🔰 آغاز ثبت نام دوره جدید «طرح صراط»
1⃣ طرحی برای آمادگی ورود به سطح عالی
در سه حیطه بینشی، دانشی و مهارتی
2⃣ به همراه تست استعدادسنجی و معرفی مراکز و مؤسسات مطرح سطح عالی قم
💢امکان استفاده از دوره به صورت حضوری، آنلاین و آفلاین
📌لینک توضیحات تکمیلی طرح و صفحه ثبت نام: b2n.ir/j63435
🆔 در صورت نیاز به پشتیبانی به آیدی @admin_serat پیام دهید.
#واحد_علمی
#طرح_صراط
#ثبت_نام
┏━━━🔸💠🔸━━━┓
🆔 @basije_haghani
┗━━━🔸💠🔸━━━┛
ارتباط فرزندانمان با روحانیت.mp3
694K
هدایت شده از ۳۱۳
برگزاری دوره مکالمه عربی برای طلاب مدرسه صالحیه کرمان به صورت فوق برنامه بعداز کلاس عصر
#تقویم_علما
📅 امروز چهار شنبه
☀️ 18 #آبان ماه 1401 شمسی
🌙 14 #ربیع_الثانی 1444 قمری
☀️ #شمسی
➕ درگذشت اسماعیل معزی از فقهای شیعه (۱۳۲۳ش)
➕ شهادت مبارز انقلابی شیخ نصرتاللّه انصاری در زیر شکنجه ساواک (۱۳۵۴ش)
➕ درگذشت محمدحسین کلباسی اصفهانی فقیه و متکلم شیعی (۱۳۷۶ش)
📆 روزشمار:
▪️20 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️28 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
▪️48 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
▪️58 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
▪️65 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
🔰 درگذشت آيت الله #محمدحسین_کلباسی اصفهانی فقیه و متکلم شیعی (۱۳۷۶ش)
🔅محمدحسين كلباسى اصفهانى (1284-1376ش)، مشهور به کلباسی، عالم، مجتهد، از شاگردان شيخ ضياءالدين عراقى، شيخ حسين حلى، سيد جمالالدين گلپايگانى است.
🌀 وی فرزند علامه شيخ محمدرضا، در سال 1284ش (1323 ق)، در بيت علم و فضيلت، در اصفهان به دنيا آمد و مقدمات و ادبيات را نزد علماى اصفهان آموخت، آنگاه در سال 1340ق، در سن 17 سالگى به نجف اشرف مهاجرت كرد.
🔻در نجف اشرف، فقه و اصول را در خدمت حضرات آيات عظام، حاج شيخ عبدالحسين دشتى، شيخ ضياءالدين عراقى، اصفهانى، اصطهباناتى و حاج شيخ كاظم شيرازى تلمذ نمود.
🔺آيتالله كلباسى، پس از ساليانى، به اصفهان بازگشت و از محضر مرحوم آيتالله حاج سيد محمدصادق خاتونآبادى استفاده كرد.
🔸پس از مدتى، بار ديگر ساكن نجف شد و در محضر آيات عظام سيد عبدالهادى شيرازى، شيخ حسين حلى و سيد جمالالدين گلپايگانى شاگردى نمود.
💠آيتالله شيخ محمدحسين كلباسى اصفهانى، در سال 1360ق، مشرف به زيارت بيتالله الحرام شد و پس از اقامتی ۱۴ ماهه در حرمین شریفین، در سال 1377ق، براى معالجه به تهران آمد و پس از بهبودى و عافيت نسبى، اطباء از مراجعت به عراق، او را منع كردند و ايشان، به ناگزیر در قم ساکن شده و در حوزه علميه قم به تدريس فقه و اصول پرداخت.
▪️اين عالم بزرگ، سرانجام، در 18 آبان 1376ش، برابر با 9 رجب 1418ق، در 92 سالگى، رحلت کرد و در صحن مطهر حضرت معصومه مدفون شد.
#زندگی_نامه
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
🔰در بحرانهای چندوجهی دستپاچه نشویم/ بیعملی مسئولان عواقب سختی دارد/ عقبه فکری نظام باید تقویت شود
💠رهبر معظم انقلاب اسلامی:
🔸فرض بفرمایید تا مادامی که #جبههی_مرکّب دشمن -جبههی شیطان که مرکّب از شیاطین مختلف است- در مقابل انسان قرار نگرفته و انسان از همهطرف محاصره نشده، معنای این آیه را درست نمیفهمد که «وَلمّا رَءَا المُؤمِنونَ الاَحزابَ قالوا هٰذا ما وَعَدَنَا اللهُ وَ رَسولُه، وَ صَدَقَ اللهُ وَ رَسولُه وَ ما زادَهُم اِلّا ایمانًا وَ تَسلیمًا»؛
🔸یعنی وقتی که مواجه شدیم با یک چنین پدیدهای که پدیدهی سختی است، دستپاچه نشویم؛ یعنی نه خودت دستپاچه بشو، نه مردم دستپاچه بشوند؛ دستپاچه نشوید؛ هٰذا ما وَعَدَنَا اللهُ وَ رَسولُه؛
🔸این چیزی است که قبلاً گفته بودند که اگر شما در راه حق حرکت کنید، منتظر باید باشید که «وَکَذٰلِکَ جَعَلْنَا لِکُلِّ نَبِیٍّ عَدُوًّا شَیَاطِینَ الْإِنْسِ وَالْجِنِّ یُوحِی بَعْضُهُمْ إِلَیٰ بَعْضٍ زُخْرُفَ الْقَوْلِ غُرُورًا»؛
🔸[این چیزها] خلاف انتظارتان نباید باشد؛ این گفته شده بود، میدانستیم. یعنی آن وقت و در آن شرایط این آیه درست خودش را مجسّم میکند، زنده میکند، در واقع راه زندگی را به ما نشان میدهد.
🔸از جملهی چیزهایی که خیلی ذهن بنده را مشغول میکند به عنوان یک مسئول، خطاب به حضرت یونس (سلام الله علیه) است که ایشان یک حرکتی انجام دادند که ناشی از #یأس و #خستگی بود یعنی قومشان به ایشان جواب ندادند؛
🔸 آن وقت خدای متعال به این پیغمبر که یک عمر هم در [بین] این جمعیّت زحمت کشیده بود و خستگی برای او معنا نداشت میفرماید: وَذَا النّونِ اِذ ذَهَبَ مُغاضِبًا فَظَنَّ اَن لَن نَقدِرَ عَلَیه؛
🔸خیال کرد ما به او سخت نخواهیم گرفت؛ نخیر، بر او سخت میگیریم؛ و سخت هم گرفت و آن مجازات کذائی برای جناب یونس به وجود آمد.
🔸بنده غالباً وقتی که احساس #بیعملی میکنم -چه در خودم، چه در دیگران، چه در مسئولین- به یاد این [آیه] میافتم که «فَظَنَّ اَن لَن نَقدِرَ عَلَیه»؛
🔸خیال میکنیم که این #بیتوجّهی، #بیاهتمامی، #بیعملی موجب #واکنش_تند از طرف حضرت باریتعالی (جلّ جلاله) نخواهد شد؛ چرا، خواهد شد؛ یعنی این معنا عملیّاتی میشود برای ما، عینی میشود و خودش را نشان میدهد...
🔸خلاصه هر چه نظام اسلامی گسترش پیدا کند و جلو برود، با مسائل جدید داخلی و بینالمللی مواجه خواهد شد، با چالشهای جدید مواجه خواهد شد، با وضعیّتهای جدید مواجه خواهد شد و این او را نیازمند میکند به اینکه #عقبهی_فکریِ تغذیهکنندهی نظام هم گسترش پیدا کند.
🔸آن عقبهی فکریای که نظام را دارد جلو میبرد و تغذیه میکند و از انحرافش جلوگیری میکند، باید تقویت بشود، باید مفاهیم جدید مطرح بشود.
🔸عرض کردم این مفاهیم جدید از بیرون نمیآید، از داخل خود #مفاهیم_اسلامی است، از متن #قرآن و #سنّت است که مطرح میشود. البتّه این کار -پیدا کردن مفاهیم جدید و بحث کردن دربارهی اینها- کار همه کس نیست؛
🔸فضلا و متفکّرینی بایستی دنبال این کار بروند که با #مبانی_اسلامی کاملاً آشنا باشند، #قرآن را با دقّت مطالعه کرده باشند و تلاوت کرده باشند، تدبّر کرده باشند و از #جمود و #تحجّر_فکری دور باشند؛
🔸چون از این طرف یک خطر این است که یک آدم بیصلاحیّت و نیمهسواد و التقاطی وارد استنباطهای جدید از آیات الهی بشود، از آن طرف هم این خطر وجود دارد که یک آدم متحجّر که هنوز مسئلهی دخالت دین در زندگی #اجتماعی و #سیاست و #حکومت برای او حل نشده بخواهد وارد بشود؛ نه، باید انسانهای #متفکّر، شخصیّتهای برجسته [وارد کار بشوند].
✍️بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان ۱۲/۴/ ۱۳۹۹
#حکمرانی_دینی
50.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراسم شبی با شهدا با حضور شهید امنیت شهید حسینی و وداع آخر خانواده شهید در حوزه علمیه جعفریه زرند
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ترور الگوی تمدنی ما در شاهچراغ!
🌀روش تمدنی ما برای پیشرفت، روش آمریکایی، چینی و ژاپنی نیست؛ روش دکتر معصومی است!
👈 در همۀ مراسمهای بزرگداشت شهدای شاهچراغ، به صورت ویژه از دکتر معصومی یاد کنیم؛ او آیندۀ جامعۀ ماست...
📌معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
@tahzibkerman
💢اصلاحطلبان و پايان بلوا
🔹اين روزها با آشکار شدن ابعاد پنهان طراحان اغتشاشات براى افکار عمومی، و شکلگيرى جنایاتی چون حمله به شاهچراغ، شهادت مظلومانه آرمان علىوردی و روحالله عجمیان و...، روز به روز بر انفعال جريان برانداز افزوده شده است.
🔸البته حجم سنگين رسانهای آنان همچنان ادامه دارد و تلاش دارند تا ميلياردها دلار سرمايهگذاری گسترده را هر جورى شده به ثمر برسانند، اما حتى کشتهسازی دروغين آنها نيز رنگ و لعاب خود را از دست داده است.
🔹اين روزها نامهاى مختلفى از رئيس دولت اصلاحات تا بهزاد نبوی و احمد زیدآبادی و حتى سيدحسن خمينى و... شنيده ميشود که براي کاهش تنش فعال شده و راهکارهايی سياسي ارائه دادهاند و از گفتوگو و وحدت ملی و... سخن گفتهاند. اين مواضع در حالي گرفته ميشود که بخشی از منسوبين به اين جريان در همان آغاز بلوا بدون آنکه از ابعاد مسئله آگاه باشند، آتشبيار معرکه شده و عليه نيروی انتظامی موضعگیری کرده و اغتشاشات را تقويت کردهاند! همين مواضع موجب شده تا افکار عمومی و بالاخص نيروهای حامي انقلاب اسلامی آنان را در شکلگیری وضع موجود سهيم بدانند و مواضع امروزشان را نيز مورد توجه قرار ندهند!
🔸اما در نگاهی فراتر از ملاحظات رقابتهای سياسی، میتوان از اين اقدام استقبال نمود و فضايي را برای فعالسازی بخشی از جامعه که هنوز به اين جريان اعتماد و تعلق دارند، براي دعوت به آرامش و عقلانيت و پرهيز از خشونت و مرزبندی با ضدانقلاب و تجزيهطلبان و آنهايی که ايران را چندپاره میخواهند بهره جست.
🔹به عنوان نمونه حجتالاسلام سيدحسن خميني ايراد داشته: «چه از مردم عادی با هر مذهب و تفکر و چه از مأموران دولتی، هر خونی که ريخته شود، متعلق به اين ملت بوده است و از دست رفتن هر کدام آنها خسارتبار است..» به نظر میرسد چنین پيشنهاداتی که در اين روزها مکرر مطرح شده است، هر چند ابعاد آن مشخص نگرديده است، اما میتواند به عنوان يک راهکار مورد اقبال قرار گيرد و در مرزبندی آنهايي که اصلاحات را متفاوت از براندازی میدانند مؤثر افتد.
🔸طبيعي است اصلاحطلبانی میتوانند میداندار اين ماجرا شوند که هنوز دل در گروه ميراث امام و خط امام که جمهوری اسلامی باشد دارند و انتظار آن است که در گام اول مرزهاي خود را از خشونتطلبان و اغتشاشگران و بالاخص طراحان و حاميان اين فتنهها جدا ساخته و جامعه را به آرامش و گفتوگو و پيگيری مطالبات از طرق قانونی دعوت نمايند. و پس از آن سناريوی خود را براي پايان بلوا در چارچوب قانون ارائه دهند.
✍🏻مهدي سعيدی