فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اعتراضات جالب قاضی پور، نماینده ارومیه به تجمع نمایندگان مجلس دور روحانی: چرا فقط اعضای دفتر رئیس جمهور باید وزیر شوند؟ آقای جهانگیری خودت وزیر میشدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅بازتاب دستاورد مهم پزشکان ایرانی در شبکه عربی
📍این فناوری باعث جذب بيماران خارجی و افزایش درآمد ایران شده
🔵 سیاست همیشگی
تورم حدود ۴۰ درصد است.
نگرانیم.
روحانی از مذاکره مجدد با آمریکا میگوید.
باز هم نگرانیم.
روحانی تبصره میزند که اگر تحریمها برداشته شود صرفا گفتگوهای با ۵+۱ میتواند ادامه داشته باشد.
دیگر نگران نیستیم و از داشتن چنین رئیس جمهور مکتبیای همه اصولگرایان خوشحالاند.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
انتشار یک فیلم از یک مراسم #عقد_موقت یک دختر ۹ ساله در کهگیلویه و بویراحمد قطعاً ناراحت کننده است اما انتشار آن (همزمان با بررسی لایحه مربوط به افزایش سن ازدواج و موسوم به #کودک_همسری) کاملاً شائبه برانگیز است؛ البته همین فیلم مصداق خوبی برای عدم کارآییِ محدود کردن سن ازدواج و تغییر قانون فعلی است (در قانون فعلی ازدواج رسمی دختران زیر ۱۳ سال منوط به اجازه دادگاه میباشد) چراکه #ممنوعیت_مطلق ازدواج برای یک سن خاص، نهتنها کمکی به حل ازدواجهای دارای آسیب نمیکند بلکه باعث میشود تا به مانند همین مورد به سمت غیر رسمی شدن (موقت) کشانده شوند که در آن صورت مشکلات بیشتری خواهند داشت و راه حل تنها میتواند تشدید نظارت، افزایش الزامات قانونی برای کسب اجازه از #دادگاه و رفع نواقص قانون فعلی باشد تا ممنوعیت مطلق برای یک سن خاص که بیشتر شبیه پاک کردن صورت مسئله می باشد تا حل آن!!
➕ هرچند که کاش خبرنگار به اصطلاح دلسوزی❗️که اولین بار این فیلم را منتشر کرده، لااقل به اندازه مصی علینژادِ بیشرف، شعور داشت و تصاویر سوژههایش را مات میکرد و امنیت آنها را بر باد نمیداد!
#مهدی_قاسم_زاده
🔴آیا از عملکرد روحانی و دولت ۱۱ و ۱۲ راضی هستید؟
⏪برای پاسخگویی به لینک زیر بروید و نظر مبارکتان را ثبت بفرمایید
🌺لطفاً با ریتوئیت این پیام به قوت و استحکام این نظرسنجی کمک کنید شاید دولت غربگدا و اشرافی فریدون از خواب بیدار شود
https://tb-o.com/nazar/new/26
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۲۳ دی ۹۶ | عراقچی در شبکه یک سیما: تهدیدات ترامپ، توخالی است؛ ترامپ توان برهم زدن برجام را ندارد و از این مرحله عبور میکنند؛ پاره کردن برجام ممکن نیست
🔹 ۶ شهریور ۹۸ | عراقچی، معاون ظریف در همایش سازمان اطلاعات و امنیت خارجی در گام دوم انقلاب: هر کس دیگری هم جای ترامپ در آمریکا بود، از برجام خارج میشد؛ آمریکا چون نتوانست به اهداف خود برسد، تصمیم گرفت از برجام خارج شود! ما نیز سیاست خود را به مقاومت فعال تغییر دادیم!
🔹 ۱۰ شهریور ۹۸ | ظریف در مصاحبه با روزنامه ایران: انقلابیون زیرکولرنشین، مقداری از انقلابیون واقعی یاد بگیرند؛ مشکل دوستان ما این است که نمیخواهند راستیآزمایی حرفهای خودشان را بپذیرند؛ گفتند که آقای ترامپ به هیچ وجه از برجام خارج نمیشود! وقتی که از برجام خارج شد، گفتند به این دلیل خارج شد که ...؛ آقا! بپذیرید که تحلیل شما اشتباه بوده است؛ تقریباً هر تحلیلی که درباره موضوع هستهای داشتند، اشتباه بوده است!
.
📷 ۱۲ شهریور ۹۸ | وزیر بهداشت: تقریبا تمام داروها و مواد اولیه دارویی وارداتی به نوعی با مشکل تحریم مواجه شده است
🔹 ۱۵ اردیبهشت ۹۸ | وزیر بهداشت: نقل و انتقال مالی برای همه امور با مشکلاتی روبرو است؛ دارو و تجهیزات پزشکی هم تحریم است
🔹 ۲٧ آبان ۹٧ | وزیر بهداشت سابق: الان دارو آماده حمل است، اما هواپیما و کشتی حاضر نیست حمل کند؛ بنابراین از ادعا تا عمل فاصله است
🔸 ۱۹ آبان ۹٧ | روحانی: برای واردات کالاهای اساسی و دارو مشکلی نداریم
به راهبرد رهبری برگردید - ۱
موضوع رهبری (leadership)، جایگاه ویژهای در مباحث سیاست جهانی پیدا کرده است. ضرورت رهبری برای تعیین راهبردها و انسجامبخشی توانمندیها، تبدیل به مطالبهای مهم در کشورها و سیاست بینالمللی شده است. خیلی از سیاستمداران امنیتی، درباره این خلأ بزرگ اظهار نگرانی میکنند. ما اما به برکت انقلاب اسلامی، از مزیّت رهبری بهرهمند هستیم؛ هر چند که معالاسف «حکمت متعالیه» ولایت فقیه، آن چنانکه باید فهمیده نشده و مورد اهتمام و التزام کافی قرار نگرفته است.
