♨️اختلاس یا دزدی بزرگ...!!♨️
🌀 یکی از آبرو ریزی های بزرگ شیعه(بخوانید "فتنه های آزمایشگاه الهی") پس از شهادت امام موسی کاظم (علیه السلام) اتفاق افتاد ...!
🌀 ایشان که در زندان بودند چند وکیل معروف در اقصی نقاط مملکت اسلامی داشتند که وجوهات را دریافت میکردند ...!
🌀 وقتی ایشان در زندان به شهادت رسیدند ، امام رضا علیه السلام از وکلا خواستند که اموال را (بیش از صد هزار دینار) به ایشان برگردانند ...!
🌀 اما وکلای حضرت که از راویان مشهور و علمای معروف بودند نتوانستند از این اموال دل بکنند...!!
🌀 گفتند موسی بن جعفر(ع) از دنیا نرفته و غیب شده است و هنوز به ما نگفته اموال را چه کنیم!!!
🌀 یک دفعه انحراف بزرگی بوجود آمد که اکثر شیعیان گرفتارش شدند و آقا امام رضا (ع) و شیعیان خالص و با وفا، خون دلهای زیادی خوردند تا کم کم قضیه روشن شد و شیعه به راه اصلی برگشت ...!!
👌پس تعجب نکنید از معدود سابقه دارانِ...!
پول زیاد ممکن است هر کسی را اغوا کند!
نزدیکترین افراد به ائمه (مثل عثمان بن عیسی و ابن ابی حمزه بطائنی) حاضر شدند برای پول زیاد، دین جدید درست کنند!!
🛎آری! تاریخ تنها تکرار است:صحنه پابرجاست،این نقش هاست که تغییر میکند.
"تاریخ" روایت تکرار فتنه ها و امتحانات است تا...:
تا که رسوا شود آنکس که در او غِش باشد!
و البته نباید از نظر دور داشت که تنها ولایت مداران که چشم به اشاره"امام" و "رأس الشیعه" دارند،نجات می یابند.
️@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💥💫💥💫💥💫💥💫💥
💫
🔴 ۸ راهکار به دست آوردن #بصیرت
🔶عوامل و یا راهکارهای عملی کسب #بصیرت در دین و معارف آن چیست؟
🔷اجمالا بصیرت به معنای آن است که انسان در گرد و غبار فتنه ها و تاریکی هایی که شیطان ایجاد میکند، تا حق و باطل با هم مخلوط شود و انسانها گمراه گردند، حق را از باطل بازشناسی و راه را گم نکنی. البته این منوط به این است که #راه_کلی_اسلام که همان راه توحید و ولایت است را به درستی شناخته باشی و بدان #ایمان_کامل داشته باشی و عملا ملتزم شده باشی. أو من کان میتا فأحییناه وجعلنا له نورا یمشی به فی الناس کمن مثله فی الظلمات لیس بخارج منها کذلک زین للکافرین ما کانوا یعملون (انعام/۱۲۲)
⭕️بصیرت در لغت
🔷برای بصیرت در لغت معانی متعددی نقل گردیده از جمله: بینایى. دانایى. زیرکى. هوشیارى. بینش. آگاهى. چشم خرد. (لغت نامه دهخدا)
⭕️بصیرت در اصطلاح
🔷شـنـاخـت روشـن و یـقـیـنـی از دیـن، تـکـلیـف، پـیـشـوا، حـجـّت خـدا، راه، دوسـت ودشـمـن، حـق و بـاطل، (بصیرت) نام دارد. (پیامهای عاشورا - جواد محدثی)
شهید مطهری در تعریف روشن بینی یا همان #بصیرت که تجلی آن در رفتار امام حسین علیه السلام بود میگوید: روشن بینی یعنی چه؟ یعنی حسین (ع) در آن روز چیزهایی در خشت خام میدید که در آیینه هم نمیدیدند. (مطهری، مرتضی، حماسه حسینی ۲، ص ۸۴)
👇👇👇👇👇
⭕️راهکارهای عملی کسب بصیرت
🔷در روایات معصومین علیهم السلام کسب #بصیرت از دو منظر مورد توجه قرار گرفته است که در این نوشتار به اختصار به هر دو محور اشاره می گردد.
🔺اول: موانع کسب #بصیرت
برخی از امور و گرایشها در وجود انسان مانع از بصیرت یافتن وی میگردد، بگونه ای که با وجود یقین به حقانیت موضوعی، آن را نادیده گرفته و چشم بصیرت خود را نسبت به آن فرو میبندد که در اینجا به دو مورد اشاره می کنیم:
امیرالمومنین امام علی علیه السلام: هرگاه چشم ظاهری، شهوت را ببیند، چشم دل انسان نسبت به عاقبت کار کور گردد.
1⃣دلبستگی به دنیا
🔷امام علی علیه السلام در اینخصوص میفرمایند: انّ الدّنیا دار محن، و محلّ فتن، من ساعاها فاتته، و من قعد عنها و اتته، و من ابصر الیها اعمته...
بدرستى که دنیا خانه محنت هاست، و جایگاه فتنه هاست، کسى که طلب کند آن را هلاکش کند؛ و کسى که به دنبالش نباشد با او به نیکویى همراهی کند؛ و هر که نظر کند بسوى آن، کور گرداند او را (چشم بصیرت را از او میگیرد)...(شرح آقا جمال الدین خوانسارى بر غرر الحکم، ج ۲، ص ۶۳۷)
نمونه های تاریخی این گروه از افراد نیز همچون «عمر سعد» ها که به خاطر دلبستگی دنیا ، چشم بصیرت خود را کور کردند و به مبارزه با حق پرداختند کم نیستند.
👇👇👇👇👇
2⃣گرفتار شدن به شهوات و لذت ها
🔷امیرالمومنین علی علیه السلام در اینباره میفرمایند: إِذَا أَبْصَرَتِ الْعَیْنُ الشَّهْوَةَ عَمِیَ الْقَلْبُ عَنِ الْعَاقِبَةِ (۱۳۷/۳). هرگاه چشم ظاهری، شهوت را ببیند چشم دل انسان نسبت به عاقبت کار کور گردد. (تصنیف غرر الحکم و درر الکلم، ص ۳۰۵)
🔺دوم: راه های عملی کسب #بصیرت
در این خصوص نیز در روایات ما راهکارهای متعددی مطرح گردیده که به برخی از آنها اشاره مینمائیم:
1⃣شناخت حقیقت ولایت و ولی امر زمانه خود:
🔷شناخت ولی امر زمان در اسلام از چنان جایگاهی برخوردار است که بنا به فرموده رسول گرامی خدا صل الله علیه و آله اگر کسی بمیرد و امام زمان خود را نشناسد همانند کسی است که به مرگ جاهلیت قبل از اسلام مرده است (البحار ۲۳/۹۴ الغدیر ۳۶۰/۱۰ اثبات الهداة ۱۲۶/۱ تفسیر ابی الفتوح ۵۰۸/۱ - الحکم الزاهرة با ترجمه انصارى ص ۱۰۸)
لذا شناخت خود ولی امر مسلمین در این زمان راهکار اصلی و مهمی است که میتواند انسان را به #بصیرت برساند، شناخت همانگونه که حضرت علی علیه السلام در سخنانی خطاب به دو تن از یاران خود در این باره میفرمایند: فَإِنَّهُ لَا یَبْلُغُ أَحَدٌ مِنْ شِیعَتِنَا حَدَّ الِاسْتِبْصَارِ حَتَّى یَعْرِفَنِی بِالنُّورَانِیَّةِ فَإِذَا عَرَفَنِی بِهَا کَانَ مُسْتَبْصِراً بَالِغاً کَامِلًا... (بحار الأنوار، ج ۲۶، ص ۷)
هیچکس از شیعیان به بصیرت نمیرسند، مگر اینکه با شناخت من به نورانیت برسند، پس هنگامی که مرا به این مقام شناختند، بطور تمام و کمال به بصیرت یافته اند...
◀️ ادامهی مطلب در لینک زیر👇
https://article.tebyan.net/158545
#بصیرت
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✅ #امام_خمینی:
🔷وصیت مـن به ملت شریـف آن اسـت که در تمام #انتخابات در صحنه باشند و اشخاصی ڪه انتخاب میڪنند روے ضوابطی باشد ڪه اعتبار میشود.
🔷مراجع و علمای بزرگ تـا طبقه بازاری و کشاورز و ڪارگر و ڪارمند، هـمـه و همـه #مسئول_سرنوشت کشور و اسلام میباشند؛ چه در نسل حاضر و چه در نسلهای آتیه؛ و چه بسـا ڪه در بعض مقاطع، عدم حضور و مسامحه، گناهی باشد که در رأس گناهان ڪبیره است.
📕صحیفه امام، ج ۲۱، ص ۴۲۱
#امام_خمینی
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✅ شهید آیت الله بهشتی
🔷ارزشها را بشناس و اشخاص را با ارزشها بسنج؛
حمایتها باید از ارزشها باشد!
اول ارزشها، بعد اشخاص...
نه اول اشخاص بعد ارزشها!
یکی از مصیبت های زمان ما این است که اشخاص دارند کم کم، جانشین ارزشها میشوند.
#شهید_بهشتی
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️نگاه قالیباف به اشتغال در شبکههای اجتماعی
🔷محمد باقر قالیباف کاندیدای مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود طی توییتی درباره مشاغل شبکه های اجتماعی و مشاغل خانگی اینگونه نوشت
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💥⭐️💥⭐️💥⭐️💥⭐️💥
⭐️
✅ #اخلاق مهم ترین رکن در #انتخابات
⭕️دیده شده است که بسیاری از #نامزدهای_انتخاباتی که در هنگام سخنرانیها و محافل دانشجویی از کوره در میروند و دیگر نامزدها را متهم میکنند و با خشونت و عصبانیت، سخنان روا و ناروایی را بر زبان میآورند که روای آن را نیز نمیبایست بر زبان بیاورند، زیرا هر حقیقتی را نمیبایست گفت. اگرچه دروغ، حرام است ولی گفتن هر حقی واجب نیست.
🔷به طور معمول در یک فضای رقابتی برای کسب قدرت، بسیاری از نامزدها و هوادارانشان در عمل غیر آن چیزی را نشان میدهند که در سخن بر زبان میآورند. دوستی میگفت که هر کسی در جست وجوی آن چیزی است که ندارد؛ از این رو دغدغه وی میشود و در هر جایی که مینشیند از آن چیز به عنوان مسئله مهم سخن میگوید. به این معنا که چون خود انسان، مستبد است و علاقه درونی و یا فشار گفتمان بیرونی وی را به سوی آن سوق داده است، میکوشد تا با تکرار و یادآوری آن، گرایش به آزادی را در خود تقویت کند و انسانی آزادیخواه گردد و از استبداد رای و اقتدارگرایی شخصی رهایی یابد. با چنین رویکردی به نظر میرسد که ملاکهای اخلاقی در هنگام انتخاباتها به اشکال مختلف نادیده گرفته میشود و از سوی کسانی که میخواهند رهبری جامعه را به عهده گیرند فرو میپاشد و تهدید میشود.
🔷کسانی که خود دچار هنجارشکنی هستند و کمترین مسائل اخلاقی را مراعات نمیکنند و اصول و مبانی آن را نادیده میگیرند، دیگران را متهم به بی اخلاقی انتخاباتی میکنند. بر این اساس مردم را دچار حیرت و سرگردانی میکنند و اندک اندک فضای ضداخلاقی را با اعمال و رفتارهای خویش تشدید میکنند و جالب آن که پس از مدتی مردم را به رفتارهای ضدهنجاری و اخلاقی متهم میکنند. این در حالی است که خود در فضای انتخاباتی زمینه اینگونه برخورد و واکنش را فراهم آورده و با هنجارشکنی و رفتارهای ضداخلاقی، جامعه را به سوی رفتار و عملکرد نادرست هدایت کردهاند؛ زیرا مردم اخلاق خویش را از رهبران خود مییابند و مردم بر دین و اخلاق رهبران خود میباشند. (الناس علی دین ملوکهم)
🔶رفتار، ملاک شخصیت
🔷شاید بتوان گفت بیشترین و مهمترین کاربرد و کارآیی #اخلاق را میبایست در #عمل_اجتماعی افراد و یا گروهها و طبقات اجتماعی یافت، زیرا انسان با آموزش و پرورش خود، میکوشد تا فضایلی را به دست آورده و رذایلی را از خود دور سازد که در رفتارهای اجتماعی بروز و ظهور میکند و تعاملات وی را با دیگران سامانی درست و خوب میبخشد.
🔷از این رو اگر بخواهیم درباره انسان کامل و شخصیت سالم داوری کنیم به رفتارها و کردارهایش توجه داریم و ایمان اشخاص و بینش افراد را براساس رفتارها و کردارهای آنان میسنجیم. اینگونه است که #منش انسانها و #کنشها و #واکنش های ایشان به عنوان #ملاک_داوری نسبت به علم و ایمان و شخصیت آنها قرار میگیرد.
🔷در روایات و آموزه های اسلامی به ما آموختهاند که برای #شناخت اشخاص میبایست به #رفتار های آنها توجه شود؛ زیرا از کوزه برون تراود هر آن چه در اوست. بنابراین نمیتوان کسی را عالم و دانشمند دانست، مگر آن که بازتاب آن را در رفتارهایش مشاهده کرد از این رو گفتهاند تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد؛ به این معنا که #سخنان هرکسی به عنوان یکی از خروجیهای علم و جهل هر کسی میتواند #بهترین_ملاک_داوری باشد تا معلوم گردد که شخص دارای علم و هنر است و یا از زندگی خویش جز جهل و نادانی نیاندوخته و عیوب و نقص وجودش را اشباع کرده است.
◀️ ادامهی مطلب در لینک زیر👇
https://article.tebyan.net/200718
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️ مردم چرا بی دین میشوند
🔶اگر انسان تحلیل کند و ریشه های بی دینی مردم را بدست بیاورد، از این دو عامل قطعا بیرون نیست:
🔷یا برمیگردد به تفسیر های غلط و نامعقول از دین
🔷یا برمیگردد به سوءاستفاده های ناروا.
📕 استاد مطهری، فطری بودن دین، ص ۱۰۵
#استاد_مطهری
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✅ #امام_خامنه_ای
⭕️ اگر #مجلس ضعیف و خودباخته باشد، تاثیر منفی بلندمدت دارد/ رأی دادن یک #وظیفه_شرعی است
🔷این تأثیری که #انتخابات میگذارد فقط این نیست که در دورهی چهارسالهی این مجلس تأثیر میگذارد، بلکه #تأثیرهای_بلندمدّت میگذارد؛ برای خاطر اینکه این نمایندگانی که شما میفرستید مجلس، ممکن است یک تصمیمهایی بگیرند، قوانینی را تصویب کنند که تا سالها اثرش ادامه داشته باشد.
🔷بنابراین، تأثیر یک مجلس، چه مجلس قوی و خوب، چه مجلس ضعیف تأثیر طولانیمدّت خواهد بود. خدای نکرده مجلس ضعیفی هم باشد، مجلس خودباختهای هم باشد در مقابل دشمن، آن هم تأثیرات منفی خواهد گذاشت برای بلندمدّت.
🔷به نظر بنده، با ملاحظهی همهی جوانب، امروز #حضور_در_انتخابات و شرکت در #رأی_دادن یک #حکم_شرعی و یک #وظیفهی_شرعی است؛ صرفاً یک وظیفهی ملّی و انقلابی نیست؛ وظیفهی شرعی است؛ در عین حال یک #جشن_ملّی هم هست، در عین حال یک #حقّ_مدنی هم هست.
۹۸/۱۱/۲۹
#امام_خامنه_ای
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نمایندگان مجلس چه وظایف و یا اختیاراتی دارند؟
👈 مجلس محل تصمیم گیری های کلان
👈 نظارت بر کار قوه ی مجریه
👈 شرکت در فرایند انتخاب وزرا
👈و...
🔷گول وعده وعیدهای غیرقابل اجرای برخی از نامزد های مجلس رو نخورید
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✅ #امام_خمینی:
🔷« بایـد بہ اشخاصی کہ احتماݪ انحراف در آنان مۍرود راۍ ندهنـد، چہ احتماݪ انحراف عقیدتی، اعمالی یا اخلاقۍ سبب مۍشود کہ به چنین افرادی اعتمـاد نشود و راۍ به آنان موجب مسؤلیت استــ ».
📕صحیفہ ج ۱۲ ص ۷۵
#امامخمینۍره
#انتخاباتـــ
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✅ #رهبر_معظم_انقلاب:
🔷من به شما عرض بکنم که #انتخابات یک جهاد عمومی است؛ انتخابات مایهی تقویت کشور است؛ انتخابات مایهی آبروی نظام اسلامی است.
🔷میبینید تبلیغات آمریکاییها را که چطور میخواهند بین نظام اسلامی و بین مردم فاصله بیندازند؟ دائم مشغول کارند، به قول خودشان اتاق فکر تشکیل میدهند، برنامهریزی میکنند. هدف فعّالیّت این است که جوان ایرانی را از نظام اسلامی جدا کنند؛ امّا به نتیجه نمیرسند.
🔷میبینید در بیستودوّم بهمن چه اتّفاق میافتد، در بزرگداشت شهید عزیزمان سلیمانی چه اتّفاق میافتد! در #انتخابات، همین اتّفاق باید بیفتد؛ یعنی ببینند دشمنان که با وجود اصرار آنها برای اینکه مردم را از نظام جدا کنند، مردم به انتخابات اقبال میکنند که این اقبال، #آبروی_نظام_اسلامی است.
🔷چشم دوستان و دشمنان هم دوختهی به اینجا است. دشمنان میخواهند بدانند که حالا بعد از این همه تلاش و تبلیغات و مشکلات اقتصادیای که در کشور وجود دارد و بدعهدیای که غربیها و اروپاییها با ما کردند و فشارهایی که آمریکاییها دارند وارد میکنند بالاخره #نتیجه اش در مردم چه شده. دوستان ما هم در اطراف دنیا با نگرانی نگاه میکنند تا ببینند چه خواهد شد.
🔷البتّه هر وقت پیغامی به یک مجموعهای از دوستانمان میدهیم، همیشه بنده میگویم هیچ نگران نباشید، از ملّت ایران نگران نباشید؛ #ملّت_ایران میداند چه کار دارد میکند، بلد است چه کار بکند و دارد میکند کار خودش را.
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✨💥✨💥✨💥✨💥✨
💥
✅به چه کسانی باید #رأی داد؟
⭕️مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا با صراحت اعلام کرده است که #مردم_ایران باید طعم تلخ گرسنگی را بچشند تا به خواستههای ما تن بدهند. ترامپ هم از ضرورت فشار سنگین معیشتی بر مردم ایران سخن میگوید.
1⃣خدای مهربان بر درجات شهید همت فرمانده لشکر خطشکن محمد رسولالله (ص) بیفزاید، ایشان به رزمندگان توصیه میکرد اگر در جریان عملیات و یا بعد از آن، در میدان پراکنده شدید و محل استقرار نیروهای خودی را گُم کردید، نگاه کنید و ببینید، دشمن کدام نقطه را میکوبد، آنجا محل استقرار نیروهای خودی است. کاربرد این #فرمول فقط در عرصه جنگ نظامی نیست، بلکه در تمامی میدانهای درگیری با دشمن میتوان از این فرمول برای شناسایی جبهه خودی استفاده کرد.
2⃣این روزها، در گرماگرم #انتخابات مجلس شورای اسلامی، هر یک از گروهها و احزاب سیاسی با تابلوها و شعارهای متفاوت به میدان آمدهاند. این شعارها اگرچه با یکدیگر تفاوتهایی دارند، ولی تقریبا تمامی آنها ظاهری مردمپسند دارند. در این حالت، اگر قرار باشد که #انتخاب_نامزدها بر اساس آنچه روی تابلوها نوشته شده و یا در شعارها مطرح میشود صورت بپذیرد، احتمال خطا در گزینش نامزدها وجود دارد و برخی از این خطاها میتواند نتیجه فاجعهباری نیز در پی داشته باشد.
👇👇👇👇👇
از این روی توصیه شده است که در انتخاب نامزدها فقط به تابلوها و شعارها تکیه نشود و - به حق - تاکید شده است که انتخابکنندگان به #مواضع و #عملکردها، #سابقهها و #هویت_واقعی نامزدها نیز توجه داشته باشند و چنانچه تحقیق و بررسی درباره تک تک نامزدها برایشان امکانپذیر نیست به کارشناسان مومن و متعهد مراجعه
کنند و...
3⃣در این میان اما، توصیه و فرمول شهید همت میتواند در گزینش نامزدهای صاحب صلاحیت نقش تعیینکننده و کارسازی داشته باشد. فرمول یاد شده یک گزاره کاملا علمی و منطقی است، چرا که دشمن با شخصیتها و جریاناتی سر جنگ داشته و به آنان حمله میکند که حضور و فعالیت آنان را به زیان خود و در تعارض با منافع خویش میبیند و در همان حال از شخصیتها و گروههایی حمایت میکند که مواضع و عملکرد آنها را با منافع خود همسو و منطبق میداند. کجای این واقعیت قابل انکار و یا حتی قابل تردید است؟!
🔺حالا فقط با یک نیم نگاه به آنچه طی چند سال اخیر شاهد بودهایم، به وضوح میتوان دید که #دشمنان ایران اسلامی با کدام افراد و جریانات سیاسی بیشترین درگیری و کینهتوزی را داشتهاند و در مقابل، از کدام گروه و طیف سیاسی بیشترین حمایت را به عمل آوردهاند؟! درک این نکته فقط با یک مراجعه کوتاه به اخبار و گزارشهای موثق به آسانی ممکن است... نیست؟!
👇👇👇👇👇
4⃣مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا با صراحت اعلام کرده است که مردم ایران باید طعم تلخ گرسنگی را بچشند تا به خواستههای ما تن بدهند. ترامپ از ضرورت فشار سنگین معیشتی بر مردم ایران سخن میگوید و از آن با عنوان یکی از موثرترین اهرمها برای به زانو درآوردن کشورمان سخن میگوید. اکنون خودتان قضاوت کنید که از یک سو، دشمن چرا نباید از این طیف حمایت کند؟! طیفی که خواسته یا ناخواسته زمینه تحقق اهدافش را فراهم میآورد و از سوی دیگر بدیهی است که باید از قدرتگرفتن جریانی که در مقابل خواستههای آمریکا مقاومت میکند، ابراز نگرانی کند؟! و این هر دو را به آسانی در مواضع و عملکرد جریانات یاد شده میتوان یافت.
5⃣ممکن است گفته شود که دشمن هم از فرمول یاد شده با خبر است، بنابراین با حمایت از یک طیف سیاسی در پی بدنام کردن آن در افکار عمومی است! این نظریه در صورتی مورد قبول است که مواضع و عملکرد جریانات یاد شده با خواستههای دشمن همخوان و همسو نباشد. ولی اگر این همسویی وجود داشته باشد، حمایت دشمن را نمیتوان تاکتیکی و غیر واقعی تلقی کرد!
|منبع: مشرق به نقل از یادداشت روزنامه کیهان، نوشته حسین شریعتمداری
#رای
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✅ #امام_خمینی:
🔷کسانی را انتخاب کنید که از #آمریکا و تشر قدرت های دیگر نترسد.
📕صحیفه نور امام خمینی(ره)
#امام_خمینی
#انتخاب_اصلح
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تصویری
✅ #امام_خامنه_ای:
⭕️کسانی که سابقه قدرت ایستادگی و اعتماد به نفس ندارند، انصافا برای نمایندگی این ملت مناسب نیستند. ملت ايران، اعتماد به نفس ملی دارد.
#امام_خامنه_ای
#انتخاب_قوی
#ایران_قوی
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️ #کرونا_ویروس
🔷ساده و کوتاه
👈اخبار مربوط به #کرونا را فقط و فقط و فقط از منابع رسمی پیگیری کنید.
👈به جای کمک به انتشار شایعات دلهره آور، محتواهای آموزشی موثر برای پیشگیری از بیماری را بازنشر دهید.
👈اطلاع رسانی شفاف مهم است، اما حفظ امنیت روانی جامعه از آن هم مهمتر. در بین ابراز نگرانی هایمان، به طور ویژه مراقب امنیت روانی کودکان باشیم.
👈به لطیفه هایی که در این باره در حال دست به دست شدند هستند خوب دقت کنید. اینکه موضوعات جدی مان را هم دستمایه تمسخر و خنده قرار میدهیم، یعنی یکجای کار جدی می لنگد.
👈شنیده شده، منابع مطلع، سایت فلان جا، شاهد عینی و ... یعنی #شایعه.
|معصومه نصیری
#کرونا_ویروس
@tabyinchannel
#کانال_تبیین
⭕️چه کسی را انتخاب کنیم؟
✅ #امام_خامنهای:
🔷هرگز در هیچ انتخاباتی رسم بنده نیست که اشاره کنم به کسی تا انتخاب بشود، امّا این خصوصیّات به نظر من در #منتخب باید وجود داشته باشد.
#انقلابی، #مؤمن، #کارآمد، #دارای_روحیهی_جهادی، #شجاع، #طرفدار_عدالت.
🔷اگر میتوانیم یک چنین افرادی را بشناسیم، که بهشان رأی میدهیم؛ اگر نشناختیم، از آدمهای #بصیر و مورد اعتماد استفاده کنیم. کسی نگوید که «خیلی خب، شرایط نامزد انتخاباتی، اینها باید باشد، من که نمیشناسم، نمیدانم، پس بنابراین بهتر است که رأی ندهم»؛ نه، حتماً رأی بدهید، منتها به افراد بصیر، به افراد مورد اعتماد، به کسانی که انسان بتواند به اینها اطمینان بکند مراجعه کنید، از اینها سؤال کنید، از اینها بپرسید؛ اگر راهنمایی کردند، راهنماییشان را قبول بکنید. ۹۸/۱۱/۱۶
#امام_خامنه_ای
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💫☄💫☄💫☄💫☄💫
☄
✅معيارهاي #اصلح در آيات، روايات و کلام امام و رهبري
🔷عهده دار شدن هر مسئوليتي نيازمند برخورداري افراد از ويژگيها و شرايطي است که اين ويژگيها و شرايط بسته به اهميت مسئوليت ها، اهميت و حساسيت بيشتري خواهد داشت و بي ترديد در مسئوليتي همچون نمايندگي مجلس شوراي اسلامي، کساني که عهده دار اين مسئوليت ميشوند بايد از صلاحيت و شايستگي لازم برخوردار باشند. در اين نوشتار نگاهي گذرا به #معيارهاي_اصلح از منظر آيات و روايات و کلام امام و رهبري خواهيم داشت .
⭕️معيارهاي افراد #اصلح از منظر قرآن مجيد
1⃣علم و آگاهي و تعهد و امانتداري
🔻«قال اجعلني عل خزائن الارض اني حفيظ عليم »« يوسف گفت مرا سرپرست خزائن سرزمين مصر قرار ده كه نگهدارنده و آگاهم» (سوره يوسف، آيه ۵۵)
در اين آيه شريفه #علم و #آگاهي و #حفظ و #امانتداري به عنوان دو شرط اساسي پذيرش مسئوليت برشمرده شده است. روشن است كه علم و آگاهي و حفظ و امانتداري در هر كاري متناسب با آن ميباشد و با توجه به جايگاه مهم مجلس و نمايندگي مجلس افرادي كه انتخاب ميشوند بايد به تناسب اين جايگاه داراي علم و تعهد لازم باشند.
👇👇👇👇👇
2⃣قدرت و توانمندي
🔻«ان الله اصطفاه عليكم و زاده بسطه في العلم و الجسم »« خداوند او (طالوت) را بر شما برگزيده و او را در علم و قدرت وسعت بخشيده است » (سوره بقره، آيه ۲۴۷). در اين آيه شريفه #علم و #توانايي ملاك گزينش طالوت از سوي خداوند معرفي شده است. اين دو ملاك با تناسب هر كاري براي افرادي كه عهده دار آن ميشوند، ضروري است زيرا بدون برخورداري از توانايي علمي و جسمي لازم، امكان انجام مناسب آن كار وجود نخواهد داشت.
3⃣توجه به ارزش ها و نيازهاي جامعه
🔻«الذين ان مكناهم في الارض اقاموا الصلاه و اتوا الزكاه و امرو ا بالمعروف و نهوا عن المنكر» «آن كساني كه هرگاه در زمين به آنها قدرت بخشيديم، نماز را بر پا ميكنند و زكات ميدهند و امر به معروف و نهي از منكر ميكنند.» (سوره حج، آيه ۴۱) نماينده مجلس با بهره مندي از فرصت نمايندگي بايد در مسير بندگي خداوند (اقامه نماز)، #برپايي_ارزشها در همه ابعاد اجتماعي، اقتصادي، سياسي و فرهنگي (امر به معروف) و مقابله با ضد ارزش ها در همه ابعاد (نهي از منكر) و توجه به نيازهاي جامعه (ايتاء زكات) گام بردارد.
👇👇👇👇👇