لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سخنان شگفت انگیز شیخ عدنان مفتی وهابی عربستانی درباره ی امام حسین (ع) و سرگردانی مجری در برنامه تلویزیونی
❤️ کافیه قلب حقیقت پذیر داشته باشی تا هدایت بشی چرا که فرمودند :
#ان_الحسین_مصباح_الهدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«کوشکی»، استاد دانشگاه: دستگاه دیپلماسی اگر میخواست به پاسپورت ایرانی عزت بدهد به بازداشت ۱۳ ماهه دیپلمات کشورمان و استاد دانشگاه تربیت مدرس واکنش نشان میداد نه اینکه سکوت کند!
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیعه ی انگلیسی چه معنایی می دهد و برای #اربابتفرقه در دنیا یعنی چه کار کردی دارد؟
⚫️هیاتی سکولار
⚫️متن تلخ است....
هیاتی سکولار، سکولار هیاتی نیست. برخی فکر می کنند هیاتی سکولار جوان با کروات و هفت تیغ و یا زن بی حجاب یا غیره است. سکولار (به معنای عرفی) وقتی پایش به هیات رسید، حرمت و قیمت یافته است.
برخی دیگر فکر می کنند هیات سکولار طرفداران فلان روحانی اند که مورد حمایت انگلیسی ها هستند. برخی دیگر هیات سکولار را با انجمن خاک خورده حجتیه می شناسند؛ یا هیاتی که حرف سیاسی نمی زند. از این موارد بگذریم، نگران کننده نیستند.
"هیات سکولار" بجای خود؛ تا به حال درباره "هیاتی سکولار" شنیدید؟
هیاتی سکولار نگران کننده تر و عمومییت بیشتر دارند. هیاتی سکولار شاید در هیات غیرسکولار باشد. راه دور نرویم. از خودمان حرف می زنیم...
هیاتی سکولار کسی است که محبت اش به اهل بیت از درب هیات فراتر نمی رود. تنها اثر اشک و ندبه اش حال خوب است و آرامش وجدان تخدیری.
هیاتی سکولار ممکن است عکس امام و آقا هم در هیاتش باشد و در انتهای مجلس هم انقلاب را دعا کند.
به خودمان رجوع کنیم ببینیم ثمره اشک را چه دانستیم. حضرت امام فرمود امام حسین به اشک ما نیاز ندارد. رهبر انقلاب فرمود اگر به اشک و ندبه است معاویه هم اهل مدح و مرثیه بر امیرالمومنین بود.
سید بن طاووس در لهوف نقل می کند که وقتی اهل بیت به کوفه رسیدند، اهل شهر به پهنای صورت اشک می ریختند.
پس اشک به تنهایی نشانه ولایت نیست.
هیاتی سکولار کسی است که محبتش به امام به منصه عمل نمی رسد. عمل؟ کدام عمل؟ هر عملی؟ خیر. عملی که نصرت امام و منطبق بر نقشه ولایت باشد نه تشخیص و اجتهاد شخصی.
برخی هیاتی و دیندارند و حتا اهل عمل. اما عمل شان نسبتی به خواسته و نصرت امام شان ندارد. نمونه تاریخی اش عبیدالله بن حر جعفی. گفت من نیستم اما اسب و شمشیرم برای شما.
برخی تلاش می کنند، خرجی می دهند، کار و فعالیت دیندارانه هم دارند، اما کار امام شان را پیش نمی برند. امام در کربلا باشد و ما در مدینه اهل مجلس علم و خدمت رسانی به نیازمندان و مبارزه باظلم و سفره انعام و غیره باشیم شوخی است.
امام هست و تنها غیبتش فیزیکی است. نقشه امام زمان منطبق بر همین انقلاب است. نقشه امام مان را را جلو نبریم گریه مان فراتر از گریه اهل کوفه نیست و عمل مان فراتر از عبیدالله بن حر جعفی نخواهد رفت.
هیاتی سکولار، "انقلابی بدون عمل" یا "عمل ناانقلابی" است.
روح شریعتی شاد با این جمله اش در حسین وارث آدم:" وقتی از صحنه حق و باطل زمان خویش غایبی، هرکجا می خواهی باش! چه به نماز ایستاده باشی چه به شراب نشسته”
#محسن_مهدیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 ۱۳ شهریور ۹۸ | #حسن_روحانی، رئیس دولت:
🔹 #گام_سوم کاهش تعهدات برجامی از پسفردا [جمعه] آغاز میشود و کلیه محدودیتهای مربوط به تحقیق و توسعه برداشته خواهد شد.
🔸 از پسفردا ما شاهد گسترش در تحقیق و توسعه در زمینه انواع سانتریفیوژها و سانتریفیوژهای جدید و هر آنچه برای غنی سازی نیاز داریم خواهیم بود.
🔹 عدم پایبندی به تعهدات برجامی در زمینه تحقیق و توسعه حوزه هستهای گام بسیار بلندی است که جمهوری اسلامی ایران بر میدارد.
🔻 ۱۴ شهریور ۹۸ | #صدای_ایران:
🔹 دقت کنید دوستان #گام_سوم دولت روحانی بسیار ضعیف تر و خسته تر از آن انتظاری است که حتی خود آمریکایی ها از ایران دارند.
🔸 اگر باز هم #آمریکا اقدامی علیه انجام دهد ( تحریم جدید و...) با این نوع نگاه است که این دولت عرضه مقابله به مثل و اقدام متقابلی را ندارد.
🔹 این گام فقط و فقط در یک صورت یک گام موثر و مفیدی خواهد بود که وضعیت #هسته_ای امان به غنی سازی +۲۰ درصد برسد و قلب آب سنگین اراک دوباره بازسازی و شروع به فعالیت کند.
🔸 پس دلخوش به افزایش چند درصدی هسته ای و چند #سانتریفیوژ اضافه نباشید
روحانی: ظاهر گام سوم ما خیلی تکاندهنده نیست ولی باطن آن فوقالعاده مهم است.
- یعنی قشنگ معلومه که حاجیمون دیگه اون پُف مثقال افزایش غنی سازی هم انجام نمیده.
احتمالاً قراره در و پنجره مجتمع نطنز رو رنگ کنن، تابلوی فردو رو تغییر بدن، روی سیمانهای نیروگاه اراک رو هم یه آب جارویی بزنن.
خداقوت دلاور. خسته نباشی قهرمان!
#فرید_ابراهیمی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🎥⭕️ ظاهرا شام سادهی #رئیسی به مذاق رئیس ۲ قوه دیگر خوش نیامد. تکه پرانی آنها و پاسخ رئیس قضا را ببی
🔴 #شام_ساده!
معروف است که میگویند افراد حرفهای جدی خود را در قالب شوخی بیان میکنند!
شام هرچه بوده، ظاهراً سادگیاش برای آقایان تازگی داشته!
#رئیسی_مچکریم از اینکه آقایان رو به شام ساده دعوت کردید! انشاءالله مستمر و همیشگی باشه
✅ #داود_مدرسی_یان
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴دو نکته در رابطه با مصاحبهی اخیر محمد جواد ظریف
✍🏻 #دلشاد_امامی
1️⃣ جواد ظریف روز یکشنبه ده شهریور مصاحبهای با ایران، روزنامه دولت، کردهاست. ظریف در این مصاحبه به درستی میگوید اگر دیپلماسی او و همکارانش نبود، نفتکش ایران آزاد نمی شد و همینطور اگر مقاومت مردم ایران نبود، دیپلماسی به ثمر نمینشست. ظریف در ادامه به فشارهای شدید منتقدان داخلیش اشاره کرده و گفته برغم این فشارها او صبوری به خرج داده و در وظیفه خود دوگانه عمل نکرده است. ظریف در توضیح «دوگانه عمل نکردن» گفته که میتوانسته به عنوان وزیر امور خارجهی ایران خطاب به جهان عنوان کند که مسئول تنها بخشی از امور مربوط به ایران است و نه همهی آن، اما این کار را نکرده، و مثلا از سیاستهای ایران در سوریه دفاع کرده است. جواد ظریف میگوید به واسطهی این دفاع، شانس دریافت جایزهی صلح نوبل را از دست داده است.
🔺سخن ظریف منطقی عجیب دارد. فرض کنیم جواد ظریف همانطور که میگوید در مقام وزیر امور خارجهی ایران، از سیاست ایران در سوریه در سالهای گذشته دفاع نمیکرد. چه اتفاقی میفتاد؟ آیا سیاست ایران در امور خارجه دوگانه نشان داده میشد؟ یا شخص وزیر امور خارجه ایران به بخشی از اپوزسیون حکومت ایران تبدیل میشد؟ آیا در آنصورت بنیاد دفاع از دموکراسیها یا اف دی دی خبر حمایت نکردن وزیر امور خارجهی ایران را به صدر اخبار نمیبرد و از وزیر امورخارجهی ایران علیه ایران و برای وارد آوردن فشارهای اقتصادی و سیاسی بیشتر، استفاده میکرد؟
🔹از این جهت دفاع از سیاست ایران در سوریه، بخشی از وظیفهی منطقی و بدیهی و ابتدایی وزیر امورخارجهی ایران در سالهای گذشته بوده (وظیفهای که محمد جواد ظریف به تایید همراهان انقلابیاش، اتفاقا با هوشمندی و مهارت و وطن پرستی به انجام رسانده است)، نه تصمیم شخصی و آمیخته به لطف وزیر امور خارجه. سوالی که مطرح میشود این است که آیا وزیر خارجه رسمی یک کشور میتواند به خاطر تبدیل نشدنش به بخشی از اپوزسیون به قیمت از دست دادن جایزهی صلح نوبل بر سر ملت آن کشور منتی بگذارد؟
2️⃣ محمد جواد ظریف در این مصاحبه میگوید معتقد نیست کشور باید دو چهره در سیاست خارجه داشته باشد، اما به هر حال، به نظر می رسد علاوه بر اعضای نایاک، برخی خبرنگاران اخیرا همسو با تیم سیاست خارجی دولت در رسانههای انگلیسی زبان، به دامن زدن به این دو چهرهگی معتقدند و اساسا از این دوچهره نشان دادن سیاستخارجهی ایران، برای توجیه مواضع ضد تحریمی خود استفاده میکنند.
🔺برای مثال، میثم بهروش، در نوشتهی اخیر خود در فارن پالیسی از تاریخچهی «پلیس خوب» و «پلیس بد» در دستگاه امنیتی ایران مینویسد و اشاره میکند بخشی از دستگاه امنیت ایران که به «پلیس بد» شناخته میشود، در سریال گاندو دولت ایران را همدل با آمریکا و در بهترین حالت ساده نشان داده است. او ادامه میدهد تحریمهای فلج کننده و احتمال جنگ، میانهروها را در ایران بیمعنا و دستگاه سیاسی ایران را به نفع تندروها همگن کرده است. بهروش سپس نتیجه گرفته تحت فشار اقتصادی کنونی، عجیب نیست که سپاه پس از بیرون آمدن آمریکا از برجام، سرکوب را در جامعه بیشتر کرده و در خارج، حالت نظامی مهاجمانهتری گرفته است.
🔹 نگار مرتضوی، در مطلبی که بعد از صحبت با جواد ظریف و «در مخالفت» با قرار گرفتن سپاه در لیست سازمانهای تروریستی آمریکا، در نشریهی ایندیپندنت منتشر کرده است، نوشته: «تنها دو ماه پیش بود که جواد ظریف یکباره از سمتش استعفا داد، به عنوان اقدامی نهایی برای فشار علیه تندروهایی نظیر فرمانده سپاه قدس، قاسم سلیمانی، که حضور نظامی ایران را در منطقه کنترل میکند و به عنوان وزیر امور خارجهی در سایه شناخته میشود. استعفای ظریف توسط رییس جمهور پذیرفته نشد و او با رای اعتماد تازهای از رهبر به کار بازگردانده شد. او حالا با اعتماد به نفستر، ولی در مقامش نزدیکتر به تندروها به نظر میرسد.»
💢وزیر امور خارجهی ایران درست میگوید که سیاستخارجهی ایران باید چهرهای یک دست داشته باشد، اما واقعیت آن است که دوگانه سازی، سالهاست شیوهی بحث بسیاری از نزدیکان دولت در فضای رسانهای انگلیسی زبان است. کافیست به زمان برجام برگردیم و به شیوهی بحث تحلیلگران موافق با برجام (که اغلب دموکرات هستند) در نشریات جریان اصلیِ انگلیسی زبان نگاه کنیم. از این جهت، با استناد به همین مصاحبهی وزیر امور خارجهی ایران، این نقد به وزارت خارجهی ایران وارد است که در فضای انگلیسی از این شیوهی بحث و از این دوگانهسازی مدافعان رسانهایش بهره میبرد، و آن را زیر سوال نمیبرد.