12.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم سراغ #تهچین_گوشت گردن
که واقعا طعمش به یادموندنیه و با این محصولات تازه بهترم شد😋😍😋
مواد لازم👇
برنج: سه و نیم پیمانه
زرده تخم مرغ: ۵عدد
کره محلی آب شده: ۱۰۰گرم
زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم
نمک،فلفل قرمز،پودرهل و پودر دارچین: به مقدار لازم
ماست:یک و نیم لیوان
پیازداغ و زرشک تفت داده شده
آب گوشت: ۴ق.غ
گردن گوسفندی
پیاز: ۱عدد درشت...سیر:۳حبه...برگ بو:۲عدد...نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و پولبیبر
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گراتن_سیب_زمینی 🍲 😋
▫️سیب زمینی حلقه ای سرخ شده
▫️قارچ اسلایس سرخ شده
▫️مرغ پخته ریش شده
▫️سس بشامل(کا مل هایلایت شده) میتونید حذفش کنید
▫️پنیر پیتزا
🔸لایه اول سیب زمینیها
لایه دوم قارچها بعد مرغ ریش شده حالا سس بشامل و مابقی سیب زمینیا ودر آخر پنیر پیتزا میره داخل فر ۱۸۰ بمدت نیم ساعت و ده دقیقه آخر گریل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بافت_مو
آموزش بافت جذاااب و پُرطرفدااار ❤️❤️❤️
➖➖➖➖➖🌸➖➖➖➖➖
Join🌼👉 🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میڪاپ چشم 👁
💞💓💄💞💞
➖➖➖➖➖🌸➖➖➖➖➖
Join🌼👉🍂
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورک_سمبوسه
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
.
بورک سمبوسه با خمیر خونگی :
نیم کیلو گرم آرد سفید ساده
200 میلی آب ولرم
50 گرم کره ذوب شده
1 ق چ نمک
مواد میانی بورک:
پنیر سفید صبحانه رنده شده
جعفری خرد شده
طرز تهیه:
ابتدا آرد را داخل ظرف ریخته ، وسط آرد را باز کنید. آب ولرم و کره ذوب شده و نمک را اضافه کنید و هم بزنید و بعد هم ورز دهید .
خمیر یکدستی تهیه کنید . رطوبت آردها با هم فرق دارد . اگر خمیر شما سفت بود میتوانید کمی آب اضافه کنید و ورز دهید . روی خمیر را بپوشانید و نیمساعت در جای گرم استراحت بدید. سپس خمیر را به تعدادی چانه مساوی تقسیم کنید. هر چانه را بشکل دایره باز کنید و نیمی از دایره را با کاتر برش دهید و بعد نیمه ها را تا کنید و داحل حفره از مخلوط پنیر و جعفری بذارید. سرشو ببندید و داخل روغن داغ سرخ کنید .
.
.
بورک به معنای دست پیچ هست . بورک رو هم با خمیرآماده و خمیر خانگی نازک یوفکا درست میکنند و هم با خمیر دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥تزیین #خیار
به کدبانوها فروارد کن❤️
🍓یه عالمه تزیین غذا 🍓👇