🔰 #مقایسه_انقلابها از لحاظ وضعیت حکومتها پیش از انقلاب
🛑 #قسمت_اول
🔵 الف) از لحاظ #نظامی
🔺 ۱- فرانسه:
دوران لوئی پانزدهم و شانزدهم ارتش در چهار جنگ بزرگ با کشورهای همسایه شرکت کرد که مجموعاً بیش از ربع قرن طول کشید و موجب فرسایش جدی قوای نظامی شد.
🔺 ۲- روسیه:
رومانوف ها بعد از شکست در جنگ با ژاپن (1905) و جنگ جهانی اول تحقیر شدند. سربازان ناراضی و برگشته از جنگ، خود از معترضان و مخالفان حکومت شدند.
🔺 ۳- ایران:
ارتش ایران در پنجاه سال قبل از انقلاب در هیچ جنگ خارجی مهمی شرکت نکرده بود و با افزایش قیمت نفت و اعلام خروج انگلیس از خلیج فارس، شاه #ژاندارم منطقه شد و آمریکا بهترین تسلیحات نظامی اش را به چند میلیارد دلار به شاه فروخت در بحبوحه انقلاب هر دو #ابرقدرت شرق و غرب از شاه #حمایت می کردند
🔵 ب) از لحاظ #اقتصادی
🔻 ۱- فرانسه:
خزانه خالی، کاهش تولیدات، کشاورزی، هزینه های سرسام آور جنگها، #استقراض مکرر حکومت از اشراف و بورژوا ها در #قحطی ۱۷۸۹ و تلاش برای تصویب یک برنامه اقتصادی با اتکا به نهاد قضایی پارلمان آخرالامر حکومت را به دام انقلاب انداخت.
🔻 ۲- روسیه:
کاهش تولید غله از ۷ میلیارد پود در سال ۱۹۱۳ به ۵ میلیارد پود در سال ۱۹۱۷ و قحطی بعد از شروع جنگ ۱۹۱۴ مدیریت اقتصادی حکومت را به #بحران کشاند.
🔻 ۳- ایران:
#افزایش درآمد نفتی در پنج سال آخر، از 2 میلیارد به ۱۸ میلیارد یعنی #بالاترین حد تا زمان خودش باعث واردات مواد غذایی و کالاهای مصرفی و همینطور اعطای وام های کلان به کشورهای مختلف جهان شد البته در کنار رشد #ثروت حکومت، فاصله طبقاتی و #فقر مردم نیز بسیار افزایش یافت.
🔵 الف) از لحاظ #فراگیری_جغرافیایی_و_اجتماعی
🔺 ۱- فرانسه:
انقلاب #محدود به پاریس و روستاهای حومه آن بود. حکومت #ضعیف بود و لازم نبود همه کشور #بسیج شوند لذا شورشهای پایتخت کار را تمام کرد
🔺 ۲- روسیه:
انقلاب در سن پترزبورگ و مسکو شکل گرفت و #نهایتاً به چند شهر صنعتی نیز تسری یافت
🔺 ۳- ایران:
انقلاب در #اغلب شهرها و روستاهای کشور واقع شد. مردم شهرها و روستاها برای کشته هایشان چهلم گرفتند و کارگران، کارمندان، کشاورزان و اصناف و همه اقشار به انقلاب پیوستند و انقلاب در تمام شهرها و روستاها خود را نشان داد و حتی بسیاری از شهرها و روستاها، #قبل از ۲۲ بهمن در شهر خود حکومت را بهدست گرفته بودند.
