تنها علاج
برای هرکسی در و دیوار مدرسهاش خاطرهانگیز است. دیوار مدرسهای که به تعبیر حاج آقای پناهیان سرشار از
📌 #دقایقیباکتاب
📚 معلم هایم
🔅آگبت فرار اض مدرثه!🔅
نامشان را نمیدانم چون مدت کوتاهی معلم ما بودند و بعد عزیز دیگری به جایشان آمد. شاید دو سه جلسه بیشتر با ایشان کلاس نداشتیم. اما مگر هنر معلم نقطه زنی نیست؟ و او تیر خلاصش را زد.
دیروز که در راه حرم حضرت معصومه(س) بودم «آگبت فرار اض مدرثه» پشت
مزدای پارک شده در گوشه پارکینگ، من را به یاد کلاس ایشان انداخت.
آن روز، موضوع حساس بودن روی پدیده های اطراف بود. پدیده هایی که سرشار از درنگ و توجه اند. پژوهشگر باید به محیط پیرامونش حساس باشد و از باب مثال این را فرمود که حتی نوشته های پشت ماشینها هم در خور توجه اند و از چند تجربه خود در این باره گفت. این نوع نگاهش برایم بسیار آموزنده و
الهام بخش بود.
کاش یکایک معلمان سرزمین ما برای شاگردانشان اهداکننده نگاه ها و
پنجره های جدید برای اندیشیدن باشند ...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰کانال سدید در بله و ایتا
🔷 @sadidisu_ir
🔰آدرس فروشگاه سدید
🌐 sadidisu.ir
🔰آدرس فروشگاه سدید در باسلام
🌐https://basalam.com/sadidisu.ir
🔰آدرس صفحه سدید در اینستاگرام
🔶 Instagram.com/sadidisu_ir
@tanhaelaj
🔰تقریر تشکیلاتی روایت «اذا مات العالم»
بخش#اول
وَ إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإَسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْءٌ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَة
🔹هر عالمی خاکریزی را در جبهه دین فتح کرده و پایگاهی را گرفته که مختص خود اوست. به بیان بهتر هر دانشمند در منظومه دانش جایگاهی ویژه دارد که «فقط» مناسب شایستگی و برازندگی علمی اوست و دیگری را توان توفیق در آن خاکریز نیست. جایگاه و خاکریزی که با رفتن او جایش خالی خواهد ماند.
🔹پیشفرض ضمنی روایت این است که هر دانشمند در نقشه جامع علمی در محدودهای خاص حضور دارد و این خود، لازمه این است که او با عنایت به ظرفیتش، جایگاه ضروری حضورش و موقعیت خاکریزی که لایق توان اوست را بشناسد که در خود، حامل درسی بزرگ و پیامی دقیق است.
اما گذشته از آن با رفتنش جایگاه او خالی میشود، چراکه او کارویژهای داشته که دیگران نداشتهاند. عالمی که رفتنش یک فقدان برای عالَم است، چنین عالِمی است. این یعنی همان دقت بر مزیت رقابتی، درک کارویژه و فهم فلسفه وجودی خویش. رهاورد دیگر این نگاه، عدم تزاحم و نزاع و کدورتهای احتمالی است. در این مقام است که اگر همه انبیا هم در کنار یکدیگر باشند، بهراحتی به مسیر رشد خود و جامعه کمک و حرکت میکنند بدون هیچ حاشیه جنجالی اخلاقی و مانند آن.
اینجاست که میتوان بحث نگاه جبههای داشتن را مطرح کرد؛ یعنی همه ما در یک جبهه هستیم و دشمن در جبهه مقابل ما است؛ یعنی هرکس در جایگاه خود قرار دارد و در یک جبهه خدمت میکند و افراد در مقابل همدیگر نیستند، بلکه در مقابل دشمن هستند.
🔹اینکه فرمود با رفتن عالم «ثلمه» و شکافی ایجاد میشود، واجد نکتههای کاربردی دیگری نیز هست: از باب «اِخبار» گفتهاند که با رفتن او شکاف ایجاد میشود نه از باب «اِنشاء»! آنچنانکه روایت «أزهد النّاس في العالم أهله و جيرانه» (كسان و همسايگان مرد دانشمند از همه مردم نسبت به او بیرغبتترند) نیز از همین باب است. بهعبارتدیگر سخن از مقام «هست»هاست، نه «باید»ها؛ یعنی اینگونه هست، ولی لزوماً نباید باشد. دیگر سخن آنکه روایت فقط برای تسکین آلام و «پیشبینی» و «پیشگویی» واقعه نیست، بلکه سخن از «پیشگیری» است و دعوتی برای حرکت! (حرکتی برای دفع دخل مقدر)
باید تلاش کرد در امتداد دانشمندی قدم زد که اصولاً قائل به این «نردبان علم» است. حرکتهایی که هریک مکمل و مقوم حرکت قبلی خود است. حضور این نگاه، نردبان دانش را تکمیل خواهد کرد، آنچنانکه علامه جوادی در فقدان علامه طباطبایی شرح المیزان را میدهد و آنچنانکه امام خامنهای، امتداد راه امام خمینی را.
🔹گذشته از مقام پیشین، عبور از «توصیف» به «توصیه» نیز دریافت مکمل دیگری از این روایت است. رسیدن به این مقام که در سلوک علمی بهجایی برسی که در اوج آن مقام و در لحظه وداع از این عرصه، نبودنت احساس شود. تلاش برای درک قلهای که فقط از آن تو باشد و تنها تو صاحبنظر آن باشی و این بود و نبود (حیات و ممات) نه به خاطر منیتی است که عجب و غرور و دیگر رذایل خودخواهانه بیاورد، بلکه برخاسته از آن مأموریت انقلابی نورانی توست که تو را به رشد در آن عرصه واداشته است و هرچه بوده لطف او بوده و لاغیر.
🔹اگر قلهای از آن توست و اگر با رفتنت آن قله بدون فاتح خواهد ماند عنایت به جانشینپروری نیز درکی دیگر و برداشتی کادرسازانه از این روایت خواهد بود. «تربیتی کادرساز» تا در دامنه یک قله علمی، افرادی نزدیک به آن قله و در دامنههای آن تربیت شوند برای جانشینی. تا با بود و یا نبود قله، قلهها به درهها تبدیل نشود، جامعه زمینگیر نشود، تشکیلات افول ناگهانی و اساسی نکند و سازمان دچار شوک غیرقابلبرگشت نشود. حدیث «إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإَسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْء» اخطاری است برای تربیتی فراگیر در سازمان برای نیروهای حلقههای دوم و سوم به بعد تا از ثمره این شناخت، تمام ثقل مجموعه تنها بر یک فرد یا یک حلقه تحمیل نشود، برای همین در بعضی نسخ این روایت، اشارتی از همین داستان جانشینپروری است: وَ إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا إِلَّا خَلَفٌ مِنْه"
📚 جای خالی عباس
(مروری بر رفتارهای تشکیلاتی حضرت عباس)
#حجت_الاسلام_علوی
#عاشوراپژوهی
#مدیریت_عاشورایی
#نشر_سدید
@tanhaelaj
🔰تقریر تشکیلاتی روایت «اذا مات العالم»
بخش#دوم
🔹درک تشکیلاتی روایت «إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإَسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْء» و اشاره به ایجاد شکاف در فقدان یک اندیشمند با خود هزار نکته باریکترازمو نهفته دارد: جای هرکس کجاست؟ این خود به تشکیل زنجیرههای بههمپیوسته و هدفمند که هوشمندانه سیر تکمیل و تکامل را دنبال میکنند کمک میکند و نوید رشدی شتابنده است. شتابی جهتمند با عنایت به همان دقت رسیدن به قلهای که اشاره شد.
🔹...نبودش را همه خواهند فهمید، هرکس بیشتر با او مقام او گرهخورده است، بیشتر این نبود را لمس خواهد کرد.
🔹قطعاً در سلسلهمراتب سازمانی، رهبر بیشترین سهم از درک این گسست را خواهد داشت. اگر همه اعضا نبود او را شکستی در کار خود میبینند، او این شکست را در خود نیز احساس خواهد کرد و جز این نیز انتظار نمیرود، چراکه راهبر برآیند ادراک همه اعضای گروه وظایف سازمانی آنها خواهد بود.
🔹کربلا رقیقترین و دقیقترین الگویی است که باظرافتی هرچهتمامتر همه مسائل انسانی را پاسخ خواهد داد. آنچنانکه در شکست در پای حبیب (لَمّا وَقَعَ حَبیب عَلَی الاَرض بَانَ الاِنکِسار...) و یا در کنار علقمه (اَلاَنَ اِنکَسَرَ ظَهری...). «حدیث انکسار» حسین علیهالسلام تقریر دیگر روایت «اذا مات العالم» است به ترجمان کربلا. روضهای تشکیلاتی برای عاشوراشناسان، بدون او در فراقش هم قامت استوار سپاه خواهد پاشید (اِذَا مَضَیتَ تَفَرّقَ عَسکَری) و هم قامت حسین (اَلاَنَ اِنکَسَرَ ظَهری...)؛ هم سازمان خواهد شکست، هم رهبر استوار آن.
🔹نهفقط در کنار علقمه، بلکه داستان انکسار را میتوان سنتی همیشه در تکرار دید، اگر حریمی برای تجلی بیابد؛ هرچند «لاتکرار فی التجلی». اين چند بيت منسوب است به حضرت صاحبالامر كه در مرثيه جناب شيخ مفيد گفتهاند و در قبر او نوشتهشده:
لا صوت الناعى بفقدك انّه يوم على آل الرسول عظيم
إن كان قد غيّبت في جدث الثرى فالعلم و التوحيد فيك مقيم
و القائم المهدى بفرح كلما تليت عليك من الدروس عليم
کاش خبر درگذشتت داده نمیشد که این روز بر آل رسول خدا سنگین است.
گرچه در دل خاک پنهان شدی، بهوسیله تو عدل و توحید پا برجاماند.
و حضرت مهدی هرگاه تدریس تو را میشنید، خوشحال میشد.
🔹بهراستی امام زمان در رفتنمان و در کنار مزارمان خواهد شکست؟!
📚 جای خالی عباس
(مروری بر رفتارهای تشکیلاتی حضرت عباس)
#حجت_الاسلام_علوی
#عاشوراپژوهی
#مدیریت_عاشورایی
#نشر_سدید
@tanhaelaj
تحلیل قرآنی از وضع موجود - 14030708.mp3
15.28M
#صوت | تحلیل قرآنی از وضع موجود
🔴 بیانات #استاد_عابدینی در جلسه با جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
🗓 یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳
@Abedini
@tanhaelaj
فرعون همه کسانی را که که ممکن است موسی باشند جستوجو و قربانی میکند...
پیشتر هم فرعونهای دیگر چنین میکردند...
۴۵سال پیش بهشتی و مطهری و رجایی و دهها موسیِ دیگر را ...
اما رسولی که بنا بود باقی بماند، ماند
و بهجای امام راحل ردای ولایت پوشید...
همانطور که فرعون دیگری همت، باکری و متوسلیان و صدها موسیِ دیگر را از ما گرفت در آن هنگام که همگان میگفتند سردارانِ خمینی همه قربانی شدند قاس.مِ سلیم.انی به صحنه تاریخ بازگشت و سِحر ساحران را باطل کرد...
آن موسی که بنیان فرعون را از ریشه میکَنَد، بر تکه چوبی در رود تاریخ رها شده و به سویِ مقصدش روان است.
فرعون سَرخوش از کُشتن همهی آنها که در کابوسش موسی بودند، به تخت شاهی بازگشته،اما موسی به نوبهی خود تاریخ را میشکافد و با عصایاژدها بیرون میجَهد.
ما چه کنیم؟ ما برادران و خواهرانِ صدها موسیِ قربانی شده؟
خدا در این صحنهی بهم پیچیدهی طاقتسوز از ما چه میخواهد؟
.
.
.
🔰راز استحکام سازمان مقاومت
🔺️با حضور حجتالاسلاموالمسلمین دکتر سید علیاصغر علوی
📆چهارشنبه ۱۱ مهر، ساعت ۱۵:۳۰
📍خیابان شریعتی،مسجد حاج احمد
💠هیئت سردارهمدانی
@tanhaelaj
تنها علاج
#صوت | تحلیل قرآنی از وضع موجود 🔴 بیانات #استاد_عابدینی در جلسه با جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی 🗓 یکش
💠 ده تذکر مهم از استاد عابدینی در شناخت شرایط بوجود آمده پس از شهادت سید حسن نصرالله
۱. راز شدت و سرعت اتفاقات در آخرالزمان
۲. شهید پس از شهادتش با امکان والاتری اهدافش را دنبال میکند.
۳. برای مديريت بحرانها، باید از ذکر و توسلات برای ثبات قدم بهره گرفت.
۴. در لحظات خاص و اضطرار باید تبعیت از ولی شدیدتر باشد تا اضطراب ما را زمینگیر نکند.
۵. زمان مقابله با دشمن، وقت تسویه حساب در داخل نیست.
۶. اگر مؤمنین ثبات قلب پیدا کنند، در دلهای کافران رعب و ترس میافتد و در محاسبات به اشتباه میافتند.
۷. در مهار سگ هار، باید سر و مغز فرمانده را نشانه بگیریم و منافع او را تهدید کنیم که در این نبرد آمریکاست.
۸. دشمن ضربههایی را که خورده، پنهان میکند تا مومنان مایوس باشند از شکست آنها.
۹. رهبری نقشههای دشمن را دور میزند هرچند که نقشه رهبری برای خودیها مجهول باشد. جهل به نقشه رهبر نباید باعث فشار و مطالبه از ایشان بشود.
۱۰. انرژی آزاد شده از هیجان مؤمنین در شهادت سید حسن نصرالله باید با "آرامش فعال" جهت دهی بشود.
@ostadAbedini
@yaminpour
@alfavayedolkoronaieh
@tanhaelaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يَا مَنْ إِذَا تَضَايَقَتِ اَلْأُمُورُفَتَحَ لَنَا بَاباً لَمْ تَذْهَبْ إِلَيْهِ اَلْأَوْهَامُ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اِفْتَحْ لِأُمُورِيَ اَلْمُتَضَايَقَةِ بَاباً لَمْ يَذْهَبْ إِلَيْهِ وَهْمٌ يَا أَرْحَمَ اَلرَّاحِمِينَ
@alfavayedolkoronaieh
@tanhaelaj
فَلَمْ تَقْتُلُوهُمْ وَلَٰکِنَّ اللَّهَ قَتَلَهُمْ ۚ وَمَا رَمَیْتَ إِذْ رَمَیْتَ وَلَٰکِنَّ اللَّهَ رَمَیٰ ۚ وَلِیُبْلِیَ الْمُؤْمِنِینَ مِنْهُ بَلَاءً حَسَنًا ۚ إِنَّ اللَّهَ سَمِیعٌ عَلِیمٌ
Mohammad Golriz - Khojaste Bad In Piroozi (320).mp3
7M
چقدر این صبح ، سرود
از صلابت ملت و ارتش و سپاه ما ...
می چسبه❤️
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📒 رهبر انقلاب در دیدار با نخبگان: ما عزاداریم اما برنامه دیدار با نخبگان را به بعد موکول نکردم زیرا جنس عزای ما همچون جنس عزای سیدالشهدا(ع) زنده کننده و پیشبرنده است. ۱۴۰۳/۷/۱۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
راز استحکام سازمان مقاومت_1.mp3
28.95M
🔉#صوت
🔰راز استحکام سازمان مقاومت
🔺️ حجتالاسلاموالمسلمین دکتر سید علیاصغر علوی
📆چهارشنبه ۱۱ مهر
📍خیابان شریعتی،مسجد حاج احمد
💠هیئت سردارهمدانی
@tanhaelaj
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر انقلاب اسلامی به نماز جمعه میآیند
🔹️اقامه نماز جمعه تهران به امامت رهبر انقلاب به همراه مراسم بزرگداشت پرچمدار مقاومت شهید سیدحسن نصرالله در مصلای امام خمینی تهران
🔹️مراسم بزرگداشت مجاهد فی سبیلالله و سیّد عزیز امت اسلامی، شهید حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله و همراهان ایشان ازجمله سردار شهید نیلفروشان از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی روز جمعه ۱۳ مهرماه از ساعت ۱۰:۳۰ صبح در مصلای امام خمینی (ره) برگزار میشود.
🔹️در ادامه این مراسم و درپی شهادت مظلومانه پرچمدار مقاومت و آزادی قدس و فلسطین، حجتالاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله و در آستانه اولین سالگرد حماسه طوفانالاقصی توسط رزمندگان مقاومت اسلامی فلسطین، نماز جمعه این هفته تهران روز جمعه ۱۳ مهرماه به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی در مصلای امام خمینی (ره) اقامه میشود.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰جمعه؛ آغاز پیروزیِ «رعب شهادتطلبانه» بر «جنون تکنولوژیک»
🚩طوفانالاقصی به تعبیر رهبری، جبهه مقاومت و جبهه استکبار را وارد وضعیت «مرگ و زندگی» کرد. «عملیات شهادتطلبانهی زمینی» بود که حیثیت نظامی و اطلاعاتی صهیونیستها را بر باد داد. اسرائیل تلاش کرد با کشتار مردم غزه از هوا و جنگ با حماس در زمین، به زندگی برگردد اما کافی نبود.
🚩پس به توانمندیهای تکنولوژیک خودش و امریکا و ناتو تکیه کرد و موج وحشت در لبنان به راه انداخت. از انفجار پیجرها و زخمیکردن چند هزار افسر حزبالله در یک روز تا زدن نوکنیزه و رأسالحربهی مقاومت سید حسن نصرالله با ۸۵ بمب سنگرشکن در چند دقیقه. مسئول اسرائیلی گفت: پیام این عملیات آن است که اسرائیل دیوانه شده. اسم عملیاتش را «نظم جدید» اعلام کرد تا بگوید با این دیوانگیِ فناورانه میخواهد کل وضعیت را تغییر دهد.
🚩جبهه دشمن میخواست «جنون تکنولوژیک» خودش را به رخ بکشد و ورق را برگرداند و روحیه غاصبان را زنده کند و اراده مقاومت را بشکند. کار به جایی رسید که بالاخره بعد از مدتها، نتانیاهو به صدر نظرسنجیها در اسرائیل برگشت و رهبر مخالفان سیاسیش، از او حمایت کرد.
🚩 ایران، وعدهی صادق۲ را در چشم اسرائیل فرو کرد تا سرمستی دشمن، به هشیاری تبدیل شود اما این ضربه، همهی راهحل نیست. به کار بردن امکانات عادی و مادّی در برابر دشمنی که اگر امکاناتی بیش از ما نداشته باشد، قطعاً از ما کمتر ندارد، نمیتواند او را در «جنگ ارادهها» متوقف کند و دیوانه را به زنجیر بکشد.
🚩 مادیگرایان فقط موقعی دست از وحشیگری میکشند که خطر قطع ارتباط با معشوقشان یعنی «دنیا» را حس کنند و در معرض مرگ قرار بگیرند. «شهادتطلبی» و آمادگی درافتادن با دشمن تا سرحدّ مرگ، وقتی از یک حالت فردی به یک خصلت جمعی و سازمانی تبدیل شود، بدجور ترمز اهلدنیا را میکشد.
🚩پس درست در شرایطی که امکان افزایش چندپلهایِ تنش در قلب تهران میرفت و نیمنگاه اسرائیل به عملیات در انتهای «خیابان کشوردوست» در بیانیههای رسمیشان هم دیده میشد، سیّد علی خامنهای با سینهای ستبر، دیدار رسمی برگزار کرد و خود را در معرض قرار داد.
🚩درست مثل پیامی که پس از پذیرش قطعنامه در ۶۷/۵/۲ و در مقابله با تجاوز صدام نوشت و به سوی جبههها رهسپار شد: «اینجانب با درک عمیق از اهمّیّت زمان... تن و جان ناقابل خود را به جبههی حق برده، در معرض تکلیف و قضای الهی میگذارم و از شما [ائمه جمعهی سراسر کشور] نیز همراهی و همگامی میطلبم. من کان فی الله باذلا مهجته و موطنا علی لقاء الله نفسه فلیرحل و یلحق.» و موجی از حضور ائمه جمعه و مردم در جبهه را به راه انداخت که مسئولین حتی به فکر ردّ قطعنامه و ادامه جنگ افتادند.
🚩 امروز هم سیّد علی خامنهای کارزار نمازجمعه را به راه انداخته و خودش جلو افتاده و مردم را دعوت کرده تا شجاعت چهارشنبهاش، این بار در قد و قوارهی «یک ملّت» و در مقیاس چندمیلیونی به نمایش گذاشته شود و «رعب شهادتطلبانه» در برابر «جنون تکنولوژیک» به حداکثر برسد و معلوم شود کدام طرف دعوا زودتر کنار میکشد.
🚩صاحب «بحار الانوار» در تفسیر «ساُلقی فی قلوب الذین کفرو الرعب» میگوید رعب و ترسی که خدا در دل کفار میاندازد، همان «وحشت از اولیاء الهی» است. #جمعه هر شخص و گروهی که برای رعب دشمن، پا به میدان «ابراز شهادتطلبیِ دستهجمعی» بگذارد و به مصلای تهران برود، میتواند از «اولیاء الهی» قرار بگیرد.
🚩از همین لحظه، هر #مسجد فعال و هر #هیأت پرمخاطب و هر #عالِم_مردمی و هر عنصر پرطرفدار #ورزشی و #هنری و #صنفی و... میتواند سردستهی یک جمع شود و به سمت تهران حرکت کند و مصلّای آن را میلیونی در آغوش بگیرد و حتی بعد از نماز، راهپیمایی و زنجیره انسانی تا بیت رهبری ایجاد کند.
🚩🚩 خوب گوش کنید! صدای رجزهای علی است که میآید:
«هوشیار باشید که شیطان حزبش را گرد آورده، و سوار و پیاده اش را فرا خوانده [ولی] بصیرتم همراه من است. نه اشتباه میکنم و نه کسی مرا به اشتباه انداخته. به خدا قسم حوضی از جنگ برایشان پُر کنم که آبکِش آن جز خودم نباشد، نه بتوانند از آن بیرون بیایند و نه بتوانند به آن برگردند.. کوهها فرو میریزند اما تو پابرجا باش. دندان بر دندان بفشار. سر خود را به خداوند بسپار. قدمهایت را بر زمین میخکوب کن. دیده به آخر لشگر دشمن بینداز. به وقت حمله چشم فروگیر و یقین کن که پیـروزی از جانب خدای سـبحان است.»
✍ حسینیه اندیشه
#فراخوان
#نماز_جمعه
@HossiniehAndisheh
@tanhaelaj
نماز جمعه در میانه جنگ
آیا نماز جمعه فردا تلاشی برای شکستن فضای رعب است؟ آیا اقدامی در واکنش به تهدید اسرائیل است؟
شاید این نیز باشد، اما فقط همین نیست.
اساسا تحلیل هایی که کنش رهبر انقلاب را در سطح یک استراتژیست تقلیل میدهند آزاردهنده است. رهبر انقلاب استراتژیست نیست. او یک ولی الهی است.
ولی الهی مثل یک شطرنج باز که مهره هایی دارد و هر مهره را در وقت لازم حرکت میدهد نیست. ولی الهی با یک فعل خیر کثیر جاری میکند.
علت این چنین ویژگی، شناخت او از نظام آفرینش است. او میداند که اگر منطبق با جریان نظام احسن فعلی صادر شود، در همه وجوه این نظام خود را نمایان میکند. نظام احسن فعل ولی الهی را تبدیل به افعال حسنی میکند.
لازم است در تحلیل رفتار رهبر به مغز و عمق این رفتار اشاره نمود. عمقی که ولی الهی آن را هدف گرفته و در پس آن است که خیرات جاری میشوند. خیرات مثل همین مواردی که این روزها در تحلیلها میشمرند.
راستش را بخواهید این حال منتظر بودنمان در حقیقت انتظار خطبههاست که بفهمیم آقا چگونه صحنه را رهبری میکنند. اما نماز جمعه که فقط خطبه نیست. نماز جمعه نماز هم هست!
در واقع رهبر انقلاب تصمیم دارند در میانه نبرد نمازی در اندازه یک امت اقامه شود.
همه تلاش های فکری و عملی ما در مبارزه با اسرائیل یک طرف ماجراست که در خطبه ها خواهیم شنید. اما طرف دیگر ماجرا جنبه عبودی است که در رکوع و سجود نماز فردا خواهیم دید. نیاز کانونی جبهه مقاومت توجه به حقیقت حی و قیوم است.
در واقع نماز جمعه فردا مظهر «اذکروالله ذکرا کثیرا» است. و همه خیرات در پس این ذکر کثیر در میانه مدیریت نبرد است.
#ارسالی
🔰تو هم میآیی؟
🔹اسلام برای اجتماع اهل حق، طراحی هوشمندانه ای کرده است:
وعدهگاه روزانه اهل ایمان، نماز جماعت است
وعدهگاه هفتگیشان، نماز جمعه
و وعدهگاه سالانهشان مناسکی مثل حج و اربعین
🔹در این میان، نماز جمعه برای خودش حکایتی دارد؛ زمانی است برای اجتماع اهل ایمان، در پایان هفته. در جُمعه، جَمعمان جمع میشود و این نمادی است از همبستگی دلهای مومنان.
🔹اما بعضی جمعهها جنسش فرق میکند... جمعه این هفته، یک جمعه تاریخساز است. قرار است وعدهگاه همه اهالی حق باشد، نه فقط تهران بزرگ. قرار است این هفته، تهران بزرگ نماد بشود. جلوه کند. قرار است هیبتش چشم دشمن را کور کند. نماز این هفته، رسالتی از جنس اربعین دارد، در میانه خطر، امام جامعه، مردانه به میدان آمده، آنچنان که فرماندهان باصفای جبههها، پیشتاز میدان میشدند، آن وقت به جای «بروید»، به نیروهایشان میگفتند «بیایید»!
باید به امام جامعه اقتدا کرد.
🔹امام جامعه، این جمعه دست بر سلاح میبرد و خطبه میخواند تا با هرم نفسش، دل بچههای مقاومت را گرم کند. آقای ما عزادار است، آقای ما میآید تا مرثیه حماسه بخواند، مرثیه یک شهید! تا از مرحله تازهای که با خون سید مقاومت در سپهر مجاهدت و ایثار تصویر شده، روایت کند. نصر الله نیست، نصرت خدا که هست! حزب الله که هست، و چه میگویم شهید نصرالله، زندهتر از نصرالله است!
🔹همه دلها و جانهای مشتاق، از هرجا که بتوانند، باید رسالت خود را در این میدان درک کنند. ما این هفته از هرجا که باشد به تهران میآییم، حتی اگر در مصلا جایمان نشود، همانطور که در اربعین، کربلا میرفتیم به این نیت که در حرم جایمان نشود! بگذار جمعیت بیرون مصلا را هم جهان تماشا کند که: جمعیت ارباب ولا نگسلد از هم!
🔹اربعینیها کجا نشستند؟
اربعینیها! اربعینیهای تهران!
این هفته یک عالمه مهمان دارید!
موکبهایتان را علم کنید
آبی، سایهای، سجادهای، غذایی!
عجب فرصتی برای خدمت باز شده است...
این جمعه، باذن الله به یاد ماندنی خواهد شد...
✍سید علیاصغر علوی
@tanhaelaj