#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #عمان
✅ فرصتهای سفر به عمان
🔶 پنجمین سفر حجتالاسلام رئیسی به دعوت رسمی «هیثم بنطارق آلسعید» سلطان عمان در هفته جاری صورت گرفت.
🔶 گزارههای خبری
🔸 دکتر رئیسی روز گذشته و پس از بازگشت از سفر رسمی یکروزه به عمان، با اشاره به امضای ۱۳ سند همکاری میان دو کشور اظهار داشت: «با وجود افزایش حدود دو برابری حجم تجارت میان دو کشور، از رقم ۷۰۰ میلیون دلار به ۱, ۳ میلیارد دلار، این سطح از تعاملات تجاری همچنان با ظرفیتهای متنوع موجود در دو کشور فاصله دارد و باید برای افزایش آن تلاش کرد».
🔸 دربار سلطنتی عمان با صدور بیانیهای در خصوص سفر رئیسجمهور کشورمان به مسقط، اعلام کرد: «حسن همجواری و روابط حسنه بین عمان و جمهوری اسلامی ایران در چارچوب توجه ویژه «سلطان هیثم بن طارق» و جناب آقای دکتر «ابراهیم رئیسی» رئیسجمهوری اسلامی ایران، به توسعه در زمینههای مختلف که در خدمت منافع دو کشور دوست باشد، مجسم است».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 هرچند کشور عمان به لحاظ جایگاه بینالمللی، جایگاهی بیطرف و صلحجو همچون کشور سوئیس معرفی میشود، اما واقعیت آن است که این کشور در انزوای جغرافیایی و مذهبی و رقابت با امارات و برخی از کشورهای عربی منطقه است و برای افزایش توان تأثیرگذاری، به دنبال متحد قدرتمند منطقهای است. به همین دلیل تلاش میکند که رابطه خوبی با ایران داشته باشد و طی سالهای گذشته نیز روابط سیاسی دو کشور در جایگاه خوبی قرار داشته است.
🔸 برخی از تجار و افراد منفعتطلب داخلی که بعضاً منافعی در دبی دارند، مایل نیستند که عمان در تجارت با ایران، جانشین دبی شود. بااینوجود، این کشور ظرفیتهای بالایی برای فعال شدن تجارت جهانی ایران و کاهش تحریمهای پولی و بانکی دارد.
🔸 اخبار دریافتی از سفر رئیسجمهور به عمان، موضوعات اسناد امضاشده و بیانیه دربار سلطنتی عمان، حاکی از آن است که این سفر بیشتر یک سفر اقتصادی بوده است. افزایش حجم مبادلات اقتصادی و تجاری، دسترسی به یمن و شرق آفریقا ازجمله زمینههای همکاری میان دو کشور میتواند باشد. البته موضوع صادرات گاز ایران به عمان نیز میتواند موضوع مهم در ادامه روابط اقتصادی دو کشور باشد که هم قراردادهایی از گذشته در این حوزه میان دو کشور به امضا رسیده و هم علاوه بر تأمین نیاز عمانیها، آنها به یک آلترناتیو دیگر در برای خط دلفین قطر دست مییابند.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد کوچک زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#تحلیل_کننده
#مجلس_شورای_اسلامی
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
🔶 توکّل و اخلاص و مجاهدت همراه با از خودگذشتگی، راه کسب پیروزی:
🔰مسئلهی فتح خرّمشهر در واقع نماد تغییر یک معادلهی تلخ به یک معادلهی شیرین بود که ملّت ایران نجات پیدا کرد.
💠این نجات ملی ناشی از چی بود؟ عامل چند چیز بود:
🔹جهاد
🔸از خودگذشتگی
🔹عزم راسخ
🔸ابتکار عمل
🔺روح همهی اینها هم اخلاص، اخلاص للّه و توکل علیاللّه بود.
📍اگر این ایمان و این جهاد و امثال اینها وجود داشته باشد، مسئله فقط این نیست که خدا شما را خواهد آمرزید، نه؛ پیروزی [یعنی] آن چیزی را که دنبالش هستید، خدای متعال به شما هدیه خواهد داد.
🏷 نکاتی دربارهی جایگاه و نقش مهم مجلس شورای اسلامی
🔸 مجلس شورای اسلامی یکی از ارکان اصلی مدیریت کشور است.
📍مدیریت کشور کار دشواری است، بخصوص این دشواری افزایش پیدا میکند در برخی از اوضاع و احوالی که در دنیا پیش میآید، مثل همین اوضاع و احوال امروز. مثلاً:
👈رقابتهای خصمانهی قدرتها با هم
👈وجود تحرّکات نظامی در یک نقطهی حساس دنیا
👈 تهدیدهای فزایندهی نظامی
👈بیماریهای فراگیر
👈تهدیدهای غذایی در سطح جهان
🔻ایران اسلامی علاوهی بر کشورهای دیگر یک مسئلهی دیگر هم دارد و آن این است که ما یک سخن نو را در مباحثات جهانی وارد کردیم: مردمسالاری دینی، مردمسالاری اسلامی
🔺بنابراین مدیریت کشور مدیریت آسانی نیست... هرکسی که نقشی در این مدیریت دارد باید بداند که چه کار بزرگ و مهمی را دارد انجام میدهد:
1️⃣اوّلاً از تواناییهای خودمان آگاهی داشته باشیم.
2️⃣ ثانیاً آسیبپذیریهای خودمان را درست بشناسیم.
❌علاوهی بر اینها بایستی سعی کنیم خطا نکنیم، اشتباه نکنیم. دشمن بیش از آنکه به تواناییهای خودش امیدوار باشد، به خطاهای ما امیدوار است. اگر غفلت کردید، دشمن دُور زد شما را، از پهلو به شما حمله کرد، هیچ کار نمیتوانید بکنید.
💠 درباره انقلابی ماندن و شاخصهای نمایندهی انقلابی:
📌ما گفتیم «مجلس انقلابی»! یک عدّهای خوششان نیامد... حقیقت همین بود که این مجلس با شعارهای انقلاب تشکیل شد؛ مردم نگاه کردند، گزینههایی را انتخاب کردند که حرکتشان، جهتگیریشان، شعارشان، حرفشان، حرف انقلاب بود.
❇️ شعارهای انقلاب به نفع کشور است؛ بر خلاف کسانی که میخواهند وانمود کنند که انقلاب برای کشور دردسر است، نه بعکس، انقلاب و شعارهای انقلابی و آرمانهای انقلابی درمان دردهای کشور است.
☑️البته نکتهی اساسی انقلابی ماندن است
🔘مشکلتر از انقلابی بودن و گرایش انقلابی داشتن، انقلابی ماندن است؛ چه فرد، چه جمع.
🔶 شاخصهای نمایندهی انقلابی:
🔹سادهزیستی؛ اسیر تجمّلات و اعیانمنشی نشدن
🔸امانتداری
🔹مسئولیّتپذیری
🔸مردمی بودن
🔹دنبال حلّ مشکلات اساسی کشور بودن
🔸اجتناب جدّی از تبعیض و فساد
🔹همکاری صمیمانه با دیگر دستاندرکاران مدیریّت کشور
🔸همراهی با عامهی مردم بدون عوامزدگی و جَوزدگی
🔹پایبندی به قانون اساسی
❌یکی از چیزهایی که نشانهی نمایندهی انقلابی نیست، عبارت است از نطقهای اعتراضی پُرشورِ میانبرنامه. اینکه یک نفر بِایستد آنجا بنا کند اعتراض کردن، این اصلاً علامت انقلابی بودن نیست.
💠 چند توصیه در زمینهی قانونگذاری و انجام وظایف مجلس:
🔹وضع قانون با نگاه جامع و بلند مدت
🔸قانونگذاری منطبق با این سیاستهای کلّی نظام
🔹جلوگیری از افزایش و تراکم طرحها
🔸اصلاح مسئله بودجه و اضافه نکردن به کسری بودجه
🔹تقویت بنیهی کارشناسی مجلس
🔸تنظیم برنامهی هفتم توسعه با رویکرد مسئلهمحور
🔹تبیین رسانهای قوانین
🔸تداوم حرکت چابک و فعّال دیوان محاسبات
🔹دخالت نکردن در انتصابها و توجه به مسئلهی تفکیک قوا
🔸مراقبت از آبروی افراد
🔹بیشتر شدن تضرع و توسل با بیشتر شدن مسئولیت
☘️ پروردگارا! به حقّ محمّد و آل محمّد، ما را با وظایف خودمان آشنا کن؛ ما را به وظایف خودمان عامل کن. پروردگارا! روح مطهّر امام بزرگوار را و ارواح مطهّر شهدای عزیز را و روح مطهّر این شهید اخیر پریروز را که اهل میانه بود (رضوان اللّه تعالی علیه)، با پیغمبر محشور کن و درجات آنها را روزبهروز عالیتر بفرما.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#برجام
✅ سریالِ پرتکرار آزمون و خطای برجامی
🔶 با شروع طرح تحول اقتصادی توسط دولت که عقلانیت و ضرورت اجرای این طرح از سوی قاطبه کارشناسان اقتصادی مورد تأیید قرار گرفته، برخی عاملان وضع موجود، فرصت را غنیمت شمردند تا شاید در حرکت فرار به جلو با بندِ دوباره مشکلات کشور به خارج و گره زدن آبونان مردم به برجام، میراث بیعملی و بیتدبیری خویش را از اذهان و افکار عمومی پاک نمایند!
🔸 علی ربیعی، سخنگوی دولت تدبیر و امید در یادداشتی در سایت آفتاب نوشته است: «حالا قبول کردید دولت روحانی زیر فشار تحریمها بود؟ هر چه بود آن روزهای سخت گذشت و تاریخ قاضی منصفی است. پیشتر، وقتی از تأثیر مرگبار تحریمهای ظالمانه در تهدید زندگی، معیشت، نشاط و روان جامعه و نیز از همبستگی تحریم و FATF در به خطر انداختن جان انسانها سخن گفته میشد، باید ریسک انواع برچسبها به جان خریده میشد. این روزها آنچه انکار میشد، اندکاندک بر زبانها جاری میشود».
🔸 عباس عبدی، تحلیلگر اصلاحطلب نیز در روزنامه اعتماد نوشت: «پاسخ به حل مسئله امروزِ اقتصاد ایران را نباید در دانش اقتصادی دنبال کرد. متأسفانه امید به حل مسائل اقتصادی امروز ایران را باید در میدان سیاست جستوجو کرد که راه آن نیز باز نیست. از همه مهمتر اینکه بدون حل برجام چشمانداز روشنی نخواهد داشت!».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 یکی از دلایل مهم مشکلات اقتصادی، درونزا نبودن اقتصاد کشور و تأثیرپذیری شدید آن از تکانههای بیرونی است که خود نتیجه پیروی از سیاستهای غرضآلود بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول- البته با طرحریزی و پیادهسازی توسط نئولیبرالهای کارگزارانی و اعتدالی در قالب برنامههای توسعه- است.
🔸 طرح مجدد تأثیر برجام و نپیوستن به FATF در تداوم این مشکلات، در حالی توسط سخنگوی دولت قبل ارائه میشود که تنگنای امروز معیشتی در کشور، نتیجه اتکا به کدخدا و امید به دشمنان موجودیت ملت ایران بوده که از فردای اجرای این سند مخدوش و با همه پیشپرداختهای طرف ایرانی، به اذعان خودِ مسئولین دولت سابق، هیچ گشایش اقتصادی توسط آمریکاییها و شرکای اروپایی آنها برای ایران فراهم نشد.
🔸 تغییر زمین بازی از اقتصاد به سیاست و ادعایِ راهحل سیاسی داشتنِ مشکلات اقتصادی در صورتی است که خروجی این نگاه در ۸ سال گذشته، موجب توجه بیش از حد به تک گزینه مذاکرات برجامی شد که در پی آن شاهد بیعملی و بیتدبیری در داخل و رها کردن ظرفیتهای بومی و بیکاری هر چه بیشتر جوانان تحصیلکرده کشور بودیم.
🔶 نکته پایانی
🔸 سریالِ پرتکرار «نگاه امیدوارانه به غرب» دولت قبل، با امید بستنِ با کدخدا و دموکراتهای مؤدب، درنهایت، به دستاورد «هیچ» منجر شد و بهجای تکیه بر درون و تلاش در تحقق اقتصاد مقاومتی و عمل به طرح تحول اقتصادی به عنوان سند بالادستی، به شرطیسازی و پیوند زدن مسائل و مشکلات اقتصادی به میز مذاکره با نظام استکباری انجامید. با توجه به نیاز مبرم این نظام زیادهخواه سرمایهداری به تأمین منابع ارزان انرژی از یکسو و بهرهبرداری از بازار مصرف منطقه از سویی دیگر، خندههای دیپلماتیک غربی بار دیگر قصد انحراف باور ایرانی از مسیر خودباوری عزتمندانه به سمت نگاه تکخطی به بیرون از مرزها و تأمین نیاز از ماحصل نیمنگاه دشمن بیرونی دارد؛ درحالیکه مسیر مشخص است و برنامه مطلوب، همانا اقتصاد درونزای بروننگر است و بس.
🔸 #به_قلم_اساتید: جواد خسروی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#امام_صادق(ع)
✅ امام صادق(ع) مرد مبارزه، علم و دانش و تشکیلات
🔶 امام صادق(ع) مرد مبارزه بود، مرد علم و دانش بود و مرد تشکیلات بود.
🔸 مرد علم و دانش بودنش را همه شنیدهاید. محفل درس امام صادق(ع) و میدان آموزشی که آن بزرگوار به وجود آورد، هم قبل از او و هم بعد از او در تاریخ زندگی امامان شیعه بینظیر بود. همهی حرفهای درست اسلام و مفاهیم اصیل قرآن که در طول یک قرن و اندی به وسیلهی مغرضان و مفسدان یا جاهلان تحریف شده بود، همهی آنها را امام صادق(ع) به شکل درست بیان کرد.
🔸 اما مرد مبارزه بودنش را کمتر شنیدهاید. امام صادق(ع) مشغول یک مبارزهی دامنهدار و پیگیر بود. مبارزه برای قبضه کردن حکومت و قدرت و به وجود آوردن حکومت اسلامی و علوی. یعنی امام صادق(ع) زمینه را آماده میکرد تا بنیامیه را از بین ببرد و به جای آنها حکومت علوی را که همان حکومت راستین اسلامی است بر سر کار بیاورد.
🔸 اما آن بعد سوم را که اصلاً نشنیدهاید، مرد تشکیلات بودن امام صادق(ع) است که یک تشکیلات عظیمی از مؤمنان خود از طرفداران جریان حکومت علوی در سراسر عالم اسلام از اقصای خراسان و ماوراءالنهر تا شمال آفریقا به وجود آورده بود.
🔸 تشکیلات یعنی چه؟ یعنی این که وقتی امام صادق(ع) اراده میکند آن چه را که او میخواهد بدانند، نمایندگان او در سراسر آفاق عالم اسلام به مردم میگویند تا بدانند. یعنی از همه جا وجوهات و بودجه برای ادارهی مبارزهی سیاسی عظیم آل علی جمع کنند. یعنی وکلا و نمایندگان او در همهی شهرها باشند که پیروان امام صادق(ع) به آنها مراجعه کنند و تکلیف دینی و همچنین تکلیف سیاسی خود را از آن حضرت بپرسند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#تحلیل_کننده
#تبیین
✅ سیاستها و اقدامات کلان در خصوص تبیین بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی
1⃣ تبیین این گزاره که: "مشکلتر از انقلابی بودن و گرایش انقلابی داشتن، انقلابی ماندن است؛ چه فرد، چه جمع، که کلّ مجلس باشد."
2⃣ تبیین "شاخصههای نماینده انقلابی" اعم از سادهزیستی، مسئولیّتپذیری، مردمی بودن، حلّ مشکلات اساسی کشور، اجتناب جدّی از تبعیض و فساد، همکاری صمیمانه با دیگر دستاندرکاران مدیریّت کشور، عوامزده نبودن، جَوزده نبودن و پایبندی به قانون اساسی.
3⃣ تبیین این گزاره که: "سراغ مسائل فرعی رفتن در حالی که ما مسائل اصلی را جلوی چشم داریم، جایز نیست. دنبال حلّ مشکلات اساسی و مسائل اصلی باشید."
و با عنایت به تبیین مسائل اصلی کشور از سوی حضرت آقا نظیر "دغدغهی اصلی و اساسیشان حلّ مشکلات مردم است؛ ۱۳۹۴" و "مسئلهی مدیریّت فضای مجازی جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلهی بلندمدّت هم نیست؛ مسئلهی کوتاهمدّت و میانمدّت و جزو مسائل نزدیک ما است. ۱۳۹۹" حلّ این مسائل از نمایندگان مطالبه گردد.
4⃣ تقبیه نطقهای اعتراضی پُرشورِ میانبرنامه مجلس و تبیین غیر انقلابی بودن حرکات از این دست برای اصلاح رفتار نمایندگان.
5⃣ مطالبه احصاء قوانین مبتنی بر سیاستهای کلّی نظام.
6⃣ مطالبه تقویت بنیهی کارشناسی مرکز پژوهشهای مجلس و کنار گذاشتن نظرات نگران کننده این مرکز از مسیر تقنینی تا زمان رفع مشکل.
7⃣ مطالبه "عدم جَوزدگی و ایستادگی مجلس در مقابل هیاهوهای غیرمنطقی عدّهای فرصت طلب" علیه طرحها و قوانین در دست بررسی در مجلس نظیر طرح شفافیت و طرح صیانت از کاربران فضای مجازی.
8⃣ تبیین منظور حضرت آقا از طرح این مطلب که نمایندهی انقلابی آن کسی است که پای تصویب قانون میایستد و در فضای مجازی و جنجال علیه این قانون به زانو در نمی آید.(اشاره به عقب نشینی برخی نمایندگان نسبت به هیاهوی ایجاد شده علیه طرح صیانت کاربران فضای مجازی)
9⃣ مطالبه اصلاح ساختار رسانهای مجلس برای تبیین فوائد طرحها و قوانین در دست اقدام نظیر طرح تنظیمگری خدمات فضای مجازی برای مردم و ایجاد هجمه علیه پادوهای رسانهای به ظاهر انقلابی که در جهت عدم وحدت جریان انقلابی در مجلس علیه مطالبات اساسی نظام فعالیت میکنند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#امام_صادق (ع) #حکومت_اسلامی
#مجلس_شورای_اسلامی #انقلابی
✅ انقلابی بمانید
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
خط حزب الله ۳۴۲.pdf
3.65M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#امام_صادق (ع) #حکومت_اسلامی
#مجلس_شورای_اسلامی #انقلابی
✅ انقلابی بمانید
🔶 خط حزبالله، در سالروز شهادت امام صادق علیهالسلام در سخنهفته خود با عنوان «جریانسازی برای برپایی حکومت اسلامی» مروری بر سیره مبارزاتی آن امام همام داشته است.
🔸 به مناسبت دیدار اخیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب، خط حزبالله مروری بر ۲۰ توصیه مهم رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس یازدهم برای انقلابی ماندن، داشته است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید، صیاد خدایی که هفته گذشته در تهران ترور شد، تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۴۲
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#توقیف_نفت_کش
✅ اقتدار سبزپوشان در خلیج همیشه فارس
🔶 روز گذشته توقیف دو نفتکش یونانی در آبهای خلیجفارس توسط نیروی دریایی سپاه به یکی از داغترین خبرهای رسانهای تبدیل شد. توقیف این دو نفتکش صرفاً در فضای رسانهای نماند و سیاستمداران دو طرف هم به این موضوع واکنش نشان دادند.
🔶 گزارههای خبری
🔸 روابط عمومی سپاه در اطلاعیهای اعلام کرد «نیروی دریایی سپاه دو فروند نفتکش یونانی Delta Poseido و Prudent Warrior را به دلیل تخلفات انجام گرفته، در آبهای نیلگون خلیجفارس توقیف کرد».
🔸 روزنامه آمریکایی واشنگتنپست به نقل از یک مقام دفاعی ایالاتمتحده، تلویحاً نظر روابط عمومی سپاه مبنی بر تخلف این دو نفتکش را تأیید کرده و نوشت: «به نظر میرسد این دو کشتی روز جمعه قبل از توقیف شدن، به آبهای سرزمینی ایران نزدیک شده و دستگاههای ردیاب خود را خاموش کرده بودند».
🔸 وزارت خارجه یونان طی بیانیهای، بدون اشاره به سرقت نفت ایران در فروردینماه سال جاری، اعلام کرد: «از ایران میخواهیم فوراً این دو کشتی و خدمه آن را آزاد کند. این اقدام ایران که با قوه قهریه برای توقیف این دو نفتکش صورت گرفت، باعث تأثیر بر روابط دوجانبه و همچنین کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواهد شد که یونان هم یکی از اعضای آن است».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 نیروی دریایی سپاه بزرگترین تأمینکننده امنیت خلیجفارس و شناورهای حاضر در این خلیج است. این صرفاً یک ادعا نیست؛ چراکه نیروی دریایی سپاه امنیت تنگه هرمزی را بر عهده دارد که با عبور سالانه ۲۰ هزار شناور و صادرات حدود ۲۰ میلیون بشکه نفت خام در روز که معادل ۴۰ درصد کل نفت حمل شده توسط کشتیهای نفتکش و معادل ۲۵ درصد کل عرضه جهانی نفت میباشد در ردیف حیاتیترین تنگههای عبور و مروری جهان بهحساب میآید.
🔸 از سویی نیروی دریایی جمهوری اسلامی هیچوقت ابتدائاً و بهصورت تهاجمی اقدام به عملیات ننمودهاند بلکه اقدامات آنها همیشه در پاسخ به شیطنتهای طرف مقابل بوده است؛ مثلاً نفتکش «استنا ایمپرو» انگلیس در قبال توقیف نفتکش ایرانی «گریس1» یا «آدریان دریای1» توقیف شد و توقیف نفتکش sothys در آبان ۱۴۰۰ هم دقیقاً بر این اساس بود.
🔸 هرچند عملیاتهای دریایی سپاه در مواجهه با شرارتهای دیگران ازجمله رژیم صهیونیستی، آمریکاییها و ارتش ملکه، ابتدایی و تهاجمی نبوده ولی آنچنان اقتدارآمیز بوده است که توانسته موازنه وحشت را در خلیجفارس و آبهای منطقهای و بینالمللی به نفع ایران تغییر دهد.
🔸 تغییر این موازنه وحشت به نفع ایران به نحوی بوده است که رژیم صهیونیستی و آمریکاییها اقدامات شیطنتآمیز خود را در شرایط فعلی متوقف یا به حالت تعلیق درآوردند. ولی تعجبآور است که مایه عبرت کشور کوچکی مانند یونان نگردیده است.
🔸 آنچه موجب تحیر است این است که وزارت خارجه یونان در بیانیهاش، ایران را به تغییر رویکرد اتحادیه اروپا به علت توقیف این نفتکش تهدید میکند؛ درصورتیکه که این اتحادیه نه مبادله اقتصادی خاصی با جمهوری اسلامی دارد که به خطر بیفتند و از سویی در توقیف نفتکش استنا ایمپرو بیخاصیتی و منفعلانه بودن خود را نشان داد و ثالثاً خصمانه بودن حرکتهای اتحادیه اروپا برای ایرانیان یک امر اثبات شده است.
🔶 نکته پایانی:
🔸 نیروی دریایی سپاه یادگار شهدای بزرگی همچون نادر مهدوی، بیژن گرد و ... است که در مواردی مانند منهدم کردن بریجتون و بدون امکانات مدرن نیروهای دریایی امروز به تن ژنرالهای چند ستاره آمریکایی لرزه انداختند و امروز هم آن روحیه از دوران دفاع مقدس به ارث رسیده و هم جزو مجهزترین نیروهای دنیاست و این موضوع لرزه بر اندام دشمن میاندازد و خواهد انداخت.
🔸 #به_قلم_اساتید: یعقوب ربیعی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#اقتصاد
#دیدارنگار
#مجلس_شورای_اسلامی
✅ اصلی ـ فرعی کنید
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
دیدارنگار ۱۰۰.pdf
2.4M
#ولایت_فقیه
#اقتصاد
#دیدارنگار
#مجلس_شورای_اسلامی
✅ اصلی ـ فرعی کنید
🔶 ویژه بیانات رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
🔸 «سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «روایت تاریخی»، «آیات و روایات» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
🔸 در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «اصلی ـ فرعی کنید» مسائلِ دارای اولویتی که باید مورد توجه نمایندگان مجلس باشد مورد بررسی قرار گرفته است.
🔸 دیدارنگار؛ شماره ۱۰۰
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#رسانه #متروپل
✅ کمینگاه مجازی برج «متروپل»!
🔶 بخشهایی از برج نوساز «متروپل» آبادان، دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱، ساعت ۱۲:۳۰ دقیقه ظهر فروریخت! آمار متوفیان در این حادثه تلخ تا دیشب به ۲۹ تن رسیده است و حاشیههای به وجود آمده پس از حادثه آبادان، نشان از وخامت اوضاع فضای مجازی دارد و بار دیگر نشان داد ساماندهی این فضا در کشور از اوجب واجبات است.
🔶 گزارههای خبری
🔸 تلویزیون سعودی الحدث ۵ خرداد در گزارشی از تظاهرات مردم آبادان در اعتراض به آنچه بیتوجهی نظام اسلامی نسبت به فروریختن برج ده طبقه متروپل نامیده، مدعی شد، این اعتراضات منجر به کشته و زخمی شدن دهها تن از شهروندان شده است و اعلام کرد: «روزهای گذشته مردم شهر آبادان واقع در جنوب غربی ایران تظاهراتی گسترده را در اعتراض به عدم توجه مقامات به افراد تحت محاصره آوار یک برج ویرانشده در این شهر برگزار کردند».
🔸 «مریم رجوی» سرکرده منافقین تاریخ مصرف گذشته آلبانی نشین نیز آماده است: «درود بر خرمشهر و زنان قهرمانش كه به حمایت از آبادان و مردم بپا خاستهاش قیام كرده است».
🔸 خبرگزاری انگلیسی رویترز در انعکاس این حادثه نوشت: «خبرگزاریها و رسانههای اجتماعی گفتند که معترضان ایرانی با سردادن شعارهای ضددولتی به خیابانهای چند شهر ازجمله آبادان در جنوب غربی ایران سرازیر شدند».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 سیاهنمایی بوقهای رسانهای بیگانه در ماجرای متروپل و ربط دادن این موضوع به تمامیت نظام در حالی است که اقدامات میدانی انجامگرفته در این حادثه از سوی نظام، بیسابقه و فراتر از حوادث مشابه دنیا بوده است؛
🔸 پس از این حادثه، علاوه بر ۵۲ گروه عملیاتی که شامل ۲۲۱ امدادگر و نجاتگر هلالاحمر در عملیات امدادی ساختمان متروپل فعال شدند، نیروهای امدادی ازجمله ۵۰ مأمور زبده آتشنشانی باتجربه در حادثه پلاسکوی تهران نیز به آبادان اعزام شدند. ۴۶ خودروی عملیاتی شامل ۳۸ دستگاه خودرو از خوزستان و ۸ دستگاه از استانهای معین در این عملیات بهکارگیری شده است.
🔸 دادستان خوزستان از دقایق اولیه روی دادن حادثه، بهعنوان مدعیالعموم به موضوع ورود کرده و تاکنون ۱۳ نفر از مسببین و مرتبطین حادثه بازداشت شدهاند.
🔸 از ابتدای وقوع حادثه، فارغ از حضور مداوم مسئولان ارشد استان، معاون اول و معاون اقتصادی رئیسجمهور و وزیر کشور در صحنه حاضر شده و بر خدماترسانی حداکثری به آسیب دیدگان و تسریع در آواربرداری، تأکید و نظارت میدانی داشتهاند.
🔸 هیئت 7 نفره قضایی به همراه بازپرس ویژه رسیدگی به تخلفات و کوتاهیهای صورت گرفته در حادثه متروپل تعیین شده است و هیئت دولت نیز به احترام جانباختگان این حادثه و ابراز همدردی با خانوادههای داغدیده، امروز را در سراسر کشور عزای عمومی اعلام کرده است.
🔸 بااینوجود، بررسی نحوه پوشش خبری این حادثه تلخ از سوی رسانههای معاند و مقایسه آن با بازتاب خبری حوادث مشابه، نتایج قابلتوجهی را پیش روی مخاطب قرار میدهد؛ بهعنوان نمونه، ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ برج مسکونی «گرنفل» در غرب لندن دچار آتشسوزی وسیعی شد؛ طبق آمار بیبیسی، در این حادثه، ۷۲ تن در آتش سوختند. بااینحال بیبیسی از حادثه گرنفل صرفاً ۳۲ خبر کوتاه و ۷ عکس بعضاً تکراری و از نمای هوایی منتشر کرد که اغلب حالت خنثی داشتند؛ اما در ریزش متروپل، بیبیسی تاکنون ۷۳ خبر منتشر کرده است و تعداد عکسهای منتشرشده هم سه برابر حادثه گرنفل بوده است.
🔸 بدون تردید مأموریت اصلی این دست رسانهها یک جمله است؛ تغییر تصویر مردم از پیرامونشان! این رسانهها همواره در پی آن بودهاند که با وقوع هر حادثهای -کوچک یا بزرگ- ایران را یک کشور بحرانی به تصویر بکشند و در مقابل، در حوادث مشابه وقوع یافته در کشورهای اروپایی، نحوه اطلاعرسانیها بهگونهای است که آرامش، نظم و تدبیر تعریف شده از این کشورها در اذهان عمومی، خدشهدار نشود.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسين عباسيان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#مجلس_شورای_اسلامی
#مجلس_انقلابی #انقلابی
✅ اوصاف مجلس انقلابی
🔶 سال ۱۳۹۸ بود که در فضای حاکم بر جامعه، شعار تغيير و عبور از گفتمانی که دم از حل مشکلات کشور از طريق مذاکره میزد و در طول شش سال نتوانسته بود بر مشکلات فائق آيد، در حال قوت و فراگيری بود و حاصل آن شکلگيری مجلسی شد که مجلس انقلابی نام گرفت. اينک دو سال از عمر این مجلس گذشته و انتظارات جامعه از آن روزافزون شده است.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 شايد اولين و مهمترین انتظار از مجلس انقلابی، انقلابی ماندن است که در ديدار روز چهارشنبه (۴ خردادماه) نمایندگان مجلس با حکيم انقلاب مورد تأکید قرار گرفت.
🔸 واقعيت آن است که در مسير انقلابی ماندن آفات فراوانی وجود دارد که بیتوجهی به آن میتواند دامان انقلابيون را آلوده سازد. اين وضعيت آنگاه شدت میيابد که انقلابی در جايگاه قدرت بنشيند و مبسوطاليد شود.
🔸 انقلابی ماندن البته شاخصهايی دارد که وجود آن در مجلس و نزد نمايندگان میتواند موجب دوام توصيف انقلابیگری باشد. بهترين فرد برای توصيف اين شاخصها، دیدهبان جامعه و پرچمدار انقلابیگری است که در ديدار با نمايندگان مجلس بر سادهزيستی، امانتداری، مسئوليتپذيری، مردمی بودن، دنبال حل مشکلات اساسی کشور بودن، اجتناب جدی از تبعيض و فساد، همکاری صميمانه با ديگر متصدیان مديريت کشور، تأکید ورزيدند.
🔸 نکته قابلملاحظه آنکه هر کدام از شاخصهای برشمرده ظرفيت انحراف و استحاله و تهی شدن از حقيقت درونی را نيز دارند که بايد مراقب آن بود. بهعنوان نمونه، شاخص مردمیبودن میتواند به عوامزدگی و مردمفریبی بدل گردد که بدون شک با جوهر انقلابیگری فاصله دارد. در قبال اين انحرافات نيز نمايندگان انقلابی بايد هوشمند باشند و اجازه ندهند از مجلس انقلابی تنها اسمی باقی بماند و رسم آن فرسنگها فاصله داشته باشد.
🔸 رهبر معظم انقلاب در کنار شاخصهای عمومی انقلابیگری، برای مجلس انقلابی بهطور خاص نيز در حوزه قانونگذاری ملاحظاتی را گوشزد کردند که مهمترین آنها عبارتند از:
پايبندی به قانون اساسی،
وضع قانون با نگاه جامع و بلندمدت،
قانونگذاری منطبق با سیاستها،
ارائه طرحهای ضروری و کارشناسی در مجلس،
اصلاح روند بودجهریزی و تصويب آن و پرهيز از افزودن به کسری بودجه،
تقويت بنيه کارشناسی مجلس،
تدوين برنامه هفتم توسعه،
تبيين رسانهای اقدامات مجلس برای افکار عمومی.
🔶 نکته پایانی
🔸 مجلس انقلابی با حرکت در مسيری که حکيم انقلاب ترسيم کرده است و با خدمت ويژه به مردم و کشور، میتواند همچنان وصف «انقلابی» را برای خود حفظ کند و اعتماد اکثريت جامعه را برای خود محفوظ نگه دارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#سلام_فرمانده #امام_زمان (عج)
✅ چرا از "سلام فرمانده" ترسیدهاند؟!
🔸 مافیای "صهیونیسم مسیحی" (آمریکا و انگلیس و اسرائیل)، در طول سالها مرتکب "تحریم" و "ترور" شدند و با رسانه به آن "پژواک" دادند، تا در دل ملت ایران "ترس" بیاندازند. "خط تحریف" هم به کمک "تروریسم ترکیبی" رفت تا دشمن را قوی، و ملت ایران را ناتوان وانمود کند.
🔸 مافیای"صهیونیسم مسیحی"، قریب دویست سال بر دنیا حکومت کرده و از جنایت و غارت افسار گسیخته ملتها، هیچ دریغ نداشته است.
🔸 صهیونیسم مسیحی، با توسل به جنگ و تحریم و ترور و عملیات رسانهای، کوشیده تا "وضع ظالمانه موجود" را حفظ کند و خود را در موضع قدرت و اطمینان نشان دهد. اما هراس از واقعیت تغییر، بزرگتر از آن است که بتوان پنهان کرد:
1⃣ جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: «تحلیلگران از مدتها پیش درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق، پیش چشم ما در حال وقوع است. اکنون شاهد تغییر توازن قدرت از غرب به شرق هستیم».
2⃣ ولفگانگ ایشینگر رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ: «جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند. برخی از اساسیترین ارکان غرب و نظم جهانی تضعیف شده است».
3⃣ فدریکا موگرینی مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا: «قدرت رهبری آمریکا در حال زوال، و قدرت او در حال کاهش است. من هرگز آمریکا را تا این حد قطبی شده ندیده بودم. آمریکا در درون منسجم نیست و بیثبات شده است.»
4⃣ نیکولا سارکوزی رئیسجمهور اسبق فرانسه: «محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق است. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم. روی کارآمدن فردی مانند ترامپ، نشانه وخامت شرایط غرب بود، نه علت آن».
🔸 تمام تقلای "جبهه ترور و تحریم و تحریف"، برای ترساندن ملتی است که پرچم آزادگی را برافراشته، و یاد و نام موعود یقینی همه ادیان الهی را زنده نگاه داشته است. "تروریسم ترکیبی"، همه قدرت مستکبران است؛ و وقتی ترس ملتها بریزد، زورگویان عالم را خلع سلاح و خلع قدرت خواهد کرد.
🔸 همخوانی "سلام فرمانده"، قدرت نمایی ملت ایران، در برابر "تروریسم رسانهای" است. هر طنین "سلام فرمانده"، پشت قدرتهای زورگو را میلرزاند و لاجرم، شبکه رسانهای آنها را با همه عرض و طولشان، برای پرخاش و فحاشی و توهین، به صف میکند.
🔸 آنها میترسند، چون "فرهنگ مهدویت"، پادزهر ترس است و در مقابل ویروسهای تحریم و تحریف و ترور، واکسینه میکند. این هراس، هنگامی بیشتر میشود که میبینند "سلام فرمانده"، منحصر به ایران نمانده و در میان ملتهای دیگر (از کشمیر تا نیجریه) بازخوانی میشود؛
🔸 "عشق جانم... سلام امام زمانم".
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#دانش_بنیان
✅ آینده اقتصاد ما در گرو دانشبنیانهاست
1⃣ بنیاد ملی نخبگان چه برنامهای برای حمایت از نخبگان و تقویت شرکتهای دانشبنیان با استفاده از این نیروهای نخبه دارد؟
🔸 معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان همواره به نخبگان فارغالتحصیل داخل کشور و فارغالتحصیلان خارجی که به کشور آمدند کمک میکنند.
🔸 بعضی از آنها دوست دارند استاد دانشگاه شوند و اشکالی ندارد، ولی همزمان میتوانند شرکتهایی را تشکیل دهند.
🔸 الآن دانشگاهها مراکزی به نام مراکز رشد دارند. دانشجویانی که تقریباً سال آخرند، بعضی مواقع همراه با استادها در این مراکز مستقر میشوند و دانشگاه به آنان امکانات میدهد.
🔸 همچنین برای تأسیس شرکت به آنان مشورت مالی و حقوقی میدهد. آنها تا سه سال میتوانند داخل دانشگاه بمانند تا کمی قوت بگیرند. بعد از سه سال، روی پای خود میایستند و تبدیل به شرکتهای دانشبنیانی میشوند که باید محصولی را تولید کنند و به بازار تحویل دهند؛ بنابراین، شروع آنها از مراکز رشد است و بعد به شرکتهای دانشبنیان تبدیل میشوند.
🔸 این شرکتهای دانشبنیان میتوانند در پارکهای فناوری هم مستقر شوند. ما الآن در پارکهای فناوری، تعداد زیادی شرکتهای دانشبنیان داریم.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: دکتر سعید سهرابپور؛ عضو پیوسته فرهنگستان علوم
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#برنامه_توسعه_هفتم
✅ توسعه صنعتی و راهبردهای نامعلوم
🔸 یکی از مسائلی که در دیدار اخیر نمایندگان مجلس با رهبر معظم انقلاب مورد تأکید معظم له قرار گرفت، توجه به ظرفیتهای مغفول مانده کشور در برنامه هفتم توسعه است: «برای مسائلی مانند کشاورزی، یا مسئله معدن که ظرفیتهای کشور در آن دست نخورده یا با استحصال بدون ارزشافزوده است، و یا مسئله صنعت که راهبرد کشور در این بخش نامعلوم است، به صورت علمی و مسئلهمحور سند و برنامه نوشته شود. البته امکانات کشور و موضوع آمایش سرزمینی نیز در نظر گرفته شود.»
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 تأکید بر افزایش بهرهبرداری و استحصال محصول از سوی رهبر انقلاب در حالی است که به طور مثال طبق گزارش والاستریت، گردش مالی بخش معدن در جهان حاکی است، از ۸ هزار میلیارد دلار گردش مالی بخش صنعت دنیا در سال، ۲.۲ هزار میلیارد دلار آن (حدود ۳۰ درصد) مربوط به بخش معدن است که سهم ایران از آن تنها چیزی در حدود ۱۲ میلیارد دلار است.
این در حالی است که ایران با حدود ۶۸ نوع ماده معدنی، ۳۷ بیلیون تن ذخایر کشف شده و ۵۷ بیلیون تن ذخایر بالقوه، در میان ۱۵ قدرت معدنی جهان جای گرفته؛ اما فرآوردههای معدنی کشور تنها ۰.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی را تشکیل میدهد.
این آمار مبین آن است که این ظرفیت کمنظیر اقتصادی برای توسعه کشور به کار گرفته نشده است.
🔸 نکته بسیار مهمی که در بخش توسعه صنعتی، بهدرستی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است، بحث آمایش سرزمین در فرآیند توسعه است.
آمایش سرزمین به معنی توجه به حداقل چهار بعد «فضا»، «جمعیت»، «فعالیت» و «محیطزیست» به صورت همزمان است.
صنعتی شدن به عنوان یک کنش، اگر بهدرستی صورت نگیرد، واکنش و خشم طبیعت، کمآبی، آلودگی محیطزیست و ... را به همراه خواهد داشت و طبیعت را به اسارت نظام اقتصادی صنعتی در خواهد آورد. علاوه بر این تجربه گذشته نشان میدهد، صنعتی شدن تکسویه منجر به رانده شدن فرهنگ، هویت و معنویت جوامع شده و درنهایت آرامش روحی و روانی انسانها را مورد تهدید قرار میدهد.
🔶 نکته پایانی
🔸 نابلدی، بیتوجهی، ناکارایی و نامعلومی استراتژی توسعه، صنعت کشور را گرفتار دو مقوله کرده است؛
از یک طرف نتوانستهایم آنطور که باید از ظرفیتهای موجود بهرهبرداری کنیم و از طرف دیگر همان مقداری نیز که مورد بهرهبرداری قرار گرفته در بسیاری از موارد بحرانهای زیستمحیطی، اجتماعی و فرهنگی را در پی داشته است؛ امری که نیازمند توجه جدی است.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین حسینی نژاد
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
شجر
#اقتصاد #تحلیل_کننده #دانش_بنیان ✅ آینده اقتصاد ما در گرو دانشبنیانهاست 1⃣ بنیاد ملی نخبگان چه
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#دانش_بنیان
✅ آینده اقتصاد ما در گرو دانشبنیانهاست
2⃣ پیشینه مراکز رشد به چه زمانی برمیگردد و چگونه رشد و نمو کرده و گسترش یافتند؟
🔸 از همان پانزده بیست سال پیش، جوانههایی شروع شده بود. بعضی از فارغالتحصیلان دبیرستان علامه حلی یا همان تیزهوشان قدیم و بعضی از فارغالتحصیلان دانشگاه شریف از همان اول بهجای اینکه مثل خیلیهای دیگر دکتری بگیرند و اساتید دانشگاههای دنیا بشوند، در کشور ماندند و شروع به درستکردن شرکتها کردند.
🔸 یکی از اولین و مهمترین شرکتهایی که همه میشناسند و نرمافزارهای بانکی میسازد و بسیار معروف است همین بچهها درست کردند.
🔸 بعد از آن، همین بچهها شرکتهای دیگری هم درست کردند و کمکم کسانی که از مراکز رشد میآمدند هم این کار را پیگیری و ذرهذره رشد کردند. اصلاً آنها در معاونت علمی قسمتی برای نظارت بر شرکتهای دانشبنیان دارند که شرکت دانشبنیان چه خصوصیاتی داشته باشد و در چه صورتی به آن عنوان دانشبنیان داده شود.
🔸 آنها امروز بهجایی رسیدند که الآن کارهای بسیار مهمی میکنند؛ مثلاً، الآن دستگاه سی. تی. اسکن در کشور ساخته میشود، در صورتی که قبلاً همهاش وارد میشد. یا قبلاً فرستندههای صداوسیمای ما آنالوگ بود و از یک زمانی در دنیا به دیجیتال تبدیل شد. مسئولین صداوسیما تمام اینها را از ژاپن میخریدند. الآن دو شرکت هستند که فرستندههای دیجیتال را میسازند و صداوسیما از اینها خرید میکند.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: دکتر سعید سهرابپور؛ عضو پیوسته فرهنگستان علوم
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#رسانه
✅ با چه کسی لج دارید؟
🔶 فیلم موهن «عنکبوت مقدس» که ماهیت ضدایرانی، ضداسلامی و ضدشیعی دارد، در این چند روزه محل واکنشهای بسیاری شده است؛ اما نکته قابلتأمل و تأسف، همراهی و تمجید برخی نیروها و جریانات سیاسی داخلی از این فیلم موهن است.
🔸 «عنکبوت مقدس» راوی داستان واقعی از قاتل مشهور، «سعید حنایی» است که در فاصله سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۰ بیرحمانه ۱۶ زن فاحشه را به قتل رساند.
در پوستر تبلیغاتی این فیلم و هم در پیشنمایش انتشار یافته آن در یوتیوب، حرم مطهر امام رضا(ع) در کانون تارعنکبوت نشان داده میشود؛ اقدام توهینآمیزی که نشان از طراحی این فیلم در توهین به مقدسات دارد.
🔸 محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاحطلب و رئیس دفتر خاتمی در دولت اصلاحات، بدون اشاره به ایران هراسی، اسلام هراسی و ضدشیعی بودن این فیلم، توئیت زد: «زهرا امیرابراهیمی نشان داد که وقتی مشکلی در زندگی زمینت میزند، میشود دوباره بلند شد و به قله رسید. مبارک خودش و مبارک هر افتادهای که به راه میزند».
عدهای دیگر از این طیف، مانند آذر منصوری دبیر کل حزب اتحاد ملت (مشارکت) نیز پای در مسیر ابطحی گذاشتند.
🔸 علی علیزاده کارشناس رسانه و تحلیلگر سابق بیبیسی فارسی در پاسخ به توئیت ابطحی نوشت: «آقای ابطحی نمیدانید خروجی «عنکبوت مقدس» و هیولاسازی که از ایران و اسلام در آن شده، توجیهکننده تحریمها و ایرانستیزی بیشتر و منزوی کردن ایران است؟ شما اصلاحطلبان چطور میگویید با تحریم مخالفید، وقتی برای ابزارهای فرهنگی مشروعیت بخش به تحریم و ایران ستیزی هورا میکشید؟!».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 دیپلماسی رسانهای بهعنوان یکی از شاخههای دیپلماسی عمومی، ابزار مؤثر اعمال سیاست خارجی بهحساب میآید. دیپلماسی رسانهای به زبان ساده یعنی اینکه چگونه کار رسانهای کنیم تا دیگران تابع و مطیع سیاستهای ما شوند.
در این میان ایالاتمتحده در طول دهههای گذشته با در اختیار داشتن انحصار تولیدات فرهنگی و رسانهای در هالیوود و بنگاههای خبرپراکنی، بهطور گسترده به بسط نفوذ قدرت نرم خود در سراسر جهان مبادرت نموده است.
🔸 «سالی تاتمن» نویسنده کتاب «چگونه هالیوود سیاست خارجی را طرحریزی میکند»، مینویسد: ایرانیها به علت روحیه استقلالطلبی و مخالفت با سیاستهای ایالاتمتحده، یک سوژه برای هالیوودیها محسوب میشوند.
نکته جالبی که تاتمن میگوید این است که هرچند ایران هراسی با فیلم بدون دخترم هرگز، شروع شد؛ ولی از سال ۲۰۰۱ به بعد، به علت افزایش قدرت ایران و نبود کمونیسم، سوژههای اسلام هراسی و ایران هراسی هالیوود افزایش پیدا کرده است.
به گفته کارشناسان، این فیلمها جادهصافکن و مشروعیت بخش به فشارها و تحریمهای آمریکاست.
🔸 فیلم موهن عنکبوت مقدس را هم باید بخشی از پروسه اسلام هراسی و ایران هراسی دانست؛ اما سؤال این است که علت تحسین این فیلم موهن و ایران هراسانه توسط افرادی مانند ابطحی که از قضا معمم و صاحب کسوت سیاسی و فرهنگی بوده و هست و یا خانم منصوری که در رأس یک جریان سیاسی کشور هست، چیست؟ جهالت است یا تجاهل؟ باوجود عیان بودن ماهیت اسلام هراسانه، ایران هراسانه و ضدشیعی این فیلم، این لجاجت در حمایت از این فیلم، نشانه چیست؟ لایک گرفتن یا فالوئرگیری و یا شتر انقلاب را سوارشدن و با انقلاب دولادولا راه رفتن؟!
🔸 واکنشهای مختلف از همه طیفهای سیاسی و اجتماعی به این فیلم نشان داد که برخلاف حرکت برخی افراد خاص در حمایت از این فیلم موهن و بازیگران آن، اسلامیت و ایرانیت و ارادت به آستان امام رئوف از قلوب مردم ایران زدودنی نیست؛ چون فوج کبوتران تو آموخت عشق را، پرواز نور در حرمت دستهدسته است.
🔸 #به_قلم_اساتید: یعقوب ربیعی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#برجام #مذاکره
✅ اما و اگرهای خروج سپاه از لیست FTO
🔸 بعد از آخرین دور مذاکرات احیای برجام میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای ۱+۴ بود که این موضوع در دستور کار جبهه رسانهای طرف مقابل قرار گرفت که درباره تمام موضوعها توافق حاصل شده و تنها نقطه اختلاف، قرار داشتن سپاه در لیست گروههای تروریستی وزارت خارجه آمریکا موسوم به FTO است. از آن زمان تاکنون، آمریکاییها بهموازات ارسال پیامها و پیشنهادهای مختلفی در ازای خارج کردن سپاه از لیست FTO، تلاش کردند تا در یک خط رسانهای، زمینههای ذهنی لازم را برای مقصر جلوه دادن سپاه برای هرگونه بنبست و شکست مذاکرات احیای برجام فراهم کنند. در همین راستا، بعد از سفر امیر قطر به ایران و ارائه یک بسته پیشنهادی جدید از سوی وی، در جلسه روز چهارشنبه (هفته گذشته) استماع کنگره رسماً تأیید شد که آمریکا سپاه را از لیست گروههای تروریستی خارج نمیکند.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 منطق و سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران در احیای برجام، مبتنی بر امکان انتفاع اقتصادی است و اگر هماکنون زیر بار توافقی نمیرود که در آن تضمینهای لازم را دریافت نکرده باشد، به همین دلیل منطقی برمیگردد.
🔸 بحث سپاه تنها موضوع اختلافی نیست، بلکه آمریکا هنوز حاضر به دادن تضمینهای قطعی به ایران بابت رفع تمامی تحریمها آنهم بهصورت مؤثر نشده است. بااینحال، جمهوری اسلامی همواره از رسیدن به یک توافق اثربخش استقبال میکند و به همین دلیل، هیچگاه میز مذاکره را ترک نکرده و نمیکند.
🔸 دست گذاشتن بر روی سپاه از سوی آمریکا، بهانهای بیش نیست؛ زیرا سیاست قطعی آمریکا در احیای برجام، عدم انتفاع اقتصادی ایران است. این موضوع باید با ظرافت و دقت تبیین شود. درواقع اگر بحث سپاه هم نبود، آمریکا بهانه دیگری را علم میکرد. بااینحال، تأکید آنها بر سپاه بهمنظور انجام عملیات روانی علیه سپاه است.
🔸 آنچه آمریکا در این قضیه دنبال میکند، معطوف به دو هدف اساسی است؛ اولاً عدم انتفاع اقتصادی ایران از هرگونه توافق احتمالی در آینده و ثانیاً ایجاد دوگانههای کاذب و دروغین میان سپاه و مردم؛ بدین ترتیب که با برجستهسازی موضع بهحق جمهوری اسلامی در خارج کردن سپاه از لیست گروههای تروریستی، میکوشد تا سپاه را مانع توافق احیای برجام و در واقع مانع حل مشکلات تحریمی ایران جلوه دهد.
🔸 درنهایت، مقصر اصلی عدم احیای برجام، آمریکا است که درصدد است تا بهگونهای توافق کند تا ایران نتواند از مزایای احیای برجام بهرهمند شود و در این راستا، هیچ فرد، نهاد و دستگاهی در داخل نباید مورد سرزنش و انتقاد قرار گیرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر مصطفی قربانی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#تحلیل_کننده
#صادرات
✅ چرا مرغ صادراتی ایران مشتری ندارد؟!
🔸 باوجود حمایتهای دولت از تولیدکنندگان مرغ ماشینی، همچنان این محصول مشتریای در آن سوی مرزها ندارد!
🔸 «طلاکش»، رئیس اتحادیه مرغ تخمگذار اعلام کرد: «بهرغم حذف عوارض صادرات مرغ و تخممرغ، باز هم صادرات صورت نمیگیرد. چراکه قیمتهای ما از دیگر تولیدکنندگان جهانی بالاتر است».
🔸 یکی از معضلات و مشکلات پیش روی تولید در کشور ما و عدم امکان رقابتی سازی آن در بازارهای منطقه و جهان، بالا بودن هزینههای تولید است که قیمت محصول نهایی را افزایش میدهد.
🔸 یکی از راهکارها برای اصلاح این روند، بهکارگیری از دانش روز در عرصه تولید است و شرکتهای دانشبنیان نقش بهسزایی میتوانند در این تسهیلگری و رقابتپذیر کردن تولیدات ایرانی در بازارهای جهانی ایفا کنند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
شجر
#اقتصاد #تحلیل_کننده #دانش_بنیان ✅ آینده اقتصاد ما در گرو دانشبنیانهاست 2⃣ پیشینه مراکز رشد ب
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#دانش_بنیان
✅ آینده اقتصاد ما در گرو دانشبنیانهاست
3⃣ ارزیابی شما از نقش مراکز دانشبنیان در افزایش تولید و کمک به اشتغال چیست؟
🔸 شرکتها زیادند و از قدیم تولیدات مختلفی داشتند. وقتی میگوییم دانشبنیان، یعنی روی مسائل جدید و علمی با استفاده از آخرین پیشرفتهای علمی مثل هوش مصنوعی در این مسائل استفاده میکنند و در نتیجه کیفیت تولیداتشان بهروز و بالاست و در دنیا مشتری دارد و میتوانند خیلی راحت هم صادر کنند؛
🔸 بنابراین، وقتی میگوییم دانشبنیان، یعنی وجهه علمی و محصولاتشان خیلی بالا و بهروز است و فروش و صادرات هم به افزایش نیاز به نیروی کار و اشتغال کمک مستقیم میکند.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: دکتر سعید سهرابپور؛ عضو پیوسته فرهنگستان علوم
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #عربستان #رژیم_صهیونیستی
✅ آیا عربستان به سمت عادیسازی گام برمیدارد؟
🔶 آمریکا از سال ۲۰۱۷ میلادی تلاشهای زیادی برای برقراری روابط رژیم صهیونیستی با سایر کشورهای عربی در راستای طرحی به نام طرح ابرام یا ابراهیم انجام داده است.
🔸 مقدمه برقراری این روابط، طرح معامله قرن بود که یک بُعد آن حل مسئله فلسطین بر اساس تقسیمات جغرافیایی بود و بُعد دیگر آن عادیسازی روابط رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی بود. در طول این سالها تلاشهای زیادی صورت گرفته که برخی کشورها همچون عربستان سعودی نیز به این روند بپیوندند؛ اما وجود برخی مسائل مانع از این اقدام شده است.
🔸 اخیراً وبگاه خبری آمریکایی آکسیوس از تلاش میانجیگرانه و بیسروصدای دولت بایدن میان عربستان سعودی، رژیم صهیونیستی و مصر خبر داد و نوشته در صورت موفقیت تلاشها، اولین قدم در مسیر عادیسازی روابط ریاض- تلآویو برداشته میشود. کاخ سفید میخواهد این توافق تا قبل از سفر آتی بایدن به منطقه در پایان ماه آینده میلادی (ژوئن) به انجام برسد. این مذاکرات شامل نهایی کردن انتقال مالکیت جزایر راهبردی «تیران و صنافیر» مصر به عربستان نیز میشود. رژیم صهیونیستی همچنین از عربستان سعودی خواسته به شرکتهای هواپیمایی صهیونیستی اجازه دهد از حریم هوایی عربستان عبور کنند.
🔶 در بحث عادیسازی روابط عربستان با رژیم صهیونیستی، دو دیدگاه کلی وجود دارد که هرکدام نیز بر اساس مختصات خاص خودش تعریف میشود:
1⃣ دیدگاه اول معتقد است که دو طرف به سمت عادیسازی روابط پیش خواهند رفت و دلایل آن نیز موارد ذیل است:
اول؛ هدف مشترکی به نام مقابله با ایران، دو طرف را به سمت یکدیگر سوق خواهد داد.
دوم؛ امتیازهایی که به عربستان در ازای برقراری این روابط داده میشود، ممکن است که بن سلمان را قانع کند و وی به سمت عادیسازی روابط گام بردارد.
سوم؛ رقابت عربستان با امارات در بحث هژمون عربی و القای این گزاره که سعودیها از اماراتیها در این زمینه عقب افتادهاند یک اصل مهم است. یکی از الزامات مهم کسب این جایگاه از نظر سعودیها، برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی است.
2⃣ دیدگاه دوم به عدم برقراری رابطه بین طرفین اعتقاد دارد و طرفداران این دیدگاه معتقدند که بنا بر دلایل ذیل بعید است که عربستان سعودی به سمت عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی برود:
اول؛ ازآنجاییکه عربستان سعودی داعیه رهبری جهان اسلام را دارد و ازآنجاییکه رابطه با رژیم صهیونیستی نزد افکار عمومی جهان اسلام عملی قبیح است، عربستان هیچگاه به سمت این اقدام نخواهد رفت و خود را سیبل افکار عمومی قرار نخواهد داد.
دوم؛ در داخل عربستان سعودی دیدگاه یکسانی نسبت به برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی وجود ندارد و برخی شاهزادگان سعودی مخالف این اقدام هستند؛ بنابراین در صورت چنین اقدامی، بن سلمان باید خود را برای چالشهای آتی با شاهزادگان داخلی آماده کند و منتظر جرقه بحران داخلی در عربستان باشد.
🔸 درمجموع میتوان گفت که بعید است عربستان سعودی به سمت عادیسازی روابط سیاسی با رژیم صهیونیستی گام بردارد، مگر آنکه فعلوانفعالاتی در سطح سیاسی در عربستان سعودی شکل بگیرد که مهمترین آن به پادشاهی رسیدن بن سلمان است؛ اما بنا بر آنچه مشاهده میشود، روابط بین طرفین بهصورت مخفی و همراه با برخی تحرکات در قالبهای سیاسی و اقتصادی صورت میپذیرد و این احتمال وجود دارد که در آینده مختصات عادیسازی آشکار روابط نیز شکل بگیرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا فرهادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
شجر
#اقتصاد #تحلیل_کننده #دانش_بنیان ✅ آینده اقتصاد ما در گرو دانشبنیانهاست 3⃣ ارزیابی شما از نقش
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#دانش_بنیان
✅ آینده اقتصاد ما در گرو دانشبنیانهاست
4⃣ برای رشد و ارتقای مراکز دانش بنیان و کمک به فضای تولید و اشتغال باید چه ملاحظاتی در سیاستگذاریها مدنظر قرار بگیرد؟
🔸 اولاً، باید حمایت شوند. مهمترین کار معاونت علمی و فناوری رئیسجمهور، حمایت از شرکتهای دانشبنیان است؛
ثانیاً، صنایع ما باید از آنها استفاده کنند. آنها میتوانند به کار صنایع رونق ببخشند و کیفیت کار را بالا ببرند. بعضی از محصولاتی که صنایع ما مجبورند از خارج وارد کنند، آنها میتوانند تولید کنند؛ مثلاً، دستگاهی به نام ایی. سی. یو در اتومبیل هست که همه قسمتهای اتومبیل را کنترل میکند. قبلاً از خارج وارد میشد، ولی الآن این دستگاه دارد در داخل تولید میشود.
🔸 ما با این دانش نهتنها از خیلی از وابستگیها نجات پیدا میکنیم، بلکه میتوانیم خیلی چیزها را صادر کنیم. صنایع ما هم باید از آنها کمک بگیرند. صنایع لوازم خانگی ما مثل یخچال، ماشین لباسشویی و ظرفشویی از کشور کره جنوبی میآمد. آن موقع یکسری از شرکتهای داخلی به این فکر افتادند که خودمان اینها را تولید کنیم. بعضی از قسمتهای اینها از نظر فناوری در سطح بالایی قرار داشت و صفحات مدارهای الکترونیکیشان همه وارداتی بود. الآن شرکتهایی در داخل داریم که اینها را میسازند، بدون اینکه احتیاج به واردات داشته باشیم.
🔸 اینها باید حمایت شوند. باید از آن اولی که میخواهند رشد کنند، حمایت شوند. ما یک صندوق نوآوری شکوفایی زیر نظر معاونت علمی و فناوری رئیسجمهور داریم که به آنها کمکهای مالی میکند و در بعضی از پروژههای آنها سرمایهگذاری میکند و شریک میشود؛ بنابراین، حمایت خیلی مهم است و آنها رشد میکنند و روی پای خودشان میایستند. خود این شرکتها میتوانند تعداد زیادی شرکتهای کوچک را حمایت و جذب کنند و از آنها استفاده کنند.
🔸 آینده ما آنها هستند. بیخود نیست که حضرت آقا این موضوع را بهعنوان شعار مطرح کردند. نقششان خیلی حیاتی است. آنها در آینده نقش مهمی در آسانترشدن روابط بینالمللی ما دارند و این کار باعث کمترشدن تحریمها میشود. آنها میتوانند از منابع بسیار مهم صادرات ما بشوند. رمز موفقیت شرکتهای بزرگ کشورهای اروپای غربی در صادرات است. آنها میتوانند به تمام کشورها، حتی اروپا صادرات داشته باشند؛ بنابراین، آنها در آینده نقش مهمی در اقتصاد کشور خواهند داشت.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: دکتر سعید سهرابپور؛ عضو پیوسته فرهنگستان علوم
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#حقوق_بشر
✅ حمایت مدعیان حقوق بشر از مفسدان فراری و تروریستها!
🔸 کانادا، آمریکا، آلمان، انگلیس، فرانسه، سوئد و برخی دولتهای اروپایی مشابه، دائماً مدعی دفاع از حقوق بشر در ایران هستند؛ اما از تحریمهای جنایتکارانه همین دولتها که بگذریم، اغلب مفسدان اقتصادی وقتی احتمال بازداشت و مجازات میدهند، اموال غارت شده را به همین کشورهای بانی FATF (مدعی مبارزه با پولشویی، جرائم مالی سازمانیافته و تأمین مالی تروریسم) انتقال میدهند و همانجا هم پناهندگی و اقامت میگیرند!
🔸 ازجمله مفسدان متواری، محمود رضا خاوری، مرجان شیخالاسلامی، سالار آقاخان، محمد جزایری، محمد زندیه، مصطفی نیاز آذری، محمد انوشه، مسعود خرمی پور، سروش امیری، شهرام تیموری و دهها نام مشابه است که پس از غارت میلیاردها دلار، گریخته و پناهندگی برخی از آنها در کشورهای غربی محرز است.
🔸 این افراد در ازای دریافت پناهندگی و اقامت، مجبورند بخشی از اموال غارت شده را در اختیار دولتهای غربی دهند تا جنگ رسانهای و ترور و آشوب افکنی علیه ملت ایران، تأمین مالی شود. چرخه فساد و جنایت، از این وقیحتر؟!
🔸 بااینوجود، چرا برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات، اصرار دارند دولتهای غربی را طرفدار حقوق بشر جا بزنند و دُم خروس حمایت از مفسدان و تروریستها را نبیند؟ چرا سنگ FATF را به سینه میزدند، درحالیکه میدانستند ۷۶ درصد پولشوییهای دنیا در آمریکا و اروپا و کانادا انجام میشود؟
🔸 #به_قلم_اساتید: محمد ایمانی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
✅ خیز پهپادی ایران در آسیای مرکزی
🔶 در شرایط متلاطم منطقهای و بینالمللی که تهدیدات نظامی و سختافزاری هنوز به قوت خود باقی است و هرروز ابعاد جدید و پیچیدهای به خود میگیرد، برخورداری ایران از فناوری پیشرفته و کاربردی در زمینه طراحی، ساخت، تولید انبوه و صادرات پهپادها، یک مزیت استراتژیک بهویژه در دو عرصه نظامی و اقتصادی برای کشور محسوب میشود.
🔶 گزارههای خبری
🔸 در هفتههای اخیر با سفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان به تاجیکستان، ایران برای نخستین بار و بهصورت رسمی اقدام به افتتاح خط تولید پهپاد عملیاتی ابابیل-۲ در تاجیکستان نمود. این پهپاد که در دسته پهپادهای سبک کشورمان قرار دارد، ابتدا با مأموریت مراقبت و شناسایی تولید شده بود، بعدها مأموریت انتحاری نیز برای آن تعریف شد و هماکنون در قالب این مأموریت در اختیار نیروهای مسلح قرار دارد. این اقدام به فاصله کمتر از سه هفته از تصویب طرح «متوقفسازی پهپادهای ایران» توسط آمریکا انجام شد.
🔸 همزمان با افتتاح خط تولید پهپاد در تاجیکستان، شبکه تلویزیونی آی ۲۴ رژیم صهیونیستی با پخش گزارشی تأکید کرد: «ایران در پی بهبود روابط خود نهتنها با تاجیکستان، بلکه با همه آسیای میانه است. درواقع ایران بیشازپیش در حال تمرکز روی شرق است. کل این بخشی از نگاه نوین رهبر عالی ایران به شرق است. تهران در حال تلاش برای گسترش همکاری نظامی و دفاعی خود با دیگر کشورهاست و چه جایی بهتر از یک کشور فارسیزبان دیگر. ایران علاوه بر صادر کردن توانمندیهای خویش، در حال صادر کردن نفوذ خود به بخش بیشتری از شرق است».
🔸 اهمیت افتتاح کارخانه تولید پهپاد ایرانی در تاجیکستان بهاندازهای مهم است که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در دیدار با رئیسجمهور تاجیکستان که به ایران سفر کرده بود، با اشاره به سفر اخیر سرلشکر باقری به تاجیکستان و افتتاح کارخانه تولید پهپاد، اینگونه همکاریها را بسیار مهم ارزیابی و خاطرنشان کردند: «پهپاد امروز عامل مهمی در امنیت کشورها است».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 افتتاح خط تولید پهپاد ایرانی در تاجیکستان نشان داد که جمهوری اسلامی حتی باوجود تحریمها و بدون اینکه معطل رفع آنها باشد، در جهت تأمین منافع اقتصادی و استراتژیکی، بهصورت رسمی و جدی روند صادرات سلاح ازجمله پهپاد که یک محصول راهبردی دفاعی است را آغاز کرده است.
🔸 از نگاه اقتصادی، صادرات پهپاد منافع مهمی برای کشورمان دارد. از منظر اقتصادی، با توجه به روند رو به رشد و پرشتاب موارد استفاده از پهپادها در جهان که اکنون در حوزههای مختلف نظامی و غیرنظامی ازجمله کشاورزی، مديريت فجايع طبيعی و نظارت بر ترافيک کاربرد دارد، از یکسو و در اختیار داشتن فناوریهای تولید آن در اختیار کشورهای محدود از سوی دیگر، بازار فروش اين نوع هواپيماها یک بازار منحصربهفرد است و از این نظر میتوان بازار پرسودی در زمینه صادرات پهپاد در اختیار گرفت. بهویژه اینکه ایران برخلاف آمریکا، کشورهای اروپایی و حتی روسیه و چین، یک کشور قابل اعتماد است.
🔸 در نظام بینالملل هیچ نیازی بهاندازه نیازها و ضرورتهای امنیتی، یک کشور را محتاج، تابع و متحد کشورهای قدرتمندتر نمیکند. اینکه تاجیکستان نیاز امنیتی خود را در چهارچوب همکاری نظامی- امنیتی به ارتباط با جمهوری اسلامی ایران پیوند زده، ملازم پذیرش منافع بینالمللی ایران بهعنوان قدرتی فرامنطقهای، در عرصه مهم آسیای مرکزی و درنتیجه تسهیل روند تأمین منافع ایران در این منطقه حساس است. بر اساس اصل «تسری» در نظام بینالملل، آغاز قدرتورزی یک بازیگر در یک بخش و حوزه خاص بهسرعت به سایر بخشها و حوزهها سرایت مییابد. مثلاً قابلتصور نیست که کشوری به دلایل حیاتی و امنیتی، خود را در زمینه تولید پهپاد نیازمند کشور توانمندتر بداند؛ اما از لوازم و احتیاجات تحقق آن در سایر بخشها ازجمله حملونقل، انرژی، خدمات، روابط بانکی و ... سر باز بزند.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید خوش آیند؛ کارشناس مسائل بین الملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#امام_خمینی (ره)
#انقلاب
✅ امام مردم
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab