🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
💠خودتان را خدمت گزار مردم بدانید
شماها باید برای این ملت خدمت کنید.و خودتان را خدمتگزار مردم بدانید.اگر در ذهنتان بیاید که ٬ بیاورید که من وزیرم و باید مردم از من چه بکنند؟بدانید اصلاح نشدید. در ذهنتان حتی خلجان بکند، #آقای_رئیس_جمهور در ذهنش خلجان بکند که من شخص اول مملکت هستم و چه و کذا، این اصلاح نشده است!خلجانش هم از شیطان است. آن خلجانش هم، او عمل نمی کند.اما در ذهنش این خلجان را هم بیرون کند.و همین طور هر یک شماها خدمتگزار این مملکت هستید، خدمتگزار این ملت هستید.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور جلد ۱۵ صفحه ۱۰۵
بیانات حضرت امام خمینی (ره) در دیدار با رئیس جمهور ٬ نخست وزیر و اعضای هیأت دولت
مورخ: ۱۳۶۰/۰۵/۳۱
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
▪️ در حالیکه رسانههای ضدانقلاب با استناد به تصاویر امروز رهبر انقلاب در جلسه درس خارج فقه، فاصلهی بین آیتالله خامنهای و طلاب درس را به دلیل شیوع #کرونا غیرعادی و ناشی از ترس خواندند، بررسی تصاویر دورههای مختلف این جلسه نشان میدهد که سبک چینش این رویداد همواره به همین شکل است.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✳️ دقت کنیم ( ۱ )
الف - مرگبارتر از کرونا، رئیس جمهوری است که پس ازدست گیری رئیس هلال احمر به دلیل تخلفات وسیع مالی در چند ماه پیش، هنوز رئیس جدید این سازمان را معرفی نکرده است، آن هم در مملکتی که روزانه با زلزله، سیل و ... روبرو است!
ب - به اطلاع عزیزان و بزرگان تنظیم کننده لیست وحدت در تهران میرساند که یکی از اعضای محترم این فهرست درباره مدرک تحصیلی خود به مردم دروغ گفته است، لطفا مراقب باشید این عزیزمان در آینده شتر دزد نشود.
ج - در روزی که ما مشغول انتخاب نمایندگانمان بودیم خدا هم دو نفر از بندگانش را انتخاب کرد تا برای همیشه نزد او جاودان بمانند.
تقدیم به روح مرزبانان شهید منطقه «جکیگور» بلوچستان که روز جمعه طی درگیری با اشرار به شهادت رسیدند،
🌷صلوات🌷
دکتر #کوشکی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️اسفند هم زیباست:
شهادت حمید_باکری: ۶اسفندماه
شهادت حسین_خرازی: ۸اسفندماه
شهادت امیرحاج_امینی: ۱۰ اسفندماه
شهادت ابراهیم_همت: ۱۷ اسفندماه
شهادت حجت_رحیمی: ۱۸ اسفندماه
شهادت حسین_برونسی: ۲۳ اسفندماه
شهادت عباس_کریمی: ۲۴ اسفندماه
شهادت مهدی_باکری:۲۵ اسفندماه
کجایند مردان بی ادعا
💬 #عبدالله_گنجی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ کارشناس بیبیسی به سوال شیطنتآمیز مجری در خصوص کاهش مشارکت مردم در انتخابات:
🔸نمیتوان از [حضور میلیونی مردم] در تشییع پیکر #سردار_سلیمانی -که در تاریخ بیسابقه بود- چشم پوشی کرد و عدم شرکت در انتخابات را عبور مردم از نظام دانست.
🔸میزان مشارکت در انتخابات مجلس یازدهم از میزان مشارکت تمام انتخاباتهای مجالس آمریکا و عمده پارلمانهای اروپایی بیشتر بود.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 کرونای ورزشی !
🔺ویروس آمریکایی کرونا به غیر از کارکرد داخلی و منطقه ای اش علیه ایران ، یک کارکرد ورزشی هم دارد.
مطمئن باشید بحرینی ها وجود این ویروس را بهانه خواهند کرد و به دنبال انجام بازی برگشت در کشوری غیر از ایران خواهند رفت که در نهایت به احتمال قوی سبب ناکامی ایران در صعود به جام جهانی خواهد شد.
🔺عدم صعود تیم ملی به جام جهانی یکی از مقاصد دشمن در تکمیل پازل جنگ ترکیبی ، فشار حداکثری بر ایران و ایجاد نارضایتی داخلی خواهد بود.
✍"قاسم اکبری"
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
#عملیات_روانی از طرف #سیلی_خوردگان_مقاومت
مرگ ۶۱هزار آمریکایی بر اثر آنفلوآنزا در یک سال!/ پشتپرده بزرگنمایی #کرونا + جدول
تکشتههای آنفلوآنزا در سال ۲۰۱۸ــ۲۰، ۶۱هزار نفر بوده است و در یک سال گذشته (۲۰۲۰ــ۲۰۱۹) حدود ۱۰هزار آمریکایی بر اثر آنفلوآنزا جان خود را از دست دادهاند؛ این آمار رسمی در حالیست که تعداد مرگ ناشی از کرونا در چین هنوز به ۳هزار نفر هم نرسیده است.
https://tn.ai/2208781
بزرگترین دروغی که درباره "کرونا" به مردم ایران، چین و جهان گفتهاند!
مستندات و شواهد قوی متعددی وجود دارد که کشور چین، ایران و کلاً مردم دنیا در بحث بیماری "کرونا" دچار یک بازی سیاسی ــ اقتصادی بسیار کثیف شدهاند؛ "دروغ بزرگی" که بهراحتی بهخورد مردم دادهاند...، اما چطور؟!
https://tn.ai/2209150
#جواد_جاویدنیا
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🗳 رفراندوم
مجید انصاری (۶۹۱۵۱ رأی) به عنوان سرلیست #مشترک اصلاحات-کارگزاران در تهران، ری، شمیرانات و پردیس، در جایگاه ۳۶م، تنها کمتر از ۱٪ آراء واجدان شرایط حوزه انتخابیه (۷۱۷۳۰۰۰ رأی) و کمتر از ۶٪ آراء قالیباف (۱۲۶۵۲۸۷ رأی) به عنوان سرلیست #اختصاصی ایرانسربلند را به خود اختصاص داد.
#احمدقدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
میگن ما بخاطر رد صلاحیت نتونستیم رای لازم رو بگیرم
توجه شما رو جلب میکنم به تعداد آرای برخی چهره های اصلاح طلب که در انتخابات مجلس دهم و یازدهم شرکت داشتند
- علیرضا محجوب
مجلس دهم ۱.۲۵۰.۰۰۰
مجلس یازدهم ۹۵.۰۰۰
- سهیلا جلودارزاده
مجلس دهم ۱.۲۵۰.۰۰۰
مجلس یازدهم ۶۸.۰۰۰
- مصطفی کواکبیان
مجلس دهم ۱.۱۵۹.۰۰۰
مجلس یازدهم ۶۲.۰۰۰
- محمدرضا بادامچی
مجلس دهم ۱.۱۹۷.۰۰۰
مجلس یازدهم ۳۶.۰۰۰
- محمدعلی وکیلی
مجلس دهم ۱.۱۱۲.۰۰۰
مجلس یازدهم ۳۲.۰۰۰
#صادق
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #ببینید
💠 مکر عمروعاص در لیله الحریر
🔶 مذاکره و اعتدال شیوه عمروعاص برای ایجاد شکاف در لشگر امیرالمومنین؛ تئوریزه کردن دیپلماسی تسلیم با کمک دو کلمه اعتدال و مذاکره.
⛔️ اعتدال حرکت میان مرز حق و باطل نیست،
اعتدال حرکت در وسط میدان حق است؛
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
انتخابات دوره یازدهم مجلس
«انتخاباتی امیدوار کننده و معنی دار »
✍️ #امیر_حمزه_مهرابی
🔹«بخش اول»🔹
رسانه ها و افرادی( حتی مسئولین رده بالا) قبل از انتخابات برای دلسرد کردن مردم و کاهش مشارکت از همه ی شگردهای کثیف جنگ روانی استفاده کردند، تا بتوانند از آبی که خودشان عمدا گل آلود کرده اند، ماهی مراد خود را صید کنند و آن :
مظلوم نمایی، زیر سوال بردن اقدامات نظارتی شورای نگهبان ، مشروعیت منتخبین مردم در این دوره و در نهایت اصل نظام بود .
هرچند مشارکت این دوره از انتخابات مجلس نسبت به دوره های قبلی در جمهوری اسلامی کمتر بود ولی همچنان از خیلی از کشورهای مدعی دمکراسی بیشتر است.
راجع به دلایل و عوامل کاهش مشارکت مردم در این دوره، بیشتر خواهم نوشت ولی عجالتاً به دو نکته اشاره می کنیم :
🔴نکته اول:
درپاسخ به ادعای کسانی که می گویند: بیشتراصلاح طلبان تایید صاحیت نشدند و یا کاندیدای شاخصی در انتخابات نداشتند،باید گفت:
1️⃣-نمایندگان و افراد رد صلاحیت شده از هر دو جناح بودند و اینکه افراد رد صلاحیت شده بیشتر متعلق به طیف اصلاح طلبان هستند، این دیگر به رفتار خود این جماعت مربوط می شود که چرا اختلاس گران، کشف حجاب کنندگان، ،دو تابعیتی ها و نفوذی ها بیشتر اصلاح طلبند؟!
2️⃣-تعداد کاندیداهای تایید صاحیت شده اصلاح طلبان به حدی بود که از بین آنها فقط دو لیست 30 نفره برای تهران معرفی شدند .
3️⃣-در بین اصلاح طلبان نیز افراد شاخصی بودند که خیلی معروفتر و شناخته شده تر از لیست امیدشان! بود مثل: مجید انصاری ، کواکبیان وحدود 15 نفر از نمایندگان فعلی مجلس، شهردار سابق تهران ، چند استاندارو...
4️⃣-اما مردم وقتی می دیدند بین محمد علی افشانی ( شهردار اصلاح طلب) با محمد باقر قالیباف ( شهردار اصول گرا) ، تفاوت از زمین تا آسمان است ، طبیعتاً قالیباف را ترجیح دادند.
5️⃣-وقتی نمایندگان لیست امید را با کاندیداهای جوان لیست انقلابیون مقایسه می کردند، جوانان پاکدست انقلابی را برگزیدند .
این بحث ادامه دارد ⏬
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴اگه اصلاح طلبی گفت شما پیروز زمین خالی شدید، این لیست رو بگذارید جلوش:
جلودار زاده، محجوب، کواکبیان، وکیلی، اولاد قباد، نجفی، محمدی، مافی، بادامچی، موسوی، شیخ، مازنی، ذوالقدر
بعد بپرسید،
این نماینده های فعلی تهران، چرا رأی نیاوردند؟
عارف چرا اصلاً ثبت نام نکرد؟
*حسین غیبی*
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
یک بام و دو هوا
✳️داستان کرونا هم در ایران جالب است،در حالی که در ایران تعداد مبتلایان در حدود۴۳نفر و جانباختگان ۸نفر می باشد، رسانه های خارجی مثل بی بی سی،رویترز و ...طوری القاء می کنند که انگار بیشترین آمار مبتلایان و فوت شده ها به علت کرونا در ایران می باشد و با همین جو رسانه ی باعث شدند کشورهای مثل گرجستان،ترکیه،افغانستان،کویت،عراق،پاکستان و...مرزهای هوایی و زمینی خود با ایران را بسته و از ورود محصولات ایرانی جلوگیری کنند.
⬅️این در حالی است که در خبرها داشتیم به علت کرونا ۱۸نفر در امارات فوت کرد و حدود۵۰نفر مبتلای قطعی به این ویروس وجود دارد،هر چند هم تعداد مبتلایان و هم تعداد فوت شده ها بیشتر از ایران است،اما نه جو رسانه ی وجود دارد و نه هیچ کشوری مرزهای خود با امارات را بسته و نه از ورود کالاهای مبدا امارات جلوگیری کرده اند.
❎وقتی این شرایط را می بینی یاد ضرب المثل قدیمی👇
یک بام و دو هوا می افتی....
✅نکند کرونای امارات از نوع خوب است و کرونای ایران ازنوع بد😉😉😉
الله اعلم...
#ویروس_سیاسی_اقتصادی
#کرونا
✍ #علی_اصغر_سمیعی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
انتخابات دوم اسفند
چرا یک پیروزی بزرگ است؟ - ۱
انتخابات در بسیاری از کشورهای غربی، معارض ندارد. اما در مقابل انتخابات الهامبخش ایران، سنگاندازیهای فراوانی از سوی مستکبران انجام میشود.
وقتی عملیات ضد انتخابات با برخی همپوشانیهای داخلی همراه شد، موجب کارشکنی سنگین میشود. مانند سال 82 که میخواستند انتخابات مجلس را تعطیل کنند. ما در سوئیس و نروژ انتخابات برگزار نمیکنیم، بلکه در قلب منطقهای آشوبزده و پر از دشمنانی عنود، پرچم برگزاری انتخابات را بالا بردهایم.
تفاوت ماجرا مانند تفاوت حرکت در یک اتوبان هموار، با عبور از یک گردنه پر پیچ و خم در کولاک زمستانی است. بله، اگر گردنه و کولاک نبود و برخی همراهان ناهمدل، کژتابی نمیکردند، میشد آسانتر عبور کرد، اما با وجود همه بد عملیهای برخی همراهان، به سلامت و موفقیت از چنان گردنهای گذشتن، یک موفقیت بزرگ ارزیابی میشود.
برای فهم واقعیت، باید کمی عمیقتر در برخی روندهای مدیریتی ناراضی تراش مطالعه کرد. قبلا از قول سایت دولتی خبر آن لاین و نشریه حزب اتحاد ملت نوشتیم که تحقیر و توهین نهفته در ماجرای توزیع سبد کالا در بهمن 92 و همچنین شوک غافلگیرانه سه برابر کردن قیمت بنزین در آبان 96، سهوی نبود. نشریه صدا در این باره نوشت «روحانی وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانهزنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم میریزد و روحانی خندیده است. از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاع رسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود.»
صادق خرازی (معاون وزیرخارجه در دولت اصلاحات) از حامیان جدی دولت و برجام بود. اما هم او درباره ماجرای تلخ بنزین به خبر آنلاین گفت:
«حقیقتا در ماجرای بنزین، بیخردی حاکم بود. مگر میشود بنزین را سه برابر کنید و قبلش هیچ آگاهی نداده باشید!؟... گاهی به شوخی میگویم مسئولین ما صبح به صبح که بیدار میشوند برنامهریزی و بخشنامه صادر میکنند که انقلاب را از بین ببرند و این مردمند که آن را حفظ میکنند(!)...
انتخابات آینده، انتخابات پیچیدهای است. فکر میکنم با فضایی که در آن قرار داریم، مشارکت در شهرستانها بالای ۴۰-۵۰ درصد و در تهران حدود ۲۵ تا۳۰ درصد باشد که خودش رقم قابل توجهی است، هرچند که ایدهآل نیست».
به دفعات شاهد بودیم هر وقت طیف خوشبین به غرب در دولت و مجلس بر سر کار آمدند، امید و اعتماد عمومی آسیب خورد، نارضایتی افزون شد و میزان مشارکت مردم پایین آمد. کارکرد دولتهای شبهلیبرال، تزریق نارضایتی و نا امیدی بوده است.
روزنامه غربگرای شرق چند هفته قبل، با اذعان به اینکه عمده اعتراضات در دولت هاشمی و روحانی رخ داده، نوشت «مطمئنا گستردهترین اعتراضها مربوط به مردم حاشیهنشین بوده؛ مانند آنچه آبان 98 رقم خورد. تا قبل از آبان 98، گستردهترین تظاهرات خرداد 1371 در مشهد و پُرتلفاتترین حادثه فروردین 1374 در اسلامشهر رقم خورد.
نخستین اعتراضها از جنس نارضایتی مردم از برنامههای اقتصادی دولت، در کوی طلاب مشهد شروع شد و تا شیراز و اراک رفت. موج اعتراضات، برآمده از تورم 50 درصدی در دولت سازندگی بود. هاشمی در جریان برنامه پنج ساله توسعه، طرح تعدیل ساختاری را اجرا کرد و نتیجه آن، کوچک شدن سفره مردم بود».
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ايمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
انتخابات دوم اسفند چرا یک پیروزی بزرگ است؟ - ۱ انتخابات در بسیاری از کشورهای غربی، معارض ندارد. اما
انتخابات دوم اسفند
چرا یک پیروزی بزرگ است؟ - ۲
توجیه آقای روحانی برای کمقدر نمایاندن برنامه هستهای و سپس توقف 95 درصد آن، به چرخش درآوردن چرخ اقتصاد و رونق معیشت مردم در حد بینیاز کردن از یارانه بود. اما ثمره مدیریت وی، کاهش ارزش پول ملی، افزایش چشمگیر شکاف طبقاتی، پنج برابر شدن نقدینگی ویرانگر، و تحمیل رکود اقتصادی سنگین در کنار تورم 52 درصدی بود.
همه این تلخیها در وضعیت تعلیق و انتظار دیپلماتیک، در حالی رخ میداد که 2200 هزار میلیارد تومان نقدینگی، میلیونها مهندس و کارگر آماده کار، و هزاران کارخانه مهیای فعالیت، معطل تسهیل فضای سرمایهگذاری و تولید و کسب و کار و ایجاد اشتغال در تیراژ چند میلیونی بودند و فقط یک هماهنگکننده با تدبیر را که آنها را به هم برساند، انتظار میکشیدند.
فرصتی شش ساله (عمر یک برنامه توسعه) در این رکودزدگی مدیریتی سپری شد و به امید بخشهایی از جامعه آسیب زد.
عملیات ضدانتخابات، از دشمنانی که کودتای سوم اسفند 1299 و 28 مرداد 1332 را طراحی کردند تا استبداد را جایگزین جمهوریت و مردمسالاری کنند، عجیب نبود. اما بیاعتبار کردن انتخابات از سوی برخی محافل داخلی و مدیریتی چه؟ تصادف بود؟ نتیجه نفوذ بود؟ کتمان خطا و کمکاری با جفایی بزرگتر یا...؟ به یاد داریم وزیر محترم اطلاعات دو سال قبل، از فعالیت «ناتوی اطلاعاتی» علیه ایران خبر داد. نیما زم مدیر آمدنیوز، سال 97 ضمن گفتوگو با یکی از شبکههای ضد انقلاب، از تحلیل ضدامنیتی کارفرمایان خود درباره حمایت انتخاباتی از روحانی پرده برداشت:
«ما در انتخابات ریاستجمهوری تحلیل داشتیم. این جوری نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاحطلبیم یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما، تحلیل امنیتی داشت. میخواهم بازش نکنم تا قضایای دیگر اتفاق بیفتد تا بنشینیم و مفصلتر با هم صحبت بکنیم. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟ ما بر اساس تحلیل امنیتی...
(مجری: میشود این طور تعبیر کرد که شما خواستید روحانی بیاید، تضاد درونی حاکمیت و عدم تدبیر و مدیریت روحانی، سبب این بشود که مردم معترض شوند؟ تدبیر شما این بود؟) میشود اینجوری هم تعبیر کرد و یکسری سناریوها را کنارش گذاشت. با توجه به شرایط سیاسی داخلی و خارجی، ما به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر یک فردی مثل روحانی. ما شیفته و دلباخته کسی نبودیم. من همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات 96 کرد، دفاع میکنم. چون ما با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش میرسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار میآمد، کار به نقطه جوش نمیرسید. آن وقت روند چهل سال ادامه پیدا میکرد».
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ايمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
انتخابات دوم اسفند چرا یک پیروزی بزرگ است؟ - ۲ توجیه آقای روحانی برای کمقدر نمایاندن برنامه هسته
انتخابات دوم اسفند
چرا یک پیروزی بزرگ است؟ - ۳
ما در این دوره با سه جفای بزرگ مواجه شدیم: نخست، سوء مدیریت اقتصادی و فشار سنگین بر مردم. دوم، تقلا برای لکهدار کردن انتخابات و انداختن آن از چشم مردم با این ارزیابی که طیف ائتلافی همسو با این مدیریت، یقینا بازنده انتخابات خواهند بود؛
به قول معروف، دیگی که برای ما نجوشد، همان بهتر که نجوشد! (مقبولیت این طیف به زیر هفت درصد رسیده بود و در رای 90 تا 30 هزار نفری نامزدهای آن در تهران پیداست).
سوم، ترویج فضای مجازی لجامگسیخته و بیپشت و پناه واگذاشتن معیشت و روح و روان مردم در برابر تروریستهای رسانهای. بخشی از خسارتها، از طریق همین فضا و با رضایت ضمنی برخی دولتمردان به زیست عمومی تزریق شد.
برخی مدیران و شبکه سیاسی همپوشان آنها، برای لاپوشانی سوء مدیریت آزاردهنده خود، در چند ماهه اخیر، اقدام به مسموم کردن فضای افکار عمومی علیه انتخابات کردند، به نحوی که اگر نام گویندگان حذف میشد، انسان تصور میکرد از طرف مقامات عنود آمریکایی یا گروهکهای معاند ادا شده است.
انتخابات، با وجود همه این ناملایمات، و در حالی برگزار شد که دشمن، حتی در شب و روز انتخابات هم از آتشباران (چه با شوک رسانهای معطوف به شیوع کرونا و چه با اعلام رفتن ایران به لیست سیاه FATF) دریغ نکرد.
بنابراین باید گفت کشور از یک گردنه سخت و ناهموار، با موفقیتی بسیار بالا عبور کرده و گامی بزرگ در پویش پیشرفت برداشته است. این موفقیت، با خانهتکانی ملت در مجلس و انتخاب نمایندگانی غالبا انقلابی و با انگیزه، همراه شده است.
مجلس جدید، راه ناهمواری را با بازگرداندن مدیریت به ریل درست در پیش دارد؛ اما میتوان امیدوار بود به فضل الهی و همت نیروهای انقلابی، مجلسی قوی، شجاع و با برنامه تشکیل شود.
لازمه چنین اقتداری، انسجام و همدلی و همافزایی و داشتن راهبرد و جدیت پایدار است. کمکاری نیروهای انقلاب در قبل از انتخابات، باید به واسطه همدلی و همفکری منتخبان جدید و تدوین برنامههای امیدبخش جبران شود. منتخبان نباید منتظر افتتاح مجلس جدید در خرداد 99 باشند، بلکه باید از همین حالا اهتمام برای برنامهریزی و تغییرات سازنده را به نمایش بگذارند؛ شبیه حس مثبتی که در دستگاه قضایی ایجاد شد.
تدبیر و تلاش جهادی، لازمه افزایش امید و اعتماد مردم، و تابآوری در مقابل خباثت دشمن است. جریان انقلابی باید کمکاریهای خود را در دوره پس از پیروزی جبران کند نه اینکه خدای ناکرده دچار مستی و سستی پس از ظفر شود.
غرور، تشتت و تفرقه، خراشیدن همدیگر، پرداختن به دلخوریها، همفرسایی به جای همافزایی، و غفلت از نفوذ و سربازگیری بدخواهان، موانع اهتمام به مسئولیت سنگین مجلس است. فرصتها را باید مغتنم شمرد و درست هزینه کرد.
این، مبارکترین رسم شکرگزاری نسبت به اعتماد مردم و توفیق الهی است. انتخابات دوم اسفند، یک حماسه بزرگ بود و ثمرات آن میتواند چالشهای بسیاری را از پیش روی کشور بردارد، انشاءالله.
🔺یادداشت روز کیهان🔺
#محمد_ايمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
وقتی از یکسو جناب کواکبیان افزایش نرخ ارز و سکه را متوجه منتقدین #FATF میکند (و اتفاقاً توییتش مورد پسند جناب آشنا نیز قرار میگیرد) و از سوی دیگر روزنامه رسمی دولت به نقل از جناب روحانی تیتر میزند که منتقدین FATF بهانه به دست آمریکاییها دادهاند (آنهم درحالیکه در چند وقت اخیر لااقل رییس کل بانک مرکزی چندین بار مصاحبه نموده و صراحتاً اعلام کرده که باتوجه به شرایط تحریمی کنونی مخالف پیوستن به FATF است)، ناخودآگاه این شائبه بوجود میآید که نکند باز هم به مانند زمان تصویب برجام قرارست معیشت مردم به گروگان گرفته شود و یا از این طریق از خودشان سلب مسئولیت کنند و همه مشکلات (ناشی از بیتدبیریها و کمکاری هایشان) را بر گردن منتقدین FATF بیاندازند!!
➕ البته امروز اگر قرار بر پاسخگویی به مردم نیز باشد فعلاً باید امثال جناب کواکبیان و دولت محترم (بخاطر معطل کردن چندین سالهی کشور با برجام، شرطی کردن اقتصاد کشور و کارنامهی خالیشان) دست به اینکار بزنند تا دیگران!
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اولین ویدئوی دکتر قالیباف بعد از اعلام نتایج انتخابات:
🔻انتخابات مجلس با همهی فراز و نشیبها به پایان رسید. از همه مردم عزیز ایران برای مشارکت در انتخابات تشکر میکنم. شما مردم عزیز با اعتمادتان بار سنگینی روی دوش ما گذاشتید. از خداوند متعال درخواست به ما توفیق دهد تا شرمنده ملت شریف ایران نباشیم؛ تا شرمنده خون شهدا نباشیم. باید با همه توان تلاش کنیم تا فشارها را از روی دوش مردم برداریم. من به شما تعهد دادم که با تمام توانم کار کنم، مطمئن باشید که به عهدم پایبندم إن شاء الله..
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این فیلم برسد به دست روحانی!
👈همتی، رئیس کل بانک مرکزی : در شرایط تحریمی کنونی، مخالف پیوستن به FATF هستم؛ اصلا در حال حاضر کاملا تحریم هستیم و تجارت ما بر اساس FATF نیست که ورود ایران به لیست سیاه FATF بخواهد برای ما مشکلی ایجاد کند
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔹برای روزنامه کارگزاران هیچ خط قرمزی وجود ندارد؛
از ابراهیم رییسی تا قالیباف
از احمدی نژاد تا حداد عادل
از سعید جلیلی تا ولایتی
ولی آدرس غلط میدهند، عامل وضعیت امروز نه این ۲۰ نفر که شخص حسن روحانی و غربگراهایی هستند که کرباسچی و حزبش بر کرسی قدرت نشاندند!
#علی_قلهکی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi