⭕️پوشش اسلامي #بانوان، نماد آگاهي و اقتدار
💠شبهه: #حجاب_اسلامی نه تنها برای #زنان سودمندی خاصی ندارد بلکه موجب پدیدآمدن ناراحتیها و تنگناهای گوناگون فردی و اجتماعی همچون افسردگی، جلوگیری از پیشرفت اجتماعی و ... است. این ستم است که زن تاوان چشمچرانی و هوسبازی مرد را بدهد.
🔹جاذبه هاي بدني زن، همچون روح او نزد خدا احترام دارد و نبايد ارزان در اختيار چشم هاي هوسباز قرار گيرد، زن با حفظ حجاب، هم براي جسم و جان خود ارزش قائل مي شود و هم مقتدرانه در برابر تبديل شدن به ابزار هوسراني مردان مي ايستد.
🔺پيشدرآمد
🔷به باور ما مسلمانان، احکام و ارزشهاي عملي #اسلام برخاسته از ويژگيهاي تکويني انسان، هماهنگ با چگونگي سرشت او (فطرت) و تحققبخش غايتهاي حکيمانهاي در ساحتهاي گوناگون وجودي اوست. به عبارت ديگر احکام عملي اسلام بر اساس مصالح و مفاسد واقعي انسانها سامان گرفته است. ريشههاي ميل به پوشش بدن در ميان انسانها، هرچند گرايشي غريزي است، ولي اندازه و چگونگي آن متأثر از #فرهنگ_جامعه است. #فرهنگ_اسلامي با توجه به آثار عميق و گستردهي پوشش بر فرد و جامعه، و براي نيل به اهداف معنوي و اخلاقي موردنظرش، سطوحي از پوشش را براي زن و مرد معين و واجب کرده است. ميل به پوشش و #حيا در انسان از جملهي اميالي است که در تعارض و تخالف با اميال ديگري مانند ميل به نمايشگري و لذتجويي قرار دارد؛ از اين رو پذيرش آن به عنوان يک ارزش، و التزام عملي به آن از سوي برخي از افراد، همواره با مقاومت و ناخرسندي همراه بوده و خواهد بود؛ 👇👇👇
به همين سبب، افرادي که خواهان رهاشدن از چارچوب اين حکم فقهي و ارزشي اسلام (که در جمهوري اسلامي ايران، صورت قانوني هم به خود گرفته است) هستند، کوشش کرده و ميکنند که با استدلالهاي گوناگون و ابهامزاييهاي مختلف، در اصل مشروعيت يا حدود و مرزهاي آن ترديد افکنند. در نوشتار حاضر به برخي از شبهاتي که درباره پوشش شرعي مطرح شده است، بررسي کرده و نقد خواهيم کرد.
💠چکيدهي شبهه
🔷#حجاب_اسلامي براي زنان، نه تنها سودمندي خاصي ندارد بلکه موجب پديدآمدن ناراحتيها و تنگناهاي گوناگون فردي و اجتماعي است. حجاب، زنان را افسرده ميکند و مانع بزرگي بر سر راه پويايي و پيشرفت اجتماعي آنهاست. انسان به غريزه خود طالب لذتجويي و نماياندن زيباييها خود و بهرهبردن از زيباييها موجود در طبيعت است. حجاب ظلمي فاحش و تبعيضي ناروا بر عليه زنان به سود مردان است. حجاب زن را بيش از پيش زير سلطهي مرد ميبرد و مانع ورود آزادانهي او به عرصهي اجتماعي است. آيا اين ستم نيست که زن تاوان چشمچراني و هوسبازي مرد را بدهد و براي آنکه مردان به گناه نيالايند، خود را در چند لايه بپيچد و آزار ببيند! حجاب مردان را براي ديدن و زنان را براي ديدهشدن آزمندتر و مشتاقتر ميکند!
💠چکيدهي نقد
🔷به نظر مي رسد که همهي انسانها در اصل لزوم پوشش و ضرورت پوشيدن لباس براي انسان در موقعيت هاي گوناگون اجتماعي، اختلاف نظري نداشته باشند؛
از منظر فقه اسلامي #زنان_با_ايمان بايد تمام بدن خود را، جز گردي صورت و دست ها تا مچ، از مردان نامحرم بپوشانند؛ آن گونه که در #آيات_قرآن ترسيم شده است، اين پوشش، با استفاده از يک مقنعه بلند، که تمام سروگردن را پوشانده و برجستگي سينه ها را پنهان مي کند و نيز پوشيدن لباس سرتاسري (مانتو) و شلوار، انجام مي گيرد؛ بدن و جاذبههاي بدني زن مؤمن، همچون روح او، در نگاه خداوند حرمت و احترام دارد؛ شرافت اين بدن و جاذبه هاي آن اقتضا مي کند که در برابر چشمان هوس آلود و حريص مردان قرار نگيرد؛ خانواده، بهترين و مهم ترين محيط امنيت، آرامش و بالندگي انسان هاست؛ #بي_حجابي زنان و جلوه گري و عشوه گري هاي خياباني، در واقع تيشه زدن به ريشه #خانواده است؛ بيحجابي همچنين عامل مهم بسياري از همچشميها، اختلال افسردگي و اضطراب و بدشکلي هراسي در زنان، روابط نامشروع و تجاوزهاي به عنف، آسيبهاي اجتماعي، ... است؛ #حجاب_اسلامي ابتدا به سود خود زنان و در جهت مصالح مادي و معنوي آنان است نه براي گناه نکردن مردان! اگر فرض کنيم که شرايطي فراهم شود که مردان به زنان نگاه نکنند، باز هم زنان بايد حجاب بپوشند تا از فايده هاي آن بهره مند شوند! وآنگهي براي سلامت و پاکي جامعه و هدايت انرژي هاي انساني به سمت پيشرفت و تعالي مادي و معنوي، زنان و مردان هر دو مسؤول و متعهدند و بايد به پاکي و عفت فضاي عمومي جامعه کمک کنند!
🔶 منبع: وبسایت اندیشه قم
🚨 انقلابِ اسلامیِ ناقص . . .❗️
🔷 انقلاب یعنی دگرگونی جامعه از حیث مبانی ارزشی و ساختار حاکمیتی، لذا با اصلاح تفاوت اساسی دارد زیرا اصلاح درون ساختاری و درون حاکمیتی میباشد اما انقلاب اساسا ساختار برکن و طرحی نو انداختن با مبانی ارزشی و گفتمانی جدید است. البته نوع نگرش ما نسبت به انقلاب نیز بسیار تعیین کننده است.
🔶 حال بزرگترین اشتباه ما در مواجهه با انقلاب اسلامی ایران این است که سال 57 را سال پیروزی انقلاب آن هم به معنای اتمام کار طاغوت و به سرانجام رسیدن انقلاب اسلامی میدانیم در حالی که انقلاب هنوز اول راه است و تمام نشده است چون سال 57 تنها ساختار سیاسی دگرگون شده اما نظام اقتصادی، آموزشی، و غیره هنوز آنطور که باید منقلب نشدهاند.
🔷 با توجه به مقدمات فوق به اهمیت نگرش درست به انقلاب پی میبریم، لذا اگر نگاه ما به انقلاب اسلامی 57 یک نگاه درست باشد و این نهضت را مستمر و در جریان بدانیم میتوانیم فرآیند انقلاب را تکمیل کرده و همه حوزههای حاکمیت اعم از اقتصاد، و آموزش و غیره را اسلامی کنیم و گر نه اگر دست از کار بکشیم انقلاب ما یک انقلاب ناقص خواهد بود.
🔶 اولین گام جهت به سرانجام رساندن انقلاب اسلامی 57 و زمینه سازی ظهور و متصل کردن آن به انقلاب مهدوی توجه به اولین انقلاب اسلامی یعنی انقلاب اسلامی محمدی در دوران جاهلیت و سرزمین حجاز است و التفات به این مسئله که انقلاب اسلامی 57 نیز مرحله یا فصلی از همان انقلاب اسلامی محمدی است فلذا تا استقرار دولت کریمه مهدوی ادامه خواهد داشت.
👤 #حسین_کاوه ✍️
#️⃣ #پیرو #انقلاب_محمدی #انقلاب_اسلامی #انقلاب_مهدوی
@tabyinchannel
+به نزدیکی مکه رسیدهایم و تا رسیدن به حرم، راهی نمانده است•••
+حضرت علی(ع) نیز به جمع ما ملحق شده اند•••
••• دیدگان پیامبر پیش از رسیدن به مکه به دیدار برادرش روشن گردید •••
✨پیامبر از حضرت میپرسند:
+"چگونه و با چه نیتی احرام بستی؟" ✨امیرالمومنین پاسخ میدهند:
-"چون نمی دانستم که شما چه نیتی کرده اید، من نیت نمودم که:
🔸" اللهم اِهلالاً کاهلال نبیک "
🔹خدایا نیتی بسان نیت پیامبرت
✨پیامبر میفرمایند:
+"علی جان!تکلیف تو در این حج،همان تکلیف من است،حال به سوی سربازانت برگرد وبا آنها به مکه بیا"
◀️•••واینک کعبه بی تاب از شوق حضور بهترین میهمان،در حریمش،رسیدن ایشان را لحظه شماری میکند.امروز یادگار ابراهیم،میهمانی را در طوف خود خواهد دید که تا برپایی قیامت،عزیزتر از او به زیارتش نخواهد آمد•••▶️
••به حرم میرسیم••
✨صلای لبیک قطع میشود و مکه،یگانه فرزند خود را در آغوش میگیرد✨
•رسول الله از باب"بنی شیبه"به مسجد وارد میشود•
◀️•••لحظات نیکبختی"حجرالاسود"فرا رسیده است:
✅حبیب خدا ابتدا این سنگ بهشتی را استلام میکند
✅وآنگاه در گرداگرد کعبه به طواف مشغول میشود
✅نماز طواف در پس مقام ابراهیم ادا میگردد
✅وسپس نوبت به سعی میان صفا و مروه میرسد
همانجا که روزی دویدن های هاجر را به خود دیده است‼️
✅هفت بار گام زدن در راه صفا ومروه، آخرین عمل از عمره تمتع است و پیامبر رو به زائران وهمراهان میفرماید:
🔺"آنان که قربانی باخود نیاورده اند از احرام خارج شوند،اما آنان که چون من قربانی باخود دارند باید تازمان ذبح قربانی در منا،در احرام بمانند"🔻
💠۱۳روزتاعیدسعیدغدیرخم💠
#روایت_غدیر
#روز_شمار_غدیر ۱۳
تبیین
#اختصاصی 💯علت #تخريب_ولايت_فقيه و #هجمه گسترده به رهبر انقلاب #امام_خامنهای چيست❓ 💯 اهداف و محو
#اختصاصی
💯علت تخريب ولايت فقيه و هجمه گسترده به رهبر انقلاب چيست❓
💯 اهداف و محورهاي استراتژی ستیز با #ولایت_فقیه از سوی نظام سلطه، کدام است❓
#قسمت_سوم 👇
#آماج_طرح_استراتژیک_ولایتستیزی
💠 طرح استراتژیک #ستیز_با_ولایت_فقیه از سوی نظام سلطه، در سه #استراتژی کلی و با نیت چهار #هدف_اساسی تهیه شده است.
✅ ابتدا به بررسی سه محور کلی این طرح می پردازیم و ان شاء الله در ادامه به اهداف پیش روی آن
#سه_استراتژی_ستیز_با_ولایت_فقیه👇
1⃣👈 استراتژی #نفی_شاخص ولایت فقیه؛
2⃣ 👈استراتژی #نفی_شخصیت ولی فقیه؛
3⃣ 👈استراتژی #نفی_شخص ولی فقیه؛
🔺 #هجمه به رهبر انقلاب #امام_خامنه_ای ، دایرهی گستردهای از #فعالیتهای_فکری، #تئوریک، #سیاسی و #جنگ_نرم را بر محور ایجاد #شبهه و #مبارزهی_سیاسیـ_فرهنگی با مفهوم و #نظریه_ولایت_فقیه شامل میشود؛
💠 مبارزهی گستردهای که در آن چهرههای فراوان #داخلی و #خارجی، اعم از #روشنفکر و #حوزوی، دیده میشوند
📛 هدف اصلیشان #طرد و #بیاعتباری این نظریه است.
👈 این سیاست تا #فتنه_88 سیاست اصلی #غرب و #نظام_سلطه با انقلاب اسلامی بود. این همان #استراتژی_اول یعنی استراتژی #نفی_شاخص_ولایت_فقیه است.
🔺 #استراتژی_دوم ناظر بر نفی شخصیت و صلاحیتهای #فقهی، #سیاسی، #فکری، #فرهنگی و... #امام_خامنه_ای در امر #ولایت و #رهبری است.
💠 در این #سیاست غرب تلاش مینماید تا #شایستگیها و #صلاحیتهای_آشکار و #پنهان ایشان را با بهکارگیری #جنگ_نرم مورد خدشه قرار دهد و بیاعتبار سازد و در یک کلام هدف، #کوبیدن_شخصیت_حقوقی ایشان 👈مقام ولایت فقیه 👉است.
🔺 #استراتژی_سوم اما ناظر بر #برجستگیهای_فردی و #شخصیت_حقیقی ایشان است؛ از جمله برجستگیهای #اخلاقی، #ادبی، #حوزوی، #علمی، #خانوادگی و #شخصی.
📌این سه محور از ایام #فتنه_88 تاکنون در چهار جهت آماج گذاری شده اند ...
#چهار_جهت_کلی_آماجگذاری
1⃣👈 #مشروعیت_زدایی از اصل ولایت فقیه؛
2⃣👈 #مقبولیت_زدایی از شخصیت حقوقی ولی فقیه؛
3⃣👈 #اعتبار_زدایی از شخصیت حقیقی ولی فقیه؛
4⃣👈 #اعتماد_زدایی نسبت به ولی فقیه.
♦️ در مبحث قبل گفتیم که #مشروعیت_زدایی از اصل ولایت فقیه، به مثابهی رکن اساسی انقلاب اسلامی و قانون اساسی، در طول ۳۳ سال گذشته #سیاست_ثابت_نظام_سلطه بوده است، 👈اما از آنجا که نظام سلطه و همراهان داخلی آن چنین پنداشته بودند که توانستهاند در طول سالهای پس از #امام، #رهبری_انقلاب را به محاق ببرند، چندان نیازی به #تخریب_شخصیت_حقیقی و #حقوقی ایشان نمیدیدند.
📛 اولین زنگ خطر در #فتنه_88 تیر 78 برایشان به صدا درآمد. این زنگ خطر در #انتخابات 1384و پیروزی #گفتمان_عدالت و #خدمت برایشان تکرار شد و لذا تا سال 1388 و #فتنه_انتخاباتی بر #آماج_دوم تأکید داشتند؛
👈یعنی #بدون_پشتوانه نشان دادن رهبری انقلاب و #مقبولیت_زدایی از ایشان.
♦️ #وجه_تئوریک این امر را #سعید_حجاریان و دیگر #ژورنالیستهای_دوم_خردادی بر عهده داشتند.
♦️ #حجاریان، با تکیه بر مدل #مشروعیت_سهوجهی_رهبری، بر آن بود تا چنین وانمود کند که رهبری انقلاب #فاقد وجوه سنتی و انقلابی است و تنها بر #نهادهای_نظامی تکیه دارد؛ امری که خود او در #اعترافات_تلویزیونیاش به اشتباه بودن آن اذعان نمود.
#به_نقل_از_ابر_حریف_بی_رقیب