✨💥✨💥✨💥✨💥✨
💥
✅به چه کسانی باید #رأی داد؟
⭕️مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا با صراحت اعلام کرده است که #مردم_ایران باید طعم تلخ گرسنگی را بچشند تا به خواستههای ما تن بدهند. ترامپ هم از ضرورت فشار سنگین معیشتی بر مردم ایران سخن میگوید.
1⃣خدای مهربان بر درجات شهید همت فرمانده لشکر خطشکن محمد رسولالله (ص) بیفزاید، ایشان به رزمندگان توصیه میکرد اگر در جریان عملیات و یا بعد از آن، در میدان پراکنده شدید و محل استقرار نیروهای خودی را گُم کردید، نگاه کنید و ببینید، دشمن کدام نقطه را میکوبد، آنجا محل استقرار نیروهای خودی است. کاربرد این #فرمول فقط در عرصه جنگ نظامی نیست، بلکه در تمامی میدانهای درگیری با دشمن میتوان از این فرمول برای شناسایی جبهه خودی استفاده کرد.
2⃣این روزها، در گرماگرم #انتخابات مجلس شورای اسلامی، هر یک از گروهها و احزاب سیاسی با تابلوها و شعارهای متفاوت به میدان آمدهاند. این شعارها اگرچه با یکدیگر تفاوتهایی دارند، ولی تقریبا تمامی آنها ظاهری مردمپسند دارند. در این حالت، اگر قرار باشد که #انتخاب_نامزدها بر اساس آنچه روی تابلوها نوشته شده و یا در شعارها مطرح میشود صورت بپذیرد، احتمال خطا در گزینش نامزدها وجود دارد و برخی از این خطاها میتواند نتیجه فاجعهباری نیز در پی داشته باشد.
👇👇👇👇👇
از این روی توصیه شده است که در انتخاب نامزدها فقط به تابلوها و شعارها تکیه نشود و - به حق - تاکید شده است که انتخابکنندگان به #مواضع و #عملکردها، #سابقهها و #هویت_واقعی نامزدها نیز توجه داشته باشند و چنانچه تحقیق و بررسی درباره تک تک نامزدها برایشان امکانپذیر نیست به کارشناسان مومن و متعهد مراجعه
کنند و...
3⃣در این میان اما، توصیه و فرمول شهید همت میتواند در گزینش نامزدهای صاحب صلاحیت نقش تعیینکننده و کارسازی داشته باشد. فرمول یاد شده یک گزاره کاملا علمی و منطقی است، چرا که دشمن با شخصیتها و جریاناتی سر جنگ داشته و به آنان حمله میکند که حضور و فعالیت آنان را به زیان خود و در تعارض با منافع خویش میبیند و در همان حال از شخصیتها و گروههایی حمایت میکند که مواضع و عملکرد آنها را با منافع خود همسو و منطبق میداند. کجای این واقعیت قابل انکار و یا حتی قابل تردید است؟!
🔺حالا فقط با یک نیم نگاه به آنچه طی چند سال اخیر شاهد بودهایم، به وضوح میتوان دید که #دشمنان ایران اسلامی با کدام افراد و جریانات سیاسی بیشترین درگیری و کینهتوزی را داشتهاند و در مقابل، از کدام گروه و طیف سیاسی بیشترین حمایت را به عمل آوردهاند؟! درک این نکته فقط با یک مراجعه کوتاه به اخبار و گزارشهای موثق به آسانی ممکن است... نیست؟!
👇👇👇👇👇
4⃣مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا با صراحت اعلام کرده است که مردم ایران باید طعم تلخ گرسنگی را بچشند تا به خواستههای ما تن بدهند. ترامپ از ضرورت فشار سنگین معیشتی بر مردم ایران سخن میگوید و از آن با عنوان یکی از موثرترین اهرمها برای به زانو درآوردن کشورمان سخن میگوید. اکنون خودتان قضاوت کنید که از یک سو، دشمن چرا نباید از این طیف حمایت کند؟! طیفی که خواسته یا ناخواسته زمینه تحقق اهدافش را فراهم میآورد و از سوی دیگر بدیهی است که باید از قدرتگرفتن جریانی که در مقابل خواستههای آمریکا مقاومت میکند، ابراز نگرانی کند؟! و این هر دو را به آسانی در مواضع و عملکرد جریانات یاد شده میتوان یافت.
