🔴سردار جلالی: اثبات «سلاح بیولوژیک» بودن کرونا نیاز به بررسی آزمایشگاهی دارد
رئیس سازمان پدافند غیرعامل در پاسخ به این سوال که گفته می شود ویروس کرونا ساخته شده از سوی برخی کشور برای تحت تاثیر قراردادن اقتصاد چین و ایران است، گفت:
🔸منشاء توسعه کرونا با شواهد و قرائن تحلیلی و راهبردی و بعضی نکات خبری به دشمن ارجاع می شود، اما اثبات تخصصی آن نیاز به بررسی های آزمایشگاهی و مقایسه بین ژنوم ویروس اولیه ثبت شده و نتایج مطالعه بر روی ژنوم های جدید از نظر نوع تغییرات عامدانه روی آن دارد.
#دفاع_همچنان_باقیست
@Defa_Baghist
📚📚📚📚📚📚💊💊‼️‼️‼️‼️هموطن عزیز
با توجه به فراگیر شدن عوامل و هوای وبایی و ایجاد بیماریهای عفونی (سرماخوردگی، آنفولانزا و کرونا) و درگیری ریه در بسیاری از افراد، با توجه به آموزههای طب سنتی ایرانی، عمل به نسخههای زیر به افراد مبتلا توصیه میشود.
👇👇👇👇
آنتیبیوتیک طبیعی:
آویشن، مرزنجوش، ختمی، گلپنیرک، پونه کوهی، مریمگلی
از هر یک به مقدار مساوی برداشته، کوبیده، و ۱ قاشق مرباخوری از مجموع دم کرده و میل شود.
ظهر و شب مصرف شود.
🌸🌱🌼🍃🌸🌱🌼🍃
داروی عمومی رفع عفونت (برای چهار خلط):
تخم کشوث، تخم خیار، تخم کاسنی، هر یک ۱۰ گرم؛ ریشه شیرینبیان و زرشک، هر یک ۷ گرم؛ گلگاوزبان، ۱۵ گرم؛ عناب و برگ کاسنی، هر یک ۷ گرم
مخلوط را کوبیده، هر بار یک قاشق غذاخوری از مجموع را جوشانده و به بیمار بدهید.
به همراه آن، از عرق زوفا (بهعنوان محلل) و از لعابات (برای نرم کردن مسیر تنفس و رطوبت دادن به آن) استفاده کنید؛ بهترین آنها لعاب تخم بالنگو میباشد که تهیه آن به این صورت است:
یک استکان گلاب، یک لیوان آب، یک قاشق مرباخوری تخم بالنگو، یک قاشق مرباخوری شکر؛ مخلوط کنید و بگذارید تا لعاب بدهد. بعد آرامآرام به بیمار بدهید تا مزهمزه و میل کند.
صبح و عصر مصرف شود.
🌸🌱🌼🍃🌸🌱🌼🍃
و اما دستور یک بخور عالی:
پودر آنتیبیوتیک طبیعی(👆) ۱ قاشق غذاخوری، مرزنجوش ۱ قاشق غذاخوری، آویشن ۱ قاشق مرباخوری، نعنا ۱ قاشق غذاخوری، ختمی ۱ قاشق غذاخوری، بابونه ۱ قاشق غذاخوری، بنفشه ۱ قاشق مرباخوری
مجموع اینها را درون یک قابلمه آب ریخته، بگذارید با درِ بسته جوش بیاید. سپس با همان درِ بسته زیر چادر بگذارید، در ظرف را بردارید، بخار آن را از طریق دهان و با نفس های عمیق به داخل ریهها بکشید. این بخور حدودا ۱۰ دقیقه انجام گردد.
با آرزوی سلامتی برای شما...
https://eitaa.com/Dr_Saeed_Mirzaee
استاد
دکتر
متخصص طب سنتی درسعیدی قم
❤️❤️❤️سلام علیکم
امروز بیش از دهها تماس تلفنی برقرار و خواستارجویای حال حقیر شده اید
چون ریه و سینه و حنجره و... توانایی پاسخگویی ندارم
شرمنده هستم
از احوالپرسی شما متشکرم
تلفن فعال من فقط و فقط
۰۹۱۰۹۹۶۰۹۴۶حسین معارفی صرفا برای پیام گذاشتن
❤️❤️❤️❤️⭕️🔰 راه اندازی سامانه خودارزیابی الکترونیکی کرونا
🔵 افراد پس از ورود به سامانه به نشانی salamat.gov.ir و تکمیل پرسشنامه مربوطه و ورود شماره تلفن همراه، پیامکی در مورد وضع سلامتی خود دریافت خواهند کرد.
🔵 در این سامانه پس از ورود و پاسخ به پرسش های موجود، چنانچه فردی مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا شناسایی شود، از طریق ارسال پیامک راهنمایی لازم به او ارائه خواهد شد .
✅ @webda
#هرخانه_یک_پایگاه_سلامت
#کرونا_را_شکست_میدهیم
🌐 www.behdasht.gov.ir
🆔 @webda
💊💊💊چرا فریب مردم به نام طب سنتی
« #طب_سنتی کاذب »
🔻«من حاضرم بدون ماسک بیایم داخل قرنطینه و همه بیماران کرونایی را درمان کنم»
🔺این از جمله مطالبی است که #طب_سنتی را کم کم از جایگاه واقعی خود دور می کند
🔸مگر در ایران و مصر و یونان و روم قدیم هنگام شیوع یک بیماری مسری منطقه بیماری زده را حصار کشی(قرنطینه) نمی کردند و مانع ورود و خروج مردم نمی شدند❓
🔸حرف های بیهوده و خود محور و ادعاهای جذاب برای کسب شهرت بیشتر و گمراه کردن مردم عوام تا کی باید دامن #طب_سنتی را آلوده کند❓
🔰به خودم می گویم بجای ادعاهای بی محتوا، به خاطر خدا مانند همه پزشکان و پرستاران وارد میدان فداکاری شوم
« وَاركَعُوا مَعَ الرَّاكِعِينَ »
✅نسخه هایم را رایگان برای مردم منتشر کنم و به یاری هموطنانم بشتابم و هزینه های چند صد هزار تومانی هم نگیرم
🎣از این آب گل آلود چقدر ماهی درشت می خواهم بگیرم❓
☣سیر حرکت #کرونا
🦠وقتی #میکروب یا #ویروس در یک منطقه یا کشور یا جهان همه گیر می شود، #طب_سنتی می گوید:
« #عوامل_غریبه »، « بادهای وبایی » « #عوامل_خارجی » آمده و بیماری همه گیر شده است. اگر کسی سرخک، سرخجه یا جُدَری(آبله) یا آبله مرغان و امثال آن می گرفت، در صورتی که بیماری اش شدید بود شخصی که از او واگیر می کرد به نوع خفیف آن دچار می شد
🔶🔸دورانی سپری میشد و این #عامل_خارجی ضعیف شده و با تغییر فصل و وزش باد از آن منطقه رخت بر می بست
🔹فرایند سیر بیماری های وبایی به این شکل است که #عامل_خارجی که در فضا فراگیر شده به بدن انسان وارد شده و سیستم ایمنی را بر می انگیزد. این انگیزش #تب ببار می آورد. گرمای آتشین #تب #سوء_مزاج شدید حار ایجاد کرده بیمار را به خشکی و گرمای مزاج قلب و خشکی ریه و حنجره می کشاند
✅پس #تب باید شکسته شود تا سیستم ایمنی به #عامل_خارجی با ایجاد یک سیستم دفاعی حساب شده حمله کند. سیستم ایمنی ژنوم و پروتئین و ماده مؤثره #عامل_خارجی را تغییر داده و آن را تضعیف می کند
✅این #عامل_خارجی تضعیف شده وارد بدن دیگران شده و آنان را با علایم خفیف تری مبتلا می کند؛ در حقیقت مانند واکسن عمل کرده و بدن افراد را مقاوم می سازد و این سیر ادامه می یابد
✅#ویروس تضعیف شده از بدن مبتلایان وارد فضا شده و بوسیله طبیعت که عبارت از تغییر هوا و فصل و انگیزش باد نیکوست از بین می رود
🔰در حوزه #پیشگیری سیستم های #پزشکی تنها کاری که می توانند انجام دهند جلوگیری از گسترش #ویروس و پاکسازی محیط زیست است؛ کاری که با همکاری مردم و سیستم پزشکی باید بدرستی انجام شود
✅ #طب_سنتی در حوزه پیشگیری باید همراه با خط اول مبارزه، به مجاهدان این راه بپیوندد و از تخریب و ایجاد شایعات یأس آور و مانع تراشی خودداری کرده و آسیب شناسی را به بعد موکول کند
🔹در حوزه درمان نیز این #طب_شیمیایی است که باید از ظرفیت های #طب_سنتی استفاده کند زیرا در حوزه درمان روش های #طب_سنتی واقعاً مؤثر و نجات بخش است
🔹برای #درمان نیاز نیست که فقط نوع #ویروس ها را از لحاظ ژنوم و ترکیبات داخلی کاملاً بشناسیم بلکه تجربه هم از روی آثار و علایم می تواند کمک شایانی به نجات بیماران بکند
🔹در حوزه درمان شکستن #تب واجب است، پایه درمان به حساب می آید و « کنترل #تب » به تنهایی کافی نیست و فرق است میان « کنترل » #تب و « شکستن » #تب!
✅اگر در درمان #کرونا « #تب » شکسته شود نیمی از راه درمان با موفقیت پیموده شده است
💠💠 استاد #سیدمحمد_موسوی
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
https://telegram.me/s_m_mousavi_peykshafa
ه مفردات به صراحت تمام نقد می کردند...
بنابراین درجه گرمی و سردی و تری و خشکی گیاهان دارویی و غذاداروها، همواره ثابت نیست و میزان آن به حسب شرایط مصرف کننده (از جمله تندرستی و بیماری، مزاج مادرزادی و مزاج اکتسابی، سن، فصل، و شرایط جغرافیایی محل زندگی) کم و بیش تغییر می کند.
مثلاً زنجبیل در درجه سوم گرم و خشک دانسته شده و بنابراین مقدار اندک آن، در فرد جوان تندرست با اعتدال مزاج، در آب و هوای معتدل، بسرعت و با شدت، اثرات عمومی گرمی را ایجاد می کند؛ ولی همان مقدار زنجبیل در فرد سالخورده و در فصل سرد در منطقه سردسیر، اثر بسیار کمتر و کندتری پدید می آورد.
ادامه دارد...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
نقل این نوشتار بدون هیچ کم و زیاد، با حفظ لینک کانال و ذکر نام نویسنده و لینک کانال مجاز است:
https://telegram.me/Hikmatbasedmedicine
📚📚📚📚💊💊‼️‼️🔥💧گرمی و سردی، تئوری همه چیز نیست! (بخش نخست)
🖋بقلم دکتر مجید انوشیروانی، PhD طب سنتی ایران، استادیار دانشکده طب سنتی و مکمل مشهد
در رشتهنوشتارهای زیر به برخی مفاهیم پیچیده و مصادیق متناقضنما درباره گرمی و سردی میپردازم. انگیزه من در نوشتن این مطلب، مواجهه روزمرّهام با کسانی است که گمان میکنند لیستهای گرمی و سردی، شاهکلید حل همه مسائل تغذیهای و بدنی است. در باره این سوءتفاهم و مروّجان آن در دو سه دهه گذشته، گفتنی بسیار است ولی من وقت و مجالی برای پرداختن به آن ندارم، اما امیدوارم این نوشتارها در تصحیح ساده انگاری عمومی درباره میراث علمی حکما، و کاهش بی پروایی در علاج بیماری ها اثربخش باشد.
اما بپردازم به اصل مطلب:
۱. همه عملکردهای خوردنیها و نوشیدنیها، به تاثیر طبع آنها (گرمی، سردی، تری، خشکی) رخ نمی دهد. بخش مهمی از عملکردهای خوردنیها و نوشیدنیها از وجوه دیگر آنها سر می زند. (حکما آن وجوه دیگر را «مادّه» و «صورت نوعیه» میدانستند).
مثلاً میزان «غذائیت» یک خوردنی و تولید خلط خون از آن، از طبع آن ناشی نمیشود. انگور و لوبیا و گوشت گوسفند و زرده تخممرغ همه گرم و تر شمرده میشوند و همه آنها درخور تولید خلط دم هستند اما میزان خون حاصل از اندازههای یکسانِ آنها در فرد واحد، برابر نیست (و همینگونه نه قوام و نه پایداریِ زمانیِ خون حاصل از آنها در بدن فرد واحد، یکسان نیست).
مثالی دیگر: عموماً تصور میشود که از خوردنیِ خونسازِ گرم نسبت به خوردنیِ خونسازِ سرد، مقدار ِخون بیشتری در خورِ تولید است؛ در حالی که گوشت گاو (که بین گوشتها، سرد و خشک است) غذائیت بیشتر و پایدارتری نسبت به گوشت گوسفند و گوشت مرغ دارد (که هر دو گرم و تر هستند)؛ اما این امر ناشی از ویژگیهای «مادّه» گوشت گاو است، نه کیفیت سردی و خشکی آن. (البته نیروی گوارش فرد باید بقدر کافی برای هضم گوشت گاو
- همچنین اختلاف داروها و غذاها در میلِ ویژه به اعضای مختلف، و اثرات اختصاصیشان بر روی آنها، مربوط به گرمی و سردی و تری و خشکی آنها نیست، بلکه منشا آن، «صورت نوعیه» دارو یا غذا است. مثلاً رُزماری (اکلیلالجبل) گرم و خشک است، و کرفس هم گرم و خشک است ولی اولی به سیستم عصبی و عروقی تمایل دارد، و دومی به کبد و کلیه مایل است.
مثال دیگر: رازیانه و زنجبیل هر دو گرم و خشک هستند ولی یکی بر هورمونهای زنانه اثر میگذارد و روانکننده شیر است، و دیگری اثری بر هورمونهای زنانه ندارد و میتواند موجب کاهش شیر شود. اولی میل جنسی را در مرد کاهش میدهد و دومی آن را زیاد میکند.
مثالی پیچیدهتر: گاهی دو گیاه گرم و خشک با «میل یکسان» به «یک عضو» در آن «اثر متضادّ» ایجاد میکنند: مثلاً سیر گرم و خشک است، و بادرنگبویه هم گرم و خشک است و هر دو به قلب تمایل دارند، اما اولی موجب تحریک قلب میشود و دیگری سبب آرامش قلب میگردد.
- همچنین گاه گیاهانی با طبیعت یکسان را نمیتوان در یک گونه مرضِ واحد، مانند هم دانست مثلاً عدس و ماش و جو، هر سه سرد و خشک هستند ولی حکم مصرف آنها در بیماریهای سوداوی کاملاً متفاوت است. (اولی منع جدی دارد، دومی منع ندارد، سومی سودمند است).
ادامه دارد...
(بخش دوم: درجه کیفیات چهارگانه خوردنی ها، نسبی است)
🖋بقلم دکتر مجید انوشیروانی، PhD طب سنتی ایران
۲. داروها، داروغذاها، و غذاداروها می توانند بر مزاج انسان اثر بگذارند. این اثرات، بسته به عوامل مختلف، ممکن است زودهنگام یا دیررس، گذرا یا طول کشنده، شدید یا خفیف، عضوی یا سیستمیک باشند؛ و بصورت علایم و نشانه های بدنی، و ذهنی روانی قابل شناسایی هستند.
معیار عمومی حکما برای درجه بندی گرمی و سردی، و تری و خشکی یک مفرده، بروز نشانه ها در طیفی از حالات فیزیولوژیک تا پاتولوژیک بوده است؛ که خود برآیند تضارب مقدار کمّی مفرده در میزان مواجهه با آن شمرده می شده است...
به هر روی، در کتب معتبر طبی، درجه گرمی و سردی و تری و خشکی مفرده ها آمده است، ولی نکته این است که نمی توان آن درجه ها را برای همه افراد، یکسان و ثابت دانست زیرا معیار درجه بندی حکیمان، میزان سرعت و شدت اثرات بدنی روانیِ گیاه بر روی فرد جوانِ تندرستِ معتدل المزاج بوده است آن هم بشرط آنکه در اقلیم معتدل زندگی کند.
به زبان دیگر، درجات گرمی و سردی و تری و خشکی گیاهان، می تواند گزارش طبیبان از آزمونی حسی و تجربی بر روی نمونه افرادِ دارای معیارهای ورود به مطالعه ای نشانه شناختی باشد، که آن هم بسته به محل و زمان و نژاد و عادات افراد نتایج مختلف داشته است؛ و این اختلافات در آثار مفرده شناسی حکما در قرون و سرزمینهای گوناگون آشکار و پیداست، و پژوهشگران متون طبی کهن، می دانند که طبیبان مولف، نظر یکدیگر را در مورد درجه کیفیات چهارگان
📚📚📚📚📚📚📚✅ افزایش پایداری در برابر کرونا برای مبتلایان دیابت، با خورشهای ساده
🖌 دکتر مجید انوشیروانی، دکترای تخصصی طب ایرانی
این خورشها برای افرایش پایداری و ایمنی، کنترل بهتر قند خون، و کاهش عوارض درازمدت دیابت سودمند هستند:
🔸 خورش کدو
🔸خورش لوبیاسبز
🔸خورش بامیه
🔸خورش قرمهسبزی
🧅 بسیار خوب است که این خورشها همراه با پیاز شیرین، مرزه و شنبلیله و شوید و جعفری، پودر کامل لیموعمانی، و دارچین و زردچوبه آماده شوند.
◀️ میدانم که این اجزاء با دستور تهیه خورشهای مجلسی قدری متفاوت است ولی در اینجا سودمندیِ طبی اولویت دارد.
@Hikmatbasedmedicine
🔸 دو نکته:
۱. بهتر است سبزیجات و پودر کامل لیمو و ادویه، خیلی حرارت نبینند و در زمان نزدیک به جا افتادن غذا افزوده شوند.
۲. در افراد دیابتی و کسانی که اضافهوزن یا چاقی مرضی دارند بهتر است برنج حداکثر یکسوم از کل مقدار غذا باشد و بصورت شویدپلو، هویجپلو، سبزیپلو، چلوزیره، چلوسیاهدانه، زرشکپلو با زیره و تخم گشنیز آماده شود.
🌸 سخن پایانی:
هنگام طبخ غذا برکت و عافیت بخواهید، برای سلامت دیگران دعا کنید و آن را با آرامش و شکرگزاری نوشجان کنید.
@Hikmatbasedmedicine