🌷🌷🌷
سلام علیکم
موضوع اسفند خوری شسته با اب
متن روایت درکتاب مهم دانشنامه احادیث پزشکی باب اسفند تا شش بارگفته شده و باید خشک شود
۲- درطب سنتی یکبارشستن
۳- مقدارمصرف برای سرد مزاجان عالیست و گرم مزاجان با مصلحات
۴- سعی کنید هرداروی گیاهی طب سنتی را با دوز کم و هرگز با داروی شیمیایی مصرف نشود
۵- اگر علاقمندهستی فیبروم و کیست پلی کیستیک و بالای پرولاکتین و تومورمغزی و چین و چروک و ترشح سفیدرنگ پنیرکی رحم و پادرد سمت راست با خلط بلغمی و.. رابیشترتعقیب کنید به این ادرس اسفند درسایت تجارب طب سنتی باب اسفند کلیک کنید
http://tajarobteb.ir/?s=%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AF
⛔️⛔️مصرف اسفند برای جنین بسیارمضراست
🌺 @Mezajshenasi12
Http://Telegram.me/Mezajshenasi12
💊💊💊💊💊راهنمای جامع مواد غذایی
این مطلب، كمك خوبی است تا منابع غذایی را بهتر بشناسید تا بنام بروز كمبود مواد مغذی و ویتامین ها و... شما را به سوی مصرف داروهای شیمیایی سوق ندهند.
كربوهیدرات ها(قندها) :
🔶لوبیا
🔶باقلا
🔶عدس
🔶میوه جات و سبزیجات
🔶نان سبوس گرفته نشده و غلات
🔶شکر سرخ نیشکر
🔶شیره انگور، انجیر، توت، خرما
2⃣پروتئین ها(مقام اول) :
🔶گوشت گوسفند و شتر
🔶گوشت خروس
🔶پنیر و گردو
🔶ماست و زنیان
🔶شیر محلی
🔶تخم مرغ
🔶نان غله سبوس دار
🔶باقلا
🔶عدس
🔶قارچ طبیعی
🔶لوبیا
3⃣لپیدها(چربی ها):
🔶چهار مغز
🔶دنبه گوسفند
🔶روغن زیتون
🔶شحم گاو
🔶روغن کنجد
🔶روغن زرد
4⃣ویتامین ها:
ویتامین(A) :
🔶هویج زردک
🔶تره
🔶کرفس
🔶كلم
🔶کاسنی
🔶كدو و بادنجان
🔶آویشن
🔶طالبی،هندوانه، خربزه
🔶زردآلو
🔶تخم مرغ
🔶سیب
🔶رازیانه
ویتامین(B_complex):
🔶نان غله سبوس دار
🔶برنج
🔶میوه به
🔶روغن کنجد
🔶آجیل مغزدار
🔶سبزیجات
🔶لوبیا،باقلا،عدس، نخود
🔶تخم مرغ محلی
🔶ماست و زنیان ،شیر و عسل
🔶جگر
🔶زیره
🔶ماهی با خرما
🔶گوشت قرمز گوسفند و شتر
🔶دارچین و زنجفیل
ویتامین(C) :
🔶سبزی خرفه، ریحان، شوید
🔶مرکبات بویژه لیموترش و لیموشیرین
🔶كلم
🔶میوه های گرمسیری
🔶رب آلو
🔶انجیر
🔶انگور
🔶فلفل
🔶میوه سدر
🔶سیب
🔶میوه به
🔶سماق رومی
🔶ترب
🔶خیار
ویتامین(D) :
🔶نمک طبیعی دریا و سنگ نمک
🔶سرکه طبیعی
🔶ماهی با عسل
🔶فرآورده های لبنی(كره،خامه،کشک، شیر، دوغ و…)
🔶تخم مرغ
🔶برگ چغندر
🔶هسته سنجد
🔶مویز
🔶شنبلیله
🔶خربزه
🔶زرد آلو
🔶ارده کنجد
ویتامین(E) :
🔶سویق گندم
🔶گردو با پنیر
🔶زیتون
🔶روغن کنجد
🔶باقلا،نخود
🔶ماهی با خرما
🔶تخم مرغ محلی
ویتامین(K) :
🔶انار
🔶یونجه
🔶گل كلم
🔶كاهو و سبزیجات
🔶سویق گندم و جو
🔶آلوچه برغانی
🔶فرآورده های لبنی
فولیک اسید(B9) :
🔶سبزی تره
🔶نان محلی سبوس گرفته نشده
🔸 سویق
🔶شلغم
🔶لوبیا سبز
🔶نخود
🔶کاهو
🔶لوبیا
🔶سیر
🔶مرکبات
🔶گلابی
5⃣مواد معدنی
كلسیم(Ca) :
🔶گوشت کبوتر
🔶بادام
🔶سویق گندم
🔶فرآورده های لبنی
🔶سویق سنجد
🔶برگ چغندر
🔶تلبینه(فرنی شیر محلی با آرد کامل)
🔶حلوا
🔶حلیم
🔶انجیر
🔶زعفران
🔶کشک
كروم:
🔶سویق جو
🔶كلم
🔶جو دوسر
🔶قارچ طبیعی
🔶نان گندم سبوس دار
آهن:
🔶سبزیجات بخصوص تره
🔶گوشت ها(به خصوص گوشت قرمز)
🔶ماهی با خرما
🔶عدس، ماش و باقلا
🔶كشمش،خرما
🔸
منیزیم :
🔶سبزیجات پربرگ سبز تیره
🔶دانه های مغزدار
🔶لوبیا
🔶نان سبوس دار
پتاسیم:
🔶نان کامل(سبوس جدا نشده)
🔶میوه ها بخصوص(موز،سیب، طالبی،هندوانه)
🔶فندق
🔶كاهو
🔶عدس و سویق عدس
🔶گوشت گوساله
🔶مرکبات
🔶سبزیجات تازه
🔶ماست و زنیان
سدیم:
🔶میوه ها
🔶انواع سبزیجات
🔶نان کامل
فلوراید:
🔶چوب مسواک اراک
🔶ماهی دریا با عسل
🔶سویق گندم و جو و برنج
🔶گردو و پنیر
🔶نمک دریا
🔶آب دریا
🔶آب چشمه
🔶نمک طبیعی
روی:
🔶چهار مغز
🔶میگو
🔶نان غله سبوس دار
🔶سویق گندم
ید:
🔶نمک طبیعی
🔶ماهی دریا
🔶لوبیا قرمز و سفید
🔶موز
🔶ماست
🔶تخم مرغ آب پز
🔶آلو خشک
🔶بوقلمون
🔶نان کامل گندم
سلنیم:
🔶ماهی
🔶چهارمغز
🔶روغن کنجد
🔶گوشت
🔶تخم مرغ
🔶فرآورده لبنی
https://t.me/Golafarin_Herbs
تنقلات متناسب با مزاج
برای تعدیل مزاج و كنترل اشتها یا هضم بهتر غذاهای نذری همراه داشتن مقداری #انجیر، #بادام خام، #پسته، #مویز و #نخودچی و خوردن آن در طول روز بهخصوص برای افراد با مزاج #سرد و مصرف برگه میوههایی مانند #زردآلو و #هلو و #لواشكهای خانگی و #لیموترش برای افراد با مزاج #گرم توصیه میشود.
خوردن این تنقلات متناسب با مزاج نسبت به تنقلات موجود در بازار علاوه بر داشتن مواد مغذی سبب حفظ سلامتی #عزاداران در طی سوگواری خواهد شد.
👉 @drmirghazanfari 🏴
💊💊💊💊✅از بــیــن بــردن چــیــن و چــروڪ دور چــشــم بــا آب ســیــبــ
💟آب ســیــب طــبــیــعــے و خــانــگــے مــڪــمــل ڪــرم هاے دورچــشــمــتــان خــواهد بــود
🔰بــهتــریــن زمــان بــراے نــوشــیــدن آب ســیــب اواســط روز یــا بــعــدازظــهر اســتــ
@drzohoor_matab
💊💊💊💊🔴 منشاء بیماری MS چیست⁉️
۱.حرص خوردن بیش از حد
۲.حساس و زود رنج بودن
۳.عصبی شدن
۴.خوردن بیش از حد غذاهای سرد یا ادویهجات خیلی گرم مثل فلفل و...
۵.بینظمی در خواب شبانگاهی و شروع خواب شب دیرتر از موقع مناسب
عضویت در کانال👇
@drzohoor_matab
💢 مطابق با #مزاج غذا بخورید
▪️گاهی اوقات دیده میشود كه برای خوشرنگ یا خوشطعمتر شدن غذاهای نذری از ادویههای تند زیادی بهخصوص فلفل استفاده میشود كه برای گرممزاجان و كسانی كه آلرژی دارند، مضر است.
▪️توصیه بر این است كه از خوردن غذاهای با رنگ یا بوی تند پرهیز شود.
▪️بهطور معمول گوشتی كه در اغلب غذاهای نذری استفاده میشود گوشت گاو است كه هضم سختی دارد و از دیدگاه طب سنتی، خونی غلیظ تولید میكند كه برای افراد با مزاج دموی یا دچار سوءمزاج گرم و تر مضر است.
▪️به این افراد توصیه میشود كه مصرف گوشت خورش را محدود كرده و از تركیبات دیگر خورش استفاده كنند؛
▪️ضمن اینكه افراد دچار اضافهوزن بهتر است برنج كمتری بخورند.
👉 https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🏴
#دانستنی_ها
#آداب_غذا_خوردن
هو الشافی
🔰فقط در صورت گرسنگی غذا خورده و قبل از سیری کامل دست از غذا بکشید.
🔰از گرسنه ماندن بیش از نیم ساعت پرهیز کنید.
🔰بلافاصله قبل و بعد از غذا اندکی نمک مزمزه شود.
🔰حین غذا خوردن به غذا نگاه کنید و از صحبت کردن و ایستادن و قدم زدن و تلویزیون نگاه کردن بپرهیزید.
🔰غذا کامل و با حوصله جویده شود.
🔰در یک وعده چند نوع غذا نخورید. از نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از صرف غذا اصلا آب نوشیده نشود.
🔰پس از لقمه آخر کمی شیرینی طبیعی میل شود شامل یکی از این موارد: توت خشک، انجیر، مربای خانگی سیب یا به یا هویج یا انجیر، کشمش یا مویز.
🔰پس از اتمام، 5 دقیقه پیاده روی آرام کرده و سپس 15 تا بیست دقیقه در وضعیت نیمه دراز کش قرار بگیرید و استراحت کنید.
🔰فاصله شام تا خواب حدود 3 ساعت باشد.
👉 @drmirghazanfari_A 🌸🍃
🔹🔶🔹مصلح غذاهای خام و بیكیفیت
🔸گاهی مشاهده میشود كه به علت تهیه مقادیر زیاد غذا در حجم بالا، غذا بهصورت خام و نپخته توزیع میشود.
🔹برنجی كه كیفیت خوبی نداشته یا خوب دم نكشیده یا لوبیا و #حبوبات نپخته خورش میتواند باعث بروز #نفخ، #شكمدرد، #یبوست و اثرات نامطلوب آن روی عملكرد مغز شود.
🔸بر این اساس مصرف پودر #زیره، #نعنا و #موسیر بعد از خوردن غذاهای نفاخ توصیه میشود.
🔹برخی افراد كه با استفاده از این غذاها از نظر گوارشی دچار اختلالاتی مانند #اسهال میشوند خوردن چند عدد #سنجد یا مقداری #كشك یا مصرف كته با كمی #سماق میتواند وضعیت آنها را بهبود بخشد.
🔸كسانی هم كه دچار یبوست میشوند استفاده از #انجیر، #آلو بخارا، #تمر هندی تازه یا روغن #زیتون و روغن #بادام شیرین توصیه میشود.
👉 https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🌸🍃
📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚🔰 #گوشت_اردک ؛ خواص و روش پخت
🔹بط یا اردک گوشت بسیار گرمی دارد بطوریکه در کتاب مخزن الادویه ذکر شده است "گرمترین طیور اهلی" است.
🔸در بدن افراد سردمزاج می تواند احداث گرمی کند و در بدن گرم مزاجان ایجاد تب نماید.
🔹این گوشت، کثیرالغذا است و خون غلیظی تولید می کند و دیرهضم و نفاخ است.
🔸اگر خوب هضم شود بدن را فربه می کند و مبهی است، یعنی افزایش میل جنسی ایجاد می کند ولی اگر هضم خوبی نیابد یا خوب پخته نشود سبب سردرد و نفخ می گردد.
🔹برای بیماران قلبی و سرفه و گرفتگی صدا، دل درد مزمن و لکنت زبان و دردهای بدن که ناشی از سردی است، مفید است.
🔸 پیه آن بهترین و بانفوذترین پیه برای روغن مالی بدن است و گرم و لطیف و محلل است.
🌀روش پخت:
💠برای پخت این گوشت باید دو سه بار با آب جوشاند و آب آنرا دور ریخت تا زهومت آن (طعم ماهی و بدطعمی) زایل شود، سپس با سیر و پیاز و ادویه گرم بخصوص زنجبیل طبخ شود.
💠افزودن یک قاشق سرکه یا سکنجبین موقع طبخ به رفع مضرات آن کمک می کند. ادویه مصلح گوشت اردک، سُداب و کرفس و پونه است.
💠 با گوشت اردک می توان اسفیدباج درست کرد؛ گشنیز و کرفس و سُداب و پیاز و سیر خشک را در جوف آن می نهند و با نخود و تره و دارچین خوب می پزند و از خواص بی نظیر این اسفیدباج بهره مند می گردند.
⚠️ دقت کنید خوردن گوشت اردک وحشی یا صحرایی در کتب طب سنتی ایران منع شده است.
🖊دکتر محبوبه ابریشمکار ( متخصص طب سنتی ايران)
#انجمن_علمي_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈
✅از بــیــن بــردن چــیــن و چــروڪ دور چــشــم بــا آب ســیــبــ
💟آب ســیــب طــبــیــعــے و خــانــگــے مــڪــمــل ڪــرم هاے دورچــشــمــتــان خــواهد بــود
🔰بــهتــریــن زمــان بــراے نــوشــیــدن آب ســیــب اواســط روز یــا بــعــدازظــهر اســتــ
@drzohoor_matab
⛔️⛔️⛔️⛔️🔴 منشاء بیماری MS چیست⁉️
۱.حرص خوردن بیش از حد
۲.حساس و زود رنج بودن
۳.عصبی شدن
۴.خوردن بیش از حد غذاهای سرد یا ادویهجات خیلی گرم مثل فلفل و...
۵.بینظمی در خواب شبانگاهی و شروع خواب شب دیرتر از موقع مناسب
عضویت در کانال👇
@drzohoor_matab
⛔️⛔️⛔️⛔️💊💊💊🔴 مصرف #سرکه_ناشتا برای لاغر شدن، خطر ابتلا به زخم معده و غلبه سردی و بلغم و ضعف کلیه را در پیش دارد.
♻ یادتان باشد با #روشهای_غلط نه تنها لاغر نشده بلکه سلامتی خود را نیز از دست خواهید داد.
♻ سرکه را در یک حالت میتوان صبح ناشتا استفاده کرد، آنهم بصورت #شربت_سرکهانگبین به نسبتِ یکسوم یا یک چهارم لیوان سرکهانگبین و بقیه آب گرم که برای #تعدیل_حرارت کبد بسیار #مجرب است.
عضویت در کانال👇
@drzohoor_matab