eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
25.3هزار دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
3.5هزار ویدیو
54 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
هوالشافی ✍ و از منظر طب سنتی ایرانی - اسلامی ✨ بخش ۷ ✨ ✅ سعی کنید از نان های پر سبوس همراه با اضافاتی نظیر: سیاهدانه، کنجد، رازیانه، گشنیز، شنبلیله و غیره که روی آن می پاشند استفاده نمایید 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 ⛔️ از نان های ماشینی بپرهیزید و نان کاملاً برشته مصرف کنید https://telegram.me/s_m_mousavi_peykshafa 🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃 🍀 www.ehyasalamat.com 🍀 🔴 🔴 ✅ تدابیر موضعی 👇 🔺از سالم و با کیفیت بودن کفش و جوراب خود اطمینان حاصل کنید. 🔺همواره از جوراب نخی استفاده نمایید. 🔺گذاشتن موجب کاهش تعریق می‌شود و برای اینکه حنا دست را قرمز نکند، حنا را با ماست ترش مخلوط کرده به دست بمالید که در این صورت رنگ نمی‌دهد. حنا را به روش ذکر شده هفته‌ای 2 بار روی دست ها و پاها بمالید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند. 🔺بادنجان را له کرده و در دست بگیرید که البته بادنجان کمی رنگ می‌دهد. ✅ 👇 ◀️ 👈 یک لیوان و داغ کرده با 2 قاشق و 1 قاشق گرم میل شود. یک ساعت بعد از نوشیدن ترکیب فوق، صبحانه میل شود. ◀️ 👈 مربای بالنگ، مربای سیب، مربای به با نان برشته و مربای آمله یا روزی 1 قاشق غذاخوری ◀️ و 👇 🔸روی تمام غذاها کمی پاشیده شود. 🔸همراه غذاها میل شود. ❇️ طرز تهیه 👇 ◀️ مواد لازم 👇 زیتون گوشتی شکسته 1 کیلو، مغز گردو 250 گرم، سیر تازه 5 حبه، گلپر ساییده 1 قاشق مرباخوری، زیره سیاه 1 قاشق چای‌خوری، آب لیموترش تازه 5-7 عدد، سرکه سیب 3 قاشق غذاخوری، رب انار در صورت تمایل. ⬅️ طرز تهیه 👈 ابتدا زیتون را در ظرف چینی یا لعابی بریزید و مغز گردو را چرخ کرده به آن اضافه کنید. بعد سیر را ریز رنده کرده و همراه بقیه مواد به زیتون اضافه کنید و خوب به هم بزنید و در یخچال بگذارید. ✔️ پلو به صورت زرشک پلو، چلوگشنیز یا چلوسماق میل شود. ✔️ در تهیه تمام غذاها و نوشیدنی ها استفاده شود. ✔️ ◀️ مواد لازم 👈 گوشت گوسفند یا بره 300 گرم، بلغور گندم 150 گرم، سرکه طبیعی و شکر سرخ هر کدام 50 گرم، پیاز متوسط 1 عدد، روغن زرد حیوانی، دارچین، میخک، نمک طعام و گشنیز خشک به مقدار لازم. ⬅️ طرز تهیه 👈 پیاز را در روغن سرخ کرده و گوشت را نیز در آن تفت دهید. سپس آب و ادویه‎ها را به آن اضافه کرده بگذارید با حرارت ملایم بپزد. بلغور گندم را در ظرف دیگری با کمی نمک بجوشانید تا لعاب بیندازد. در این هنگام گندم را به گوشت در حال پخت اضافه کنید و بگذارید با هم بپزند. کمی زعفران، نبات و سرکه و شیره را به عنوان چاشنى به آن اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد. ✔️ 👈 گشنیز+اسفناج یا برگ چغندر + عدس + کمی برنج + گوشت مرغ محلی بدون چربی + کمی نمک طعام، پیاز و زردچوبه + لیموعمانی کاملا بپزد و لعاب بدهد. ✔️ با زرشک، آبغوره و روغن زیتون ✔️ انواع با چاشنی های مختلف (رب انار یا تمر هندی یا زرشک) 👈 متشکل از گوشت مرغ محلی 60 گرم، سیر 5 گرم، لپه 80 گرم، نمک 1 گرم، زردچوبه 1 گرم، کدو سبز 50 گرم، خرفه 40 گرم، تره 5 گرم، برنج 60 گرم، روغن بادام 5 گرم و (رب انار 10 گرم یا تمرهندی 10 گرم یا زرشک 5 گرم). ✔️ 👈 متشکل از پیاز 50 گرم، زردچوبه 2 گرم، نمک طعام 1 گرم، روغن زیتون 5 گرم، آرد گندم 15 گرم، شنبلیله 5 گرم، رب انار 15 گرم، تخم مرغ 2 عدد. ✅ 👇 🍹 با و 👈 20 عدد عناب را زخمی کرده و 24 ساعت خیسانده سپس بجوشانید تا پخته شوند و از پارچه صاف ‌کنید و بعد بجوشانید تا نصف شوند و با یک و نیم برابر آن شکر سرخ یا عسل بپزید تا به قوام برسد؛ موقع مصرف با مخلوط عرق کاسنی و شاهتره مخلوط نموده و بنوشید؛ روزی 3-4 استکان. 🍹 و و 👈 400 گرم آب زرشک، 800 گرم آب سیب و 200 گرم آب لیموترش تازه، با هم مخلوط شود و با مقداری شکر به قوام آورده شود. اگر زرشک تازه برای آبگیری نبود، مقداری زرشک خشک در 4 برابر آن آب یک شب خیسانده شود و روز بعد جوشانده شود تا یک سوم آب آن بماند و سپس صاف شود. 🍹 👈 مقداری یا را در ظرفی بریزید و آنقدر تازه بر آن بفشارید که رویش را بگیرد، سپس یک شبانه‎روز مخلوط را در ظرفی دربسته در دمای معمولی نگهداری کنید، سپس صاف کرده و با قدری دیگر آبلیمو، روی حرارت به قوام آورید. مایه شربت فوق را در هنگام مصرف با مخلوط و و رقیق کرده و بنوشید. ❇️ سایر توصیه ها 👇 🔸 گرد سنجد، سماق، آویشن و گرد کندر مساوی مخلوط شود و هر 6 ساعت یک قاشق چای خوری میل شود. 🔸: گشنیز خشک، برنج سفید مکرّر شسته شده، سماق پاک کرده هر یک 250 گرم، با سه برابر آن آب بجوشانید تا به یک سوم برسد. پس صاف نموده روزى نصف لیوان بنوشید. 🍀 https://t.me/joinchat/AAAAADwHiHeAsTjKvtFB0w 🍀 sapp.ir/ehyasalamat_com 🌐 www.ehyasalamat.com 🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃
هوالشافی ✍ کردن زیاد 💠 برخی از داروهای ضد عرق عبارتند از: گشنیز خشک، سماق و برنج سفیدی که مکرر شسته شده باشد؛ با آب بجوشانید تا نیمی از آب بخار شود و هر روز میل کنید 💠 گاه علت عرق کردن در قسمتهای بالای بدن مانند صورت، گردن و سینه به علت غلظت و بالا رفتن خون و تنگ شدن رگ های منتهی به قلب است که باید به درمان غلظت خون و چربی پرداخت و بدن را پاکسازی کرد و زالودرمانی پشت گوش ها، سپس روی دستها و بعد پاها با رعایت فاصله(۲۵ روز) انجام شود ✅ چند دارو و ضماد 1⃣ صندل سرخ سائیده با روغن گلسرخ مخلوط و روی پوست بمالند 2⃣ مورد و گلنار فارسی و مازو با آب غوره بر بدن بماند 3⃣ مازو کوفته و آسیاب کرده با روغن گل سرخ بر بدن بمالند 4⃣ صندل سائیده با آب غوره بر بدن بمالند 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 https://telegram.me/s_m_mousavi_peykshafa 🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃 🍀 @ehyakonandegan 🍀 ✍ ✅ گاهی صورت، گردن و سینه، خیس از عرق شده که به علت غلظت و بالا رفتن مواد انباشته در خون و تنگ شدن رگ های منتهی به قلب است که باید به درمان غلظت خون و چربی خون پرداخت و انجام دهیم. ◀️ هنگام گرما، به خاطر گشادی منافذ پوست، بدن بیشتر عرق می کند. 👈 اگر به خاطر زیادی رطوبت بدن باشد، بدن چاق است. 👈 اگر به خاطر قوی شدن قوت دافعه باشد، شخص همیشه در حال عرق کردن است. 👈 و گاهی نیز به دلیل صفرای بالای بدن است. ✅ توصیه ها 👇 👇 👇 ◀️ رعایت ◀️ پرهیز از ماست پاستوریزه و چای سیاه، سفید و سبز، ادویه تند (فلفل، دارچین، زنجبیل) و انواع سس و مواد کارخانه ای ◀️ مدتی چای (کاسنی+خرفه+شاهتره) در آب جوش درست کنید با آب سالم و با کمی عسل یا شکرسرخ شیرین کنید و بنوشید (حداقل سه هفته تا یک ماه) ◀️ اگر یا خشکی مزاج دارید، حتماً آن را برطرف کنید👇 👈 یک قاشق غذاخوری خاکشیر در یک لیوان آب جوش ریخته و یک عدد نعلبکی روی لیوان گذاشته تا ده دقیقه دم بکشد و پس از ولرم شدن بنوشید. (سه هفته صبح ناشتا) 👈 یا یک قاشق غذا خوری خاکشیر را در یک لیوان آب، سه دقیقه جوشانده، ولرم که شد، صبح ها ناشتا میل کنید. ◀️ استرس، مخصوصاً اختلال اضطرابی، از عوامل مهم ایجاد این مشکل است که باید در ابتدا آن را برطرف کنید 👇 👇 👇 👈 گلاب فراوان ببویید و در نوشیدنی ها و غذاها از آن استفاده کنید یا به پشت لب بالا عطر بهارنارنج مورد تأیید حکیم دکتر روازاده بمالید. 👈 شربت مصفای خون (منضج اخلاط ثلاثه ) را به مدت یک ماه بخورید. 👈 حجامت عام (بین دو کتف) در ایّام خوب مخصوصاً فصل حزیران 🍀 @ehyakonandegan 🍀 www.ehyasalamat.com 🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃
(99) ✅ بوی نامطلوب عرق (3) 🕑 مدت زمان مطالعه : 1 دقیقه 📆 مطالعه مطلب و ارسال نظر در مجله اینترنتی طبایع: 🌐 goo.gl/5aw63u 🍎 طبایع، طب سنتی برای همه! 🆔 @tabaye_channel
(98) ✅ بوی نامطلوب عرق (2) 🕑 مدت زمان مطالعه : 1 دقیقه 📆 مطالعه مطلب و ارسال نظر در مجله اینترنتی طبایع: 🌐 goo.gl/633Yfy 🍎 طبایع، طب سنتی برای همه! 🆔 @tabaye_channel
(97) ✅ بوی نامطلوب عرق (1) 🕑 مدت زمان مطالعه : 1 دقیقه 📆 مطالعه مطلب و ارسال نظر در مجله اینترنتی طبایع: 🌐 goo.gl/caEEeo 🍎 طبایع، طب سنتی برای همه! 🆔 @tabaye_channel
🔰 کودکانمان را چگونه بسازیم؟ 🍏معمولا ذائقه‌ی کودکان در 5 سال اول زندگی شکل می‌گیرد. 🍏والدین باید سعی کنند کودکان را در همان سال‌های اولیه به خوردن غذاهای مفید عادت دهند. 🍏عادت دادن کودکان به مصرف غذاهای یا آنان را عادت به مصرف همین مواد در بزرگسالی خواهد کرد که این امر می‌تواند آنان را در آینده مستعد ابتلا به بعضی بیمار‌ی‌ها از جمله یا بکند. ✅پیشنهاد می شود در زیر 5 سالگی: 🍎غذاها را از نظر پخت متنوع تهیه کنید. (آش، سوپ، کوفته، دلمه، تلیتی، خورشتی، ...) 🍎غذاها را از نظر مواد غذایی متنوع تهیه کنید. (گندم، جو، تخم مرغ، شیر، گوشت گوسفند، گوشت پرندگان، نخود، ماش، سیب، گلابی، انار، ریحان، جعفری، بادام، پسته، گردو، نخودچی، مویز، عناب، سنجد...) 🍎در صورت نیاز با اضافه کردن چاشنی های مناسب ، غذاهای سفره را برای کودکان خوشایند کنید. 🍎از ادویه های تند و تیز در غذای کودکان استفاده نکنید. 🍎برای خوردن اصرار نکنید و کودک را به لجبازی نکشانید. 🖋 دکتر ارمغان سادات کیهانمهر (متخصص طب ایرانی) 👉 @persianmedicine 👈 🌐 www.itma.ir
🔵عفونت و سایر بیماری های رطوبی ازجمله تجمع مایع در گوش میانی و عفونت حاصله عمدتا از بخارات معده منشا میگیرند 🔵 تا معده درمان نشود روند درمان با مشکل مواجه میشود °Join: @Balgami