5⃣ممکن است گفته شود که دشمن هم از فرمول یاد شده با خبر است، بنابراین با حمایت از یک طیف سیاسی در پی بدنام کردن آن در افکار عمومی است! این نظریه در صورتی مورد قبول است که مواضع و عملکرد جریانات یاد شده با خواستههای دشمن همخوان و همسو نباشد. ولی اگر این همسویی وجود داشته باشد، حمایت دشمن را نمیتوان تاکتیکی و غیر واقعی تلقی کرد!
|منبع: مشرق به نقل از یادداشت روزنامه کیهان، نوشته حسین شریعتمداری
#رای
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✅ #امام_خمینی:
🔷کسانی را انتخاب کنید که از #آمریکا و تشر قدرت های دیگر نترسد.
📕صحیفه نور امام خمینی(ره)
#امام_خمینی
#انتخاب_اصلح
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تصویری
✅ #امام_خامنه_ای:
⭕️کسانی که سابقه قدرت ایستادگی و اعتماد به نفس ندارند، انصافا برای نمایندگی این ملت مناسب نیستند. ملت ايران، اعتماد به نفس ملی دارد.
#امام_خامنه_ای
#انتخاب_قوی
#ایران_قوی
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️ #کرونا_ویروس
🔷ساده و کوتاه
👈اخبار مربوط به #کرونا را فقط و فقط و فقط از منابع رسمی پیگیری کنید.
👈به جای کمک به انتشار شایعات دلهره آور، محتواهای آموزشی موثر برای پیشگیری از بیماری را بازنشر دهید.
👈اطلاع رسانی شفاف مهم است، اما حفظ امنیت روانی جامعه از آن هم مهمتر. در بین ابراز نگرانی هایمان، به طور ویژه مراقب امنیت روانی کودکان باشیم.
👈به لطیفه هایی که در این باره در حال دست به دست شدند هستند خوب دقت کنید. اینکه موضوعات جدی مان را هم دستمایه تمسخر و خنده قرار میدهیم، یعنی یکجای کار جدی می لنگد.
👈شنیده شده، منابع مطلع، سایت فلان جا، شاهد عینی و ... یعنی #شایعه.
|معصومه نصیری
#کرونا_ویروس
@tabyinchannel
#کانال_تبیین
⭕️چه کسی را انتخاب کنیم؟
✅ #امام_خامنهای:
🔷هرگز در هیچ انتخاباتی رسم بنده نیست که اشاره کنم به کسی تا انتخاب بشود، امّا این خصوصیّات به نظر من در #منتخب باید وجود داشته باشد.
#انقلابی، #مؤمن، #کارآمد، #دارای_روحیهی_جهادی، #شجاع، #طرفدار_عدالت.
🔷اگر میتوانیم یک چنین افرادی را بشناسیم، که بهشان رأی میدهیم؛ اگر نشناختیم، از آدمهای #بصیر و مورد اعتماد استفاده کنیم. کسی نگوید که «خیلی خب، شرایط نامزد انتخاباتی، اینها باید باشد، من که نمیشناسم، نمیدانم، پس بنابراین بهتر است که رأی ندهم»؛ نه، حتماً رأی بدهید، منتها به افراد بصیر، به افراد مورد اعتماد، به کسانی که انسان بتواند به اینها اطمینان بکند مراجعه کنید، از اینها سؤال کنید، از اینها بپرسید؛ اگر راهنمایی کردند، راهنماییشان را قبول بکنید. ۹۸/۱۱/۱۶
#امام_خامنه_ای
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💫☄💫☄💫☄💫☄💫
☄
✅معيارهاي #اصلح در آيات، روايات و کلام امام و رهبري
🔷عهده دار شدن هر مسئوليتي نيازمند برخورداري افراد از ويژگيها و شرايطي است که اين ويژگيها و شرايط بسته به اهميت مسئوليت ها، اهميت و حساسيت بيشتري خواهد داشت و بي ترديد در مسئوليتي همچون نمايندگي مجلس شوراي اسلامي، کساني که عهده دار اين مسئوليت ميشوند بايد از صلاحيت و شايستگي لازم برخوردار باشند. در اين نوشتار نگاهي گذرا به #معيارهاي_اصلح از منظر آيات و روايات و کلام امام و رهبري خواهيم داشت .