@tahlil30yasi
🔰 #مقایسه_انقلابها از لحاظ رهبری در انقلابها
🛑 #قسمت_دوم
🔵 الف) عنصر رهبری
🔺 ۱- فرانسه:
میرابو تا ۱۷۹۰ لافایت تا ۱۷۹۱ دانتون تا ۱۷۹۳ روبسپیر تا ۱۷۹۴ رهبری مقطعی کوتاه، آن هم بر گروهی از انقلابی ها را بر عهده داشتند و هیچ کدام به عنوان راهبر انقلاب، از ابتدای تکوین انقلاب تا انتهای استقرار و تثبیت نظام جدید نتوانست در راس باشد
🔺 ۲- روسیه:
تروتسکی به عنوان معاون اصلی لنین اعتراف میکند که انقلاب فوریه رهبر مشخصی نداشت و رهبران با سقوط حکومت تزاری وارد صحنه شدند لنین در دو برهه مهم انقلاب روسیه، یعنی ژانویه ۱۹۰۵ و فوریه ۱۹۱۷، حضور نداشت و هر بار پس از پیروزی موقت انقلاب، خودش را به روسیه رساند و نتوانست قدرت را در دست بگیرد. این سازمان حزبی انقلابی ها بود که اثر می گذاشت و رهبران در سالهای پس از انقلاب به عنوان عضو حزب بلشویک ها روسیه را اداره می کردند
🔺 ۳- ایران:
انقلاب ایران بدون هیچ سازمان حزبی پیشرو، با محوریت شخصیت امام خمینی از ۱۳۴۲ آغاز و در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رسید. در صبحگاه پیروزی، همه طیفها و جناح های مذهبی و غیرمذهبی از حزب توده تا جبهه ملی و مجاهدین خلق، او را یگانه رهبر مطلق انقلاب می دانستند همانطور که موقع بازگشتش به وطن چند میلیون به استقبالش رفتند هنگام رحلتش هم ۱۰ میلیون به تشییع جنازه اش رفتند.
🔵 ب) کیفیت انتقال قدرتها
🔻 ۱- فرانسه:
انتقال خونین و مکرر قدرت و نگارش چندباره قانون اساسی نهایتاً منجر به ترور رهبر انقلاب توسط همراهانش در ژوئن ۱۷۹۴ شد که به ترمیدور معروف شد پس از آن حکومت شورایی چند سالی دوام آورد و در نهایت نوبت به استبداد ناپلئونی تا ۱۸۱۴ رسید
🔻 ۲- روسیه:
در ۲۱ ژانویه ۱۹۲۴ پس از مرگ لنین، استالین رهبری انقلاب روسیه را در دست گرفت و تروتسکی که مدنظر رهبر انقلاب بود تبعید شد، استالین در هنگام بیماری لنین هزاران نفر از مخالفینش را به قتل رساند. استالین تا ۱۹۵۲ زمامدار روسیه بود.
🔻 ۳- ایران:
در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ پس از رحلت امام خمینی و رهبری انقلاب به طور قانونی و بدون چالش به رهبر بعدی آیت الله خامنه ای منتقل شد، نکته عجیب در جلسه انتخاب رهبر، مخالفت شخص آیت الله خامنه ای به انتخاب خود به عنوان رهبر بود ادامه مسیر بنیانگذار در دوران رهبر جدید، نشان از آن داشت که رهبری ولی فقیه، ساختاری سیاسی، متکی به ایدئولوژی انقلاب یعنی اسلام است.
@tahlil30yasi
14.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نیجریه به مناسبت سالروز انقلاب اسلامی ایران
🔺ده ها هزار نفر از مردم و شیعیان ایالتهای "ابوجا" و "کانو"ی نیجریه امروز جمعه ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ برای گرامی داشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران راهپیمایی کردند.
🔸دوستداران جمهوری اسلامی ایران، با حضور گسترده در خیابانها ضمن همراه داشتن پرچم های ایران و تصاویر امام خمینی(ره)، آیتالله العظمی خامنهای، شیخ ابراهیم زاکزاکی و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، شعارهای "الله اکبر" و "مرگ بر آمریکا" کردند.
🔹عاشقان انقلاب اسلامی و شیعیان عاشورایی نیجریه با برگزاری این راهپیمایی گسترده، خود را وفادار به این انقلاب مردمی دانستند و از جمهوری اسلامی ایران حمایت کردند.
