eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.2هزار دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
3.1هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
🚬 🔅اگر بخواهید اعتیاد را یکدفعه ترک کنید باعث خواهد شد. مواد مخدر گرم اول و سرد آخر می باشد و باید برای ترک آن را جایگزین غذاهای سرد کنید. ┄┉🍃ًً❀(«🌹»)❀🍃┉┄ @Tebiranii .
💊💊💊💊💊💊🔻🔻🔻🔻 ☜ ضدعفونی کننده ☜ تسڪین دهنده‌درد ☜درمان‌ڪننده‌مشکلات پوستی ☜ ضدافسردگی ☜درمان‌‌ڪننده‌مشکلات ریه ☜ برای آرامش روح و روان ☜ پشتیبانےکننده سیستم عصبی ☜ازبین برنده‌جای زخم ☜ ارتقا دهنده‌سلامت پوست ☜ مرطوب کننده موها ☜ با بروز پیری زودرس مبارزه می کند. @F.tebiranii
💢 مداومت در خوردن “” سبب ضعف و برص می‌شود 🐟 گوشت ماهی برای صاحبان مزاج سرد و تر, افراد با غلبه سردی و تری در مغز,کسانی که عصب و معده بلغمی (سرد و تر) دارند مخصوصاً در افراد چاق، مضر است؛ مداومت در خوردن ماهی در مناطق غیرمعمول سبب ضعف معده و اسباب بیماری برص (پیسی) را فراهم می‌کند. 🔹 طبیعت مطلق ماهی از دیدگاه طب ایرانی سرد و تر است؛ بهترین نوع ماهی, ماهی‌ای است که در آب جاری جنب‌وجوش داشته باشد. ماهی روبیان که به میگو مشهور است، دارای مزاجی گرم و تر است و اگر با روغن نارگیل و پیاز کباب شود, محرک قوای باروری و گرم‌کننده رحم, مقوی اعصاب, مولد خون و از بین برنده کرم کدو است. 🐟 خوردن ماهی، شبها ممنوع است زیرا بدترین زمان خوردن ماهی، در وعده شام است, خوردن ماهی هنگام شب باعث بیماری می‌شود؛ در وعده شام به‌دلیل طبیعت سرد شب بهتر است, غذایی با طبع گرم‌ و تر مصرف شود. 🔹 اشخاصی که بر اثر خوردن ماهی دچار تهوع می‌شوند، می‌توانند برای جلوگیری از این حالت از آب “به”، آب زیره یا دم‌کرده زنجبیل استفاده کنند, گوشت دم و حوالی باله‌ها به‌سبب حرکت زیاد آن نواحی لطیف‌تر است. 🐟 مداومت در خوردن ماهی در مناطق غیرمعمول سبب ضعف معده و اسباب بیماری برص (پیسی) را فراهم می‌کند همچنین آشامیدن آب بعد از خوردن ماهی بسیار زیان‌آور است؛ مصرف ماهی همراه با شیر, ماست و تخم‌مرغ یا گوشت سایر حیوانات بسیار مضر بوده و موجب بروز بیماری‌های مزمن می‌‌شود. 🔹 مصلح ماهی در افراد بلغمی (سرد و تر)، زنجبیل پرورده، گلقند، ترشی کبر و گلپر است؛ گرم‌مزاجان می‌توانند ماهی را با کمی سرکه مصرف کنند, ماهی سبب تشنگی می‌شود, نباید بعد از ورزش سنگین، خشم مفرط و به‌طور کلی بعد از هر عملی که گرم‌کننده معده است، غذاهایی مانند ماهی را که سریع در معده فاسد می‌شود مصرف کرد. 🐟 گوشت ماهی برای صاحبان مزاج سرد و تر, افراد با غلبه سردی و تری در مغز, کسانی که عصب و معده بلغمی (سرد و تر) دارند مخصوصاً در افراد چاق، مضر است. 🔹 بهتر است ماهی روی آتش کباب و به‌صورت تازه مصرف شود, ماهی کبابی بهتر از بریان‌شده آن در روغن است, زیرا هضم معدی آن راحت‌تر است, ماهی‌ای که همان روز صید شده باشد و بوی بد نیز نداشته باشد بهترین نوع ماهی است چرا که گوشت ماهی لطیف است و سریعاً دچار عفونت و فساد می‌شود, ماهی سواحل دریا بهتر، نازک‌تر و لذیذ‌تر از ماهی رودخانه است‌, ماهی قنات, گودال‌ها و چشمه‌های کوچک و زمین‌های پست و آب‌های کثیف، بدبو است, مخصوصاً اگر راکد باشد. 🐟 کباب ماهی تازه سریع‌الهضم و صالح‌الکیموس، مرطب و چاق‌کننده مخصوصاً در زنان است, بهتر است اندازه ماهی متوسط باشد‌ و حرکت زیاد و فلس بسیار نیز از نشانه‌های ماهی خوب است. 🔹 ماهی دریا و آب شور، رطوبت کمتری دارد و بعضی انواع ماهی‌ها نسبت به بعضی از سردی کمتری برخوردارند؛ ماهی نمک‌سود از هر نوع که باشد گرم و مایل به خشکی است, ماهی نمک‌سود کهنه، گرم و خشک است اما از نظر غذاییت، غذاییت چندانی ندارد. 📘 منبع: باشگاه خبرنگاران پویا 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
🛎 اسباب تکرر ادرار () بی اختیاری در بخش دوم 🔺 ضعف کلیه: در این حالت کلیه قادر نیست آبی را که از کبد به سوی آن می آید حفظ و هضم کند بنابراین به سرعت آن را دفع می کند. 🔺 سوء مزاج گرم مفرط کلیه: در این حالت به طور دائم برای مقابله با حرارت ناشی از سوء مزاج گرم بیش از تحمل آب جذب کرده و آن را دفع می کند. 🔺 گشادی دهانه و مجاری ادراری: که سبب سرعت خروج ادرار غیر منهضم می‌شود. 🔺 سوء مزاج سرد: اگر کبد، کلیه یا تمام بدن دچار سوء مزاج سرد شود کلیه بیش از ظرفیت و توان هضم از کبد آب می کشد و آن را بصورت غیر منهضم دفع می‌کند 📕 منبع: قانونچه ✍️ گردآوری: یکی از حامیان احیای سلامت 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
” قاطع نسل است❗️ 🍃 یک متخصص طب ایرانی با تشریح برخی مضرات مصرف قارچ که باعث ایجاد بیماریها و ضایعات مختلف در انسان می‌شود، گفت: افرادی که مشکل ناباروری دارند, قارچ باید کاملاً از سبد غذایی آنها حذف شود چرا که “قارچ” قاطع نسل است. 🍂 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سمیه ذاکری درباره برخی عوارض مصرف قارچ اظهار کرد: “قارچ” به‌اسم فُطر در کتب طب ایرانی دارای طبیعت سرد و تر است, مصرف مداوم آن موجب نازایی و بیماری‌های سرد و تر مانند سکته و فلج می‌شود؛ بهتر است کمتر مصرف شده و هنگام پختن آن، افزودن پونه، شوید و روغن زیتون به کاهش ضرر آن کمک می‌کند. 🍃 وی افزود: “قارچ” تولید‌کننده خون غلیظ و “عَفِن” است یعنی عفونت‌پذیری خون حاصل از قارچ بالاست؛بچه‌هایی که سرما می‌خورند اگر به آنها سوپ حاوی قارچ داده شود, مدت عفونت و بیماری طولانی‌تر خواهد شد. 🍂 این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: “قارچ” نفّاخ و دیر‌هضم بوده و برای معده‌های ضعیف، مضر است؛ مصرف “قارچ” کولیت و قولنج روده‌ای را بروز می‌دهد, خصوصاً خوردنش با تخم‌مرغ و گوشت مضر‌تر است و از همه بدتر اینکه بعد از خوردن آن، آب سرد مصرف شود. 🍃 ذاکری خاطرنشان کرد: “قارچ” قاطع نسل است؛ این جمله در کتاب مخزن‌الادویه حکیم عقیلی خراسانی از حکما و اطبای برجسته طب سنتی ایرانی به‌صراحت بیان شده است؛ افرادی که مشکل ناباروری دارند, دقت‌ کنند “قارچ” باید کاملاً از سبد غذایی آنها حذف شود. 🍂 وی یادآور شد: “قارچ” بیشتر مصارف موضعی به‌عنوان ضماد و… را دارد و اصلاً ماده خوراکی نیست که متأسفانه امروزه خیلی باب شده و خصوصاً در افراد مبتلا به کبد چرب به‌دلیل غلظتی که در خون ایجاد می‌کند، بسیار مضر است. 📕 منبع: باشگاه خبرنگاران پویا 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
🍃 کسی که چهل روز، یک مثقال اسفند را که در آب حل شده باشد بخورد نور حکمت در قلبش روشن می شود و از هفتاد و دو بیماری در امان میماند. 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
🛎 انواع (تکرر ادرار) بی اختیاری‌ در - بخش سوم 🔺 حکما برای ذیابیطس ۲ نوع درمان ذکر کرده‌اند یکی ذیابیطس گرم و دیگری ذیابیطس سرد، البته برخی ذیابیطس سرد را نادر و برخی دیگر آن را در زمره‌ی بیماری های کلیه ذکر نکرده‌اند. موارد آورده شده در اینجا از جمله مواردی است که حکما در مورد آن اجماع داشته و از موارد اختلاف پرهیز شده است. ⬅️ ذیابیطس گرم(حار) علائم عینی: ناشی از سوءمزاج گرم کلیه به شرح زیر می‌باشد: 🔺 تشنگی شدید/ احساس گرمی در پشت و تهیگاه 🔺 وجود علائم ذهنی ناشی از سوء مزاج گرم کلیه: قاروره (تکرر ادرار) با سوزش و بدون رنگ. ⬅️ علائم عینی: 🔺 ملمس کلیه: گرم 🔺 وجود علائم عینی ناشی از سوء مزاج گرم کلیه 📕 منبع: قانونچه 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
💎 امام رضا (ع) می فرماید: هر کس می خواهد در همه زمستان از زکام ایمن بماند، هر روز، سه لقمه عسل با موم آن بخورد… و گل نرگس ببوید، زیرا از زکام، ایمنی می دهد. 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
📌 : ویژگی های های گوناگون – بخش پنجم ⭕️ مزاج مضطرب؛ -منظور همان، دمی () مزاج است؛ 🔺 کسانی که مزاج متلوّن دارند، به گونه ای که غوره ای سبب سردی و کشمشی سبب گرمی مزاجشان می گردد. 🔺 این افراد در هر زمان، تغییر اندیشه و رای و عقیده می دهند. 🔺 خون در بدن آنان غالباً طغیان کرده و گردش آن بسیار سریع است؛ 🔺 چهره برافروخته دارند و ضربان قلبشان تند است. 🔺 خون گرم هستند و دمای بدنشان بیش تر و دارای حرکت تند و سریع هستند 🔺 با دیگران به سرعت رابطه برقرار می کنند؛ زود عصبی می شوند و اضطراب خاصی دارند. -مهمترین عامل دم دمی مزاج بودن افراد، عدم تعادل مزاج آنان است. 🔺 حالات بدن آدمی در طول عمرش، چهاربخش دارد: ⬅️ خدای عالم، حالات آدمی را که بر آن ها ساخته شده و به آن احوال، متصرف در حیات و زندگانی است، چهار بخش قرار داده است: 1️⃣ از تولد تا پانزده سالگی؛ جوانی و خوبی و طراوت او در این دوره از عمر است. در این مدت، خون در مزاج او بر دیگر اخلاط، غالب است. 2️⃣ از پانزده سالگی تا ۳۵ سالگی؛ در این زمان صفراء غلبا می یابد و به نهایت شدت و قوت خود می رسد. 3️⃣ از ۳۵ سالگی تا شصت سالگی؛ در این دوره، دیگر اخلاط، مغلوب سوداست. 4️⃣ از شصت سالگی تا پایان عمر؛ در این مرحله از حیات، بلغم بر دیگر اخلاط غلبه می یابد. در این دوران، شخص به سوی پیری و ناتوانی و تلخی عیش و لاغری و کم شدن نیرو می رود و فراموشی و از دست دادن حافظه، از آثار آن است. 📕 منبع: کتاب طب اسلامی، مبانی و اصول، دکتر علی رضایی بیرجندی،ص۱۰۰. 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
💢 علت و درمان صورت ❓پرسش: تا چندی پیش پوست صورتم بسیار صاف بود و جوشی در صورت نداشتم. اما نزدیک ۸ الی ۹ ماه است که حتی آب هم می‌خورم جوش‌های چرکی و سرسفید می‌زنم و هر زمان یک قسمت از صورت و بدنم ناگهان خارش می‌گیرد و قسمتهایی از آن قرمز می‌شود. آزمایش تیروئید منفی بود. دکترهای پوست زیادی رفته ام اما متاسفانه مشکل مرا حل نکردند. خواستم بپرسم امکام این هست که این مشکل هورمونی باشد یا خیر؟ لطفاً در هر صورت مرا راهنمایی کنید. ✅ پاسخ : جوش‌های پوستی معمولاً ناشی از افزایش مواد زائد در بدن به ویژه در خون است. که بدن برای جلوگیری از آسیب این مواد به اعضای اصلی مثل قلب و کبد و مغز و … آنها را به پوست می‌ریزد. لذا خود این مسئله از الطاف الهی است. اما راه درمان آن است که اولاً غذاهایی که غلیظ هستند و مواد زائد زیادی تولید می‌کنند مثل فست فودها، گوشت گاو و… را مصرف نکنید. ⬅️ در ضمن مواد غذایی که حرارت کبد را افزایش می‌دهند مثل ادویه جات و خرما و گردو مصرف نکنید. قبل از صبحانه و شام یک لیوان عرق کاسنی و شاهتره با سه قاشق سکنجبین مخلوط و میل کنید. در ایام مناسب و با فاصله یک ماه، دو الی سه بار حجامت کنید. اگر نفخ و یبوست دارید حتماً باید رفع شود. 📘 منبع: کتاب حکیم دکتر روازاده 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
❄️ لزوم مدیریت بدن در فصول چهارگانه – بخش چهارم (فصل ) 🌨☃️ در فصل زمستان، گرما به درون بدن می رود و مصرف میوه کم می شود. مردم، بیش تر غذاهای سبک می خورند و پس از غذا اشتراحت می کنند و به وسایل گرمازا پناه می برند، از این رو دستگاه گوارش بهترین حالت را دارد. 🌨☃️ بیش تر بیماری های این فصل، بلغمی هستند، مانند زکام، گلو درد، عفونت ریه، درد پهلو و پشت، سردرد، سکته، صرع و بیماری های عصبی(به ویژه افسردگی). خشکی پوست نیز در زمستان شایع است. این فصل مایه دردسر پیران و راحتی میانسالان است و بدترین فصل برای بلغمی مزاج هاست. 🌨☃️ با توجه به ویژگی سرد و تر بودن طبیعت فصل زمستان، توصیه امام رضا(ع) به مصرف غذاهای پر انرژی است. مالیدن روغن و ماساژ استخوان ها با روغن های گرم و مفید نظیر روغن بنفشه، به تقویت و استحکام آن ها کمک می کند. سفارش ایشان به خوردن حبوبات گرم و استحمام خوب نیز از آن روست که با افزایش تعریق، سبب کاهش بلغم می شود. پرهیز از مصرف شیرینی ها و خوردن همزمان ماهی و ماست نیز به علت افزایش سردی و بلغم است. 🌨☃️ استفاده از خشکبار و میوه های خشک و مفید، نظیر پسته و بادامو فندق و گردو و سنجد، از دیگر سفارش های این امام است. توصیه ایشان برای ماه پایانی زمستان، خوردن گوشت پرنده و شکار است، زیرا در روزهای پایانی زمستان، هنوز سرمای هوا محتمل است و از سوی دیگر، بدن انسان در قیاس با ماه های پیش رو، محتاجِ حرارت بیش تری است و گوشت حیوانات، حرارت بالایی در بدن تولید می کند. 🌨☃️ در توصیه ای پایانی برای این ماه، به افزایش تحرک و ورزش و فعالیت های بدنی اشاره می فرماید، زیرا فعالیت های بدنی، سبب نشاط و شادمانی انسان می گردد و به بیدار شدن و احیای اعصاب نیز کمک می کند؛ اعصابی که در سرمای زمستان به نوعی به رخوت دچار شده بودند. 🌨☃️ امام رضا (ع) درباره زکام و سرماخوردگی می فرماید: هر کس می خواهد در همه زمستان از زکام ایمن بماند، هر روز، سه لقمه عسل با موم آن بخورد… و گل نرگس ببوید، زیرا از زکام، ایمنی می دهد. سیاه دانه نیز چنین خاصیتی دارد. 📘 منبع: کتاب طب اسلامی، مبانی و اصول، دکتر علی رضایی بیرجندی،ص۲۳۶. 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️💊💊💊 🌾ماجرای پشت پرده برنج مولایی تراریخته ماجرا "برنج مولایی تراریخته" که توسط یکی از دانشجویان بورسیه ایرانی در دهه ۷۰ شمسی در مرکز تحقیقات IRRI به عنوان یک پروژه حمایت شده تحقیقاتی آن مرکز تولید شده بود (بدون مجوز و طی کردن مراحل قانونی و موافقت صاحب پتنت) به ایران آورده شد و به عنوان شاهکار! بیوتکنولوژی کشاورزی از طرف یک دانشمند ایرانی! به مدیران ارشد نظام از بیوتکنولوژی بی خبر ایرانی معرفی شد. با ارتباطات نزدیک آقای نوبخت و کلانتری (وزیر کشاورزی وقت)، این دانشجو تازه فارغ التحصیل به مقاماتی رسید. حتی به ریاست بخش اقتصادی مرکز مطالعات استراتژیک نظام که آقای حسن روحانی ریاست آن را به عهده داشت! حالا مشخص میشود که چگونه پازل روحانی-نوبخت-کلانتری- دانشجو فارغ التحصیل IRRI به همدیگر ربط پیدا میکنند. به جای اینکه این دانشجو فارغ التحصیل و بورسیه ای توضیح دهد چگونه این برنج را بدون مجوز آورده (طبق گزارشات، هنوز اسم این دانشجو در IRRI به عنوان فردی که بدون رعایت اخلاق حرفه ای معمول در دانشگاه ها و مراکز علمی دنیا، بدون مجوز برنج مولایی تراریخته را از فیلیپین و مرکز IRRI به ایران آورده و به نام خود به عنوان تولید کننده آن معرفی کرده و منافع مادی و معنوی آن را برده است) از موضع طلبکار از نهاد های رسانه ای، آنها را به بی بی سی مربوط میداند!. جالب است این فرد هم اکنون در کنار چندین پست اداری و انجمنی و ... به واسطه ارتباطات در رده ریاست جمهوری و وزارت علوم، سمت نایب رییس کمیته ملی اخلاق زیستی و اخلاق در علم و فناوری در کمیسیون ملی یونسکو را دارد. فردی که از نظر اخلاقی مورد سوال و پیگرد مقامات علمی IRRI است، در کشور ایران نایب رییس کمیته ملی اخلاق زیستی میشود! همین فرد کم نمیاورد و خبرگزاری تسنیم را که با مدارک و مستندات، وضعیت تراریخته در ایران را به عنوان پروژه با اهمیت ملی دنبال میکند، همسو با بی بی سی معرفی میکند! و با توجه به حمایت نهاد های ریاست جمهوری و وزارت علوم و ... در پی رها کردن خود از این موقعیت است. میگویند در ایران همه، همه چیز را میفهمند و میدانند، اما اکثریت سکوت میکنند و اقلیتی با نفوذ مقاله و یادداشت مینویسند تا اذهان را از مسایل اصلی و کلیدی منحرف سازند. در حالی که باید پاسخگو باشند. برای جامعه علمی و دانشگاهی ایران وضعیت اسف بار علم و تحقیق و آموزش و اخلاق و ... کاملا روشن شده است. فقط باید صبور بود تا وقتی دیگر... ✍دکتر متولی زاده اردکانی 🍎آنتی بیوتروریسم @antibioterorism