⭕️معيارهاي افراد #اصلح از منظر قرآن مجيد
1⃣علم و آگاهي و تعهد و امانتداري
🔻«قال اجعلني عل خزائن الارض اني حفيظ عليم »« يوسف گفت مرا سرپرست خزائن سرزمين مصر قرار ده كه نگهدارنده و آگاهم» (سوره يوسف، آيه ۵۵)
در اين آيه شريفه #علم و #آگاهي و #حفظ و #امانتداري به عنوان دو شرط اساسي پذيرش مسئوليت برشمرده شده است. روشن است كه علم و آگاهي و حفظ و امانتداري در هر كاري متناسب با آن ميباشد و با توجه به جايگاه مهم مجلس و نمايندگي مجلس افرادي كه انتخاب ميشوند بايد به تناسب اين جايگاه داراي علم و تعهد لازم باشند.
👇👇👇👇👇
2⃣قدرت و توانمندي
🔻«ان الله اصطفاه عليكم و زاده بسطه في العلم و الجسم »« خداوند او (طالوت) را بر شما برگزيده و او را در علم و قدرت وسعت بخشيده است » (سوره بقره، آيه ۲۴۷). در اين آيه شريفه #علم و #توانايي ملاك گزينش طالوت از سوي خداوند معرفي شده است. اين دو ملاك با تناسب هر كاري براي افرادي كه عهده دار آن ميشوند، ضروري است زيرا بدون برخورداري از توانايي علمي و جسمي لازم، امكان انجام مناسب آن كار وجود نخواهد داشت.
3⃣توجه به ارزش ها و نيازهاي جامعه
🔻«الذين ان مكناهم في الارض اقاموا الصلاه و اتوا الزكاه و امرو ا بالمعروف و نهوا عن المنكر» «آن كساني كه هرگاه در زمين به آنها قدرت بخشيديم، نماز را بر پا ميكنند و زكات ميدهند و امر به معروف و نهي از منكر ميكنند.» (سوره حج، آيه ۴۱) نماينده مجلس با بهره مندي از فرصت نمايندگي بايد در مسير بندگي خداوند (اقامه نماز)، #برپايي_ارزشها در همه ابعاد اجتماعي، اقتصادي، سياسي و فرهنگي (امر به معروف) و مقابله با ضد ارزش ها در همه ابعاد (نهي از منكر) و توجه به نيازهاي جامعه (ايتاء زكات) گام بردارد.
👇👇👇👇👇
⭕️معيارهاي افراد اصلح از منظر روايات
1⃣تقوا و پارسايى
🔻قال الصادق عليه السلام: «استشر العاقل من الرجال الورع فانه لايأمر الا بخير و اياك و الخلاف فان خلاف الورع العاقل مفسده فى الدين و الدنيا» «مرد #خردمند_پارسا را به رايزنى طلب كه جز به نيكى سفارش نكند و مبادا با غير او مشورت كنى؛ چرا كه ناپارساى بیخرد، [باعث] فساد دين و دنيا است». (وسائل الشيعه، ج ۱۲، ص ۳۲)
2⃣خردمندي
🔻پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله ميفرمايند: «استرشدوا العاقل و لاتعصوه فتندموا» «با انسان #خردمند رايزنى كنيد و از رأى او سر مپيچيد كه پشيمان خواهيد شد» (بحارالانوار، ج ۷۲، ص ۱۰۵)
«من شاور ذوى الالباب دُلّ على الرشاد» «آن كه با #خردمندان به شور بپردازد، به راه رشد و موفقيت راهنمايى خواهد شد.» (همان)
3⃣تخصص و دانايى
🔻قيل لرسول اللَّه(ص): ماالحزم؟ قال(ص)؛ مشاوره ذوى الرأى و اتباعهم»«از پيامبر اكرم(ص) پرسيده شد: دورانديشى چيست؟ فرمود: رايزنى با #صاحبنظران و پيروى از آنان».
👇👇👇👇👇
4⃣خيرخواهى
🔻پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله میفرمايند: «مشاوره العاقل الناصح رشد و يمن و توفيق من اللَّه...» «رايزنى با #خردمندِ_خيرخواه رشد و ميمنت و توفيقى از سوى خدا است...» (همان، ج ۷۲، ص ۱۰۵)
5⃣خوف الهى
🔻امام صادق(ع) میفرمايند: «شاور فى امرك الذين يخافون اللَّه»«در امورت با كسى رايزنى كن كه #خدا_ترس باشد»(همان، ص ۹۸)
6⃣آزادگى، ديندارى، دلسوزى، صميميت و برادرى و رازدارى
🔻امام صادق(ع) میفرمايند: «ان المشوره لاتكون الا بحدودها الاربعه... فاوله ان يكون الذى تشاوره عاقلا و الثانيه ان يكون حراً متدينا و الثالثه ان يكون صديقا مواخيا و الرابعه ان تطلعه على سرك فيكون علمه به كعلمك ثم يسّر ذلك و يكتمه»«مشورت ثمربخش نيست؛ جز آنكه اركان چهارگانه آن تحقّق پذيرد: ۱. طرف مشورت #خردمند باشد؛ ۲. آزاد مرد #ديندار باشد؛ ۳. #صميمى و برادرسان بوده باشد؛ ۴. او را از راز خود در مسأله مورد رايزنى چنان آگاه سازى كه خود آگاه هستى و او اين راز را مخفى دارد و كتمان نمايد»
(مكارم الاخلاق، ج ۲، ص ۸۰)
◀️ ادامهی مطلب در لینک زیر👇
https://www.andisheqom.com/fa/News/View/955
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️به متعهدِ متخصص رأی دهید!
✅ #امام_خمینی(ره):
🔷مجرد اینکه این [فرد] آدم خوبی است خیلی، اول وقت نمازش را میخواند و نماز شب میخواند این برای مجلس کفایت نمیکند.
👈مجلس اشخاص #سیاسی لازم دارد،
👈اشخاص #اقتصاددان لازم دارد،
👈اشخاص #سیاستمدار لازم دارد،
👈اشخاص مطلع بر اوضاع جهان لازم دارد.
🔺باید تعهد به #اسلام باشد و موافقت با #جمهوری_اسلامی باشد.
١٣ دی ١٣۶٢
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️مسئول پیش خدا هستیم
✅ #امام_خمینی(ره):
🔷اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید که بگویید ما بعد از گذشتن چندین سال زنده هستیم، باید #مشارکت کنید. اگر - خدای نخواسته - از عدم مشارکت شما یک لطمهای بر #جمهوری_اسلامی وارد بشود، بدانید که آحاد ما که این خلاف را کرده باشیم... مسئول پیش خدا هستیم.
۸ مرداد ۶۴
#امام_خمینی
#انتخابات_مجلس
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رهبر_معظم_انقلاب در اولین دقایق آغاز رأیگیری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و اولین میان دورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری با حضور در محل صندوق سیار ۱۱۰ در حسینیه امام خمینی (ره)، آراء خود را به صندوق انداختند.
#امام_خامنه_ای
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✅ #رهبر_معظم_انقلاب پس از شرکت در #انتخابات:
🔷رهبر انقلاب اسلامی با آرزوی اینکه #انتخابات مایه برکت الهی برای ملت ایران شود، از عناصر رسانهای فعال در برگزاری با شکوه انتخابات، تشکر کردند.
🔷حضرت آیتالله خامنهای سپس در سخنانی، روز انتخابات را روز جشن ملی خواندند و با تبریک این جشن به همه هممیهنان گفتند: روز انتخابات روز احقاق حق مدنی ملت است که میخواهند با رأی دادن، شرکت خود در اداره امور کشور را که حق آنها است بهدست آورند، ضمن اینکه #رأی_دادن یک #تکلیف_شرعی است.
🔷رهبر انقلاب اسلامی انتخابات را متضمن #منافع_ملی دانستند و افزودند: بنابراین هر کسی که به منافع ملی علاقهمند است، در انتخابات شرکت میکند.
|منبع: مشرق
#امام_خامنه_ای
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🇮🇷💫🇮🇷💫🇮🇷💫🇮🇷💫🇮🇷
💫
✅جايگاه دين و مردم در نظام #جمهوري_اسلامي
⭕️با پيروزي #انقلاب_اسلامي در بهمن ۵۷ و استقرار #نظام_جمهوري_اسلامي در ايران فصل جديدي در تعامل ميان دين و حكومت گشوده شد. اين فصل، فصل نويني بود، كه پس از سپري شدن قريب به ۱۴ قرن از حاكميت سياسي معصوم در صدر اسلام مجدداً بازگشايي گرديد.
🔷نظريه #جمهوري_اسلامي كه از ابتكارات معمار كبير انقلاب #امام_خميني (ره) به حساب مي آيد، تلفيق هوشمندانه اي بود كه بنا به خواست عمومي جامعه مذهبي ايران، به دنبال تحقق يافتن #حاكميت_قوانين_الهي در قالب الگوي #مردم_سالاري_ديني و يا همان نظريه «جمهوري اسلامي» در ايران بود. اين نظريه كه همزمان با اوج گيري نظريه ليبرال ـ دموكراسي غرب و هم آوردجويي آن از سوي نظريه پردازان و قدرت هاي برتر غربي ـ اروپايي در ايران استقرار يافت، بر پايه دو ركن اساسي #دين و #مردم بنا گرديد.
🔷نظام جمهوري اسلامي، برخلاف نظام ليبرال دموكراسي غرب كه زاييده و مروج تفكر جدايي دين از سياست است از پيوند عميق و ارتباط نزديك #دين_با_سياست حكايت دارد و اين بدان جهت است كه از همان بدو اوج گيري انقلاب و ايام پس از پيروزي، مخالفت ها و دشمني هاي مستقيم و غيرمستقيم قدرت هاي استعمارگر، حاميان نظام هاي سكولار، لاييك و... نسبت به آن آغاز و با گذشت ايام بر دامنه و ابعاد آن افزوده شد.
🔷بيشترين و مهمترين هدف مخالفان نظام جمهوري اسلامي هجمه به #بُعد_ديني نظام بود كه در پناه شعار آزادي و دموكراسي ـ آن هم به طريقي كه استعمار غرب تعريف مي كرد ـ سعي شد اين ركن اساسي نظام حذف و يا در حد امكان تضعيف گردد.
🔺در اين نوشتار مي كوشيم ضمن تبيين چارچوب كلي نظام #جمهوري_اسلامي كه از همان الگوي نظام #مردم_سالاري_ديني است به بررسي «دين» و «مردم» در اين نظام بپردازيم. براي اين منظور جا دارد ضمن بيان مقدماتي چند بحث خود را در قالب نكات ذيل دنبال كنيم:
🔷 به عنوان مقدمه تذكر اين نكته ضروري است كه تأسيس و استقرار يك حكومت ديني و به طور كلي ايمان قلبي انسان به سوي خداوند، پيرو قانون جبر و تحميل نيست. خداوند انسان را #آزاد آفريد تا با اراده و اختيار خويش راه طاعت يا عصيان را برگزيند، اما از آنجا كه هستي فعل و مخلوق الهي است و او به مصالح و مفاسد مخلوقات خود از هر موجود ديگري آگاه تر است و همچنين انتخاب راه عصيان و گمراهي انسان قطعاً مطلوب خالق هستي نبوده و نيست، لذا خداوند متعال با ارسال پيامبران و امامان به عنوان حجت خارجي قرار دادن موهبت عقل براي انسان به عنوان حجت باطني، هدايت و پيروي از راه طاعت الهي را خواستار گرديد.
🔷اين به آن دليل است كه #عقل به تنهايي بر هر امري احاطه كافي ندارد و به تجربه نيز ثابت گرديده كه نفس انسان به او اجازه نميدهد، تمام شئون خويش را آن چنان كه بايسته و شايسته اوست تدبير كند، لذا مشيت الهي بر اين قرار گرفت كه دو عامل #عقل و #وحي در كنار يكديگر به عنوان دو #حجت_شرعي به كشف مقاصد الهي و مصالح بشري بپردازند. از اين رو ميتوان گفت كه بشر گرچه در انتخاب مسير خود آزاد بوده، ولي مسئول است و اين قاعده عمومي است كه نقش و جايگاه مردم در نظام هستي را براي آنان مشخص ميسازد.
◀️ ادامهی مطلب در لینک زیر👇
https://www.andisheqom.com/fa/Question/View/11599
#جمهوری_اسلامی
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💥🇮🇷💥🇮🇷💥🇮🇷💥🇮🇷💥
🇮🇷
⭕️ اخلاق #پیروزی در انتخابات
🔷 #انتخابات تمام شد و فصل جدیدی در سپهر سیاسی کشور آغاز شده است. پیروزان این میدان باید خاضع باشند و شکرگذار. باید الگو باشند و فرهنگساز.
