب اسلامی نیز در چهل سال گذشته از این قاعده مستثنا نبوده است.
و باید گفت، ریزشها و رویشها در انقلابها، از همینروست.
☑️ ترکیب انقلابیون در دهه پنجاه، ترکیب متجانسی نبود، بنابراین دور از انتظار نبود که عدهای بعد از انقلاب، #تغییر کنند.
انقلاب که شد، همه گروهها از نهضت آزادی گرفته تا مجاهدین خلق و مارکسیستهای مسلمان و لیبرالهای مسلمان، همه زیر یک بیرق جمع شدند؛
برخی از این گروهها، اداره امور کشور را به دست گرفتند اما آرامآرام فهمیدند که با امام راحل اختلاف عقیده دارند پس از او زاویه گرفتند.
🔺در این میان، اسلامگراها در مقابل مارکسیستها و لیبرالها متحد بودند ولی وقتی آن دو گروه کنار رفتند، اسلامگراها هم در خودشان دچار تفرقه شدند.
نپذیرفتن نظر و عقیده امام به عنوان کسی که ویژن و چشمانداز اصلی را نشان میداد، موجب شروع شدن #تجدیدنظرطلبی شد.
🔘 شاخصترین تجدیدنظرطلب پس از انقلاب، مرحوم منتظریست؛
او بود که تجدیدنظرطلبی را میان انقلابیون پایه گذاشت.
تجدیدنظرطلبی انقلابیون، به سمت لیبرالیسم بود.
و امام خمینی به درستی، به نفوذ در روحانیت و تسلیم انقلاب و کشور به لیبرالها مرتباً هشدار میدادند.
🔴 میراث منتظری
❓چرا لیبرالهای داخلی و یا خارجی از منتظری دفاع میکنند و زیر بیرق او سینه میزنند؟
1️⃣ منتظری، نماد #انقلابیون_پشیمان است و پرچمدار تجدیدنظرطلبی محسوب میشود به همین دلیل انقلابیون پشیمان او را مرجع خود میدانند.
2️⃣ تئوری «حاکمیت دوگانه» (مشروعیت-مقبولیت) نخستینبار توسط منتظری داده شد.
تئوری حاکمیت انتخابی-انتصابی چنان در جریان اصلاحات نهادینه شد که از آن روز تا به امروز چماقش را به هر بهانه بر سر نظام میکوبند.
3️⃣ برگرداندن تهمت «جنایت» به کشور.
منتظری، روی اقدامات جنایتکارانهی برادر دامادش، مهدی هاشمی صحه میگذاشت. رسوایی جنایات «مهدی هاشمی» وجههی بدی برای بیت منتظری بود؛
او بعدها در ماجرای اعدام منافقین پس از عملیات مرصاد، تلاش کرد تا «برچسب جنایتکاری» را از بیت خود پاک کند و به نظام اسلامی بچسباند!
غافل از آنکه این وصلهی ناجور، به مظلومترین و مقتدرترین نظام جهان نمیچسبد.
📚 برگرفته از جلسه ۸۱۴ کلبه کرامت - با موضوع «انقلابیون پشیمان و ریوزیونیسم لیبرال»
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
📚 #معرفی کتاب
✔️ روانشناسی مدرن و حقیقت فراموش شده انسان
🔸حتماشما نیز مطالبی درباره تعارض روانشناسی یاسایر علوم انسانی با مبانی اسلامی شنیده اید .
🔸دکتر شهریار زرشناس در این کتاب "اومانیسم" را به عنوان روح حاکم برعلوم انسانی مدرن معرفی می کند و با نشان دادن تعارض ذاتی اومانیسم با مبانی اسلامی انتقادات مهمی را بر پیکره روانشناسی مدرن وارد میکند.
🔸ایشان اومانیسم را صرفا منحصر در مکاتب روانشناسی انسان گرا نمی داند بلکه حضورآن را در سایر مکاتب روانشناسی از فرویدیسم گرفته تا رفتارگرایی و پدیدارشناسی نشان می دهد .
🔸ایشان در فصل اول کتاب ضمن تبیین بنیان های نظری روانشناسی مدرن، به بررسی مفاهیمی از قبیل هوش و سلامت/بیماری در روانشناسی مدرن می پردازد.
🔸در فصل دوم به معرفی فرویدیسم و مکتب روانکاوی و تببین بنیان های فلسفی آن می پردازد وسپس نقدهای جدی خود را بر این مکتب مطرح می نماید.
🔸در فصل سوم و چهارم مکتب رفتارگرایی و مکتب انسان گرایی را مطرح می کند و انتقادهای مهمی را در زمینه "درمان مراجع محور" و مفهوم "خودشکوفایی" بیان می کند.
🔸در فصل آخر کتاب " روانشناسی مدرن و حقیقت گمشده انسان " دکتر زرشناس مدل پیشنهادی خود را با عنوان "روانشناسی معنوی" معرفی میکند که در آن "فطرت" جایگاه محوری و مهمی دارد.
▪️ @tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد