eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
23.4هزار دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
3هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
تجارب طب سنتی و اسلامی حسین معارفی اسفند و روش غلط استفاده از آن پرسش موضوع :: تجویزهای غلط و نادرست با پودراسفند خوری !!!!!!!!! با سلام . ببخشید من اسپند آسیاب شده برای رفع شکم درد استفاده کردم . بدون اینکه از ضرر های اسپند اسیاب شده با خبر باشم . شب اول یک قاشق غذاخوری و شب دوم با ادامه ی شکم درد ، ۱ قاشق مربا خوری اسپند آسیاب شده خوردم . الان حدود ۹ روز از مصرف اسپند اسیاب شده میگذره ⛔️ولی هنوز فراموشی، کم حواسی ، سرگیجه ، عدم کنترل حواس، کند ذهنی ، پایین اومدن سطح هوشیاری، عدم تعادل در راه رفتن، پایین اومدن حافظه ، مشکل در صحبت کردن و … دارم . لطفا لطفا کمک کنید . میگن به سیستم اعصاب مرکزی آسیب میرسه . میگن باعث فراموشی میشه . میگن اثرات جبران ناپذیری بر مغز و اعصاب مرکزی داره . کمکم کنید خواهش میکنم . این مطالب درست است ؟ من دختری …. ساله هستم . خواهش میکنم کمک کنید . پاسخ سلام بهترین مصلح اسفند شامل رب انار اب نارنج رب نارنج اب انار انار فعلا پرهیز از تغذیه گرم سرت را روغن بنفشه فقط با پایه زیتون بمال روزی دوساعت بماند بله اشتباه بزرگی رخ داده به نزد دکترطب سنتی برو حجامت عام سطحی را  دوهفته دیگر  اجرا کن بله نحوه برداشت شما ازنوشتارهای طب سنتی در سایتها پیرامون اسفند خوری کاملا غلط و کارشناسی غلط بوده است رئوس  اشتباهات مقدارمصرف زیادبوده غلط + ازروش پودر استفاده شده غلط + استمرارغلط بوده 🌺 @Mezajshenasi12 http://Telegram.me/Mezajshenasi12 http://tajarobteb.ir/?p=6945
🌷🌷🌷 سلام علیکم موضوع اسفند خوری شسته با اب متن روایت درکتاب مهم دانشنامه احادیث پزشکی باب اسفند تا شش بارگفته شده و باید خشک شود ۲- درطب سنتی یکبارشستن ۳- مقدارمصرف برای سرد مزاجان عالیست و گرم مزاجان با مصلحات ۴- سعی کنید هرداروی گیاهی طب سنتی را با دوز کم و هرگز با داروی شیمیایی مصرف نشود ۵- اگر علاقمندهستی فیبروم و کیست پلی کیستیک و بالای پرولاکتین و تومورمغزی و چین و چروک و ترشح سفیدرنگ پنیرکی رحم و پادرد سمت راست با خلط بلغمی و..‌ رابیشترتعقیب کنید به این ادرس اسفند درسایت تجارب طب سنتی باب اسفند کلیک کنید http://tajarobteb.ir/?s=%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AF ⛔️⛔️مصرف اسفند برای جنین بسیارمضراست 🌺 @Mezajshenasi12 Http://Telegram.me/Mezajshenasi12
💊💊💊💊💊راهنمای جامع مواد غذایی این مطلب، كمك خوبی است تا منابع غذایی را بهتر بشناسید تا بنام بروز كمبود مواد مغذی و ویتامین ها و... شما را به سوی مصرف داروهای شیمیایی سوق ندهند. كربوهیدرات ها(قندها) : 🔶لوبیا 🔶باقلا 🔶عدس 🔶میوه جات و سبزیجات 🔶نان سبوس گرفته نشده و غلات 🔶شکر سرخ نیشکر 🔶شیره انگور، انجیر، توت، خرما 2⃣پروتئین ها(مقام اول) : 🔶گوشت گوسفند و شتر 🔶گوشت خروس 🔶پنیر و گردو 🔶ماست و زنیان 🔶شیر محلی 🔶تخم مرغ 🔶نان غله سبوس دار 🔶باقلا 🔶عدس 🔶قارچ طبیعی 🔶لوبیا 3⃣لپیدها(چربی ها): 🔶چهار مغز 🔶دنبه گوسفند 🔶روغن زیتون 🔶شحم گاو 🔶روغن کنجد 🔶روغن زرد 4⃣ویتامین ها: ویتامین(A) : 🔶هویج زردک 🔶تره 🔶کرفس 🔶كلم 🔶کاسنی 🔶كدو و بادنجان 🔶آویشن 🔶طالبی،هندوانه، خربزه 🔶زردآلو 🔶تخم مرغ 🔶سیب 🔶رازیانه ویتامین(B_complex): 🔶نان غله سبوس دار 🔶برنج 🔶میوه به 🔶روغن کنجد 🔶آجیل مغزدار 🔶سبزیجات 🔶لوبیا،باقلا،عدس، نخود 🔶تخم مرغ محلی 🔶ماست و زنیان ،شیر و عسل 🔶جگر 🔶زیره 🔶ماهی با خرما 🔶گوشت قرمز گوسفند و شتر 🔶دارچین و زنجفیل ویتامین(C) : 🔶سبزی خرفه، ریحان، شوید 🔶مرکبات بویژه لیموترش و لیموشیرین 🔶كلم 🔶میوه های گرمسیری 🔶رب آلو 🔶انجیر 🔶انگور 🔶فلفل 🔶میوه سدر 🔶سیب 🔶میوه به 🔶سماق رومی 🔶ترب 🔶خیار ویتامین(D) : 🔶نمک طبیعی دریا و سنگ نمک 🔶سرکه طبیعی 🔶ماهی با عسل 🔶فرآورده های لبنی(كره،خامه،کشک، شیر، دوغ و…) 🔶تخم مرغ 🔶برگ چغندر 🔶هسته سنجد 🔶مویز 🔶شنبلیله 🔶خربزه 🔶زرد آلو 🔶ارده کنجد ویتامین(E) : 🔶سویق گندم 🔶گردو با پنیر 🔶زیتون 🔶روغن کنجد 🔶باقلا،نخود 🔶ماهی با خرما 🔶تخم مرغ محلی ویتامین(K) : 🔶انار 🔶یونجه 🔶گل كلم 🔶كاهو و سبزیجات 🔶سویق گندم و جو 🔶آلوچه برغانی 🔶فرآورده های لبنی فولیک اسید(B9) : 🔶سبزی تره 🔶نان محلی سبوس گرفته نشده 🔸 سویق 🔶شلغم 🔶لوبیا سبز 🔶نخود 🔶کاهو 🔶لوبیا 🔶سیر 🔶مرکبات 🔶گلابی 5⃣مواد معدنی كلسیم(Ca) : 🔶گوشت کبوتر 🔶بادام 🔶سویق گندم 🔶فرآورده های لبنی 🔶سویق سنجد 🔶برگ چغندر 🔶تلبینه(فرنی شیر محلی با آرد کامل) 🔶حلوا 🔶حلیم 🔶انجیر 🔶زعفران 🔶کشک كروم: 🔶سویق جو 🔶كلم 🔶جو دوسر 🔶قارچ طبیعی 🔶نان گندم سبوس دار آهن: 🔶سبزیجات بخصوص تره 🔶گوشت ها(به خصوص گوشت قرمز) 🔶ماهی با خرما 🔶عدس، ماش و باقلا 🔶كشمش،خرما 🔸 منیزیم : 🔶سبزیجات پربرگ سبز تیره 🔶دانه های مغزدار 🔶لوبیا 🔶نان سبوس دار پتاسیم: 🔶نان کامل(سبوس جدا نشده) 🔶میوه ها بخصوص(موز،سیب، طالبی،هندوانه) 🔶فندق 🔶كاهو 🔶عدس و سویق عدس 🔶گوشت گوساله 🔶مرکبات 🔶سبزیجات تازه 🔶ماست و زنیان سدیم: 🔶میوه ها 🔶انواع سبزیجات 🔶نان کامل فلوراید: 🔶چوب مسواک اراک 🔶ماهی دریا با عسل 🔶سویق گندم و جو و برنج 🔶گردو و پنیر 🔶نمک دریا 🔶آب دریا 🔶آب چشمه 🔶نمک طبیعی روی: 🔶چهار مغز 🔶میگو 🔶نان غله سبوس دار 🔶سویق گندم ید: 🔶نمک طبیعی 🔶ماهی دریا 🔶لوبیا قرمز و سفید 🔶موز 🔶ماست 🔶تخم مرغ آب پز 🔶آلو خشک 🔶بوقلمون 🔶نان کامل گندم سلنیم: 🔶ماهی 🔶چهارمغز 🔶روغن کنجد 🔶گوشت 🔶تخم مرغ 🔶فرآورده لبنی https://t.me/Golafarin_Herbs
تنقلات متناسب با مزاج برای تعدیل مزاج و كنترل اشتها یا هضم بهتر غذاهای نذری همراه داشتن مقداری ، خام، ، و و خوردن آن در طول روز به‌خصوص برای افراد با مزاج و مصرف برگه میوه‌هایی مانند و و خانگی و برای افراد با مزاج توصیه می‌شود. خوردن این تنقلات متناسب با مزاج نسبت به تنقلات موجود در بازار علاوه بر داشتن مواد مغذی سبب حفظ سلامتی در طی سوگواری خواهد شد. 👉 @drmirghazanfari 🏴
💊💊💊💊✅از بــیــن بــردن چــیــن و چــروڪ دور چــشــم بــا آب ســیــبــ 💟آب ســیــب طــبــیــعــے و خــانــگــے مــڪــمــل ڪــرم هاے دورچــشــمــتــان خــواهد بــود 🔰بــهتــریــن زمــان بــراے نــوشــیــدن آب ســیــب اواســط روز یــا بــعــدازظــهر اســتــ @drzohoor_matab
💊💊💊💊🔴 منشاء بیماری MS چیست⁉️ ۱.حرص خوردن بیش از حد ۲.حساس و زود رنج بودن ۳.عصبی شدن ۴.خوردن بیش از حد غذاهای سرد یا ادویه‌جات خیلی گرم مثل فلفل و... ۵.بی‌نظمی در خواب شبانگاهی و شروع خواب شب دیرتر از موقع مناسب عضویت در کانال👇 @drzohoor_matab
💢 مطابق با غذا بخورید ▪️گاهی اوقات دیده می‌شود كه برای خوشرنگ یا خوش‌طعم‌تر شدن غذاهای نذری از ادویه‌های تند زیادی به‌خصوص فلفل استفاده می‌شود كه برای گرم‌مزاجان و كسانی كه آلرژی دارند، مضر است‌. ▪️توصیه بر این است كه از خوردن غذاهای با رنگ یا بوی تند پرهیز شود. ▪️به‌طور معمول گوشتی كه در اغلب غذاهای نذری استفاده می‌شود گوشت گاو است كه هضم سختی دارد و از دیدگاه طب سنتی، خونی غلیظ تولید می‌كند كه برای افراد با مزاج دموی یا دچار سوءمزاج گرم و تر مضر است. ▪️به این افراد توصیه می‌شود كه مصرف گوشت خورش را محدود كرده و از تركیبات دیگر خورش استفاده كنند؛ ▪️ضمن این‌كه افراد دچار اضافه‌وزن بهتر است برنج كمتری بخورند. 👉 https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🏴
هو الشافی 🔰فقط در صورت گرسنگی غذا خورده و قبل از سیری کامل دست از غذا بکشید. 🔰از گرسنه ماندن بیش از نیم ساعت پرهیز کنید. 🔰بلافاصله قبل و بعد از غذا اندکی نمک مزمزه شود. 🔰حین غذا خوردن به غذا نگاه کنید و از صحبت کردن و ایستادن و قدم زدن و تلویزیون نگاه کردن بپرهیزید. 🔰غذا کامل و با حوصله جویده شود. 🔰در یک وعده چند نوع غذا نخورید. از نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از صرف غذا اصلا آب نوشیده نشود. 🔰پس از لقمه آخر کمی شیرینی طبیعی میل شود شامل یکی از این موارد: توت خشک، انجیر، مربای خانگی سیب یا به یا هویج یا انجیر، کشمش یا مویز. 🔰پس از اتمام، 5 دقیقه پیاده روی آرام کرده و سپس 15 تا بیست دقیقه در وضعیت نیمه دراز کش قرار بگیرید و استراحت کنید. 🔰فاصله شام تا خواب حدود 3 ساعت باشد. 👉 @drmirghazanfari_A 🌸🍃
🔹🔶🔹مصلح غذاهای خام و بی‌كیفیت 🔸گاهی مشاهده می‌شود كه به علت تهیه مقادیر زیاد غذا در حجم بالا، غذا به‌صورت خام و نپخته توزیع می‌شود. 🔹برنجی كه كیفیت خوبی نداشته یا خوب دم نكشیده یا لوبیا و نپخته خورش می‌تواند باعث بروز ، ، و اثرات نامطلوب آن روی عملكرد مغز شود. 🔸بر این اساس مصرف پودر ، و بعد از خوردن غذاهای نفاخ توصیه می‌شود. 🔹برخی افراد كه با استفاده از این غذاها از نظر گوارشی دچار اختلالاتی مانند می‌شوند خوردن چند عدد یا مقداری یا مصرف كته با كمی می‌تواند وضعیت آنها را بهبود بخشد. 🔸كسانی هم كه دچار یبوست می‌شوند استفاده از ، بخارا، هندی تازه یا روغن و روغن شیرین توصیه می‌شود. 👉 https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🌸🍃
📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚🔰 ؛ خواص و روش پخت 🔹بط یا اردک گوشت بسیار گرمی دارد بطوریکه در کتاب مخزن الادویه ذکر شده است "گرمترین طیور اهلی" است. 🔸در بدن افراد سردمزاج می تواند احداث گرمی کند و در بدن گرم مزاجان ایجاد تب نماید. 🔹این گوشت، کثیرالغذا است و خون غلیظی تولید می کند و دیرهضم و نفاخ است. 🔸اگر خوب هضم شود بدن را فربه می کند و مبهی است، یعنی افزایش میل جنسی ایجاد می کند ولی اگر هضم خوبی نیابد یا خوب پخته نشود سبب سردرد و نفخ می گردد. 🔹برای بیماران قلبی و سرفه و گرفتگی صدا، دل درد مزمن و لکنت زبان و دردهای بدن که ناشی از سردی است، مفید است. 🔸 پیه آن بهترین و بانفوذترین پیه برای روغن مالی بدن است و گرم و لطیف و محلل است. 🌀روش پخت: 💠برای پخت این گوشت باید دو سه بار با آب جوشاند و آب آنرا دور ریخت تا زهومت آن (طعم ماهی و بدطعمی) زایل شود، سپس با سیر و پیاز و ادویه گرم بخصوص زنجبیل طبخ شود. 💠افزودن یک قاشق سرکه یا سکنجبین موقع طبخ به رفع مضرات آن کمک می کند. ادویه مصلح گوشت اردک، سُداب و کرفس و پونه است. 💠 با گوشت اردک می توان اسفیدباج درست کرد؛ گشنیز و کرفس و سُداب و پیاز و سیر خشک را در جوف آن می نهند و با نخود و تره و دارچین خوب می پزند و از خواص بی نظیر این اسفیدباج بهره مند می گردند. ⚠️ دقت کنید خوردن گوشت اردک وحشی یا صحرایی در کتب طب سنتی ایران منع شده است. 🖊دکتر محبوبه ابریشم‌کار ( متخصص طب سنتی ايران) 👉 @persianmedicine 👈
✅از بــیــن بــردن چــیــن و چــروڪ دور چــشــم بــا آب ســیــبــ 💟آب ســیــب طــبــیــعــے و خــانــگــے مــڪــمــل ڪــرم هاے دورچــشــمــتــان خــواهد بــود 🔰بــهتــریــن زمــان بــراے نــوشــیــدن آب ســیــب اواســط روز یــا بــعــدازظــهر اســتــ @drzohoor_matab
⛔️⛔️⛔️⛔️🔴 منشاء بیماری MS چیست⁉️ ۱.حرص خوردن بیش از حد ۲.حساس و زود رنج بودن ۳.عصبی شدن ۴.خوردن بیش از حد غذاهای سرد یا ادویه‌جات خیلی گرم مثل فلفل و... ۵.بی‌نظمی در خواب شبانگاهی و شروع خواب شب دیرتر از موقع مناسب عضویت در کانال👇 @drzohoor_matab
⛔️⛔️⛔️⛔️💊💊💊🔴 مصرف برای لاغر شدن، خطر ابتلا به زخم معده و غلبه سردی و بلغم و ضعف کلیه را در پیش دارد. ♻ یادتان باشد با نه تنها لاغر نشده بلکه سلامتی خود را نیز از دست خواهید داد. ♻ سرکه را در یک حالت می‌توان صبح ناشتا استفاده کرد، آنهم بصورت به نسبتِ یک‌سوم یا یک چهارم لیوان سرکه‌انگبین و بقیه آب گرم که برای کبد بسیار است. عضویت در کانال👇 @drzohoor_matab
⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔🖐ﺩﺳﺖﻫﺎﭼﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺳﻼﻣﺖ ﻣﺎ میﮔﻮﯾﻨﺪ؟ 🔹سوزن شدن:خستگی وکوفتگی 🔹مورمور شدن انگشت:کمبودویتامین 🔹فشاربر اعصاب دست چپ:آسیب ستون فقرات 🔹بی حس شدن سرانگشت دست: فشار خون بالا @drzohoor_matab
📚📚📚📚📚⛔️⛔️⛔️⛔️🔴علت ، سردی گوارش است. ♻ درمان آن پرهیز از غذاهای دیرهضم مثل نان ساندویچی، کیک، لازانیا، ماکارونی، سالاد الویه و غذاهای غلیظ و سرد مزاج است. ♻ همچنین نوشیدن آب سرد و بین غذا موجب چاقی شکم می‌شود. ♻ زدن نیز در لاغری شکم نقش بسزایی دارد. عضویت در کانال👇 @drzohoor_matab
⛔️⛔️⛔️⛔️❤️تاثیر عواطف بر ارگانهای بدن❤️ 1️⃣ ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ👈ﮐﺒﺪ ﺭﺍ ﺿﻌﯿﻒ ﻣﯿﮑﻨﺪ 2️⃣ ﻏﻢ ﻭ ﻏﺼﻪ 👈 ﺷﺸﻬﺎ ﺭﺍ ﺿﻌﯿﻒ ﻣﯿﮑﻨﺪ 3️⃣ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ 👈 ﻣﻌﺪﻩ ﺭﺍ ﺿﻌﯿﻒ ﻣﯿﮑﻨﺪ 4️⃣ ﺍﺳﺘﺮﺱ 👈 ﻗﻠﺐ ﻭﻣﻐﺰ ﺭﺍ ﺿﻌﯿﻒ ﻣﯿﮑﻨﺪ 5️⃣ ﺗﺮﺱ 👈ﺑﺎﻋﺚ ﺍﺯ ﮐﺎﺭ ﺍﻓﺘﺎﺩﻥ ﮐﻠﯿﻪ ﻫﺎ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻋﻮﺍﻃﻒ ﻣﻨﻔﯽ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺪ ﺑﺎﻋﺚ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺷﻤﺎ ﮔﺮﺩﺩ، ﭘﺲ ﺧﻮﻧﺴﺮﺩ ﺑﺎﺷﯿﺪ،ﺧﻮﺏ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﺪ، ﺧﻮﺏ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﮐﻨﯿﺪ ... ﺧﻮﺏ ﻋﻤﻞ ﮐﻨﯿﺪ . مطب دکتر حسناتی - طب سنتی - زیبایی 🌺 @drhasanati☘️
⛔⛔⛔💊💊💊💊💊✅هشدار 👈خطر 🔺هنگامی که انسان به رسيد، نبايد شب‌ها غذاي چرب بخورد، زیرا تا صبح سکته او را تهديد مي‌کند. 🔺ـ اگر هم میهمانی بودید، کم بخورید! 🔸ـ حتماً بعد غذا، کمی یا طبیعی بخورید 🔺ـ قبل خواب چند لیوان آب بخورید (که سیراب شوید به‌ حدی که برای دستشویی رفتن بیدار شوید) تا خون‌تان غلیظ نشود. چون غذاهای چرب، آب بدن را می‌کشند! 🔷ـ در فصل سرما پاهای خود را با پوشیدن جوراب گرم نگه دارید. کرسی بسیار مفید بوده و یکی از دلایل طول عمر و سکته نکردن قدیمی هاست. مطب دکتر حسناتی - طب سنتی - زیبایی 🌺 @drhasanati☘️
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️اگر ریفلاکس معده دارید، در مصرف گوجه فرنگی احتیاط کنید گوجه‌فرنگی بسیار اسیدی است و بنابراین ممکن است باعث بروز رفلاکس معده در افرادی شود که مشکلات معدوی همچون ورم معده یا رفلاکس دستگاه گوارش دارند. @drkhodadadii
💊💊💊💊رفع آبریزش بینی چای یا جوشانده عناب گرفتگی صدا، آسم و تنگی نفس را برطرف می‌کند و برای جلوگیری از التهاب و آبریزش بینی توصیه می‌شود. @drkhodadadii
⛔️⛔️⛔️⛔️سلامت پروستات با تغذیه تحقیقات نشان می‌دهد بین دریافت گوشت زیاد با ابتلا به سرطان پروستات ارتباط مستقیمی وجود دارد بنابراین بهتر است گوشت ماکیان، ماهی و حبوبات به‌ویژه لوبیای سویا جانشین انواع گوشت شوند. @drkhodadadii
📚📚📚📚💊💊💊تشخیص میزان غلظت مطلوب شیر مادر یک قطره از شیر مادر را روی ناخن تمیز بچکانید؛ اگر سریع غلطید و افتاد یعنی رقیق است و اگر محکم سر جای خود ماند، یعنی غلیظ است؛ اگر میل به غلطیدن کرد و نیفتاد یعنی معتدل است جالب است بدانید بخش زیادی از نوزادانی که دچار ریفلاکس هستند، شیر رقیق می‌خورند. @drkhodadadii
خواص دارویی روغن شترمرغ درمان زخم ها و کبودی ها، بریدگی ها و خراشیدگی های پوست ترمیم سوختگی های خفیف و شدید درمان زخم بستر و نیش حشرات و خاصیت آنتی هموروئیدی برطرف کننده ناراحتی ها و التهابات پوستی ( تبخال، تاول، اگزما٬ پسوریازیس، قانقاریا) تسکین دردهای مزمن و شدید مفاصل (کمردرد، آرتروز، زانودرد،رماتیسم و سیاتیک) برطرف کننده دردهای ناشی از کوفتگی و کشیدگی عضلات و ماهیچه ها (دررفتگی و رگ به رگ شدن) @drkhodadadii
💊💊💊💊💊پیاز بخورید تا سرطان نگیرید! پیازقرمز مملو از ترکیبات قدرتمندی است که به از بین بردن تومورهای سرطانی کمک می کند. آنتوسیانین ها که عامل رنگ تیره پیاز هستند از گسترش سرطان جلوگیری می کنند. هر نوع پیاز صرف نظر از رنگ آن می تواند به از بین بردن سرطان کمک کند.مصرف پیاز برای از بین بردن سلولهای سرطانی عالی است. @drkhodadadii