فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 عامل جدایی از حسین‹؏›
🎙 #عین_صاد
🔰بدان ایدک الله (10)
🔆چهار طلبه؛ مهمترین عنصر حوزه
🔺اگر ما عنصر عناصر اصلی حوزه را چهار تا پنج عنصر بدانیم (استاد، شاگرد، فضای آموزشی، مواد درسی و از این قبیل) شاید به اعتباری بتوان گفت: مهمتر از همه، عنصر #طلبه است؛ چون همه این امکانات برای اوست. اگر طلبه نباشد، وجود فضای آموزشی، کتاب درسی، علم استاد و فن سخن و سخنوری او بیمعنا میشود؛ و این یک طرف قضیه است.
🔺طرف دیگر آن، #فردای_دنیای_اسلام است که آنهم در دست طلبه امروز است. یعنی همین طلبه امروز که مهمترین ناقل و رسانه است، فردا هم مهمترین وسیله و ناقل است بنابراین به اعتباری، طلبه اهم عناصر در این باب است .
(نرمافزار حوزه و روحانیت صفحه 707. . در دیدار روحانیون و طلاب ایرانی و خارجی در صحن مدرسه فیضیه قم 16 آذر 1374.)
🔅نقش طلاب در مثمر ماندن حوزه
حالا چه بکنیم که این حوزه مثمر بماند؟ یک مسئله این است که #طلاب_علوم_دینی و فضلای جوان، آیا برای سازندگی و برای آیندهی حوزه نقشی دارند یا نه؛ جواب این است که بلی، دارند. هر کسی نقش خودش را دارد. در یک مجموعه، همه افراد دارای نقش اند. در یک بدن سالم، هر سلولی مشغول کار است. اگر هر کدام ما در آنجاییکه هستیم، کار خود را خوب انجام بدهیم بهسلامت مجموعه کمک کردهایم؛ اما اگر هر کدام ما کار خود را خوب انجام ندهیم، بهقدر #شعاع_وجودی خود، بهسلامت مجموعه ضربه زدهایم؛ (رحم الله امراً عمل صالحاً فأتقنه» .
🔺کار را باید #متقن و خوب انجام داد؛ درس را باید #خوب خواند؛ اخلاق را باید رعایت کرد؛ تدین را باید در زندگی خود اصل دانست؛ #ممشای_بزرگان را در آداب زندگی، در خلقیات عبادی و عملی باید اسوه و الگو قرارداد. چیزهایی هم هست که البته به تطور زمان متطور میشود؛ آنها را هم باید متطور و متحول کرد. پس افراد حوزه، از بزرگ و کوچک، تا طلبهی تازه به حوزه آمده، در #عمل_شخصی خود میتوانند نقش ایفا کنند که آن نقش در سلامت حال و آینده حوزه، اثر خواهد گذاشت.
(نرمافزار حوزه و روحانیت صفحه 425. اجتماع طلاب و فضلای حوزه علمیه قم یکم اسفند 1370)
#کتاب_بدان_ایدک_الله ؛ صفحه 7-6.
#طلبه_تراز_انقلاب_اسلامی
#مقام_معظم_رهبری
.
🕌 #شهید_مرتضی_مطهری 🕌
🔰شعار اذان
🔹يكى ديگر از شعارهاى ما كه باز #شعار_اصول_اسلامى است اذان است. اگر بدانيد براى اذان در اسلام چقدر اهميت قائل شدهاند! حالا كار ما به جايى كشيده است كه هركسى كه براى خودش يك ذره به اصطلاح شخصيت قائل است مثل اينكه كسر شأنش مىكند كه بايستد فرياد بكشد: اللَّه اكبر اللَّه اكبر در صورتى كه اين كار افتخارِ بزرگ است.
🔸مگر نشنيدهايد كه اميرالمؤمنين على عليه السلام در زمان خلافتش، يعنى آن وقتى كه از نظر ظاهر هم شخص اول مملكت بود (از نظر باطن كه بعد از پيغمبر هميشه او شخص اول بوده)، همان وقتى كه از نظر مقامات اجتماعى هم شخص اول مملكت خود بود خودش مىرفت بالاى مأذنه در مسجد كوفه، فريادش را بلند مىكرد: اللَّه اكبر اللَّه اكبر. آن آخرين روزى كه آمد مسجد و لحظهاى بعد از آن، ضربت به فرق مباركش وارد شد قبلًا اذان گفته بود.
🔹در ميان شعارهاى اسلامى هيچ شعارى به اندازه اذان شعاريّت ندارد. اسلام يك #دين_گويا و ناطق است. همين طور كه تفاوت انسان را با حيوانهاى ديگر در نطق گذاشتهاند و انسان را مىگويند حيوان ناطق، در مقابل حيوانهاى صامت، اسلام يك دين ناطق است، همه شعارهايش هم #شعارهاى_زباندار است، با انسان سخن مىگويد.
#راهکار_اذان
#اذان
🔰گزیده معراج السعاده (34):
🔆علم عقاید (3)
🔺در مورد #کودکان شایسته است که در ابتدای سن تمییز، #اعتقادات_صحیح به آنها به صورت حفظ و بدون براهین عقلی، آموزش داده شود و به تدریج معانی اعتقادات برای آنها توضیح داده شود تا در دل #رسوخ پیدا کند.
🔺بعد از این مرحله، به جای آموزش تفصیلی براهین عقلی و ارجاع به کتاب های کلامی، آنها را با #قرآن و روایات همنشین کرده و مراقبت بر #ترک_گناه و انجام عبادات را تعلیم شان داد و باید از هم نشینی آنها با صاحبان #عقاید_منحرف جلوگیری شود.
🔺 اگر بعد از ورود به #سن_تکلیف، نوجوان اهل دنیا شد، از این مرتبه نه سقوط می کند و نه عروج؛و اگر با همین عقاید بمیرد اهل ایمان است.
🔺 اما اگر سعادت یارش شد و به عبادت و #تهذیب_نفس مشغول شد، حقایق عقاید بر او معلوم می گردد.
#کتاب_معراج_السعاده؛ صفحه 106-107.
📌بهانه جوییهای کودکانه علیه رئیسی
🔸روزنامه جمهوری اسلامی گویا تصمیم گرفته نسبت خود با دولت ابراهیم رئیسی را بر مبنای بهانهجویی و نقزدنهای کودکانه پیش ببرد. از هفتهها قبل از انتخابات ریاست جمهوری، این روزنامه به مدیرمسئولی مسیح مهاجری، در سرمقاله خود در نقد روحانی بودن رئیسجمهور نوشت و اینکه بهتر است رئیسجمهور از روحانیون نباشد. این در حالی است که روزنامه جمهوری اسلامی از حامیان همیشگی و متعصب هاشمی رفسنجانی بود و بعدها هم حامی حسن روحانی شد که این هر دو رئیس جمهور، روحانی بودند و معلوم نیست چطور وقتی پیشبینی کردند که رئیسی رأی میآورد، روحانی بودن رئیسجمهور را بد دیدند.
🔸اکنون در مورد مراسم تحلیف هم روزنامه جمهوری اسلامی، حضور مهمانان خارجی در این مراسم را تشریفات زائد دانسته و نوشته: «مراسم تحلیف آقای رئیسی، متأسفانه با اقداماتی همراه بود که نهتنها نشانی از پارسایی نداشت بلکه نمادی از آلوده شدن به تشریفات زائد بود. اصل ۱۲۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حضور رئیس قوه قضائیه، اعضای شورای نگهبان و نمایندگان مجلس را در مراسم تحلیف رئیسجمهور لازم میداند، ولی در این مراسم، صدها نفر از مهمانان داخلی و خارجی حضور داشتند که اولاً حضورشان ضروری نبود و ثانیاً مستلزم هزینههای زیادی برای کشور بود.».
🔸اما همین روزنامه چهار سال پیش، با افتخار و بدون هیچ انتقادی، عکس یادگاری مهمانان خارجی مراسم تحلیف حسن روحانی را عکس یک کرده و نوشته بود: «مراسم تحلیف حجتالاسلام دکتر حسن روحانی برای دوره دوازدهم ریاست جمهوری اسلامی ایران عصر دیروز با حضور مقامات و شخصیتهای کشوری ولشکری، سفرای خارجی مقیم تهران و بیش از یکصد و پنج هیئت بلند پایه خارجی و بینالمللی از کشورهای مختلف جهان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.»
🔸این چرخش رویکرد ناشیانه و تا این حد برجسته و صریح و علنی در شأن یک رسانه قدیمی و یک مدیرمسئول معمم و مدعی انقلابی بودن نیست و بیشتر نق زدنهای کودکانه را به ذهن متبادر میکند تا انتقاد را! نکته بعدی، نسبت دادن این مثلاً تشریفات به رئیسی است، در حالی که برگزارکننده مراسم تحلیف، مجلس است و حتی اگر دولت هم بود، رئیسی هنوز تشکیل دولت هم نداده است. خیلی روشن نیست که مسیح مهاجری بهرغم آنکه عمری را در رسانه و سیاست گذرانده، فقط میخواهد «غر» بزند و علیه رئیسی کاغذ سیاه کند؟
🔸روزنامه جمهوری اسلامی در مطلب دیگری نوشت: «در شب پنج شنبه چهاردهم مرداد، خیابانهای اطراف ساختمان مجلس شورای اسلامی در تهران، تجدید آسفالت شدند و علایم راهنمایی و رانندگی و سایر امکانات مربوطه این خیابانها نیز نو شدند. این اقدام به مناسبت برگزاری مراسم تحلیف رئیسجمهور رئیسی در مجلس صورت گرفت. لابد هدف این بود که مهمانان خارجی این مراسم با چشم خود ببینند که خیابانهای تهران چقدر تمیز هستند.»
🔸جمهوری اسلامی البته به کم کاری شهرداران اصلاحطلب طی چهار سال گذشته توجه نکرده و فقط خواسته به رسم یادداشت مدیرمسئولش «نق» بزند، اما چه اشکالی دارد یک خیابان اطراف یک نهاد حاکمیتی برای مهمانان خارجی تمیز شود؟ بعد هم مهمانان خارجی را در تهران از زیر زمین یا با هلیکوپتر که به مجلس و آن خیابان تمیز شده نبردند؛ در طول مسیر فرودگاه تا مجلس و محل اقامت خیابانهای تهران را خواهند دید و فریب نمیخورند که تهران شهر تمیزی است! منتظر هستیم در روزهای آینده این رسانه، از مدل ماشینها، و گل و لباس و در و دیوار و پذیرایی و نفس کشیدنهای رئیسی هم ایراد بگیرد!
🔰خون تازه بعد از نه سال
🔺شبها تا دیر وقت، زیر نور چراغ فانوس مشغول خواندن و نوشتن بود. می گفت: می خواهم زود خواندن و نوشتن را یاد بگیرم تا #روضه_خوان امام حسین (ع) شوم.
🔺محرم که می شد مردم را جمع می کرد و برای شان روضه می خواند.
🔺وقتی شهید شد، ۱۸ روز روی ارتفاعات کردستان مانده بود و ۲۸ روز بعد از شهادت آوردندش برای تشییع. بدن سالم سالم بود و بوی عطر می داد.
🔺نه سال بعد از شهادتش هم، وقتی شدت باران قبرش را خراب کرده بود، سنگ لحد را که برداشتیم، جنازه سالم بود. خواستند بیاورندش بیرون دست های شان خونی شد.
راوی: پدر شهید
#کتاب_خط_عاشقی ۱، حسین کاجی، انتشارات حماسه یاران، چاپ دوم ۱۳۹۵، ص ۱۷.
#افغانستان
طالبان از تصرف دوباره شهرستان حضرت سلطان در استان سمنگان خبر داد.
حضرت سلطان بر سر مسیر آیبک به مزارشریف قرار دارد و حفظ در برقراری ارتباط زمینی این دو شهر بسیار مهم است.
شهرستان حضرت سلطان در تاریخ ۱۴ تیر به تصرف طالبان درآمد و فردای آن روز مجددا توسط نیروهای امنیتی و بسیج مردمی بازپسگیری شد و حالا مجددا به دست طالبان افتاده است.
پینوشت: جزئیات این نقشه مربوط به تاریخ ۳ مرداد است.
🔺طالبان از تکمیل محاصره و آغاز حملات سنگین به شهر پلخمری مرکز استان بغلان خبر دادند.
🔺طالبان شب گذشته پاسگاههای نیروهای دولتی در این شهر را خمپاره باران کرده است.