🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸❓❓سوال شما 👇👇
سلام خانم رجبی وقتتون به خیر، من 18 ساله و پشت کنکوری هستم امسال متاسفانه نتیجه ی خوبی از کنکور به دست نیاوردم، اما الان میخوام برنامه ریزی کنم تا بتونم موفق بشم، چطوری باید زمانم رو مدیریت کنم تا به همه ی درسام برسم میشه راهنماییم کنید
@tarbyateslamy
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸📝پاسخ سوال شما 👇👇
#مدیریت_زمان
سلام دوست عزیز، همونطور که میدونید يكي از مهارت هايي كه دانش آموزان و به طوری کلی هر انسانی براي رسيد ن به موفقيت حتما بايد به آن توجه كنند مهارت مديريت زمان و تنظيم وقت است. تنظيم وقت در حقيقت يعني اداره كرد ن خويشتن و اين كه چگونه بتوانيد از وقت گرانبهاي خود بهترين استفاده را كنيد.
🕒تعريف مديريت زمان
مديريت زمان، يعني استفاده ي مطلوب از زمان براي اجراي برنامه ها و فعاليت هاي متناسب با اهدافي كه در زند گي داريد.
🕓مراحل مد يريت زمان
براي اين كه بتوانيد اوقات خود را به درستي مد يريت كنيد بايد مراحل زير را انجام د هيد:
🔸1- تعيين هدف
اهداف از نظر زماني به سه دسته تقسيم مي شوند:
الف - اهداف بلند مدت، مثل رسيد ن به شغل دندان پزشكي
ب - اهداف ميان مدت: مثل قبولي در يك پايه تحصيلي
چ - اهداف كوتاه مدت، مثل تهيه يك تحقيق علمي يا موفقيت در آزمون ميان ترم يا ارايه ي يك كنفرانس در كلاس.
آن چه مهم است اين است كه مشخص كرد ن اهداف به شما كمك مي كند كه شما همواره برنامه هاي خود را بررسي كنيد و به اين سئوال پاسخ د هيد كه آيا كارهايي كه در دست اجرا داريد در راستاي رسيد ن به اهداف تان هست يا خير؟ اگر پاسخ شما منفي بود، معنايش اين است كه يا بايد اهداف تان را تغيير د هيد يا اين كه فعاليت هاي تان را با اهداف تان منطبق كنيد و اين يعني مديريت زمان.
🔸2- تهيه ي فهرست فعاليت ها
برنامه ها و فعاليت هاي هر فردي بايد با اهدافش تناسب داشته باشد. از سوي ديگر هر فردي داراي فعاليت هاي جنبي و عادات خاص خود است كه نمي توان آن ها را ناديده گرفت. بنابراين با توجه به موارد فوق فهرستي از فعاليت هاي تان را مشخص و ليست كنيد.
🔸3- اولويت بندي فعاليت ها
براي اين كه فعاليت هاي خود را اولويت بندي كنيد، ابتدا بايد درجه ي اهميت و فوريت كارهاي خود را مشخص كنيد. يك دانش آموز موفق سعي مي كند با تنظيم وقت و برنامه ريزي مناسب ابتدا بهترين زمان خود را به انجام امور اصلي و فعاليت هاي اولويت اول اختصاص د هد و ساير اوقات خود را صرف بقيه ي اولويت ها كند
چگونه مي توان از وقت تان بهتر استفاده كنيد؟🤔🤔👇👇
🔸1-استفاده بهتر از وقت هاي مرده
تاكنون فكر كرده ايد كه روزانه چه قدر وقت تان در مسير سرويس، ايستگاه اتوبوس و اتاق انتظار پزشك هدر مي رود؟ شما مي توانيد با همراه داشتن ياد داشت هاي درسي يا فلش كارت هاي دروس مختلف (مثل ادبيات، زبان، شعر، لغت، فرمول هاي رياضي) از اين اوقات مرده بهينه استفاده كنيد.
🔸2- تنظيم كرد ن وقت خواب
خواب و استراحت به موقع و مناسب تاثير زيادي بر كارآيي شما دارد. بنابراين سعي كنيد اولا بين شش تا هفت ساعت در شبانه روز حتما بخوابيد، دانشمندان معتقدند اين ميزان خواب پاسخگوي نياز فيزيولوژيك شماست. هم چنين خواب بيش تر از يك ساعت در نيمروز (بعدازظهر) را اصلا توصيه نمي كنند و معتقدند خواب بيش از حد نه تنها به بازيابي انرژي از دست رفته ي شما كمك چنداني نمي كند، بلكه باعث خستگي بيش تر شما مي شود. از سوي ديگر شما بايد ساعت هاي انرژيك (فعال) خود را شناسايي كنيد و به انجام امور درسي و فعاليت هاي اصلي اختصاص د هيد. (مثلا صبح اول وقت يا ساعات پاياني شب)
🔸3- كنترل اوقات فراغت و تفريح
تفريح و استراحت به جا و به موقع موجب احياي انرژي رواني و جسماني شما جهت انجام فعاليت هاي اصلي مي شود، بنابراين اگر تفريح بخواهد زمان زيادي از وقت شما را به خود اختصاص د هد، ديگر كارايي نداريد و بايد محدود شود
🔸4- "نه گفتن " به درخواست هاي نابجا و غير مهم
بسياري از اوقات قبول كرد ن درخواست هاي نابجا و غير ضروري ديگران، بخش قابل توجهي از وقت شما را به خود اختصاص مي د هد. اگر قادر باشيد با گفتن "نه " از انجام اين امور خود داري كنيد موفق شده ايد ميزان قابل توجهي از وقت خود را مديريت كنيد.
🔸5- به تعويق انداختن كارهاي غيرضروري
گاهي پاسخ گويي به تلفن يا پيامك يك دوست در زماني كه اختصاص به مطالعه و انجام يك فعاليت درسي است مي تواند تمركز شما را بهم بزند
🔸6- ياد گيري مهارت هاي مطالعه ي موثر
مهارت هاي مطالعه از قبيل تندخواني، خلاصه نويسي و ياد داشت برداري، روش خواند ن دروس، حتي تندنويسي و خوش نويسي مي تواند در صرفه جويي وقت ما بسيار كارساز باشد
موفق باشید 🌹
@tarbyateslamy
تفاوت صحبت با #دختر 👧🏻 #پسر 👦🏻
👦🏻وقتی با پسرتان صحبت میکنید، جملات واضح، روشن، منطقی و به دور ازهر توضیح اضافی و حاشیه را انتخاب کنید ،چون پسرها از توضيحات اضافي و مكالمات طولانی كلافه شده و شروع به لجبازی ميكنند.
👧🏻وقتی با دخترتان صحبت ميكنيد بيشتر با كلمات بازی كنيد و مكالمه تان را طولانی تر كنيد و از مثالهای زيادی استفاده كنيد، دختر بچه ها از صحبتهای طولانی لذت ميبرند و سرگرم میشوند.
@tarbyateslamy
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣
📌کارگاه آنلاین « پسر خوب_ دختر خوب»
✅ راهکارهای افزایش «عزت نفس» در نوجوان
( ویژه والدین، مربیان تربیتی، طلاب و دانشجویان و همراهان نوجوان)
❓چرا نوجوانم، احساس ارزشمندی نمی کند؟
❓ چرا نوجوانم احساس درماندگی و شکست می کند؟
❇️مدرس: استاد ابراهیم اخوی
🔺مدیر مرکز مشاوره ماوا
🔺روان شناس و مشاور نوجوان
⏱ زمان: چهارشنبه ۲۸ آبان، ساعت ۱۸ الی ۱۹
هزینه ثبت نام: ۲۰ هزار تومان
🔴 جهت ثبت نام به آیدی 👇پیام دهید:
@ZRahnama
🌺🌺🌺🌺
⛔️اشتباهات کودک را گردن کسی نیندازید‼️
🔸 بچه من نبوده‼️
🔸 شیطون گولش زده‼️
🔸 پسر ما نبوده؛ امیرعلی بوده‼️
🔸 امروز مریم اینجا بوده این کارها را انجام داده‼️
🌿زیرا:
💟 به دنبال مقصر هستیم و مقصریابی و توبیخ شخص اشتباه است👌
🙈به فرزندمان میآموزیم مسئولیت کارت را نپذیر❗️
🙈دروغگویی و مخفیکاری را یاد میگیرد🙈
❌کار صحیح آموزش داده نشده و تمرکز بر روی کار اشتباه است‼️
@tarbyateslamy
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
❓سوال شما 👇👇
سلام، من یکسال و۷ماهه ازدواج کردم شوهرم مادرش خیلی حسود و بده و دنبال حرف خانوادشه
همیشه هروقت یک حرفی مادرش به من می گفت که من ناراحت میشدم طرف مادرش بود درصورتی که میدید مقصر مادرشه، ما یک دختر۷ماهه هم داریم درکل بارفیق ومادرش و برادرش جوره وهیچ حرفی رابه من نمیزند
چه کنم؟
@tarbyateslamy
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
📝پاسخ سوال شما 👇
سلام دوست عزیز
این مشکل اکثر زوجین مخصوصا در سالهای اول زندگیشان است نکته ای که باید به آن توجه کنید اینست که
1⃣ نباید از مادرهمسرتان نزد ایشان بدگویی کنید تلاش شما برای دور کردن شوهرتان از مادرش نتیجه عکس خواهد گذاشت.
2⃣ البته دلبستگی به مادر پیش نیاز سلامت روان است؛ پس تفاوت قائل شدن بین دلبستگی و وابستگی حائز اهمیت است. وابستگی مردان و شوهران به مادر به معنای عدم توانایی آنها برای تصمیم گیری و مستقل زندگی کردن است.
3⃣ نقش شما در تغییر وابستگی شوهرتان به سمت دلبستگی بسیار پررنگ است البته این پروسه نیازمند زمان است.
4⃣بهتر است به صورت منطقی و با آرامش با همسرتان صحبت کنید که مسائل شما بین خودتان بماند و مرز زندگی خصوصی حفظ شود. تا در نهایت بتوانید در رفتار شوهرتان اعتدال ایجاد کنید.
5⃣همسر شما اگر به بلوغ عاطفی رسیده باشد میتواند در عین حال که نقش فرزند خوب را برای مادرش ایفا کند، همزمان به شما هم توجه داشته باشد و احساس منفی در شما ایجاد نکند.
6⃣ البته این موضوع نیازمند این است که شما نیز زیاده خواه نباشید و بپذیرید که توجه او به مادرش منافاتی به علاقه اش به شما ندارد. حساسیت نسبت به رابطه شوهر و مادرش به طور معکوس نقش شما را در زندگی کمرنگ خواهد کرد
7⃣سعی کنید با همسرتان رابطه صمیمی برقرار کنید تا به مرور این وابستگی کمتر شود
@tarbyateslamy