منبع: HausaTV
@tahlil30yasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷جملات برگزیده از حضرت آیتالله خامنهای درباره «دهه فجر و ۲۲ بهمن»:
* دههی فجر، در حقیقت مقطع رهایی ملت ایران است. ۱۳۶۹/۱۰/۱۱
* دههی فجر، آن آیینهیی است که خورشید اسلام در آن درخشید . ۱۳۶۹/۱۰/۱۱
* برگزاری دههی فجر، باید مثل برگزاری جشن نیمهی شعبان باشد. ۱۳۶۹/۱۰/۱۱
* خاطرهی امام، بیش از همیشه، در دههی فجر و بیستودوی بهمن است. ۱۳۶۹/۱۰/۱۱
* در طلیعهی روزهای درخشان فجر از همه چیز شایستهتر تکریم شهیدان و خضوع در برابر روح فداکار آنهاست. ۱۳۷۹/۱۱/۱۲
* حادثه بیستودوم بهمن و پیروزی انقلاب، پایان تحقیر ملت ایران بود. ۱۳۸۰/۱۱/۲۱
* اگر انقلاب اسلامی و امام بزرگوار ما نبود و اگر اسلام پرچمدار انقلاب و تحوّل در این کشور نبود، هیچ امیدی وجود نداشت که سلطه جهنّمىِ تحقیرآمیز امریکا و حکومت دیکتاتورىِ قسىّالقلب پهلوی از این مملکت برکنده شود. ۱۳۸۱/۰۳/۱۴
* راهپیمایی بیستودوم بهمن در جهان یک پدیده بینظیر است؛ . ۱۳۸۲/۱۱/۲۴
* راهپیمایی بیستودوم بهمن مظهر اقتدار ملی است؛ نشاندهندهی عزم عمومی ملت ایران است؛ مظهر همان چیزی است که هر دشمنی را در هر حد و اندازهیی از اقتدار نظامی و تواناییهای تبلیغاتی و سیاسی، مرعوب میکند. ۱۳۸۳/۱۱/۱۹
* ملت ایران هر سال با حرکت خود در بیستودوم بهمن، دشمن را در جای خود متوقف و وادار به عقبنشینی کرده. ۱۳۸۳/۱۱/۱۹
* روز ۲۲ بهمن و راهپیمائی ۲۲ بهمن مظهر اقتدار ملی است؛ مظهر اقتدار ملت ایران است؛ مظهر حضور مردمی و اراده و عزم ملی ملت ایران است. ۱۳۸۶/۱۱/۱۹
منبع:پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR
@tahlil30yasi
-1459151104_-572875341.pdf
46.19M
#فوری
#منتشر_شد
📔 فایل کتاب "کارنامه منتشرنشده"
🔹 آیا اگر پهلوی هم بود، دستاوردهای کنونی برای ایران رقم می خورد؟
@tahlil30yasi
🔹در کدام شاخصه ها پیش آمده ایم اما با وضعیت مطلوب فاصله داریم؟
🔸مقایسه ایران دوره پهلوی با کشورهای جهان عرب و خاورمیانه
🔸 ارزیابی کارآمدی دفاعی امنیتی ایران اسلامی از زاویه ای کاملا متفاوت
🔹 بررسی مقایسه ای وضعیت رفاه جامعه ایرانی مبتنی بر شاخصه های معیشتی
@tahlil30yasi
🔸 شدت تحریم ها علیه ایران در مقایسه با سایر کشورها
🔹 ارزیابی جامع وضعیت علمی ایران به تفکیک رشته های تخصصی
#کارنامه_منتشرنشده
#ایران۲۰
#جهاد_نخستین
@tahlil30yasi
May 11
🔸۲۱ ملاقات سفیر عربستان سعودی با مقامات بلندپایه و فعالان اجتماعی تاجیکستان در طول دو ماه اخیر
تنها در طول دو ماه اخیر سفیر عربستان سعودی در تاجیکستان ولیدبنعبدالرحمن الرشیدان، ۱۴ ملاقات با مقامات بلندپایه تاجیکستان و ۷ ملاقات با فعالان مدنی، علمی و رسانهای این کشور داشته است و همچنان در حال گسترش نفوذ و پیشبرد اهداف عربستان سعودی در تاجیکستان است.
ملاقات و گفتوگو با رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک دفتر ریاستجمهوری تاجیکستان؛
ملاقات با مدیرکل مرکز مطالعات اسلامی تاجیکستان؛
ملاقات با رئیس اداره پلیس پایتخت تاجیکستان؛
ملاقات با رئیس اداره مبارزه با موادمخدر؛
ملاقات با رئیس اداره گمرک؛
ملاقات با رئیس اتاق بازرگانی و صنایع؛
ملاقات با وزیر امورخارجه؛
حضور در جلسه مشترک پارلمان و شورای عالی تاجیکستان؛
حضور در ملاقات رئیسجمهور تاجیکستان با وزیر سرمایهگذاری عربستان؛
حضور در ملاقات دادستانهای کل تاجیکستان و عربستان؛
ملاقات با رئیس اداره آمار تاجیکستان؛
ملاقات با نایبرئیس صداوسیمای تاجیکستان و مدیر فرهنگی رسانه ملی؛
حضور در دفتر روزنامه «اوستا» و گفتوگو با سردبیر این روزنامه؛
بازدید از کالج زبان تاجیکستان؛
بازدید از کتابخانه ملی تاجیکستان و گفتوگو با مدیر آن؛
و چندین ملاقات دیگر با تاجران و کارآفرینان تاجیکستان.
این موارد صرفا مربوط به دیدارها و گفتوگوهای سفیر عربستان سعودی در تاجیکستان در طول دو ماه اخیر بوده و منظور از ذکر مواردی از دیدارها و جلسات دو ماه اخیر وی، ایجاد تصویری در ذهن مخاطب از حجم بالای ارتباطات و فعالیتهای سفارت عربستان سعودی در این کشور میباشد
@tahlil30yasi
روزشمار انقلاب_mixdown.mp3
9.17M
📢#صدای_انقلاب شماره۶۰۸
💠روزشمار انقلاب
بررسی اجمالی پیروزی انقلاب اسلامی ایران و سقوط رژیم شاهنشاهی
در روزهای منتهی به ۲۲ بهمن ماه
#انقلاب
#روزشمار
#امام_خمینی
#رژیم_شاهنشاهی
#صدای_انقلاب
🆔 @tahlil30yasi
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
664549_425_۱۱۰۲۲۰۲۳.m4a
4.16M
📢#صدای_انقلاب
سرودهای خاطرهانگیز
ای ایران سرای امید
بر بامت سپیده دمید...
محمدمعتمدی
#ایران
#امید
#پیروزی
#صدای_انقلاب
🆔 @tahlil30yasi
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
رهبر جنبش اسلامی نیجریه گفت که محور غربی-صهیونیستی هرگز توان مقابله با پیشرفت جمهوری اسلامی ایران را ندارد.
شیخ «ابراهیم زکزاکی» رهبر جنبش اسلامی نیجریه گفت که محور غربی-صهیونیستی هرگز به پیروزی نخواهد رسید و موفق به خاموش کردن نور اسلامی در جهان و در جمهوری اسلامی ایران نخواهد شد.
او به مناسبت چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در ایران گفت: «امام خامنهای همان امام خمینی است و میتوان گفت که جسم امام خمینی از میان ما رفت اما روح او در امام خامنهای باقی مانده است».
@tahlil30yasi
🔸نخستین خلبانان طالبان گواهی پایان دوره خود را دریافت کردند. به زودی انتحاری پرنده
@tahlil30yasi
🔸درخواست الحلبوسی از کشورهای عربی برای حمایت از سوریه
محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق از همتایان خود در کشورهای عربی و رهبران این کشورها خواست تا برای بازگرداندن دمشق به محیط عربی و حفظ امنیت و ثبات سوریه و حمایت از آن در راستای ایفای نقش مؤثر در سطوح مختلف اقدام کنند.
وی افزود که ما در عراق مرزهای مشترک با سوریه را گشودهایم تا تمام کمکهای مردمی و دولتی برای حمایت از مردم آن کشور و در راستای گذر از رنجهای زلزله هولناک اخیر به دست آنان برسد.
@tahlil30yasi