🔷امام موسی صدر در باب #اخلاق_پیروزی گفته است: ایمانِ مطلوب ایمانى است راسخ، که در قلب میتپد و بر رفتار انسان، در وضعیت عادى و غیرعادى، اثر میگذارد. بارزترین حالت غیر عادى پیروزى و شکست است. قرآن کریم در سورۀ فتح بر این نکته تأکید دارد که #انسان_مسلمان در #حالت_پیروزى باید #متعادل باشد و بر اساس قسط و عدل عمل کند، به کسى تجاوز نکند و مغرور نشود. به همین علت، باید رفتار و شیوۀ تعاملِ پیامبر اکرم (ص) را هنگامى که با پیروزى در یومالفتح وارد مکه شد، دقیقاً به خاطر سپرد.
👇👇👇👇👇
🔷فتح مکه اوج پیروزیهای پیامبر اکرم (ص) بود، کما اینکه واقعۀ بدر شروعِ پیروزیها. در این وضعیت خاص، پیامبر (ص)، در پى #فرمانی_تربیتى از جانب خدا، موظف شد که با استغفار و تواضع و خضوع وارد مکه شود نه با تکبر و خودبرتربینى.
🔷افزون بر آیات پیشین، آیات سورۀ نصر را میخوانیم: «أعوذ باللَّه من الشیطان الرَّجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ. إِذَا جَاء نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ...» از این نکته میفهمیم که #پیروزى از جانب پیامبر نیست، بلکه #از_طرف_خداست. خداوند #نعمت_پیروزى را به پیامبر خود عطا فرموده است: «إِذَا جَاء نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ. وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا. فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ.» [۴] در اینجا به تسبیح و منزه دانستن خدا توجه کنید و نیز به اینکه خداوند است که برترى و عزّت میبخشد، متعالى است و از هر عیبى پاک و منزّه است. اما این آیه خطاب به پیامبر است به عنوان انسان، و تنها خداوند شایستۀ تسبیح است: «فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَ اسْتَغْفِرْهُ.»
👇👇👇👇👇
🔷از هر اثرى از آثارِ غرور و از جوانه زدنِ غرور در دل و جانِ خود باید از خداوند طلب آمرزش کنیم. با توجه به این نکات است که در تاریخ و سیره میخوانیم که #پیامبر_اکرم (ص) فاتح مکه و پیروز بر شبه جزیره، با چهره اى آرام و حالتى سرشار از #تواضع، وارد مکه شد و خداوند را سپاس گفت و طلب آمرزش کرد. خاضع و خاشع گام برداشت و این است رفتار و سلوک مؤمن در هنگام #پیروزى. او در هنگام پیروزى فخر نمیفروشد و در وقتِ شکست، از خوفِ سقوط، به خود نمیلرزد.
🔷خداوند ما را از هر غرور و شکستى در دامان خویش پناه دهد. خداوند ایمان ما را بر اثر روزه و مجاهده حفظ فرماید. والسلام علیکم و رحمةاللَّه و برکاته.
|معصومه نصیری
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💫☄💫☄💫☄💫☄💫
☄
⭕️ #مدیریت_استرس در مواقع بحران؛ #کرونا ما را میکشد یا اضطراب؟
🔶آدمهای #مضطرب همانهایی هستند که هنگام گرانی یورش به سمت خرید دلار، مسکن یا هر چیز دیگری میبرند که البته موجب گران شدنش نیز خودشان هستند.
🔷انسان از ابتدای آفرینش در معرض خطرات روانی و جسمانی بوده است، انواع و اقسام بلایای طبیعی و غیر طبیعی را در طول تاریخ تجربه کرده است، در برابر برخی مقاوم شده و در برابر برخی دیگر هنوز راه چارهای وجود ندارد. اما انسان به نسبت و در هر دوره تلاش کرده دانش مربوط به بلایای مختلف از طبیعی تا غیر طبیعی، روانی تا جسمانی را کسب کند تا کمتر دچار بحران شود و این بحرانها را بتواند از سر بگذراند.
🔷سرعت روند خیلی از اتفاقات و بلایا از جوامع سنتی به سمت مدرن افزایش پیدا کرده است به طوریکه اگر در گذشته انسانهایی که غارنشین بودند، دچار یک بیماری میشدند، این اندازه اپیدمیک نمیشد که امروز و در جوامع بزرگ شاهد اپیدمیک شدن برخی بیماریها چون وبا، ابولا، ویروسهای مختلف دیگر مثل آنفولانزا یا #کرونا که همین روزها نیز بحثش در مجامع مختلف داغ است، هستیم.
👇👇👇👇👇
🔷ما هم مثل بقیه مردم جهان در سالهای گذشته با بحرانهای طبیعی و غیر طبیعی زیادی در کشورمان مواجه بودیم؛ از گران شدن اقلام و کالاها، دلار، وضعیت اقتصادی، زلزله، سیل و مسائل دیگر گرفته تا #ویروس_کرونا! همه اینها #استرس و #اضطراب را در سطح جامعه افزایش میدهد و این استرس بیش از بیماری اپیدمیکی همچون کرونا بر #روان_اعضای_جامعه تأثیر میگذارد.
💠 #بحران چیست
🔷 #بحران به لحاظ روانشناختی در شرایطی تعریف میشود که تهدیدات و خطراتی، وضعیت روانشناختی افراد یک جامعه را تهدید کند و #سلامت_روان آنها را به خطر بیاندازد. این روزها شاهدیم که شیوع #ویروس_کرونا در سطح جوامع مختلف تا ایران، بحرانی را در کشورهای مختلف ایجاد کرده به طوریکه سازمان بهداشت جهانی به طور مداوم درباره آن صحبت میکند، اما کمتر شاهد این هستیم که #روانشناسان وارد عرصه شوند و برای کم کردن سطح #اضطراب_عمومی راهکارهایی را ارائه دهند.
🔷پر واضح است که پیش از اپیدمیک شدن و شایع شدن یک بیماری یا اتفاق در سطح جامعه، این #اضطراب ناشی از آن است که مردم را دچار وضعیت نابسامان میکند. در واقع این #شرایط_روانی_مساعد اعضای جامعه است که باعث مدیریت این بحران میشود، وگرنه همه میدانیم که در شرایط عادی همه افراد مدیریت بر اعصاب و روان خود را میتوانند داشته باشند، اما مهم این است که در شرایط بحرانی بتوانیم کنترل عصبی بر روان خود و مدیریت دیگران را داشته باشیم.
👇👇👇👇👇
💠تفاوت اضطراب و استرس
🔷نکته ابتدایی در این زمینه این است که ابتدا تفاوت بین #اضطراب و #استرس را درک کنیم. اگرچه استرس و اضطراب هر دو در دسته #افکار_منفی قرار میگیرند، اما با یکدیگر متفاوتاند. #استرس به طور کلی، تجربهای موقتی است، درحالی که #اضطراب مسئلهای دائمی درباره سلامت روحی و روانی افراد است. اضطراب یکی از مشکلات بسیار رایجی است که سلامت روح و روان را متأثر میکند.
🔷استرس واکنش بدن در برابر تغییرها و چالشهاست و از نظر مدت زمان و شدت، در افراد مختلف متفاوت است. باور کنید این دو مقوله کاملا متفاوتاند و تا زمانی که ندانید هر یک دقیقا چیست، نمیتوانید آنها را از میان بردارید. استرس میتواند محرکی برای ایجاد اضطراب باشد و اضطراب میتواند نشانهای بیرونی از استرس حاد باشد. علائم مختلفی مانند تنش و ناراحتی در ماهیچهها، افزایش ضربان قلب و بیخوابی ممکن است هنگام وقوع هر دوی این حالات نمود پیدا کند.
🔷وجود #اضطراب در زندگی #اجتناب_ناپذیر است. در زندگی همه افراد، سطحی از این اضطراب دیده میشود. گاهی برخی مشکلات کاری و… موجب اضطراب و بیخوابی و حتی ترسهای مرضیِ اجتماعی میشوند. استرس و اضطراب در زندگیمان حضوری همیشگی خواهند داشت.
◀️ ادامهی مطلب در لینک زیر👇
https://www.mashreghnews.ir/news/1044384
#کرونا_ویروس
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد