0ceb57174c-5cf69fe37a1ed851a58b8255.mp3
16.62M
🔉صوت کامل بیانات امروز امام خامنه ای در حرم امام خمینی(ره)
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ،
🌹اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ
🌹عَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ
🌹عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ
🌹عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
🌺 امام خامنه ای:
🌺 روز عید فطر تجسم و نمایش انسجام حقیقى و قلبى ملت است؛ وحدت ملت، اعتصام دسته جمعى به حبل اللَّه، از چیزهائى است که بسیار با ارزش است، این را بایستى به عنوان یک درس رمضانى براى خودمان حفظ کنیم که این هم محصول همان معانى معنوى ماه رمضان است.
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴سی سال دوری #سایه_جنگ حاصل چیست؟
🔺سایه جنگ عنوانی ست که بارها مستمسک شخصیت های سیاسی شده تا با ادعای توانایی بر دور کردن آن یا متهم کردن رقبا به نزدیک کردن سایه جنگ بر سر کشور،دنبال جلب نظر و آرای مردم بوده اند.
🔹حسن روحانی در انتخابات 96 ادعا کرد با برجام سایه جنگ را از سر کشور دور کرده و امروز غربگرایان مدعی اند می توانند با تعامل و تنش زدایی سایه جنگ را دور کنند.
🔹در دهه های گذشته نیز در موقعیت های حساس برخی روسای جمهور برای دور کردن سایه جنگ دنبال #سازش و #تعامل بوده اند که با پاسخ رد ملت و نظام مواجه شده اند؛ بدون اینکه جنگی اتفاق بیفتد!
🔹در این یادداشت می خواهیم بررسی کنیم چه عواملی طی سی سال گذشته سایه جنگ را از سر کشور دور کرده؛
🔹چگونه است که با وجود تهدید های بسیار و تنش های متعدد، هیچ گاه قدرت های خارجی جرات نکرده اند خدشه ای به امنیت جمهوری اسلامی وارد کنند.
🔻آیا واقعا عوامل ادعایی سیاسیون موثر بوده یا پای تدابیر دیگری در کار است؟
#سی_سال_تدبیر
#رها_عبداللهی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴سی سال دوری #سایه_جنگ حاصل چیست؟ 🔺سایه جنگ عنوانی ست که بارها مستمسک شخصیت های سیاسی شده تا با اد
✅مقام معظم رهبری چند بار به این ادعاها پاسخ داده اند. از جمله اردیبهشت ۹۶ که فرمودند:
💠 «ترس از #حضور_ملت در صحنه، علت اصلی خودداری دشمنان پررو، وقیح و گردنکلفت از هر عمل و اقدام سخت در مقابل ایران است چرا که دشمنان از حضور مردم در صحنه، بهمعنای واقعی کلمه میترسند. اگر میان ملت و نظام فاصله بیفتد و مردم به صحنه نیایند، دشمنان هر کاری بخواهند انجام میدهند چرا که این کارها برای آنها خیلی هم سخت نیست همانطور که در جاهای دیگر دنیا این کارها را کردهاند.» ۹۶/۲/۱۰
🔹از دیگر مولفه های قدرت که ایشان آن را دور کننده سایه جنگ دانسته اند، #عمق_راهبردی و #قدرت_دفاعی ست. (۹۷/۳/۲)
🔻درباره حضور مردمی و عمق راهبردی نکاتی از تدابیر رهبری را در قسمت های بعد مرور خواهیم کرد. اما در این بخش به نقش تدابیر رهبری در #قدرت_دفاعی می پردازیم.
#سی_سال_تدبیر
#رها_عبداللهی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✅مقام معظم رهبری چند بار به این ادعاها پاسخ داده اند. از جمله اردیبهشت ۹۶ که فرمودند: 💠 «ترس از #حض
⭕️اقتدار نظامی
🔺یکی از مهم ترین عوامل دفع سایه جنگ طی سی سال گذشته، افزایش روزافزون اقتدار نظامی ست. اشتباه بزرگی است که تصور کنیم دشمن نخواسته به ما حمله کند؛ حقیقت اینست که دشمن نتوانسته به ما حمله کند!
🔹اقتدار نظامی ما ثابت کرده اشتباه حمله نظامی به ایران برای هر کشوری آخرین اشتباه خواهد بود. این یعنی دست یافتن به #قدرت_بازدارندگی.
🔹ما چگونه به این سطح از اقتدار نظامی رسیده ایم؟
👌یک برنامه ریزی بلند مدت، اصولی و همه جانبه از سوی فرماندهی کل قوا جمهوری اسلامی را به این سطح از قدرت بازدارندگی رساند. برنامه ای با محوریت:
1⃣قدرت دفاعی بی نظیر،
2⃣قوای نظامی مقتدر،
3⃣فرماندهی واحد
و
4⃣معنویت و ایمان نیروها.
#سی_سال_تدبیر
#رها_عبداللهی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
⭕️اقتدار نظامی 🔺یکی از مهم ترین عوامل دفع سایه جنگ طی سی سال گذشته، افزایش روزافزون اقتدار نظامی ست
1⃣قدرت دفاعی بی نظیر
🔺در آغاز جنگ، جمهوری اسلامی هیچ خط تولید محصولات دفاعی نداشت و در شرایط تحریم گسترده و دست خالی در مقابل دشمن بعثی، ناچار به آغاز و توسعه صنایع دفاعی و موشکی و تسلیحات بومی شد.
🔹اوج توجه و پیشرفت در ساخت محصولات دفاعی دهه هفتاد بود. مقام معظم رهبری شخصا این موضوع را پیگیری می کردند و از کارخانجات و مراکز تولید صنایع دفاعی بازدید می کردند و در زمینههای حساس دفاعی، معتقد به روی آوردن به ابتکار و نوآوری، تولید داخلی و نیز قطع نیاز به خارج بودند.
🔹البته همواره مسوولانی در کشور بودند که سرمایهگذاری در صنایع نظامی و دفاعی را تخطئه می کردند و معتقد بودند صنایع دفاعی هزینه بر است. و کشورهای ژاپن و آلمان را مثال می زدند.
🔹درحالی که پاسخ رهبری این بود: «اگرچنانچه نظام جمهوری اسلامی دنبال علم برود، دنبال فّناوری برود، دنبال مذاکره ی سیاسی برود، دنبال کارهای گوناگون تجاری و اقتصادی برود -که همهی اینها لازم است- اّما قدرت دفاعی نداشته باشد، توانایی دفاع کردن نداشته باشد، هر بیسَروپایی و [هر] دولت فزرتی او را تهدید میکند که اگر فلان کار را نکردید، ما موشک میزنیم؛ خب اگر شما امکان دفاع نداشته باشید، مجبورید عقب نشینی کنید.» (۹۵/۱/۱۱)
🔹در دوران هایی که تهدید نظامی زیاد می شد،مثلا در سال 75، رئیس جمهور وقت هاشمی رفسنجانی معتقد بود چون در دوران بازسازی جنگ هستیم حیف است مجددا درگیر جنگ و ویرانی شویم . خوب است با #مذاکره تهدید را دور کنیم!
🔻اما رهبری معتقد بود تهدید نظامی را باید با افزایش #آمادگی دور کرد نه تسلیم.
#سی_سال_تدبیر
#رها_عبداللهی