تنقلات متناسب با مزاج
برای تعدیل مزاج و كنترل اشتها یا هضم بهتر غذاهای نذری همراه داشتن مقداری #انجیر، #بادام خام، #پسته، #مویز و #نخودچی و خوردن آن در طول روز بهخصوص برای افراد با مزاج #سرد و مصرف برگه میوههایی مانند #زردآلو و #هلو و #لواشكهای خانگی و #لیموترش برای افراد با مزاج #گرم توصیه میشود.
خوردن این تنقلات متناسب با مزاج نسبت به تنقلات موجود در بازار علاوه بر داشتن مواد مغذی سبب حفظ سلامتی #عزاداران در طی سوگواری خواهد شد.
👉 @drmirghazanfari 🏴
💊💊💊💊✅از بــیــن بــردن چــیــن و چــروڪ دور چــشــم بــا آب ســیــبــ
💟آب ســیــب طــبــیــعــے و خــانــگــے مــڪــمــل ڪــرم هاے دورچــشــمــتــان خــواهد بــود
🔰بــهتــریــن زمــان بــراے نــوشــیــدن آب ســیــب اواســط روز یــا بــعــدازظــهر اســتــ
@drzohoor_matab
💊💊💊💊🔴 منشاء بیماری MS چیست⁉️
۱.حرص خوردن بیش از حد
۲.حساس و زود رنج بودن
۳.عصبی شدن
۴.خوردن بیش از حد غذاهای سرد یا ادویهجات خیلی گرم مثل فلفل و...
۵.بینظمی در خواب شبانگاهی و شروع خواب شب دیرتر از موقع مناسب
عضویت در کانال👇
@drzohoor_matab
💢 مطابق با #مزاج غذا بخورید
▪️گاهی اوقات دیده میشود كه برای خوشرنگ یا خوشطعمتر شدن غذاهای نذری از ادویههای تند زیادی بهخصوص فلفل استفاده میشود كه برای گرممزاجان و كسانی كه آلرژی دارند، مضر است.
▪️توصیه بر این است كه از خوردن غذاهای با رنگ یا بوی تند پرهیز شود.
▪️بهطور معمول گوشتی كه در اغلب غذاهای نذری استفاده میشود گوشت گاو است كه هضم سختی دارد و از دیدگاه طب سنتی، خونی غلیظ تولید میكند كه برای افراد با مزاج دموی یا دچار سوءمزاج گرم و تر مضر است.
▪️به این افراد توصیه میشود كه مصرف گوشت خورش را محدود كرده و از تركیبات دیگر خورش استفاده كنند؛
▪️ضمن اینكه افراد دچار اضافهوزن بهتر است برنج كمتری بخورند.
👉 https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🏴
#دانستنی_ها
#آداب_غذا_خوردن
هو الشافی
🔰فقط در صورت گرسنگی غذا خورده و قبل از سیری کامل دست از غذا بکشید.
🔰از گرسنه ماندن بیش از نیم ساعت پرهیز کنید.
🔰بلافاصله قبل و بعد از غذا اندکی نمک مزمزه شود.
🔰حین غذا خوردن به غذا نگاه کنید و از صحبت کردن و ایستادن و قدم زدن و تلویزیون نگاه کردن بپرهیزید.
🔰غذا کامل و با حوصله جویده شود.
🔰در یک وعده چند نوع غذا نخورید. از نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از صرف غذا اصلا آب نوشیده نشود.
🔰پس از لقمه آخر کمی شیرینی طبیعی میل شود شامل یکی از این موارد: توت خشک، انجیر، مربای خانگی سیب یا به یا هویج یا انجیر، کشمش یا مویز.
🔰پس از اتمام، 5 دقیقه پیاده روی آرام کرده و سپس 15 تا بیست دقیقه در وضعیت نیمه دراز کش قرار بگیرید و استراحت کنید.
🔰فاصله شام تا خواب حدود 3 ساعت باشد.
👉 @drmirghazanfari_A 🌸🍃
🔹🔶🔹مصلح غذاهای خام و بیكیفیت
🔸گاهی مشاهده میشود كه به علت تهیه مقادیر زیاد غذا در حجم بالا، غذا بهصورت خام و نپخته توزیع میشود.
🔹برنجی كه كیفیت خوبی نداشته یا خوب دم نكشیده یا لوبیا و #حبوبات نپخته خورش میتواند باعث بروز #نفخ، #شكمدرد، #یبوست و اثرات نامطلوب آن روی عملكرد مغز شود.
🔸بر این اساس مصرف پودر #زیره، #نعنا و #موسیر بعد از خوردن غذاهای نفاخ توصیه میشود.
🔹برخی افراد كه با استفاده از این غذاها از نظر گوارشی دچار اختلالاتی مانند #اسهال میشوند خوردن چند عدد #سنجد یا مقداری #كشك یا مصرف كته با كمی #سماق میتواند وضعیت آنها را بهبود بخشد.
🔸كسانی هم كه دچار یبوست میشوند استفاده از #انجیر، #آلو بخارا، #تمر هندی تازه یا روغن #زیتون و روغن #بادام شیرین توصیه میشود.
👉 https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🌸🍃
📚📚📚📚📚📚📚📚📚📚🔰 #گوشت_اردک ؛ خواص و روش پخت
🔹بط یا اردک گوشت بسیار گرمی دارد بطوریکه در کتاب مخزن الادویه ذکر شده است "گرمترین طیور اهلی" است.
🔸در بدن افراد سردمزاج می تواند احداث گرمی کند و در بدن گرم مزاجان ایجاد تب نماید.
🔹این گوشت، کثیرالغذا است و خون غلیظی تولید می کند و دیرهضم و نفاخ است.
🔸اگر خوب هضم شود بدن را فربه می کند و مبهی است، یعنی افزایش میل جنسی ایجاد می کند ولی اگر هضم خوبی نیابد یا خوب پخته نشود سبب سردرد و نفخ می گردد.
🔹برای بیماران قلبی و سرفه و گرفتگی صدا، دل درد مزمن و لکنت زبان و دردهای بدن که ناشی از سردی است، مفید است.
🔸 پیه آن بهترین و بانفوذترین پیه برای روغن مالی بدن است و گرم و لطیف و محلل است.
🌀روش پخت:
💠برای پخت این گوشت باید دو سه بار با آب جوشاند و آب آنرا دور ریخت تا زهومت آن (طعم ماهی و بدطعمی) زایل شود، سپس با سیر و پیاز و ادویه گرم بخصوص زنجبیل طبخ شود.
💠افزودن یک قاشق سرکه یا سکنجبین موقع طبخ به رفع مضرات آن کمک می کند. ادویه مصلح گوشت اردک، سُداب و کرفس و پونه است.
💠 با گوشت اردک می توان اسفیدباج درست کرد؛ گشنیز و کرفس و سُداب و پیاز و سیر خشک را در جوف آن می نهند و با نخود و تره و دارچین خوب می پزند و از خواص بی نظیر این اسفیدباج بهره مند می گردند.
⚠️ دقت کنید خوردن گوشت اردک وحشی یا صحرایی در کتب طب سنتی ایران منع شده است.
🖊دکتر محبوبه ابریشمکار ( متخصص طب سنتی ايران)
#انجمن_علمي_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈
✅از بــیــن بــردن چــیــن و چــروڪ دور چــشــم بــا آب ســیــبــ
💟آب ســیــب طــبــیــعــے و خــانــگــے مــڪــمــل ڪــرم هاے دورچــشــمــتــان خــواهد بــود
🔰بــهتــریــن زمــان بــراے نــوشــیــدن آب ســیــب اواســط روز یــا بــعــدازظــهر اســتــ
@drzohoor_matab
⛔️⛔️⛔️⛔️🔴 منشاء بیماری MS چیست⁉️
۱.حرص خوردن بیش از حد
۲.حساس و زود رنج بودن
۳.عصبی شدن
۴.خوردن بیش از حد غذاهای سرد یا ادویهجات خیلی گرم مثل فلفل و...
۵.بینظمی در خواب شبانگاهی و شروع خواب شب دیرتر از موقع مناسب
عضویت در کانال👇
@drzohoor_matab
⛔️⛔️⛔️⛔️💊💊💊🔴 مصرف #سرکه_ناشتا برای لاغر شدن، خطر ابتلا به زخم معده و غلبه سردی و بلغم و ضعف کلیه را در پیش دارد.
♻ یادتان باشد با #روشهای_غلط نه تنها لاغر نشده بلکه سلامتی خود را نیز از دست خواهید داد.
♻ سرکه را در یک حالت میتوان صبح ناشتا استفاده کرد، آنهم بصورت #شربت_سرکهانگبین به نسبتِ یکسوم یا یک چهارم لیوان سرکهانگبین و بقیه آب گرم که برای #تعدیل_حرارت کبد بسیار #مجرب است.
عضویت در کانال👇
@drzohoor_matab
⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔🖐ﺩﺳﺖﻫﺎﭼﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺳﻼﻣﺖ ﻣﺎ میﮔﻮﯾﻨﺪ؟
🔹سوزن شدن:خستگی وکوفتگی
🔹مورمور شدن انگشت:کمبودویتامین
🔹فشاربر اعصاب دست چپ:آسیب ستون فقرات
🔹بی حس شدن سرانگشت دست: فشار خون بالا
@drzohoor_matab
📚📚📚📚📚⛔️⛔️⛔️⛔️🔴علت #چاقی_شکم، سردی گوارش است.
♻ درمان آن پرهیز از غذاهای دیرهضم مثل نان ساندویچی، کیک، لازانیا، ماکارونی، سالاد الویه و غذاهای غلیظ و سرد مزاج است.
♻ همچنین نوشیدن آب سرد و بین غذا موجب چاقی شکم میشود.
♻ زدن #حلقه نیز در لاغری شکم نقش بسزایی دارد.
عضویت در کانال👇
@drzohoor_matab