eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.2هزار دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
3.1هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ بررسی بیماری قارچ سیاه؛ علل، عوامل و درمان 💠 توسط: استاد طالقانی 🔸قارچ سیاه بیماری است که با افزایش بیماران کرونایی رواج پیدا نموده و در برخی کشورها منجمله هند نیز تلفات زیادی داشته و حسب گزارشات وزارت بهداشت در ایران نیز قارچ سیاه وجود دارد. ⭕️ کانال آرشیو طبی استاد طالقانی👇 t.me/A_ostadtaleghani 🔸نشر دهید درتلگرام
🔴 چه غذاهایی و هستند؟ ♻ به غذاهایی کثیرالغذا و قلیل‌الفضول گفته می‌شود که خون زیادی تولید کنند و فضله‌ی کمی داشته باشند. این غذاها عبارتند از : ۱. که از کره‌ی گاو یا گوسفند استخراج می‌کنند‌ ۲. کره‌ی گاو یا گوسفند() ۳. ۴. ۵. ۶. ۷. ۸. یا خرما یا توت ۹. ۱۰. 🔹 : ۱. موارد فوق هستند، نه (جز که در برخی افراد خصوصا افراد سرد و خشک است). ۲. موارد فوق هستند، نه سَدکننده. ۳. هر دو مورد فوق بسیار زیاد به رسیده است. 🔹 فضله = مواد زائد 💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇 لینک کانال @noskhesonati نشر دهید.
🌸تدابیر مفید جهت رفع زانو درد و آرتروز: خورش آلو، آلو بخارا، آلو براقانی ، آلو سیاه. خورش شیطرج(موچه) - درصورتی که فصل موچه نبود از "موچه خشک" یا پودر "ساق موچه" . نخود و نخودآب با چربی حیوانی- گوشت و نخود کالاجوش انجیر شیره خرما حلوای سویق سنجد با شیره خرما خورش یخنه ترش هویج- زردک کدو حلوایی ضماد روغن های گرم غمز - ماساژ موضعی اطراف زانو پرهیز از غذاهای سرد(ماست ، دوغ، ترشی،ماهی، کیوی، گوجه) نوشابه، چای سیاه پرهیز از راه پله و آپارتمان 💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇 لینک کانال @noskhesonati نشر دهید.
🔴 اثرات تغذیه و شرایط محیطی بر زیبایی ♻️ کدام باعث تشدید چین و چروک‌های پوستی خواهد شد ؟ ⁉️ آیا استفاده از ، کار کردن با و یا استفاده از می‌تواند اثرات قابل توجهی در پیری زودرس بدن انسان داشته باشد ! یا اینکه صرفا تبلیغات بوده و درواقع تاثیر چندانی نخواهد داشت؟ 📌 بشنویم پاسخ ارزشمند جناب دکتر در رابطه با پرسش‌های فوق 💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇 لینک کانال @noskhesonati نشر دهید.
🥣 💢 ترکیبات 🔹هسته به ۳ واحد 🔹برگ مورد ۳ واحد 🔹میوه مورد ۳ واحد 🔹کاسنی ۱ واحد 🔹بادرنجبویه ۱ واحد 🔹تخم شربتی ۱ واحد 🔹زعفران ۲ واحد 🔹انغوزه ۲ واحد 🔹سیاهدانه ۲ واحد 🔹غافث ۳ واحد 🔹عود هندی ۳ واحد 🔹عنبر ۲ واحد 🔹هسته تخم مورد ۳ واحد 🔹به خشک شده ۵ واحد 🔹گلابی خشک شده ۵ واحد 🔹عسل هم وزن مجموع باید تمام مواد آسیاب و الک شوند و با عسل مخلوط گردند. ✅ کاربرد درمانی در: 🔸 برطرف کننده 🔸 #قلب 🔸 🔸 🔸 و درد ⏰ زمان و روش مصرف: ناشتا و شب موقع خواب یک قاشق مرباخوری میل شود. ⚠️ نکته : بهترین داروی تقویت قلب و است. ⚠️ نکته : روایاتی داریم که میوه به ، بهدانه و و برای قلب مفیدند. ⚠️ نکته : هر کدام از ترکیبات فوق یک بخش قلب را تقویت می کنند. برای مثال یک گیاه و یکی دیگر را تقویت می کند و یک گیاه را باز می کند و از این باب است که ترکیب آن ها باعث تقویت قلب می شود. 💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇 لینک کانال @noskhesonati نشر دهید.
‍ 👈 نوشیدنی انرژی زا طبیعی: 🔹کافیه مقداری عسل و آب را باهم مخلوط کنید. 🔸علاوه برانرژی زا بودن خاصیت ترمیم زخم معده را دارد.. 💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی @partosabzehasti نشردهید
‍ 👈 رفع بوی بد زیر بغل با جوش شیرین: 🔷جوش شیرین را با آب مخلوط کرده تا مانند خمیردندان سفت شود.آن را زیر بغل خود بمالید و بگذارید ۲۵ دقیقه بماند و سپس با آب بشویید. 💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی @partosabzehasti نشردهید
👈‍ با دست غذا بخورید! 🔹زمانی که با قاشق غذا میخورید سریع تر مواد غذایی وارد بدن می شود که سبب ابتلا به دیابت نوع 2 میشود اما غذا خوردن با دست به هضم و گوارش غذا کمک میکند. 💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی @partosabzehasti نشردهید
‍ 🔴 فواید نوشیدن آب گرم با لیموترش ✅ بهبود گوارش ✅ تسکین یبوست ✅ تسکین گلودرد ✅ سم زدایی بدن ✅ کاهش وزن ✅ درمان گرفتگی بینی ✅ کند شدن روند پیری ✅ بهبود خواب 💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی @partosabzehasti نشرهید
📚📚📚⛔️⛔️بفرمایید سلامتی: 🟡 ✔بسیاری معتقدند که بهترین روغن های موجود روغن های حیوانی مانند روغن گاوی هستند. اما آیا این موضوع در زندگی های امروزی نیز صدق میکند؟ ✔در حدیثی از پیامبر خدا (ص) نقل شده که فرمودند: هرکس یک لقمه چرب شده به بخورد، به همان اندازه، بیماری از تن او فرو می ریزد. مشابه این حدیث، چندین حدیث در کتاب کافی از امام علی (ع)، امام صادق (ع) و امام کاظم (ع) نیز نقل شده است. ✔نکته ای که در این احادیث نهفته است این که به طور تلویحی اشاره به مصرف محدود و همانند دارو برای روغن حیوانی دارند. ✔نکته دیگر این که در قدیم میزان فعالیت بدنی بسیار بیشتر و سنگین تر از امروز بوده و مصرف این قبیل غذاهای سنگین و پر انرژی لازم و مفید بوده اما شامل بسیاری از انسان های عصر حاضر با فعالیت کم و مصرف زیاد انواع غذاها نمی شود و مضر خواهد بود.  📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari 🟡 (۱) ✔در اطراف قسمت های مختلف بدن حیواناتی همچون گاو و یا گوسفند چربی های خاصی شکل می گیرد که به آن ها «» یا «» گفته می شود.  ✔روغن شَحم گاو به روغن چربی (معمولا) اطراف گاو اطلاق می‌گردد که روغن نسبتا لطیفی است و زود ذوب می‌شود (چون فشردگی و سردی آن به نسبت کمتر است). ✔برخی بر این باورند که در طب سنتی ایرانی خوردن روغن هایی که منشأ حیوانی دارند مثل روغن پیه، تأکید و سفارش شده و در میان پیه ‌ها، پیه ‌ی قلوه گاه چون از لطافت بیشتری برخوردار است همواره مطلوب تر است. ✔اما باید دانست که زندگی بی تحرک و ماشینی امروز باعث شده است که مصرف روغن های حیوانی مانند روغن شحم گاو که هضم نسبتا سخت تری دارند به هر شخصی با هر نوع معده و مزاجی توصیه نشود.  📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari 🟡 (۲) ✔مصرف مداوم این روغن ها در افرادی که تحرک کمی دارند ممکن است به رسوب این روغن ها در عروق منجر شود و در دراز مدت باعث و سفت شدن عروق و در نهایت انواع و مرگ ‌شود.  ✔ورزشکاران و افرادی که کارهای سنگین انجام می دهند، قدرت هضم بالایی دارند و معده های ضعیفی ندارند می توانند از روغن های حیوانی که از پیه های حیواناتی مانند گاو تهیه شده است در حد متعادل استفاده کنند.  ✔ و به شکل برای رفع خشکی پوست و مفصل و لذا کاهش درد ناشی از خشکی افراد لاغر با مزاج خشک و نیز سالمندان با مفاصل خشک و دردناک موثر است. ✔باید توجه داشت در صورت تمایل به مصرف این روغن ها باید از سلامت و خلوص آنها نیز مطمئن شد. 📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari
💊💊⛔️⛔️📚📚بفرمایید سلامتی: 🟡 بخوریم یا نخوریم (۱)؟ ✔این نوع از شیر و ماست یا دوغ گاو به صورت کره گرفته می شود. با افزودن آب به ماستی که از شیر گاو به دست آمده و به دنبال عملیات مشکه زدن و جدا شدن چربی، دوغ به دست می آید؛ اصطلاحاً به این نوع دوغ، دوغ «مشكه» می ‌گويند. ✔بر اثر این تکان ها و چرخش سریع دوغ، چربی آن متمرکز و جدا شده که همان "کره گاو" است و اگر آن را به ملایمت ذوب کرده و رسوبات و کف آن جدا شود، مایع زرد و شفافی حاصل شده که همان روغن طبیعی گاو خواهد بود. ✔در واقع، وقتی شیر را به ماست و سپس، به دوغ تبدیل می کنند، بدنبال مشکه زدن دوغ (سانتریفیوژ، حرکات منظم قوی شدید)، اجزای آن از هم جدا شده، فاز چربی آن را جمع آوری و فشرده می کنند که می شود کره دوغ (به شکل کروی و زردرنگ مایل به سفید) و فاز آبی و پروتئینی-املاحی آن می شود دوغ (اصطلاحا گفته می شود دوغ مشکه) که بسیار رطوبت بخش، سردی بخش و سبک بوده و مناسب رژیم لاغری در افراد گرم و تر؛ و نهایتا از تغلیظ همین دوغ، قره قروط که بسیار سرد و خشک و غنی از املاح مورد نیاز بدن است به دست می آید. 📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari 🟡 بخوریم یا نخوریم (۲)؟ ✔گاهی چربی شیر را جدا کرده (سرشیر) و از آن، کره استحصال می کنند که چون مراحل ماست و دوغ شدن را نگذرانیده و کمتر حرارت دیده است، سنگین تر (هضم سخت تر)، چرب تر و دارای مزاج سرد تر می باشد.  ✔بدنبال ذوب کردن هم کره سرشیر و هم کره دوغ، روغن به دست می آید اما با توضیحات فوق مشخص شد که روغن زرد حیوانی گرفته شده از کره دوغ، دارای حرارت و لطافت بیشتر است (مواد جامد سنگین وزن کره، در فرایند حرارت دهی و تهیه روغن، ته نشین و جدا می شوند که در برخی محلات به آن "بنتو" می گویند که غذایی بسیار مقوی و البته سنگین که فقط مناسب کشاورزان و چوپانان با فعالیت سخت می باشد) و لذا دارای خواص فراوان (مقوی بدن و اعضا) مخصوصا برای افراد لاغر و ضعیف با معده های کوچک و ضعیف بوده، بر روغن گرفته شده از کره سرشیر (زردی کمتر، سنگین تر و سخت هضم تر)، ارجحیت فراوان دارد. ✔در واقع، افراد بیشتری در جامعه می توانند از استفاده کنند ولی فقط اشخاص با فعالیت بدنی سنگین و معده های قوی مجاز به استفاده از کره سرشیر هستند. 📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari 🟡 بخوریم یا نخوریم (۳)؟ ✔ باور غلطی كه در بین افراد وجود دارد این است كه چون كره گاو فرآورده طبیعی است، خوردن آن به هر میزان بلامانع است. در این مورد باید متذكر شویم كه روغن و كره حیوانی و دنبه دارای غذائیت و چاق كنندگی بالا و هضم سخت هستند و مصرف زیاد آنها بخصوص برای افرادی كه فعالیت بدنی ندارند ( نمی‌كنند) مضر بوده، مشكلاتی نظیر گرفتگی عروق، انسداد مجاری (بعلت تجمع مواد زائد در بدن) و چاقی و... به دنبال خواهد داشت. ✔باید توجه داشت که افراد و یا با مزاج گرم نباید در مصرف روغن های حیوانی زیاده روی کنند و یا اصلا نباید مصرف کنند؛ مادامی که دچار اضافه وزن و بالا بودن شاخصه های بیوشیمیایی خون از جمله چربی ها هستند و فعالیت بدنی هم ندارند. این روغن ها، در افراد سالم دارای فعالیت بدنی کافی، با میزان مصرف معتدل، باعث سلامتی و رشد بدن شده، به اکثر سلول های بدن رسیده و آن ها را تغذیه می نماید و مزاج اصلی شخص را هم تغییر نمی دهند. 📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari 🟡 بخوریم یا نخوریم (۴)؟ ✔ مصرف این روغن ها بیشتر برای سرد مزاجان، افراد لاغر یا ضعیف یا کم خون، ، در حال رشد، خانم های ، بیماران خاص رنجور (، شدید) و یا افراد با مشاغل سنگین بدنی مفید است. افراد چاق و گرم مزاج بی تحرک در حد کم و فقط برای رسیدن به خاصیتش می توانند از آن استفاده کنند. می توان یک قاشق غذا خوری از آن را به معادلش عسل یا یا شیره انگور مخلوط و به عنوان یا میان وعده استفاده کرد.  📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari
💊💊📚📚بفرمایید سلامتی: 🫒 (۱) 🫒نوع نارس ، سبز تیره بوده مزاجش سرد و خشك است و بهترین روغن زیتون روغنی است كه ازاین نوع نارس گرفته باشند كه موافق وتقویت كننده معده است. اما زیتون رسیده مزاجش تقریبا گرم وتر (در حد خفیف و معتدل) است. 🫒گفته شده زیتون های سیاه، مزاج رو به گرم وخشك، باز هم در حد اعتدال و نه شدید، دارند، یعنی خیلی قوی نیستند كه مزاج افراد را تغییر دهند یا برای برخی مزاج ها بد باشند. 🫒از آنجایی که هضم آسان تری دارند و مواد زائد کمتری بدنبال هضم ایجاد می کنند، معمولا مصرف این روغن ها به طور معمول و برای مردم امروز بیشتر توصیه می شود.  📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari 🫒 (۲) 🫒روغن زیتون به همراه آب گرم، و خوبی است و می‌توان در موارد یبوست (شدید بعنوان مثال در مسافرت ها) یك قاشق مرباخوری تا غذاخوری از آن رادر یك فنجان آب جوش ولرم شده ریخته و ناشتا میل و هر ۸ ساعت تکرار کرد (می توان با كمی آن را شیرین نمود). 🫒همچنین برای كسانی كه دچار مسمومیت غذایی شده‌اند خوردن روغن زیتون با آب گرم (البته در مقادیر بالاتر) مهار كننده سموم و شوینده و دفع كننده آنهاست. 🫒از خواص روغن زیتون این است كه باعث افزایش توان وقدرت بدن، عضلات و شده؛ استخوان ها، موها، دندان ها و پوست را استحکام بخشیده، پالاینده گوارش و بدن بوده و رفع كننده است. 🫒مصرف این روغن در رژیم لاغری هم مناسب است. 🫒روغن زیتون مناسب برای تفت دادن و پخت و پز با حرارت ملایم است اما با شعله بالا و زمان طولانی با این روغن بهتر است آشپزی نشود. 📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari