➖➖➖➖➖➖
📍آزادی زن در ۲ اندیشه:
در اندیشه الهی، زن با #خودسازی، #انسان_سازی و #تاریخ_سازی برای آزادی خود و جامعه از هرچه مانع کمال انسانی است میکوشد.
در اندیشه غیرالهی، زن با #جلوه_گری، #شهرت_طلبی و #قدرت_طلبی برای آزادی از هرچه که مانع لذتهایش میشود، میکوشد.
➖➖➖➖➖➖
✅معصومه و زهرا جزايري از نوجوانی با شرکت در جلسات شهيد شاه آبادي و شهيد آيت الله سعيدي و شنیدن افشاگري هاي برادرانشان و دبير ادبيات دبيرستان، از فساد سلطنت پهلوی آگاه شده و اعلاميههايي كه برادر كوچكترشان تهيه و تكثير ميکرد را پخش می کردند.
در سال 1357 زهرا (در 18سالگی) و معصومه (درحالیکه باردار بود) توسط ساواک دستگیر و شکنجه (جسمی و روحی) شدند. فرزند معصومه در زندان متولد شد اما او 8 ماه در آرزوي ديدن و در آغوش گرفتنش سوخت.
همراه داشتن قبض ثبت نام كلاس قرآن، نوار و كتابهای دكتر شریعتی و پخش اعلامیه مصاحبه حضرت امام با روزنامه لوموند پاریس جرم های زهرا هنگام دستگیری بودند.
معصومه جزایری در دوران دفاع مقدس نیز در پشت جبهه و در منطقه حضور فعال داشت.
❌حمیده، سعیده و صدیقه شاهرخی، شکنجه گران قسی القلب و باسابقه گروهک منافقین، منتقدان و ناراضیان در تشکیلات خود را زندانی و شکنجه میکردند تا خود به مقام بالاتر در تشکیلات دست یابند. سعیده شاهرخی که سال 1358 به منافقین پیوست، از مسئولین رده بالای ستاد اطلاعاتی و سیاسی بوده و از بقیه در شکنجه گری و آزار روحی وقیح تر است.
#زن_در_دو_اندیشه
#زنان_نقش_آفرین
خوشحالی وصف نشدنی لبنانی ها از شکست اسرائیل بعد از 60 روز جنگ و بازگشت به خانه
منابع عبری: همه تصاویر از بازگشت آوارگان لبنان است، بدون تصاویری از بازگشت شهرک نشینان به خانه هایشان! آیا این یک پیروزی مطلق برای حزب الله است؟
عبدالسلام سخنگوی انصارالله: لبنان به برکت استواریِ حزبالله و انسجام میان مردم، ارتش و مقاومت توانست با دفع تجاوزات رژیم صهیونیستی و خنثیکردن اهداف شوم آن، به پیروزی جدیدی دست یابد. مقاومت لبنان با عملیاتهای جهادیِ متمایزش، دشمن صهیونیستی و حامیِ آمریکاییاش را مجبور کرد بهسمت توافق آتشبس به گونهای که امنیت، حاکمیت و استقلال لبنان حفظ شود، پیش بروند. حزبالله باوجود ضعف و اهمال شرمآورِ اغلب کشورهای عربی و اسلامی، در جبههٔ حمایت از غزه و فلسطین ثابتقدم ماند.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
✍ خواب شیطانی اجانب برای چادر زنان ایرانی!
👈مارتین ایندیک
مارتین ایندیک، از عناصر اصلی محقق آمریکایی درباره اسلام و خاورمیانه در اظهاراتی آورده: دیگر وقت آن نیست که دانشجویان را به خیابان ها بکشانیم؛ بلکه باید چادر را از سر زنان برداشت و از این طریق می توان نظام اسلامی ایران را سرنگون کرد.
👈میشل هوئلیک
میشل نویسنده اسلام ستیز فرانسوی می گوید: جنگ بر ضد اسلام گرایی؛ با کشتن مسلمانان فایده ای ندارد؛ فقط با فاسد کردن آن ها میتوان به پیروزی دست یافت. پس باید به جای بمب بر سر مسلمانان دامن ها ی کوتاه فرو بریزیم.
👈جیمز لادن
خبرنگار رادیو ملی آمریکایی طی گزارشی با خوشحالی اعلام کرد: مردم ایران برای آزادی بیشتر فشار آورده اند. اکنون انواعی از موسیقی که قبلاً با مخالفت شدید رو به رو بود؛ عمومیت یافته؛ و زن ها حجاب را تعدیل می کنند و کت های آنان کوتاه و کوتاه تر می شود.
👈دیوید کیو
دیوید کیو مامور سابق سیا: مهم ترین حرکت در جهت براندازی جمهوری اسلامی، تغییر فرهنگ جامعه فعلی ایران است و ما مصمم به آن هستیم.
👈کنت دمارانش
کنت دمارانش رئیس سابق جاسوسی فرانسه در اظهاراتی به ریگان رئیس جمهور سابق آمریکا گفت: شما نمی توانید با یک عقیده به وسیله تانک و هواپیما مبارزه کنید. شما باید با هر عقیده ای به وسیله عقیده بجنگید. این بار دشمن ما مذهب است.
👈بنیامین نتانیاهو
به کمیته اصلاح دولتی آمریکا گفت: آمریکا می تواند با پخش سریال هایی که افراد زیبارویِ جوان را در وضعیت های متنوعی از برهنگی نشان می دهند و زندگی های فریبنده و مادی گرایانه دارند و رابطه های بی قید جنسی برقرار می کنند یک انقلاب را علیه حکومت ایران به راه اندازد. این[سریال ها] واقعا براندازانه هستند. جوانان ایرانی دلشان از لباس های دلپسندی که دراین سریال ها می بینند خواهد خواست. آن ها استخرها و زندگی های پرزرق و برق راخواهند خواست.
👈مستر همفر
جاسوس معروف انگلیسی: زنان مسلمان دارای حجاب محکم هستند و نفوذ فساد در میانشان ممکن نیست. به هر وسیله ای شده باید آن ها را از حجاب اسلام خارج کرد. آنگاه مردان و جوانان فریفته می شوند و فساد در کانون خانواده ها رخنه می کند.
👈مقامات آمریکا
👈یکی از جاسوسان کاخ سفید در گزارش خود آورده است: ما موفق شدیم چادر مشکی زن ایرانی را به چادر توری و گل دار تبدیل کنیم چادر را هم به مانتو و مانتوهای بلند را به مانتوهای رنگین تنگ و خیلی کوتاه. اکنون از حجاب برخی زنان مسلمان فقط یک روسری مانده است.
👈یکی از مقامات بلند پایه آمریکا در ارتباط با پوشش در ایران گفت: هر زن چادری در کوی و برزن ایران؛ به منزله پرچم جمهوری اسلامی ایران است؛ لذا ما برای براندازی این نظام؛ باید حجاب را سست نماییم.
حجاب پرچم مبارزه با تهاجم فرهنگی است.
✍چادر_جلوه گر شکوه زن مسلمان!
👈در کل جهان تنها 300 ماهواره تلویزیونی فعال است که از این تعداد ، رقم بالا و تعجب برانگیز 116 ماهواره ، فضای ایران را پوشش می دهند
👈شگفت آور اینکه شبکه های ماهواره ای فارسی زبان که فقط برای ایرانی ها برنامه پخش می کنند به رقم حیرت آور 260 کانال می رسد و عجیب تر اینکه تماما توسط دولت های آمریکا و انگلیس و اسرائیل و آلمان و جدیدا سعودی و ترکیه با هزینه های گزاف تولید و سپس بطور رایگان برای ملت ایران پخش می شود!
نکته جالب توجه اینکه این دولت های یاد شده برای تماشای تلویزیون و فیلم های خود ، از هموطنان خودشان پول می گیرند و در صورت عدم پرداخت ، حق اشتراک آنان را باطل می کنند ولی با سخاوتمندی تمام، تولیدات خود را مجانی در اختیار ما می گذارند!!
📢 هماکنون توئیت KHAMENEI.IR پس از آتشبس در لبنان:
✏️ حضرت آیتالله خامنهای:
طوفان اقصیٰ خاموششدنی نیست
و رژیم غاصب صهیونی، رفتنی است.
به مناسبت چهارمین سالگرد شهادت دکتر محسن فخریزاده
🔰 تیر دشمن بر قلب دانش توطئهای ناکام برای توقف پیشرفت هستهای
🔸جبهه استکبار، چهار سال پیش در چنین روزی، در اقدامی ناجوانمردانه و ظالمانه دست به ترور یکی دیگر از دانشمندان برتر هستهای کشورمان زد. توطئهای که برای توقف پیشرفت هستهای کشور انجام شد اما ناکام ماند.
🔸امروز سالروز آن واقعه دردناک است. تروریستهای وابسته به سرویسهای جاسوسی رژیم خونخوار آمریکا و رژیم موقت اسرائیل دست به ترور شخصیتی زدند که آمریکاییها او را پدر هستهای ایران عنوان میکردند و و اسرائیلیها به پشتوانه رژیم آمریکا سالها به دنبال ترور او بودند. فرزند شهید ابراز میدارد که شهید فخریزاده همه جا خود را کارمند علمی معرفی میکرد.
🔸تیر جبهه استکبار قطعا به سنگ خواهد خورد چرا که با شهادت یک فخریزاده، دهها فخریزاده به کشور تحویل داده خواهد شد که مسیر این شهدا را ادامه خواهد داد. دشمن به قلب دانش شلیک کرد اما در دستیابی به هدف خود برای توقف برنامه پیشرفت هستهای کشور ناکام ماند.
به زووور چشمانم را برای نماز صبح باز کردم.
در بدنم احساس سنگینی داشتم و زانوهایم کامل باز نمیشد. یادم آمد دیشب تا صبح با جمعی از مادران، در جنوب لبنان درگیر نبرد تن به تن با صهیونیست ها بودیم، تا جایی که مجبور به عقب نشینی شدند و به مقر اسرایی که به بردگی گرفته بودند رسیدم و یک به یک آنها را آزاد کردیم. پس از این پیروزی شکوهمند به ضاحیه برگشتیم. بعد از یک خواب نصفه نیمه دوباره بیدار شدیم و در دل شب، مشغول عبادت و مناجات شدیم. وَه که چه مناجاتهای پر شور و حالی بود. گویی هشتاد و اندی سال عبادت کردهایم، آن هم فقط در یک شب!
این واقعیت پنهانِ پشتِ شببیداری های همهی مادران است...
باور نمیکنید؟!
به استناد روایات معصومین علیهم السلام این مجاهدتها، وصف واقعی تک تک مادرانی است که باری از فرشته دارند، بابت بیماری و تب فرزندشان شب بیداری میکشند یا فرزندشان را از شیرهی جانشان سیراب میکنند.
حالا شما بگویید ما برای رشد اُخرویمان به فرزندانمان نیازمندتریم؛ یا آنها برای رشد دنیویشان به ما؟!
ما برای رشد معنوی به آنها محتاج تریم؛ یا آنها برای رشد مادی به ما؟!
به نظرتان بابت گریه های شبانه قدردان نوزادمان باشیم؛ یا به خاطر شب بیداریهایمان منتی به گردنشان بگذاریم؟!
برای خدماتی که به فرزندمان میدهیم و با گریه ها و بهانه ها و کج خلقیهایش میسازیم چطور؟! بر سر آنها منتی داریم یا محتاج حضورشان هستیم؟!
نمیدانم اگر ایمان به غیب و وعدههای الهی را از انسان بگیرند، یک مادر به چه امیدی، نقش مادری را ایفا خواهد کرد؟!
به نظر من مادر بودن با تمام شیرینیهایش اگر فقط محدود به دنیا بود و ایمان به غیب نبود، به ازای رنجی که دارد ارزش اش را نداشت...
#مادری_همهاش_رشد_است
#تربيت_توحيدی
۱.فاذا أرْضعتْ فلها بکلّ رضْعهٍ تحْریر رقبهٍ منْ ولْد إسْماعیل.
وقتی مادر به فرزندش شیر می دهد، برای هر بار شیر دادن، پاداش آزاد کردن یک بنده از فرزندان حضرت اسماعیل علیه السلام را دریافت می کند.
بحار الانوار، ج 100، ص252 .
۲. در خاطرات زندگی امام خمینی (ره) نقل میکنند که ایشان به عروس خود که نزد ایشان از سختی بچه داری گله کرده بودند فرمودند: «فلانی حاضری من ثواب تمام عبادت های عمرم رو بهت بدم و تو ثواب بچه داری و یک شب بیدار بودن و نگه داشتن فرزندت رو به من بدی ؟؟؟»
زندگیبرمداربندگی/ زهرا صفری
🌷 #خط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره ملّی بزرگداشت شهدای استان اصفهان. ۱۴۰۳/۸/۲۱
📌بنده آن کسانی را که برای احیای یاد مجاهدان و شهدا کار میکنند،
🌟مجاهدان فیسبیلاللّه میدانم
💠درباره پیشگامی استان اصفهان در عرصههای مختلف
📍اصفهان در همه نشانههای تمدّنی پیشگام بود؛
🔹در علم
🔸صنعت
🔹هنر
🔸 معماری
🔹عالِمپروری
🔸در سلحشوری
♦️این مال تاریخ است
🔻حوادث انقلاب نشان داد که
✅اصفهان در مسئله فداکاری در راه خدا و جهاد فیسبیلاللّه هم پیشگام است
✨ده درصد همه شهدای کشور مال استان اصفهانند
💫رشته فداکاری و رشته نورانی شهادت
↔️از دوران قبل تا امروز در اصفهان ادامه دارد؛ یعنی
🔰یک روز ما شهید مدرّس را داریم
🔰یک برهه شهید بهشتی و امثال ایشان
🔰یک برهه شهید خرّازی و شهید همّت و شهبازی و مانند اینها
🔰یک برههای شهید کاظمی
🔰یک برههای شهید زاهدی و نیلفروشان،
🔰یا همین چند شهیدی که شهید امنیّتند را داریم
👌رشته شهادت، نهادینه است در اصفهان
📍شما که یاد شهدا را گرامی میدارید، این نقاط را برجسته کنید
💡جوان امروز، نسل امروز، به اینها احتیاج دارد، باید بداند؛
🔖اینها شناسنامه اصفهان است.
💠درباره دینداری در استان اصفهان
🔰دینداری مردم اصفهان را از فهرست بلند علمای اصفهان میشود شناخت
❇️علمای بزرگ در اصفهان ⏪ در سطح استادِ مرحوم آسیّد ابوالحسن اصفهانی و میرزای نائینی
📌از خود اصفهان، از نجفآباد، از روستاهای گوناگون
📌از نقاط دیگری مانند خوانسار ⏪ مرحوم آسیّد محمّدهاشم و دیگران
♦️اینها مال همین قرن اخیر خود ما است.
🔖علت تکیه روی دینداری مردم اصفهان
📌اصفهان نشان میدهد که
🔰جریان تدیّن و تشرّع
با
💢جریان علم و صنعت و فرهنگ و تمدّن و امثال اینها
◀️درهمتنیدهاند
👆این نمونهای از تمدّن ایرانی ما است
⚠️اینکه بعضی سعی میکنند
⭕️پیچومهرههای مجموعه تمدّن ایرانی را بِزور از همدیگر باز کنند،
⭕️بین دین و بین علم و صنعت و فرهنگ و هنر و مانند اینها فاصله بیندازند،
❌این کار، هم غلط و خلاف واقع است،
⛔️هم بیهوده است و امکانپذیر نیست.
☀️امروز هم بهترین جوانان ما در پیشرفتهترین مراکز علمی ما مشغول کارند
📌در همین دوره خود ما برجستهترین استعدادهای موجود کشور ما
💡در خدمت پیشروترین حرکتهای علمی بودند.
🔰مثل مرحوم دکتر چمران (رضوان اللّه علیه)
❇️انصافاً تلاش ملّت ایران و جوانان ما و جانفشانیهایشان،
🔸مایه قوام و دوام جمهوری اسلامی شده تا امروز
🔹بعد از این هم همینجور خواهد بود
اگر فداکاریها نبود ◀️ جمهوری اسلامی امکان حیات و ادامه حیات پیدا نمیکرد
🔽اگر هم یک چیزی به اسم جمهوری اسلامی میماند
◀️امکان حفظ اصول و مبانی برایش وجود نداشت؛
⭕️یک صورت بیمعنایی میشد، مثل بعضی جاهای دیگر
💠توصیههایی به دستاندرکاران کنگره شهدا
1️⃣کارهای اثربخش انجام بدهید
📌به جای ده فیلم، دو فیلم بسازید،
👈منتها دو فیلمی که وقتی پخش شد،
❇️همه بگویند که باز هم پخش کن
🔸تا بتوانید شهید همّت را معرّفی کنید،
🔸شهید زاهدی
🔸شهید کاظمی
🔸شهید خرازی و ردانیپور را معرّفی کنید
🔸و دیگران و دیگران
📌جوری کتاب درست کنید که بعد از اینکه یک چاپش تمام شد،
❇️مشتریها بیایند چاپ دوّم و چاپ سوّم را بخواهند
2️⃣اثرسنجی کنید
🔍یعنی وسیله رصد بگذارید؛
📲ببینید حالا این جوان شما بعد از آنکه این کارهای شما را دیده
◀️رفتارش
◀️سبک زندگیاش
◀️لباس پوشیدنش
◀️نماز جماعت رفتنش
◀️هیئت رفتنش
◀️با مسائل سیاسی روبهرو شدنش
❓با گذشته چه فرقی کرده.
👆البتّه اینها خیلی مشکل است امّا باید بشود
⏫آن وقتی این کار شما
💎 یک کار واقعیِ موثّرِ جانداری است و
💎جهاد فیسبیلاللّه است
🔺که این نکات در آن حتماً رعایت بشود
📍پیشنهاد میکنم
♦️خود واحدهای نظامی اصفهان هم در این قضیه فعّال بشوند
🔸شرح حوادث و سرگذشت
🔺دوران جنگ تحمیلیشان یا احیاناً قبل و بعد آن را
💡بیان کنند
⁉️به چه وسیله؟
🕹به شکل بازیهای رایانهای
📡امروز در دنیا بازیهای رایانهای یکی از ابزارهای انتقال پیام است
🎙بیان حکایتهای کوتاه
📻مثلاً یک نفر یک خاطرهی ده سطری نقل میکند،
♦️از لحظه شهادت فلان رفیقش در جبهه
👈نه این آدمی که نقل میکند آدم معروفی است،
👈نه آن کسی که از او نقل میشود
📌امّا این حکایت را وقتی این جوان میخواند،
✨در اعماق دلش اثر میگذارد
🎨اینها ورود هنرمندان را میطلبد.
✍️اگر روایت حوادث بزرگ گذشته بدرستی و با هوشمندی انجام بگیرد،
❇️خیلی از مشکلات برطرف خواهد شد و کارها پیش خواهد رفت
💎یاد این شهدا خودش احیاکننده و بهوجودآورندهی روحیّات برجسته و مجاهدتآمیز جوان امروز است.
◀️یعنی واقعاً زندگی شهید کاظمی تولیدکننده شهید حججی است
🍀خدا موفقتان بدارد
💻 Farsi.Khamenei.ir
خودم شخصا نمیخواهم از کار با مقاومت دست بکشم و بازنشسته بشوم.
دوست دارم در این منطقه عاقبتم ختم به شهادت شود و شهید بشوم. خیلی دوست دارم این اتفاق بیفتد. واقعا الان سه چهار سال است منتظرم.
تقریبا دو سال آخر، مخصوصا بعد از شهادت شهید سلیمانی میلم به شهادت خیلی زیاد شده است.
آن جمله که ایشان به ما گفت: میوه رسیده هستی و اگر بمانی میگندی. خیلی نگرانم کرده است. با خودم میگویم نکند خدای ناکرده به پوسیدگی و گندیدگی دچار شوم!
در این یک سال اخیر، در این سالهای کرونایی که پیش آمده است، خیلی نگران این هستم که نکند خدای ناکرده، به درد و بیماری کرونا یا مثلا در تصادف یا سکته [بمیرم].
بعد از چهل و دو سال هجرت و جهاد، حالا به مرگ طبیعی بمیرم، خیلی سخت است.
[از خدا خواسته بودم بعد از ازدواج بچههایم شهید شوم] من از گفتن این شرط پشیمانم. یعنی شرط برای خدا گذاشته بودم!
آنها خدا دارند. من کی هستم که این حرف را بزنم. از این جهت خیلی پشیمان هستم. مرتب استغفار میکنم.
برشی از بخش پایانی کتاب خاطرات در دست انتشار سردار سرتیپ پاسدار شهید کیومرث پورهاشمی (حاج هاشم).
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: واحدهای نظامی سرگذشت جنگ تحمیلی را بهوسیلهٔ بازیهای رایانهای روایت کنند
🔹بازیهای رایانهای در دنیا به یک ابزار انتقال پیام تبدیل شده است.
#سلام_امام_زمانم
📖 السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا خَاتَمَ اَلْأَوْصِيَاءِ وَ اِبْنَ خاتَمِ اَلْأَنْبِيَاءِ...
🌱سلام بر تو ای آخرین نماینده خدا بر زمین.
سلام بر تو و بر روزی که با آمدنت، جهان از عطر محمدی آکنده خواهد شد.
ای یوسف گم گشتهٔ غایب ز نظرها
جان بر لب عشاق رسیدست کجایی
باز آی و نظر کن به من خستهٔ بیمار
جانم به فدایت که طبیب دل مایی
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#لَـیِّنقَـلبیلِوَلِیِّاَمرِک
#امام_زمان
╭🥀🕊 ┅────────┅╮
@emamzadeganeshgh
╰ ┅ ───────── ┅ ┅ ╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️ من برنگشتم؛ من به ایران آمدم ...
🔺در آمریکا محصول می ساختم در ایران کشور میسازم.
🔸دکتر روحالله رحمانی متولد آمریکا
_ مدرک: دکترای هوش مصنوعی
🔶فارغ التحصیل دانشگاه:
واشنگتن سنت لوییس.
🔶 رزیومه: مدیریت در شرکت های مایکروسافت و آمازون
🔻مدیریت در آمازون و مایکروسافت رو رها کرده و به ایران اومده برای ساختن ایران.
نزارید این بایکوت و خاموش بشه.
لطفا این بارقه های امید در برگشت نخبگان رو منتشر کنید.
که خیلی از مغرضین مریض القلب و لیبرالهای عاشق غرب، نمیزارن و نمیخوان مهاحرت معکوس نخبگان به ایران منتشر بشه و آنرا عمدا پنهان میکنن.
❌گزارش کیهان از فتنه حلب:
اسرائیل از نفس افتاد آمریکا تروریستها را در سوریه به کمک فرستاد
▪️تروریستهای تکفیری سوریه که مستقیم یا غیرمستقیم از آمریکا خط میگیرند دقیقاً در همان روزی که بین حزبالله لبنان و رژیم آپارتاید اسرائیل آتشبس برقرار شد، در سوریه فعال شدند و حالا سودای گرفتن حلب و... را دارند!
▪️آمریکا حدود ۲۰ پایگاه نظامی در مناطق مختلف سوریه دارد و در هر شرایطی بود این پایگاهها را حفظ کرد. همینطور ترکیه و کردهای مورد حمایت آمریکا. حالا با عطف توجه به این مسئله باید در ذهن مرور کنیم که چندین و چند بار اسنادی منتشر شده است که نقش آمریکا و ترکیه در شکلگیری و حمایت از تروریستهای تکفیری را عیان میکند.
▪️میتوانیم بار دیگر به سخنرانی رئیسجمهور پیشین و آتی آمریکا، «دونالد ترامپ»، و یا به اعترافات «هیلاری کلینتون»، وزیر خارجه اسبق آمریکا، مراجعه کنیم که صراحتاً به این مسئله اشاره کردهاند.
▪️عناصر تروریستی «هیئت تحریرالشام»، همان برادران عقباُفتاده آدمخوارهای داعش، صبح چهارشنبه، عملیات گستردهای را در محور غربی استان حلب علیه ارتش سوریه ترتیب دادند. این تروریستها و گروههای نزدیک به آنها شاید بیشتر از تکفیریهای سوری، از اقوام و ملل دیگر عضو داشته باشند، از قزاقستانی تا چینی!
▪️طی این روزها ارتش سوریه با حملات گروههای تروریستی در حومه حلب و ادلب مقابله کرده و ۴۰۰ تروریست را از پای درآورد. ارتش سوریه با حمله گروههای تروریستی در حومه حلب و ادلب مقابله کرد و یک ضد حمله را هم علیه این گروهها در جنوب شرق ادلب آغاز کرد.
▪️گفتنی است، از ماهها پیش برخی از منابع اطلاعاتی گزارش داده بودند که تروریستها قصد انجام عملیات تهاجمی بزرگ در حلب یا ادلب را دارند و دوران تقریباً ۵ ساله آتشبس در شمال سوریه رو به اتمام است. اما به هر حال نیروهای ارتش سوریه مستقر در منطقه به علل مختلف از جمله وجود گشتهای ترکیه در مناطق تحت اشغال تروریستها در آمادهباش نبودند و غافلگیر شدند. باید یک نکته دیگر را نیز مطمح نظر داشت؛
▪️سال 2018 وقتی نشست سران اجلاس آستانه در تهران برگزار میشد، دو سال از آزادسازی حلب به دست ارتش سوریه، با کمک محور مقاومت و روسیه گذشته بود. روسیه مشغول بمباران ادلب بود و ارتش سوریه نیز قصد انجام عملیاتی بزرگ در ادلب را داشت تا آخرین لانه تروریستها را نیز ویران کند. اما ترکیه در ازای توقف بمباران ادلب متعهد شد که جلوی تروریستهای مسلح در ادلب را بگیرد و در عوض، ارتش سوریه هم عملیاتش را متوقف کند. حالا ۶ سال از آن قول گذشته و تروریستها در ادلب با حمایت ترکیه حملهای علیه حلب را ترتیب دادهاند. نقش تسلیحات و لجستیک و حمایت سیاسی ترکیه در این حمله به صورت روشن قابل مشاهده است.
جزئیات لایحۀ حجاب که به قانون تبدیل شد
لایحۀ «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» معروف به لایحۀ حجاب پس از رفتوبرگشتهای متعدد میان مجلس و شورای نگهبان در ۷۴ ماده و ۵ فصل تنظیم و به قانون تبدیل شد.
فصل اول به کلیات و تعاریف، فصل ۲ به وظایف عمومی دستگاههای اجرایی، فصل ۳ به تکالیف اختصاصی دستگاههای اجرایی، فصل ۴ به وظایف عمومی و مسئولیتهای اجتماعی و فصل ۵ نیز به جرائم و تخلفات پرداخته است.
🔰رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران:
وضعیت حجاب در دانشگاه در این دولت به حال خود رها شده؛ بحث از روسری گذشته، این وضعیت عریانی است
🔸«غلامرضا جمشیدیها» رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در گفتوگو با ایلنا:
🔸به دانشجوها هم میگویم وضعیت پوشش به نحوی شده است که دیگر اصلا بحث روسری مطرح نیست، بلکه این وضعیت بیحجابی و عریانیست و این وضعیت خوب نیست.
🔸من خودم به لحاظ شخصی و تجربهای که دارم با این پوششی که امروز خانمها دارند، خیلی موافق نیستم. بخشی از مسئله ممکن است فرهنگی باشد، اما دلایل عمدهای از مسئله هم ممکن است سیاسی باشد چون غربیها روی این پروژه سرمایهگذاری کردهاند.
🔸وضعیت فعلی خوب نیست و در شان جمهوری اسلامی هم نیست. ما به دانشجوها چیزی نمیگوییم، ولی خب ناراضی هستیم. چون اصلا نمیخواهیم نظم و آرامش به هم بخورد. دانشگاه هم به ما دستوری نداده که کاری کنیم.
🔸در دولت شهید رئیسی در هر دانشکدهای، مثلا دانشکده ما که دانشکده علوم اجتماعی بود چندین خانم میآمدند و تذکر میدادند. ما هم چیزی نمیگفتیم. متاسفانه در این دوره این خانمها هم نمیآیند تذکر بدهند؛ یعنی قبل از این از حراست خانمها میآمدند و اوضاع خوب بود، اما الان همه چیز رهاست. خب اینها هم رویکرد دولت است و ما نمیتوانیم نادیده بگیریم.
🔸همانطور که اشاره کردم، دیگر بحث از روسری گذشته و این وضعیت عریانی است. به هر حال هیچ جای دنیا رها نیست. من الان آشنایان بسیاری در خارج از کشور دارم. خودم هم برای تحصیل دوره دکترا به انگلستان رفتم، آنجا دانشجوها اینطور که در دانشگاه تهران با آرایش به دانشگاه میآیند وارد دانشگاه نمیشوند.
🔸باید از گروههای مختلف دعوت کرد که نظرشان را بگویند و به یک جمعبندی برسند و دولت این جمعبندی را اجرایی کند. اصلاح از بالا شروع میشود نه از پایین. از همین رو اصلاح جامعه از بالا شروع میشود.
مدارس مسجدمحور، چرایی و چگونگی؟
#رسول_محمدزاده:
دیروز مهمان گردهمایی مدارس مسجدمحور تهران بودم. مجموعه هایی دلسوز و دغدغه مند، تحول خواه ، فعال ، کم توقع و کاملاً مردمی
چه چیزی از این بهتر
ضرورت راه اندازی این گونه مدارس آنجایی بیشتر احساس می شود که مدارس دولتی هم از نظر فضای آموزشی و امکانات و هم از نظر تامین معلم کافی، هم از نظر توانایی جذب معلم متدین و دغدغه مند و از حیث محتوا و ساختار آموزشی تقریباً به بن بست رسیده اند. فضای مدارس ما تبدیل شده است به یک نابسامان گاه تربیتی که به شکل روزانه تولید کننده ناهنجاری های اجتماعی و فرهنگی و اخلاقی است.
از دیگر سو مدارس غیر دولتی نیز که یکی از مهمترین فلسفه های وجودی آنها جبران کمبودهای تربیتی مدارس دولتی بود، امروزه به حیاط خلوت قشر هنجار شکن جامعه تبدیل شده است.
ضوابط سخت گیرانه تاسیس مدارس غیر دولتی که دیگر صرفاً به ضوابطی شکلی و رقمی تقلیل یافته است موجب گردیده توان تاسیس مدرسه از قشر مذهبی گرفته شده و به دست کمپانی های کنکورباز و هوس فروش سپرده شود.
کمترین نظارت اخلاقی-تربیتی و حتی اجتماعی بر تاسیس مدارس غیر دولتی نبوده و فردی با بی اعتقادی محض و بلکه تقابل جدی با نظام مقدس جمهوری اسلامی، می تواند با یک پوشش و تظاهر اولیه، صدها مدرسه زنجیره ای غیردولتی تاسیس کرده و در آنجا کارخانه بمبهای سیار فتنههای آتی را تربیت نماید.
در این شرایط حساس جهانی، در این بحران های پی در پی فرهنگی-سیاسی و حتی نظامی پیرامون مان، این آموزش و پرورش مان است که خوش و خرم مشغول اجرای مو به موی ضوابط دست و پا گیر و کم فایده بروکراسی عریض و طویلش شده و عرصهی محتوا، اندیشه، تربیت و... را به بطور کلی واگذار نموده است.
خوب؛
چاره چیست؟
چاره همانی است که اول انقلاب ما را از ابَر بحران های پسا انقلاب به کوه جودی امنیت و صلابت رساند، یعنی سپردن کار به نیروهای مردمی انقلابی
چگونه؟
تسهیلگری برای گروههای فعال مذهبی، اندیشهورز، دغدغهمند و انقلابی برای تاسیس مدرسه غیر دولتی
تضییق جذب بعنوان معلم و تاسیس مدرسه برای افراد و بنگاههای تجاری یا ضدفرهنگی و همچنین محدود کردن مدارس موجود
و در نهایت، تاسیس مدارس مسجدمحور یا مدارسِ مراکز قرآنی و مذهبی
اما این فقط یک طرف ماجراست، از طرف دیگر اگر پای درد دل مدارس مسجدمحور بنشینی، و از آنها بپرسی مهمترین مشکل شما چیست، بلافاصله با هماهنگی خواهند گفت : مسجد !!! 😢
و بعد هم مثل یک گروه سرود هماهنگ که حتی نُت های صداهاشان نیز با هم کوک شده است، بدون هماهنگی قبلی، به تفصیل برایتان می شمارند:
1- امام جماعت
2- هیات امنا
3- بسیج
4- گروه فرهنگی مسجد
5- پیرمردها و پیرزن ها
و...
نمی دانم شما هم مثل من این حس را دارید که حال و روز ما و بچه،هایمان مثل کشتی تایتانیک در حال غرق شدن است و داخل این کشتی، همه مسافرانش مشغول کار خودشانند. آشپزها دارند غذایشان را تزیین می کنند، خدمه با تلاش تمام به نظافت میپردازند، مطربها دارند می نوازند، مسافران هم دارند از مطربانه های کشتی لذت می برند.
راستش را بخواهید شروع کنندگان و جریان سازان این جریان (مدارس مسجد محور) در کشور، از دوستان صمیمی و نزدیکم هستند. اوایل که این مدارس را راه انداختند، به همان دلایل بالا و البته دیگر دلایل، امید چندانی به این کار نداشتم. اما هر چه جلوتر رفت، و سختگیری های شکلی آ.پ بیشتر شد، وضعیت فرهنگی وخیمتر شد، دولتها بی خیالتر و بی مسوولیتتر شدند، توان متدینین (خصوصاً چند فرزندیها) برای ثبتنام در غیردولتیهای مذهبی پایینتر آمد، به نظرم رسید که گویی این راه از معدود راههای برونرفت از وضع موجود است.
بگذریم از این که دست باز مدارس مسجدمحور و نبود کنترلهای کم فایده آموزش و پرورش موجب بروز خلاقیتها و اتفاقات جذاب و پرخیری در شیوه مدرسهداری شده است که خود حدیث مفصل و مبارکی است.
نهایتاً این که مدارس مسجدمحور جایگزینی برای امثال ما مدارس مذهبی غیردولتی است که با خون دل خوردنهایی چراغ مدارسمان را روشن نگه داشته ایم. و در نگاه مادی امروزی، گرمی بازار آنها سردی معرکه ی ماست.
اما اولاً حق را باید گفت و لو علی انفسکم
و ثانیاً من می بینم که کشتی در حال غرق شدن است و هر سکوت یا منفعت طلبی، خیانت است به خون هزاران هزار شهید راه حق
راستی!
شما هم مثل من #انقلاب_اسلامی را کشتی نوح آخرالزمان می دانید؟
اگر این جملات را خودم در کتاب فرانتس فانون نمیخواندم، باور نمیکردم که این روانپزشک و فیلسوف سیاسی، اهمیت حجاب و چادر را به این وضوح و زیبایی بیان کرده باشد:
هر چادری كه میافتد, هر بدنی كه از فشار سنتی چادر نماز رها میشود، هر چهره كه به نگاه جسور و ناآرام اشغالگر عرضه میگردد، برگردان اين معناست كه الجزاير آغاز به انكار وجود خويشتن کرده و هتك ناموس را از جانب اشغالگر پذيرفته است.
با هر چادری كه رها میشود گويی جامعه الجزاير خويشتن را به مكتب ارباب تسليم كرده و تصميم میگيرد تحت رهبری و انقياد اشغالگر عادات و رسوم خويش را تغيير دهد!
✍🏻محسن انبیائی
✨ تفاوت «آزادی اقتصادی» در اسلام و نظام سرمایهداری
بهترین راه برای اینکه آزادی اقتصادی تأمین بشود در یک جامعهی اسلامی، این است که حکومت اسلامی و دولت اسلامی سیاستی اتخاذ بکنند و قوانینی وضع بکنند که بر طبق آن قوانین همهی افراد در جامعهی اسلامی قادر باشند آزادانه فعالیت اقتصادی کنند و همهی قشرهای مردم از فعالیت اقتصادی خود بتوانند بهرهمند بشوند. این یکی از آن وجوه امتیاز و جدائی بین نظام اسلامی در اقتصاد و نظامهای غربی است. در نظامهای غربی اگرچه به حسب ادعا، به حسب قوانین معمولی و اساسی مردم آزادند که فعالیت اقتصادی داشته باشند، اما در حقیقت این آزادی متعلق به همهی مردم نیست. این منابع عظیم ثروت، این دریاها، این منابع طبیعی، این دشتهای حاصلخیز، این معادن، این همه امکاناتی که جزو ثروتهای عمومی جامعه محسوب میشود، اینها اینجور نیست که راحت در اختیار همهی قشرهای جامعه قرار بگیرد و هر کسی بتواند بر روی آن بهرهبرداری و کار بکند و منتفع بشود. بلکه آن کسانی عملاً و واقعاً آزادند که دارای ثروتهای انباشته و زیاد هستند که سررشتهی اقتصاد جامعه، بلکه حتی خواهم گفت سررشتهی سیاست جامعه و ادارهی جامعه در دست آنهاست. آنها هستند که در حقیقت از منابع ثروت استفاده میکنند و بر آنها تسلط و سیطره دارند و استفاده و بهرهبرداری را آنها میکنند و آنها فضا را برای استفادهی عموم جامعه تنگ کردند. لذا شما میبینید در جوامع سرمایهداری، چه جوامع پیشرفتهی سرمایهداری و چه جوامع عقبافتادهی سرمایهداری، مثل بیشتر کشورهای جهان سوم، اغلب مردم در یک فقر شدیدی هستند؛ بخصوص در این کشورهای عقبافتاده. در حالی که اجتماعات عظیمی از مردم دچار فقر و بیکاری و بیجائی و بیمسکنی و محرومیت از بیشتر مواهب زندگی هستند، یک عدهی معدودی آزادانه تلاش میکنند، فعالیت میکنند، ثروت در میآورند، معادنی دارند، معادن دیگری را میگیرند؛ کارخانجاتی دارند، کارخانجات دیگری را ایجاد میکنند، دایر میکنند؛ زمینهائی دارند، زمنیهای دیگری را به آن اضافه میکنند؛ از دریاها استفاده میکنند، از همهی منابع طبیعی در حقیقت یک عده معدود از جامعه استفاده میکنند. دیگران چه کسبهی جزء، چه کارگران، چه کارگران معادن، چه کارگران کشاورزی، چه کارگران کارخانجات، در حقیقت ریزهخوار خوان آنها و استفاده کننده از زیادی ثروت آنها و گوشهی سفرهی آنها هستند. خودشان امکان تلاش، امکان تولید، امکان بهرهبرداری، امکان کار سازنده، امکان تولید ثروت به آن معنای حقیقی ندارند. پس راه اینکه ما اقتصاد آزاد را به معنای حقیقی خودش در جامعه به وجود بیاوریم، این است که از این انحصار جلوگیری کنیم. امکانی در جامعه به وجود بیاید که اغلب افراد جامعه، بیشتر قشرهای جامعه یا همهی کسانی که قدرت کار دارند، اینها بتوانند از امکانات طبیعی، از زمین، از دریا، از انفال، از دشتها، از مراتع استفاده کنند| رهبر حکیم انقلاب اسلامی؛
خطبه های نماز جمعه 24 مهر 1366
🔺اعلام حمایت «گروه کشورهای عربی» در شورای امنیت از دولت سوریه
🔹گروه کشورهای عربی در شورای امنیت (22 کشور) در بیانیهای که از سوی نماینده لبنان در سازمان ملل قرائت شد، بر همبستگی کامل خود با جمهوری عربی سوریه «در مواجهه با تروریسم» از جمله داعش و جبهة النصره و گروهکهای وابسته تأکید کردند.
🔹 این کشورها همچنین حملات مکرر رژیم صهیونیستی به سوریه و ادامه اشغال جولان را محکوم کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س)
🛑🎥 فرارسیدن سالروز شهادت غریبانه صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را تسلیت می گوییم... 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥همسر شهید لبنانی: ما در لبنان از زنان ایرانی یاد گرفتیم چگونه کنار حق بایستیم
🔹به برکت این زنان که در کنار امام خمینی (ره) ایستادند و شهید تقدیم کردند چیزی به اسم جمهوری اسلامی داریم.
دین افیون توده هاست، یک سلاح قوی جنگ شناختی(قسمت اول)
آیا واقعا مردم ما یا مردم جوامع دیگر که دین را کنار گذاشتند بر اساس تحلیل و انتخاب عقلانی شان بود یا توسط جریان های هدفمند شرطی شدند؟ آیا دین افسونگر است یا دین نماها؟
در سیر انقلاب اسلامی کاملا پاسخ این سوالات وجود دارد. انقلاب ما اسلامی بود یعنی مردم به رهبری امام خمینی قیام کردند تا یک حکومت اسلامی داشته باشند. پس دین اسلام و پیوست به آن معرفان دین یعنی روحانیت راس هرم حرکت انقلابی مردم بود. آیا همه آنهایی که در راس هرم بودند اسلامی بودند یا اسلام نما؟ یعنی در ظاهر مدافع شدید اسلام و پایبند قوی به تظاهرات اسلامی، اما در باطن نه درک نه شناخت نه تعهد به اسلام داشتند بلکه تعهد به قدرت، ثروت و منافع دنیای خود داشتند و دین ابزار کار آنها بود. اما هرچه بود توانسته بودند نفوذ کنند و توده های مردم را هم بدنبال خود بکشانند تا پایه های نظام و در حقیقت خودشان قوی شود و بتوانند به مطامع بیشتر دست یابند. در این سیر بدنبال کشاندن مردم، عده ای از آنها فهمیدند که گند زدند یعنی اینقدر در اجرای احکام دین خشونت و زیاده روی کردند و از آنطرف بی عدالتی و حق خوری از مردم کردند که صدای جامعه در آمد. استراتژی را عوض کردند بجای اینکه میدان را خالی کنند و سهم خواهی را کم کنند با ایجاد استعاره های جدید تغییر ریل دادند. اسلام را با پسوند اسلام خشن اسلام مستبد و از آن طرف اسلام منعطف اسلام اختیاری بکار بردند بعد خود را در سمت اسلام منعطف و آزادیخواه جا انداختند و بقیه بدنه نظام را اسلام مستبد و خشن معرفی کردند. وقتی مردم این مطالب را از افرادی که خود را معلمان دین و دینداری معرفی کرده بودند، شنیدند، گیج شدند مگر اسلام انواع مختلف دارد!توده مردمی که از بی عدالتی ها، انحصارطلبی های بخشی از بدنه نظام که قدرت هم داشتند ناراضی بودند حالا توسط همان قشر شرطی شدند و به آنها القا شد که درد شما همراه با اسلام مستبد است. در اینجا جامعه دیگر بین محرک دردناک اصلی و محرک شرطی شده تفکیک قائل نشد و از اسلام متنفر شد. روحانیت بطور کلی متهم درجه یک شد و هر اقدام نظام در جهت آرمانهای انقلاب انگار فعال کننده محرک دردناک در ذهن جامعه گردید. اما راهکار چیست؟ در قسمت دوم خدمتتان بیان می کنم.
بشری هاتف، عضو هئیت اندیشه ورز جامعه زنان و دانشیار مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ع
دین افیون توده هاست، یک سلاح قوی جنگ
شناختی(قسمت دوم)
من دخترم را در دوره دبستان و دوره اول دبیرستان در مدارس اسلامی گذاشتم. همیشه هم سعی کردم اصول پایه ای دین را به زبان ساده و عمل به او بفهمانیم. بارها سوالی که از من می پرسید این بود که این معلمان و مسیولین مدرسه ما که در ظاهر دیندارند اصلا مسلمان نیستند. او با اینکه هنوز شناختش کامل نشده بود متوجه تناقض شده بود و بیان می کرد. او می دید که ملاک های مسلمانی در آنها وجود ندارد . با اینکه ظاهر دیندار دارد اما در ذهن او در گروه مسلمانان قرار نمی گرفت چرا چون ظاهر بخش اصلی مسلمانی نبود.
در دوره های قبل از انقلاب یک اتفاق بد افتاد و اون اینکه برای همراه کردن مردم بخش تظاهر به دین بسیار پررنگ شد. آنقدر که جای باطن دینداری و صفات اصلی مسلمانی یعنی صداقت ، وفای به عهد و امانتداری را گرفت. بلاخره هر انقلابی بخش هیجانی قوی دارد تا با ایجاد یک موج بزرگ یک اتفاق را رقم بزند. اما عوارض این جوسازی و وزن دادن به ظاهر دینداری بلای جان باورهای توده مردم شد. و در نهایت هم توسط عده ای سودجو شرطی سازی اتفاق افتاد. با این توصیف و فرض موجود چگونه می توان اصلاح رویه کرد؟
اگر بر اساس بنیانهای عصب شناسی قضیه بخواهیم راهکار بدهیم، سه راهکار وجود دارد یا بازیابی شناختی یعنی در جامعه با آگاه سازی و بکارگیری شناخت و همان جهاد تبیین متوجه کنیم که مسیر را اشتباه رفته اند و در مسیر درست قرار گیرند که زمانبر است و بیشتر می توان برای جامعه جوان که هنوز شرطی نشدند استفاده کرد و نتیجه گرفت. یا محرک دردناک را حذف کرد یعنی عدالت به جامعه برگردد و جامعه احساس درد نکند که این هم نیاز به تلاش جهادی توسط یک بدنه حاکمیتی سالم و قوی دارد که احتمال آن در شرایط موجود خیلی کم است. راه سوم شرطی سازی جدیدی برای رفع شرطی سازی قدیمی است. محرک دردناک با اسلام خشن شرطی شده بود حالا باید محرک دردناک را با ثروتمندان وقیح شرطی کنیم.یعنی مردم درد می کشند چون یک عده ثروت را با روشهای غیر قانونی و با رانت بدست آوردند و تازه پز هم می دهند. باید جامعه ایرانی که اتفاقا مردم پیگیر و فضولی هستند را به جان این گروه بیاندازیم که در جامعه تجمل گرایی خود را به نمایش می گذارند و مردم را به دشمنی با دین مشغول کرده اند. باید جامعه را با رسانه با هنر مطالبه گر کنیم و البته این شرطی سازی اصلا کاذب نیست و به حق است.
بشری هاتف ، عضو هئیت اندیشه ورز جامعه زنان و دانشیار مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ممنونم اگر نروی
میمیرم اگر بروی...🖤