مواجهه جمهوری اسلامی با راهبرد جبهه صهیونیسم مسیحی در چند دهه اخیر، به یک نتیجه راهبردی انجامیده است: پیروزی و پیشروی جبهه مقاومت در عین دفاع مشروع، و هزیمت و عقبنشینی جبهه مقابل، با وجود تعدی و تهاجم. فرآیند دامنهدار برجام و پسابرجام را باید در همین متن (context) تحلیل و بررسی کرد که آیا آنچه دولت و وزارت خارجه، بهویژه در 16 ماه گذشته و هفتههای اخیر انجام دادهاند، منطبق با موقعیت جبهه خودی بوده یا نه؟ راهبرد حکیمانه امام خمینی و امام خامنهای، موجب زوال رهبری و راهبرد در جبهه قدرتمند غرب شد؛ امپراتوری بزرگی که توانسته بود رقیب قدرتمندی مثل شوروی را از پیش پا بردارد، اما در برابر محور مقاومت اسلامی، دچار سلسله شکستها شده؛ و بنابراین برای نفوذ و استحاله راهبرد اسلامی- انقلابی طراحی کرده است.
۱- از آمریکا تا انگلیس و اسرائیل و حتی فرانسه، شاهد گسیختگیهای سیاسی- اجتماعی گسترده هستیم. اما از انگلیس و فرانسه مهمتر، وضعیت آمریکا و اسرائیل بهعنوان پیشانی رهبری جبهه صهیونیسم مسیحی است که جنگ جهانی چهارم و سوم (مستقیم و نیابتی) را برای غرب آسیا طراحی کردند. شکست در این دو جنگ، به بحران دستاورد دامن زد و سپس باور زوال رهبری و راهبرد را در واشنگتن و تلآویو فراگیر کرد. آمریکا از اوج فروپاشاندن شوروی و بلوک شرق، ادعای کدخدایی جهان و تغییر نقشه خاورمیانه جدید، به حضیض شکست در سلسله جنگهای افغانستان و عراق و سوریه - و به یک معنا لبنان و غزه و یمن- افتاد و 7 هزار میلیارد دلار خسارت دید. کار چنان گره خورده که «ولفگانگ ایشینگر» رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ 25 بهمن 95 به روزنامه ایندپندنت گفت: «جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند. همهپرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و انتخاب ترامپ، اتحادیه اروپا، سازمان ملل و ناتو را در وضعیت متزلزلی قرار داده... دولت فعلی آمریکا ممکن است به منزله کاتالیزور [سرعتدهنده فعل و انفعالات] در این روند عمل کند».
۲- ایشینگر ادامه میدهد «در دوره جدید، بازیگران غیرغربی امور بینالمللی را شکل میدهند. برخی از اساسیترین ارکان غرب و نظم جهانی تضعیف شده. ناکامی در پاسخ به درگیری سوریه و اوکراین، ضعف ما را آشکار کرد و زمینه را برای پرکردن خلأ توسط کشورهایی مانند ایران و روسیه فراهم نمود». همان زمان، موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به روزنامه «دی ولت» گفت «قدرت رهبری آمریکا در حال زوال است. من هرگز آمریکا را تا این حد قطبیشده ندیده بودم. آمریکا در درون منسجم نیست. بزرگترین دموکراسی دنیا بیثبات شده است». چند روز بعد، آقای ظریف گفت «جهان وارد مرحله پساغربی شده است». اما مشی دولت و وزارت خارجه غالباً، خلاف این واقعیت بوده است.
۳- آريل شارون نخستوزیر اسرائیل، سال 2001 ادعا کرد كار فلسطينيها را 100 روزه تمام ميكند. صهیونیستها، قصاب صبرا و شتيلا را که 3500 فلسطيني را قتلعام كرده بود، بولدوزر میخواندند اما همین جنايتكار مجبور شد تابستان 2005 دستور عقبنشيني از غزه را صادر كند. شارون در سخنراني تلويزيوني گفت «عقبنشيني از غزه، اقدامي دردناك اما اجتنابناپذير براي تامين آينده اسرائيل است. ما نميتوانيم براي هميشه غزه را نگاه داريم». صهیونیستها پس از عقبنشینی از جنوب لبنان و نوار غزه، همه جنگها را با سرشکستگی پشتسر گذاشتهاند و این در حالی است که پنجمین ارتش قدرتمند دنیا معرفی میشدند.
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
به راهبرد رهبری برگردید - ۱ موضوع رهبری (leadership)، جایگاه ویژهای در مباحث سیاست جهانی پیدا کر
به راهبرد رهبری برگردید - ۲
۴- آنچه از اسرائیل در دهه گذشته زائل شد، قابل جبران نبود. علت کدام است؟ قدرتمندی و حکمت رهبری جبهه مقاومت، و فقدان رهبری و راهبرد در هیئت حاکمه اسرائیل. گزارش کمیته وینوگراد (کمیته اطلاعاتی- قضایی بررسی علل شکست اسرائیل در جنگ 2006) خاطرنشان میکند: «رهبری سیاسی در جنگ 33روزه، دچار بحران و سردرگمی بود. [ضمن مسکوت گذاشتن نقش شیمون پرز رئیس رژیم،] نخستوزیر، مسئول اصلی شکست است. با وجود اعلام طراحی 4ماهه، این جنگ فاقد طرح مشخص و راهکارهای جایگزین بوده است. تناسبی میان سناریوها و آنچه در عمل در جریان بود، وجود نداشت. ارتش بدون برنامه و با سردرگمی رفتار کرد و در برابر حملات موشکی حزبالله ناتوان بود. تصمیم استراتژیک و دکترینی برای خروج از جنگ وجود نداشت. این جنگ، اشتباهی وحشتناك و ناکامیخطرناک بود. ما شکافهای خطرناک در بالاترین سطوح هرم سیاسی و نظامی را مشاهده کردیم». همچنین پس از شکست اسرائیل در جنگ 22 روزه غزه، روزنامه هاآرتص نوشت «مشکل ما فقط نخستوزیر نیست؛ ما نمیدانیم چگونه جنگهای خود را پایان ببریم و دستاورد تعبیر کنیم تا به شکست تفسیر نشود. دستاورد 60 ساله ما با این جنگ از بین رفت».
۵- پس از بیان این مقدمه فشرده درباره ضعف و سردرگمی دشمن، و صرف نظر از گذشته برجام، میتوان گفت آنچه دولت و وزارت خارجه در 16 ماه اخیر (پس از ابطال برجام توسط آمریکا و لغو عملی تعهدات توسط اروپا) انجام دادهاند، با جایگاه اقتدار جمهوری اسلامی و راهبردی که رهبر انقلاب بهویژه در دوره اخیر ترسیم کردهاند، مطابقت ندارد؛ چه در ارسال پالس بیهنگام به ترامپ که او را گستاختر کرد و چه در اعتماد به اروپا بهویژه پلیس بد مذاکرات برجام (فرانسه). به اقتضای عقل و تجربه، مسیر فعلی وزارت خارجه، غیرحکیمانه و اشتباه است. در اینباره تصریحات راهبردی وجود دارد که رفتارها را قابل ارزیابی میکند.
۶- رهبر انقلاب، تیر ماه ۹۷ در دیدار هیئت دولت فرمودند: «کار را در محدوده مقدورات کشور با جدیّت دنبال بکنید؛ منتظر این و آن نباشید. ما یک روز مشکل اقتصادی کشور را موکول کردیم به برجام... نتیجه این شد که مردم نسبت به برجام شرطی شدند، که وقتی آن بابا میخواهد از برجام خارج بشود، تا مدّتی که او میگوید خارج میشوم، ما همین طور دچار تلاطم در بازار خواهیم بود؛ ما شرطی شدهایم دیگر، مردم را ما شرطی کردهایم. حالا هم «بسته اروپایی»؛ مردم را درباره بسته اروپایی شرطی نکنید. البتّه اروپاییها مجبورند، ناچارند، چشمشان چهارتا! بایستی بگویند چگونه خواهند توانست از منافع ما دفاع کنند. امّا این را جزو موضوعات اصلی کشور قرار ندهید. ما مقدوراتی در کشور داریم؛ گره نزنید بهبود اقتصاد کشور را به چیزی که از اختیار ما خارج است... در روزنامه خواندم ترامپ گفته که میخواستم به ترزا مِی سفارش کنم راجع به سختگیری نسبت به ایران، او به من سفارش کرد درباره سختگیری راجع به ایران. آن وقت تلفن میزند به آقای دکتر روحانی و اظهار ارادت و اخلاص هم به ایشان میکند. اینها را بایستی با این چشم نگاه کرد».
۷- ایشان همچنین فروردین ۹۸ تأکید کردند «نمیتوانیم به غربیها هیچ امیدی داشته باشیم. در همین قضیّه برجام، وظیفه اروپاییها چه بود؟ این بود که میایستادند در مقابل آمریکا، میگفتند ما به تعهّد خودمان پایبندیم؛ تعهّد آنها این بود که تحریمها بهطور کلّی برداشته بشود؛ با بهانههای مختلف نَایستادند، خودشان هم در عین اینکه مدام به ما تأکید میکنند که «مبادا از برجام خارج بشوید»، عملاًً از برجام خارج شدهاند؛ یعنی حتّی تحریمهای جدیدی را بهوجود آوردهاند. از اینها میشود توقّع داشت؟ این کانال مالیای هم که مدام گفته میشود به شوخی شبیهتر است؛ البتّه شوخی تلخی است. این هیچ معنیای ندارد؛ آن چیزی که وظیفه آنهاست با آنچه دارند مطرح میکنند زمین تا آسمان فرق میکند. در آخرین مسئله، باز اروپاییها مثل گذشته از پشت خنجر زدند، خیانت کردند. از اینها توقّع نمیشود داشت؛ هیچ توقّعی نمیشود داشت».
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
به راهبرد رهبری برگردید - ۲ ۴- آنچه از اسرائیل در دهه گذشته زائل شد، قابل جبران نبود. علت کدام است؟
به راهبرد رهبری برگردید - ۳
۸- حضرت آیتالله خامنهای 25 تیر امسال، در تحلیل رفتار مستکبرانه دشمن فرمودند: «آفت بزرگ دولتهای غربی، تکبر آنها است. اگر دولتِ مقابل آنها دولت ضعیفی باشد، این تکبر کار خود را میکند. اما اگر کشوری باشد که واقعیت آنها را دید و شناخت و ایستاد، آنها زمین میخورند. الان در قضایای بین ما و اروپاییها، علت اینکه مشکلات باقی میماند، تکبر آنهاست». به شهادت روند طی شده میتوان گفت دولت و وزارت خارجه، حتی اگر بر خط قرمزهای حداقلی خود هم که مذاکرهناپذیری برجام یکی از آنهاست، میماندند و مقتدرانه مواجه میشدند، با شوخی تلخ دشمن روبهرو نمیشدند. آیا کسی باور میکند اروپاییها که هفت ماه وعده دادند اما حاضر نشدند 4 میلیون یورو اعتبار برای اینستکس اختصاص دهند، اعتبار 15 میلیارد دلاری کنار میگذارند؟ یا اینکه میخواهند دولت ما را چند ماه دیگر سر بدوانند و اعتبار تهدید او را با عمل نکردنش به ضربالاجل گام سوم مخدوش کنند؟! آیا میشود روی فرانسه که به تعهدات خود عمل نکرد و علنا میگوید پلیس بد مذاکرات برجام بوده، حساب باز کرد؟ یا به دولتی در آمریکا اعتماد کرد که وزیر خارجهاش اذعان کرد «زمانی که رئیس CIA بودم، دروغ میگفتیم و تقلب و دزدی هم میکردیم. اینها یادآور افتخارات تجربه آمریکایی است»؟! آیا با عقلِ دیوانه مذاکره مواجه هستیم که هم مذاکره با آمریکا را دیوانگی میخواند و هم میگوید «هرگز فرصت مذاکره و ملاقات با آمریکا را از دست نخواهیم داد»؟!
۹-تنازل از مفاد حداقلی برجام، خودزنی دیپلماتیک است. امکان صادرات نفت نه با اجازه گرفتن از آمریکا بلکه با هزینهدار کردن کارشکنی طرف مقابل ممکن است. نظیر کاری که با انگلیس کردیم. خرید و فروش امن نفت برای همه و ناامنی و محدودیت برای همه. ادبیات آقای ظریف در گفتوگو با نشریات اروپایی که حتی مطالبه حقوق ایران در برجام را هم منتفی میکند، زیبنده دولت نیست: «تنها چیزی که میخواهیم، فروش نفت و دریافت پول آن است» و «اروپا خود را به یازده نکته متعهد کرده. اینها شامل سرمایهگذاریها، هواپیمایی غیرنظامی، حملونقل و بازگشت شرکتهای اروپایی است. ما هیچ یک از اینها را بهعنوان پیششرطی برای اجرای کامل تعهدات خود درخواست نمیکنیم. تنها میخواهیم بتوانیم نفت خود را بفروشیم. ارز ما 75 درصد ارزش خود را از دست داده. اروپا تنها خود را به بیانیهای که از برجام حمایت میکند محدود کرده، اما اینجا انسانها شغل و درآمد خود را از دست میدهند». آیا بعد از این ادبیات منفعل، جای مقاومت و مذاکره هم باقی میماند؟ (و حال آنکه توافق منعقد شده، جای چانهزنی هم ندارد).
۱۰- چاره چیست؟ کنار گذاشتن انفعال، رفتار قاطع متقابل، و باور به اقتدار بیبدیل جمهوری اسلامی در منطقه، چنانکه رهبری درباره گستاخی انگلیس فرمودند و عملیاتی شد: «انگلیس خبیث دزدی دریایی میکند و کِشتی ما را میدزدد؛ جنایت میکنند و شکل قانونی به آن میدهند. جمهوری اسلامی و عناصر مؤمن نظام، این خباثتها را بیجواب نمیگذارند». از لحاظ انباشت عبرتها و تجربهها و نصایح مستند رهبری و کارشناسان، حجت بر دولت تمام است. اگر مذاکرات اخیر با فرانسه (بخوانید آمریکا) موجب کلاهبرداری دوباره دشمن شد، برای بیخبرترین عوام هم مسموع نخواهد بود که کسانی فرافکنی کنند و سوءرفتار خود را پای عالیترین مقام نظام بنویسند.
#محمد_ایمانی
روحانی مدعی است که فایده #مذاکرات، افزایش فروش نفت ایران بوده است. برای اینکه واقعیت روشن شود به نمودار زیر دقت کنید:
میزان فروش نفت در بهار 92 (پیش از دولت روحانی): 1769هزار بشکه در روز
میزان فروش نفت در زمستان 93 (یک سال و نیم پس از آغاز مذاکرات روحانی): 1299هزاربشکه در روز
https://twitter.com/mjakhavan/status/1168749492717412353?s=20
#محمدجواد_اخوان
توییت #احمدی_نژاد در مورد جهان اسلام و مسئله #کشمیر، نزدیک ۸ هزار و ۵۰۰ تا لایک خورده تا حالا و جالب اینکه اون توییت #مایکل_جکسون که اینهمه توی ایران سر و صدا کرد، ۴ هزار و خوردهای؛ من جای احمدی نژاد بودم یه کم جدی تر میگرفتم بحث #جهان_اسلام رو !!
💬 هادی آگاهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مقاومت، مکمل دیپلماسی شد؛ در پسابرجام، از جیب مردم باید ایستاد
🔹 ۱۲ شهریور ۹۸ | روحانی در صحن علنی مجلس: بدون مقاومت داخلی، راه به جایی نمیبریم؛ مقاومت و دیپلماسی مکمل همدیگرند؛ هیچ کشور معمولی نمیتوانست در برابر این تحریمها شش ماه مقاومت کند؛ آمریکا فهمید که ملت ایران با فشار حداکثری به زانو در نمیآید؛ بعد از ۱۶ ماه مقاومت، نگاه دنیا نسبت به ما عوض شده است؛ بعد از خیانت آمریکا، اروپاییها هم به وظیفه خود عمل نکردند؛ نباید صدای دشمن را از حنجره ولو گروه مخالف دولت بشنویم؛ بگذارید دشمن با حنجره خود حرف بزند؛ امروز باید متحد و در کنار هم باشیم؛ با اتحاد میتوانیم از این مشکلات عبور کنیم
🔸 ۳۱ فروردین ۹۶ | روحانی در انتخابات: چرا دروغ میگوییم؟! یک عده میگفتند بایستید، مهم نیست! از جیب چه کسی مهم نیست؟ از جیب خودتان بروید دنبال تحریم، نه از جیب مردم؛ برجام ما را آزاد کرد
#مکتوبات
روی ترازوی ضریب جینی؛
روحانی با طبقات پایین چه کرد؟
✍️ ضریب جینی، نشانگر میزان فاصله میان طبقات پایین و بالای جامعه است. کاهش آن، نشانگر کاهش نابرابری طبقاتی و افزایش آن، نمایشگر تشدید این شکاف است.
🔹این ضریب در دولت قبل از دولت روحانی، به شکل محسوسی پایین آمد. علت، در هدفگذاری برای خدمت رسانی و توانمند کردن طبقات پایین تر بود. مدیران، بیشتر در میان مردم بودند، مشکلات شان را می شنیدند و برای کاهش آن برنامه ریزی و تلاش می کردند.
♦️طبق گزلرش مرکز آمار، ضریب جینی، از رقم 425. در سال 84 (آغاز دولت نهم) به 365. در سال 92 کاهش یافت. اما پس از آن، با آغاز دولت روحانی به طور پیوسته و مداوم بالا رفت و در درسال گذشته (97) به رقم 409. رسید.
🔹آقای روحانی چند سال است -حتی پس از به هم خوردن برجام- پُز افزایش فروش نفت به 2/5 میلیون بشکه را می دهد. بماند که ما، قبل از برجام تا 1/5 میلیون بشکه نفت می فروختیم اما حالا این رقم، با برجام به زیر چند صد هزار بشکه رسیده و تحریم ها نیز شدید تر از قبل برگشته است.
♦️اما نکته مهم این است که در این شش ساله افزایش و کاهش فروش نفت و بالا و پایین شدن درآمدهای دولت، ضریب جینی علی الدوام رو به افزایش بوده است. http://fi9.ir/0prq2v
🔹یعنی این که دولت برآمده از ائتلاف اشرافیت، کمترین اهتمام را برای کاهش شکاف طبقاتی داشته، بلکه برخی سیاستگذاری هایش موجب تشدید این شکاف شده است. حس عمومی مردم نیز همین را تایید می کند.
♦️این سوء مدسیریت و اولویت قائل نشدن به طبقات محروم را دیگر نمی شود به تحریم نسبت داد. نمودار ضریب جینی به اندازه کافی گویاست.
#محمد_ایمانی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔻 "برهمزنندگان بازار ارز، زیر نظر دولت روحانی فعالیت میکردند؛ روحانی، خودش برای مداخله در بازار ارز، دستور داد؛ در سال ۹۷ و ۹۶ حدود ۳۰ میلیارد دلار برای کنترل بازار ارز کشور هزینه شده است"
👈 لازم به ذکر است، اگر دولت در سال گذشته به طور میانگین روزانه یک میلیون بشکه نفت را متوسط ۶۰ دلار فروخته باشد، درآمد نفتی سال گذشته کمتر از ۲۲ میلیارد دلار خواهد بود
🔹 ۱۲ شهریور ۹۸ | اژهای، معاون اول قوه قضائیه: اینکه با بگیر و ببند، فساد از بین نمیرود را رد نمیکنیم؛ اما تا جایی که دستگاه اجرایی کارشان را به نحو احسن انجام بدهند؛ معلوم شد که برهمزنندگان بازار ارز، زیر نظر بانک مرکزی فعالیت میکردند؛ در سال ۹۷ و ۹۶ حدود ۳۰ میلیارد دلار برای کنترل بازار ارز کشور هزینه شده است؛ متهمان، ارز دولتی گرفتند و مطلقا جنسی وارد نکردند|تسنیم
🔸 ۲۷ مرداد ۹۸ | عراقچی، معاون ارزی سابق بانک مرکزی در دولت روحانی در گفتگو با فارس: رئیسجمهور، خودش برای مداخله در بازار ارز فردایی به بانک مرکزی دستور داد؛ مداخله در بازار فردایی ارز به درخواست دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و دستور روحانی و تایید رئیس کل بانک مرکزی انجام شده است؛ همه اقدامات را با هماهنگی و تایید وزارت اطلاعات انجام دادیم؛ خوشبینی افراطی دولت، ریشه التهابات ارزی دیماه ۹۶ بود؛ بعد از برجام با خوشبینی افراطی مصرف بدون محدودیت منابع را آغاز کردیم؛ ما از اول شهریور ۹۶ وقوع بحران ارزی را پیشبینی کرده بودیم و آن را قطعی میدانستیم؛ خدمت رئیسجمهور و معاون اول، دبیر شورای عالی امنیت ملی و افرادی که تصمیمگیر بودند، همه این موارد را منعکس کردیم؛ درباره بحران ارزی هشدار دادیم، اما دولت جدی نگرفت
#مکتوبات
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔻این غنیمت حاضر هم، تدبیر گذشتگان بود که تحویل دولت مدعی تدبیر شد
🔹 ۱۱ شهریور ۹۸ | "صادرات نفت خام ایران بر اثر تحریم بیش از ۸۰ درصد کاهش یافته است، اما ایران برای کسب درآمد، به جای نفت خام به صدور فرآوردههای نفتی روی آورده است؛ ایران در حال حاضر، از محل صدور فرآوردههای نفتی، ماهانه ۵۰۰ میلیون دلار کسب درآمد میکند"| رویترز
🔸 گفتنی است، پس از پیروی انقلاب اسلامی، ۳ پالایشگاه در کشور ساخته شد که هیچ کدام از آنها، اصولا ارتباطی به زنگنه ندارد و اعتقادی هم به آنها ندارد و در حال حاضر، زنگنه فقط روی عملکرد گذشتگان خود، مشغول سوارکاری است
👈 زنگنه، وزیر نفت دولت روحانی، در طول ۸ سال وزارت خود بر نفت در دولت خاتمی نیز یک طرح پالایشی را کلید نزد تا ایران متکی به واردات بنزین شود چرا که «ژنرال» معتقد بود ساخت پالایشگاه به صرفه نیست؛ این نقطه ضعف بزرگ، موجب شد تا آمریکا، صادرات بنزین به ایران را تحریم کند
👈 ۲پالایشگاه امام خمینی شازند و بندرعباس در دولت هاشمیرفسنجانی اجرا شد و پالایشگاه ستاره خلیح فارس هم در سال ۸۵ در دولت احمدینژاد تصویب و کلید خورد و با پیشرفت بالای ۶۰ درصدی تحویل دولت روحانی شد؛ چه در دوران خاتمی که افزایش ظرفیت پالایشی کشور ارتباطی به عملکرد آن دولت نداشته است، چنین اتفاقی نیز در همین دولت روحانی رخ داد و وزارت نفت، روی موجی به تفریح مشغول است که با همت شرکتهای ایرانی پدید آمده است
👈 اینکه وزیر نفت، روی عملکرد و دیدگاههای گذشتگان خود به سوارکاری مشغول است، اقتضای یک سمت سیاسی است و حرجی بر آن نیست ولی نباید فراموش کرد که اگر دیدگاه وزیر نفت توسط پیشینیان وی حکمفرما بود، امروز وضعیت بغرنجی در پالایش را به نظاره مینشستیم؛ رویکرد زنگنه این است که واردات بنزین و گازوئیل اقتصادیتر از تولید آن در داخل است
👈 در دولت گذشته، طرح مهمی در دستور اجرا قرار گرفت که بر اساس آن، با توسعه فازهای پارس جنوبی، میزان تولید میعانات گازی به بیش از ۶۰۰ هزار بشکه خواهد رسید و بهتر است به جای خام فروشی و صادرات صرف میعانات گازی، این ثروت را تبدیل به فرآوردههای نفتی کرده و علاوه بر جلوگیری از واردات بنزین، ایران به جمع صادرکنندگان فرآوردههای نفتی بپیوندد
👈 طی سالهای ۸۵ تا ۸۶ بخشی از منابع بانک مرکزی در این پروژه ایرانی هزینه شد که با تحریمهای صورت گرفته، هزینهها افزایش یافت اما هر طور که بود، احداث پالایشگاه متوقف نشد ولی کسانی که از اساس پالایشگاه سازی را رد میکردند، امروز معتقدند با مدیریت خود توانستند ظرفیت پالایشی کشور را دو برابر کنند و عجیب آنکه، این موفقیت تنها از عهده آنها بر میآمد!
👈 اگر واقعا آقای زنگنه اعتقادی به پالایشگاه سازی داشت، پالایشگاه آناهتیا را جدیتر دنبال میکرد و یا با تصمیمگیریهای شتابزده، سرنوشت طرحهای پالایشی مانند پالایشگاه هرمز را در نطفه خفه نمیکرد. تنها طرح پالایشی که وزارت نفت به صورت خام و ابتدایی آن را به پیش برد ۸ پالایشگاه ۶۰ هزار بشکهای سیراف بود که قرار بود تا سال ۹۶ افتتاح شوند اما با پیشرفت فیزیکی ۵ درصد به حال خود رها شد | متن کامل در سایت میز نفت | ۳۰ بهمن ۹٧
👈 پالایشگاه ستاره خلیج فارس که پروژه دولت احمدینژاد بود، در سال ۸۶ آغاز و تا پایان دولت احمدینژاد در طی ۶ سال تحریم، ۷۵ درصد پیشرفت داشته است و این در حالی است که یک چهارم عملیات اجرایی این پروژه در دولت ژنرالها طی ۵ سال صورت گرفته است|نسیمآنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #تشیع_لندنی در بستر تاریخ
🎥 #شرم_کنید؛ عزای حسین (ع) با پول انگلیسیها؟‼️
| برشی از سریال دلیران تنگستان |
🔻رهبر معظم انقلاب: نام سردار مؤمن و شجاعی مثل #شهید «رئیسعلی دلواری» از نامهایی است که همیشه دلهای مؤمن را که آشنائی به وضع او و مبارزات او داشتهاند، در سراسر این کشور به خود جذب میکرده است.
#زمانه
از ابتدا معلوم بود حضور امروز جناب #روحانی در مجلس، بیش از آنکه برای دفاع از وزرای پیشنهادیاش باشد، برای بیان یکطرفهی مواضعاش خواهد بود تا هم با به حاشیه بردن جلسه، راحت رای اعتماد را برایشان کسب کند و هم از عدم علاقهاش به #مذاکره مستقیم با آمریکا و وجود #صبر_انقلابی در سیاست خارجیاش بگوید؛ هرچند صبری که نتیجهاش بشود #بازداشت یکسالهی دیپلماتمان، #بنزین ندادن به هواپیمای وزیر خارجهمان و اقسام تحریمها، بیشتر #منفعلانه و از سَر "زبونی" تفسیر میشود تا انقلابی، اما بازی جدید دولت و طرح زوج و فردی که درباره احتمال مذاکره با آمریکا براه انداخته را فقط باید در قالب ایجاد فشار داخلی برای گرفتن امتیازهای بیشتر از نظام(درباره سیاست خارجی و حتی برخوردهای احتمالی دستگاه قضا با نزدیکان دولت)، مبرا کردن #فرانسه از اتهام دلالی برای آمریکا و آماده سازی افکار عمومی برای احتمالاً یک #توافق_جدید با محوریت فرانسه و برنداشتن یا ضعیف برداشتن گامهای بعدی دانست وگرنه جناب روحانی خوب میداند که مذاکره مستقیم با آمریکا (آنهم با وضعیت فعلی برجام) سنگ بزرگی است، هرچقدر هم که این دولت #وقیح باشد!
#مهدی_قاسم_زاده
🔴 هرکس با تبعیت از مردم بیاید، دچار ریزش می شود!
🔹ریزش ها ما را می ترساند. اینکه به ما بگویند فرزند امام معصوم کذاب از آب درآمد، همسر پیامبر علیه خلیفه مسلمین شمشیر کشید، اصحاب و یاران پیامبر، مقابل علی ابن ابی طالب ایستاده اند، یاران امام خمینی علیه انقلاب شمشیر کشیده اند و ...! این ریزش ها ما را نگران می کند. اما براستی چه کسانی و چرا دچار ریزش می شوند؟
🔸ملاک عمل سیاسی، نظر مردم نیست. ملاک اقدام و عمل سیاسی، حق است و صاحب حق خداوند متعال است. اگرچه عمل سیاسی قرار است نسبت به مردم طراحی شود اما مردم نباید تعیین کننده عمل سیاسی باشند. ما باید بدانیم چه چیزی حق است و آن را به جا بیاوریم.
🔹حضرت اباعبدالله الحسین می دانست که نظر مردم چیست. عموم مخاطبین حضرت در کوفه و کربلا می گفتند که یاحسین با یزید بیعت کن و آن هم بیعت بی قید و شرط. اگر هم قید و شرطی باشد یزید قید و شرط را تعیین می کند و دست و کتف بسته تو را به محضر یزید می بریم! حضرت اباعبدالله با اینکه نظر اکثریت را می دانست ولی به آن تمکین نکرد و فرمود: «هیهات من الذله»! و تیزی شمشیر را به ذلت ترجیح داد.
🔸در حدیثی از یکی از معصومین علیهم السلام داریم: «من جاءَ بالنّاس ذَهَبَ بالنّاس وَ مَن جاءَ بالکتاب و السنّته یَزُول الجبال و لا یَزُول». هرکس با پیروی از نظر مردم آمد با مردم می رود و هرکس با کتاب و سنت رسول خدا آمد، کوه ها کنده می شود ولی او ریزش نمی کند و پای حق و حقیقت ماندگار است.
🔹پس چه کسانی دچار ریزش می شوند؟ آنانی که ملاک عمل سیاسی شان، حق تعالی نیست، کتاب و سنت انبیاء و ائمه هدی علیهم السلام نیست. بلکه خوشایند دیگران برایشان ملاک است. خوشایند فرزندان، همسران، فامیل، رفیقان و هم حزبی ها و اکثریت مردم!
🔸با نظر جمعی از مردم به میدان می آیند و با نظر جمعی دیگر می روند! روزی برای کسب رأی از مردم شعار می دهند و روزی با شعارهای همان مردم بدرقه می شوند! اما راز ماندگاری حضرت اباعبدالله این بود که برای تبعیت و پیروی از مردم نیامد، بلکه بنا به کتاب خدا وسنت پیامبر قدم برداشت، لذا عاشورای او رویشی است واقعی و ابدی و دشمنان او اما دچار ریزش ها شده اند بطوریکه در حال حاضر نام هیچ یک از دشمنان اباعبدالله افتخاری ندارد و حتی نشانی از قبرشان نیست!
🔹اما آیا از ریزش ها بترسیم؟ ابداً و اصلاً. از میلیاردها اسپرم فقط یک اسپرم رویش پیدا می کند و رشد می کند و به انسان تبدیل می شود وگرنه میلیاردها اسپرم دیگر دچار ریزش می شوند. این ریزش ها زمینه آن رویش است و آن یکی رویش به حدی مهم و ارزشمند است که ریزش میلیاردها اسپرم هیچ نگرانی و ناراحتی و ارزشی ندارد!
🔸یک رویش به علت تفاوت ماهوی و ارزش حیاتی، ارجحیت دارد به ریزش فوج فوج اراذل! و بهمین دلیل است که فرشتگان فقط ریزش را دیده اند که در اعتراض به خلقت انسان به خداوند متعال عرض کردند: خدایا چرا کسی را خلق می کنی که جنحه و گناه می کند و خونریزی به پا می دارد؟ "وَ اِذ قالَ رَبُّکَ لِلمَلائکهِ اِنّی جاعِلٌ فِی الارضِ خَلیفَه. قالوا اَتَجْعَلُ فیها مَن یُفسِدَ فیها و یَسفِکُ الدِّماء وَ نَحْنُ نُسَبِّحَ بِحَمْدِکَ وَ نُقَدِّسُ لَکْ.
🔹و خداوند متعال همین معدود رویش ها را می دید که فرمود: «اِنّی اَعْلَمُ ما لا تَعْلَمُون». حضرت امیرالمؤمنین و معدود یاران را می دید و حضرت اباعبدالله و معدود هم باوران را!
🔻حال باید بدانیم که از ریزش ها نترسیم و هراسان نشویم. ریزش ها زمینه رویش هاست.
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴از رییسعلی ۳۳ ساله تا جوانان امام خامنهای در نبرد با استعمار
🔸با مصوبه شورای عالی انقلاب (سال ۱۳۸۹) سالروز شهادت رئیسعلی دلواری برابر با روز ۱۲ شهریور ماه، به نام روز ملی مبارزه با استعمار نامگذاری شدهاست.
🔹رئیسعلی در ۲۴ سالگی از پیشگامان مشروطهخواه در جنوب ایران بود و مبارزات جانانهای با استعمارگران اشغالگر بریتانیایی در حدود جنگ جهانی اول داشت. او در حالی که ۳۳ سال بیشتر نداشت ضربات سنگینی به دشمن وارد آورد و نهایتا به شهادت رسید.
🔸او یک جوان مبارز و انقلابی و مومن بود؛ جوانان مومن و مبارز زیادی در تاریخ معاصرمان وجود دارد که هر کدام یک برگ ارزشمند از کتاب پر از درد و رنج تاریخ ایران است. از جمله:
🔹ستار خان آذربایجانی مبارزات خود را در جوانی آغاز کرد و در ۴۸ سالگی بر اثر جراحات ناشی از اصابت گلوله به شهادت رسید.
باقر خان تبریزی مبارزات خود را تا ۵۵ سالگی ادامه داد وبدست یکی از اشرار کشته شد.
یونس استاد سرایی گیلهمرد مبارز معروف به سردار جنگل نیز در جوانی مبارزات فراوانی داشته و در ۴۳ سالگی به شهادت رسید.
امیرکبیر شهید که اولین ماموریت سیاسیاش در ۲۲ سالگی در روسیه بود و در ۳۷ سالگی مذاکرات ارزنهالروم را با عثمانی انجام داد و حدودا در ۴۰ سالگی صدراعظم ایران شد و در ۴۴ سالگی به شهادت رسید.
🔸دفاع مقدس اوج عشقبازی جوانان مومن و انقلابی در تاریخ ایران است.
محمدابراهیم همت سردار شهید ۲۸ ساله اصفهانی، مهدی باکری سردار شهید ۳۰ ساله میاندوآبی، عباس دوران شهید شیرازی ۳۲ ساله، محسن باقری (غلامحسین افشردی) سردار شهید ۲۷ ساله تبریزی، علی هاشمی اهوازی سردار ۳۷ ساله هور، و هزاران شهید از اقصانقاط کشور نشان دادند میدان های سخت این کشور حضور آنها را میطلبد.
جوانان گوش به فرمان مرجعیت هیچگاه میدان مبارزه را خالی نمیگذارند.
🔸 بیش از ۱۰۰ سال از شهادت جوان ۳۳ سالهای میگذرد که استعمار انگلیس را به زانو درآورد.
جوانانی که نفتکش انگلیس را توقیف کردند یقینا الگوی مبارزاتیشان #رییسعلی_دلواری مبارز لُرتبار بوشهری بود.
در تاریخ این کشور هر چه جانفشانی است از جوانان است و البته جوانانی که گوش به فرمان علمای آگاهی چون خمینی(ره) بودند.
و همچنان جوانانی چون حججی و شهدای مدافع حرم هستند که با لبیک به ندای ولی امر مسلمین امام خامنهای میدان های نبرد اسلام و کفر را خالی نگذارند.
ان شاالله میدانهای اقتصادی نیز به دست چنین جوانانی سپرده شود.
#امید_حاجی_زاده
🔴 ضَلَّ سَعْیهُمْ
✳️به این دوچرخه خوب نگاه کنید
انتظاری که از یک دوچرخه میره اینه که حرکت داشته باشد و راکبشو به مقصد برساند.
با وضعیتِ این چرخها از این دوچرخه انتظاری نیست و سوار بر او شدن و اصرار کردن بر حرکت دادنش به دور از عقل و کار بیهوده و #لغوی هست.
#لغو یعنی:
صدایی که گنجشک مدام بدون فکر و اندیشه به زبان میآورد و بدور از هر نوع فایده ای هست.
✅این دوچرخه همین #برجام هست که دولت(روحانی و ظریف) سوار بر آن هستن و هر کاری میکنند تا چرخهای این برجام بچرخد، اما فایده ای ندارد و سر جای اولشون باقی ماندند.
حتی تصمیم گرفتند با تغییر رنگ این #دوچرخه_برجام با نام #گامهای 1،2،3 حرکتی حاصل کنند اما اروپا و آمریکا حسابی نبردند که هیچ، حتی پا را فراتر گذاشتند و خواستار منع تولید موشکهای بالستیک و حمایت نکردن از تروریست های ادعایی توسط ایران شدند و آنها را شرط مذاکره با ایران دانستند.
✅پ.ن: جناب ظریف: چرخ #برجام برای شما نمیچرخد، کار بیهوده نکنید.
جناب روحانی همچنان که برا اجرای برجام به ایات سوره انفال برای بر سر عهد ماندن بر پیمان تکیه کرده بودید بهتر است به آیات دیگر قران هم توجه کنید:
چگونه (مىتوان با مشرکان پیمانی داشت) در حالى که اگر بر شما دست یابند، هیچ خویشاوندى و پیمانى را درباره شما مراعات نمىکنند. شما را با زبانِ خویش راضى مىکنند، ولى دلهایشان پذیرا نیست و بیشترشان فاسقاند. سوره توبه آیه8
⚠️(مشرکان پیمانشکن، نه تنها درباره شما، بلکه) درباره هیچ مؤمنى، حقّ خویشاوندى و عهد و پیمان را مراعات نخواهند کرد و ایشان همان تجاوزکارانند. ایه 10
✍ #لیلا_خسروی