💊👈🏿 بانوان و اثرات کوهنوردی
بانوان به دلیل آناتومی خاصی كه از نظر استخوانها و عضلات دارند، نسبت به مردان بیشتر نیازمند پرداختن مستمر به برخی ورزشها از جمله كوهنوردی و پیاده روی هستند، چراكه مقدار آب و چربی در بدن بانوان به طور طبیعی 15 درصد بیشتر از آقایان است.
همچنین به دلیل مسائل ناشی از بارداری و زایمان، مقداری از كلسیم بدن آنها به جنین منتقل میشود و این موضوع زمینه ابتلای آنها به مشکلات استخوانی و آرتروز را در میانسالی فراهم می كند.
همچنین به علت كم تحركی بانوان درصد ابتلا به چاقی در آنها بیشتر از مردان است. به این منظور و برای پیشگیری از پوكی استخوان و دردهای عضلانی در سالهای پس از دوره جوانی ضرورت دارد كه بانوان از سنین جوانی با ورزشهایی كه سیستم اسكلتی آنها را مستحكمتر و مقاومت بدنشان را نسبت به بروز برخی از بیماریها بیشترمیكند، همگام شوند.
كوهنوردی یكی از مهمترین ورزش هایی است كه میتواند سیستم عصبی و اسكلتی بدن بانوان را تقویت و مقاوم كند، زیرا در جریان كوهنوردی میزان بازدهی قلبی افزایش مییابد و مقدار خون در عضلات را 20 برابر افزایش میدهد که همین موضوع سبب میشود كه در آغاز، چربیهای زیرجلدی و سطح رودههای آنان جذب و از طریق تولید حرارت و تعرق از بدن خارج شوند و سپس ذرات چربی كه درون عروق رسوب میكند حركت کند و این روند احتمال بروز بیماریهایی چون ازدیاد چربی خون، فشار خون یا بیماری نقرس را به حداقل میرساند.
در این صورت به وضوح در مییابیم كه در اثر استمرار ورزش و كوهنوردی علاوه بر اینكه همه چربی های اضافی رسوب شده در بدن تجزیه میشوند و از بین میروند، تعدادی عروق جدید نیز در عضلات آنان ایجاد میشود كه خون رسانی و انتقال اكسیژن به همه نقاط بدن را تسهیل و کوهنوردان را شاداب، پرتحرك و تندرست می كند.
نکته مهمی که نباید فراموش شود این است که برای دستیابی به ثمرات مفید كوهنوردی باید این ورزش را به طور مستمر انجام دهید و اگر در برخی از هفتهها به دلایلی قادر به كوهنوردی نبودید از طریق پیادهروی در پاركها و مسیرهای خیابان، سعی كنید برنامه ورزشی خود را حفظ کنید.
بهترین برنامه؛
بهترین برنامه كوهنوردی این است كه كوهنورد، ماهانه یک بار به ارتفاعات بالای 3 هزار متر (در هوای رقیق) و در حد فاصل هر ماه نیز در ایام تعطیل به تپهها و كوهپایهها صعود کند، زیرا در جریان كوهنوردی از انتهای اعصاب سمپاتیک مقادیر زیادی هورمون های آدرنالین و نورآدرنالین ترشح می شود كه در تنظیم گردش خون در عروق و پمپاژ قلبی نقشی بسزا دارند و از طرفی دیگر هورمون های تسكینی زیادی نیز ترشح می شود كه آنكفالین، آندورفین و سروتونین نام دارند.
این هورمونها با اثرات ضددرد و ایجاد طراوت و شادابی خود سبب می شوند كوهنوردان در همه ایام دارای چهره بشاش و خندان و اراده ای استوار و آسایشی فراتر از دیگران باشند. در مواقع خطر مغز به صورت خودكار هورمون آدرنالین را به مقدار زیاد تولید می كند و این در ورزش هایی نظیر سنگنوردی، یخ نوردی، ورزش های پروازی و هیجانی به مراتب بیشتر است.
همچنین بر اساس نتایج تحقیقات، بروز بیماری های روحی و روانی و آترواسكروز عروق كرونر قلب، دیابت، فشار خون و آرتروز اندام های بدن و بیماریهای گوارشی، در زنان ورزشكار نادر است یا اصلا مشاهده نمیشود.
در عوض در زنانی كه از تحركات ورزشی دوری جستهاند و تمایل به زندگی ماشینی و كمتحرک امروزی را دارند یا اینكه آلوده به سیگار و سایر مواد افیونی و الكل هستند، میزان شیوع بیماری های ذكر شده بسیار فراوان تر از زنان ورزشكار و پرتحرک است، زیرا در این گروه از بانوان مكانیسم تعادلی بین هیدرات های كربن، كلسترول، پروتئینها و ویتامینها مختل میشود و حركات دودی رودهها نیز به كندی صورت میگیرد و آنان را به بیماری قلبی - عروقی و گوارشی سوق می دهد.
بر همین اساس تاثیرات شگرف کوهنوردی بر نیمی از قشر فعال جامعه یعنی بانوان که معمولا چه شاغل و چه خانه دار از تحرک کمتری نسبت به آقایان برخوردار هستند، قابل انکار نیست؛ به ویژه در عصر کنونی که تکنولوژی باعث یکجانشینی طولانی مدت شده است، این نیاز بیش از پیش احساس میشود.
کوهنوردی ورزشی سخت است، اما در موارد آماتوری، ورزشی ارزان قیمت و سهل الوصول و در عین حال جذاب و هیجان انگیز محسوب میشود.
همین موضوع سبب میشود به راحتی بتوان برای آغاز این ورزش در همه شهرهای استان که کوههای فراوانی در اطراف خود دارند، برنامه ریزی کرد.
✍🏼 تحقیق و گردآوری: امید قربانزاده
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش بخور برای انواع پوست
۱. بخور برای منافذ پوست
۲. بخور آرامش بخش
۳. بخور روشن کننده پوست
۴. بخور کک و مک
۵. بخور ضد جوش
۶. بخور رفع جای جوش
°Join: @Mezajshenasi12
💊🦠درمان بیماری #کرونا
✅اگر کسی مبتلا به #ویروس #کرونا شد باید بداند که مانند همه بیماری های ویروسی قابل علاج است. حکمای قدیم با کلمه « #ویروس » آشنا نبودند اما تحت عنوان « #عوامل #غریبه » یا همان « #عوامل_خارجی » به مقابله با آن می پرداختند. آنان سیستم ایمنی بدن را بر علیه عامل خارجی تقویت می کردند و در کنار سیستم ایمنی به ویروس حمله می کردند. این درمان ها بسیار موفق تر از درمان های طب جدید بوده است
✅درمان
علاوه بر توصیه هایی که در حوزه پیشگیری گفتیم:
۱) جوشانده پایه ضد ویروس:
آویشن، مرزنجوش، نیلوفر، چای کوهی، اسطوخودوس، گل ختمی، تخم گشنیز، پنیرک، قدومه، سه پستان
از هر کدام مساوی بگیرند و باهم مخلوط و با آسیاب برقی نیمکوب کنند. صبح و ظهر و شب هر بار یک قاشق غذاخوری آن را با ۲ لیوان آب روی شعله ملایم بجوشانند تا یک لیوان بماند، صاف کنند و اگر خواستند کمی شیرین کرده و میل کنند
🔹به این نسخه می توان داروهای دیگری اضافه یا کم کرد
۲) عرق آویشن، عرق مرزنجوش، عرق نعناع را به تنهایی یا مخلوط باهم روزی ۶ بار هر بار یک استکان بخورند. عرقیاتی مانند پونه، چای کوهی، اسطوخودوس، کاکوتی و زوفا نیز مفیدند و در صورت عدم دسترسی به عرقیات دمنوش گیاهان ذکر شده میل شود
۳) برای شکستن #تب بیمار
آب لیموشیرین، آب هندوانه و آب سیب هر کدام در دسترس بود به تنهایی یا با هم و یا مخلوط با عرق بید هر روز حداقل ۶ استکان میل کنند. این آبمیوه ها ریه ها را در مقابل ویروس مقاوم می کنند و با کمک سایر داروها ویروس ها را در دستگاه گوارش نابود و تب را در هم می شکنند
۴) رژیم غذایی شامل سوپ سبزیجات با گوشت مرغ یا خروس خانگی یا بره باشد و از سبزیجاتی مانند گشنیز در غذاها زیاد استفاده شود
🔺از #گرمی جاتی مانند #سیاه_دانه و #عسل و #دارچین و #زنجفیل و جوشانده #سیر و امثال آن پرهیز شود چون تب گرمای زیادی به بیمار تحمیل می کند و گرمی های مضاعف بیمار را خسته و ناتوان می سازد
۵) در محل استراحت بیمار همواره گیاهانی مانند تخم گشنیز، آویشن، اوکالیپتوس، نعناع، مرزنجوش و اسطوخودوس و امثال آن جوشانده شود
۶) روغن سیاه دانه مرتب به پیشانی و سینوس های بینی بمالند
۷) روغن های مایع و جامد نباتی را کنار بگذارید شاید یکی از عمده ترین عامل افزایش بیماری ها در دوره ما همین باشد
✅همانطور که با نسخه فوق سخت ترین آنفولانزا ها مانند آنفولانزای خوکی و مشابه آن و حتی آنفولانزای پرندگان درمان شد « #کرونا » هم به راحتی درمان می گردد
💠💠 استاد #سیدمحمد_موسوی
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
https://telegram.me/s_m_mousavi_peykshafa
💊#خواص_گیاهان
#شوید
خوردن دم کرده برگ تازه یا خشک آن و تخم آن برای 👇
پراکنده کردن #باد ها
و تحلیل آنها از تمام زوایای بدن
و درد پشت و #کلیه و #مثانه
و ازدیاد ترشح ادرار
و تسکین #دل_پیچه
و قطع آشفتگی حال که ناشی از #هضم نشدن غذا و جوشیدن آن باشد
و #سکسکه بلغمی #امتلا یی نافع است .
@Balgami
https://t.me/Balgami
#دلپیچه
پوست یک سیب را کامل بکنید
آنرا رنده کرده و صبر کنید رنگش قهوه ای شود
مصرف این سیب مثل آب روی آتش
عمل می کند و باعث می شود از درد
#دل_پیچه خلاص شوید.
°Join: @Mezajshenasi12
🌹 #گردوی_کباب_شده ، #شکم_درد
#داروهای_بیماریهای_معده_روده_کلیه_مثانه_مجاری_ادرار
📋 ترکیبات :
گردو
⏳ روش ساخت و طریقه مصرف :
یک دانه گردو را داخل آتش یا زیر خاکستر بگذار تا اینکه مغزش خوب برشته شود و فوراً مصرف شود.
📜 کاربردهای درمانی :
#درد_شدید_شکم ، #دل_پیچه
🔵 نکات :
نباید مغز گردو بسوزد ولی باید خوب پخته شود.
°Join: @Mezajshenasi12
علائمی که نیاز به حجامت را هشدار میدهد:
⚜خارش شدید پوست
⚜خستگی مفرط ناشی از پر خونی
⚜فشارخون
⚜احساس داغ شدن بدن
⚜مورمور شدن پوست، ناشی از پرخونی
⚜قرمزی صورت
⚜قرمزی رگ های چشم
.................................................
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
💊🔰 زمانهایی که نباید «چای» نوشید.
🔸چای سبز از اثرات آنتیاکسیدانی بسیار خوبی برخوردار است اما طبق دستور طب ایرانی این نوشیدنی سودازا بوده و مصرف زیاد و طولانیمدت آن توصیه نمیشود.
🔹چای سیاه نیز نوشیدنی مفیدی است اما باید توجه کنید که در آن از رنگ مصنوعی و طعمدهندههای مصنوعی استفاده نشده باشد.
🔸هنگام مصرف چای سیاه باید چای به صورت کمرنگ میل شود، همچنین بهتر است از یک ساعت قبل از غذا و تا یک ساعت پس از صرف غذا از مصرف چای پرهیز کنیم.
🔹صرف چای کمرنگ مفید بوده اما به دلیل اینکه مزاج آن گرم و خشک است، مصرف زیاد آن باعث سودازایی بدن خواهد شد.
🔸به طور مثال فردی که به بیماری MS مبتلا است از لحاظ طب سنتی بدن وی مزاج سرد و مرطوب دارد که برخی از افراد برای گرم کردن بدن وی داروهای گرم و خشک درجه سه و چهار تجویز میکنند که این داروها شاید در طی روزهای اول تأثیر خوبی داشته باشند اما با گذشت زمان بیماری فرد تشدید خواهد شد.
🔹همچنین توجه داشتید باشید که برخی با تبلیغ چایهای لاغری به دنبال گمراه کردن افراد هستند که در این زمینه نیز اگر از داروهای گیاهی درجه سه و چهار در اینگونه چایها استفاده شده باشد بهتر است قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت کنید.
✍️دکتر علیرضا یارقلی (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمي_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈
💊🔴توجه ‼️توجه‼️🔴
♦️بعضی افراد بر این باور هستند که درجه تب را در بیمار نباید پائین آورد تا ویروس در بدن از بین برود .قابل توجه که ویروس کرونا در دمای بالای ۶۵ درجه ازبین میرود اما دمای بدن فرد بیمار که تب دارد به ۴۰ درجه میرسد و این دما به مدت طولانی برای سیستم داخلی بدن مثل قلب و مغز مضر است.
توجه⁉️
بعضی افراد برای اینکه ویروس را در بدن بکُشند شروع به خوردن گرمی زیاد میکنند در صورتی که گرمی هم به آن اندازه تاثیری بر نابود کردن ویروس نداشته و بعضی از گرمی ها آسیب جدی به ریه و در کل به کبد میزند و هر گونه آسیب رساندن به اعضاء درون بدن خود باعث ضعف سیستم ایمنی شده و بیماری را تشدید میکند.
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
🔰گرم مزاجان از خوردن #فلفل در تابستان خودداري كنند
🔴افرادي كه مزاجشان با تابستان همراهي ميكند نظير افراد «گرم و تر» و «گرم و خشك» بيش از ساير افراد در روزهاي گرم متضرر ميشوند،خوردني و نوشيدني در اين افراد بايد متناسب با مزاج و مخالف با فصل باشد مخصوصا از غذاهايي چون #فلفل و #زنجبيل استفاده نكنند.
⚪️حجم و تعداد دفعات خوردن غذا در اين افراد و همچنین ميزان فعاليت بايد كاهش يابد، چون حركات اضافه باعث افزايش توليد گرما ميشود.
🔵 #خواب رطوبت بدن را افزايش و كم خوابي خشكي بدن را افزايش ميدهند. از اين رو افرادي با مزاج گرم بايد در فصل گرم سال خواب كافي داشته و ميزان فعاليت خود را كاهش دهند.
🖊دکتر مهرداد كريمي (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمي_طب_سنتي_ايران
👉 @persianmedicine 👈
🌐 www.itma.ir
#اشتها_آور ها
اشتها آورها عمدتا مزه های ترش و سرد هستند و معده را آماده بیشتر خوردن و بزرگ تر شدن می کنند مانند آب پرتقال رستوران ها
از آنجایی که اسلام با اشتها زیاد و خوردن فراوان مخالف هست مزه های خشک را در ابتدای غدا سفارش کرده است و این یکی از حکمت های خداوند است و حکمت دیگر مزه های تند اول غذا از بین بردن فاضلاب جمع شده در معده(بلغم مضر ) است (همچنین مزه های تند اول صبح نه آب اول صبح که نهی شده ) که از بدن جمع اوری شده است و در نوع خود یک سیستم گند زدا بی نظیر است و به همین دلیل در اسلام امان بسیاری از بیماری ها از جمله جزام که کمترین بیماری ها در بین آن بیمار ذکر شده است )
و اسلام به وسیله خوراندن تند مزاج ها (گرم و خشک ها ) مثل نمک اول غدا به اشتها لطمه می زند یا به وسیله سرکه اشتها را کور می کند و رطوبت معده را خشک و معده را جمع می کند
ولی متاسفانه ما نسخه های زیادی در طب سنتی برای افزایش اشتها داریم که غیر اصولی هستند و فقط اشتها را زیاد می کنند در حالی که در واقع اشتها کم و کم خوراکی خود یک برتری نسبت به مردم هست کما این که امام علی علیه السلام به نان جو اکتفا می کرد و همچنین بزرگان ما همگی کم خوراک و پر کار بودند
زیرا عدم اشتها از چند دیدگاه ایجاد می شود
1- صفرا زیاد بدن و عدم تمایل فرد به غذا به دلیل شدت گرما در بدن
2- یبوست بدن و عدم تخلیه روزانه دوبار کامل
3- کم بود سودا سالم در بدن
4 بعد معنوی بالای فرد مانند مراجع
در مورد صفرا بهترین کار رفع صفرا با حجامت و بعد سکنجبین عسلی هست
در مورد یبوست بحث شد
درمورد کم بود سودا در بدن مواد غذایی طبع سرد مانند عدس و قارچ به کار می آید
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12