🌹 #گردوی_کباب_شده ، #شکم_درد
#داروهای_بیماریهای_معده_روده_کلیه_مثانه_مجاری_ادرار
📋 ترکیبات :
گردو
⏳ روش ساخت و طریقه مصرف :
یک دانه گردو را داخل آتش یا زیر خاکستر بگذار تا اینکه مغزش خوب برشته شود و فوراً مصرف شود.
📜 کاربردهای درمانی :
#درد_شدید_شکم ، #دل_پیچه
🔵 نکات :
نباید مغز گردو بسوزد ولی باید خوب پخته شود.
°Join: @Mezajshenasi12
علائمی که نیاز به حجامت را هشدار میدهد:
⚜خارش شدید پوست
⚜خستگی مفرط ناشی از پر خونی
⚜فشارخون
⚜احساس داغ شدن بدن
⚜مورمور شدن پوست، ناشی از پرخونی
⚜قرمزی صورت
⚜قرمزی رگ های چشم
.................................................
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
💊🔰 زمانهایی که نباید «چای» نوشید.
🔸چای سبز از اثرات آنتیاکسیدانی بسیار خوبی برخوردار است اما طبق دستور طب ایرانی این نوشیدنی سودازا بوده و مصرف زیاد و طولانیمدت آن توصیه نمیشود.
🔹چای سیاه نیز نوشیدنی مفیدی است اما باید توجه کنید که در آن از رنگ مصنوعی و طعمدهندههای مصنوعی استفاده نشده باشد.
🔸هنگام مصرف چای سیاه باید چای به صورت کمرنگ میل شود، همچنین بهتر است از یک ساعت قبل از غذا و تا یک ساعت پس از صرف غذا از مصرف چای پرهیز کنیم.
🔹صرف چای کمرنگ مفید بوده اما به دلیل اینکه مزاج آن گرم و خشک است، مصرف زیاد آن باعث سودازایی بدن خواهد شد.
🔸به طور مثال فردی که به بیماری MS مبتلا است از لحاظ طب سنتی بدن وی مزاج سرد و مرطوب دارد که برخی از افراد برای گرم کردن بدن وی داروهای گرم و خشک درجه سه و چهار تجویز میکنند که این داروها شاید در طی روزهای اول تأثیر خوبی داشته باشند اما با گذشت زمان بیماری فرد تشدید خواهد شد.
🔹همچنین توجه داشتید باشید که برخی با تبلیغ چایهای لاغری به دنبال گمراه کردن افراد هستند که در این زمینه نیز اگر از داروهای گیاهی درجه سه و چهار در اینگونه چایها استفاده شده باشد بهتر است قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت کنید.
✍️دکتر علیرضا یارقلی (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمي_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈
💊🔴توجه ‼️توجه‼️🔴
♦️بعضی افراد بر این باور هستند که درجه تب را در بیمار نباید پائین آورد تا ویروس در بدن از بین برود .قابل توجه که ویروس کرونا در دمای بالای ۶۵ درجه ازبین میرود اما دمای بدن فرد بیمار که تب دارد به ۴۰ درجه میرسد و این دما به مدت طولانی برای سیستم داخلی بدن مثل قلب و مغز مضر است.
توجه⁉️
بعضی افراد برای اینکه ویروس را در بدن بکُشند شروع به خوردن گرمی زیاد میکنند در صورتی که گرمی هم به آن اندازه تاثیری بر نابود کردن ویروس نداشته و بعضی از گرمی ها آسیب جدی به ریه و در کل به کبد میزند و هر گونه آسیب رساندن به اعضاء درون بدن خود باعث ضعف سیستم ایمنی شده و بیماری را تشدید میکند.
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
🔰گرم مزاجان از خوردن #فلفل در تابستان خودداري كنند
🔴افرادي كه مزاجشان با تابستان همراهي ميكند نظير افراد «گرم و تر» و «گرم و خشك» بيش از ساير افراد در روزهاي گرم متضرر ميشوند،خوردني و نوشيدني در اين افراد بايد متناسب با مزاج و مخالف با فصل باشد مخصوصا از غذاهايي چون #فلفل و #زنجبيل استفاده نكنند.
⚪️حجم و تعداد دفعات خوردن غذا در اين افراد و همچنین ميزان فعاليت بايد كاهش يابد، چون حركات اضافه باعث افزايش توليد گرما ميشود.
🔵 #خواب رطوبت بدن را افزايش و كم خوابي خشكي بدن را افزايش ميدهند. از اين رو افرادي با مزاج گرم بايد در فصل گرم سال خواب كافي داشته و ميزان فعاليت خود را كاهش دهند.
🖊دکتر مهرداد كريمي (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمي_طب_سنتي_ايران
👉 @persianmedicine 👈
🌐 www.itma.ir
#اشتها_آور ها
اشتها آورها عمدتا مزه های ترش و سرد هستند و معده را آماده بیشتر خوردن و بزرگ تر شدن می کنند مانند آب پرتقال رستوران ها
از آنجایی که اسلام با اشتها زیاد و خوردن فراوان مخالف هست مزه های خشک را در ابتدای غدا سفارش کرده است و این یکی از حکمت های خداوند است و حکمت دیگر مزه های تند اول غذا از بین بردن فاضلاب جمع شده در معده(بلغم مضر ) است (همچنین مزه های تند اول صبح نه آب اول صبح که نهی شده ) که از بدن جمع اوری شده است و در نوع خود یک سیستم گند زدا بی نظیر است و به همین دلیل در اسلام امان بسیاری از بیماری ها از جمله جزام که کمترین بیماری ها در بین آن بیمار ذکر شده است )
و اسلام به وسیله خوراندن تند مزاج ها (گرم و خشک ها ) مثل نمک اول غدا به اشتها لطمه می زند یا به وسیله سرکه اشتها را کور می کند و رطوبت معده را خشک و معده را جمع می کند
ولی متاسفانه ما نسخه های زیادی در طب سنتی برای افزایش اشتها داریم که غیر اصولی هستند و فقط اشتها را زیاد می کنند در حالی که در واقع اشتها کم و کم خوراکی خود یک برتری نسبت به مردم هست کما این که امام علی علیه السلام به نان جو اکتفا می کرد و همچنین بزرگان ما همگی کم خوراک و پر کار بودند
زیرا عدم اشتها از چند دیدگاه ایجاد می شود
1- صفرا زیاد بدن و عدم تمایل فرد به غذا به دلیل شدت گرما در بدن
2- یبوست بدن و عدم تخلیه روزانه دوبار کامل
3- کم بود سودا سالم در بدن
4 بعد معنوی بالای فرد مانند مراجع
در مورد صفرا بهترین کار رفع صفرا با حجامت و بعد سکنجبین عسلی هست
در مورد یبوست بحث شد
درمورد کم بود سودا در بدن مواد غذایی طبع سرد مانند عدس و قارچ به کار می آید
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
🌺🍃جرم گوش ، مفید یا مضر؟؟!!!
🍃بر خلاف باور عموم جرم موجود در گوش مفید است.
🍃جرم موجود در گوش دارای خاصیت چربی و اسیدی است.
🍃چربی موجود در گوش از ترک خوردن پوست گوش جلوگیری کرده و سبب نرمی پرده گوش می شود.
°Join: @Mezajshenasi12
🔴 علت پدید آمدن #خال و درمان آن
♻ سبب بروز آن دم(خون) #سوخته سیاه است که از دهانه عروق خارج شده و زیر #پوست میافتد، در آنجا محتبس شده و غلیظ و منجمد و سفت میگردد.
🔹 علاج:
۱. #اصلاح_تغذیه با غذاهایی که خون صالح تولید میکنند مانند #نخودآب با گوشت جوجهمرغ محلی و گوسفند، زرده #تخممرغ_عسلی.
۲. #ماءالجبن افتیمونی یک لیوان صبح ناشتا(اگر بدن خیلی گرم بود شربت #سرکهانگبین با آب گرم را جایگزین کنید)
۳. دمنوش #افتیمون دو ساعت بعد از ناهار و شام
۴. خنک کردن بدن با حمام
۵. فصد قیفال(به صلاحدید متخصص طب ایرانیاسلامی)
۶. اگر غلظت ماده زیاد بود و خال با موارد فوق برطرف نشد میتوانید با تیغ بیستوری ۱۱ موضع را تیغ بزنید و با لیوان #حجامت کوچک مکش ایجاد کنید تا خون منجمد در آن خارج شود و پس از آن موضع را با #سرکه_تند طبیعی بشویید تا دهانه عروق بسته شود و ماده به آنجا نریزد.
عضویت در کانال👇
📡 @www_irismed_ir
فواید #رابطه #جنسی چیست؟🔞
👇👇👇👇
۱- کاهش استرس😍
بر اساس تحقیقات انجام شده در اسکاتلند یکی از اثرات قابل توجه رابطه جنسی، پایین آوردن فشارخون و کاهش استرس است. شرح این مطالعه در نشریه روانشناسی به چاپ رسیده است. در این پژوهش، محققان ۲۴ زن و ۲۲ مرد را تحت شرایط استرس زا مانند سخنرانی در جمع قرار داده و فشارخون آنها را در این شرایط ثبت نمودند. نتایج نشان داد کسانی که قبل از قرار گرفتن در معرض شرایط استرس زا رابطه جنسی داشتند، واکنش بهتری نسبت به استرس نشان دادند.
۲-کاهش فشارخون👄
در مطالعه دیگری که در نشریه روانشناسی به چاپ رسید مشخص شد که روابط جنسی منظم و مداوم، فشار دیاستولیک (عدد کمتر یا عدد دوم درخواندن فشارخون) را کاهش می دهد. بالا بودن فشارخون یک عامل خطرساز برای بیماری عروق کرونر قلب، حمله قلبی، بیماری های کلیوی و سکته مغزی است.
۳- تقویت سیستم ایمنی🌸
۱یا ۲ بار ارتباط جنسی در هفته موجب افزایش میزان یک آنتی بادی به نام ایمونوگلوبین A یا IgA در بدن می شود که می تواند در برابر سرماخوردگی و سایر عفونت ها ایمنی ایجاد کند.برای بررسی این اثر، محققان دانشگاه پنسیلوانیا نمونه بزاق ۱۱۲ نفر (حاوی IgA) را مورد ارزیابی قرار دادند. در کسانی که ۱ یا ۲ بار در هقته ارتباط جنسی داشتند، میزان این آنتی بادی به مراتب بالاتر بودو حدود سی درصد سیستم ایمنی رو تقویت میکند.
۴- اثری مشابه ورزش💥
ارتباط جنسی در حقیقت نوعی ورزش است. متخصصان انجمن آموزش جنسی امریکا معتقدند که ارتباط جنسی ورزشی است که هم شرایط جسمی و هم شرایط روحی را بهبود می بخشد. این رابطه موجب بهبود عملکرد قلب و عروق، افزایش توان، انعطاف پذیری و تعادل می شود.
۵- سوزاندن کالری♻️
ارتباط جنسی به مدت ۳۰ دقیقه، در حدود ۸۵ کالری انرژی مصرف می کند. این مقدار انرژی شاید قابل توجه نباشد اما در دراز مدت اثرات مفیدی بر سلامتی دارد. این میزان مصرف کالری، تقریبا معادل پیاده روی ملایم است.
۶- بهبود سلامت سیستم قلبی- عروقی❇️
تحقیقات متخصصان انگلیسی نشان داد که بر خلاف تصور عموم که معتقدند افزایش فعالیت بدنی در حین رابطه جنسی موجب سکته می شود، این رابطه هیچ نقشی در بروز سکته ندارد. برای انجام این مطالعه که در نشریه اپیدمیولوژی و سلامت جامعه به چاپ رسید، ۹۱۴ مرد به مدت ۲۰ سال مورد ارزیابی قرار گرفتند و مشخص شد که رابطه جنسی و تداوم آن هیچ ارتباطی با خطر بروز سکته ندارد. بعلاوه به اثبات رسید که داشتن ۲ بار رابطه جنسی در هفته یا بیشتر، خطر مرگ ناشی از حمله قلبی را در مردان به نصف کاهش می دهد.
۷- افزایش اعتماد به نفس♨️
در مطالعه ای که توسط محققان دانشگاه تگزاس انجام شد و در نشریه رفتار جنسی به چاپ رسید، ۲۳۷ علت علمی برای برقراری ارتباط جنسی ذکر گردید. تقویت اعتماد به نفس و داشتن احساس خوب در مورد خود، یکی از این علل به شمار می رود. همچنین مشخص شد اگر بین شما و شریک جنسیتان رابطه عاشقانه ای وجود داشته باشد، این اثر قوی تر خواهد بود.
۸- حال خوب و کاهش افسردگی🔆
رابطه عاشقانه، صمیمی و از همه مهم تر ارتباط جنسی مطلوب، احساس و حال عمومی شما را به میزان قابل ملاحظه ای بهبود می بخشد. تحقیقات نشان می دهند افرادی که از رابطه جنسی خوبی برخوردارند، شادتر و سالم تر از سایر افراد هستند.
زنانی که از لحاظ جنسی فعال بوده و شریک جنسی آنان نیز از کاندوم استفاده نمی کنند، کمتر مستعد افسردگی میباشند. زنانی که در معرض منی شوهران خود قرار دارند (رابطه جنسی بدون کاندوم) شادتر میباشند. (البته حاملگی ناخواسته و عدم ابتلا به بیماریهای مقاربتی بایستی در اولویت باشد)
۹- افزایش صمیمیت و روابط عاطفی✅
ارتباط و ارضا جنسی سطح هورمون اکسی توسین را که به هورمون عشق و محبت معروف است، افزایش می دهد و موجب ایجاد تعهد و اعتماد می گردد. محققان دانشگاه کارولینای شمالی ۵۹ زن غیر یائسه را قبل و بعد از رابطه جنسی صمیمانه مورد ارزیابی قرار دادند. نتایج نشان داد هر چه مدت تماس بیشتر باشد میزان اکسی توسین نیز بالاتر خواهد بود.
۱۰- تسکین درد💯
با افزایش ترشح اکسی توسین(به بیش از ۵ برابر)، اندروفین افزایش یافته و درد کاهش می یابد. ارتباط جنسی و افزایش ترشح اکسی توسین موجب بهبود سردرد، درد ناشی از التهاب مفاصل و کاهش علایم سندرم پیش از قاعدگی می شود.
درمطالعه ای که در نشریه بیولوژی و پزشکی به چاپ رسید، اثر هورمون اکسی توسین در تسکین درد در ۴۸ داوطلب مورد بررسی قرار گرفت. این افراد از اکسی توسین استنشاقی استفاده کرده و سپس در انگشتشان خراشی ایجاد گردید. استنشاق اکسی توسین درد را به نصف کاهش میدهد
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
آب دوغ خیار طب سنتی
آب دوغ خیار اشتها را باز می کند و براحتی هضم می شود و به علت طبع خنکی که دارد، عطش را رفع می کند و از خستگی و رخوت ناشی از گرمی هوا می کاهد. به موجب آن که در تهیه این غذای حاضری مواد مغذی متعددی به کار رفته در وعده ناهار یا شام می تواند انرژی از دست رفته شما را تامین می کند.
طرز تهیه آب دوغ خیار طبی
ماست: یک لیوان
خیار: یک عدد
عرق آویشن: یک لیوان
گردو یا کشمش: به میزان دلخواه
نعنای خشک یا ترخون: یک قاشق مرباخوری
نان سنگک خشک شده: ۱۵۰ گرم
این غذا برای کسانی که عطش دارند یا حرارت پوست بدنشان بالاست، بسیار لذت بخش و مفید است. آب دوغ خیار از قدیم الایام یک غذای تابستانی به شمار می آمده است. ابتدا، ماست و عرق آویشن را با هم مخلوط می کنند تا دوغ به دست آید. سپس نعنای خشک را به آن می افزایند. سپس خیار را در دوغ، رنده می کنند. در آخر هم نان سنگکِ خشک شده را خرد می کنند و در دوغ می ریزند. وقتی نان نرم شد میل می کنند.
درباره مواد سازنده
اگر در تهیه آب دوغ خیار از تمام گروه های مواد غذایی استفاده شود، می توان به یقین رسید که این غذا سالم ترین و مناسب ترین غذای فصل گرما به شمار می آید.
مصرف مقادیر زیاد سبزیجات در این غذا میتواند فیبر، ویتامینها و املاح معدنی مورد نیاز بدن را تامین کند. نعنا و ریحان موجود در آن ضد نفخ و ضد سوزش معده بوده و عوارض گوارشی ندارد. تربچه آن سرشار از ویتامینC و ید میباشد و به دلیل وجود گوگرد خاصیت ضدعفونیکننده دارد.
ترخون آن نیز اشتهاآور، معطر، سریعالهضم بوده و برای اعصاب بسیار مفید است. همچنین خیار موجود در این غذا سرشار از ویتامین C است و بسیار خنک بوده و شدیدترین عطشها را فوری فرو مینشاند و خوابآور خوبی هم به شمار میرود.
تنها عیب خیار آن است که دیرهضم بوده و اگر خیلی رسیده و زرد باشد، باعث دل درد میشود، لذا برای کسانی که از ناراحتی گوارشی رنج میبرند، بهتر است خیار را بسیار ریز رنده کرده، یا از آب آن در این غذا استفاده کنند.
همانطور که میدانید، ماست موجود در این غذا نیز تامینکننده کلسیم و پروتئین بدن و عاملی جهت رفع بیخوابیهای شبانه به شمار میرود، لذا برای آنکه وعده غذایی شما کمکالری و کمچرب گردد، لزوما از ماست کمچرب استفاده کنید.
کشمش نیز در این غذا برای مزهدار کردن انتخاب مناسبی بوده و داروی رشد کودکان و نیرودهنده سالخوردگان میباشد. این میوه مغذی پرانرژی و کمچرب و کمسدیم است، ولی با وجود آنکه قند و کالری بالایی دارد، به دلیل غنی بودن از پتاسیم، مصرف آن را به بیماران مبتلا به فشار خون توصیه میکنیم.
استفاده از گردو نیز بسیار توصیه میشود، زیرا پتاسیم، فسفر و اسیدفولیک از شاخصترین مواد مغذی آن به شمار میرود. این مغز پرچرب، کلسترول بد خون را کاهش داده و به علت غنی بودن از ویتامینها منجر به رفع سستی و خستگی میشود.
در کل مخلفات گوناگونی که در این غذا به کار رفته، آن را به غذایی کامل تبدیل کرده و از همه مهمتر آن که در مقایسه با غذاهای دیگر نیاز به طبخ نداشته و عوارض ناشی از حرارت پخت را به همراه ندارد.
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💫🌟💫🌟💫🌟💫🌟💫🌟💫
سردرد ميگرني
سردرد ميگرني به سر دردي گفته ميشود كه نيمه سر درگير باشد
حال نكته مهم اين است كه در ميگرن علت درد از مغز نيست بلكه از اعضاء نزولي است
هرگاه سمت چپ سر درد بگيرد و به جلوي چشم چپ بزند مشكل از معده است
هرگاه سمت راست درد بگيرد و به جلوي چشم راست بزند مشكل از كبد است
هرگاه سمت راست درد بگيرد و به پشت گردن سمت راست بزند مشكل از كيسه صفراست
هرگاه سمت چپ درد بگيرد و به پشت گردن سمت چپ بزند مشكل از طحال است
هرگاه هم به وسط سر بزند و مركز سر دچار مشكل شود مشكل از لوزالمعده و پانكراس است
پس در ميگرن بايد اعضاء رو درمان كرد
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
🌟💫🌟💫🌟💫🌟💫🌟💫
🌺🍃 اگر کمبود کلسیم دارید ، انجیر بخورید...
🍃 از دیدگاه طب سنتی ، ویتامین ها واملاح مورد نیاز بدن ، بهتر است که از غذا تامین شود نه از قرص ومکمل و .....
🍃 بجای خرید قرص های گران قیمتخارجی ، با مواد غدایی نیازهای سلولی بدن خود را تامین کنید.
🍃 انجیر با مزاجگرم خود ، سرشار از کلسیم طبیعی می باشد .
🍃 مصرف بی رویه انجیر منجر به شپش سر
°Join: @Mezajshenasi12
🌺🍃 عرق کردن به معنای بیماری نیست!!!!!
🍃زمانی که تعریق نداریم و بدنمان بلغم دفع نمی کند بلغم در گذرگاه های عروق تجمع میکند و رسوبات به انسدادهای بلغمی تبدیل میشود.
🍃وقتی بلغم و سودا در رگ ها جمع میشود و رسوبات سنگین میشود با حجامت حال بیمار بهتر میشود.
🍃همچنین کیسه کشی درحمام باعث باز شدن منافذ میشود.
🍃 درفصل گرما ، عرق کردن باعث دفع سموم خواهد شد .جلوی عرق کردن خود را نگیرید.
°Join: @Mezajshenasi12
✅ #شیر و #عسل برای مقابله با #بیخوابی
💠مصرف شیر و عسل قبل از خواب یک روش مناسب و رایج برای تجربه خوابی راحت است.
🍯🍶 البته مصرف عسل و شیر به صورت جداگانه نیز برای رسیدن به این منظور مؤثر هستند اما ترکیب آنها تأثیر بیشتری دارد.
🍯 عسل یک ماده غذایی شیرین است که در عین حال به شما کمک می کند روی ترشح انسولین کنترل داشته باشید. این مسئله نیز باعث می شود مغز تریپتوفان بیشتری تولید کند. این ماده در بدن به سروتونین تبدیل می شود.
🍶شیر نیز به نوبه خود به خاطر دمای خود باعث گرم شدن معده شده و احساس نیاز به خواب را افزایش می دهد.
✳️ البته توجه داشته باشید بدنها متفاوت است. اگر جزو افرادی هستید که نمی توانید شیر بخورید یا مصرف شیر باعث بی خوابی تان می شود بهتر است مقداری از این نوشیدنی را امتحان و نتیجه را بررسی کنید.
💠شیر و عسل خواص ضدپیری دارند
🍯عسل حاوی قدرت باورنکردنی در حمل و تبدیل مواد مغذی بخصوص با کلسیم به تمام بدن است. این مسئله نیز به بدن کمک می کند تا این ماده معدنی را راحت تر جذب کند. همانطور که می دانید شیر یک منبع غنی کلسیم است و مصرف آن با عسل مواد مغذی مورد نیاز بدن و بخصوص استخوانها را تأمین می کند
🍯🍶ترکیب شیر و عسل فواید زیادی برای بدن دارد و باعث حفظ جوانی و شادابی آن می شود. در دوران باستان مردم زیادی شیر و عسل می نوشیدند تا ظاهرشان جوان و پرانرژی باشد. آنتی اکسیدان های موجود در این ترکیب با رادیکال های آزاد مقابله می کنند. حتماً می دانید که این مولکولهای مضر به هیچ یک از ارگان های بدن رحم نمی کنند و باعث پیری زودهنگام پوست و بروز چین و چروک می شوند. مصرف شیر و عسل از این زودهنگام #چین_و_چروک و لک های مربوط به پیری پیشگیری می کنند.
💠شیر و عسل حاوی خواص ضدباکتریایی است
مصرف شیر و عسل خواص مفیدی برای مقابله با برخی باکتری ها دارد. زمانی که عسل و شیر گرم می خورید #یبوست، نفخ و دیگر مشکلات مربوط به روده ها و همچنین مشکلات دستگاه تنفسی مانند #سرماخوردگی و سرفه برطرف می شود.
حرف آخر
👌توصیه می شود این نوشیدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانید و از خواص این دو ترکیب بهره مند شوید. اگر رژیم غذایی سالمی داشته باشید، ورزش کنید و از مصرف دخانیات دور باشید حتماً مصرف این نوشیدنی فواید زیادی برای بدنتان خواهد داشت.
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
هوالشافی
✍ #توصیه_های #غذایی و #بهداشتی از منظر طب سنتی ایرانی - اسلامی
✨ بخش ۷ ✨
✅ سعی کنید از نان های پر سبوس همراه با اضافاتی نظیر: سیاهدانه، کنجد، رازیانه، گشنیز، شنبلیله و غیره که روی آن می پاشند استفاده نمایید
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
⛔️ از نان های ماشینی بپرهیزید و نان کاملاً برشته مصرف کنید
https://telegram.me/s_m_mousavi_peykshafa
🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃
🍀 www.ehyasalamat.com 🍀
🔴 #تعریق_زیاد #دست_و_پا 🔴
✅ تدابیر موضعی 👇
🔺از سالم و با کیفیت بودن کفش و جوراب خود اطمینان حاصل کنید.
🔺همواره از جوراب نخی استفاده نمایید.
🔺گذاشتن #حنا موجب کاهش تعریق میشود و برای اینکه حنا دست را قرمز نکند، حنا را با ماست ترش مخلوط کرده به دست بمالید که در این صورت رنگ نمیدهد. حنا را به روش ذکر شده هفتهای 2 بار روی دست ها و پاها بمالید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند.
🔺بادنجان را له کرده و در دست بگیرید که البته بادنجان کمی رنگ میدهد.
✅ #تدابیر_غذایی #تعریق_بیش_از_حد 👇
◀️ #ناشتا 👈 یک لیوان #عرق_کاسنی و #شاهتره داغ کرده با 2 قاشق #خاکشیر و 1 قاشق #ترنجبین گرم میل شود.
یک ساعت بعد از نوشیدن ترکیب فوق، صبحانه میل شود.
◀️ #صبحانه 👈 مربای بالنگ، مربای سیب، مربای به با نان برشته و مربای آمله یا #هلیله روزی 1 قاشق غذاخوری
◀️ #ناهار و #شام 👇
🔸روی تمام غذاها کمی #سماق پاشیده شود.
🔸همراه غذاها #زیتون_پرورده میل شود.
❇️ طرز تهیه #زیتون_پرورده 👇
◀️ مواد لازم 👇
زیتون گوشتی شکسته 1 کیلو، مغز گردو 250 گرم، سیر تازه 5 حبه، گلپر ساییده 1 قاشق مرباخوری، زیره سیاه 1 قاشق چایخوری، آب لیموترش تازه 5-7 عدد، سرکه سیب 3 قاشق غذاخوری، رب انار در صورت تمایل.
⬅️ طرز تهیه 👈 ابتدا زیتون را در ظرف چینی یا لعابی بریزید و مغز گردو را چرخ کرده به آن اضافه کنید. بعد سیر را ریز رنده کرده و همراه بقیه مواد به زیتون اضافه کنید و خوب به هم بزنید و در یخچال بگذارید.
✔️ پلو به صورت زرشک پلو، چلوگشنیز یا چلوسماق میل شود.
✔️ در تهیه تمام غذاها و نوشیدنی ها #آب_آهن_تاب استفاده شود.
✔️ #سکباج
◀️ مواد لازم 👈 گوشت گوسفند یا بره 300 گرم، بلغور گندم 150 گرم، سرکه طبیعی و شکر سرخ هر کدام 50 گرم، پیاز متوسط 1 عدد، روغن زرد حیوانی، دارچین، میخک، نمک طعام و گشنیز خشک به مقدار لازم.
⬅️ طرز تهیه 👈 پیاز را در روغن سرخ کرده و گوشت را نیز در آن تفت دهید. سپس آب و ادویهها را به آن اضافه کرده بگذارید با حرارت ملایم بپزد. بلغور گندم را در ظرف دیگری با کمی نمک بجوشانید تا لعاب بیندازد. در این هنگام گندم را به گوشت در حال پخت اضافه کنید و بگذارید با هم بپزند. کمی زعفران، نبات و سرکه و شیره را به عنوان چاشنى به آن اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد.
✔️ #سوپ_گشنیز 👈 گشنیز+اسفناج یا برگ چغندر + عدس + کمی برنج + گوشت مرغ محلی بدون چربی + کمی نمک طعام، پیاز و زردچوبه + لیموعمانی کاملا بپزد و لعاب بدهد.
✔️ #سوپ_جو با زرشک، آبغوره و روغن زیتون
✔️ انواع #آش با چاشنی های مختلف (رب انار یا تمر هندی یا زرشک) 👈 متشکل از گوشت مرغ محلی 60 گرم، سیر 5 گرم، لپه 80 گرم، نمک 1 گرم، زردچوبه 1 گرم، کدو سبز 50 گرم، خرفه 40 گرم، تره 5 گرم، برنج 60 گرم، روغن بادام 5 گرم و (رب انار 10 گرم یا تمرهندی 10 گرم یا زرشک 5 گرم).
✔️ #اشکنه_رب_انار 👈 متشکل از پیاز 50 گرم، زردچوبه 2 گرم، نمک طعام 1 گرم، روغن زیتون 5 گرم، آرد گندم 15 گرم، شنبلیله 5 گرم، رب انار 15 گرم، تخم مرغ 2 عدد.
✅ #نوشیدنی 👇
🍹 #شربت_عناب با #عرق_کاسنی و #شاهتره 👈 20 عدد عناب را زخمی کرده و 24 ساعت خیسانده سپس بجوشانید تا پخته شوند و از پارچه صاف کنید و بعد بجوشانید تا نصف شوند و با یک و نیم برابر آن شکر سرخ یا عسل بپزید تا به قوام برسد؛ موقع مصرف با مخلوط عرق کاسنی و شاهتره مخلوط نموده و بنوشید؛ روزی 3-4 استکان.
🍹 #شربت_سیب و #زرشک و #لیمو 👈 400 گرم آب زرشک، 800 گرم آب سیب و 200 گرم آب لیموترش تازه، با هم مخلوط شود و با مقداری شکر به قوام آورده شود. اگر زرشک تازه برای آبگیری نبود، مقداری زرشک خشک در 4 برابر آن آب یک شب خیسانده شود و روز بعد جوشانده شود تا یک سوم آب آن بماند و سپس صاف شود.
🍹 #شربت_لیمو 👈 مقداری #شکرسرخ یا #عسل را در ظرفی بریزید و آنقدر #آبلیموی تازه بر آن بفشارید که رویش را بگیرد، سپس یک شبانهروز مخلوط را در ظرفی دربسته در دمای معمولی نگهداری کنید، سپس صاف کرده و با قدری دیگر آبلیمو، روی حرارت به قوام آورید. مایه شربت فوق را در هنگام مصرف با مخلوط #عرق_خارشتر و #کاسنی و #شاهتره رقیق کرده و بنوشید.
❇️ سایر توصیه ها 👇
🔸 گرد سنجد، سماق، آویشن و گرد کندر مساوی مخلوط شود و هر 6 ساعت یک قاشق چای خوری میل شود.
🔸#ماء_البزور: گشنیز خشک، برنج سفید مکرّر شسته شده، سماق پاک کرده هر یک 250 گرم، با سه برابر آن آب بجوشانید تا به یک سوم برسد. پس صاف نموده روزى نصف لیوان بنوشید.
🍀 https://t.me/joinchat/AAAAADwHiHeAsTjKvtFB0w
🍀 sapp.ir/ehyasalamat_com
🌐 www.ehyasalamat.com
🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃
هوالشافی
✍ #عرق کردن زیاد
💠 برخی از داروهای ضد عرق عبارتند از:
گشنیز خشک، سماق و برنج سفیدی که مکرر شسته شده باشد؛ با آب بجوشانید تا نیمی از آب بخار شود و هر روز میل کنید
💠 گاه علت عرق کردن در قسمتهای بالای بدن مانند صورت، گردن و سینه به علت غلظت و بالا رفتن خون و تنگ شدن رگ های منتهی به قلب است که باید به درمان غلظت خون و چربی پرداخت و بدن را پاکسازی کرد و زالودرمانی پشت گوش ها، سپس روی دستها و بعد پاها با رعایت فاصله(۲۵ روز) انجام شود
✅ چند دارو و ضماد #ضد_عرق
1⃣ صندل سرخ سائیده با روغن گلسرخ مخلوط و روی پوست بمالند
2⃣ مورد و گلنار فارسی و مازو با آب غوره بر بدن بماند
3⃣ مازو کوفته و آسیاب کرده با روغن گل سرخ بر بدن بمالند
4⃣ صندل سائیده با آب غوره بر بدن بمالند
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
https://telegram.me/s_m_mousavi_peykshafa
🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃
🍀 @ehyakonandegan 🍀
✍ #عرق_کردن
✍ #تعریق_زیاد
✅ گاهی صورت، گردن و سینه، خیس از عرق شده که به علت غلظت و بالا رفتن مواد انباشته در خون و تنگ شدن رگ های منتهی به قلب است که باید به درمان غلظت خون و چربی خون پرداخت و #پاکسازی_بدن انجام دهیم.
◀️ هنگام گرما، به خاطر گشادی منافذ پوست، بدن بیشتر عرق می کند.
👈 اگر به خاطر زیادی رطوبت بدن باشد، بدن چاق است.
👈 اگر به خاطر قوی شدن قوت دافعه باشد، شخص همیشه در حال عرق کردن است.
👈 و گاهی نیز به دلیل صفرای بالای بدن است.
✅ توصیه ها 👇 👇 👇
◀️ رعایت #پنج_اصل_تغذیه_حکیم_دکتر_روازاده
◀️ پرهیز از ماست پاستوریزه و چای سیاه، سفید و سبز، ادویه تند (فلفل، دارچین، زنجبیل) و انواع سس و مواد کارخانه ای
◀️ مدتی چای (کاسنی+خرفه+شاهتره) در آب جوش درست کنید با آب سالم و با کمی عسل یا شکرسرخ شیرین کنید و بنوشید (حداقل سه هفته تا یک ماه)
◀️ اگر #یبوست یا خشکی مزاج دارید، حتماً آن را برطرف کنید👇
👈 یک قاشق غذاخوری خاکشیر در یک لیوان آب جوش ریخته و یک عدد نعلبکی روی لیوان گذاشته تا ده دقیقه دم بکشد و پس از ولرم شدن بنوشید. (سه هفته صبح ناشتا)
👈 یا یک قاشق غذا خوری خاکشیر را در یک لیوان آب، سه دقیقه جوشانده، ولرم که شد، صبح ها ناشتا میل کنید.
◀️ استرس، مخصوصاً اختلال اضطرابی، از عوامل مهم ایجاد این مشکل است که باید در ابتدا آن را برطرف کنید 👇 👇 👇
👈 گلاب فراوان ببویید و در نوشیدنی ها و غذاها از آن استفاده کنید یا به پشت لب بالا عطر بهارنارنج مورد تأیید حکیم دکتر روازاده بمالید.
👈 شربت مصفای خون (منضج اخلاط ثلاثه ) را به مدت یک ماه بخورید.
👈 حجامت عام (بین دو کتف) در ایّام خوب مخصوصاً فصل حزیران
🍀 @ehyakonandegan
🍀 www.ehyasalamat.com
🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃
#سبک_زندگی (99)
✅ بوی نامطلوب عرق (3)
🕑 مدت زمان مطالعه : 1 دقیقه
📆 مطالعه مطلب و ارسال نظر در مجله اینترنتی طبایع:
🌐 goo.gl/5aw63u
🍎 طبایع، طب سنتی برای همه!
🆔 @tabaye_channel
#سبک_زندگی (98)
✅ بوی نامطلوب عرق (2)
🕑 مدت زمان مطالعه : 1 دقیقه
📆 مطالعه مطلب و ارسال نظر در مجله اینترنتی طبایع:
🌐 goo.gl/633Yfy
🍎 طبایع، طب سنتی برای همه!
🆔 @tabaye_channel
#سبک_زندگی (97)
✅ بوی نامطلوب عرق (1)
🕑 مدت زمان مطالعه : 1 دقیقه
📆 مطالعه مطلب و ارسال نظر در مجله اینترنتی طبایع:
🌐 goo.gl/caEEeo
🍎 طبایع، طب سنتی برای همه!
🆔 @tabaye_channel
🔰 #ذائقه کودکانمان را چگونه بسازیم؟
🍏معمولا ذائقهی کودکان در 5 سال اول زندگی شکل میگیرد.
🍏والدین باید سعی کنند کودکان را در همان سالهای اولیه به خوردن غذاهای مفید عادت دهند.
🍏عادت دادن کودکان به مصرف غذاهای #شور یا #شیرین آنان را عادت به مصرف همین مواد در بزرگسالی خواهد کرد که این امر میتواند آنان را در آینده مستعد ابتلا به بعضی بیماریها از جمله #فشار_خون یا #چاقی بکند.
✅پیشنهاد می شود در زیر 5 سالگی:
🍎غذاها را از نظر #شکل پخت متنوع تهیه کنید. (آش، سوپ، کوفته، دلمه، تلیتی، خورشتی، ...)
🍎غذاها را از نظر #نوع مواد غذایی متنوع تهیه کنید. (گندم، جو، تخم مرغ، شیر، گوشت گوسفند، گوشت پرندگان، نخود، ماش، سیب، گلابی، انار، ریحان، جعفری، بادام، پسته، گردو، نخودچی، مویز، عناب، سنجد...)
🍎در صورت نیاز با اضافه کردن چاشنی های مناسب ، #طعم غذاهای سفره را برای کودکان خوشایند کنید.
🍎از ادویه های تند و تیز در غذای کودکان استفاده نکنید.
🍎برای خوردن اصرار نکنید و کودک را به لجبازی نکشانید.
🖋 دکتر ارمغان سادات کیهانمهر (متخصص طب ایرانی)
#انجمن_علمي_طب_ايرانی
👉 @persianmedicine 👈
🌐 www.itma.ir