1-11.lite.mp3
1.91M
تفسیر گویای سوره قارعه
استاد محسن قرائتی
#تفسیر_گویا
یک نکته از قرآن
💌 خطرناکتر از نافرمانی در عمل، بیاعتقادی به فرمان است. «أَبی وَ اسْتَكْبَرَ»؛ تكبّر و جسارت ابليس سرچشمه بدبختیهای او شد؛ «كانَ مِنَ الْكافِرِينَ»
استاد قرائتی - آیه ۳۴ سوره بقره
@TebyanOnline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 تفسیر سوره فرقان، آیه ۷۰ | پوشیده نگه داشتن عیوب مومنین
💌 استفاده نادرست از فضای مجازی از عوامل ابتلای به عیبجویی و پرده دَریست
#رهبر_معظم_انقلاب:
▪️شما جوانان بزرگترین #مسؤولیت را دارید؛ مسؤولیتی كه میتوانید آن را انجام دهید. عزیزان من! هر جوانی دوست میدارد كشوری كه در آن زندگی میكند و خاكی كه از آن روییده، عزیز، سربلند، مقتدر و برخوردار از همه زیباییها و نیكیها باشد؛ دلش میخواهد جامعه متمدّنی داشته باشد؛ دلش میخواهد از پیشرفتهای علمی و عملی برخوردار باشد. این آرزوی هر جوانی است. برای این، دو راه در پیش است:
یك راه واقعی، یك راه كاذب و بدلی.
راه واقعی را باید پیدا كرد، زحمات آن را پذیرفت و هزینهاش را هم باید پرداخت.
♦️راه واقعی چیست؟
این است كه جوان ایرانی تصمیم بگیرد در زمین خود، بذر خود را بپاشد؛ از اندوخته و ثروت فرهنگی خود استفاده كند؛ ارادهی خودش را به كار گیرد؛ برای شخصیت و استقلالِ خود ارزش قائل شود؛ جامه عاریت نخواهد و دنبال تقلید و عاریهگیریِ الگوهای بیگانه نباشد.
▪️ #تمدّن واقعی برای مردم ما #تمدّن_ایرانی است؛ تمدنی است كه متعلّق به خود ماست؛ از استعدادهای ما جوشیده وبا شرایط زندگی ما در هم آمیخته و چفت شده است. راه حلّ حقیقی، راه حلّ بومی است. باید بذر سالمِ خودمان را بپاشیم و مراقبت كنیم تا سبز شود؛ دنبال تقلید از این و آن نباشیم؛ دنبال سخن گفتن با زبان و لغت بیگانه و عاریه گرفتن از تجربههای دست چندم آنها نباشیم. نه اینكه از فرآوردههای علمی دیگران بهره نبریم؛ چرا، صددرصد معتقدم كه باید از همه تجربههای علمیِ بشری بهره برد. پنجرهها را نمیبندیم؛ هركس كه در دنیا كار خوبی كرده، آن را انتخاب میكنیم.
۱۳۸۰/۰۲/۱۲
025_Jahad_Ba_Nafs_aminikhaah.ir.mp3
9.54M
💠 حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
«هر روز سعی کنید یک حدیث از کتاب #جهاد_با_نفس را مطالعه کنید و سعی نمایید به آن عمل کنید؛ بعد از یک سال خواهید دید که حتماً عوض شدهاید؛ مانند دارویی که انسان مصرف کند و بعد از مدتی احساس بهبودی میکند».
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ:
يَنْبَغِي لِلْمُؤْمِنِ أَنْ يَكُونَ فِيهِ ثَمَانُ خِصَالٍ وَقُوراً عِنْدَ الْهَزَاهِزِ صَبُوراً عِنْدَ الْبَلَاءِ شَكُوراً عِنْدَ الرَّخَاءِ قَانِعاً بِمَا رَزَقَهُ اللَّهُ لَا يَظْلِمُ الْأَعْدَاءَ وَ لَا يَتَحَامَلُ لِلْأَصْدِقَاءِ بَدَنُهُ مِنْهُ فِي تَعَبٍ وَ النَّاسُ مِنْهُ فِي رَاحَةٍ إِنَّ الْعِلْمَ خَلِيلُ الْمُؤْمِنِ وَ الْحِلْمَ وَزِيرُهُ وَ الْعَقْلَ أَمِيرُ جُنُودِهِ وَ الرِّفْقَ أَخُوهُ وَ الْبِرَّ وَالِدُهُ-.
#جهاد_با_نفس
#وسائل_الشیعة
#مصطفی_امینی_خواه
جلسه بیست و پنجم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برش_یک_دقیقهای #قرآن
🎥 جایگاه قرآن در خلقت
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ یک دقیقه
Clip-Panahian-CheraImanMaZaeefe.mp3
1.4M
💡چرا ایمان ما ضعیفه؟
👈🏻 چطور تقویتش کنیم؟
🎤 استاد پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
✍️سخنرانی استاد قرائتی
💠موضوع: حکایت حاج آقا قرائتی از رابطه عجیب امام خمینی با نماز. امامی که تا لحظات آخر عبادت عاشقانه را رها نکرد
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 ماه رمضان، مظهر تربیت الهی
🔹استاد #عاملی
سه توصیه قرآنی.mp3
10.55M
🔸ترویج سه توصیه قرآنی
🔹استاد #ماندگاری
hadis_1394_02_06.mp3
1.06M
🔸در این دنیا چیزی ماندنی نیست
🔹مقام معظم #رهبری
فرازی از #وصیت_نامه_شهید_ابوالفضل_مرادی_کوشکی:
#مساجد را خالى نكنيد كه همانا سنگرهاى مستحكم اين انقلاب است و تا به حال هيچ قدرتى نتواسته است دژهاى محكم را قلع و قمع كند.
برادران! صفهاى #جماعت را فشردهتر نماييد.
#وصیت_نامه_شهدا
#وصیت_نامه_موضوعی
#شهید_ابوالفضل_مرادی_کوشکی
#نماز_جماعت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید سید مجتبی علمدار
🌸توجه ویژه #امام_خمینی (ره) به قرآن
امام خمینى (ره) توجه خاصى به قرآن داشتند، به طورى كه روزى، هفت بار قرآن مى خواندند!
امام در هر فرصتى كه به دست مى آوردند، ولو اندك، قرآن مى خواندند. بارها دیده شد كه امام، حتى در دقایقى قبل از آماده شدن سفره - كه معمولا به بطالت مى گذرد - قرآن تلاوت مى كنند! امام بعد از نماز شب تا وقت نماز صبح، قرآن مى خواند. (1)
یكى اطرافیان امام مى گوید: امام در نجف، چشمشان درد گرفت و به دكتر مراجعه كردند. دكتر بعد از معاینه چشم امام گفت: «شما باید چند روزى قرآن نخوانید و به چشمتان استراحت بدهید. »
امام خندیدند و فرمودند: «دكتر، من، چشم را براى قرآن خواندن مى خواهم! چه فایده اى دارد كه چشم داشته باشم و قرآن نخوانم؟ شما یك كارى كنید كه من بتوانم قرآن بخوانم. (2)»
و در ماه رمضان یكى از همراهان امام در نجف، اظهار مى كرد كه امام خمینى در ماه مبارك رمضان، هر روز ده جزء قرآن مى خواندند ، یعنى در هر سه روز، یك بار قرآن را ختم مى كردند. (3)
علاوه بر آن، هر سال چند روز قبل از ماه مبارك رمضان ، دستور مى دادند كه چند ختم قرآن براى افرادى كه مد نظر مباركشان بود، قرائت شود. (4)
1- برداشتهایى از سیره امام خمینى، ج 3، ص 198
2- همان، ص 7
3 - همان
4 - پا به پاى آفتاب، ج 1 ص 181 .
آیت الله رخشاد از افاضل شاگردان سلوکی علامه طباطبایی و آیت الله بهجت رحمت الله علیهما : خدمت شان عرض شد : مراقبه از دست مان می رود و خیلی فرّار است ، چکار باید کرد ؟ ایشان فرمودند : اگر فرّار است ، کرّار باشید.
📝 #شرح_احوال آیت الله سید مهدی بحرالعلوم(رض)
♦️سیره عملی
🔻ایشان دارای اخلاق پسندیده انسانی بود. تواضع و فروتنی او زبانزد خاص و عام بود. عطوفت و مهربانی او نسبت به بینوایان و مستمندان دربالاترین حد ممكن بود.
◽️كم سخن میگفت و سكوتش بـیشتر بود. همواره در حال تفكر و اندیشیدن به سر می برد، اگر سخنی به زبان می آورد با ذکر خدا همراه بود. در بین مردم كه مینشست، حالت تشهد در نماز را داشت. هنگام راه رفتن، هیبت و وقار خاصی داشت.
◽️صبح ها را همواره در بحث و تدریس و قضاوت بین مردم، و شب ها را در مطالعه و تحقیق می گذراند و پس از اندكی خواب و استراحت، برای عبادت و مناجات به درگاه خداوند ذوالجلال، خـود را كاملا آماده می ساخت.
◽️بسیار دیده شده بود كه پس از نیمه شب، از نجف تا کوفه پیاده میرفت تا هنگام مناجات در مسجد کوفه باشد و پس از نماز صبح به نجف باز میگشت و بـه حرم مطهر جد بزرگوارش امیرالمؤمنین(ع) مشرف میشد و با آن حالت معنوی و عـرفانی كه داشت، بـه زیارت مشغول می گشت.
🔺ایشان پدری مهربان برای طلاب محسوب میشد و همواره طلاب را به خواندن نماز شب ترغیب میکرد؛ به طوری که حتی یک بار کلاس درس خویش را به خاطر ترک نماز شب از سوی طلاب تعطیل کرد و خطاب به آنها گفت: چرا من شبها، نالهها و گریههای شما را هنگام نماز شب نمیشنوم؟!
بازخوانی منشور روحانیت (19):
🔹هر روز ما در جنگ برکتی داشتهایم که در همه صحنهها از آن بهره جستهایم.
🔸ما انقلابمان را در جنگ به جهان صادر نمودهایم.
🔺ما #مظلومیت_خویش و #ستم_متجاوزان را در جنگ ثابت نمودهایم،
🔻ما در جنگ، پرده از چهره تزویر جهانخواران کنار زدیم،
☑️ما در جنگ، دوستان و دشمنانمان را شناختهایم.
🔘ما در جنگ به این نتیجه رسیدهایم که باید روی پای خودمان بایستیم.
⚪️ما در جنگ ابهت دو #ابرقدرت شرق و غرب را شکستیم.
⚫️ما در جنگ #ریشه_های_انقلاب پر بار اسلامیمان را محکم کردیم.
🔴ما در جنگ #حس_برادری و وطندوستی را در نهاد یکایک مردمان بارور کردیم.
🔵ما در جنگ به مردم جهان و خصوصاً مردم منطقه نشان دادیم که علیه تمامی قدرتها و ابرقدرتها سالیان سال میتوان مبارزه کرد.
🔶جنگ ما کمک به #افغانستان را به دنبال داشت.
🔷جنگ ما #فتح_فلسطین را به دنبال خواهد داشت.
▪️جنگ ما موجب شد که تمامی سردمداران نظامهای فاسد در مقابل اسلام احساس ذلت کنند.
▫️جنگ ما #بیداری_پاکستان و #هندوستان را به دنبال داشت.
◾️تنها در جنگ بود که #صنایع_نظامی ما از رشد آنچنانی برخوردار شد
✅و از همه اینها مهمتر استمرار روح #اسلام_انقلابی در پرتو جنگ تحقق یافت.
همه اینها از #برکت_خون_های_پاک شهدای عزیز هشت سال نبرد بود، همه اینها از تلاش مادران و پدران و مردم عزیز ایران در ده سال مبارزه با آمریکا و غرب و شوروی و شرق نشأت گرفت.
#منشور_روحانیت
🔴شایعات درباره زمان پهلوی
♦️ متن شایعه: زمان شاه فساد و اختلاس نبود! سردمداران دزد نبودند!!
👇 پاسخ شایعه :
1️⃣ رضاشاه خود فاسدترین و دزدترین شاه ایران بود. شاهی که وقتی آمد یک قزاق ساده و کارگر اصطبل سفارت انگلستان بود و وقتی رفت بزرگترین مالک و زمیندار ایران و جهان بود! و 10 درصد زمین های ایران به نام او بود!
2️⃣ شمار روستاهایی که رضاشاه در مدت سلطنت تصاحب کرد، بالغ بر 2167 پارچه از مرغوبترین روستاهای ایران بود. ثروت وی به هنگام مرگ سه میلیون پوند و حدود 1/5 میلیون هکتار زمین بوده است.
(منبع: تاریخ ایران مدرن/یرواند آبراهامیان استاد تاریخ دانشگاه نیویورک /ترجمه:فتاحی/ص139)
3️⃣ محمدرضاشاه : بزرگترین دزد تاریخ ایران : محمد رضا پهلوی هنگام فرار از ایران مبلغ 35 میلیارد دلار (معادل درآمد حاصل از فروش دو سال نفت ایران در سال 56) با خود برد. این مبلغ در سال 57 معادل 140 گرم طلا برای هر ایرانی بود. در رابطه با ثروت محمدرضاشاه پهلوی، ارقام و اعداد نجومی بسیاری روایت شده است. اردشیر زاهدی داماد شاه و وزیرخارجه او، درباره میزان ثروتی که شاه به هنگام فرار از ایران خارج کرد، چنین نوشته است: «دادستان تهران در زمان شریف امامی، فهرست دقیقی از افرادی که پولهایی را بهشکل ارز خارج کرده بودند، استخراج کرد. در میان این فهرست، شخص اعلیحضرت تا آن زمان ۳۱میلیارد دلار از کشور خارج کرده بود.» (زاهدی، اردشیر، ۲۵ سال در کنار پادشاه، ۱۳۸۱، ص ۳۱۳)
4️⃣ درحالیکه فرح پهلوی و فرزندان او اموال شاه را 62 میلیون دلار اعلام میکنند و رضا پهلوی پسر شاه اموال او را هنگام مرگش 62 میلیون دلار اعلام کرده است.
🔗 (گفتگوی رضاپهلوی با برنامه پارازیت صدای آمریکا:
🌐https://plink.ir/aMfat )
5️⃣ رقمی کلان که به زعم آنها در برابر دزدی های اصلی و اموال پنهان پهلوی ها ناچیز است و قابل بیان! اما شواهد و اسناد مستقل نشان میدهد شاه 44 بیلیون دلار ارث افسانه ای برای خانواده فاسدش از مال ملت ایران گذاشت و مُرد. (یراوند آبراهامیان، ایران بین دو انقلاب، ترجمه فیروزمندی و دیگران، 1379، ص 400)
6️⃣ فساد چنان در بین مقامات و دولتمردان حکومت پهلوی شایع و گسترده بود که علی امینی میگوید در سال ۱۳۵۴ به محمدرضا شاه پهلوی پیشنهاد داده دست کم ۱۵۰۰ نفر از مقامات بالای سیاسی و اقتصادی را که در نظر مردم به فساد و سوء استفادههای کلان مادی مشهور بودند، را دستگیر کند.
مصاحبه با دکتر امینی در آستانه سقوط شاه در انقلاب 57،
🌐https://plink.ir/oeDbe
7️⃣ وضع فساد اقتصادی و اخلاقی درباریان و منسوبان شاه، چنان ناگوار و هولناک بود که در میانه تظاهرات انقلابی مردم در ایران در سال 57 به دستور شاه، چند تن از مقامات بلندپایه از جمله هویدا نخستوزیر اسبق و نصیری رئیس سابق ساواک، به جرم فسادهای اقتصادی، بازداشت و زندانی شدند. اما این تلاشها، بیهوده، تقریباً بیفایده و تسکینبخش بود. در ماه آخر ۱۹۷۸، تقریباً تمامی افراد سرشناس ایران و دلالان بینالمللی که از قبل، منتفع میشدند، ناپدید شده و با میلیون ها دلار پول بادآورده به غرب گریختند. در ۲۷ شهریور ۱۳۵۷، کارمندان بانک مرکزی فهرست ۱۷۷ تن از افراد سرشناس را که گویا بالغ بر ۲ میلیارد دلار از کشور خارج کرده بودند، منتشر کردند. این فهرست نشان میداد که شریف امامی حدود ۳۱ میلیون دلار، ارتشبد اویسی ۱۵ میلیون دلار، نمازی ۹ میلیون دلار، آموزگار ۵ میلیون دلار، سپهبد مقدم ۲ میلیون دلار، شهردار تهران ۶ میلیون دلار، وزیر بهداری ۷ میلیون دلار و مدیرعامل شرکت ملی نفت، بالغ بر ۶۰ میلیون دلار از کشور خارج کردند.
( یرواند آبراهامیان؛ ایران بین دو انقلاب. ترجمه محمدی،فتاحی؛ 1387.ص 478)