eitaa logo
کانال تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی
24.1هزار دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
3.1هزار ویدیو
51 فایل
درج تجارب خودم و همه اساتید طب ایرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
💊💊💊🇮🇷🇮🇷🇮🇷دستورات کلی ماه مبارک رمضان ✔قسمت اول: به دلیل قرار گرفتن ماه مبارک رمضان در فصل تابستان و گرمی هوا در این فصل و فاصله طولانی بین سحر و افطار ، روزه داری نیاز به رعایت تدابیری دارد تا ضمن حفظ سلامت بدن ، فرد بتواند بااین یک ماه روزه داری اخلاط فاسد خود را نیز دفع نماید. در وعده افطار چه بخورم و با چه غذاهایی باید شروع کنیم : بهترین غذا جهت بازکردن افطار در این فصل آب جوش ولرم به همراه خرما می باشد . در وعده ی افطار باید غذاهای لطیف ، زود هضم و سریع الجذب را بخورید تا بدن بتواند در زمان اندک انرژی ازدست رفته خود را تامین کند . مانند موارد زیر : 1)آب گوشت بدون کوبیده آن 2) تخم مرغ عسلی 3) سوپ جو 4) خوراک سبزیجات 5) مربای انجیر 6)عسل 7) سرکه با شیره 8) مربای تمشک 9) ماء الشعیر سنتی (طرز تهیه : 14 لیوان آب به همراه 1 لیوان جو پوست کنده را بپزد تا بشکفد سپس صاف کرده استفاده شود) کسانیکه سرد مزاجند با عسل بخورند. کسانیکه گرم مزاجند همان آبش را خالی بخورند. چند نکته مهم: استفاده از غذاهای غلیظ در وعده افطار باعث می شود که هم معده خالی سنگین شده و معده دچار ضعف شدید میشود ، ضمن اینکه زمانیکه طول می کشد تا انرژی به تن برگردد بین 8 تا 12 ساعت است ، پس شخص در ضعف به سر می برد ، ضمنا در وعده سحر میل به غذا کم می شود و شخص در طول روز احساس گرسنگی را تجربه می کند . استفاده از آب یخ و هر شربتی که در آن یخ باشد و هندوانه و میوه های خنک در کنار وعده افطار به هیچ وجه مورد تائید نیست چرا که عامل اصلی مشکلات گوارشی خواهد بود و باعث بیماری کبد چرب و سنگ کیسه صفرا و بسیاری از بیماریهای دیگر خواهد شد. ضمن اینکه در رفع عطش کارساز نخواهد بود. چاره آن کمی صبر است و آب ولرم جوشیده که بعد از حدود نیم ساعت این مشکل کاملا برطرف خواهد شد. ادامه دارد....
💊💊💊💊🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷💊💊💊عفونت رحم و زیر دل و لگن و راهکار درمانی بر مبنای طب سنتی برای عفونت لگن گیاه یا عرق پونه و بابونه و عرق خارشتر با خارخاسک ترکیبی به تفکیک روزی تا دولیوان بشرطی که باردارنباشید رحم را میتوان درغیر پریود کندربا مقل ارزق دود بدهید عالیست فقط دامنت اتش نگیرد و کندرروزی به اندازه دونخود لیس بزن تغذیه سرد ممنوع نزدیکی را پی درپی انجام ندهید روی لگن را روغن بابونه بمال شربت خاکشیر ناشتا روزی یک لیوان ناشتا شوید پلو بانوان زیاد میل کنند
🔼🔼🔼🔼🔼🔼 💠مدت درمان بین ④ تا ⑥ ماه 🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻 ازاستاد حکیم خیراندیش @Tebiranii
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️🔴بعد از آدامس بایودنت و روغن های مایع غنی شده با ویتامینD 🔵زمزم پلاس غنی شده با کلسیم و ویتامین ث هم روانه بازار گردید ⭕️ فریب افکار عمومی بوسیله تبلیغات بی پایه علمی @antibiyoterorism
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️🔴بطور متوسط هر نفر در ایران سالانه 42 لیتر نوشابه مصرف می کند در حالیکه سرانه مصرف نوشابه در دنیا 12 لیتر است 🔵اسید فسفریک موجود در نوشابه های گازدار عامل دفع کلسیم از استخوان هاست که احتمال بروز پوکی استخوان را افزایش میدهد. ⭕️ کلسیم برداشته شده از استخوان ها در اثر ازدیاد فسفریک اسید در درون خون جریان یافته و احتمال رسوب کلسیم اضافی در کلیه ها وجود دارد و در طولانی مدت منجر به سنگ کلیه می گردد. 💠منبع: دانشگاه علوم پزشکی زنجان در ایتا با ما باشید👇 http://eitaa.com/joinchat/1459093504C7dc62f0fda ....................................... https://goo.gl/b2YZsj
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️آنتی بیوتروریسم: سطح بالایی از اسید تانیک در گوجه‌فرنگی وجود دارد که منجر به افزایش اسید معده می‌شود. مصرف گوجه‌فرنگی با معده خالی منجر به ایجاد زخم معده خواهد شد🍅 🍎آنتی بیوتروریسم @antibiyoterorism
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷💊💊💊-تهیه‌ی-سرکه افرادی که می‌خواهند از انگور سرکه تهیه کنند آب انگور را بگیرند و داخل خم بگذارند و در آن را به مدت یک هفته محکم ببندند. جای خمره باید گرم باشد. حداقل دمای مکان خمره باید 27 یا 28 درجه باشد. اگر مکان خمره سرد باشد انگور شیرین می‌ماند. هرچه بیشتر بماند بهتر است. بعد از یک هفته قدری در خمره را باز یا نیمه بازکنید تا مگس سرکه وارد شود و آب انگور را به سرکه تبدیل شود. بعد از مدتی انگور شروع به صدا و جوشش می‌کند که به آن «نشیش» می‌گویند. حباب ها مانند جوش بالا می‌آیند و همه‌ی مواد ته نشین بالا می‌آید که این انقلاب اول است. ظرف سه روز اول، انقلاب اول صورت می‌گیرد و ماده تلخ و خمر می‌شود. اگر جای خمره گرم باشد بعد از چهل روز ته نشین های بالا آمده، دوباره ته نشین می‌شوند و مایه ترش می‌شود که انقلاب دوم است. اگر ماده ترش شده باشد، سرکه درست شده است. اگر سرکه ترش نشده باشد، هنوز خمر است و ممکن است نود روز طول بکشد تا خمر تبدیل به سرکه بشود. بهتر است که نود روز بگذرد بهتر است. اگر سرکه ترش نشده است نباید استفاده کرد. زمانیکه مشهد بودیم یکی از رفقای ما سرکه درست کرد و سر کلاس به من داد تا بخورم. گفتم چطور؟ گفت وقتی می‌خورم سرم گیج می‌رود. روش دوم تهیه‌ی سرکه این است که انگور را با خوشه می‌ریزند تا ترش بشود و بعد آب آن را می‌گیرند و سرکه می‌شود. با خوشه چهل روز می‌ماند. بله اگر ظرف تکان بخورد مشروب باقی می‌ماند. شاید بعضی فقها می‌گویند که خوشه نجس می‌شود ولی نجس نمی‌شود. ما معتقد هستیم در تهیه‌ی سرکه در هیچ مرحله نجس نیست ولی خوردن آن جائز نیست. در هر سرکه ای احتمال کپک زدن وجود دارد. این سرکه ای است که خود به خود تبدیل به سرکه شده است. در روایت آمده است: كُلُوا خَلَّ الْخَمْرِ مِمَّا فَسَدَ- وَ لَا تَأْكُلُوا مَا أَفْسَدْتُمُوهُ‌ أَنْتُم‌[13] یعنی سرکه‌ی خمری که خود فاسد شده است را بخورید نه آنکه شما آن را فاسد کرده اید. ای که خود به خود تبدیل به سرکه شده است خوب است. روشی است که خمر تبدیل به سرکه بشود مانند اینکه به خمر سرکه‌ی کهنه یا نمک یا پوسته‌ی بالنگ اضافه کنیم. برای تهیه‌ی سرکه خرما باید خرما ها درون خم ریخته شود و روی آن تا پوشاندن روی خرما ها آب ریخته بشود و تا چهل روز بماند. برای تهیه سرکه‌ی کشمش باید کشمش ها درون خم ریخته بشود و تا روی آن آب ریخته بشود بعد چهل روز بماند. این ها هم باید درب خم مقداری باز بشود تا مگش سرکه بیاید. با عسل هم درست می‌شود که در شرائع شش نوع خمر ذکر شده است. انگور و خرما و عسل و انجیر و جو و دیگری که خاطرم نیست. برای تهیه‌ی سرکه‌ی عسل هم باید روی آن آب ریخت و فورا تبدیل به سرکه می‌شود. چند روزی درب خم بسته باشد تا حسابی ترش بشود. بعد از چهل روز صاف بشود و تبدیل به سرکه شده است. گاهی اوقات نود روز هم ممکن است طول بکشد تا خمر تبدیل به سرکه بشود. بعضی می‌گویند که شرط دیگری هم وجود دارد و آن عصبانیت شخصی است که انگور را برای سرکه آماده می‌کند. خود من تا به حال هر سرکه ای که انداختم شیرین شده است. اینکه سرکه خود به خود درست شده است یا به آن سرکه‌ی کهنه اضافه کرده اند چیزی نیست که بتوان متوجه شد و فردی که سرکه را درست کرده است باید خبر بدهد. بله اگر سرکه یا نمک هم به ماده سرکه اضافه کنیم، انقلاب ها صورت می‌گیرد و ماده به سرکه تبدیل می‌شود ولی روایت فرموده است که این کار را انجام ندهیم. اگر به ماده، سرکه‌ی کهنه یا نمک اضافه کنیم «خل خمری» هست ولی « ما فسد» نیست زیرا با این کار ما به فساد ماده کمک کرده ایم. انگور هرچه شیرین تر باشد سرکه‌ی آن ترش تر است. روی انگور ها نباید آب ریخته بشود زیرا باعث کپک زدن می‌شود و ماده شیری رنگ می‌شود. (استاد تبریزیان) [13] صحیفه الرضا، امام رضا ع، ص74. @tebeeslami_tabrizian
هدایت شده از خبرگزاری فارس
قاتل زنجیره‌ای به قزوین رسید سخنگوی سازمان اورژانس: 🔹شمار مسمومان با مصرف قارچ‌های خود رو در طبیعت افزایش یافت. 🔹بعد از کرمانشاه، کردستان، لرستان، زنجان و آذربایجان غربی، استان قزوین هم درگیر شد. 🔹شمار مسمومان به ۶۵۸ نفر و ۸ فوتی رسید. ۵۰ نفر مسموم بدحال هستند. @Farsna
هدایت شده از دار الشفاء
 🌺اهمیت خوردن سحری و افطاری🌺 ✍اشخاص در روزهای دیگر می‌توانند فقط شام بخورند و به یک وعده غذایی اکتفا کنند ولی در ماه مبارک رمضان حتما باید سحری خورد، هر چند که این سحری یک لیوان آب باشد! چرا که قرآن کریم می‌فرماید: بخورید و بیاشامید تا طلوع فجر و سپس روزه را تا شب به اتمام برسانید (وَ کُلُوا وَ اشْرَبُوا حَتَّى یَتَبَیَّنَ لَکُمُ الْخَیْطُ الْأَبْیَضُ مِنَ الْخَیْطِ الْأَسْوَدِ مِنَ الْفَجْرِ ثُمَّ أَتِمُّوا الصِّیامَ إِلَى اللَّیْل). ✍دستورهای الهی حتی اگر رعایت آن واجب شرعی نباشد از نظر طبی حتما باید انجام داد، خداوند بی‌جهت امر نمی‌کند. ✍پیامبر خدا صلی الله علیه و آله نیز فرمودند حتما سحری بخورید. 🔹وعده افطار وعده‌ای است که انسان به صورت طبیعی چون گرسنه است چیزی می‌خورد و تاکید قرآن بر وعده سحری است. 🔹روش و عادت برخی از مردم چنین است که در سحری غذای سنگین می‌خورند و در افطار غذای سبک، اما این اشتباه است چرا که از روایات استفاده می‌شود که افطار معادل شام است و شام وعده اصلی غذایی باید باشد. 🔹سحری معادل صبحانه است که باید مثل سویق سبک باشد و اگر کسی غذای سنگین مثل گوشت و غذای چرب بخورد مجبور است آب زیاد بخورد، معده‌اش آسیب می‌بیند. 👈در روایات سفارش شده بعد از گوشت و غذای چرب، آب نخورید ولی چنین اشخاصی در ماه مبارک از روی اضطرار و ناچاری آب می‌خورند، نتیجه‌اش این است که صبح حال مساعدی نداشته و حالت تهوع و استفراغ دارند. 🔹روزه گرسنگی و تشنگی و احساس ضعف را در پی دارد و بعضی افراد که روزه نمی‌گیرند دلیل آن را احساس ضعف یا تشنگی بیان می‌کنند ولی این مشکلات درمان دارد. 👈این افراد باید حتما در سحری «سَویق» بخورند. 👈سحری پیامبر صلی الله علیه و آله سویق و خرما بود و هر دو مقوی‌اند و اگر کسی سویق و خرما بخورد تا شب قوی است. 👈سویق مخصوصا سویق گندم و جو، مشکل ضعف و حتی مشکل گرسنگی را تا حدودی بر طرف می‌کند. 👈علاج تشنگی در خوردن خرما همراه با آب است که سبب می‌شود دهان فرد تا شب پر از بزاق باشد و در این زمینه، آب گرم، بیشتر تشنگی را از بین می‌برد. 👈برای در امان ماندن از تشنگی، خوردن «سویق عدس» در سحری است که حتی در هوای گرم و مسافرت، تشنگی به سراغ اشخاص نمی‌آید و اهل بیت علیهم السلام در سفرهای بیابانی و هوای گرم سویق عدس را از خود جدا نمی‌کردند. 👈سویق عدس یعنی عدس آسیاب‌شده و تف داده شده بدون روغن 👈کسانی که مشکل دیابت دارند هم با همان خرما و آب و سویق مشکلشان حل می‌شود. 🔹خیلی از بیماری‌ها با روزه گرفتن منافات ندارد و فقط برای کسی که صرع یا بیماری‌های سخت داشته باشد روزه ضرر دارد و مثلا مشکلات معده که با خوراکی‌های ساده هضم‌کننده (مثل داروی هاضوم که ترکیب مساوی سیاهدانه آسیاب‌نشده به همراه زنیان و آویشن آسیاب‌شده است) یا داروی جامع امام رضا(ع) که به همراه آب زیره حل شود. Http://eitaa.com/edalatemahdi